Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NHL-pelipaidat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana M10, 03.07.2002 klo 15.54.

 1. RinkMasterJay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, NY Rangers
  Lainaus:
  Hyvin näkyy. Helpoimmat kuitenkin mitä huomaa jo kaukaa. Nimi- ja numerofontit ihan mitä sattuu. Nimilaatta ihan järkyttävän näköinen. Kaulan narut menee liian ylös (pitäisi jäädä huomattavasti NHL logon alapuoelle) ja ovat aivan liian pitkät. Samaten nuo reiät mistä narut menee läpi, pitäisi olla valkoiset. Kauluksen leikkaus myös aivan mitä sattuu. Ja helpoin kaikista, joka ei edes kuvassa näy kuin väärältä puolelta, mutta pystyy jo erottamaan ompeleista, eli fightstrap vääränlainen.
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2019 klo 23.40
  Torsti56 ja Merovingi tykkäävät tästä.
 2. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Onneksi löytyy viisaampia ihmisiä. Nimilaatan huomasin kuvaa ottaessa että hemmetin paljon kirkkaanvihreämpi. Normaaliati katsottuna ei väri erotu ja narut oli ainoa jota edes epäilin. Tuossa myös huomasin kun mainitsit niin nämä reiät. Voihan sitä onneksi huonompaakin saada viidelläkympillä (tähän hymiö). Kiitos vielä.
   
 3. RinkMasterJay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, NY Rangers
  Nämä on ne perusjutut mitkä on pielessä kaikissa Kiinapaidoissa. Kyllä sen näkee jo pitkältä, että kaikki on vähän pielessä, vaikka moni sanookin, ettei erotu aidoista.
   
  mountainsnake ja Merovingi tykkäävät tästä.
 4. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Juu kiinapaita toki erottuu aidosta, mutta se on eri asia, että haittaako se, etenkään kun itse paidan ostaja ei edes erota mikä on pielessä. Toki asiaan vihkiytyneet tietää. Mut juu, kyl itekin pari kiinapaitaa tilanneena koen, että hinta/laatu-suhde on kyllä erinomainen niissä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.07.2019 klo 10.50
  Eepi, FutureHockey & Torsti56 tykkäävät tästä.
 5. RinkMasterJay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, NY Rangers
  Lainaus:
  Joo, jos itse tykkää niin mikäs siinä. Pointti oli vain se, että kyllä ne erottaa aidoista, vaikka kuinka täälläkin moni hehkuttaa kuinka hyvän laatuisia ovat, eikä pysty erottamaan aidosta.
   
  mountainsnake tykkää tästä.
 6. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Alkuviikosta tuli tuo oma tilaus ja ainakin itse olen laatuun erittäin tyytyväinen. Materiaali on miellyttävä ja yksityiskohdat on tehty laadukkaasti, ei mitään napinan sijaa. Toki se aito pelipaita on aina aito pelipaita ja varmasti löytyy tyyppejä ketkä dissaa Fanaticsin paitoja jo pelkästään sen takia että kyseessä ei ole ns. real deal, mutta kyllä tämäkin asian ajaa fanipaitana, etenkin tuohon tarjoushintaan.
   
 7. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Isompi ero aitojen ja feikkien kanssa on melkeinpä siinä miltä materiaali tuntuu kuin miltä se kuvassa näyttää.

  Kuten olen palstalla sanonut, niin aitojenkin paitojen taso on laskenut. Joskus aikoinaan olen laskeskellut, että mitä se tarkoittaisi jos Suomessa olisi paikka josta saisi laadukkaita paitoja tilata. Tuolloin joukkueet käyttivät vielä laadukkaita kaksi tai kolmivärisiä ja kerroksisia ommeltuja numero- ja kirjaisinfontteja pl Detroit ja Winnipeg. Koti- ja vieraspaitojen kirjaisintyylit poikkesivat toisistaan ja useilla joukkueilla oli kolmospaidat. Jos olisi halunnut laadukasta jälkeä niin varastossa olisi pitänyt olla lähes sataa erilaista kirjaisinmallia enkä suoraan nähnyt Suomen volyymeillä hommalla tarpeeksi kaupallista potentiaalia.

