NHL-huumoria

  • 2 662 042
  • 5 166
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yksinkertainen on kaunista, repesin Panthersin uudelle logolle. Liitteenä. Ei omaa tuotantoa, Fbssä eteen tuli.
 

Liitteet

  • FB_IMG_1554792521318.jpg
    FB_IMG_1554792521318.jpg
    46,7 KB · kertaa luettu: 971

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Connor McDavidin tähdittämä tuore CCM-mainos on silkkaa kultaa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Sitä älämölön määrää, jos Bortuzzo olisi hyppinyt noin Lindellin huitaisujen seurauksena. Mutta suomalaisen pomppiessa se on "ymmärrettävää".

Näinpä. Nolot hypyt Lindelliltä.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Sitä älämölön määrää, jos Bortuzzo olisi hyppinyt noin Lindellin huitaisujen seurauksena. Mutta suomalaisen pomppiessa se on "ymmärrettävää".
Ai luulet, että Bortuzzo olisi sietänyt poikittaista mailaa? Siellä olisi tullut tuplaten kovemmin poikkaria ja ehkä muutama jabiki loppuun.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Vaikka katsoin peliä vasta aamulla, repesin tilanteelle aika kovaa. Pudotuspeleissä pitäisi nähdä sentään kovaa peliä, vaikka runkosarja onkin mennyt sählymäiseksi maalintekokisaksi ja tehopisteiden laskeskeluksi.

Onko NHL lopettanut sakkojen jakamisen filmaamisesta? Eikös sen alunperin pitänyt mennä niin, että ensin saat korotettuja sakkoja ja lopulta pelikieltoja jos jatkat? Todellisuudessa tuo on lakaistu maton alle aika nopeasti lanseerauksen jälkeen. Esim Subban sai alussa jotain sakkoja, mutta nyt ei ole kuulunut mitään vaikka hän filmaa ihan samalla tavalla kuin ennenkin. Jalkapallomainen pomppiminen sopii hyvin linjaan NHLn nykyisen pehmoilun kanssa. Seuraavaksi voitaisiin ruveta jakaa kolmansia syöttöjä niille pelaajilla, jotka aiheuttavat jäähyn mistä syntyy lopulta maali. Markkinointikoneistolle tuntuu olevan elintärkeää saada lajiin enemmän 100 pisteen ukkoja, joten tuo lisäisi sitä, tulkoot filmausta lisää tai ei.

South Parkissa oli joskus hyvä jakso, missä NFL-pelaajat laittoivat foliohatut ja rintaliivit päälle + pallona toimi ilmapallo, jotta laji olisi poliittisesti korrekti ja kaikilla olisi kivaa + kenenkään ei sattuisi. Tuo oli sopivan yliampuva jakso, mutta johonkin tuohon suuntaan jenkeissä ollaan menossa, jos aletaan liikaa kuunnella "suurta yleisöä" joka tekee poliiseille ilmoituksia jos peleissä sattuu jotain spontaania. On tietysti ihan hyvä, että eurooppalaiset pehmopelaajat pärjäävät nykyään todella hyvin, vaikka he eivät ole yhtään sen parempia kuin aikanaan siellä flopanneet kollegat, mutta jokin kultainen keskitie olisi löydettävä ennen kuin on liian myöhäistä..
 

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings
Kertokaas kuka Dallasin pelaaja tuossa kuvassa on?
 

Liitteet

  • IMG-20190430-WA0000.jpg
    IMG-20190430-WA0000.jpg
    67,8 KB · kertaa luettu: 1 228
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös