Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL17 – Hockey Ultimate Team

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana lake79, 08.06.2016 klo 11.16.

 1. xps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit (silloin ennen)
  Lainaus:
  Kun olet ilmeisesti voittava pelaaja kuten minäkin, niin kannattaa nollata ne veskarin statsit aina silloin kun ne alkaa näyttää liian pelottavilta (eli siis laittamalla myyntiin ylihinnalla, jolloin kortti palautuu sulle nollaantuneena). Jos ne veskarin statsit on tärkeät sulle noin muuten niin kirjaa ne johonkin ylös. :D
   
 2. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Itsellä eilen illalla kävi niin compissa, että en saanut kuin yhden pelin illan aikana. Jokainen katsoi tilastot (tällä hetkellä 15-1-0), paitsi yksi peluri kuitenkin skippasi alun tilastot hömpötykset ja pääsin pelille. Pitäisi varmaan nollata itsekkin nuo tilastot tänään..
   
 3. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Onko jengillä millaisia kokemuksia LaFontainesta? Ja siis ihan sentterin tontilta. Meinasin muutaman synergiamassan sijaan avata pari uutta ja kyseinen herra sopisi suunnitelmiin eikä ole ainakaan paperilla hullumpi. Hintakin kohtuullisen kohdillaan.
   
 4. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Hyvin vähän tullut pelattua tän vuoden HUTia. Ennen kävin kuitenkin lähes päivittäin pelissä kun keräilin kokoelmia. Nyt ei sitäkään iloa. Pelaamalla saa niin vähän coinseja, että sillä saa hädintuskin ostettua sopimuskortit. Ennen noita sai tarpeeksi palkintopakoista kun keräsin niitä kokoelmia.

  Vissiin tehty nyt peli niille jotka ostaa rahalla pakkoja tai jotka ehtii tuntitolkulla pyöriä huutokaupassa.
   
 5. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Lainaus:
  Kokoelmia on kyllä ikävä. Onhan tämä pitkälti "pay to win"-pelimoodi eli rahalla saa huomattavaa etua. Kuitenkin tässä versiossa pelaajien hinnat ovat niin alhaiset ja kun kaupasta löytyy lisäksi tuo sopimuspaketti, saa pelkästään pelaamallakin kasaan kohtuullisen joukkueen. Lisäksi divaripakoista ja cupeista saa silloin tällöin hyviä pelaajia tai arvokkaita keräilykortteja. Tämä toki edellyttää, että osaa pelata. Älä osta pakkoja vaan säästä yhteen pelaajaan kerralla. Muutaman pelin pelaat ja saat jo esim. Kesselin peruskortin.
   
 6. Pakki#5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Itellä on kyseinen herra ja mielestäni ei ole yhtä hyvä mitä arvot antavat ymmärtää. Tuntuu jotenkin hieman hitaalta (mitä itseasiassa myös onkin (89 nopeus)). On kuitenkin hyvä aloittamaan ja käntyy pienessä tilassa hyvin ja syöttäminen jokaiseen ilmansuuntaan on keskimääräisesti helpompaa kuin monella muulla pelaajalla. Vedon arvot on hyvät, mutta ei ainakaan itsellä ihan hirveästi ole verkkoja heilutellut. Toki on aika vähän aikaa vasta ollut joukkuueessa. Tällä hetkellä kuitenkin hinta ja laatu jossain määrin kohtaavat ihan mukavasti tuon kortin kohdalla.
   
 7. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  No perkele pitääkin käyttää tätä hyväksi.
  Pidän itseäni todellisena HUT:n veteraanina, mutta enpä tuota kikkaa tiennytkään. Ajattelin, että jengi teki tuon statsien nollaamisen sillä, että myivät maalivahdin ja ostivat vastaavan tilalle.
  Kaikkea sitä oppii, kiitoksia.
   
 8. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Lainaus:
  Maalivahtitilastot saa myös nollattua tai sekoitettua näyttämään tappiot miinusmerkkisinä pyörimällä hetken aikaa kokoelmavalikossa maalivahdin joukkueensivulla. Vihut quittaa kyllä usein myös nähtyään nollaa tai aivan mitä sattuu näyttävät tilastot.
   
 9. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Toivottavasti tuo "1min" poistumismahdollisuus poistetaan ensi painokseen. Alkaa ihan tosi vituttamaan, kun menee vartti etsiessä vastustajaa kun kaikki lähtevät karkuun.
   
 10. Snoga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuohan on pelissä sen vuoksi, että jos huomaat yhteyden vastustajaan olevan kelvoton, niin voit poistua pelistä ilman kärsimystä pelata matsi läpi lagisessa helvetissä. Esimerkiksi itse olen joutunut poistumaan pelistä tämän takia vain 2-3 kertaa useasta sadasta kerrasta, joten tämän ominaisuuden tarpeellisuus on ainakin omissa kirjoissa kyseenalainen.

  Lainaus:
  Tämä on hyvä kikka, mutta esimerkiksi mulla on maalissa grindattu Ray Emery 92, jota ei tunnetusti voi markkinoille listata. Pitää alkaa kohta heittelemään IPOTG Carter Harttia maaliin.
   
 11. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Juuh, tarkoitinkin että vielä alkutekstien aikana pystyisi häipymään. Siinä vaiheessa kuitenkin jo huomaa pätkiikö vai ei.
   
