Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

NHL17 – Hockey Ultimate Team

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 08.06.2016 klo 11.16.

 1. Eskelarit Jäsen

  Compin koko kauden sijotus 10.. Joka kierroksella oli 21-50 sijoitus.
  Eli 8x 75k toty-pakkaa oli ihan kakkaa.
  6x harvinaisten pelaajien pakkaa, tuli S2 McDavid josta sai 100k.
  1x vuoden joukkueen yksittäinen paketti = 83ovr TOTY.
  Ennakkokurkistuspaketista tuli se jokaisen saama keräilykortti.

  67500 kolikkoa tuli myös palkintoina.

  Eipä noista pakoista kyllä oikeen mitään onnistunut saamaan :D En tiiä jaksaako edes lähteä tulevaa comppia pelaamaan, on sen verran hikistä touhua..
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tulhan tuossa nyt kuiteski +200k coinssia ni kait kelpaa? :D Mut joo saa varmaa vääntää aikalailla et nuille sijoille pääsee. Itse tyytynyt vain siihen top5000 että saa sen 4k + pakat. Ja paskaahan niistä tuli kaikkineen. 87ovr s2 kortti oli paras kaikista viidestä mitä kauden jälkeen sai. Niin no 30k arvonen se keräilykortti mikä kaikille kans paukku..
   
 3. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:
  No tuli joo 200k.. :D Kokoelmassa 15 myytävää carbonia ja 4 eikaupatavaa odottelee vähän hintojen nousua.. Ei vielä viittis myydä 50k/kpl pois.. Jahka noista pääsee eroon niin vois ostella noita 99kok MOV-kortteja!
   
 4. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jumalauta, pelaaminen on taas kivaa! Tuli myytyä kaikki pelaajat, ja nyt vedetään pelkästään niillä keitä ei voi myydä. Eli alkuperäiskorttien lisäksi joulukortit sekä divaripalkinnot. Pakkeina pelkkiä 79-84 jätkiä ja maalissa Luongo. Hyökkäyksessäkin Haula, M. Karlsson, Doan, Hemsky, Landeskog, Saad jne. Synergioista käytössä ainoastaan Trappitroppi.

  Pelit kulkee ja itselläkin taas löytyi mielenkiinto tähän lajiin.
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Mietin että tekisin ihan saman tempun. Kokoajan olen hinannut joukkuetta vain paremmaksi ja ottanut "parempia" ukkoja. Synergioitakin on nyt joukkuesynergioista T, TW, WC, X, CG ja sit pelaaja synejä DD, WW, OJ, DR nyt näin ulkomuistista. Ukot on hitaampia kun Chara ja kiekko pomppii ihan ihmeellisesti kokoajan. Ei tunnu pärjäävän edes itseään paskemmille ei sitten millään. Voi varmaan myydä tuon jengin pois ja rakentaa vaikka SUOMI jengin kasaan. Joulukortit vaikka sitten neloskenttään ihan vain huvin vuoksi
   
 6. Snoga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kauan siinä meni, että EA antoi käyttötarkoituksen ylimääräisille mestarisetin korteille, mutta lopulta niillekin vihdoin löydettiin tarkoitus uuden setin myötä, jossa näytä kortteja käyttämällä on mahdollisuus saada lakkautettujen settien sisältöä. Aikaisemmista seteistä on mahdollista toteuttaa WCOH Bure, MS Roy, Halloween Heatley, Ulkoilma-Mitchell, ASG Kaberle ja MOV Crosby. Kannattaa kuitenkin huomata, että näiden settien toteuttamiseen tarvitaan myös kulta- ja hiilikortteja. Itse en lähtisi näitä settejä enää toteuttamaan, koska halvemmalla saat ostettua pelaajat marketista. Esimeriksi Buren hinta on tippunut tuohon 300k:n hujakoille.

  Näiden lisäksi on kuitenkin myös mahdollisuus toteuttaa kolme erilaista pelaajapakkaa, joissa saat +90 kok. pelaajan, +92. kok. pelaajan tai 94+ kok. pelaajan riippuen setin toteuttamisesta. Ensimmäiseen näistä tarvitaan vain yksi mestarisetin kortti, toiseen kolme ja viimeiseen viisi. Omissa kokoelmissani löytyi juuri sopivasti viisi homehtunutta korttia ja suoritinkin tuon 94-setin ja sain sieltä WCOH Buren, joten kelpaa mulle! Näistä seteistä on siis myös mahdollisuus saada noita muiden aktiivien settien pelaajia, mutta esimerkiksi sieltä saattaa +90 setistä tulla joku S2-kortti.
   
