Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL17 – yleinen keskustelu

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 25.04.2016 klo 19.39.

 1. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Mikähän juttu tämä on?

  NHL17 jää heti alussa jumiin kohtaan, jossa pitäisi valita kieli. Ainoa toimiva nappi on tuossa kohtaa PS-nappi.

  Esim. Battlefield toimii aivan normaalisti.
   
 2. Lone Wanderer Jäsen

  On tää BeAPro kyllä oikein tekoälyn riemujuhlaa.
  Aloitin Enforcer-pakilla CHL:sta vaikeimmalla vaikeustasolla. Ajattelin että pidän oman pään puhtaana ja otan pari myllyä per matsi.
  Ja mitä tapahtuu. Tekoäly rakentaa edelleen KAIKKI tilanteet mun kautta. Hyökköysalueella odottavat että mun mörssäri tulee alueelle ja syöttävät kiekon sille. Ite eivät juurikaan lauo tai yritä rakentaa mitään järkevää. Mitähän vittua?
  Nyt sitren 3 peliä ja 0 tehtyä maalia koko joukkueella. Vissiin tässä pitää aina olla se joukkueen playmaker ja scorer vaikka pelaisi mitä roolia tahansa?
   
 3. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eisss. Viimeisimmän pelipäivityksen (xbox one) jälkeen alkoi peli lagaamaan ärsyttävästi. Joskus ennenkin satunnaisissa peleissä ollut pientä viivettä, mutta nyt koko ajan. Ei siis usein, vaan koko ajan, joka pelissä ja jatkuvasti. Komennot tulee pienellä viiveellä ja pelaajat käyttäytyy esimerkiks taklauksissa välillä ihan miten sattuu. Yritä siinä sitten.

  Muilla ongelmia?
   
 4. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Aika mielenkiintoisia on tuomiot välillä näissä peleissä. Maalin hylkäyskin on oma lajinsa. Ymmärrän.että pelissä hylätään jos kontakti tulee maalivahtiin,mutta se,että hylkäys tulee tulee siin vaihees kun kiekko on jo maalissa ja kontakti sen jälkee. Toki peli ei sellasta varmasti ymmärrä. Mielestäni mitään muuta syytä maalin hylkyyn ei ollut kuin tuo kontakti maalivahtiin.
   
 5. heavylutaa18 Jäsen

  Tuossa 1v1 nettipelissä on kyllä tyhmää kun ei saa aina valittua kaikkia pelaajia itse. Esimerkit kahdesta viime pelistä. Vastustaja hyökkää vasenta laitaa kiekon kanssa, oma pakki ja hyökkääjä rinnalla. Minun toinen pakki maalilla ja hänen toinen hyökkääjä myös siellä, olisin halunnut valita maalinedessä olevan pakin mutta peli päätti sitten antaa vaihtaan vain kahden lähimmän pelaajan hallinnan välillä vaikka miten rämpytti. Seuraus -> syöttö maalille ja botti ei yllättäen pidä yhtään ja maali.

  Äsken taas vastustaja polkee laidalta vauhtiin, en saanu valittua omaa alinta pelaajaa ja bottihan tunnetusti hiipii takaperin eikä ees koita estää laidasta nousevaa pelaajaa -> maali. Enkö osaa, vai mitä ihmettä?
   
 6. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Lainaus:
  Luultavasti osaat, pelaajavaihto toimii vaan välillä todella huonosti. Pitämällä pelaajavaihtonappia vähän aikaan pohjassa saa alimman pelaajan haltuunsa. Tämä on joskus pelastanut, kun on ajoissa tajunnut, että nyt ei saa valittua oikeaa pelaajaa ajoissa normaalisti painamalla.
   
 7. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Alinta ei saa käytännössä ikinä normaalisti vaihtamalla, koska peli vaihtelee yleensä kiekkoa lähimpänä olevien välillä. @heavylutaa18 opettelet vain painamaan aina sen vaihtonapin pohjaan, jos tykkäät alimmalla pelaajalla puolustaa. Viive siinä on vain turhan pitkä, joten se pitää tehdä hyvissä ajoin ja ennakoiden.
   
 8. Doforos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
  Hei kohtasin ongelman kun yritin vaihtaa fyysisen pelini digitaaliseen versioon. Tarkoitus siis myydä fyysinen levy ja ostaa ps kaupasta digitaalinen. Ongelmaksi ilmeni se, että pelaan franchise modea omatehdyllä joukkueella ystäväni kanssa. Pleikkari vaatii poistamaan levyversion ennen kuin voin ladata digitaalisen version. Jos poistan fyysisen, poistaako se myös offline-sisältöni (tässä tärkeintä oma joukkue ja franchise mode tallennus) ja jos poistaa, onko mahdollista siirtää tämä offline-sisältö digitaaliseen versioon?
   
 9. jake styles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tietääkseni tallennukset ei koskaan poistu vaikka pelin asennuksen poistaa. Ne säilyy aina. Sama koskee sekä digitaalisia että levypelejä.

  Lainaus:
  Sanoisin että todennäköisesti digitaalinen versio löytää tallennetut tietosi automaattisesti, ei siinä pitäisi olla mitään eroa mistä olet pelisi hommannut.

  Toki kannattaa ehkä pelata varman päälle ja ottaa ennen pelin poistamista tallennuksista vaikkapa varmuuskopiot usb-tikulle (ellei ole PS+-palvelua jolloin ne voi varmuuskopioida pilveenkin).
   
 10. Doforos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
  Lainaus:
  Okei no hyvä jos ne eivät katoa. Tää on vaan tärkeä asia frendin kanssa että ei katoa tuo franchise mode. Tuota varmuuskopiointa etsin aamulla, mutta siinä oli vähän kiire ja sitä ei löytynyt. PS Plus on ja sillä varmasti helposti onnistuu.
   
 11. Bianconeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings, Bruins, Juventus
  Tietääkö joku saako Franchise Modessa (luultavasti sama ominaisuus kaikissa moodeissa) paikkalukituksella pelatessa niin että kamera ei olisi tämä "Be A Pro"-kamera joka seuraa sitä omaa pelaajaa muutettua niin että seuraisi kiekko kokoajan? Äärimmäisen rasittava on nimittäin tämä Be A Pro -kamera. Ite selaillut kaikki kameravalikot läpi, mutta ei ole kyllä ratkaisua löytynyt. Jos pelaa kaverin kanssa kautta paikkalukituksilla niin silloin kamera onneksi sentään seuraa kokoajan kiekkoa. Vinkkejä otetaan vastaan, jos niitä on olemassa...
   
 12. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
 13. heavylutaa18 Jäsen

  Botit on kyllä turhia tässä pelissä. Ei mulla muuta.

  Mikä helvetti niitten rooli on jos pystyy pujottelemaan kiekon kanssa kahden bottipakin välistä ilman että ne tekee elettäkään estääkseen maalintekoa???
   
 14. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Mulla teki tätä myös tässä joskus. Kauan aikaa sitä ihmettelin ja jos nyt oikein muistan, niin huomasin vian olevan ohjaimessa. Ilmeisesti jokin R1/R2/L1/L2 -napeista jumitti, joka esti muun liikenteen tuossa kielivalikossa. Koita vähän rämpyttää samalla.
   
 15. heavylutaa18 Jäsen

  Heittäkääs tipsejä tuohon puolustuspelaamiseen 1v1 verkkopelissä. Joku toimiva strategia kun en löydä nyt oikein sopivaa, ihan pulassa kun saanu tapeltua ittensä sinne tasolle 20 ja vähän päälle, joka on huono tiedän. Lähinnä ihmetyttää kun vastustajat vaan luistelee keskelle ja ampuu ranteella kiekon yläkulmaan on taktiikka sitten vetäytyvä 1-3-1 tai kova painostus siniviivalle. Millä ton sais kaikkein helpoiten pelattua poijes? Alkaa nyt tympiä kun 7 peliä putkeen pataan.
   
 16. Valumato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kokkolan Hermes, KalPa
  Saakohan tuota helvetin EA pelipaitaa pois mitenkään kultakypärältä kun pelaa kautta Liiga-joukkueella?
  EDIT: Heti kirjoittamisen jälkeen se paita mystisesti hävisi
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2017 klo 15.20
 17. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En noista taktiikoista tiedä, mutta itse vetäydyn hyökkääjällä aina heti kun vastustaja saa kekon, sitten annan heti painetta punaisen jälkeen. Jos ei hyökkääjällä ehdi niin sitten pakilla. Ei tietty kannata luistella suoraan ylöspäin vastustajaa kohti koska silloin olet pujottelukeppi. Aika lailla kaikki vastustajat tähän asti ovat aika hyvin totelleet aktiivista paineistusta. Ei siis niin että nopea luistelu pohjassa vaan niin että koko ajan pystyy reagoimaan vastustajan liikkeisiin. Ja se keskusta erityisen tarkkaan. Aika hankala näitä on selittää mutta tossa lyhykäisyydessään oma tyylini puolustaa. Tietty hyökkäyspäässäkin tulee joskus iskettyä kiinni tilaisuuden tullen, mutta aika aikaisin yleensä lähden vetäytymään.
   
