Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 23.09.2008 klo 14.42.

 1. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Elisan kaapelissa tulee nyt kaikilta extroilta väripalkkia. Ei siis mitään formulagrafiikkaa. En ole hakenut kanavia uudelleen. Onneksi Stars-Jets tulee pääkanavalta, näkee Miroslav vs. Paten ilman erillistä jännäämistä.
   
 2. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Siis pitäisikö noiden Viasat-kanavien näkyä Telian nettiTV-palvelussa? Tällä hetkellä kun yrittää avata lähetystä, niin raksuttaa aikansa kunnes tulee ilmoitus "Toistoa ei voitu aloittaa. Hups, jotain meni vikaan ohjelman toistossa (DRM). Yritä uudelleen. Ellei tuo auta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. (Virhekoodi: Vo12:73032).

  Liiga on näkynyt tähän asti ok.
   
 3. Ice raven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&Liverpool
  Eipä näy vieläkään xtra kanavilta mitään muuta kuin grafiikka ja Viasat Sport mustana Dna Kaapeli/Helsinki. Vituttaa tämä ylimääräinen säätö joka kauden alussa.
   
 4. Knight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Täällä tulee Xtra kanavilta 1-4 pelejä. Yksi niistä on Dallas-Winnipeg, joka tulee myös Jääkiekko HD kanavalta eli yksi kanava menee ihan hukkaan. Kanavalla 5 edelleen väripalkkia vaikka Minnesotassa ja St. Louisissa pelattaisiin jääkiekkoa.

  Lisäksi EPG:ssä ei ole Xtra kanavien kohdalla mitään, mikä hankaloittaa tallentamista.
   
 5. Armoured Andy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pens
  NHL Xtran kirjastokaan ei toimi. Ei Telia-tv:n boksilla eikä mobiilisovelluksella. Lisäksi ohjelmatiedot on tosiaan päin mäntyä eikä suoranakaan pelejä pysty katselemaan. Pelejä ei siis näe tällä hetkellä millään tavalla. Kai se pitää ottaa sitten Viaplay rinnalle kuukaudeksi. Taas on pakko kiittää Viasatia tästä pelleilystä. Onneksi sentään NFL:n näkee Game Passin kautta.

  Ja mikä juttu on se, että On the Fly tulee vasta klo 13?
   
 6. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Eipä näkynyt täälläkään päässä Xtra 5 -kanavalla mitään. EPG näytti tuon kanavan kohdalta tyhjää, mutta Viasatin nettisivuilla luki, että kanavalta tulee Colorado-Philadelphia. Eipä tullut. Kaksi peliä on nyt jäänyt välistä, kolmas katkaisee ainakin täällä kamelin selän ja alan sitten katsomaan pelejä jollain muulla tavalla. Luonnollisesti tilaus poistuu mukana. Käsittämätöntä toimintaa.
   
 7. -JH- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Telialta tosiaan sain jo kuittauksen perjantaina, että kaikki olis kunnossa, mutta ei tosiaan ole. Telia TV appsit eivät siis näytä mitään noilla Xtra kanavilla, ei kännykässä eikä myöskään Apple TV:n omassa apissa.

  Lienee pakko irtisanoa tämä paska ja tilata Viaplay. En meinannu herätä enää kertaakaan vain katsomaan että tuleekohan sieltä matsi vaiko ei.
   
 8. -JH- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Nyt tuli Viasatilta tieto, että Telian kanssa ongelmia tutkitaan ja ne pyritään korjaamaan nopealla aikataululla. Samassa viestissä tuli myös tieto, jonka vuoksi suuni on edelleen auki. Viasat ei tule näyttämään myyntipuheista huolimatta kaikkia otteluita vaan vain ”suomalaisia kiinnostavat otteluparit”. Ihan kiva juttu noin niinkun asiakkaan näkökulmasta, myydään kaikkia vaikka ei ole alunperinkään ollut tarkoitus näyttää kaikkia pelejä.
   
 9. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  @ViasatOfficial Osaatteko vastata, että miten nuo NHL Xtra-kanavat toimivat tämän kauden osalta? Useampi käyttäjä on nyt täälläkin ilmoitellut, että ko. kanavat eivät ole nyt avausviikon aikana näkyneet. Itse ainakin tilasin juuri tuon Liiga+Viasat Sport-paketin NHL:n takia ja lisäporkkanana olivat nämä NHL Xtra-kanavat. Ilman NHL Xtra-kanavien näkymistä olisin voinut siis tyytyä Telian tarjoamaan Allstars-pakettiin, jolla olisin saanut Liigan lisäksi Viasatin Jääkiekko kanavan, jolta tällä hetkellä pääsääntöisesti näitä NHL-pelejä tulee.
   
 10. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  No johan on vittu kusetusta jos ei kaikkia pelejä ole mahdollista nähdä! Sen ois voinu varmaa ilmoittaa ennen kauden alkua! @ViasatOfficial tulkaa ny itte kertomaan, että mikä juttu?!
   
 11. Käytössä on pääkanavien (Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko, Viasat Hockey, Viasat Sport) lisäksi viisi NHL Extra -kanavaa. Silloin kun otteluita pelataan enemmän kuin kanavia on käytössä, osa jää näyttämättä kanavilla, valitettavasti. Lisäksi voi tulla tilanteita, joissa suomalaisille kanavillemme on valittu sama ottelu kuin jollain Ruotsin Viasatin kanavalla. Kaikki ottelut näytetään Viaplayssa.

  Viime viikonlopun osalta tilanne oli toki se, että kanavilla oli joillain operaattoreilla teknisiä haasteita, ja tämän vuoksi edes kaikki ne pelit, jotka kanaville oli laitettu, ei kaikille näkynyt. Tämä on nyt korjattu, ja kaikki operaattorit ovat vahvistaneet, että myös Extra-kanavat toimivat.
   
 12. -JH- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kiitos vastauksesta, ihmettelen kuitenkin, että miksi harhaanjohtavaa mainontaa ei ole korjattu. Minä en ainakaan löydä ainuttakaan sellaista infoa, jonka mukaan Viasatin tilaajat eivät näkisi kaikkia pelejä.

  Tullaankohan me ikinä näkemään mistään, että mitä pelejä tulemme näkemään ja mitä ei, tilanne on melko hanurista.
   
 13. Lainaus:
  Tosiaan, kaikki pelit näytetään, mutta osa vain Viaplayssa. Jos jossain sanotaan, että nimenomaan Viasatin kanavilla näkyy kaikki ottelut, niin mielelläni otan linkkejä vastaan.

  Näytettävät ottelut päivittyvät noin viikko etukäteen ohjelmaoppaisiin ja esim. Viasatin nettisivujen Live-oppaaseen.

  -Hemmo
   
 14. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Minulle luvattiin Telian myyjän toimesta, että näen kaikki NHL-pelit Viasatilta. Mutta eipähän sitä pysty enää millään todistamaan. Nyt sitten ollaan vuoden määräaikaisen kanssa jumissa, enkä näe kaikkia Minnesotan pelejä. Tähän mennessä on jäänyt molemmat pelit näkemättä.
   
 15. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Lainaus:
  Viasat Jääkiekko sisältää kahdeksan erillistä NHL Xtra -kanavaa, joilta näet pelkkiä suoria lähetyksiä jokaiselta NHL -kierrokselta. Voit surffailla eri otteluiden välillä, sillä me näytämme niistä jokaisen
  Viasat Urheilu
  Xtra-kanavien kohdalla tuolla lukee siis näin. Mielestäni tuo antaa ymmärtää, että kaikki ottelut näytetään nimenomaan televisiokanavilta.

  Onhan tämä aika naurettavaa, että Xtra-kanavien määrää lasketaan mitään ilmoittamatta, eikä kaikkia otteluja enää näytetä. Viime kaudellakin joitain pelejä jäi näyttämättä, nyt siis vielä enemmän. Mitäköhän tällä nyt sitten saavutetaan? Säästöjä? Asiakkaatkin säästävät, kun jättävät kanavapaketin hinnan maksamatta. Ennen kautta ilmoitettuna asian olisi ymmärtänyt, nyt menee jo mauttomaksi. Minä ainakin olen todella pettynyt teidän toimintaanne tämän asian tiimoilta.
   
 16. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Kiitos tästä! Ei ollutkaan siis vain Telian myyjän kusetusta, kun kerran Viasatin sivuillakin luvataan kaikki pelit näyttää. Nyt siis odotan, että kaikki pelit näytetään, tai minulla on oikeus purkaa määräaikainen sopimus.
   
 17. -JH- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Telian asiakaspalvelussa myydään edelleen Viasat Urheilu ja Viasat Jääkiekko paketteja myyntiargumentilla, joka on ”näet jokaisen NHL pelin”. Tämä on tänään soittamalla testattu.

  Telian sivuilla tämä asia on myös täysin selkeästi esitetty. https://www.telia.fi/kauppa/tv-ja-viihde/telia-tv/urheilukanavat/nhl

  Sitten DNA, siellä on varmasti Viasatin memo luettu ja kaikki kunnossa, siis soitto sinne...”kyllä, näet jokaisen NHL ottelun”.

  Verkkosivuilla melko selkeää infoa. https://kauppa4.dna.fi/DNA-Open/TV/Kanavat/Viasat-NHL-Xtra-1/p/VC300010#/cable

  Ei kahta ilman kolmatta, Elisalla tiedetään mitä siellä myydään. ”Jep, Viasat jääkiekko on oikea paketti teille, näet jokaisen NHL matsin suorana lähetyksenä”.

  Elisalla sellainen poikkeus, että verkkosivuilla ei varsinaisesti oteta kantaa näytettävien pelien määrään.

  Näillä tiedoilla jos ja kun mulle tyrkytetään Viaplaytä, on se kyllä melkosta kiekkofanin aliarvioimista. Mehän ostettiin jo ne kaikki matsit valtakunnan merkittävimmiltä operaattoreilta.
   
 18. Knight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  San Jose - Philadelphiaa ei näy mistään, vaikka Xtra -kanavia ”tyhjillään”.

  Onhan tämä iso vitsi, että lupaukset osoittautuvat katteettomiksi. Hyvitystä on saatava ja Viasatin aspa tulee saamaan kyytiä.

  P.S. Xtra -kanavien sisältöä ei edelleenkään ole saatu EPG:hen (Elisa). Joutuu näin ollen valvomaan, jotta tietää mitä kanavaa tallentaa. Jos sieltä nyt jotain sattuu tulemaan.
   
 19. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Tulkaas nyt @ViasatOfficial selittään, kun en taas ymmärrä. Yöllä on 12 peliä ja kaikki alkavat suht samaan aikaan. Siitä huolimatta NHL xtra 6 ja 8 näyttävät tyhjältä ja sama peli tulee sekä Viasat urheilulta sekä NHL xtra 3 kanavalta. Sitten taas esim Canucks - Lightning tai Blackhawks - Wild pelejä näytä tulevan mistään. Mikä järki?
   
 20. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ei tuollaisia kanavia edes ole enää.
   
 21. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Jaahas, nyt lähtee Viasat tästä taloudesta. Miten voi mokata homman näin täydellisesti.
   
 22. rpeez Jäsen

  No voi hemmetti, Dallas - Anaheim peliä ei näytetä ollenkaan ensi yönä, mutta sitten useita muita pelejä tulee kahdeltakin kanavalta. Ärrh!

  Voisivat vähän noita tuplanäyttöjä koordinoida paremmin.
  Selitys "Lisäksi voi tulla tilanteita, joissa suomalaisille kanavillemme on valittu sama ottelu kuin jollain Ruotsin Viasatin kanavalla." on syvältä, ilmeisesti halutaan suomalaisille Suomea koskevia mainoksia? VMP maksukanavalta.
   
 23. Nurmijärven Peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
  Illan ottelu Boston vs. Detroit ei myöskään tule Viasatilta. Ottelu alkaa klo 22.05. Puuhastelun makua sanon mä.
   
 24. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Xtra ykköseltä näyttää tulevan ohjelmaoppaan mukaan.
   
 25. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Ainakin Telialle tuli uutena tieto, ettei kaikkia pelejä näy jatkossa heidän kauttaan. Viasat sitten taas tarjosi että Viaplayn kautta saa kaikki pelit näkyviin jatkossa. Aika hiljaista ollut @ViasatOfficial osalta tiedon jakaminen.