Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL17 – yleinen keskustelu

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 25.04.2016 klo 19.39.

 1. pikku-hermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  No eihän tää hääppönen ole. Itse kokeilin Torontolla hieman GM-hommia ja jo toisella kaudella hommat menee haastavaksi. Se olisi muuten ihan hyväkin asia, mutta aika mahdotonta on kauppaa tehdä kun kaikilla muilla joukkueilla on palkat ja sopimukset tapissa. Sitten vapaista löytyy yli 80ovr pelaajia odottelemassa parempia aikoja, kun ei ole tilaa kokoonpanoissa

  Mitä nyt heti tuli mieleen niin aika vähillä uudistuksilla tuosta voisi saada ihan pelattavan.

  - Juniorit ym. scouttaus pitäisi uudistaa täysin. Vaikka kuukausittainen lista missä nousijat ja laskijat tulevaan draftiin
  - En ole keksinyt mitä hyötyä noista hintojen(limut, liput yms.) asetteluista on?
  - Kauppojen tekemiseen jotain järkeä. Kausi voi mennä 2-3 kaupalla koko liigassa. TDL kunnollisena takaisin ja arvot kohdilleen. Rentalit kovissa hinnoissa vaikka sopimus loppuu??
  - Kone voi ostaa sopimuksia ulos
  - Joukkueen muutto on ihan mukava uudistus vaikka en ole sitä vielä kokeillut
   
 2. Jne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
  Lainaus:
  Komppaan.

  R1:n rämppäämisellä saa joka ikisen hyökkäyksen katkaistua. Pelaajat on hitaita, kiekko liikkuu hitaasti. Kaikki on hidasta. Mulla on niin ikävä NHL 11/NHL12 kun peli oli nopeatempoista ja harhautuksia oli oikeasti vaikea tehdä, nyt riittää yhden napin painaminen.

  Tekoäly on maaginen, kun Shea Weber vaan katselee aloitusvoiton jälkeen, kun kiekko lipuu hänen ohitseen keskialueelle.

  Ymmärrän sen, että EA haluaa tehdä pelaamisesta mahdollisimman helppoa, jotta satunnaispelaajatkin saavat maaleja ja onnistumisia, mutta änäriä 20 vuotta pelanneena en kyllä yhtään tykkää suunnasta, johon EA sarjaa vie..

  Olen pelannut nyt vasta n. 12 peliä, mutta valehtelematta niistä kahdeksassa on tullut alle 3 maalia. Ennen oli hauskempaa kun pelit päättyivät 5-5.
   
 3. Brassard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Tappara
  Laitetaan nyt tänne yleiseen keskusteluun, kun ei yhden kirjoituksen tähden viitsi uutta ketjua avata. Eli löytyykö Xbox Onen puolelta EASHL-pelaajia joilla on joukkue hakusessa?

  Muutaman kaverin kanssa ollaan nostettu joukkue jo nelosdivariin ja ykköstä kohti tähdätään.

  Minkäänlaisia vaatimuksia ei ole, ei ole pakko olla mikkiä eikä ole pakko olla välttämättä edes täysi-ikäinen. Joukkueen ikähaarukka siinä 18-35 välillä. Laittakaa yv:tä tulemaan jos pelit kiinnostaa!
   
 4. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Sanokaas nyt joku miten EASHL-ukolle saa nuo jersey tuckit auki? Miten tuo Player level / Player prestige oikein nousee. Yrittää googlesta etsiä, niin löytää vain mainosdiibadaabaa.

  Lisäksi jos PS4:lla löytyy aktiivisesta ja ennen kaikkea edes joskus päivisinkin pelaavasta jengistä tilaa, niin voisin tulla kokeilemaan. Vasen laita omin, mutta voihan sitä aina välillä sätkiä mukana muillakin tonteilla. Pelityyli mallia Jere Lehtinen ja pistekeskiarvo 3 sekä EASHL:ssä että drop-inissa, niin saa ehkä jotain kuvaa edes. YV:llä saa ottaa yhteyttä.
   
 5. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Varmasti on ollut monesti puhetta, anteeksi siitä, mutta onko tässä versiossa liigajoukkueille jo kehitetty kultaiset kypärät?
   
 6. NiksuP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NJ Devils, Tappara, Hockey Canada, #87, Sasha #16
  Lainaus:
  Kävin kausimoodissa testaamassa simuloimalla pari peliä ja näytti olevan kultaiset kypärät.
   
 7. MustaHaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Taitaa olla myös joku bugi pelissä tai ainakin mulla on käynyt silleen, että kultasta kypärää kantava pelaaja pelaa esim. mustalla paidalla samalla, kun muu joukkue pelaa valkoisilla vieraspaidoilla.
   
 8. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Joo mulla on sama.. Musta paita ja siinä on EA:n logo
   
 9. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 10. bläkkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Saintly City & Länsirannikko
  Lainaus:
  Kyllähän se peli on hidasta, jos pitää päällä sitä kilpailullista asetusta. Vaihtaa kilpailullisen siihen arcadeen, niin alkaa pelaajat liikkua lujaa ja one-timerit uppoomaan vähän eri tavalla.
   
 11. Luxray Jäsen

  On toi kyllä uskomatonta että jos valitset vahingossa väärän kielen siinä alussa niin joudut sulkemaan pelin ja aloittamaan alusta..
   
 12. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Eiköhän tää ollut viimeinen änäri hetkeen, mitä tuli ostettua. Johan näitä on pelattukin. Isoin syy on se, ettei pelissä ole kovinkaan kiinnostavia pelimuotoja säännöllisen epäsäännölisesti pelaavalle. Hutissa taso riittää niillä muutamalla 88 pelaajalla sinne 1-3 divariin, mutta aikaa ja kiinnostusta esimerkiksi kaupankäyntiin ei ole ja vielä vähemmän kiinnostaa laittaa rahaa pakkojen ostoon. Ei vaan jaksa joka peliin lähteä älyttömällä altavastaaja nipulla. Vie sen viimesenkin huvin. Myös BaP ja Franchise modet on todettu puuduttaviksi ja huonosti toteutetuiksi.

  Perus 1vs1 nyt menee satunnaisesti, mutta ei siinä määrin, että niiden takia kovin usein jaksaa peliä avata. Jäljelle jää se vähä, mitä pelaa kavereiden kanssa, mutta sekin jäänyt viime vuosina niin vähiin, ettei senkään takia taida kiinnostaa peliä ostaa.
   
 13. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Be a Prosta on viety ne kivat lehdistökyselyt ja nyt huomasin ettei ole enää edes sitä vaihtopyyntöä vaan nyt sitten tahkotaan samalla joukkueella sopimuksen loppuun. Toi vaihtopyyntö oli hyvä. Pääsi vaikka farmiin, jos halusi.
  Toinen kausi nyt menossa ja ekalla kaudella pelasin 26 matsia ja olin loukkaantuneena loput. Olin joukkueen sisäisessä pistepörssissä kolmas silti. Toista kautta pelattu 5 peliä ja tehot 9+7. Ei huonosti ihan rookie pelaajalta.
  Liikaa joukkue suorittaa oman pelin otteista riippuen. Muut ovat vain ihan paskoja. Paitsi ne, jotka pelaa samassa ketjussa.
   
 14. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Butchers
  Lainaus:
  Moro! Täältä löytyy varmaan muitakin jotka kikkailee näiden slidereiden kanssa..

  Mutta joo siis itselleni olen saanut säädettyä suht mukavat sliderit ja ajattelin myös niitä päivittää tänne. Pelaaminen on tällä hetkellä sopivan haastavaa ja välillä tulee koneelta pataankin oikein huolella. Ainut ongelma on että suurin syy koviin turpakäräjiin on se että maalivahteja en saa millään ilveellä realistiseksi ja lähinnä kaikki lörppövedot ilman maskia menee omaan maaliini oli maalissa sitten Miller tai Schneider tjms.

  Miten muilla jotka ovat näitä säädelleet oletteko veskaripuolta saaneet lähellekään realismia ja onko tietoa kuinka paljon siihen vaikuttaa tietokoneen vaikeustaso?
   
 15. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Lainaus:
  Onko tokalla kaudella myllyt sallittu? Ja onko joku pelannut eteenpäin? Vituttaa kun ei ole tappelun tappelua, pieni toive on myllyjen paluusta kolmannelle kaudelle, mutta onko kokemuksia?
   
 16. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Lainaus:
  Itse Be a prossa 3 kautta takana ja ensimmäisellä kaudella ehkä yksi tai kaksi tappelua. Toisella ei yhtään, mutta kolmannella kaudella tuli pari myllyä loppukaudesta.
  Vastustaja tuntuu kyllä tekevän kovalla prosentilla paikoista ja omien pelaajien syötöt ja vedot ovat ihan onnettomia. Kaksi ekaa kautta meni alle points per game tahdilla, mutta 3 kaudella yli 80 pistettä, noin 60 peliin. Anaheimissa pelaan, eikä pleijareihin ole ollut mitään asiaa. Sliderit joutuu harmillisesti joka kerta pistämään uudelleen kohdalleen, kun peli ei niitä enää tallenna.
   
 17. Teloch Jäsen

  Lainaus:
  Perstuntumalta sanoisin että vaikeustaso vaikuttaa vain vähän, enemmänkin ehkä tietokoneen päädyssä. Omaa kassaria ei saa oikeastaan mitenkään lähellekään realistista. Jotakuinkin siedettäväksi sen saa lisäämällä vähitellen noita human goalien arvoja, samalla sitten poistamalla shooting-puolelta cpu:n accuracya ja poweria. Vähitellen niitä hieromalla löytynee jonkinlaiset, omaan pelityyliin istuvat asetukset, joilla jaksaa taas pelata muutaman pelin.
   
 18. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  En tiedä onko tästä ollut täällä jo puhetta, mutta seuratilassa muutin Carolinan kanssa San Franciscoon. Kaikki muuten hyvin mutta joukkue on yhä carolinan paikalla itäisessä konferenssissa! San Francisco, voisiko lännemmäksi mennä! Muuten ihan kiva tämä franchise mode mutta nämä pienet asiat...
   
 19. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Joo aika syöpästä ollut nyt aluksi uudella konsolilla pelaaminen ton 15 jälkeen. En ole ikinä pelannut online vaan toi be a gm on se mun juttu. Yleensä sitten kauden jälkeen on se 75+voittoa. Luottavaisena sitten lähdin kauteen tolla superstarilla. Eka matsi oli 2-1 voitto, Mrazek teki taikatemppuja maalilla ja mietin et ei saatana vihdoin änäri jos on vähän järkee tossa. Seuraavat seitsemän matsia turpaan 5/6-1 kukin. Mitä helvettiä, oma maalinteko aivan tuskaista nyhräystä ja vihu tekee joka toisella laukauksella maalin. Prossat 78% ja 81%. Omalla parhaalla pistemiehellä kolme pinnaa. Pari peliä sitten laskin vaikeustasoa ja ei mitään vaikutusta.

  Millä slidereilla te pelaatte? Normiasetuksilla kaikki liikkuu kuin täit tervassa ja kiekonhallinta on olematonta. Laukaukset ei lähde sinne päinkään ja muutenkin tuntuu kuin pelaisi jollain suomisarjajengillä. Vihu taas tekee ihme lasersyöttöjä ja armottomia onetimereita tai sit niitä siniviivan ripuliranteita jotka väpättää maaliin hidastettuina. Niin ja vihulla se vähintään yksi läpiajomaali joka peliin kun pakit on missä sattuu.

  Sen verta paljon oon änäriä hakannut että ihmetyttää. Ihan virkistävää että on jotain haastetta mutta ei toikaan oikein lämmitä että perseraiskataan samaa tahtia kun tosielämän punasiipiä.
   
 20. Mastokaupunki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Lainaus:
  Telochin sliderit on olleet hyvät. Kannattaa oman pelikokemuksen kautta lähteä noita säätämään, mutta näistä on hyvä lähteä liikkeelle.
   
 21. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Tattis @Mastokaupunki , pitääkin kokeilla. Laitoin tänää noita pelinopeussäätimiä noitte räminä-änärien tasolle ja tuliki sit noita tutumpia 10-2 matseja. Nyt pitää vaa hienosäätää ettei ois ihan jatkuvasti läpiajossa. Toisaalta jos on Anathasioyoyo-Helm-Larkin ketju nii sietääki pari läpiajoa saada.
  Kun vaan sais joskus sellasen et tulis semmost realistista torjuntaprosenttia pitkällä otannalla. Ei oo varmaa ikinä ollu oman moken prossat 90. Aina joku 10 laukausta omii ja kaks sisää.
   
