Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL Eastside Hockey Manager

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Riz, 08.12.2004 klo 12.47.

 1. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Saa kyllä rusinat rasahtamaan. KHL:ää pelaan, tein Burrowsille yhden vuoden sopparin johon hän suostuu, paitsi että päättää sitten kahden päivän päästä jäädä eläkkeelle. Sieltä helpot 50k allekirjoitusbonukset taskuun ja sitten lopettaa pelaamisen.
   
 2. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt tapahtui jotain mielenkiintoista. Kausi 2024-2025 alkamassa ja perinteinen World Cup aloittaa kiekkokauden. Itse Jetsien lisäksi Canadan puikoissa, joissa seitsemän peräkäistä Stanley Cupia sekä kuusi peräkkäsitä MM-kultaa, lisäksi ajanjaksoon mahtuvat Olympialaiset samalla menestyksellä.

  Mutta asiaan. World Cup tosiaan pyörähti käyntiin, ja ennen turnauksen alkua tuli joukkueiden infot, joissa kerrottiin ketkä omista pelaajista mahtuivat edustamaan kotimaitaan. Kuitenkin kun ensimmäistä peliä pelasin Äiti Venäjää vastaan, 11-0 tulos pisti miettimään ja tutkimaan vastustajien rostereita. Jokainen muu joukkue pelaa euroopassa pelaavista jätkistä kootuissa joukkueissa. Suomella ykkössentteri Jokereita edustava Julius Nättinen, kolmosen keskellä 38 vuotias Jori Lehterä (Kärpät), jonka luistimet on valettu betonilla jo pari kautta sitten. USA lähti kisoihin 31 vuotiaan, Tampereen Ilvestä edustavan Austin Czarnikin johtamalla kentällisellä laidoillaan Skellefteån Emerson Etem sekä Pelicansin Michael McCarron, ja maalivahtina toimii Örebrota edustava Mike Condon.

  Eli ensimmäistäkään NHL pelaajaa ei muilla joukkueilla ole, joten on sanomattakin selvää, että tästä turnauksesta tulee aikamoinen läpihuuto Team Canadan johdolla.


  Muuten pelit ovat kulkeneet kivasti, Laine parhaalla kaudellaan 75+73=143 pistettä, muina kausina tasaisesti 110-120 pistettä. Muutaman hyvän (ja edullisen) kauden jälkeen Laine ei tarttunut useisiin sopimustarjouksiin, vaan veti tilanteen kauden jälkeen välimieskäsittelyyn. Täältä sitten 9,45M€/vuosi lappua käteen, joten jostain muusta on tingittävä.

  Vuoden 2017 Draftista poimin kakkoskierroksella #59, North Dakota Fighting Hawkseja edustaneen puolustajan, David Farrancen. Heti ensimmäisellä kaudellaan kakkospakkiparissa ja kakkos-ylivoimalla hienot 24 pistettä puolustajalle, mutta muutaman vuoden kypsyttelyn jälkeen Farrancesta on noussut kolminkertainen Norris Trophyn voittaja, joka kolmen viime kauden aikana on takonut pelaamansa 246. ottelun aikana pisteet 48+182=230. Aikamoinen ryöstö, voisi sanoa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2017 klo 23.43
 3. Tiiviste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Coyotes, Isles, Cats, Flyers, Ässät
  Joo. David Farrance on aina ollut kunnon ryöstö. Usein juurikin siellä 2-4 kierroksilla lähtenyt joka pelissä itsellä.

  Mulla on menossa Flyersilla kausi 2028-2029. Joskus pitää kirjoitella tarkempaa analyysiä. Yksi cuppi vasta takana.

  EDIT: Steamin laskuri tietää kertoa että kohta 750 tuntia pelaamista täynnä. Yksi elämä kiitos.
   
 4. punasydän Jäsen

  Myönnän, olen laiska, mutta kysynpä silti täältä. Onko nyt siis niin, että jos haluaa nauttia pelikokemuksesta heti alkuunsa, kannattaa pelin asentamisen jälkeen hommata tuolta Steamin workshopista vähintään logokitti ja kokoonpanopäivitykset. Tai siis sen tiedän, että nuo kannattaa ladata ja asentuvat ilmeisesti automaattisesta, mutta onko jotain muuta mitä pitää ottaa huomioon? Tätäkin ketjua on tullut seurailtua alusta asti, mutta 2007 jälkeen ostin EHM:n heti perään 2017 (eilen Steamin alesta), eikä nyt nopealla vilaisulla löytynyt mitään "ohjeita idiootille" viestiä, niin varmistan vain.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:

  Kyllä noilla pääsee alkuun. Ei sitä muuta tarvitse.
   
 6. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Kyllä tässä pelissä on paranneltu nyt pienin lisäyksin monia eri asioita, joiden puuttumista ei ennen ole huomannutkaan. Mm. Kapteenien arvot lisätty näkymään. Mutta silti parannettavaa vielä riittää. Yksi mihin toivoisin parannusta, on AI Botti-GM:ien tekoäly. Hommaavat aivan liian surkeita päävalmentajia NHL-joukkuetta vetämään, joilla on tyyliin 2-3-5 valmennusarvot, vaikka muuten ovat ok arvot omaavia janareita. Lisäksi bottien väliset treidit ovat edelleen välillä aivan käsittämättömiä. Joku puolisuperjunnu vaihtuu johonkin täysin ylikalliiseen turhakkeeeseen jne.

  Jets-ura menossa varsin jees. Viime kaudella runkosarja meni loistavasti ja Ehlers-Scheifele-Laine oli NHL:n pistepörssin kärkisijoilla, kuten myös Ehlers-Laine maalipörssin kärjessä ja Morrisey pakkien pistepörssin kärkisijoilla. Silti playoffeissa tipuin kättelyssä 4-0, joskin vastassa oli kannun vienyt Predators.

  Nyt on kausi 19-20 melkein runkosarjan lopussa (75 pelattua peliä) ja koko NHL:n kärjessä olen 5pts erolla lännen konfrenssiin ja 10 pts erolla idässä toisena olevaan Ducksiin. Pistepörssissä Laine kuudes ja maalipörssissä kolmas, pakkien pörssissä Morrissey niin ikään kolmas.
   
 7. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Päivitän tähän listaa asioista, joita omasta mielestäni saisi EHM-pelisarjaan parantaa tuleviin peleihin (menossa olevaan peliin):

