Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL17 – Hockey Ultimate Team

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 08.06.2016 klo 11.16.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Samaa mietin itsekkin että jos nyt vielä kerran jengiä vaihtamallakin on paskaa niin lähtee koko roska myyntiin. Ehkä 100k heittää toiselle acolle ja koittaa Suomi jengillä.. jos sattuu joskus tylsää olemaan
   
 2. Antsku Jäsen

  Nuo Mestarisetit oli hyvä juttu itselle, niin pääsi eroon 15 hero-keräilykortista, jotka jäi 99datsyukin jälkeen. Luulin että noihin kelpaa nuo draft champions-kortit ja pelasin yhden online draftin läpi (oli nopeasti pelattu kun kaikki quittasi ekan erän puolivälissä). Setti näyttää ja hakee nuo kortit, mutta kun niitä koittaa settiin lisätä niin ilmoittaa ”virhe lähettäessä korttia settiin”, eli eikö noihin setteihin kuitenkaan käy muut kortit kuin hero-keräilykortit??
   
 3. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  @Antsku kaikki Master-kortit käy, joita ei pakoista saa. Eli ne, joita sai kun teki settejä valmiiksi eri aihepiirien pelaaja-settien mukaan.
   
 4. Pakki#5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Onko tietoa saako noista tällä hetkellä olevista seteistä, esimerkiksi Lidströmin setistä mestarikeräilykorttia?
   
 5. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Lainaus:
  Ei saa.
   
 6. Pakki#5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Suomenkielisellä sivustolla lukee että Niedermyerin settiin tarvis Ducksin kortteja ja enkun kielisellä lukee että Capitalsin, kumpaan luotetaan?
   
 7. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  No ainakin maalaisjärki sanoo Ducks, koska Niedermayer ei ole koskaan pelannut pelin peliä Capitalsissa. Ellei EA sitten ole tehnyt jotain virhettä.
   
 8. Pakki#5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Maalaisjärki ja ea ei oikeen sovi yhteen, mutta hyvä pointti :D Näyttäs olevan ruotsinkielisessä versiossa myös capitals ja toisaalta ducksin kortteja tarvi joonatan nopean settiin ja näin ollen capitalsin kortteja ei tarvis yhtään mihinkään settiin.
   
 9. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Onko muilla samaa ongelmaa, että jengi on viritetty jo niin tappiin synergioiden ja muiden toimesta, että on vaikea enää saada parannettua? Joukkuesynergioita on paljon auki ja jos yrität hommata uutta pelaajaa tilalle, niin aina kärsisi joku toinen osa-alue. Nyt olisi tilillä 500 000 coinsia käytössä ja ei tiedä yhtään miten käyttäisi.
  Eilen kävi hieno tuuri kun tuli kausien lopuksi ne palkintopakat. Sieltä napsahti 95 Weber, jonka laitoin myyntiin 300 000 coinsilla eikä käynyt kaupaksi. Ihan lopuksi joku tarjosi 96ovr Rinnettä jonka sitten hyväksyin ja meni kaupaksi yli 400 000 coinsilla.

  On kyllä hauskaa puuhaa tuo synergioilla kikkailu. Periaatteessa monesta ukosta pystyisi ostamaan se pykälän-kaksi paremman kortin, mutta sitten menisi synergiat pilalle joten saa kikkailla, jotta onnistuu. Kynä ja paperi ollut kovassa käytössä kun pohtii, että jos laittaa X valmentajan, niin sitten tarvitsee vielä X pelaajan, jotta synergiat osuu jne.
   
 10. Pakki#5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ei vielä valitettavasti tämmöstä ongelmaa. Jonkun verran oon noilla synergioilla kikkaullu, mutta itelle tärkeintä on se, että joukkue on täynnä semmosia pelaajia, joilla tuntuu hyvälle pelata. Jotkut pelaajat on sitten mukana ihan tunnesyistä ja jotkut sen takia koska toimivat vaan niin hyvin. Ite oon tullu siihen tulokseen että jos pelaajien arvot ylittää jonkun tietyn tason, mielestäni tämä taso on noin 92, ei pelaaja siitä enään juuri parane vaikka ostais samasta pelaajsta 99 version. En ainakaan mielestäni ole huomannut mitään eroa.
   
