Mainos

NFL season 2008–2009

  • 91 357
  • 1 010

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Aikookohan Detroit Lions yrittää uudenlaista ennätystä tällä kaudella? Pats ja Cowboys ovat aikoinaan pystyneet jo 1-15 kausiin kumpainenkin. Lionseilla on täydet mahikset edetä vielä pidemmälle ja päästä täydelliseen 0-16 tulokseen. Niin surkeata, että se on jo hupaisaa
Tampa Bay Buccaneers taisi vetää historiansa ensimmäisellä kaudella, 1976, 0-14 rekordin. Mutta 16-pelin runkosarjan aikakautena kukaan ei ole tainnut hävitä kaikkia matsejaan. Lions siihen kyllä epäilemättä pystyy, olisi tavallaan aika siistiä jos tämäkin ennätys nyt rikottaisiin. Nyt kun näin menen toivomaan niin varmaankin sitten viimeisellä kierroksella voittavat ottelunsa viime sekunnin 50 jaardin potkumaalilla.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Probowl valinnat on tehty ja itelle ei juuri yllätyksiä rostereissa ollut. Dallas sai mukaan 5 pelaajaa (Witten, Gurode, Davis, Ratliff, Ware), joka on jonkin verran vähemmän kuin viime vuonna. Romo, Barber ja ehkä Newman olisivat paikan voineet lunastaa jos olisivat olleet koko kauden terveenä. Kicker Folk olisi kyllä kuulunut joukkueeseen. Näistä Dallasin valituista Ratliff on ehkä se suurin yllätys, vaikka hyvän kauden onkin pelannut.

Manningin veljekset tekivät historiaa, koska olivat eka veljespari joka on valittu yhtäaikaa Probowliin. Ihan ansaitusti molemmat sinne tiensä lunastivat. Asante Samuelin pääsy Hawajille hieman ihmetyttää, koska olisi ollut parempiakin tarjolla ja Samuel ei ehkä ole ollut aivan sillä tasolla mitä viime vuosina on tottuttu näkemään. Muuten valinnat ovat aika kohillaan.

Rosterit löytyy täältä:
http://www.nfl.com/probowl/story?id...late=without-video-with-comments&confirm=true

E: vielä sellanen osu silmään nfl.com sivustolta, että Cowboys vs Giants peli keräsi kaikkien aikojen suurimman sunday night football yleisön. Kaiken kaikkiaan reilut 23 miljoonaa katselijaa. Ihan mukavasti :D
 
Viimeksi muokattu:

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Asante Samuelin pääsy Hawajille hieman ihmetyttää, koska olisi ollut parempiakin tarjolla ja Samuel ei ehkä ole ollut aivan sillä tasolla mitä viime vuosina on tottuttu näkemään. Muuten valinnat ovat aika kohillaan.

Aina löytyy valintoja, jotka eivät menneet ihan nappiin ja osa menee pelkällä nimellä. Ei Samuel ole missään nimessä huonosti kautta pelannut, tosin voisi joskus ottaa niitä palloja myös kiinni. Myös itse maininnut tästä että monia palloja on mennyt käsien läpi, jotka olisi pitänyt kiinni ottaa. Eli inttereitä voisi olla ehkäpä jopa tupla määrä (4->8) ja siltä osin valinta kyllä on vähän kyseenalainen. Toisaalta sitten NFC:n puolella Samuel on tuolla 4 intterillään varmaankin 10 parhaan sakissa jos lähdetään pelkkiä inttereitä tarkastelemaan. Lisäksi mitä omaan silmään näyttää, niin Asomugha ilmiötä on hiukan Eagles porukassakin, eli enempi Brownin/Sheppardin suuntaan on pallot lennelleet. Ei ehkä probowliin, mutta missään nimessä ei huono hankinta eaglesiin ole ollut saati että kausi olisi hänen osaltaan jollain tapaa ollut suuri pettymys.

Toinen Eagle joka pro bowliin pääsee myöskin reserve paikalla on B.Dawkins. Varsin onnistunut valinta mielestäni, on pelannut ok kauden ja jos ei ihan Rayn kaltainen johtaja ole, niin ei kauas kyllä jää. Eihän Dawkins tietenkään enään ole mitä on joskus ollut, mutta nimeä kun löytyy ja pelaa huonon viime kauden jälkeen tällä tavalla kun nyt pelaa, niin pro bowl ei ole mikään suuri yllätys.

Ravensseista pääsi sitten 5 kappaletta, puolustukseen selkeät valinnat Ray, Reed ja Suggs. Osittain vanhalla nimellä, osittain toki myös siksi että ovat pelanneet kaikki hyvää kautta. Hyökkäykseen kyseenalainen FB McClain, joka olisi ehkä pitänyt olla RB valinnoissa, kun enempi niitä hommia on hoidellut Nealin ollessa se Ravenssin oikea FB. Special teamsseihin sitten Ayanbadejo, joka Bearsseissa ollessaan loi jo semmoisen nimen itselleen että taitaa olla ns. "varma valinta" kun pitää miettiä ketä ST:n äänestää.

EDIT: tekstiä lisäilty
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
AFC:
(reservit kursivoituna)

Defensive end
Mario Williams, Houston
Dwight Freeney, Indianapolis
Robert Mathis, Indianapolis

Defensive tackle
Albert Haynesworth, Tennessee
Kris Jenkins, New York Jets
Shaun Rogers, Cleveland

Outside linebacker
James Harrison, Pittsburgh
Joey Porter, Miami
Terrell Suggs, Baltimore

Inside linebacker
Ray Lewis, Baltimore
James Farrior, Pittsburgh


Cornerback
Nnamdi Asomugha, Oakland
Cortland Finnegan, Tennessee
Darrelle Revis, New York Jets

Free safety
Ed Reed, Baltimore

Strong safety
Troy Polamalu, Pittsburgh
Chris Hope, Tennessee

Vaikka olenkin enemmän hyökkäyksen kannattaja niin kun katsoo tuota AFC:n D:tä niin pistää kyllä hiljaiseksi tuollaisen nipun edessä. Vaikk NFC:n puolellakin niin kyllä tämä nippu mielestäni on sellainen superhessu-D ettei toista. Nyt kun on pari kautta seurannut niin on alkanut tajuamaan huomattavasti enemmän mitä myös puolustuksessa tapahtuu ja yksittäisiä pelaajia pystyy seuraamaan helpommin. Ja ennen kaikkea tunnistamaan...
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Onhan tuo aika mieletön tuo AFC:n avauspuolustus. Tuollainen kun olisi jollain seurajoukkueella riveissään niin HUUAA! Tuo on kyllä aika lailla myös koko liigan All Stars-puolustus, montaa miestä ei NFC:n puolelta tuohon nippuun mahtuisi. Kevin Williams voisi ehkä taistella Kris Jenkinsin kanssa toisen DT:n paikasta, vaikka itse kyllä tämän kauden näyttöjen perusteella pitäisin Jenkinsin startertina. DeMarcus Ware sen sijaan mahtuisi jengiin Joey Porterin paikalle ja Justin Tuckin laittaisin avaukseen Dwight Freeneyn paikalle, mutta siinä ne muutokset sitten varmaan olisivatkin.

Mitä nyt tuosta yleisesti ottaen rostereita katselee niin eipä siellä mitään suurempia mätämunia ole sekaan päässyt. Tosin Brett Favre Pro Bowlissa tämän kauden jälkeen on aika suuri läppä, ei todellakaan olisi ansainnut tuota paikkaa. Phillip Rivers olisi sinne enemmin kuulunut, mutta kai hän tässäkin kärsii joukkueen huonosta menestyksestä. Matt Cassellkin on ollut tilastollisesti parempi kuin Favre.

Kiva nähdä, että Thomas Jones saa arvostusta. Ronnie Brown sen sijaan on tuolla mukana aika puhtaasti alkukauden näytöillä, varsinkin se yksi huippupeli on tainnut hurmata monen äänestäjän. Steve Slaton ei olisi hänkään ollut huono valinta. Olisin veikannut että Tomlinson olisi päässyt mukaan pelkällä nimellä, mutta eipä päässyt. Ihan hyvä niin, tuo vähän uskottavuutta tällä koko hommalle.

