Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 23.09.2008 klo 14.42.

 1. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Taas on huomautettavaa Viasatin toiminnasta ja tällä kertaa en puhu selostajista. Käytössä on 4 HD kanavaa. Samaan aikaan klo 22:00 aloitetaan Änärissä 5 ottelua. Voisi siis kuvitella, että 4 peliä nähdään HD laadulla ja sitten yksi peleistä menee Xtra kanaville, mutta mitäs taas vielä. Buffalo - Winnipeg näytetään kahdella kanavalla, eli Viasat Sportilla ja Viasat Urheilulla. Itse katson tämän pelin, joten eihän tuo minuun vaikuta, mutta voisi olla ihan hyvin niin, että haluaisin katsoa Carolinan matsin, joka nyt jää ulkopuolelle sen vuoksi, kun yksi peli pitää näyttää kahdella kanavalla.
  Tämä nyt ei siinä mielessä ole niin paha tilanne, kun kaikki pelit kuitenkin näkyy joko pääkanavilla tai Xtra kanavilla. Joskus olen kuitenkin saanut todistaa tilannetta, että joku matsi on näytetty jopa kolmella kanavalla, jonka vuoksi esimerkiksi Arizonan geimi on jäänyt kokonaan näyttämättä, kun ei ole ollut tilaa tuon vuoksi. Ihmettelen kyllä miten Viasatilla ollaan vieläkin joskus näinkin pihalla.
   
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Tuon saman takia vaihdoin syksyllä Viaplayhin. Näyttämättä jätetyt pelit kirpaisivat liikaa. En ole katunut ratkaisua enkä jäänyt kaipaamaan digiboksiaikaa. Tuo niin paljon joustavuutta viikonlopun aamuihin, kun aamiaisen jälkeen siirrytään termosmukien kanssa yön pelien jälkilähetysten pariin. Jos peli on neppailua tai yhtä maalia, sen kuin vaan aloittaa toisen pelin. Viasatin aikaan piti päättää tallennettava matsi ja sen kanssa sitten kärvisteltiin, jos oli paska matsi.
   
 3. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Lainaus:
  Itselläni Telian digiboksi, jonka vuoksi katson tv:stä. Formuloiden takia pakko pitää tuo boksi, kun oma läppäri on sen verran laginen, että sieltä ei tosiaan mitään katsomoita katsella. Syy miksi en Viaplaysta pitänyt oli, että ainakaan 3 vuotta sitten sinne ei tullut noita NHL tonight lähetyksiä ollenkaan. En tiedä onko systeemi muuttunut. Nythän Viasat on nuo NHL tonight lähetyksetkin siirtäneet iltapäivään, kun ennen ne tulivat aamu yhdeksältä, joten eipä niistä enää niin paljoa iloa ole, kun koosteet näkee Youtubesta.
  Plussaa Viaplaylle kuitenkin siitä, että näkyy PS4:lla ja television Viaplay sovelluksella.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 20.10
 4. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  NHL On The Fly näyttää tulevan. Muita ohjelmia en pelien lisäksi bongannut nopealla vilkaisulla.
   
 5. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 6. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin ylivoimaisesti paras jääkiekkoseura
  Ootteko koskaan tulleet ajatelleeksi, että miten paljon kiekkoa kauden aikana tuutista tulee?

  Joukkueita on 31 ja kukin pelaa runkosarjassa 82 ottelua. Se tekee 2'542 : 2 = 1'271 ottelua kaudessa. Jos jokaisen ottelun televisiointiin höysteineen kuluu n. 3 tuntia, menee silloin kaikkien otteluiden katsomiseen aikaa 1'271 * 3 h = 3'813 h. Eli jos kaikki ottelut töllöttää tulitikut silmissä ja pussit silmien alla ilman taukoja, kuluu pelkästään runkosarjassa töllöttimen edessä yhtäjaksoisesti lähes 23 viikkoa.

  Jos on pakko nukkua välillä, huomioida puolison ja kenties lasten tarpeet, muistaa välillä käydä töissä tai pyhäkoulussa, luoda lumet pihalta ja harrastaa muuta talviurheilua, niin kyllä tämmöisen kauden läpivienti päätyyn saakka on ihan helvetinmoinen päänsärky.
   
 7. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Viikonloppuisin menee kohtuullisen helposti 2-3 NHL peliä päivässä. Aamulla aamupalaa nauttiessa menee joku edellisen yön peleistä ja "iltapäivä" eli primetime höntsistä peli tai kaksi. Kun viikonloppuja on runkosarjassa about 25 niin 100 peliä menee aika helpolla rikki. Viikolla jos jaksaa herätä 05:00 niin Sharks, Kings etc peli menee ennen työpäivää. Tässä n. 150 pelin tahdissa ei edes perhe kärsi yhtään.
   
 8. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Tässä kanavat ja uutinen aiheesta.

  Televisioviikko Suomessa – Liigaa ja muuta urheilua vapaasti katsottavissa viikonloppuna

  Koodi:
  C More: 
  C More Max 
  C More Sport 1 
  C More Sport 2 
  
  Viasat: 
  Viasat Urheilu 
  Viasat Jalkapallo 
  Viasat Jääkiekko 
  Viasat Sport 
  Viasat Sport Premium 
  Viasat Hockey 
  Viasat Fotboll 
  Viasat Golf 
  Viasat Xtra 1-5 
  Viasat Esporttv HD 
  Viasat Ultra HD 
  Viasat History 
  Viasat Explore 
  Viasat Nature 
  
  Discovery: 
  Animal Planet 
  Discovery Channel 
  Investigation Discovery 
  Discovery Science 
  
  Telia TV: 
  Liiga-lähetykset 
  Oheisohjelmat 
  Fashion TV UHD 
  Nasa TV UHD 
  
  Elisa Viihde Sport: 
  Suorat lähetykset 
  Tallenteet
   
  Shanahan ja Ferris tykkäävät tästä.