 22. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pleikkarin Storessa oli änäri kivasti alennushintaan reilulla kolmella kympillä, joten tulipa tämäkin ostettua. Viime vuoden jätin kokonaan välistä ja NHL15 pelasin yhteensä ehkä alle 20 peliä, joten käytännössä tämä on ensimmäinen kunnon kosketus nykyisen konsolisukupolven änäreihin. Ainakin näin pari vuotta väliin jättäneenä pelistä on jäänyt ihan hyvä fiilis, kolmisenkymmentä peliä olen nyt hakannut Franchise modea Minnesotalla. EA:n slidereillä ja asetuksilla mennään, en ole muuttanut muuta kuin automaattisen takaperinluistelun otin pois. Jotain ensifiiliksiä:

  +Franchise modessa on mukavasti kaikkea uutta ainakin näin ensi alkuun. Nuo tiimipalaverit, pelaajien kanssa jutustelut, joukkueen kemiat, fanien tyytyväisyydet yms. ovat tervetullut lisä. Aina mukavaa, kun saa pelien ulkopuolelle enemmän tekemistä. Omistajan vaatimukset toki vähän outoja, esim. minulle tuli päätavoitteeksi vahvistaa top6-hyökkäystä, vaikka siellä oli jo valmiiksi tyyliin pelkkiä 85+ ukkoja luutimassa. Hommasin Lehterän ja Seminin, eikä ainakaan vielä ole tullut ruksia, että tuo tavoite olisi täytetty. Toivottavasti se sitten trade deadlinella tulee, eikä peli oikeasti odota että taion jotain Toewseja ja Crosbyjä sinne hyökkäykseen ja samalla treidaan tyyliin ykköspakkiparin pois.

  +Veskarit tuntuvat kyllä paremmilta kuin aiemmissa änäreissä. Otteet toki ailahtelevat, mutta niinhän niiden kuuluukin. Välillä Dubnykille on mennyt 2 ekaa vetoa sisään, mutta vastaavasti pelasi äsken 3 nollapeliä putkeen, joissa kaikissa päälle 20 torjuntaa. Hörpyt ja haamupelastukset tuntuvat realistisemmilta kuin aiemmin ja tulevat sellaisissa tilanteissa, missä oikeastikin niitä voisi tapahtua. Veskariin löytyy myös luottoa ihan eri tavalla kuin ennen, esim. vihun saadessa 2v1 hyökkäyksen voin pelata ihan rohkeasti syötön pois ja luottaa, että veska nappaa vedon suurella todennäköisyydellä.

  +Kone pelaa paljon parempaa ylivoimaa kuin ennen. Jäähyjen ottamista joutuu oikeasti varomaan ja alivoimalla ei voi pelata itseään ulos, tai verkko heiluu hyvin nopeasti. Vastustaja myös karvaa paljon aggressiivisemmin, varsinkin ylivoimalla, ja usein joutuu heittämään vaan kiekkoa keskialueelle sen sijaan että aina voisi rauhassa kuskata kiekon hyökkäyspäähän kuten aiemmissa änäreissä mitä olen pelannut.

  +Maaleja tulee paljon enemmän maalineduskahinoista. Monesti kun hienommat taktiikat eivät ota toimiakseen, olen vaan toimittanut kiekkoa maalille ja aika usein sieltä on saanut painittua maalin tai edes hyvän paikan. Ehdottoman hyvä juttu ja tuo paljon sitä aitoa lätkäfiilistä ainaisten one-timereiden hakemisen sijaan. Toki myös one-timerit toimivat tappavan tehokkaasti, mutta niitä on huomattavasti vaikeampi saada hyvistä paikoista...

  +/- ...koska botit katkovat syöttöjä jäätävällä varmuudella, joskus ihan liiallisuuksiin asti. Hyvä toki, että nyt joutuu oikeasti katsomaan vapaita syöttölinjoja, mutta kyllähän tässä välillä huomaa pelaavansa konetta vastaan. Esimerkiksi tilanteissa, jossa syötön katkaiseva pelaaja on selin syöttäjään päin tai syöttö menee yllättävästi ja kovaa katkaisevan pelaajan selän takaa, mutta jollain jedireflekseillä pelaaja kuitenkin saa mailansa väliin. Varmasti saa säädettyä slidereilla paremmaksi, kunhan jaksaa perehtyä.

  -Tämänkin varmasti saa slidereillä fiksummaksi, mutta bottien kyky riistää kiekko on aivan liian hyvä. Erityisesti rasauttaa tilanteet, joissa puolustava pelaaja tuuppaa vauhdissa selän takaa ja oma pelaaja horjahtaa, menettää kiekon ja puolustava pelaaja vielä ehtii sieltä selän takaa kiekkoon ensin. Jotkut Coylen kokoiset vahvat jässikätkin menettävät kiekon välillä ihan ihme lääpäisyistä. Tämä toki onneksi koskee myös omia bottipelaajia, joten monesti paras ratkaisu tietyissä tilanteissa on jättää kiekon riistäminen botille ja hilata oma ukko parempiin asemiin vastahyökkäystä ajatellen.

  -Bottipelaajien kiekoton pelaaminen on välillä aivan kamalaa. Hyökkäyspäässä nuo osaavat kelvollisesti hakea vapaata paikkaa, mutta hyökkäyksiin lähteminen on monesti hirveää tuskaa, kun omat pelaajat eivät osaa lähteä vauhdilla ylös vaan jäävät omalle alueelle tai keskialueelle seisoskelemaan. Ikinä ei pääse hyvällä vauhdilla rintamahyökkäykseen, vaan se kiekko pitää aina itse polkea vastustajan päähän. En ole tosin muokannut joukkueen taktiikoita vielä, joten ehkä sieltä löytyy ratkaisu tähän.

  -Poke check on turhan tehokas ja edelleen käytännössä ainoa tapa puolustaa, stick liftillä ei tee mitään valtaosassa tilanteista. Tai no, botti kyllä tekee.

  -Vanha juttu, mutta nämä uudistetut harhautukset ovat edelleen syvältä. En ymmärrä, mitä vikaa siinä vanhassa mallissa oli, jossa pystyi esim. viemään mailan yhdelle kädelle ja yrittää foppa-harhautuksia jne.


  Kokonaisuutena olen kuitenkin tykännyt pelistä. Varmasti parin vuoden tauko on tehnyt ihan hyvää, kun nyt taas änäri maistuu ja uudistukset tuntuvat merkittävämmiltä. EASHL:än palaaminen on myös huippuhomma, vaikka tykkäsinkin paljon enemmän vanhasta systeemistä, missä pelaajan statsit sai itse laittaa ja niitä piti itse kehittää. En ole tosin vielä yhtään peliä päässyt pelaamaan, kun sparriin mennessä kökötän aina vaan yksin siellä huoneessa eikä ketään muuta ilmesty paikalle. Teen varmaan jotain väärin.
   
 23. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Se hetki kun nyt vasta tajuat, että Franchise Modessa(ja varmaan muissakin) välilehtiä voi selata myös R1 ja L1 näppäimillä...

  Parempi myöhään kun ei milloinkaan.
   
 24. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Mitä porukka on muuten tykännyt uudesta soundtrackista? Itse en pidä ja melkein jokainen biisi vain alkanut ärsyttämään.

  Kuuntelen vanhojen PC-änäreiden biisejä vieläkin mm. Spotifyn kautta aika-ajoin ja noihin en kyllästy ikinä, mutta tämä nykyinen vaan ei tunnu niin yhtään NHL-pelisarjan soittolistalta. Enemmänkin vain jonkun radiokanavan umpiväsynyt soittolista.
   
 25. NiksuP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NJ Devils, Tappara, Hockey Canada, #87, Sasha #16
  Lainaus:
  Laitoin pois päältä betan toisena päivänä. Onneksi pleikalla on Spotify, jota voi pitää päällä valikoita selatessa. Itseäni miellyttävät soundtrackit jäi sinne PS2 aikoihin, mutta onhan se kiva että edes on soundtrack.