Niin ja ihan jees ettei TO päässyt mukaan.

PS. Näihin rostereihin tulee vielä paljon muutoksia kun aloituksen äijiä kieltäytyy loukkaantumisen tai motivaation puutteen takia. Joten joku Slaton voi tuonne vielä hyvinkin päästä. Ja koska tällaisessa tapauksessa Pro Bowl-merkintä jää sekä alkuperäiselle valinnalle, että hänen korvaajalleen, saadaan näitä Pro Bowl-lätkiä jaeltua mukavasti monen eri kaverin ansioluetteloon.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Tuckin lisäksi NFC:n puolelta myös rannalle jäänyt John Abraham olisi vahvoilla vertailussa AFC:n Dwight Feeneyhin ja Mario Williamsiin. NFC:n puolella ainakin Abrahamin olisi pitänyt syrjäyttää Peppers ja itse rankkaan Abrahamin myös Jared Allenin ohitse lähinnä siitä syystä että Minnesotan D-line on jo ilman Alleniakin sen verran kova että siellä on vähän helpompi kerätä säkkejä ym. Itseasiassa NFC:n puolella on leveyttä DE-paikalla enemmän kuin AFC:n, muilla paikoilla mennään pitkälle AFC:n komennossa. Porterin tosin vaihtaisin Wareen, sillä juuri nyt Ware on kovassa iskussa.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Tuckin lisäksi NFC:n puolelta myös rannalle jäänyt John Abraham olisi vahvoilla vertailussa AFC:n Dwight Feeneyhin ja Mario Williamsiin. NFC:n puolella ainakin Abrahamin olisi pitänyt syrjäyttää Peppers ja itse rankkaan Abrahamin myös Jared Allenin ohitse lähinnä siitä syystä että Minnesotan D-line on jo ilman Alleniakin sen verran kova että siellä on vähän helpompi kerätä säkkejä ym.
Abrahamin meriittejä mun silmissä laskee vähän se, että häntä on käytetty Atlantassa ihan puhtaasti pelkkänä pass rusherina. Ei ole muistaakseni pelannut kuin jotain 30% Atlantan puolustuksen peleistä. Tällä häntä on pyritty pitämään paremmin terveenä ja "tuoreena". Aikaisempina kausina kun hänen suurin ongelmansa on ollut juuri loukkaantumiset. Vaikka Peppers, Williams, Freeney ja Allen ovat kaikki myös kovia pass rushereita, niin he kuitenkin ymmärtääkseni pelaavat myös juoksua vastaan ja näin ollen ovat mun silmissä vähän "kovempia" kavereita. Allen varsinkin on tällä kaudella pelannut todella monen loukkaantumisen läpi ja olen monesta paikkaa lukenut, että hän on tosi kova kaveri noin henkisesti ja fyysisesti. Joten mun listalla Abraham jäisi näiden kaikkien edellä mainittujen taakse. Vaikka toki hyvä pelaaja hänkin on.

PS. Ja Porterista sen verran, että hänhän sai Steelersistä ennen viime kautta lähtöpassit ja sen seurauksen James Harrison nousi aloituskokoonpanoon. Nyt nämä kaksi miehittävät AFC:n OLB-pelipaikkoja. Eli voi varmaan sanoa, että päätös antaa Porterin mennä ja ylentää Harrison oli kaikkien osapuolten kannalta hyvä päätös.
 
Viimeksi muokattu:

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
http://www.nfl.com/videos?videoId=09000d5d80d68f82

Nyt se on official reviewissä. En tosin ole saanut vielä pyörimään niin en tiedä mitä siinä sanotaan.

E: Joo eli kyse tietenkin siitä Holmesin maalista. Pereira tukee aiemmin kertomansa mukaan tuomarin päätöstä tilanteesta ja käy sitä myös videolla läpi. Pereiran mukaan pallo on hallussa heti, koska kiinniotto on todella puhdas. Toteaa myös, että tämän tilanteen vuoksi kauden jälkeen tullaan mahdollisesti keskustelemaan siitä mitä kiistattomalla näytöllä tarkoitetaan.
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Hyvä, että ottivat tuon tilanteen tuohon ohjelmaan. Kyllä Pereira mielestäni ihan hyvin asian perustelee. Onhan tuo pysäytyskuva epäselvä, mutta kyllä se pallo viivan päällä näyttäisi olevan. Toki tässä voi edelleen itkeä, että onko se 100% varmuudella viivan päällä, mutta kyllä tuo ainakin mut lopullisesti vakuutti siitä, että päätös oli oikea.
 

