Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 23.09.2008 klo 14.42.

 1. Koge Jäsen

 2. Knight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Vain kuusi peliä su-ma ohjelmassa, mutta eipä Viasat saa edes niitä kaikkia näkymään kaapelikanavillaan. Vai enkö vaan löydä Detroit-Dallasia?
   
 3. bob barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:

  Te mainostatte että kaikki ottelut näkyy ja silti olette ilmoittamatta pudottaneet näkyvyyttä niin että kaikkia otteluita ei näy Ext. kanavia vain 5.

  HINTA ON KYLLÄ PERKELE PYSYNYT SAMANA JA VALEHTELETTE MAINONASSANNE !

  samoin tuo että ottelu on katsottavissa enää 1 päivän arkistossa on "kiva" uudistus"
   
 4. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Jaa. TV5 ei sitten näy DNA tv-sovelluksella. Vittu. Ja Viafree tai Viaplay ei matseja näytä. Ja mulla ei ole antenni/kaapeliyhteyttä, vaan olen tuon DNA-telkun varassa.

  Vittu mitä paskaa.
   
 5. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Dplay näyttää pelin. Taitaa tosin olla ns. Dplay+ -sisältöä, mutta siellä vissiin on jokin ilmainen kokeilujakso.

  Edit: Jaa, niin saako sitäkään telkussa näkymään, enpä tiedä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2018 klo 17.46
 6. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Kiitos tästä, olisi toivoa saada näkymään, jos nyt rekisteröityminen sisältää tuon kokeilun. Ainakin castaus toimi, vaikka sovellusta on haukuttu, mutta pitää nyt vielä katsoa, miten tuo kokeilujakso aktivoituu pelin alkaessa.
   
 7. Ice raven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&Liverpool
  @ViasatOfficial minkä helvetin takia Chicagon matsi ei näy Viasatilta? Luulisi mahtuvan viidelle tyhjälle xtra kanavalle...
   
 8. Heddy#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tampa Bay Lightning, Manchester United
  Tuohon ylläolevaan haluaisin itsekin vastauksen. Lievästi sanottuna närkästyttänyt pari kertaa alkukaudesta, kun on tullut herättyä keskellä yötä katsomaan Tampan peliä ja lopputulos on ollut se, että yli puolet xtra-kanavista ovat pimeinä ja peliä ei näy. Viaplaylla ilmeisesti kaikki pelit näkyvät, joten täytyypä vaihtaa sinne.
   
 9. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Onko nyt tällä kaudella missään ilmaiskanavalla tulossa pelejä kahden Stadigamen lisäksi?
   
 10. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Lainaus:
  Eipä taida olla tulossa, ellei Viasat sitten yllätä. Ylehän viime kaudella hankki noita oikeuksia ja ilmoittivat, että myös tällä kaudella on mahdollista näyttää, mutta kun ei ole mitään kuulunut sen suhteen niin taitaapa jäädä näyttämättä. Itselläkin kyllä on Viasat, mutta onhan siinä jotain hienoa aina kun sellainen "koko kansan geimi" telkkarista tulee. Toki luultavasti Viasatilla on taas ilmaisviikonloppu Super Bowlin aikaan, jolloin varmasti yritetään markkinoida heidän kanaviaan näyttämällä mahdollisimman paljon matseja suomenkielisellä selostuksella.
   
 11. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Vinkkinä "peli ei tule mistään" -tilanteisiin kannattaa tsekata myös kanava 64 Viasat Sport (ainakin antenni puolella), sieltä löytyy joskus peli jota ei löydy Viasat Xtra tai HD kanavilla.
   
 12. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kannattaa kyttäillä NHL appia (jenkki storen versio). Siellä on free game pelejä jotka toisinaan näkyy ilmaiseksi myös meille.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2018 klo 19.38
 13. Knight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Viasat Jääkiekko HD: Toronto-Columbus
  Viasat Xtra 1: : Toronto-ColumbIs

  Sama peli taas kahdelta eri kanavalta. Ottawa-Florida EI NÄY MISTÄÄN.

  Ei tätä asiaa näköjään saada kuntoon Viasatilla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2018 klo 03.27
 14. Läpälläkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Oon itekki törmänny tohon aika usein et ku tulee vaiks monta klo 2.00 alkavaa peliä, nii miks ne pitää näyttää Viasat Jääkiekko/Urheilu/Sport/Hockey kanavien lisäks Xtralla. Siis samat pelit kahdelta kanavalta ja samalla menee joku peli ohi. Ja sama homma on melkee joka viikonloppu ainakin. En tiedä mitä se viikolla on ku en oo tsekkaillu, mut viikonloppusin ainakin tämä sama ongelma on lähes poikkeuksetta täydellä kierroksella ainakin.
   
 15. FatSam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tietääkö joku mikä peli tulee ensi yönä 2.05 alkaen Viasat Jääkiekolta? Viasatin ja Telkun sivut eivät osaa kertoa.
   
 16. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Veikkaan Leafs vs Philly peliä koska se tulee Hockey kanavalta. Guide tarjoaa "peli avoin"
   
 17. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  16.12. näkyy jälleen ilmaiseksi NHL:ää TV5:llä ottelun Carolina - Arizona muodossa.
   
 18. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Dna antaa jatkossa viaplayn samaan settiin kanavapaketin kanssa, huikeaa!
  Viaplay on omassa käytössä ollut paljon parempi, kuin pelkät viasatin kanavat joilta kaikkia pelejä ei edes näy, ja tämä onkin eka kausi kun en viaplayta ole ottanut, kun mulla viasatin töllö kanavat kehissä dna-tv:n kautta. Mutta problem vissiin solved, jos tosiaan samaan hintaan saa myös viaplayn
  Viaplay osaksi DNA:n Viasat-kanavapaketteja – tarjolle DNA:n kautta myös erikseen tilattuna
   
  ColCbj tykkää tästä.
 19. Zoidberg Jäsen

  Onko @ViasatOfficial aina pakko näyttää samoja joukkueita Mäkisen selostamana prime time -otteluna? Nytkin Winnipeg - Philadelphia matsi näytetään sen sijaan että näytettäisiin St. Louis - Vancouver ottelu. Ymmärrän kyllä miksi ykköspeliksi on valittu Winnipeg ja Philadelphia. Winnipegissä sattuu nyt vain pelaamaan yksi suomalaistykki, ja Flyers lienee yksi kannustetuimmista NHL-joukkueista Suomessa, ainakin suositumpi kuin St. Louis tai Vancouver, mutta eikö voisi välillä vaihdella joukkueita? Winnipegiä tai Philadelphiaa on näytetty jo aika monta kertaa verrattuna noihin kahteen muuhun.

  Tämän päivän pelissä itselläni on kyllä oma lehmä ojassa, sillä Vancouver ja St. Louis ovat joukkueina mielenkiintoisempia kuin Winnipeg ja Philadelphia, mutta yllä oleva teksti ei päde vain tähän päivään. Ja joskushan on vain yksi prime time peli illassa, jolloin pakko olisi ottaa se kyseinen peli.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018 klo 20.53
  Ferris ja IcePhoenix tykkäävät tästä.
 20. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Voisiko tuohon vaikuttaa se, jos tuo toinen peli oli ns. studiopeli Ruotsissa ja täten sitä ei saatu suomenkielellä selostettuna? Tämä siis täysin arvailuna.
   
 21. Isäntä Jäsen

  Lainaus:
  Tuskinpa tuo siihen vaikuttaa, onhan tuolla usein samasta pelistä studio sekä Jääkiekko-, että Hockey-kanavilla.

  Sellaisen veikkauksen voisin heittää, että jos Mäkisen selostamana pelinä ei olisi ollut Winnipeg Patesin peli, olisi Viasatin asikaspalvelunumero, Facebook, Mäkisen twitter yms. täyttyneet "rahat takaisin", "mistä voin irtisanoa sopimukseni", "vmp" jne. viesteistä. Kestänevät helpommin yksittäisen Jatkoajan keskustelupalstalle kirjoitetun viestin, jota kovin moni tavallinen suomalainen Viasatin asiakas tai potentiaalinen sellainen ei koskaan tule edes lukemaan.
   
 22. Subbanisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Tänään tulee ilmaiseksi NHL:ää, kun TV5 näyttää klo 20.00 Carolinan ja Arizonan pelin.