 7. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Hyvin myin sitten Carbonit pois taas tuossa viikko sitten. 3 Hero Collectibleä löytyy, lyödääs settiin ja katotaan mitä tulee.
   
 8. Stockton Finest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets
  Onko kellään tietoa onko markkinoiden hinnat vielä laskemassa? Tällä hetkellä on huomattavasti kalliimpaa kuin kaksi viikkoa sitten. Itse sain myytyä 200k ostamani 92 milestone Laineen hyvään hintaan 350k.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017 klo 11.16
 9. Snoga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä on pientä laskua havaittavissa. Pelaajia joiden hintatasoa olen seurannut jo pidemmän aikaa, niin ovat tulleet sen 20k-30k alas. Esimerkkeinä vaikka Toronton Sittler ja Floridan Booth.
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Onko kellekkään käynyt vastaavaa. Ostin eilen Kölzigin ja lisäsin ukon normisti kokoelmaan. No sitten kun koitain miestä laittaa maalille, ilmoittaa, että ei voi lisätä koska pelaaja onjo kokoonpanossa. Noh, vaihoin sit "molemmat" moket eri maalivahteihin ja koitin vaihtaa sitten mutta ei vihreä täppä että mies onjo kokoonpanossa. Ei voi myydä ei tehdä mitään. En keksi millä tuon sitten saa sieltä ihan pelaamaan asti?
   
 11. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  No ei se pakkojen avaus nyt ihan kauhean paskasti mennyt 3 Hero Collectibleä oli + 1 toisella tilillä. Eka auki se toisen tilin pakka: Perus Kopitar+ kakkossetin Kreider. Päätililllä ekasta pakasta 87 Playoff Kris Russell+WC Brad Richards, seuraavasta pakasta 90 Cam Talbot+samainen Russell+Spezza ja viimeinen pakka: Ensin näkyy 94 ovr valkoinen Kaberle ja sitten perässä kakkossetin Pate Kane 93 ovr+päälle vielä kakkossetin H.Sedin.

  Mitä hittoa. Tehkää ihmeessä niitä yhden Master Collectiblen settejä, loistavia pakkoja...

  Edit: Paitsi että noilla korteilla on yhteisarvoa noin ehkä 400k kaikilla. Höhö.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017 klo 21.50
 12. Antsku Jäsen

  Pelasin cuppia kun huomasin ikkunan olevan auki vielä 10h. Ensimmäisen kierroksen pelissä siirryin 4-0 johtoon ensimmäisen erän lopulla ja kaveri quittasi. Hämmästys oli suuri kun menen seuraavaa peliä pelaamaan niin olen vielä ensimmäisellä kierroksella! Käyn katsomassa viimeisimmät pelit, niin koko peli oli pyyhkiytynyt pois historiankirjoista. Pääasia että sopparin olivat kuluneet ja pääsi niitä lisäilemään pelaajille.

  Toinen kerta kun vastaava käy, myös edellinen kerta oli cup pelissä. Kiitos EA.
   
 13. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Ei jumalauta taas tätä pakkatuuria.

  Tein 92+ setin ja 90+ setin jäljellä olleilla korteilla.

  90+ setistä tuli Winter Classic Brad Richards ja 92+ setistä ihan vitun suureksi yllätykseksi Wendel Clark. Tämän sanoin jo itselleni ennen pakan avaamista, että aivan varmasti tulee ja sieltähän se.
  Ei mielestäni yhtään erikoinen kortti ja suhteessa kovaan overalliin myyntihinnatkin jää yleensä pirun pieniksi.

  Ainoan kerran on pakkatuuria tullut, kun voitin ykkösdivarin ensimmäistä kertaa. Silloin tuli S2 Carey Price 94ovr ja Cam Talbot 90ovr samalla kertaa.
  Muuten ei ole sitten tullut yhtään mitään, ei ennakkotilauspakoista eikä muistakaan palkinnoista. Nyt olisi taas kolme peliä jäljellä ja kaksi pinnaa ykkösdivarin voittoon. Eiköhän sieltä ne perinteiset kaksi pelipaitaa ja joku Logan Couture tule korkeintaan niinkuin edellisellä kerralla. Sitä edellisellä taisi tulla kaksi sopimuskorttia ja joku Charan S2 kortti.