Cube

Jäsen
Edelleen, vaikka pallo olisikin viivan päällä käynyt (hypoteettisesti), olisiko tuosta muka tullut fumble, jos Ravensin pelaaja olisi taklannut pallon Holmesilta välittömästi sen tultua hänen käsiinsä?

Millään en tuohon usko.

Ja "yllättäen" huonoja sääntöjä kannattaa alkaa muuttamaan vasta siinä vaiheessa, kun Ravens on ehtinyt niistä kärsimään. No hyvä, että edes jossain vaiheessa muutetaan. On Pereira kuitenkin aika täysi firman huora noiden kommenttiensa perusteella.
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Edelleen, vaikka pallo olisikin viivan päällä käynyt (hypoteettisesti), olisiko tuosta muka tullut fumble, jos Ravensin pelaaja olisi taklannut pallon Holmesilta välittömästi sen tultua hänen käsiinsä?

Millään en tuohon usko.
No ihan samalla lailla se pallo on Holmesilla hallussa, kuin yleensäkin näissä tiukoissa sivurajatilanteissa. Jos ajattelee niitä kaikkia tilanteita missä receiver juuri ja juuri saa sivurajalla jalat viivan sisälle ja pallon käsiinsä. Ihan samalla lailla voi niissä tilanteissa kysyä "olisiko muka tullut fumble". Kun tuomari yrittää päättää oliko tilanteessa catch vai ei, tarkastelee hän sitä oliko jalat maassa ja pallo hallussa. Ei tuomari niitä tilanteita mieti sen kautta, että olisiko tullut rähmäystä vai ei jos laituri olisi samalla hetkellä taklattu.

Eikös se rähmäys vaadi sitä, että pallon kiinniottanut pelaaja tekee kiinnioton jälkeen vielä "football moven"? Näin ainakin selostajat aina sanovat. Että pitää saada pallo haltuun ja sen jälkeen ottaa muutama askel vielä johonkin suuntaan, ennen kuin voidaan tuomita rähmäys jos kiinniottaja pallon sattuisi menettämään. Joten ei ainakaan käytännössä kiinnioton kriteeri ole se, että tilanteessa olisi tullut rähmäys jos kiinniottaja olisi pallon heti menettänyt.
 

maki8511

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikkiruokainen, ja potkupallossa MANU
Päivää kaikille

Vihdoinkin oon löytäny kunnollisen keskustelupalstan, jossa puhutaan oikeasta jalkapallosta. En kannatta mitään joukkuetta, mutta inhoan yli kaiken patriotsia. Jokapäiväiseen ohjelmaan kuuluu kaikkien nfl.commin uutisten kahtomiset ja muutenkin ajan tasalla pysyminen.

Pleijarit alkavat häämöttämään, köyhään opiskelijabudjettiin piti syyskuussa tehdä lovi, että sai viasatin hommattua. On ollu kultaakin arvokkaampi, siinä on opiskelut jääny su-ma akselilla pahasti paitsioon. Joululomalla joutuu tyytymään netistä seuraukseen kun eipä ole viasattia kotopuolessa. Mutta eiköhän keinot seuraamiseen löydy.

Tänä vuonna on ollu tosi hauska seurata kuinka tasainen liiga on ollu. Poislukien joukkueen irvikuvat Detroit, St Louis ja Al Davisin joukkio. Lähes kaikki paikat ovat auki viimeisten kahden kiekan ollessa edessä. Nyt on onneksi foorumi missä jakaa tunteita ja tuskia muitten pigskin fanien kanssa.

ps. käykääpä kahtomassa tämän britin urakkaa
http://www.adamsfootballtrip.com/

jos ikinä voitan lotosta teen aivan samanlaisen reissun
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
No ihan samalla lailla se pallo on Holmesilla hallussa, kuin yleensäkin näissä tiukoissa sivurajatilanteissa. Jos ajattelee niitä kaikkia tilanteita missä receiver juuri ja juuri saa sivurajalla jalat viivan sisälle ja pallon käsiinsä. Ihan samalla lailla voi niissä tilanteissa kysyä "olisiko muka tullut fumble". Kun tuomari yrittää päättää oliko tilanteessa catch vai ei, tarkastelee hän sitä oliko jalat maassa ja pallo hallussa. Ei tuomari niitä tilanteita mieti sen kautta, että olisiko tullut rähmäystä vai ei jos laituri olisi samalla hetkellä taklattu.

Eikös se rähmäys vaadi sitä, että pallon kiinniottanut pelaaja tekee kiinnioton jälkeen vielä "football moven"? Näin ainakin selostajat aina sanovat. Että pitää saada pallo haltuun ja sen jälkeen ottaa muutama askel vielä johonkin suuntaan, ennen kuin voidaan tuomita rähmäys jos kiinniottaja pallon sattuisi menettämään. Joten ei ainakaan käytännössä kiinnioton kriteeri ole se, että tilanteessa olisi tullut rähmäys jos kiinniottaja olisi pallon heti menettänyt.

Niin kyllähän se asia on sillä tavalla, että kiinniotto/spottaus on ihan eri asia kuin tuo mahdollinen fumble. Ei sitä asiaa vaan voi sillä tavalla ajatella. Fawkes esittikin jo ihan hyvät perustelut niin ei siitä sen enempää.

maki8511 kirjoitti:
Päivää kaikille

Päivää. Hienoa kun tulee lisää porukkaa ottamaan osaa keskusteluihin.

Mullakin edessä tuollainen britin tekemä reissu heti kun järjestyy aikaa ja rahaa.
 

Cube

Jäsen
No ihan samalla lailla se pallo on Holmesilla hallussa, kuin yleensäkin näissä tiukoissa sivurajatilanteissa. Jos ajattelee niitä kaikkia tilanteita missä receiver juuri ja juuri saa sivurajalla jalat viivan sisälle ja pallon käsiinsä.
Harvemmin mielestäni sivurajallakaan kiinniottoa myönnetään aivan heti, kun pallo käsiin koskettaa.

Eikös se rähmäys vaadi sitä, että pallon kiinniottanut pelaaja tekee kiinnioton jälkeen vielä "football moven"?
Noin oli ainakin aiemmin, mutta eikös sitä sääntöä muutettu täksi kaudeksi?
 

maki8511

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikkiruokainen, ja potkupallossa MANU
Tänä iltana onkin sitten kiekan 16 eka peli. Colts-Jaguars. Pitäis olla ennalta melko selvä peli coltsin suuntaan, mutta kaippa Jaguarsille kelpais pistää kapuloita Indyn rattaisiin. En kuitenkaan usko että Jaguarsista on siihen.

Pelihän on viimenen torstaipeli tänä vuonna. NFL networkilla ei tänä vuonna oikein mäihää ole käyny noitten peliensä suhteen. Monessa pelissä ei mitään jakoa toisella porukalla. Tosin tämähän voidaan unohtaa lauantaina kun Ravens kohtaa Texas Stadiumin vikassa pelissä Cowboysit. Cowboys on ihan jees joukkue, jos vain pääsisivät eroon siitä perkeleen TO:sta.

Naureskelin joskus jollekin videon pätkälle, kun vertasivat miten Ray Lewis ja TO käyttää ääntä kentällä ja kentän laidalla. Sugar Ray psyykkaa joukkuettaan ja potkii perseelle lönnijöitä. Ja omalla esimerkillä näyttää mallia nuoremmille. Kun taas tämä meidän popcornimies haukkuu ja valittaa kun pahanen pentu. Vinkuu että miks ei sille heitellä, vaikka joka pelissä vastustajalla on parikin miestä pitämässä sitä. Totta kai sitä heitetään vapaana olevalle Wittenille jne. Ja sitten julkisuudessa QB:n selkäänpuukotus on kanssa naurettavaa. Ihmettelisin kyllä jos rupeaa Big D:ssä tähän hommaan, nimittäin sen ikäisellä kaverilla ei ole ottajia mahottomasti. Ja varsinkaan paremmassa joukkueessa.