  Tähän kuvituskuvaksi St Louis Bluesin circus-tyylin numeroinnista:
  http://dana.fi/gameworn/Tikkanen_blues_circus/Tikkanen2.jpg
   
 8. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Joo-o, tulipa tilattua 10. heinäkuuta tuolta NHL Shopista Giroux'n pelipaita. Tähän päivään asti tilauksesta ei kuulunut yhtään mitään ja heille sähköpostia asiasta laitoinkin, kunnes tänään oli mystisesti saapunut postiin. No, paidan kävin hakemassa ja lopputuloksen nähtyäni en tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. C-kirjain on jostain syystä aivan vinossa (missään Flyersin pelipaidassa ei ole näin ollut) ja hihanumerot ovat myös ihan väärässä kohdassa, niiden kun täytyisi olla hihassa olevan oranssin raidan päällä. Liitteestä voi jokainen ihastella.

  En kyllä ihan heti ole tilaamassa tuolta pelipaitaa uudestaan.
   

  Liitetyt tiedostot:

 9. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Tainnut Fanaticsin hikipajalla olla joku kesäapulainen väsäilemässä ompeleita paikoilleen (oletan että ihan ommeltuina ovat kuitenkin?). Teet varmaan asiasta reklamaation, syytä ainakin olisi.
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Ei ole ommeltuja, vaan painettuja. Logo on ainoastaan ommeltu. Saisihan nuo varmaan itsekin fiksattua oikeille paikoilleen, mutta ehkä parempi vaan palauttaa koko rätti.

  Selkäpuoli paidasta on kuitenkin ihan kunnossa, joten ihmetyttää miten tuo etupuoli on noin juosten kustu.
   
  Hauntti tykkää tästä.
 11. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ah, okei. Puhelimella tihrustelin ja jonkun muun viestistä muistelin että ainoastaan nimi olisi ollut painettu noissa fanaticsin paidoissa. Noh, lisää syitä olla tilaamatta tuollaista fanaticsia, ostetaan authenticia sitten kun uuden paidan hankinta joskus ajankohtaista on.
   
  Giroux tykkää tästä.
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Joo, suosittelen kyllä skippaamaan. Olisi näköjään pitänyt lukea muiden arvosteluja tai palautteita ennen tilaamista ja yleensä näin teenkin. Paitahan tuntuu noin muuten ihan laadukkaalta fanipaidaksi, mutta nuo painatusmokat saavat ainakin minut karttamaan kyseistä puljua jatkossa. Ei voi vetää noin vituiksi.
   
 13. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Ei tietysti sulle hauska asia lainkaan, mutta onhan paita. Tahaton röhähdys tuli kun klikkasin kuvan isommaksi. Huikeasti aseteltu tuo C!
   
  Kesan ja Giroux tykkäävät tästä.
 14. finhockeyfan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, KooKoo
  Lainaus:

  Onpa harmittava tapaus :( Toivottavasti asiat hoituu helposti jos päätät palauttaa tai pyydät hyvitystä.
  Tuota paljonko tuo Fanatics siellä NHLshopissa kustansi jos saa kysyä? Sivustolta kun katoin niin ilmeisesti 170€? Ja tullit päälle. Jos nuo on todelliset hinnat niin Adidas Authenticin saa samaan hintaan nimellä ja numerolla muualta, värejä ei tietty välttämättä ole kaikkia vaihtoehtoja. Esim. Hockeyauthentic.com sivustolla Authentic paitojen normaalihinta on 200cad = 135€. Postit ja alvit päälle vajaa 50€. Tarjouksiakin siellä on välillä. Itse olen sieltä kaksi Authentic paitaa tilannut ja iso peukku heille.
   
 15. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Ei herranjumala, mikä tuo C on olevinaan? Käsittämätöntä että tällainen on pistetty jonkun työntekijän toimesta pakettiin ja matkaan että ok, hyvä tuli. Ei muuta kuin rekkulia menemään samantien ja rahat takaisin. Nyt tuli melkein morkkis että menin jakamaan linkkiä noista alennusmyynneistä.
   