  EDIT: Ykkösdivari voitettu puhtaalla saldolla ja palkintopakasta Daniel Sedin, sopimuskortti ja pelipaita.
  Jeppistä jep.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017 klo 21.33
 14. NiksuP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NJ Devils, Tappara, Hockey Canada, #87, Sasha #16
  Kuudella kortilla (3x90+, 1x92+) tuli Bourque, MS Niedermayer, S2 Malkin ja joku Bryzgalovin 90 overall kortti. Eihän noista käytännössä paljoa saa, mutta tulipahan edes jotain käyttöä noille.
   
 15. Brutus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Oma joukkue tälle hetkellä aika tapissa, mutta niinhän se tarvii heikolla pelaajalla ollakin :)

  TOTY Stamkos - Richards - TOTY Kane
  MOV Kessel - SC Crosby - TOTW Malkin 97
  MOV Panarin - Roy 93 - WCOH Bure
  MOV Stone - TOTW Bergy 92 - MOV Kadri

  SC Karlsson - MOV Gosti
  AS Faulk - AS Kaberle
  SC Subban - SC Rielly

  SC Rinne
  TOTY Abelthauser tjsp.

  Peli paikoittain ihan kivaa näillä, mutta kun en ole itse mikään kikkapeukku, veivaaja ja kulmien nuohooja , niin osassa peleissä iskee jo turhautuminen, kun vastustaja pyörii hyökkäysalueella 10-15min pelissä ja laukoo alle 10 kertaa. Eilen johdin tokassa erässä 2-1, mutta kun vastustaja pyöri kulmissa ja haki vaan takatolppaa, niin löin poikki ja hakuun uutta peliä. Ei vaan jaksa tässä vaiheessa peliä noita pörrääjiä.

  Datsyuk 99 olis hakusessa. Voisin vaihdossa antaa Roy 93 ja kolikoita. Eurojakin voin tarjota, jos ne kelpaa paremmin.
   
 16. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Selittäkääs nyt asiantuntijat miks mun hyökkääjäni läpiajossa hyytyy vaikka meno on täysillä eteenpäin? Käynyt jo kolmessa pelissä peräkkäin. Onko siellä vaan pakin virveli kainalossa, vai mikä ihme? Sit kun pakki pääsee rinnalle käsijarru poistuu ja äijä liikkuu taas eteenpäin, mutta onhan se siinä selvää että pakki lyö kiekon pois lavasta. Lähtee kohta telkkari lasista.
   
 17. Les Crusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ducks
  Lainaus:
  On kyllä huikea nippu. Oletan, että Fiddler koutsina, jotta myös TW aktiivinen? Itse olen juuri lyönyt lähes koko joukkueen lihoiksi ja aloitan kasaamisen uudestaan. Lähtökohtana, että TW ja X, eli ne kalleimmat synergiat, tulisi aktiivisiksi.

  Oletko huomannut eroa pelatessa noiden kahden synergioiden kanssa, tai ilman niitä? Tai ilman toista? Onko jokin muu synergia erityisen hyvä?
   
 18. Brutus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Fiddlerihan se on. Synergioista tuo TW on se minkä parhaiten huomaa. Mulla tässä joukkueessa alkaa, vaan olla ukkojen arvot, niin tapissa, että synergioiden nostetta ei oikein enää huomaa tai niistä ei ole vastaavaa hyötyä. Jotenkin joukkue tulee silti niiden kautta keräten aina rakennettua. Rakentele joukkue, vaikka keräten mahdollisimman monta joukkue-synergiaa päälle, kun ne kuitenkin parhaiten antavat, kun hyöty on koko joukkueelle. X-synergia on mielestäni hyötyynsä nähden jopa liian kallis, joten lähtisin liikkeelle noista "vanhoista" joukkue-synergioista ja TW kärjessä rakentaen.

  Löysin Royn tilalle MOV Toewsin ja ihan vaan siksi, että sain Hawks-ketjun Panarin - Toews - Kane kasaan.
   
 19. Les Crusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ducks
  Kiitos vinkeistä. Kenelläkään neuvoa hinta-laatu-suhteeltaan pätevää TW-veskaria?

  EDIT: Mieluiten 2*TW
   
 20. Snoga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuolta vaan katsomaan mitä löytyy. En ole käyttänyt ketään noista TW2-mokeista, joten mitään suosituksia en voi antaa.

  Linkki vie HUTDB-sivustolle.
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Halpoja TW ukkoja ovat Grabner, IPOTG Jones (huig) sit junnu MacKinnon, jolla myös X. Menee neloses ihan jotenkuten. Sit toki IPOTG Hart mokke tai IPOTG Lundqvistillä kans TW ja X. Toki tuohon X löytyy halpoja laajennus-ukkoja esim Konecky, MacKinnon, Granlund Wennberg jne. Toki jos nuita junioriajan ukkoja ottaa 4 kentän täyteen ni siel on Staaleilla ja Koivulla ja Granlundeilla muistaakseen X synergiaa
   
 22. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Kyllä palaa täkäpy tämän pelin kanssa tai oikeastaan suurin ongelma on kanssapelaajat.

  Eilen viisi matsia putkeen vastustaja katsoo maalivahdin tilastot ja lähtee karkuun ja kuudennessa sitten tein maalin ensimmäisellä minuutilla ja tottakai hiiri luikki karkuun.
  Yleensä annan vastustajan viedä aloituksen ja otan iisisti ekan minuutin, mutta nyt ajattelin että voitan sentään aloituksen ja pyöritän näennäisesti.
  Heitin sinisen jälkeen syötön laiturille ja vedin kevyen niin eikös tämä helähtänytkin ylämummoon ja vastustaja tosiaan karkuun.

  No eihän siinä saatana. Kuuteen peliin en ole päästänyt yhtään maalia ja 17 pelin voittoputki nyt päällä.
   
 23. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  On kyllä taas melkoisen hermojapäräyttävää tuo HUT pelaaminen. Normi kausilla pelit menevät ihan niinkuin pitääkin. Välillä häviää paremmilleen mutta suuremmilta osin voittaa. Divareita on tullut seilattua 1-3 välillä.

  Sen sijaan tuo Comppi kausi on ollut pari jaksoa aivan uskomatonta. Kiekko pomppii ihan ihmeellisesti ja 80% tilanteista päätyvät kokoajan vastustajan voitoksi. Kiekko ei pysy hallussa ja ukot eivät saa syöttöjä kiinni. Vastustaja saa kiekon pois vain ohi luistelemalla, kun se jää mailaankärkeen tai luistimenkärkeen ja irtoaa minun lavasta. Paras oli viime kauden vika peli (ei riittänyt hermo enää) kun ukko oli ihan susi ja teki 3. erässä 3 maalia kolmella vedolla ja voitti vielä 4-3. -238p ja siinä oli sitten se. Onko muilla ollut samaa ongelmaa comppi vs normi kaudet?
   
 24. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Omat online-HUT-pelit kyllä pelattu ja nykymallilla en niitä enää pelaakaan. Raja tuli vastaan jo NHL16-pelissä pelaamisen osalta ja NHL17-pelissä divarit jäi kutoseen ja seiskaan lopulta. Toivottavasti sieltä nyt tulee uusi pelimoottori, mutta eipähän tuo nyt Fifaakaan muuttanut mitenkään konkreettiseen järkyttävällä erolla, samaa juoksupalloa sekin edelleen pääosin FUT:ssa on. Pelaajissahan se vika on, mutta niin myös pelissä, jos mitään oikeasti suurta muutosta ei vaan tehdä. Aika siirtyä offline-/hupipelaajaksi, niin kauan kun ei GMC:n paluuta ole näköpiirissä. Voi kun olisi. Kai tuota joukkueenrakentelua silti vielä tulee tehtyä, etenkin jos pakkapalkinnot tekevät paluun. Yksi ykkösdivarin voitto ja yksi kesken jäänyt ykkösdivari oli meikän parhaat suoritukset Xbox Onen änäreistä onlinen puolelta.
   
 25. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jep, TOP 500 vastassa, pelit kulkee, mut kun yli 2500 vihun sijoitus, niin ei saatavana mikään onnistu... Divarit kyllä kulkee normi tavalla...
  Katella mitä synejä ens viikolla on noilla Conn Smyth -voittaja seteillä, kun tuli hommattua valmiiksi niihin kaikki tarvittava,
  ja jos ne on täyttää shaibaa, niin menee koko jengi myyntiin...