Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NHL-pelipaidat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana M10, 03.07.2002 klo 15.54.

 1. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Oilersin uudesta kolmospaidasta on kuvat vuotanut julki ja nyt on kyllä kovaa settiä! Linkki twitteriin: Icethetics on Twitter
   
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Onko öljyt valunut vai mitä noi oranssit raidat Oilers-tekstin alla on?
   
 3. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Osaisko joku kertoa, että mistä saisi edullisesti perheen pienemmille lähinnä NHL T-paitoja? Yrittänyt etsiä jotain halpafirmaa...
   
 4. Moritz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Dallas Stars
  Lainaus:
  Mitkä raidat? Ihan normi Oilers-logohan toi on, hieman eri väreillä vaan.
   
 5. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Sain vihdoin jonkun Fanaticsin aspan kiinni ja samat ohjeet sain. Viallinen Flyers-paita siis jää rumentamaan maisemaa ja saan rahat takaisin, olisin saanut myös uuden tilalle, mutta en halunnut ottaa riskiä tuon krääsäkaupan kanssa. Ihan ok diili loppujen lopuksi.
   
  BigRedBob tykkää tästä.
 6. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Onpahan tarinoita jälkikasvulle ja todistekin. Laita oikein johonkin kehyksiin takan reunalle
   
  Giroux tykkää tästä.