 11. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Tästä kyllä ihan samaa mieltä. Itselläni sattui olemaan muutama hiilikortti ja sitten noilla rahoillani ostelin niitä playoffien keräilykortteja ja tein tuon 98ovr Niedermayer-setin itselleni.
  Aiemmin ykköskentän pakkina ollut juuri 93ovr Niedermayerin Milestone-kortti ja en ole kyllä kovin suurta eroa havainnut missään. Tietysti tässä tullaankin juuri siihen, että itselläni on ollut jo pitkään sellainen viisi-kuusi joukkuesynergiaa auki, joten niitä kun tuollaiseen esimerkiksi mainitsemaasi 92 pelaajaan lappaa muutamankin, niin nopeasti se oikea overall olisi periaatteessa lähellä maksimia, joten se hyöty jää aika hyvin pois noilla esimerkiksi 99ovr korteilla. Tuosta Niedermayerista sai ainakin yhdessä kohtaa melkein 700 000 coinsia myydessä.
  Tavallaan se hyvä noissa synergioissa on se, että kuten juuri mainitsin niin ei tarvitse olla koko jengi täynnä 99ovr pelaajia, jotta olisi "paras jengi" vaan heikompiinkin overalleihin saa hyvin niitä kasattua. Toki monessa tapauksessa jos niitä paljon haluaa auki, niin vaatii sitten kuitenkin erikoiskortteja joissa pelaajalla on useampaa synergiaa ja monta kappaletta auki.

  Itselläni on myös jengi osittain tehty suosikkipelaajien ja niiden perusteella kenestä tykkään. Jotkut pelaajat eivät vain uppoa enkä ota jengiin vaikka saattaisivatkin vahvistaa.
   
 12. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Mikä juttu? Neljä viimeisintä vastustajaa on maalivahdin tilastojen katsomisen jälkeen quitannut pelin. Talbot vetääkin huikeilla 9-1-0 statseilla niin kyllähän se säikäyttää.. todella raskasta
   
 13. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Viimein tein sen liikun, että siirryin PS3:sta neloseen ja tietenkin myös NHL17:n samalla. Huvittaa tulla tässä vaiheessa kautta mukaan kun 88ovr-kortteja tonnilla myynnissä jne... No, ei se mitään.

  Täytyy kyllä sanoa, että perus PS3-pelialustasta ollaan tultu käytettävyydessä aivan uskomattoman paljon alaspäin. Ei siinä, että kaiken pitää olla laatikoita kun kerran puhelimessakin on, mutta moni juttu on kyllä aivan typerästi tehty ja käyttö on hitaampaa kuin aikaisemmin. Eikö omasta kokoonpanosta todella saa aktiivista pelaajaa edes kahdella klikillä myyntiin? VMP.

  Ja eikö myyntiin laittaessa todella näy viimeistä myyntihintaa ja hintaluokkaa, missä ko. kortti on viimeaikoina pyörinyt? Aika tuskastuttavaa alkaa arvailemaan kun kauppaa ei ole käytännössä yhtään itse tehnyt vielä... Joukkueen keräilytkin näyttivät mielenkiintoiselta kun kaikki mahdolliset erikoisversiot löytyvät sieltä joukkuesetistä myös. Ilmeisesti perusversiot keräämälläkin saa jotain pakkaa kuitenkin?
   
 14. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Setit-osiosta löytyvät ne keräiltäviksi tarkoitetut kortit. Ja tosiaan pakkojahan tässä versiossa ei enää noista saa, vaan sankaripelaajan.
   
 15. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Ja sankaripelaajasta saadulla Master Collectiblella sitten saa pakan, kun niistä tekee niitä settejä tai pelaajan.
   
 16. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Jep, vähän jo pääsin kärryille. En ihan täysin älynnyt ilmeisesti tuota hiilikeräilykortin arvoa kun käytännössä vaihdoin sen 30 kiloon coinsseja laittamalla sen settiin (tuli palkintona divarivoitosta). No, tuolla rahallahan kokoaa ja mukiin menevän joukkueen kun kaikki on halpaa.
   
 17. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Ite möin viime vkl hiilikeräilykortin 120k hintaan. Mutta tosiaan jo tuolla 30klla saa hyvän jengin kasattua. Viime änärissä piti ripulikokoonpanolla pelata pitkään eillei heti rahaa tyrkännyt sisään.