  - Botti GM ja sen tekoäly. Tämä on suuri ongelma pelilaajuisesti, mm. Fifassa, NHL:ssä ja EHM:ssä botti tuntuu edelleen turhan tyhmältä ja sieluttomalta. Ongelma EA:n peleissä on enemmänkin laiskuutta kuin itse ongelmaa muuten. Mutta EHM:ssä olen toivonut pidemmän aikaa jo hieman tuunatumpaa bottia. Liian usein esim. nykyisissä rostereissa pelatessa (uusimmat epäviralliset) ovat RFA:ssa kovat pelaajat, joiden eteen botti-GM ei tee töitä vapauttaakseen esim palkkatilaa.
  - Päävalmentajat pelissä. Botti-GM signaa turhan usein täysiä turhakkeita NHL-joukkueen pääkäskijäksi, kun mietitään valmentajan arvoja. Usein valmentajan arvot ovat tyyliä Maalivahtivalmennus: 3 Pakkivalmennus 8 ja Hyökkääjävalmennus: 5 / vastaavaa. Tähän tottakai vaikuttaa myös se, että ainakin epävirallisissa rostereissa noita kyvykkäitä päävalmentajia ei liikaa taida olla, mutta ihmettelen myös eikö peli "synnytä" lisää näitä tarpeeksi.
  - Pelaajascouttauksen ongelmat. Itselläni pelaajien scouttaaminen NHL:ssä ei toimi. Scouttaan koko kauden pääasiassa vain draftia ja välillä Kanadan juniorisarjoja. Pelaajaraportteja tulee kyllä pitkin kautta, mutta kun koittaa NHL:n drafti, pelaajaraporteista en näe juuri mitään. Mm. koko ykköskierroksen rankatut ovat täysin pimenossa itselleni. Ainakaan ennen aiemmissa EHM-peleissä tälläistä ongelmaa muista kohdanneeni.
  - Assari GM on edelleen täysi toope, jos miehen päästää irti. Kuvitellaan tilanne, jossa jäät lomalle ja et muista valita jokaiseen ehtoon ei muutoksia. Assari tuhoaa joukkueen rakenteen hetkessä, signaamalla ties ketä turhakkeita joukkueeseen ja tekee jatkoja pelaajille, joiilla ei ole niin mitään käyttöä joukkueelle. Tämän voisi korjata niin, että Assistant GM kysyy minulta lomalta palatessani, haluanko tehdä nämä seuraavat muutokset ja sitten alla lista, joita Assari ehdottaa.
  - Treidauksien ja sopimusneuvotteluiden helppous. Bottia on edelleen liian helppo huiputtaa lisäämällä treidiin esim. varausvuoroja. Lisäksi sopimusneuvotteluissa ei ole sitä oikeaa tuntua, että vastapuoli haluaa ehdottomasti sitä mitä pyytää. Aivan liian usein neuvottelut päätyvät siihen, että saan kyseisen pelaajan esim. vuoden sopimuksella, kun vaatimus on pelaajan puolelta monivuotinen. Lisäksi juniorisarjoissa pelaavien pelaajien treidiarvo on liian alhainen, verrattuna siihen mikä treidiarvo on pelaajan ollessa NHL-rosterissa. Yleinen taso on ollut 4 tähteä NHL-rosterissa hyvälle juniorille, mutta turhan monen juniorin kohdalla olen tämän statuksen huomannut muuttuvan kolmeen tähteen, jos pelaaja on laitettu juniorisarjoihin vuodeksi.
  - Bottien väliset treidit ovat välillä edelleen kovin outoja. Huipputason junnut vaihtuvat lähes täysiin turhakkeisiin, kovista tähtipelaajista botti tekee järjettömän typeriä tarjouksia. Tyyliin Crosbysta näin tarjouksen jossa oli 2. kierros+pari ok-tason tusinajunnua. Vastapuoli näitä harvoin hyväksyy, mutta myöskään sitten tarjoaja ei tarjoustaan riittävissä määrin korota, jolloin tuntu on että joukkueet soutavat ja huopaavat ehdotuksisa vain turhaan liian usein.
  - Laineen Pate pyytää kaudella 20-21 vaatimattomasti 11.3 miljoonan capilla varustettua sopimusta. Tämä on ehkä hieman liikaa :) (Eikä siis ole ainoa)
  - Vapaissa UFA-listalla pelaajia kuten Kucherov, Bäckström ja James Neal. Kauden ollessa 20-21, toki osa näistä on jo vanhoja. Mutta arvot ovat loistavat edelleen jokaisella.
  Vapaissa RFA-listalla pelaajia vapaana kuten Alex Nylander, Lawson Crouse ja Sebastian Aho kauden jo alettua. Oletan näiden johtuvan siitä, että botti-GM hommaa joukkueen captilan liian täyteen, ajattelematta ketä sinne signaa ja mihin hintaan.

  Siinä muutamia huomioita. Kirjoitan tähän listaan asioita lisää aina sitä mukaa kun niitä mieleen juolahtaa. Ehdotelkaahan muutkin omia mietteitänne tähän. EHM on kaikkien aikojen paras manageripeli kiekon osalta itselleni ja haluan nähdä sen paranevan edelleen. Kertokaa myös, jos osa näistä huomaavistani asioista johtuu itsestäni, mitä pitää/kannattaa tehdä korjatakseni asian.

  @Riz tässä siis listaa josta huutelin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2017 klo 19.21
 8. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Heh. Pakko mainita täällä pari koomista tapahtumaa pelissä. Ensimmäinen oli kun voitin 4.6 mestaruuden. 5.6 päävalmentajani valittaa runkohyökkääjäni heikosta kunnosta treeneissä. Kummallinen juttu=)

  Toinen oli kun tapasin draftissa erittäin persoonallisen nimen. Hunter Masters!
   
 9. trap Jäsen

  lake79:n listasta:
  Mulla ainakaan ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa scouttauksen ja draftin kanssa. Hyvin näkyy pelaajien arvot ja scout reportit.

  Assari-GM:stä en tiedä, kun pelaan peliä hallitakseni itse jengiä ts. en jätä sitä assarin käsiin.

  Botti-GM:issä on hiottavaa, mutta aika hyvällä tasolla ollaan. Parempia koutseja saisivat tosiaan palkata - ja ehkä välillä reagoida nopeammin joukkueidensa puutteisiin. Välillä näkee esim. NHL:ssä jengejä, jotka pelaa jollain ihan luokattomalla veskarikaksikolla jopa useita kausia putkeen.

