Mainos

NFL season 2014–2015

  • 79 416
  • 571

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Jos joku oikeasti veikkasi ennen kauden alkua Cowboysia playoff joukkueeksi, niin ei kun lottoamaan. Dallas taidettiin kaikissa ennakoissa tuomita yhdeksi heikoimmaksi joukkueeksi koko liigassa. Ainakin susi-surkean Eastin huonoin joukkue piti olla Cowboys. Samoin ihan Jerry Jonesia myöden ei ihan luja usko omiin ollut. Myös itse odotin todella heikkoa kautta, jossa jokainen voitto olisi pieni ihme. Mutta toisin kävi, todellakin. Hieno kausihan tämä on ollut jo tähän mennessä ja toivottavasti ei vielä pääty hetkeen. Lions on myös positiivinen yllätys ja samoin jopa Cardinals. Green Bayn ja Seattlen pitikin päästä post seasonille. Samoin myös Saintsin sekä Eaglesin piti voittaa East heittämällä. Onneksi näitä ei vieläkään ratkota paperilla. NFC:ssä on enemmän yllättäjiä playoffeissa kuin AFC:ssä. AFC puolella ei oikeasti ole ketään ns. ylläri-pylläri joukkueatta edes tyrkyllä post seasonille? Seattle vaikuttaa minun papereissa tällä hetkellä kaikista vahvimmalta. Samoin Green Bay on kova. AFC:stä ehkä Bradyn Patriots voisi olla Super Bowl ehdokas? Jos löisin vetoa SB voittajasta, niin roponi laittaisin Seattlelle...
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Voi helvetti mitä kusipäitä tuosta Lionsin tiimistä löytyy. Suh on nyt on tunnesti päästään pipi tapaus (jos koira käyttäytyisi noin niin se lopetettaisiin), mutta eilisen Bears pelissä esiin nousivat myös Dominic Raiola ja pikkuisen myös Ezekiel Ansah. Ansah esitti todella idioottimaisen kypärä edellä taklauksen maahan jo hyvän aikaa sitten syöksyneen Jimmy Clausenin päähän/niskaan, mutta Raioan temppu oli vielä merkittävästi rumempi. Hän tallasi vihellyksen jälkeen tarkoituksellisesti ja suht. voimakkaasti maassa maanneen Bearsin Ego Fergusonin jalan päällä. On käsittämätöntä, jos tuosta tempusta selviää perus kahdella pelillä. Eri lajien vertaaminen on vaikeaa, mutta Chris Simon sai jääkiekossa 30 peliä tallessaan luistimella Jarkko Ruudun jalan päälle (oli toki uusija).
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ihan turha ulista tuosta Ansahin taklauksesta, samaa sanoi moni asiantuntija. Clausen kaatuu juuri alta pois sen verran, että kypärä kolahtaa ikävästi.

Raiola saa huilata vaikka koko ensi kauden, vaikka jo kävikin anteeksi pyytämässä ja homma on sovittu. Suhkin sanoi, että inhottava temppu.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää

janóz

Jäsen
Ei kovin moni tainnut Lionsia playoff-tiiminä pitää ennen kauden alkua. Ja Eaglesien puuttuminen kokonaan on myös jonkin sortin yllätys.

Jos joku oikeasti veikkasi ennen kauden alkua Cowboysia playoff joukkueeksi, niin ei kun lottoamaan.

Aivan, ehkä hieman liian AFC-painotteisesti aiemmin kommentoin. Nämä kaksi oli minunkin papereissa ne, jotka olisin jättänyt ensimmäisinä ulos playoffeista, mutta ei nuo mitään superyllätyksiä ole. NFC Eastistä olisin veikannut Eaglesiä voittajaksi ja Dallasin kakkoseksi, se että menivät toisinpäin ei ole minulle mikään shokki. Detroit väläytteli potentiaaliaan jokin aika sitten ja vaikka viime kaudet meni huonommin niin se potentiaali on siellä taustalla muhinut. Siitä yllätyn jos noista edes toinen pääsee NFC:n finaaliin. AFC on jo pitkän aikaa ollut se stabiilimpi konferenssi ja sieltä niitä yllätyksiä tulee yleensä vähemmän. NFC:ssä taas tuntuu joka kausi joku yllättävän niin hyvässä kuin pahassa ja aina tuntuu olevan uusi joukkue tyrkyllä Super Bowliin.Eiköhän siellä ole 2000-luvulla jo kaikki käyneet. No, tietenkään Detroit ja Dallas eivät ole. :)
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
AFC on jo pitkän aikaa ollut se stabiilimpi konferenssi ja sieltä niitä yllätyksiä tulee yleensä vähemmän. NFC:ssä taas tuntuu joka kausi joku yllättävän niin hyvässä kuin pahassa ja aina tuntuu olevan uusi joukkue tyrkyllä Super Bowliin.Eiköhän siellä ole 2000-luvulla jo kaikki käyneet. No, tietenkään Detroit ja Dallas eivät ole. :)
Täytyi ihan tarkistaa faktat janózin heiton jälkeen: 2000-luvulla on AFC:n puolelta Super Bowlissa pelannut kuusi eri joukkuetta, NFC:n puolelta sen sijaan 11 joukkuetta. Eli AFC:n puolella valta ja menestys on tosiaan keskittynyt vahvemmin "eliitille", kun taas NFC:ssa on vain viisi joukkuetta, jotka eivät ole 2000-luvulla Super Bowlissa pelanneet. Nämä joukkueet ovat Falcons, Cowboys, Lions, Redskins ja Vikings. Alla vielä lista niistä joukkueista, jotka SB:ssa ovat päässeet 2000-luvulla esiintymään.

AFC
5xNew England Patriots
3xPittsburgh Steelers
2xIndianapolis Colts
2xBaltimore Ravens
Denver Broncos
Oakland Raiders

NFC
3xNew York Giants
2xSeattle Seahawks
Chicago Bears
Tampa Bay Buccaneers
Arizona Cardinals
Philadelphia Eagles
Green Bay Packers
Carolina Panthers
St. Louis Rams
New Orleans Saints
San Francisco 49ers

EDIT. Tällä hetkellä kun katsoo, että ketkä näyttävät vahvoilta tämän kauden Super Bowlia ajatellen, niin AFC:n puolelta Patriots on ihan omassa kastissaan. Broncosin ja Coltsin kone on alkanut yskiä vahvan vaiheen jälkeen, eikä AFC Northin jengeistä mikään vaikuta ihan SB-kaliiberin joukkueelta. Toisaalta onhan Patriots monena aikaisempana vuotenakin lähtenyt playoffseihin suursuosikkina, mutta silti matka on tyssännyt konferenssifinaaliin. Ei tuossa tämän vuoden jengissä ole mielestäni mitään, mitä ei noissa edellisten vuosien Pats-joukkueissa ole ollut. Ehkä parempi secondary kokonaisuutena, vaikkei Revis yksittäisenä pelaajana liene niin ratkaisevasti Talibia parempi CB. Eipä tosin ole tullut Patseilta tällä kaudella yhtään kokonaista peliä nähtyä, joten voin olla väärässäkin heidän suhteen.

NFC:n puolelta olisi iso yllätys, jos joku Packers-Seahawks kaksikon ulkopuolelta etenisi konferenssimestaruuteen asti. Cowboys lienee se kolmanneksi kovin joukkue. Cardinalsin hyvin alkanut cinderella season taisi saada kohtalokkaan kolauksen Palmerin loukkaantumisen myötä.
 
Viimeksi muokattu:

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Tuokin vielä! Nyt tosissaan mitataan Bengalsin ja Daltonin henkistä kovuuttaa.

Ensimmäinen haaste ainakin läpäisty ja täten Bengals varmisti pleijari paikan jo neljättä kertaa putkeen. Onnea vaan sinne suunnalle! Northin voitto ratkaistaan siis ensi sunnuntaina. Ravenssia tämä ei auttanut yhtään. Fakta on se että Ravensien pleijareihin pääsyyn vaaditaan San Diegon tappiota KC:lle ja samalla Ravenssien pitäisi hoidella Brownsit kotonaan (tai tasurikin riittäisi). Viime viikkoina Ravenssien peli on yskinyt kovasti. Juoksu ei toimi ja täten konttaa koko hyökkäys. Brownsien tilanne on kyllä taas auki, sekä Hoyer/Manziel ovat loukkaantuneina. Mahdollisesti Connor Shaw startterina? Oli siellä kuka vaan niin varmasti tiukkaa tulee olemaan, eikä tosiaan mikään ihme olisi että Shaw johdattaisi Brownsit voittoon.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Anteeksi tällainen noviisikysymys mutta kun tämän kausi on ensimmäinen, jolloin olen katsonut pelejä säännöllisesti (kiitos Pron sunnuntai-iltojen) niin ihmettelen seuraavaa: Olen oppinut, että kello katkaistaan aina kun hyökkääjä menee pallon kanssa sivurajalta ulos mutta tämä ei käytännössä näytä pitävän ollenkaan paikkaansa. Esim viime sunnuntaina kun Saints hyökkäsi kovalla kiireellä ottelun lopussa niin useampi peli päättyi niin, että pallon kanssa ulos mutta kello ei pysähtynyt kertaakaan. Eli osaako joku selittää tyhmälle, miten menee kello vs sivurajalta ulos - sääntö?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ellen nyt ihan väärin muista, niin kello pysähtyy sivurajasta yli juostessa vain ns. 2 minute warningin aikana eli 2 viimeistä minuuttia kummaltakin halffilta. Muuten saat juosta sivurajasta ulos ihan miten lystäät eikä kello pysähdy.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Anteeksi tällainen noviisikysymys mutta kun tämän kausi on ensimmäinen, jolloin olen katsonut pelejä säännöllisesti (kiitos Pron sunnuntai-iltojen) niin ihmettelen seuraavaa: Olen oppinut, että kello katkaistaan aina kun hyökkääjä menee pallon kanssa sivurajalta ulos mutta tämä ei käytännössä näytä pitävän ollenkaan paikkaansa. Esim viime sunnuntaina kun Saints hyökkäsi kovalla kiireellä ottelun lopussa niin useampi peli päättyi niin, että pallon kanssa ulos mutta kello ei pysähtynyt kertaakaan. Eli osaako joku selittää tyhmälle, miten menee kello vs sivurajalta ulos - sääntö?

Käytännössä säännön huomaa vasta viimeisen 2min aikana: jos takaa-ajossa olevalla joukkueella ei ole aikalisiä, heidän ainoat mahdollisuudet pysäyttää kello suorituksen päätteeksi on juosta rajoilta ulos (puolustus pelaa rajat tiukemmin, jättää keskelle enemmän tilaa), tai sitten "spike", eli hyökkäys käyttää yhden downin siihen, että QB viskaisee pallon samantien maata kohti, tuloksena sama kuin incomplete pass mutta säästää aikaa.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Eli kello pysähtyy sivurajalta ulos juostessa vain kahden viimeisen minuutin aikana? Got it, thanks.
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Olipa kyllä aikamoinen pohjanoteeraus Coltsilta tuo sunnuntainen Cowboys-peli. Tosin en joukkueelta mitään odottanutkaan, hyökkäys ei ole oikein toiminut parissa aikaisemmassakaan pelissä ja vaikka puolustus pitikin Brownsin ja Texansin ilman TD:tä, niin olihan Dallas muutenkin paria napsua kovempi vastus. Mutta odotin, että olisi voitu edes kampoihin pistää, eikä ottaa noin nöyryttävää tappiota. Peliä en nähnyt, mutta raporttien perusteella oli siinä paljon Dallasin hyvyyttäkin. Toivottavasti joukkue pääsisi pitkälle, sopiva konferenssifinaali voisi olla Seahawks-Cowboys.

Coltsilla on viimeisellä kierroksella siis vastassa lohkon heikoin joukkue Titans. Tuosta pitäisi kuitenkin voitto kairata. Lisäksi tässä joutuu kannustamaan Steelersiä voittoon. Muuten nimittäin Colts saa pudotuspeleissä vastaansa juuri Steelersin, eikä siinä ottelussa tarvitse voittajaa arvuutella. Niin ylivoimainen Pittsburgh oli Coltsia vastaan runkosarjassa. Steelersin voittaessa Bengals tulee Coltsia vastaan ja siinä ottelussa Coltsilla olisi jopa mahdollisuus. Vaikka ei sekään nykykunnolla olisi mikään läpihuutojuttu, päinvastoin. Bengals otti hienon voiton viime yönä ja on pelannut hyvin.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Eli kello pysähtyy sivurajalta ulos juostessa vain kahden viimeisen minuutin aikana? Got it, thanks.

Hetkinen vielä. Oma käsitykseni kyllä on, että kello pysähtyy ihan milloin vain palloa kantava pelaaja astuu sivurajalta yli. Tätä vain käytetään harvoin muulloin kuin takaa-ajoasemassa viimeisen kahden minuutin aikana. Kello laitetaan kuitenkin uudelleen käyntiin heti, kun tuomari on spotannut pallon kentälle oikeaan paikkaan.

Voitko tarkentaa millaisissa tilanteissa kello ei pysähtynyt?
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Hetkinen vielä.
Anteeksi, en yrittänyt esiintyä asiantuntijana vaan ainoastaan summata saamiani vastauksia. Minussa näistä tilanteissa hyökkääjä juoksi pallon kanssa ulos sivurajalta mutta saattaa olla, että kello pysäytettiin tuohon tuomarin spottaukseen asti.

Eli käsitänkö oikein, että:

- Kello pysäytetään aina kun hyökkääjä menee pallon kanssa ulos sivurajalta
- Kello laitetaan uudestaan käyntiin kun tuomari on asettanut pallon kentälle, poislukien viimeiset kaksi minuuttia puoliajasta jolloin kello käynnistetään vasta hyökkäyspelin alettua
?
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Oli pakko tarkistaa tämä, näin NFL:n sivuilla:

The clock stops at the end of incomplete passing plays, when a player goes out of bounds, or when a penalty is called. The clock starts again when the ball is re-spotted by an official.

Eli ei mitään erityiskohtelua kahden minuutin varoituksen jälkeen. Ylläoleva siis beginner's guidesta, en ihmettelisi vaikka sääntöön olisi jotain poikkeuksen poikkeuksia mitä oppaassa ei mainittu.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Asia selvä, täytyy tänä sunnuntaina väijyä josko tuo täsmäsi pelitapahtuminen kanssa. Kiitos
 

Cube

Jäsen
Manzielista kun oli puhe, niin täytyy vielä todeta, että viime pelin loukkaantuminen oli taas osoitus siitä, miksi on niin vaikea nähdä hänen menestyvän NFL-pelinrakentajana. Kun pieni, keskinkertaisesti heittävä QB joutuu turvautumaan toistuvasti liikkuvuuteensa, on selvä, että kontaktitilanteita tulee paljon ja niistä jokainen on korostunut riski. Nyt kävi näin.

Edelleen - on täysin mahdollista, että Manzielista kehittyy vielä aivan kelvollinen tai jopa hyvä NFL-pelinrakentaja, mutta on vaikea ymmärtää, miksi kukaan pitäisi sitä todennäköisenä.
 

Cube

Jäsen
Haha, joo.. mutta tälläkään asialla ei nyt taida hirveesti väliä olla, sillä Ravenssien hyökkäys kävi näyttämässä Houstonissa oman version horror showsta.
Oli kyllä kamala esitys. Todella ylimielistä touhua Kubiakilta päästää toistuvasti Watt 1vs1-tilanteisiin Ravensin linjamiehiä vastaan. Wagnerin (/Monroen) kohdalla se oli vielä jollain tasolla ok (vaikkakaan ei ideaalia), mutta kun sama meininki jatkui loukkaantumisten jälkeen UDFA James Hurstin kohdalla, niin aika sanattomaksi jäin. Luonnollisesti Watt tuhosi Ravensin toiveet millään tasolla toimivasta hyökkäyspelistä.

Rashaan Melvin antoi rissulle muuten catchin vain 2/10 heitoista. Vaikka oli tietty multa vain inhorealistinen vitsiyritys aiemmin, niin tuollaiset statsit ovat takakentälle enemmän kuin tervetulleita.

Kunpa nyt Chargers sössisi viimeisen pelinsä ja Ravens saisi jotenkin pakiteltua Wild Card -kierrokselle... Vaikka odotukset ovat lattiassa, niin edellinen SB run osoitti, että playoff-paikkaa ei kannata ikinä vähätellä. Tämänkin vuoden joukkue on ollut parhaimmillaan hyvä ja rosterissa on kokemusta kovista peleistä reilusti.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Buccaneers hallitsee nyt omaa kohtaloaan tuon tulevan draftin varausvuoron suhteen. Tappiolla varataan varmasti ensimmäisenä ja voitolla toisena. Tämä siis jos Titans häviää. Jos Titans voittaa ei Tampan ottelun lopputuloksella ole merkitystä vaan tällöin ensimmäinen varausvuoro on Tampan kannalta varma. SOS on Tampalla heikoin ja sen suhteen ei viimeisellä kierroksella ole tulossa muutosta. Tästä iso kiitos Houstoniin, joka raapi komean voiton Ravensistä ja kaksi peliä plussaa Titansin SOS kassaan. Oli varausvuoro sitten 1 tai 2, niin QB tuolla vuorolla on anyway otettava.

Jameis Winston on kentällä kaikkea mitä QB:lta voi tässä vaiheessa pyytää. Pelannut kohtalaisesti/hyvin erittäin huonon linjan takana. FSU:n pyörittämä hyökkäys on ProStyle, joten sen suhteenkaan ei pitäisi mitään suuria ongelmia yliopistosta NFL:lään muutoksessa olla. Tykkään erityisesti hänen tasku työskentelystään ja heitoista jotka kohdistuvat keskelle kenttää. Lähes poikkeuksetta heitot ovat tarkkoja ja erittäin hyvin ajoitettuja. Mutta mutta! Kentän ulkopuoliset asiat huolestuttavat. Enkä puhu nyt mahdollisista hölmöilyistä ja niistä johtuvista pelikielloista vaan kun teini-ikäisesti käyttäytyvälle pojalle lyödään viikottain kuusinumeroinen shekki käteen, niin kuinka paljon hänelle jää motivaatiota pyrkiä kehittämään itseään ja olla se NFL QB-kentän numero Uno. Kuinka monta tuntia Winston on valmis viettämään vuorokaudesta videohuoneessa ja katsoa nauhoja uudestaan ja uudestaan läpi sellaisella halulla ja intensiteetillä, ettei pienenkään kivi jää vastustajien suhteen kääntämättä.

Toisena vaihtoehtona on siis Marcus Mariota. Kentän ulkopuolella Winstonin vastakohta. On nyt jo todistanut, että haluaa olla paras ja on viimeisen vuoden treenannut mm. NFL tyyppisiä handoffeja treenien jälkeen vaikka niillä ei Oregonin hyökkäyksen kanssa ole ollut mitään tekemistä. Asiat mitkä hänessä huolestuttavat ovat sitten vähän heikompi taskutyöskentely ja tietysti Oregonin College-hyökkäys. Miten käy NFL:llään siirtymisen suhteen ja tuleeko hyökkäyksestä hänelle turhan monimutkainen. Videomateriaalia NFL-tyyppisitä snapeista ei ole paljon, mutta sen mitä olen hänestä lukenut nähnyt, niin nuo pelit missä tarvitaan kolmas tai jopa neljäs read onnistuvat häneltä myös hyvin, mutta kuten sanoin ne ovat Mariotan kohdalla harvinaisuus. Tämä ei siis tietenkään ole hänen vikansa, mutta herättää silti kysymysmerkkejä hänen tulevaisuutensa suhteen.

Olen tässä viime viikkojen aikana kallistunut taas vähän Mariotan suuntaan, mutta se tulee varmasti muuttumaan vielä useaan otteeseen tässä tulevien kuukausien aikana.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Lyhyeltään, haluan esittää kiitokseni Baltimore Ravensin joukkueelle. Voitollaan he säästivät minut vitutukselta, joka suuruudessaan olisi ollut kohtuuton jo Bills-fanillekin.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Oli pakko tarkistaa tämä, näin NFL:n sivuilla:

The clock stops at the end of incomplete passing plays, when a player goes out of bounds, or when a penalty is called. The clock starts again when the ball is re-spotted by an official.

Eli ei mitään erityiskohtelua kahden minuutin varoituksen jälkeen. Ylläoleva siis beginner's guidesta, en ihmettelisi vaikka sääntöön olisi jotain poikkeuksen poikkeuksia mitä oppaassa ei mainittu.
Kahden minuutin varoituksen sisällä pelikello ei käynnisty out of boundsin tai spiken jälkeen ennen kuin uusi snap on tapahtunut.

Voitto Detroitista tietää 2nd seediä NFC:ssä ja byeta ekalle viikolle mikä tulee enemmän kuin tarpeeseen, jotta ARodin pohje saadaan kuntoon. Packers pelasi todella hyvät kotipelit tällä kaudella vieden ne 8-0.

Suh voisi puolestani huilata useammankin pelin Rodgersin jalan tahallisesta tallomisesta. Jätkä on aivan pipi päästään.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Wildcard weekendin ohjelma seuraavanlainen:

Lauantai 3.1.2015
23.35 Carolina Panthers - Arizona Cardinals
*Tässä pelissä tuskin tullaan pisteillä juhlimaan. Cardinalsin PPG on Palmerin loukkaantumisen jälkeen 12.8 ja Pantherskaan ei ole pisteillä juhlinut viimeaikoina lukuunottamatta Saints - sekä Falcons-matseja (jossa Carolinan D teki 2 TD:tä ja palautti yhden ihan maalilinjalle).

03.15 Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens.
*Huhhuh. Tätä otteluparia ei voine hehkuttaa yhtään liikaa etukäteen. Yksi perinteisimmistä ellei peräti perinteisin NFL-rivalry. Ravens on ollut pari viime viikkoa aika luokaton, joten Steelers lähtenee otteluun suosikkina. Le'Veon Bellin pelaaminen tai pelaamattomuus on tässä erittäin olennainen pointti koko matsin kannalta.

Sunnuntai 4.1.2015
20.05 Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
*Yhtälailla arpapeliä tämä matsi kuin lauantainkin aloittava peli. Nostetaan avainkohdaksi saako Cincyn passrush Luckilla tarpeeksi kiirettä ja painetta. Jos ei, kyllä Luck voittoon tarvittavat TD:t raapii. Ellei sitten Andy Dalton yllätä..

23.30 Dallas Cowboys - Detroit Lions
*Staffordin ei ainakaan tarvitse nyt pelata kylmässä. Aika vaisu oli esitys eilen Lambeaulla ja saldo voitokkaita jengejä vastaan on Matthew-pojulla komea 0-16.
Avainkohtana nostetaan tässä esiin linjojen välinen taistelu: Dallas OL vastaan Detroit DL.

Olisi jo lauantai.

Black Monday alkoi: Rex Ryanille ja John Idzikille odotetusti kenkää Jetsistä. 49ershän ilmoitti jo eilen ettei Jim Harbaugh jatka luotsina.

EDIT: Falconsin HC Mike Smith ja Bearsin GM Phil Emery kortistoon..
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Voi helvetti mitä kusipäitä tuosta Lionsin tiimistä löytyy. Suh on nyt on tunnesti päästään pipi tapaus (jos koira käyttäytyisi noin niin se lopetettaisiin)
Voi helvetti mitä kusipäitä tuosta Lionsin tiimistä löytyy. Suh on nyt on tunnesti päästään pipi tapaus (jos koira käyttäytyisi noin niin se lopetettaisiin).

Toivottavasti eilisestä tupla-polkaisusta tulee loppukauden kestävä eli ts. vähintään yhden pelin kielto ja sakkoja. Toki oikeampi rangaistus sisältäisi pakkosteriloinnin.

Muutoin Packersin ja Lionsin peli oli melko vaisu tapaus suhteessa miten isot panokset olivat. Rodgers poistui kertaalleen kesken pelin koppiin, mutta kun hän palasi niin voittajasta ei suurta epäselvyyttä missään vaiheessa syntynyt. Packers juoksi normaalista poikkeavan paljon eli 148 jaardia, mutta heittopelikin toimi kohtuullisesti tarvittaessa.

Stafford oli suoraan sanottuna paska. Tuomarit olisivat lopussa voineet jättää viheltämättä intentional grounding/safetyn, sillä vaikka lähimpään vastaanottajaan oli matkaa kymmenisen jaardia, niin eipä ne päivän muutkaan heitot juuri sen tarkempia olleet.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös