Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL17 – Hockey Ultimate Team

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 08.06.2016 klo 11.16.

 1. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Joo sama juttu taisi olla ensimmäinen peli minkä hävisin sellaista vastaan joka lukitsee itsensä maalivahdiksi tai tietylle pelipaikalle.

  Ei tuossa tekoälyssä nyt sinänsä sen suurempaa vaaraa ole kun yleensä niitä vastaan voittaa aloitukset helposti jne., mutta on se vaan niin armoton viimeistelemään. Ja juuri mainitsemiasi ihmeellisiä sommitelmia tulee. Hyökkäysalueella ainoastaan oikea-aikaisia syöttöjä ja sitten jotain ihme syöttöjä, joissa pakki syöttääkin viivalta maalin eteen ja kiekon saanut heittää jonkun rystyvipin maaliin. Siis juuri sellaisia kuvioita, joista ihmisipelaaja ei voi maalia edes tehdä.
  Ei tuo tappio nyt muuten söisi mutta oli niin hyvä putki menossa competitive seasonia ja olin jo sadan parhaan joukossa ja ei tuo pelaaja edes mikään kovin hyvä maalivahti ollut, niin tuntui vaan niin väärältä hävitä tuota. Sitten kun lauot vielä sen neljä tolppaa lähes tyhjistä maaleista, sudit ohi kiekoista ja omat helvetin nopeat ukot ei muka pääsekään ohi tekoälyn hallitsemista isoista pakeista niin paketti on valmis.
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Kyllä meni taas peli tunteisiin. Comppi kautta pelaan ja aattelin 2. erän jälkeen kun peli oli 4-1 että helpottava voitto ni ei varmaan tarvitse enää pelata et selviää 5000 joukooon. No mitä vielä...

  Vihu tirvoo 4 maalia niistä harvoista paikoistaan ja tuntu että kaikki menee sisään. Vihulta ei saa kiekkoa pois ei millään (liimattu lapaan). Tulee ihan ihme jäähyjä ihme tilanteista. Omat tontit (läpiajo, puolityhjä maali) jne avopaikat paukkuvat plekseihin tai mokke vetää jonkun uskomattoman tiikeriloikkatorjunnan. Kiekko jo pomppimassa moken selän taakse mutta yhtäkkiä se kimpoutuukin laitaa pitkin kovaa mun päätyyn? Että semmoista.

  Huomenna aion nuo parit pelit pelata, jotta tuonne 5k sakkiin pääsee ja sitten riittää. Taino.. kaitpa sen viimeisen comppi kaudenkin kuitenkin vielä pelaa
   
 3. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Tuli heivattua tuo Team Wheel pois kun tuntui että yritti aina vain puskea väkisin laidasta läpi nopeilla ukoilla ja peli meni liikaa sooloiluksi. Rakensin porukan jossa synergioista käytössä HH, SB, WC, SF, B, P, OJ, X, CG ja T. Laukausten laatu parani huomattavasti ja paljon mukavampi pelata, vaikka vähän raskasta ukkoa joukkueesta löytyykin. Ekaa kertaa laitoin myös vanhan kunnon Al MacInnisin viivaan ja 6 peliin 10+8, compissa ja ykkösdirressä.
   
 4. Antsku Jäsen

  Voisiko joku selventää miten nuo ranking-pisteet määräytyy compissa? Hemmetin palkitsevaa pelata kun voitat niin tulee +50 ja tappiosta -150. Yksi tappio on minun kohdalla on tarkoittanut järjestään että 3-4 peliä tulee voittaa saavuttaakseen menetetyn sijoituksen. Joo tiedän että jonkun leaderboardin mukaan määräytyy, mutta en ole mitään logiikkaa löytänyt vaikka olen alkanut käydä katselemassa jälkeenpäin aina millä sijoilla vastustaja on ollut.
   
 5. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Comppi sijoitusten mukaan menee, jos olet korkeammalla sijalla kuin kaveri niin häviöllä tulee reilusti miinuspisteitä ja voitolla sitten vähemmän pluspisteitä, kun olet ns. parempi. Sitten tietysti toisinpäin kun kaveri on korkeammalla sijalla kuin sinä niin saat voitolla paljon pluspisteitä ja häviöllä menetät vähemmän. Sijoituksia ottelun jälkeen katsellessa kannattaa muistaa, että sama sijoitus ei enää päde mitä peliin lähdettäessä, sillä pelatun pelin jälkeen kaverilla on joko huonompi tai parempi sijoitus riippuen tietysti siitä, että kuinka pelissä kävi.

  Itsellä tällä kaudella tuli kova matsi eteen ja ajattelin että pisteitä tulee voitolla mukavasti niin sain tietysti 4 pistettä ja kaveri oli vasta ihan ensimmäisiä pelejä pelaamassa kun itse olin 100 joukossa. :D
   
 6. Les Crusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ducks
  Lainaus:
  Kaksi kertaa on käynyt vastustajalle noin. Ekalla kerralla iskin häkellyksissä kiekon reppuun, mutta toisella kertaa aiheutin katkon tahallani. Taisin sen pelin hävitäkin, mutta pugimaalit ei tuota minkäänlaista tyydytystä, eikä niillä ansaitse voittaa. Tiedä sitten pelasinko sinua vastaan :)
   
 7. Antsku Jäsen

  Lainaus:
  Onko tietoa kumpi comppi-sijoitus tuohon vaikuttaa, kierros vai kausi?
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Kierros.
   
 9. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Meinas 3 pelaajan TOTY-pakka säikäyttää...
  Ensiks Girard 83 ovr, toiseks Alsenfelt 87 (ihan hyvät synet: B x2, TT x2, TW x3, X x3, P x2)
  ja illan pelasti onneks Malkin 99...
  Kai se pitää gamblata ja tehdä vielä tuo 2 pelaajan setti...
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Nyt täytyy kyllä sanoa, että vittu. Ensiksi hakkaat viikon verran aivan saatanan tiukkoja pelejä ja sen viikon jälkeen saat siihen nähden erittäin huonot palkinnot ja niistä ei edes kaiken lisäksi tule yhtään mitään.. Verratessa fifaan täytyy pelata Draft kierros ja neljällä voitolla jäätävät palkinnot joskus. Seuraavaan änäriin saisi tulla joku tuollainen pelimuoto, nimittäi nykyinen draftin on suoraan sanottuna aivan paska.
   
 11. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Uhkapeli kannatti, Raddysh 85 ja vatun Crosby!!!
   
 12. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Pelaako porukka nuilla S1 synergioilla vai S2 synergioilla? Mietinnässä olisi heivaisiko tuon TWn ja 1Tn pois ja ottais tilalle WC + X.

  Mitä tuossa katselin niin suhkot edullisesti sais kait ihan kelpo pelureita nuille synergioille. Jotenkin on jo hyvän tovin tuntunut, että peli olisi jo enemmän vai vähemmän tukkoista. Kiekko pomppii ihan ihmeellisesti ja kimpoilee sinne tänne. Myöskin luitelussa häviäävät Sullivan ja kumppanit joillekkin Charoille sun muille
   
 13. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mulla on sekotus molempia... Kyllä tuo X ainakin tuntu aluks, että kaikki laukaukset uppoo, mut ei enää...
  Saa nähdä mitä uudet synet LH, P, WC tuo peliin... Kohta testiin...
  Lisäks on vielä 1T, CG, B, TT, TW, SB ja pelaaja syneistä PP, WW, OJ ja HH...
   
 14. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Eio itellä budjettia että moiset saisi hankittua mutta CG ja T jotenkin tuntuu tärkemmille. TW ja 1T tosiaan mietinnässä poistattaa (niissä eniten rahaa) ja sit tuo WC ja X päälle. Pitää tää comppi kausi nyt pelata vielä nuilla ja sen jälkee testata nuo. Vaikea on näitä halpoja ukkoja kaupitella nytten niin ei kehtaa comppi kautta lähteä sekoittamaan. Tosin olisihan tuossa 6pv aikaa pelailla myydä/vaihtaa ukkoa
   
 15. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Noita TOTY ei NHL pelaajia saa suht halvalla, niillä on ihan hyviä synergioita...
  Esim TOTY Lindström 89 on ihan hyvä ja sen saa about 60K ja synet on WW2, TT2, PH2, LH2 ja X3...

  Edit: Tjaa, uusien synien kanssa syöttö% tippu alla 50%, wtf? Normaalisti 75% hujakoilla...
  Vaikka 3 voittoo on tullu, niin aika omituista...
   
  Viimeksi muokattu: 07.04.2017 klo 13.28
 16. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ei saatavana tuo comppi... Mitä jaskempi jengi vastassa, niin ei mikään onnistu...
  Sit kun on omaa tasoo, niin ei mitään hätää...
  Ja eikä nuo jaskajengit oo edes osannu kummasesti pelata...
  Divaripelit kyllä kulkee... Saa tuo comppi imee sykkivää...
   
 17. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Pelasin tuossa aamulla pelin, niin vastustaja teki kaksi omaa maalia ja itse tein yhden jatkoerässä. :-D Hajottava matsi.
   
 18. Pakki#5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Selailin huvikseni noita compin leaderboardeja ja aukasin koko kauden ykkös ja kakkossijotetun viimesimmät pelit ja huomasin et suurin osa on 3-0 keskeytysvoittoja ottelun toisella minuutilla ja vieläpä samasta pelaajasta. Eli tod näk pelaavat itteänsä vastaan jotenkin. Tekeeköhän EA asialle jotakin? Vai palkitaanko tuosta pojat totypelaajilla ja muilla palkinnoilla?
   
 19. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Lainaus:
  Buustaavat omaa sijoitustaan kaverin kanssa tai itse kahdella konsolilla pelaten. Hyviltä sijoituksilta löytyy myös useampi syncroaja ja boottaaja. En ole kuullut, että kukaan olisi saanut minkäänlaista rangaistusta huijaamisesta.
   
 20. Pakki#5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Noniin aivan mahtavaa :D
   
 21. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Sitten vielä mietitään, miksi porukalla ei oikein ole motivaatiota pelata tätä peliä/pelisarjaa enää. Melkoista, enpä itsekään tiennyt tuollaisesta.
   
 22. Glassjaw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En tiedä miten tuolla compissa, mutta normihutissa ainakin entinen rankingin ykkönen scottywildthing sai bannit kun synkrosi suuren osan peleistä joissa oli tappiolla, ei ole muistaakseni tammikuun jälkeen pystynyt pelaamaan bannien vuoksi.
   
 23. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Kyllähän EA näihin on puuttunut, mutta liian väljästi silti vielä. Liikaa saanut ympäri nettiä lukea juttuja kuinka mitään ei tapahdu. Täällä ja muuallakin mainittu Pupujamanaatti jatkaa mm. vieläkin menoaan HUT:ssa, mitä olen ymmärtänyt.
   
 24. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Voi miksi tästä on pitänyt tehdä tämmöistä roskaa? Vanhan jengin runko oli ollut suht. muuttumattomana jo melko pitkään. No kyllähän sen tiesi, että pelaaminen oli lähes poikkeuksetta ihan hirveää paskaa. Nyt sitten pistin käytännössä ykkösketjua lukuunottamatta koko jengin uusiksi (X-ray synergy käyttöön), niin yhtäkkiä compissa pääsemässä ennennäkemättömille sijoituksille. Toewsit, malkinit ja laineet vaihtuivat junnu-staaleihin ja junnu-koivuihin, niin johan alkaa kulkemaan. Huoh.
   
 25. Ronikki73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ei saatavana jaksa näitä maalin takana seisojia ja puckraggereita...
  Ihan ku pelais Trapparaa vastaan...
  Ja jokainen urpo noista on suomalainen... Hävetkää...