 18. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mietin itsekkin ihan samaa,koska tuota kautta on rasittava pelata noilla paidoilla. Varsinkin kun niitä ei ole kaikilla joukkueilla.
   
 19. heavylutaa18 Jäsen

  Lainaus:
  Kokeilin aktiivisemmin nyt paineistaa, yleensä pyrkiny suojaamaan oman maalin edustaa. Tuntuu ehkä hieman paremmin toimivan. Tää on ensimmäinen videopeli joka meinaa vetää mulla huuruun iha tosissaan. En vaan keksi selitystä tolle "kaarra keskelle ja ranne yläkulmaan". Ite ku pääsen paikoille veska poimii ne kun marjat, mutta äskeisessäkin pelissä kaveri kanttas keskelle ja 2/2 ohi veskan. Noh josko tää tästä, muistaakseni oli jotain 20-10 jossain vaiheessa tuo voittojen suhde, nyt ollaan jo pakkasella 31-42 eli pataan on tullu kyllä urakalla nyt viime päivinä. Alkaa kieltämättä turhauttaa, mut kun ei osaa ni ei.
   
 20. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Minkä verran tulee hyödynnettyä tietokonepelaajia puolustuksessa? Itse yleensä pyrin siihen että tietokoneen ohjaama pakki menee päälle ja itse hyökkääjällä menen tukemaan siihen lähettyville. Ainahan tuo ei ole mahdollista, silloin sitten vain paineistan itse. Ja se paineistus tietysti aina niin, että on itse suunnilleen maalin ja kiekon välissä. Kuten sanoin, noista taktiikoista en ymmärrä mitään, niihin ei tule ollenkaan koskettua. Ketjuihinkaan en ikinä kajoa.
   
 21. heavylutaa18 Jäsen

  Mikä vittu noita ryssiäkin vaivaa? Lähtee ennekuin alotuskiekko tippuu, eihän tosta jää ees tilastoihin merkintää. VITTU!
   
 22. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On tämä NHL vs pelikin nyt mennyt siihen, että joka sankari vääntää Washingtonilla. Itse niin kyllästynyt jo pelaamaan koko jengiä vastaan, että jos peliseuraa on tarjolla, niin lähden menemään.
   
 23. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Help! Saanko mistä modattua uusinta kokoonpanopäivitystä niin, että saan loukaantuneet elävienkirjoihin oletuskokoonpanoihin. On offline pelit frendien kanssa tulossa, niin sais parhaat rosterit kehiin. Onlineä 3matsia ja 3voittoa. Mutta tuo pelinopeus on niin kamalan hidasta grindaamista online matseissa, että mielummin pelaan tekoälyä vastaan :)

  Mut niin, pystynkö tekemään omat kokoonpanot offline-matseihin uusimman päivityksen pohjalta?
   
 24. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Ja jatkokysymyksenä; onko tässä jotain moodia onlinessa, jossa jengi ei lopeta kesken heti jos teet avausmaalin. Ite olen satunnaispelaaja, sijoituksella, voitolla,tappiolla jne. ei ole mulle mitään merkitystä, kuhan saa pelailla vähän lätkää. Sen lisäksi, että online matsit on jäätävän hitaalla temmolla, niin jengi tuntuu lopettavan leikin kesken ihan liian helpolla. Eikö ihmiset osaa enää hävitä herran vuonna 2017. No jatkan botteja vastaan, ne ei lopeta leikkiä tappiolla kesken :D

  E:nyt sentään kesti kantti vihulaisella 4-0 tilanteeseen, kunnes lähti menemään.
  Eiköhän tää online - kiekko o nähty. Pitääkö tässä alkaa tahallaan häviämään, että saa pelailla täydet 60min...
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 22.43
 25. HockeyIsLife Jäsen

  Lainaus:
  Ainakin voit itse käydä muokkaamassa joukkueiden ketjuja sen roster management osion kautta. Loukkaantuneethan on varmaan jengeissä täysin pelikykyisinä, mutta siirrettynä vilttiketjuun, joten sieltä vaan joukkue kerrallaan kahlaamaan läpi. Pystyt siis tekemään omat offline kokoonpanot uusimmasta päivityksestä. Tämän jälkeen luultavasti näkyy aktiivinen kokoonpano -osiossa oikealla custom roster ja vasemmalla nuo official versiot. Sieltä vaan valitsee sitten aktiivisen kokoonpanon sen mukaan mitä pelimuotoa haluaa pelata. Jos tämä siis se mitä hait?