Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

NHL Eastside Hockey Manager

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Riz, 08.12.2004 klo 12.47.

 1. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Tuli nyt ladattua nuo 98/99 rosterit, kun niissä näkyy olevan prospekteja lainetta ja mcdavidia myöten. Nyt kiinnostaisi vain, mihin hittoon tuo logopack pitäisi purkaa? Databasen latasin Steam Workshopin kautta, mutta ei hajuakaan mihin tuo erikseen ladattava logopack pitäisi heittää, enkä löytänyt bluelinen sivuiltakaan vastausta. Olisi jees saada Anaheimille ja Phoenixille logot ja muillekin seuroille tuon aikakauden logot.
   
 2. Zigismund Jäsen

  Pitäiskö steamin kautta tulla päivitykset automaattisesti? Tänään nimittäin rupesi itsellänikin lähtemään änäristä pelaajat EHT-turnauksiin ym.
   
 3. Nerozki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Man Utd, Sotkamon Jymy
  Lainaus:
  Pitäisi. Itsellä oli sama ongelma, mutta aloitin uuden pelin niin ei enää lähteneet. Asiasta on ilmoitettu kyllä ja siihen tuli update jo kylläkin.
   
 4. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Itselleni ainakin tulee. Sama vika kuin Rahikaisella, tosin ei itseäni haittaa kun luotsaan tällä hetkellä HIFK:ta, päinvastoin.

  @Nerozki onko siis patch tullut jolla tämä hassuus on korjattu?
   
 5. Nerozki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Man Utd, Sotkamon Jymy
  @Beagle Boy Kyllä. Ainakin näin sen olen käsittänyt. Update 1.2.1 piti korjata tämä.
  International games linkki vie sigagamesin ehm foorumeille.
   
 6. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  OK, kiitos. Käyn kurkkaamassa.
   
 7. Zigismund Jäsen

  Lainaus:
  Äh, kymmenen kautta tullut tahkottua eikä innostaisi millään aloittaa nyt koko hommaa alusta.
   
 8. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Onko Sm Liiga jo pelattavassa kunnossa uuden patchin jälkeen? Vai tuleeko vielä joukkueet täyteen NHL pelaajia?
   
 9. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Sieltähän ne mun pelaajat lähti EHT:lle kesken NHL:n runkosarjan. Eipä siis auttanut näemmä patchi mitään? Kolmas kausi menossa noilla 98-99 rostereilla.
   
 10. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Outoa. Itsellä taitaa olla menossa kymmenes kausi eikä ole lähteny kertaakaan höntsäämään. Ainoastaan Torinon olympialaisissa muutama peli meni päällekkäin.
   
 11. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Miten online peli toimii tuossa nykyisessä EHMssä? Pelasin aikoinaan freewarella paljonkin online liigoja ja tekisi mieli kokeilla taas. Silloinhan homma toimi niin että yksi pelaaja oli master jolle lähettiin ketjut ja taktiikat ja tämä sitten simuloi pelit. Onko tänä päivänä tuollaisia liigoja käynnissä ja tukeeko tuo EHM noita online liigoja jotenkin?
   
 12. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainaus:
  Uudessa versiossa tai jo taisi ensimmäisestä NHL EHM:stä lähtien pystyi pelaamaan siten, että kaikki ovat pelissä samaan aikaan ja pelataan ns. normaalisti, mutta siellä on ne kaverit mukana. Tuo suora IP yhdistäminen hieman aina harmaita hiuksia aiheuttaa nykyisten palomuurien kanssa, mutta hamachilla rokkaa mukavasti.
  Kaverin kanssa tuota tulee varsinkin talvisin säännöllisesti pelattua ja hauskaahan se on kun mukana on toinenkin ihmismanageri. Isommalla porukalla en ole pelannut, mutta olisi mielenkiintoista testata. Toimiessaan varamsti hauskaa. Nykyisessä versiossa jos toinen tippuu verkosta tai jostain syystä lähtee pelistä pois, niin pääsee kesken takaisin mukaan, mikä on ollut loistava lisä.
   
 13. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta. Tuo yhtäaikaa linjoilla olo ei oikein käytännössä onnistu jos on enemmän managereita. Harmi ettei vanhaa freeware tyyppistä ratkaisua tueta, se oli kuitenkin käsittääkseni iso osa pelin suosiosta.
   
 14. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainaus:
  Toisaaltahan tuollaisen nettipelin missä ns. master simuloi ne on mahdollista toteuttaa. On vain nykyisessä EHM:ssä todella työlästä, kun liikkuvia osia on riittävästi. Toisaalta jos spirittiä on ja halukas porukka, niin voisihan siitä pitää listaa mitä jo toteutettu ja tämän jälkeen save seuraavalle, mutta erittäin hankalalta kuulostaa toteuttaa noin nykyisessä.
   
 15. Random Hero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pystyisitkö kertomaan miten saan tämän hamachin kanssa nettipelin pyörimään (ei siis kirjaimellisesti mitään hajua mikä moinen on). Availin neuvotut porttaalit palomuurista ja annoin oikean ip-osoitteeni kaverilleni, mutta peliin ei pystynyt joinaamaan kirveelläkään.

  Edit. Olikin helppokäyttöinen tuo hamachi, heti lähti toimimaan
  Edit2. Itseasiassa ei toimikkaan uusimmalla ehm the bluelinen päivityksellä, onko tipsejä
   
  Viimeksi muokattu: 03.08.2016 klo 20.08
 16. Waqu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Dallas Stars
  Lainaus:
  Eli sinä ja kaverisi lataavat Hamachin (Hamachi on ohjelma joka luo lähviverkon internetin välityksellä). Ohjelman saat ladattua tästä . (Linkki vie LogMeIn sivustolle).
  Ohjelmaan teet sitten oman tunnuksen ja kun tunnus on valmis niin suomenkielisessä versiosta otetaan kohta verkko ja luo uusi verkko. Sitten luot haluamallasi nimellä verkon ja salasanan. Kaverisi tekee saman, mutta ottaa kohdan liity verkkoon ja antamillasi tunnuksilla liittyy verkkoon.

  Tämän jälkeen EHM päälle (ja nimenomaan koko steam hiljaiseksi ennen tätä, että tunnistaa tuon verkoksi) ja Hamachin IP:llä, joka näkyy kaverin tunnuksen perässä liitytään peliin ja nimenomaan sillä hamachin IP:llä, ei pelin antamalla IP:llä jos se on eri kuin Hamachin.
  Näillä pitäisi toimia, kunhan hamachille annetaan palomuurista kaikki oikeudet ja ainakin itsellä on riittänyt vain tietokoneen omasta softamuurista hyväksyminen, vaikka välissä on ollut Thomsonin ja nyt Sagecomin kaapelimodeemit.
  Jos ei toimi näin, niin koittakaa myös toisinpäin, että toinen tekee pelin.

  Tällä ohjelmalla on aina toiminut. Toki voi olla mahdollista, että jossain tapauksessa Hamachi täytyy hyväksyä myös modeemin palomuurista, mutta itselle ei tällaista tilannetta ole tullut vastaan.


  Laitetaan myös samaan postaukseen yksi ärsyttävä detaili. Mennään kyllä todella nyansseihin ja mielestäni tämä ongelma ei ole niin paha kuin ennen, mutta nuo pelaajat jotka lopettavat kesken sopimuksen. Itsellä savessa, jonka juuri lopetin Connor McDavid ilmoitti jäävänsä eläkkeelle 42-vuotiaana, vaikka sopimusta vuosi jäljellä ja 107 pistettä teki tällä viimeisellä kaudella. Mutta noita myös tapahtuu aikaisemmin, kuitenkin oikeassa elämässä kesken sopimuksen uran päättämiset ovat erittäin harvinaisia ilman loukkaantumisia.

  Tämä olisi mukava, kun ei "syyttä" lopettaisi kesken sopimuksen. Ehkä softassa ongelmana, että pelaaja voisi tällöin jatkaa johkin järjettömään ikävuoteen saakka, mutta kyllähän nuo taidot heikkenee jo niin paljon, ettei tiettyyn rajaan asti pelaaja tulosta tee. McDavid on pelissäkin ollut poikkeus, esimerkiksi joukkueessani ollut Patrik Laine teki parhaimmillaan 109 pistettä, mutta viimeisellä kaudella ennen Bostoniin siirtymistä 37-vuotiaana vain 46 pistettä.
   
 17. Random Hero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kiitos, toimii kuin unelma!
   
 18. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Onko kellään tullut seuraavia bugeja:
  - Peli kaatuu kun yrittää skoutin hakua tallentaa
  - Varaustilaisuudessa saa varata ykköskiekan pickin, mutta kakkoskiekan pick hyppää vitoskiekalle!

  Muutama vuosi sujunut normaalisti, mutta nämä tulivat sitten vuonna 2018.

  Olympialaisten aikaan oleva siirtotakaraja oli pöllöä. Valmensin Kanadaa ja Rangersia, mutten voinut tehdä kauppoja Rangersilla kyseiseen aikaan.
   
 19. SharksAttack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, KalPa, Sport
  Ajattelin testata tuota 98-99 databasea. Menee hetki valmistellessa, mutta streamin pitäisi alkaa kohtapuolin mun Twitch kanavalla.
   
 20. SharksAttack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, KalPa, Sport
  Striimaan taas hetken aikaa tuota eilen aloittamaani peliä. Kaikki striimit tulevat mun youtube tilille lähetyksen jälkeen.
   
 21. Riz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers
 22. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Kuinkas pitkälle teidän pisimmät ottelut on kestänyt? Äsken pärähti yli 200 minuuttia pitkä ottelu konferenssifinaaleissa. Voittomaalin ajaksikin merkattiin jostain syystä 65.00.
   
 23. Johan Kesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jokohan tässä olisi Sm-liiga pelattavassa kunnossa? Vieläkö NHL ukot tulee liigaan liian helposti?
   
 24. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Osa pelaajista puuttui tai oli viel rosteris,että ite niitä siirtelin. Ja eiköhän ne sieltä kesken kauden naaraa isoo kalaa ja pilaa kauden. Taas hirvee vaiva muutella ne parhaat pelaajat huonompii jolloin ei tavallaa oo välii mitä ne naaraa.. mahdollisuus kieltää vapaat pelaajat olis hyvä lisä.
   
 25. Jarvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers ( JYP, ajalta ennen Liigan vesittämistä)
  Peli tämän viikon tarjouksessa Steam:ssä hintaan 4,99 €.
  linkki