Oisin kyllä seittemännessä taivaassa jos sais jotenkin näkymään NFL Networkin. Mutta taitaapa olla melko toiveajattelua, kun jenkeissäkin se on vaikeaa saada näkymiin ilman oikeita laitteita. Mutta parasta viihdettä ois seurata pelejä NFL Gamedayn kanssa, Rich Eisen, Primetime ja Moochin kanssa. Suosittelen myös Eisenin kirjaa Total Acces, jossa käsitellään behind the scenes elämää NFL:stä. Total Acces porukan parhaat analysoijat ovat Marshall Faulk, Jamie Dukes ja Rod Woodson.

Mutta veikkaanpa että Coltsi vie vaikka 31-24
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Päivää kaikille

Vihdoinkin oon löytäny kunnollisen keskustelupalstan, jossa puhutaan oikeasta jalkapallosta. En kannatta mitään joukkuetta, mutta inhoan yli kaiken patriotsia.


Tervetuloa vaan! Minusta saat sitten varmasti hyvän kaverin kun noin paljon tykkäät 2000-luvun parhaasta tiimistä. ;)
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboys on ihan jees joukkue, jos vain pääsisivät eroon siitä perkeleen TO:sta.
Onhan se, mutta en ihan täysin samaa mieltä oo, että TO:sta pitäisi päästä eroon. Kovan luokan pelimanne se on, mutta aika vihattu jantteri kylläkin (yllätys, yllätys). Toisaalta mediakin varmasti paisuttelee juttuja ja varsinkin kun on kyse vielä Dallas Cowboyssista. Joka ikinen vuosihan TO:sta puhutaan, välillä on "itsemurha" yrityksiä, välillä itketään muuten vaan tai aiheutetaan jotain hämminkiä joka tapauksessa. Mutta joo, kuten olen itsekin muutamaan otteeseen kertonut, että TO ei todellakaan kuulu suosikkipelaajiini. Pakko hänestä on kuitenkin pitää, koska Cowboyssissa pelaa. Owensillä on vähän vaisumpi kausi menossa tänä vuonna ja saas nähä onko se lopun alkua. Vähän ohuelta rissuosasto vaikuttaisi ilman TO:ta, kun Roy Williamskin on ollut melkonen pettymys ja Craytonista ei taida tulla koskaa kovanluokan pelimiestä. Witten tietenkin on rautaa. Ihmettelisin jos ensi vuoden draftista ei rissua varata, odottelin sitä jo tänä vuonna.

Niin ja tervetuloa myös minun puolestani...
 
Viimeksi muokattu:

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Harvemmin mielestäni sivurajallakaan kiinniottoa myönnetään aivan heti, kun pallo käsiin koskettaa.

Yleensä kun niitä ei hyväksytä siinä tapahtuu sitä pomputtelua mitä nyt ei tapahtunut.

Noin oli ainakin aiemmin, mutta eikös sitä sääntöä muutettu täksi kaudeksi?

Tuohon liittyen parikin tähän liittyvää sääntömuutosta, jotka tehtiin off-seasonilla 2007. Eli pallon piti käydä linjan yli. Ja football movea ei tarvitse tehdä. Tuo tosin yhtä hyvin vain vahvistaa sitä mitä Pereira sanoi. Eli Holmesilla oli jalat maassa ja pallo kontrollissa välittömästi kun se käsiin tuli.

"It is necessary to have the ball touch the pylon or break the plane above the pylon to count as a touchdown. Previously, a player just had to have some portion of his body over the goal line or pylon to count a touchdown.

A completed catch is now when a receiver gets two feet down and has control of the ball. Previously, a receiver had to make "a football move" in addition to having control of the ball for a reception."
 

maki8511

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikkiruokainen, ja potkupallossa MANU
hehe, harvemminpa tapahtuu tollasta mäihää tossa veikkauksessa. harmi kun ei tullu rahaa laitettua sille.

Pelistä vielä. On toi Peytoni maaginen kaveri, aivan virheetön suoritus. Ja samalla kun highlighttejä kahtoo niin alkaa ihmettelemään miks helvetissä ei ole Dallas Clarkki Pro Bowlissa. Tainnu Gates päästä nimellä hawajille. En jaksa kuitenkaan Coltsiin uskoa että ihan super bowliin asti pääsis. Jollei ala juoksupeli toimimaan. Aivan roskaa ollu koko kauden, johtuu tietty addain loukkaantumisesta.

Vielä tosta TO:sta. Ei se dallas sitä pihalle tuskin laita, mutta jonkun pitäis tietty luennoida vähän joukkuekavereitten kunnioituksesta. Paitsi tietty oon kuullu huhuja että Crayton ois se syöpä joka usuttaa TO:ta jne muita vastaan. Mutta onhan toi melkosta saippuaa ollu tän pari vuotta mitä oon fanaattisesti liigaa seurannu. Dallas ollu ylivoimaisesti eniten otsikoissa.

Pitää kyllä hattua nostaa lopuks Roger Goodelille, kun NFL laski pleijarilippujen hintoja ton laman takia. Siitä vois ottaa monet muutkin liigat mallia.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
En jaksa kuitenkaan Coltsiin uskoa että ihan super bowliin asti pääsis. Jollei ala juoksupeli toimimaan. Aivan roskaa ollu koko kauden, johtuu tietty addain loukkaantumisesta.
Very much possible, mutta mulla taas on ollut tässä jonkun aikaa sellanen fiilis, että Colts ei tule tänä vuonna ihan ensimmäisten joukossa kauttaan päättämään. Nyt varmistui jo playoffpaikka (tosin on se aika varma ollut jo vähän aikaa) ja vaikkei vastustajaa vielä tiedetäkään, niin jo tässä vaiheessa uskaltaisin veikata, että wild card-pelin Indy tulee voittamaan. Sitä pidemmälle en lähde ennustelemaan kun niin paljon ehtii vielä muuttua ja divisional gamessa katsoisin jo vastustajankin vaikuttavan jonkun verran. Manning on pelannut aika lähelle uransa parasta peliä siitä lähtien kun alkukaudesta muutaman pelin hävisivät putkeen. Toki juoksupeli on ollut huonoa ja sen pitää parantua, jotta pleikkareissa voisi menestyä, mutta näkisin, että sitä on kuitenkin suht helppoa parantaa vielä tässä vaiheessa. Kun kyse ei kuitenkaan ole siitä, etteikö Colts osaisi juosta. Yksittäisissä otteluissa voi tapahtua mitä vaan, eikä sillä ole hirveästi merkitystä miltä tilastot (esim. juoksujaardit) ovat näyttäneet runkosarjassa. Tärkeämpää on se sillä hetkellä vallitseva momentum, joka Indyllä tällä hetkellä on aika hyvä. Tuohon kun Colts saa vielä Addain ja viime kauden DPOY:n Sandersin mukaan (ymmärtääkseni kumpikaan ei ole "out for the season"), niin se voi olla heille se piristysruiske jonka myötä saavat sen ihan viimeisen kiihdytysvaihteen päälle. Eli mun silmissä tämä kausi voisi olla se jolloin Peyton saa itselleen uransa toisen (ja samalla luultavasti viimeisen) mestaruussormuksen. Toki voi hyvinkin olla, että kausi tyssää taas johonkin playoff-peliin ennen Super Bowlia. Mutta jos pitäisi jotain ehdokkaita Super Bowlia varten heitellä, niin ensimmäisten joukossa tarjoaisin kyllä Indianapolista.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
kun Roy Williamskin on ollut melkonen pettymys

Onko muuten kellään tietoa miksi homma ei ole toiminut Dallasissa Royn kohdalla? Ei Williams koskaan ihan ehdoton liigan huippu ole mielestäni ollut, mutta ehdottomasti kovempi kaveri mitä esitykset nyt tällä kaudella ovat näyttäneet ja kun kaupasta ilmoitettiin uskoin todella Dallasin tehneen sen final moven kohti super bowlia.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Onko muuten kellään tietoa miksi homma ei ole toiminut Dallasissa Royn kohdalla? Ei Williams koskaan ihan ehdoton liigan huippu ole mielestäni ollut, mutta ehdottomasti kovempi kaveri mitä esitykset nyt tällä kaudella ovat näyttäneet ja kun kaupasta ilmoitettiin uskoin todella Dallasin tehneen sen final moven kohti super bowlia.

Johtuen varmaan siitä että Roy on nokkimisjärjestyksessä vasta 3. tai 4. Eiköhän Witten ja T.O kahmi ne pallot suurimmaksi osaksi ajasta. T.O kauas ja Witten lähelle...
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Johtuen varmaan siitä että Roy on nokkimisjärjestyksessä vasta 3. tai 4. Eiköhän Witten ja T.O kahmi ne pallot suurimmaksi osaksi ajasta. T.O kauas ja Witten lähelle...
Osaksi varmasti tätäkin. Ensinnäkin Roy Williamsin hankinnan ajankohta oli aika huono. Romo meni paskaksi ja nyt viimeset pari viikkoa on Williams ollut rikki tavalla tai toisella. Ei ole ilmeisesti harjoitellut juuri ollenkaan, kuten ei Romokaan paljoa. Tähän kun lisää vielä, että yhteistä harjoittelutaustaa ei ole juurikaan niin ei ole ihme ettei ajoitukset ja ajatukset Romon kanssa kohtaa. Lisäksi yhellä Cowboyssin foorumilla oli mainintaa siitä, että Roy on lähinnä sellanen rissu joka pelaa ajoitusten kanssa ja Romo taasen improvisoi aika paljon. Osa epäili, että oppiiko vanha koira enää Romon temppuja. Kuitenkin yleinen mielipide oli, että Roy Williams on varmasti ensi kaudella aivan eri mies kun saa pikkasen reeniä Romon kanssa. Saas nähä...
 

maki8511

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikkiruokainen, ja potkupallossa MANU
Joo, on se totta että Coltsilla oli juoksupeli huonoa myös Super Bowl vuonna runkosarjassa. Mutta kun tammikuu tuli niin, kas kummaa niin sekin löyty. Ja on tosiaan toi Coltsin joukkue pelottava kun saavat kaikki kuntoon. Ei pitäis ainakaan Broncosista olla suurta ongelmaa niille ekalla kiekalla (vaatii tietty denverin jatkoon menoa.)

Roy Williamsin tilannetta parantaisi tämä huhuttu kauppa, jossa pukukopin tuhoaja Crayton kaupattaisiin pois. Mutta saa nähä miten tämäkin kerkeää kääntyä päälaelleen.

Sanokaapas mielipiteenne, kuka voittaa tänä vuonna DPOY? On ollut todella paljon loistavia pelaajia. Pittsburghin kolmikko, Porter, Ware, Tuck, Abrahams, Haynesworth...) Olisin melkein tänä vuonna valmis antamaan jollekin puolustajalle koko liigan MVP:tä. Paitsi se pokaali menee tod.näk Brees/Warner kaksikolle tai AP:lle. Tulokaspalkinto on ainakin hyökkäyksen osalta melko selvä. Matt Ryan sen vie kuitenkin.

Tänä vuonna on ollut ilo myös seurata näiden 4 uuden valmentajan loistavia esityksiä. Paitsi Zornin viime aikojen kämmäilyt voidaan laskea miinukseksi. Mutta Mike Smith erityisesti on saanut käännettyä viime vuoden kaaoksen täysin ympäri. Siinä on kyllä esimerkki kaikille rämpiville organisaatioille miten asioita tulisi hoitaa. Uus koutsi, GM, QB ja Franchise Free Agent. Vink vink detroit ja oakland. Toivon tänä vuonna todella että detroit jää 0-16. On se niin järkyttävää kahtoa kun joukkue johtaa 17-0 2qrt puolessa välin, mutta silti onnistuu jäämään tappiolle puoliajalle mentäessä. Detroitin kaks viimestä vastustajaa on Saints ja Packers, jotka molemmat on menettänyt pleijari mahiksensa. Mutta Brees varmasti halkoo Lions puolustuksen kuin reikäjuuston. Ja Packers haluaa vikassa pelissä näyttää kotikentällä faneilleen että eivät ihan turha joukkue ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös