Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus

NHL-pelipaidat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana M10, 03.07.2002 klo 15.54.

 1. Neely#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Itte tilannut NHLShopista kymmeniä kertoja eikä ole kyllä ollut juuri ongelmia. Kerran tilaus roikkui "Picking"-tilassa reilu viikon mutta silloinkin tilaus tuli kyllä lopulta kotiin ongelmitta. Yleensä sieltä on tilaus saapunut 2-5 päivässä kotiin. Sieltä aspasta on kyllä vastaus viipynyt jonkin aikaa, toki olen muistaakseni vain pari kertaa sinne joutunut viestiä laittamaan. Mutta kokonaisuudessaan omat kokemukset plussan puolella.
   
  holynordic tykkää tästä.
 2. Lapa7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
  Onkohan sellaisen kaupan NHL paidat ihan virallisia kuin NHLkauppa jonka löysin Google haulla?
   
 3. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Jos tarkoitat nhlkauppa.comia niin itselläni ainakin heräsi hälytyskellot, kun netistä ei löytynyt juuri mitään kokemuksia ko.paikasta ja etusivun lopussa tämä teksti:

  Lainaus:
  Jos e-mailin googlettaa, löytyy eri maille suunnattuja vastaavia kauppoja eri lajeihin painottuen. Lisäksi esim. ainakin Saku Mäenalasen paidassa oli kirjoitusvirhe nimen brodeerauksessa. Jätin tilaamatta ja tilasin tuolta virallisesta NHL-shopista, vaikka olikin kallista.
   
 4. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Ei ei ei, pysykää kaukana noista hoono soomi google translate -sivuista, koskee myös kaikkia muitakin tuotteita samalla sapluunalla tehtynä. Kuvat voivat olla hyviä, koska yleensä kopioitu suoraan virallisilta myyjiltä. Gmail-höpöhöpö-sähköposti yhteydenottoja varten viimeistään pitää karkottaa kaikki, jos toi sönkerösuomi ei sitä tee. Tilatkaa sitten vaikka "rehellisesti" ne paidat sieltä Kiinasta suoraan, kuin tällaisilta välikäsiltä.
   
  holynordic tykkää tästä.