  Giroux tykkää tästä.
 16. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Paitahan oli alennuksessa, jolloin sille hintaa tuli kuljetuksineen vähän alle 130€. Täytynee itsekin kääntyä noihin Adidaksen authentic-paitoihin kunhan saan rahat takaisin tästä nykyisestä hirvityksestä. Ilmeisesti näiden laatu on kuitenkin todella lähellä aitoa rättiä?
   
 17. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Fanaticsilla ollut enemmänkin näitä ongelmia eri lajien kanssa. Mainitaan esimerkkinä erään reddit käyttäjän tilaama lippis jossa on toisen joukkueen lippiksen lyöty toisen tiimin logo lippiksen etupuolelle. Värit ja muut on oikeat, mutta isoin logo on väärän tiimin. Lisäksi moni on raportoinut värivirheistä ja muusta. Suosittelen kaikkia olemaan ostamatta Fanaticsin tuotteita.
   
  Giroux ja mountainsnake tykkäävät tästä.
 18. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Itse reklamoin Fanaticsille (paino)viallisesta Floridan hupparista, jonka seurauksena sain ohjeet pitää sen viallisen ja lähettivät uuden tilalle. Kuulemma eivät halua paskojaan takaisin.
   
  Giroux tykkää tästä.
 19. Teräspekoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota wild
  Aika jännä että nuo fanaticsin paidat on tuolta nhl shopista tilattuna printattuja malleja, kun taas rapakon takaa paikan päältä ostettuna niissä on ommellut logot ja nimet. Viime nykin reissulla ostin carolinan fanatics paidan nhl storesta manhattanilta ja pyysin ompelemaan siihen ahon nimen ja numerot. Paita ei häpeä kyllä samasta paikasta ostetulle koivun adidas paidalle yhtään. Todella hyvä laatuinen minun mielestä
   
 20. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Voisko tämä johtua siitä, että Euroopassa tilatut NHL Shopin tuotteet lähtee kai Englannista varastolta liikenteeseen? Jos tekevät myös painotyön siellä sitä mukaa, kun tilauksia tulee...

  Mulla on keväällä tilattu Fanaticsin Ahon paita, nimi ja numero painettu, vaikuttaa hyvälaatuiselta, vaikka brodeerattua nimeä ja numeroa olisin toki ensisijaisesti katsellut.
   
 21. -Joni- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins
  Jos tilaan pelipaidan tuolta Dhgatesta ja normaalisti paidan kokoni on XL, niin kannattaako myös tuolta tilata XL? Vai meneekö tuolla paitojen koot eri tavalla?
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Itse olen kokoa L ja tilaan kokoa L saaden sopivia paitoja. Toki nääkin voi olla myyjästä kiinni.
   
 23. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kuten jo mainittiin niin aika hyvin tulee vastaavia, mutta vaihtelee. Oma vaatekoko L/XL valmistajasta riippuen. Jenkeistä ostettu virallinen pelipaita M kokoa, joka istuu loistavasti. L kokoinen kiinapaita, joka istuu kohtuu hyvin, mutta UJ käyttöön ei mahdu esim paksumpaa alle. Sitten XL kokoinen kiinapaita joka istuu keskivartalosta hyvin, mutta helma ja hihat noin 20cm liian pitkiä.. Sitten jenkeistä L kokoinen harjoituspaita joka menee varusteiden kanssa.
   
 24. Odysseus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LAK
  Jos joku kaipaa änäripaitaa niin omistani olen olosuhteiden muuttumisen vuoksi luopumassa. On nuoria suomalaisia (Aho, Laine, Heiskanen, Barkov, Rask) ja muutaman legendan retro. Käyttämättömiä kaikki, ja ovat olleet miesluolan koristeena, nyt niitä uhkaa varastointi ja hukkaan ne siellä menee. Ovat kokoa L, paitsi Robitaillen paita löytyy XL kokoisena; tuli hankittua ulkojäille mutta käyttämätön on sekin. Yyveenä lisää ja sijainnista riippuen toimitus/sovitus mahdollista.
   
 25. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Sangen ikäväähän tuo toki on, mutta onnittelut joka tapauksessa uudesta parisuhteesta.
   
  mikko6000, Eepi, pyyksteri ja 4 muuta tykkäävät tästä.