  Pelaajien sopimusneuvottelut toimivat mun mielestäni suhteellisen hyvin enkä pidä niitäkään mitenkään erityisen puutteellisina pelissä.

  Botti-GM:ien turhanpäiväisiä treidiehdotuksia voisi toisilleen tosiaan vähentää (tyyliin Crosby <-> 3rd rounder). Plus itse en edes kaipaisi noista niin hirveästi ilmoituksia newsiin.

  ***

  Omia toiveita/huomioita @Riz:
  - Pelimoottorissa lienee jotain korjattavaa sen osalta, että senttereiden ratingit ovat keskimäärin aika paljon huonompia kuin laitureiden - ja laukaisuprosentit huomattavasti parempia.
  - Ihmis-GM:lle kattavampi profiili! Nykyinen on ihan syvältä.
  - Pelaajille lisää sielua. En ole muutamaan vuoteen pelannut enää FM:ää, joten en nyt enää edes muista mitä kaikkea siinä on nykyään, mutta jotain interaktiivisuutta pelaajien kanssa olis kiva olla vähän enemmän. Ja pelaajatkin vois välillä vaikka laukoa jotain mediaan.
  - Edelliseen liittyen "uutiset" pelaajiin liittyen on aina sitä samaa & itse pääse vastaamaan build up the praisen. Vähän jotain lausuntoja ois kiva päästä laukomaan enemmän.
  - Tilastojen ystävänä niihin liittyen olisi paljonkin toiveita. Olisiko mitenkään mahdollista saada johonkin tallentumaan kausi kaudelta koko jengin statsit, että niitä voisi jälkikäteen kattoa? Se on myös tylsä, kun lopettaneiden pelaajien statseja ei enää pysty näkemään.
  - Paitojen jäädytys: olisko mahdollista saada niin, että kun omassa jengissä tarpeeksi pitkään ja menestyksekkäästi pelannut pelaaja lopettaa, peli tarjoaisi vaihtoehtoa jäädyttää paita? Nythän toi tapahtuu kai automaattisesti, mutta vähän liiankin harvoin. Esim. mulla lopetti Visnovsky, joka veti jengissä viitisentoista kautta (ainoa NHL-jengi), oli pitkään kapteenina, voitti palkintoja ja kymmenisen Stanley Cupia. Ei tosin kelvannut edes Hall of Fameen...

  Täytyy funtsia lisää, tämmösiä tuli nopeasti mieleen. Peli on mahtava, liiankin koukuttava - ihan niin kuin oli jo se ihan ensimmäinen EHM aikoinaan. Parin vuoden tauon jälkeen aloin joulukuussa vääntämään ja melkein päivittäistä on viime aikoina ollut pelaaminen.


  ***

  Aiemmin nimimerkki Kouhia kirjoitti tosta World Cupin ihmeellisyydestä. Pelaan itse 98-99-rostereilla(olen nyt vuodessa 2017) ja 2002 World Cupissa kävi sama, että muilla jengeillä oli vain europelaajia. Otteluohjelma meni jotenkin päällekkäin EHT:n kanssa & rosterit meni siitä sekasin. Samalla koko EHT loppui samaan paikkaan ja sarjataulukkoon on ikuisesti jäänyt näkymään Tshekin-turnaus 2002. :-) Nämä 98-99 rosterit ovat muuten parasta ikinä: todella nostalgisia ekat kaudet ja nyt vajaa parikymmentä vuotta myöhemmin on sit mukana laineet, matthewsit ja mcdavidit + virkistävät newgenit (löytyy tosin pari janaria etunimellä IlkkaSinisalo ja tietyt yleisesti harvinaiset, mutta tunnettujen kiekkoilijoiden sukunimet on vähän turhan yleisiä).
   
 10. Johan Kesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olen kysynyt aikaisemminkin tätä ja kysyn nyt uudestaan.

  Joko liiga on pelikelpoisessa kunnossa? Jos ei ole, niin voisiko @Riz kertoa, että mikä siinä on tällä hetkellä vikana ja tullaanko sitä missään vaiheessa korjaamaan? Edellisessä versiossa mielestäni toimi melko hyvin myös muut liigat kuin NHL.

  Huutelisin hieman myös liigakarsintojen puolesta. Vaikka silleen, että voisi aloitusvalikosta valita ottaako liigakarsinnat mukaan vai ei.

  Mutta muuten kyllä edelleenkin aika koukuttava peli, kiitos siitä!
   
 11. Dominaattori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja ManU
  Pari kyssäriä niille jotka pelanneet 98-99 retrorostereilla.
  Tuleeko Crosby, Ovie, Laine ja kumppanit myöhemmin mukaan?
  Nouseeko palkkakatto vai miten palkkakatto toimii?
  Onko yhtään realismia pelaajien kehityksessä (esim. Datsjuk)?
  Hankkiiko Minnesota koskaan enempää pelaajia?

  Paljon tahkonu ehm:ää ja ihan huikeet nää retrorosterit! Kiitos vastauksista jo etukäteen. Rosterit ladattu steamista.
   
 12. trap Jäsen

  Lainaus:
  Taisin pari viestiä ylempänä kirjoittaa esim. matthewsien ja mcdavidien tulemisesta peliin. Eli joo, kyllä tulee myös Crosby, Ovie & Laine.

  Palkkakatto pysyy samana, mutta pelaajien palkkapyynnötkin ovat sen mukaisia, eli kyllä se 48m dollaria riittää ihan hyvin.

  On realismia, mutta toki joistakin voi tulla vähän huonompia ja joistakin vähän parempia kuin oikeasti. Riippuu aina tsägästä/sattumasta/olosuhteista että miten juuri pelaamassasi seivissä tulee menemään.

  Alun paskajengit kyllä parantavat ajan kanssa, mutta pari ekaa kautta ovat aika tiukasti häntäpäässä. Itse aloitin juuri Jetsillä aikoinaan. Hauskaa rakentaa tyhjästä. Tokalla kaudella oltiin toki jo finaaleissa.

  Tässä nyt vielä oma jengi kaudelta 2016-2017 ja vähän esimerkkiä siitä miltä jengi voi näyttää kun on pidempään pelannut, newgenejä ja oikeita pelaajia:
  HTML:
  33  Drouin, Kurtis      25 0  0  0  0  0  0  -  7.52
  36  Gibson, John       59 0  1  1  0  0  0  -  7.56
  25  Ekman-Larsson, Oliver  82 1  42 43 37  16  138 0.7 7.24
  6  Galkin, Alexandr     82 3  36 39 66  16  161 1.9 7.39
  77  ogren, Piotr       81 8  42 50 51  14  211 3.8 8.00
  4  Baranov, Nikolai     82 6  49 55 66  18  161 3.7 7.74
  3  Khilchenko, Vitali    65 5  19 24 41  14  115 4.3 7.46
  5  Shalabanov, Yevgeni   76 0  17 17 26  14  67  0.0 7.00
  7  Stasyuk, Mikhail     23 0  5  5  2  6  11  0.0 6.74
  82  Draper, Morgan      65 5  3  8  -9  8  36  13.9 6.82
  13  Gaudreau, Johnny     79 34 49 83 59  24  255 13.3 7.94
  16  Holody, Colby      68 5  3  8  -2  22  50  10.0 7.01
  72  Panarin, Artemi     78 31 30 61 16  20  169 18.3 7.47
  87  Crosby, Sidney      79 44 60 104 76  80  229 19.2 7.92
  22  Dahlinger, Preston    70 5  8  13 -3  4  37  13.5 6.84
  51  Grzeszczak, Kyle     56 1  4  5  -6  6  29  3.4 6.75
  78  Mayrand, Francois-Pierre 82 40 46 86 64  14  183 21.9 7.74
  12  Tuch, Alex        82 10 21 31 13  25  62  16.1 6.56
  24  Callahan, Ryan      82 19 44 63 53  32  211 9.0 7.82
  56  Czerkawski, Miloslaw   73 17 15 32 7  12  154 11.0 7.22
  10  Gaborik, Marian     82 53 54 107 82  36  353 15.0 8.55
  8  Pavelski, Joe      82 56 58 114 86  24  279 20.1 8.52
  
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2017 klo 01.36
 13. Dominaattori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja ManU
  Kiitoksia trapille hyvästä infosta ja tuosta pelaajalistasta! Mulla vaan näyttää tuo palkkakatto 34m. Ootko nostanut sitä ite vai riittääkö tuo 34m? Ei viitti aloittaa kautta ennen kuin on kaikki kondiksessa, niin saa pitkän prosessin päälle.