 12. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Jos on hyvä pelaaja eli siis voittaa reippaasti enemmän niin eikö tuo 1min kannata antaa vapaasti tyyliin vihun hallita kiekkoa. Sitten kun se ei voi quitata niin eekun mylly pyörimään. Kyllä sen pelin varmaan voittaa joka tapauksessa. Nuin säästyy ainakin osittain siltä etisimisrumpalta. Itse en ole kertaakaan poistunut ekan minuutin aikana. Joskus ragequitilla toki kesken pelin. Sen sijaan parit kerrat on käynyt itselle että joku on quitannut jos olen maalin tehnyt. Ärsyttäväähän se on. Etenkin kun oma voitto suhde on tyyliin 60/40 tai 70/30. Varmaan lähempänä tuota 60
   
 13. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  En mä ainakaan mitenkään erityisen hyvä pelaaja ole. Ykköskenttä toki ihan nimekäs, että monesti sen takian luikkivat karkuun. Ei olisi varaa antaa tasoistusta, kun monesti peli lähtee päin sitä itteään, jos alkaa löysäilemään. Pitänee alkaa käyttämään aloituskenttänä jotain alempaa ketjua, ettei nuo raukat pasko heti housuihinsa.
   
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Jos ei jaksa ruveta myymään maalivahtia, niin voi myös käyttää tälläistä kikkaa.
  Jos omistat kelvollisen kakkosmaalivahdin, ei tarvii olla kummoinen. Laitat sen aloittamaan, ja vaihdat 1. Erän jälkeen paremman moken.
  Luultavasti se kakkosmokkesi selviytyy hyvin avauserästä, vaihdat moken josta monesti tulee myös momentumia, ja nautit pelistä.
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Oonko mä ihan hukassa vai tuliko tuolle Nolan Patrickin 86 ovr All-Star kortille joku upgrade? Vai laitanko herran lihoiksi
   
 16. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Ihan mielenkiintoisen lottorivin arpoi EA tuohon nuorten TOTYyn. Severson varsinkin tuli ihan puskista. Ghostilla ei ainakaan pitäisi olla asiaa, Provorov tai Slavin pitäisi olla mukana, samoin kuin myös Hamilton tai Ristolainen. Hyökkäys ihan jees, Panarin toki siinä ja siinä iän puolesta..
   
 17. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Lainaus:
  Pari ylläriä tosiaan löytyi. Tämä TOTY muuttui hieman viime vuodesta eli käsittääkseni kriteerinä oli, että on pelannut korkeintaan kolme kautta NHL:ssä. Nimeksi muutettiin samalla Young Guns U23:n sijaan. Toki iälläkin on varmasti merkitystä ja varmasti pelaajan pitäisi olla jokseenkin nuori, mutta tällä kertaa ei ilmeisesti ollut ehdotonta ikärajaa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2017 klo 13.54
 18. Eskelarit Jäsen

  Compin sijoitus 24, 2x 75k pakkaa ja joku muu pikkupakka. Parhaana 88 laajennus Couture minkä hinta 1,3k. Ei tullu TOTY Lainetta :D
   
 19. K.A.H Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Erikoinen juttu. Ei tullut itselleni minkäänlaista palkintoa vaikka sijoituin ihan kohtuullisen korkealle tuossa uudessa kausimoodissa ekalla kierroksella. Ei pakkoja, ei kolikoita, ei yhtään mitään. Käynnistin pelinkin uudestaan, Kiitos EA!
   
 20. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Katsoitko avaamattomista paketeista? Laita EA:lle palautetta, jos ei sieltä löydy.
   
 21. Snoga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jostain luin kriteerinä olevan, että pelaajalla täytyy olla "junnusopimus" voimassa ja sehän pudottaa samalla mm. Ristolaisen, Gaudreaun ja Hamiltonin kaltaiset nimet pois listoilta, kun jokainen heistä ansaitsee isojen poikien rahoja.
   
 22. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Lainaus:
  Tämä selittääkin aika paljon. Toki Provo/Slavin olisi ansainnut paikan 100% ennen Ghostia. Harmi kun Werenskiä ei tämän vuoden HUTiin saatu.
   
 23. WhySoSerious Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Florida Panthers
  Lainaus:
  Mielenkiintoista, sopii ainakin valintoihin.
   
 24. Konzuel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Pelicans, New England Patriots
  Nyt tullut törmättyä ongelmaan jonka vuoksi en pysty ostamaan pelaajia marketista tai laittamaan pelaajilleni sopimuksia.

  Kun yritän ostaa pelaajaa tai laittaa pelaajilleni sopimusta niin peli heittää minut ulos hutista ja antaa vaihtelevan virhe koodin. Kun menen takaisin peliin niin sopimukset ovat kadonneet mutta pelaajalle ne eivät ole siirtyneet. Ongelma "hieman" vaikeuttaa pelaamista niin tuli mieleen että ovatko muut törmänneet samaan ongelmaan ja löytyykö tuohon jotain kikkaa millä sen saa loppumaan.

  Edit: ja alustana siis PS4
   
 25. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Itsellä on joskus ollut tuo sopimusbugi. Sopimuksia jos sulla on enemmän kuin 1, niin kokeile laittaa ensimmäisen sijasta esim. viimeinen. Joku muu kuin se ensimmäinen siitä. Se on yleensä auttanut.