Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

NHL-lähetykset televisiossa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 23.09.2008 klo 14.42.

 1. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Onhan tuo toki mainonnan arvoinen, mutta kyseessä on yksi NHL-ottelu. Toki keväällä voi tulla lisää jos kokeilu jatkuu. Hienoa, että YLE tuo matseja myös vapaaseen katseluun, mutta toivottavasti nyt myös oikeasti panostavat niihin eikä laiteta vaikka Kaj Kunnasta viihdyttämään kansaa.
   
 2. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Jaahas, muutettiin uuteen taloon, jossa antenni, mutta myös valokuitu seinässä.
  Ajattelin katkaista viaplayn tilauksen, ja ottaa ihan kanavapaketin, mutta mutta, miten hommat nykyään pelaa?

  1. tallentavaboksi ja antennikortti + perus urheilupaketti antennitalouteen
  2. suoraan viasatilta satelliitti+boksi (ja kaupan päälle myös viaplay?) jotenkin satelliitti kiinnostelisi,eikös siinä ole aika priima kuvanlaatukin
  3. valokuidun kautta jokin "viihdepaketti, jossa lätkä kuuluu hintaa", DNA-tv on ainakin ihan perseestä kuvanlaadultaan

  4. miten homma pitäisi hoitaa?
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Mistä tuon tiedon löysit? Kiitos jo etukäteen.
   
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Ihan päättelin näistä kahdesta uutisesta:

  Syksyn ja alkutalven aikana Ylen kanavilla on luvassa ottelut jalkapallon Serie A:sta, Englannin Valioliigasta, Espanjan La Ligasta sekä maailman kovimmasta jääkiekkosarjasta NHL:stä.

  NHL, Serie A, Valioliiga, La Liga... – Ylen kanaville huippusarjojen otteluita | Yle Urheilu | yle.fi

  Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen kertoi Iltalehdelle, että kyseessä on neljän ottelun mittainen sopimus ja mahdollista jatkoa pohditaan ensi syksyyn mennessä.

  Yle alkaa näyttää NHL:ää ja eurojalkapalloa - Aamulehti
   
 5. Lainaus:
  Yle yllättää: Ohjelmistoon Valioliigaa, La Ligaa ja NHL:ää – Viasat haluaa lisää katsojia huippuliigoilleen - Urheilu - Helsingin Sanomat tuo kannattaa myös lukea. Tosiaan yksittäisistä otteluista kyse tällä hetkellä.

  - Hemmo
   
 6. Lainaus:
  1. - oikein, mikäli olet F-kanavanipun alueella - Digitan karttapalvelu - Digita - ja antenni on VHF-antenni, joka on suunnattu DNA:n lähetinmastoon. Voit tarkastaa palttiarallaa saatavuuden sekä tutustua pakettiin täältä: Viasat Urheilu | Kanavapaketit | TV | DNA Open | DNA Viasat Urheilu 34,95 €/kk+ DNA:n korttimaksu 3,50 €/kk. Tallentavaa boksia en osaa vinkata suoraan, ei-tallentavan boksin saa edullisesti tällä hetkellä hintaan 39,00 € täältä: Wbox HD3 -digiboksi, takuutarkastettu | Televisiot ja oheislaitteet | TV | DNA Open | DNA
  2. - oikein, huomioi, että suomalaiset urheilukanavamme tulevat boksille vain nettiyhteydellä ja vaativat boksille 10 Mb/s yhteyden toimiakseen parhaalla laadulla. Lisäksi kanavatilausta vastaava sisältö (Urheilu-pakettiin koko Viaplayn urheilusisältö) Viaplaysta veloituksetta käyttöön. 24kk määräaikaiseen sopimukseen asennus 0 € ja ei-tallentava UHD-boksi 0 € tai tallentava UHD-boksi 249€. Viasat Urheilu 44,90 €/kk + korttimaksu 4,83€/kk. Mahdollisuus laittaa tilaus tauolle esim. kesän ajaksi, jos siltä tuntuu, tällöin korttimaksu ainoa kulu. Sisältää 11 urheilukanavaa + 8 kpl Viasat Xtra NHL -kanavia sekä 7 Viasat Xtra -kanavaa, joita käytetään tällä hetkellä pelkästään Mestarien liigan televisioimiseen niitä matseja varten, jotka eivät mahdu pääkanavillemme. Pääset tutustumaan täältä: Satelliittikanavapaketit
  3. - semioikein. Jos ja kun tarkoitat valokuidun kautta nautittavaa IPTV-palvelua, voi sellaisen hankkia sitä tarjoavilta operaattoreilta, joita ovat mm. Elisa, Telia, Anvia, JNT, Maxisat. Osa tarjoaa sijainnista riippumatta palveluaan, osa vain määrätyille alueille. Kanavat tulevat IPTV-palvelussa netin yli. Hinta Viasat Urheilulle 34,95 €/kk + IPTV-palvelun hinta (tyypillisesti noin 20 €/kk). Edellä mainituista IPTV-palveluntarjoajista Maxisat ja JNT lyövät mukaan kanavatilausta vastaavan sisällön Viaplaysta veloituksetta. Täydellisen listan palveluntarjoajista, jotka ovat sisällyttäneet Viaplayn mukaan Viasat-tuotteisiinsa, löydät täältä: Viaplay-tilin rekisteröinti Viasatin asiakkaille
  Lisävaihtoehto: Voit vastaanottaa kanavia lautasen kautta myös Canal Digitalin toimittamana. 24kk määräaikaiseen tilaukseen saa ensin kaikki kanavapaketit 3kk ajaksi 0€ ja sen jälkeen voi valita, mitkä ottaa käyttöön. Perusasennus 0 € + ei-tallentava boksi 0€, tallentavan boksin hintaa en varmaksi osaa sanoa. Viasatia ajatellen pohjalla pitää olla vähintään Canalin Peruspaketti HD hintaan 14,90 €/kk ja siihen päälle korttimaksu 4,10 €/kk + Viasat Urheilu 24,95 €/kk. 5 Viasat-kanavaa, pääkanavamme + Viaplayn urheilusisältö. Pääset tutustumaan täältä: Viasat Urheilu – Canal Digital
  4. - tuossa vaihtoehdot esiteltyinä, toivottavasti auttavat päätöksen teossa. Voit heittää yksärillä kyssäriä, tai jos haluat voit jättää sivuiltamme yhteydenottopyynnön: Ota yhteyttä | Viasat

  - Hemmo
   
 7. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:

  Kiitoksia! Olipahan ammattitaitoinen, mutta selkeän ymmärrettävä vastaus.
   
 8. Lainaus:
  Mukava kuulla! Vähän pelkäsin, että menee liian pitkäksi ja epäselväksi, mutta koitin mahdollisimman paljon puristaa irti. Jos et pääse päätökseen / haluat lisää asiasta jauhaa, niin nakkaa tosiaan yksityisviestiä tai meidän sivuilta yhteydenottopyyntö.

  - Hemmo
   
 9. Ololinna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets, Wild, Saipa
  Näkeekö jostain etukäteen milloin Viasatin lähetyksissä on suomenkielinen selostus vai ovatko selostukset vain studioiltojen yhteydessä? Tai missä näistä ilmoitetaan etukäteen?
   
 10. Lainaus:
  Tuolla sivulla Live-urheilu on eriteltynä, aina kun maininta suomenkielisestä selostuksesta ko. selostajalla, niin sillä tulee - muutoin originelli. Esim. noissa tulevan perjantain ja lauantain stokiksen peleissä lukee selostus: Antti Mäkinen. Myös somessa nostamme esiin, kun suomiselo.

  - Hemmo
   
 11. TomiT14 Jäsen

  Lainaus:
  Milloin Viaplay-palveluun on tulossa kauan odotettu ominaisuus vaihtaa selostuskieltä? Tai vaihtoehtoisesti, olisiko NHL.tv:n tuki mobiililaitteisiin, pelikonsoleihin ja AppleTV:een tulossa pian?

  Paljon mielelläni kuulisin alkuperäisselostusta, etenkin silloin kun tarjolla on vain Mäkinen puhelimen päässä.
   
 12. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Miksi et katso nhl.tv:stä?
   
 13. TomiT14 Jäsen

  Lainaus:
  Sieltähän minä nimenomaan katsoisin. Tuppaa tuo 48h viive pilaamaan fiiliksen iOS ja tvOS -laitteilla.
   
 14. Lainaus:
  En osaa tuohon antaa vastausta, kannattaa tiedustella suoraan Viaplayn aspasta: Tilistä - Viaplay Asiakaspalvelu

  - Hemmo
   
 15. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ai toimiiko viaplay tunnarit NHL.tv iOS sovelluksessa?
   
 16. TomiT14 Jäsen

  Lainaus:
  Ei, sitähän minä juuri Hemmolta kysyin, että koska tuki mobiililaitteille (mm. iOS) tulisi. Luitkos viestiäni ollenkaan?

  Lainaus:
  Käyttäisin mielelläni NHL.tv:tä, mutta koska tukea ei iOS tai tvOS laitteille löydy, ovat vaihtoehtoni tällä hetkellä tyytyä Viaplayn sovellukseen tai NHL.tv:n omien tunnareiden käyttämiseen 48h viiveillä.
   
 17. Ololinna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets, Wild, Saipa
  Lainaus:
  Kiitos tästä vastauksesta. Pointtini oli kuitenkin se, että mistä sen näkisi kätevämmin kuin klikkaamalla kaikki päivän pelit auki katsoakseen onko siellä mainintaa selostuksesta. Somessa toki aina jotain mainintaa, mutta sinnekään en aina pääse.

  Jos sitä ei siis näe mistään kätevämmin kuin selaamalla päivän pelit läpi (voi olla joskus vaikka täysi kierros), niin siinä on teille pieni helposti toteutettavissa oleva kehitysehdotus ;)
   
 18. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Vaihtelee taas lähetyksessä originaali selostus ja ruotsalainen. Tehkää jotain asialle.
   
 19. NHL-studioista kanavillamme: alla tiedoksenne jo päätettyjä vuoden 2018 puolella olevia NHL-primetime-studioita.
  Studioita NHL:n osalta toki luvassa tällä kaudella vielä näiden ilmoitettujen lisäksi, mutta ne tarkentuvat playoffsien myötä.

  Lisäksi myös ensin alle listattuna muistinvirkistykseksi loppuvuoden studiot tekijöineen.

  Lauantai 16.12. klo 20:30 Minnesota vs. Edmonton
  Selostus: Antti Mäkinen
  Studio: Iiro Harjula, Ossi Väänänen, Ville Nieminen

  Tiistai 19.12. klo 20:30 Toronto-Carolina
  Selostus: Antti Mäkinen
  Studio: Iiro Harjula, Ossi Väänänen, Ismo Lehkonen

  NHL-studiot 2018

  Maanantai 01.01. klo 19:30 NY Rangers vs. Buffalo (WINTER CLASSIC)
  Selostus: Antti Mäkinen
  Studio: Iiro Harjula, Ville Nieminen, Ossi Väänänen

  Lauantai 13.01. klo 19:30 Pittsburgh vs. Detroit
  Selostus: Antti Mäkinen
  Studio: Iiro Harjula, Ismo Lehkonen, Janne Niinimaa

  Lauantai 20.01. klo 21:30 Calgary vs. Winnipeg
  Selostus: Antti Mäkinen
  Studio: Iiro Harjula, Ismo Lehkonen, Ossi Väänänen

  Sunnuntai 04.02. klo 19:30 Carolina vs. San Jose (HUOM. SuperBowl)
  Selostus: Antti Mäkinen
  Studio: Iiro Harjula, Ville Nieminen, Ismo Lehkonen

  Lauantai 03.03. klo 19:30 Tampa Bay vs. Philadelphia
  Selostus: Antti Mäkinen
  Studio: Iiro Harjula, Ossi Väänänen, Janne Niinimaa

  Lauantai 10.03. klo 19:30 Philadelphia vs. Winnipeg
  Selostus: Antti Mäkinen
  Studio: Iiro Harjula, Ismo Lehkonen, Ossi Väänänen

  Lauantai 17.03. klo 19:30 Florida vs. Edmonton

  Lauantai 07.04. klo 21:30 Philadelphia vs. Rangers


  *Muutokset mahdollisia.

  - Hemmo
   
 20. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
 21. Gemondo Jäsen

  Siellä pelataan tällä hetkellä Bostonissa lätkää ja @ViasatOfficial näyttää samaan aikaan kahta matsia uusintana viime yöltä?

  Nerokasta!

  Edit. Pitäisi näkyä ”Sport HD”-kanavalta mutta ainakaan minun Elisa Viihteestä ei tuollaista kanavaa löydy.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2017 klo 00.18
 22. Lainaus:
  Olet oikeassa, ottelu tuli Viasat Sport HD -kanavalta, kuten etukäteen ilmoitettu. Kummallista, että sellaista ei löytynyt; Elisa Viihteen kanavapaikat - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu
  1) jos sinulla on musta Elisa Viihde -boksi (Netgem N7700/N7800), löytyy Viasat Sport kanavapaikalta 733 SD:nä tai HD:nä käytettävissä olevan nettiyhteyden nopeudesta riippuen
  2) jos sinulla on sinivalkoinen Elisa Viihde -boksi (Pace DiT7100) ja käytössä oleva nettiyhteys on laajakaista ADSL-, VDSL- tai kuituyhteydellä, löytyy Viasat Sport SD-versiona kanavapaikalta 733 ja HD-versiona kanavapaikalta 741
  3) jos sinulla on sinivalkoinen Elisa Viihde -boksi (Pace DiT7100) ja käytössä oleva nettiyhteys on laajakaista kaapelimodeemi-yhteydellä, löytyy Viasat Sprot SD-versiona kanavapaikalta 253 ja HD-versiona kanavapaikalta 261

  Tarkistatko vielä oman setupin mukaiset kanavapaikata, ja jos tosiaan ei ko. kanavapaikalta löydy, niin siinä tapauksessa ota yhteys Elisaan. Tapauksessasi he vastaavat kanavien toimittamisesta sinulle laskutuksen ohella. Voin tässä tapauksessa ainoastaan vahvistaa sen, että ottelu tuli Sport HD -kanavalta ja ko. kanava sisältyy Elisan Viasat-tuotteisiin.

  Pahoittelut tietenkin meidänkin puolesta, jos Elisalla on ollut jokin häiriö ko. kanavan toimittamisessa.

  - Hemmo
   
 23. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Viasatin kotimaiset urheilukanavat avataan avoimeen katseluun viikonloppuna 2.- 4.2. Kanavat aukeavat perjantaina 2.2. klo 16:00 ja sulkeutuvat maanantaina 5.2. klo 9:00.

  Avoin viikonloppu 2.-4.2.2018 | Viasat

  Perjantai 2.2.
  klo 02:05 NHL: Minnesota Wild - Vegas Golden Knights (Viasat Urheilu)
  klo 02:05 NHL: Columbus Blue Jackets - San Jose Sharks (Viasat Jääkiekko)

  Lauantai 3.2.
  klo 20:05 NHL: Montreal Canadiens - Anaheim Ducks (Viasat Urheilu)
  klo 20:05 NHL: Philadelphia Flyers - Ottawa Senators (Viasat Jääkiekko)
  klo 02:05 NHL: Winnipeg Jets - Colorado Avalanche (Viasat Urheilu)
  klo 02:05 NHL: NY Islanders - Columbus (Viasat Jääkiekko)
  klo 05:05 NHL: Vancouver - Tampa Bay (Viasat Urheilu)
  klo 05:05 NHL: Calgary Flames - Chicago Blackhawks (Viasat Jääkiekko)

  Sunnuntai 4.2.
  klo 19:35 NHL: Washington Capitals - Vegas Golden Knights (Viasat Urheilu)
  klo 20:05 NHL: Carolina Hurricanes - San Jose Sharks (Viasat Jääkiekko)
   
 24. Ololinna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets, Wild, Saipa
  Hei! Tuolla viasat.fi/urheilu/live näkyy olevan jopa kaksi nhl-studiota merkattuna sunnuntaille 11.2? Näistä ei lisätietoa ole kuitenkaan tuolla sivulla (eikä tällä). Mitä peliä studio(i)ssa seurataan? Winnipegin peliin joka alkaa klo 22 näyttää olevan selostaja merkattuna, onko tämä studiopeli vai samalta kanavalta tuleva toinen peli, jossa ei vielä ainakaan ole selostajaa merkittynä?
   
 25. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Ja tänään väärän päivän NHL on the Fly näkyy Viaplayssä.... Olisikohan Kymmenes kerta kun olen tällä kaudella ilmoittanut yhtiön asiakaspalveluun asiasta.