Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

NHL Eastside Hockey Manager

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Riz, 08.12.2004 klo 12.47.

 1. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Itselläni kesti pisin ottelu seitsemänteen jatkoerään eli aika lähelle tuota sinun otteluasi. Ja tosiaan 65:00 oli voittomaalin syntyaika eli jossain vaiheessa EHM ei osaa enää laskea.

  Kausi 2027-28 ja edelleen koukuttaa kesätauon jälkeen.
   
 2. Johan Kesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onkohan tähän tulossa rosteripäivityksiä nyt kun NHL kausikin kohta alkaa?
   
 3. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Epävirallisissa kestää, virallisista ei mitään hajua mitä aikovat. Ennen ei pahemmin ole näkynyt, mutta toivotaan nyt parasta.

  Vuosi sitten ensimmäiset alkavan kauden epäviralliset rosterit julkaistiin 1.11.2015. Eli 3vko saa odotella lähtökohtaisesti niitä bluelineen vielä.
   
 4. proBe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ducks
  Onko tämä nyt se ns. ''valmis'' lopullinen versio pelistä vai onko siihen tulossa vielä muutoksia?
   
 5. Johan Kesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kysymykseesi minulla ei ole vastausta, mutta toivon kyllä että peliin tehtäisiin vielä parannuksia. Sm-liiga on vieläkin omasta mielestäni pelikelvoton.
   
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Mun käsityksen mukaan aika valmis paketti pitäisi olla, mutta toki pieniä päivityksiä saattaa edelleen tulla. Riz ilmeisesti duunailee tuohon peliin jotain suhteellisen massiivista editoria, joten sitä odotellessa.
   
 7. Rantojen Kuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Quebec Nordiques
  Mikä on uusin rosteripäivitys? Itselläni on tuo TBL rosters 2015-16 toistaiseksi ja hiukan ärsyttää vanhoilla pelata. Katselin bluelinen sivuilta ja en ainakaan nopealla vilkaisulla löytänyt uudempaa.

  edit: Steam Workshopista löytyy joku 4milesrockin 2016-17 rosteripäivitys, mutta onko toi mistään kotoisin? Kokemuksia?
   
 8. Tiiviste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Coyotes, Isles, Cats, Flyers, Ässät
  The BlueLinen tämän kauden rosteripäivitys on työn alla. Tulee varmaan enskuun puolella veikkaisin. Tässä itsekin odotellut tuota.
   
 9. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Viimeksi taisi tulla 1.11.

  Mutta pääasia että ovat laadukkaat rosterit, niitä odottaa mielellään vähän pidempäänkin.
   
 10. adolf Jäsen

  Steamista saa nyt hintaan 4,99€ Kattotaas nytten minkälainen tämä on.
   
 11. Viili90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Marraskuussa tuli täällä myös aloiteltua uusi save. Päätin kokeilla aloittaa tallennuksen mahdollisimman alhaalta ja läheltä nykyistä kotiseutuani eli Joensuuta. Joukkueeksi valikoitu siis Joensuun Kiekkokoplat. Ideana olisi pikkuhiljaa nousta maineessa ylemmäksi ja päästä jonkun liiga joukkueen puikkoihin. Liiga joukkueen kautta ulkomailla ja mahdollisesti NHL:ään mahdollisimman realistisella urapolulla. Toisaalta tämä voi mennä pieleenkin ja sitten tahkotaan pelejä jossain Mestiksessä tai Ruotsin kakkosdivisioonassa.

  Eka kausi on nyt pelattu Kiekokoplalla, ja sarjajumboksi jäätiin, mutta playouttien kautta sarjapaikka säilytettiin. Ensi kauden joukkue alkaa olla jo valmiina ja nimekkäimpänä hankinta on Kimmo "Kossu" Koskenkorva. Playoff-paikka tavoitteena, vaikka boardi onkin sitä mieltä, että sarjapaikan säilyttäminen riittänee. Saa nähdä miten tallennus tässä jatkunee. Raporttia tästä kirjoitankin Suomen EHM-saitille, mikä kyllä on ihan kuollut paikka mutta jääpä ainakin raportit muistiin.
   
 12. Johan Kesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onko tosi, että vieläkään ei ole tullut virallisia rosteripäivityksiä tälle vuodelle? Vai olenko vaan sokea ja tyhmä kun en niitä löydä.
   
 13. Viili90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä näin on ettei ole tämän kauden rosterpäivitystä tullut. Steamin workshopissa on jonkun tekemä päivitys, mutta se kattaa vain Pohjois-Amerikan liigat.
   
 14. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Mitä nopeasti katselin, niin eivät kovin erikoiset ole. Turha siis ladata väkisin sinnepäin tehtyjä.

  On kyllä ihan käsittämätöntä ettei tässä vaiheessa vielä ole rostereita bluelinessa, eikä sieltä saa edes kysellä missä vaiheessa rosterit ovat. Ne vaan ilmoitetaan sitten kun ovat. Mutta ilmeisesti siis työn alla ne on. Vuoden alkuun asti jaksan odottaa, sitten alkaa olla sarjaa tunkki.
   
 15. TBL Jäsen

  Uudet rosterit julkaistu sekä The Blue Linen sivuilla että Steamin workshopissa!
   
 16. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Vähemmän yllättäen Liigapelaajien arvot taas ihan päin vittua. Siellä varmaan taas ulkkaritiimi ollut innoissaan sotkemassa suomalaisten lähettämiä arvoja.
   
 17. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  UUH. Juuri harmittelin ettei jaksa vääntää enää tuota puolihuolimattomasti tehtyä Fifan Manageria ja nyt ei oikein FM16 myöskään kiinnosta, mutta jotain ois kiva pelata samalla kun katsoo NFL:ää ja nauttii oluesta.

  MAH-TA-VAA!
   
 18. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Pistä palautetta Steamiin ja Bluelineen, siellä otetaan mielellään vastaan noita.
   
 19. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Kuvittelenko vain, vai onko treidaamista järkevöitetty tässä? Ainakaan nyt en saa esim. Pavelecista kuin 3. kierroksen varausoikeuden tai Flyersilta 4. kierroksen ja perustelut että miehen sopimus on sen verran kallis, ettei enempää voi maksaa.
   
 20. jokeripokeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bolivian maajoukkue, Helsingin Etäkärpät
  Lainaus:
  Nopeasti vilkasin viimesimmät patch-notet ja ei mitään varsinaisia muutoksia ollut ainakaan listattuna. Välillisesti vaikuttavia muutoksia oli tehty pelaajan maineen kehittymiseen verrattuna peliesityksiin ja healthy scratchin vaikutus treidiarvoon.

  Löysinpä muuten TBL:n rostereista varsin mairean typon! Derek MacKenzie tienaa vaatimattomat 13 miljoonaa taalaa kaudesta...oikeasti 1,3 miljoonaa :D
   
 21. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Onhan tässä jo kuukausia ollut itsellä useampi treidiehdotus, jotka menneet osittain palasiksi koska olen toisen joukkueen mielestä maksanut liikaa pelaajalle. Vai meinasitko vain tämän yksittäisen pelaajan kohdalla?
   
 22. Riz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers
  Lainaus:
  Tulossa on tähän nykyiseen versioon vielä ainakin kaksi isompaa päivitystä. Työn alla on 1.4 joka lisää import-featureen 2016 liigarakenteet sekä muutamia uusia pelipuolen ominaisuuksia ja viilauksia. Lisäksi myöhemmin tulossa 1.5 jossa olisi tarkoitus tosiaan sisällyttää virallinen pre-game editor peliin.
   
 23. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Onhan tää nyt siisti peli. Football Managereita tullut hakattua kauheasti, niin mukavaa vaihtelua. Hauska päästä JYPin ruoriin. Ensimmäinen runkosarja takana ja alun suurien ongelmien jälkeen kakkossijaan voi olla tyytyväinen. Nyt pudotuspelien kimppuun.
   
 24. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Alkanut save bugittamaan. Draftissa en näe muita pelaajia kuin rankatut ja listan ulkopuolelta en pysty varaamaan muita kuin henkilökunnan suosittelemia pelaajia. Ufa listalta en pysty palkkaamaan ketään laadukasta pelaajaa. Kun eläköidyn ja luon uuden managerin pystyn tarjoamaan soppareita.

  Juho Lammikko vaati palkkaa yli 5M kaudesta, treidasin oikeudet Tampalle ja sieltä Juho sai 7,3M sopimuksen. Teki 3 ketjussa alle 20 pistettä ja sai Ufa statuksen. Teki Islandersin kanssa monivuotisen sopimuksen, palkka yli 6M vuodessa.
   
 25. Wormatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Sopimukset NHL:ssä kyllä elää ihan omaa elämäänsä välillä, tosiaan. Komarov ja Silfverberg ovat omassa Anaheim savessa saaneet tiukat 7+ miljoonan monivuotiset sopimukset kun heidät päästin menemään. Joka kausi tuntuu myös olevan ainakin yksi pelaaja, joka nappaa itselleen sen yhden vuoden päältä 10 miljoonan sopparin. Esimerkkinä näistä Alexander Steen.