  Itsekkin vaihoin nyt viime syksylle PS3 to PS4 ja NHL17. Onhan tämä kaikinpuolin minusta paskempaa kuin mitä PS3 Legacy NHL16. Eniten omaa pelaamista on haitannut/vähentänyt nuo setit/keräilykortit. Niihin tarvitsee hiilikortteja sun muita kun esim tuossa NHL16 sait nuita heikompia jengejä kerättyä ihan jollain 30-50klla koko jengin ja sait sieltä sit pakkoja mitä avata. Nyt saat vaan jonkun legendan ja halvin setti/joukkue kerätä tyyliin 100-200k.
   
 18. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Jep, lisäksi osa noista "keräilyjutuista" vaikuttavat merkityksettömiltä. Esim. maajoukkueiden paidoilla ja logoilla ei näytä tekevän mitään, koska niille ei ole omaa "settiä". Synergioita ja muita en ole vielä jaksanut alkaa opiskelemaan. Aladivareissa näköjään pärjää PS3-taidoilla, mutta kiekonkäsittely/harhauttelu ja muut pitäisi kai yrittää opetella vaikkapa seuraavaa änäriversiota varten.
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Joo tuossa ollu itelläki aikalail opettelua just kiekonkäsittelyn kanssa. Iha eri tuntuma mitä ps3. Kuiteski nytki käyny 1 divaris pari kertaa mitä en ps3 koskaa päässy ni kyllä se siitä. Nyt vaa tulee tuol ykköses vastaa älyttömiä jengejä ni tahallee mielellää palaa kakkoseen. Sitä taakse-eteen-veivailua mitä ylemmis divareis tuut näkemää en ole alkanut itsekkään opettelemaan. Niin oksettavan näköistä kuin myös pelattavuus niitä vastaan niin ei kiitos. Toki suojata saa mut joku roti

  Synergioist kannattaa koittaa saada päälle joukkue synergioita. TW on ehkä paras, koutsilla saa 3 ja muitakin halpoja löytyy. X-ray saa myös koutsil + halvoilla ukoilla. Esim laajennus senttereitä saa monia tonnilla ja niitä voi ja kannattaa peluuttaa myös laidoilla. Kun ketjun sisäisiä sopivuuksia ei enää ole. Eli huonot alottajat ala MG, Carter MacKinnon vaa laitaan.
  Muita toimivia synergioita on omasta mielestä T ja CG.
   
 20. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Itsellä taas NHL Legacysta 70 mestaruutta ja aikaisemmista samaa rataa, mutta tässä olen kyllä ihan lapanen. Oman divarin (ysiin nousin vasta) peleistä on vasta yksi tappio, mutta kun kävin tuolla draftihommelissa (mikälie), niin turpiin tuli joltain kärkikastin joukkueelta 6-0... Eli ei ihan vielä lähde.
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Siellä nyt on niitä aika överijengejä useammalla. Tyyliin kaikki +94 arvoltaan. Vaikka saisi kitkuteltua niin yleensä joku niistä sit rankaisee vaikka väkisin ripuliranteella viimeistään
   
 22. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ei helvetti tuota comppia... Vihulla 7 vetoo ja 5 sisään ja kaikki samalla tavalla, sinisen yli ja veto... 99 Bobrovsky täys seula... No niin oli TOTY Murraykin...
  Hillittömiä one-timereita ne kyllä torjuu, mutta ei kyllä noita...
   
 23. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  MOV-Rask oli ihan samanlainen. Ainakin ennen päivitystä. Vein peliä miten tahoin, mutta vihu veti yhen sinisen jälkeen ja hoksas et meni sisään. Sitten aina ku alueelle ni RANTEELLA veti ja sinnehän se uppos :D Hävisinkö 5-7 sen pelin sit..
   
 24. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Jahas. Tarttee viä yks peli pelata, kun EA lupaili jotain parempia palkintoa tulevaan ihanhitonhuikeaan settiin kesäkuulle. Saas nähdä mitä tuolta sitten on tulossa, ihan hyvä idea kyllä koska porukalla varmasti motivaatio pelaamiseen on kohtuu pieni enää noin yleisesti isommissa määrin.
   
 25. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Mitkä vaatimukset tässä siis on?