  Hyviä kehitysideoita edellisiltä kirjoittajilta!
   
 14. trap Jäsen

  Lainaus:
  Onko sulla rahayksikkö mahdollisesti punnissa tai euroissa? Mun mielestä omassa pelissä ollut 48M dollaria alusta asti, en ole tehnyt itse rostereihin tai sääntöihin mitään muutoksia.

  Pieni mahdollisuus on että cap olisi jossain vaiheessa noussut, mutta mielestäni ei... Esim. uusi cba tuli käyttöön 2013 eli draftattuihin europelaajiin pidemmät oikeudet ennen signaamista.
   
 15. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Täällä on kans kokeiltu noita 98-99 - rostereita, ja liiga-joukkueella (JYP) reilu kausi takana. Kyllä hyvän nostalgisen fiiliksen heittää kun aikalailla noihin aikoihin alkoi JYPiä ja Sm-Liigaa seuraamaan kunnolla. Tavoitteena vieläpä jatkaa tuota sillä tavalla että ainoastaan JYPin tulevia hankintoja saan hankkia, ja seuraavalle kaudelle sain hommattua mm. nuoren Jarkko Immosen, Eric Perrinin,Tomas Chlubnan! Kesken ensimmäisen kauden hommasin myös Antti Virtasen joka voitti silti mestiksen pistepörssin ylivoimaisesti vaikka kerkesi pelaamaan vain 26 ottelua.

  Junioireissa on sitten iso liuta tulevia liigapelaajia: Hytöstä, Pihlmania, Jyri Marttista. Ja taitaa olla että kun pelaaja täyttää 14 vuotta ilmestyy aina uusia ukkoja junioreihin? Olen ainakin aivan satavarma ettei ensimmäisellä kaudella ollut ainakaan Valtteri Tenkasta ja nyt toisen kauden alussa sieltä junnuista mies löytyy.

  Pienenä miinuksena kyllä tuo että taitaa kaikilla pelaajilla olla vain vuosi sopimusta jäljellä ja aikamoisesti seuraavalle kaudelle nuo joukkueet muuttuuvat.. Omasta jengistä pistepörssin voitosta taistelleet Toni Koivunen & Jussi Tarvainen ei millään suostuneet jatkamaan. Noh, siirtyivät sitten samalla rahalla mitä itse tarjosin (maksimit mitä JYP suostuu maksamaan) pelaamaan Italian ja Tsekin 2-divaria. Ja TPS onnistui sitten haalimaan sellaiset TPS-ikonit itselleen kuin Janne Ojanen ja Raimo Helminen. :)
   
 16. Dominaattori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja ManU
  Juu oli euroissa mulla tuo palkkakatto 33m ja dollareissa 44m. Vaihdoin eurot dollareihin ja sit vaihdoin dollarit takasin euroiks niin hyppäs pelaajien palkat uudelle tasolle. En tiiä onko joku bugi vai mikä lie... Ennen kikkailu Kariyan palkka 8M euroo ja kikkailun jälkeen 11m euroo. Täytyy vielä huomenna tutkia asiaa uudelleen.
   
 17. ippe94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, NHL
  Päivä päivältä kiusaus ostaa peli kasvaa vain suuremmaksi ja suuremmaksi. Mietin lähinnä, että onko tässä pelissä mitään realistisuuden häivää? Ainakin joskus sai "Barrage Shootingia" hyödyntämällä omat kärkipelaajansa vetelemään jotain 150 pisteen kausia ja periaatteessa millä tahansa joukkueella saattoi tätä keinoa hyödyntämällä pärjätä todella hyvin jo ensimmäisellä kaudella. Onko peli siis liian helppo? Tämän sivun avausviestissä keulittiin Laineen noin 150 pinnan kaudella ja kuudella perättäisellä Stanley Cupilla niin ei se nyt kovin realistiselta vaikuta...

  Joitakin virheitä pelissä tietysti on eikä täydellistä manageripeliä kait' ole vielä keksitykään, mutta kunhan joku realistisuuden tolkku olisi niin eiköhän tästä saisi melko paljon irti, varsinkin kun Football Managerin puolelta löytyy historiaa liki 10 vuoden ajalta ja pelisarjan parissa on vietetty tuhansia tunteja.

  Ajattelin pelata NHL:lää niin esim. NHL:län veteraanipelaajien ylimalkainen siirtyminen Suomen Liigaan ei ole asia, mikä itseä ärsyttäisi ja koneen kanssa treidatessa voi aina keksiä omia sääntöjä niin ei tule huijattua konetta nostamalla treidin arvoa jämäpickien avulla. Ei tuo Steamin 19,95€ ole hinta eikä mikään jos tämä nyt on oikeasti pelattavassa kunnossa.
   
 18. TBL Jäsen

  Itse tykkään myös kotimaista Liigaa pelata pelissä. Helposti saa lisättyä ulkkarikaton mukaan (itsellä 8 pelaajan kiintiö), niin ei tule noita +20 ulkomaalaispelaajan joukkueita myöhemmässäkään vaiheessa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 17.29
 19. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Onnistuin avaamaan Liigan vihdoinkin, jos ketään kiinnostaa. Runkosarjan viimeinen karsii Mestiksen voittajan kanssa paras seitsemästä sarjalla. Rosteripohjana käytetty uusinta 9.2 TBL rosteria. Testattu vasta nopealla simuloinnilla läpi, mutta vaikutti toimivalta. Hiukan oli ongelmia otteluaikatauluissa ja tunteja taisi vierähtää 10+ että sai toimivaksi. Toivottavasti olisi pelattavassa kunnossa, mutta ainakin meni läpi kaudet ilman kaatumisia.

  Voin laittaa tämän jakoon, jos ketään kiinnostaa kokeilla. Tosin voi kertoa mikä olisi hyvä paikka jakaa tiedostot, kun ei ole aikaisemmin tullut tiedostoja jaettua yleisesti.
   
 20. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Jakoon. Aivan varmasti kiinnostaa montaakin. Mm. Itseäni
   
 21. TBL Jäsen

  Juu, ehdottomasti jakoon vaan! Vie aika paljon intoa pelata Mestistä tai Suomi-sarjaa, kun nousumahdollisuutta Liigaan ei ole.
   
 22. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Pääsisin puolen yön aikaan koneelle. Kertokaas mikä olisi paras, turvallisin ja helpoin sivusto laittaa jakoon.
   
 23. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tässä linkkiä. Toivottavasti kaikki pelittää.

  http://www.mediafire.com/file/m3m7vt3mfirgwu2/TBL_Rosters_v9.2(avoin_Liiga).zip

  Vielä on melko vähän testailtu. Lähinnä läpisimuloitu kokonaisia kausia. Vasta aloittelen omaa kauttani Tutolla. Jos tulee jotain erikoista tai bugia vastaan niin voi ilmoittaa. Mikään erityisen haka en ole käyttämään editoria, mutta ainakin pieniä muutoksia mm. ottelukalenteria on helppoa muuttaa. Editor millä voi itse muokata sarjajärjestelmää löytyy bluelinen sivuilta, jos haluaa itse koittaa yksityiskohtia säätää. Meni aika moni asia yli ymmärryksen, mutta kun riittävästi löi päätä seinään, niin ainakin jotain oppi sarjajärjestelmien muokkaamisesta.

  Edit: Halukkaat saa jakaa linkkiä bluelinen foorumeilla. Kunhan vain lähettää linkin, että mahdolliset epäkohtiin osuvat kommentit tulee silmille.
   
 24. kretski683 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit SM-liigassa
  @Flyingbirg, kiitokset jaetusta databasesta.

  Osaakohan joku jelppiä sen verran, että haluaisin siirtää Jokerit joko Suomi-sarjaan tai Mestikseen ja vastaavasti siirtää korvatun joukkueen KHL:ään ja editoida kyseisen joukkueen vaikka Prahaksi tms, sillä ei sinänsä ole väliä.

  Muutin Jokereiden liigaksi Mestis ja muutin JYP-Akatemian nimen Lev Prahaksi ja siirsin KHL:ään. Peliä avatessa ainoa mikä oli muuttunut oli JYP-Akatemian nimi. Onko joku onnistunut siirtämään joukkueita liigojen välillä?

  Toki voisin editoida vaikka JYP-akatemian päälle Jokerit, mutta sitten en taida saada logoja yms yhdistettyä oikein.
   
 25. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En nyt yhtäkkiä osaa sanoa tuohon että miten suoraan saisi siirrettyä, mutta jos joukkueen nimen vaihtaan niin nuo logot ainakin menee täysin nimien mukaan pelissä.