NFL season 2008–2009

  • 91 704
  • 1 010

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Joo. DeAngelolta tarvittaisiin tänään taas ennätyksiä. Esim. sellainen 250 jaardia ja 5 TD:tä saattaisi riittää voittoon. Rivers onnistui päätöskierroksella, mutta toisaalta Evans, Boldin ja Parker pettivät. Parkerin meinasin vaihtaa kyllä ihan loppuun asti, mutta Mason oli questionable, Walter epävarma ja Cadillac ei ole saanut edes kantoja tähän asti. Noh, Masonille 12 pojoa ja Walterille 21,6. Nuo kun olisi osannut kokoonpanoon laittaa Parkerin ja Evansin tilalle niin jopa olisi DeAngelolla voitu voittoon ratsastaa. Jossittelu on kivaa.
 

janóz

Jäsen
Veikkaisin tästä lonkalta että NE lopettaa 2-1 (tappio Arizonalle, ei voi mitään. Olen K.Warner bandwagonissa :p) Miami 2-1 (tappio KC:lle, kyllä. I believe in Tyler Thigpen!) ja sitten Bretts... Voitto 49ers:sta, tappio Buffalolle ja tappio Miamille, eli 1-2. Jatkoon siis Patriots 2-way tien ollessa suosiollinen. :)

Veikkaan itsekin New Englandia jatkoon, mutta voi mennä jopa 3-0 loppukausi.. Arizona on aivan surkea vierailija kun se lähtee itään, 4 peliä, 4 tappiota tällä kaudella. Mutta kyllähän tuo voi kääntyä kenelle vaan noista kolmesta ja yksikin kompurointi "heikompia" vastaan tietää kauden päättymistä runkosarjaan.

NFC:n tilannekin on aivan huikea. Divisioona-voittajien lisäksi vielä 7 joukkuetta taistelee wild cardista ja vain 5 joukkuetta on ulkona kuviosta ennen kolmen pelin loppukiriä.

Fantasyä silmällä pitäen näyttää hyvältä, mutta jos Tampa Bay murjoo Carolinan Dunnin johdolla ja puolustus on rautaa niin ensi yönä voi ikäväkin yllätys tapahtua ja Fighting Tigers menee ohi. Pitää varmaan katsoa MNF jo sen takia ja onhan se huippupeli muutenkin.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Perhana vieköön kun harmittaa tämä tappio Steelerssille. Ihan hyvältä näytti, mutta totta munassa peli pystyttiin vielä ryssimään. Ei siinä, kaikki kunnia Pittsburgin joukkueelle varsin puolustukselle. On se kova nippu, muuta ei voi sanoa. Romolta aika surkea esitys (3 x intteri) ja muutenkin jos turnovereita on 5 kpl Steelersin tasoista joukkuetta vastaan, harvemmin voitto irtoaa. Pelistä jäi lähinnä päällimmäisenä mieleen parit ryssityt punttipelit, Romon surkea esitys, molempien joukkueiden raudanlujat puolustukset, muutama Cowboyssin ottama penalty todella pahassa paikassa ja Choicen hyvät otteet. Steelersin puolelta on pakko mainita Harrison ja Polamalu. Siinä on kyllä kaksi niin kovaa pelimiestä, että ei mitään rajaa.
Steelersin D oli niin kova kuin odotinkin ja mielestäni Dallasin D pystyi aika hyvin vastaamaan siihen. Ei Steelers voittoaan helpolla saanut, mutta otti sen väkisin. Romoa en sen kummemmin alkaa puolustelemaan, paska peli häneltä kuten koko hyökkäykseltä.

Cowboys joutuu aika lailla tappelemaan, että pääsee jatkopeleihin. Tämä melkein alkaa vaatimaan loppujen pelien voittamista, mikä ei ole helppoa jos pikkasen vilkuilee ketä on vastassa (Giants, Ravens ja Eagles). Onneksi sentään Redskins hävisi ja häviääkö Giants kaksi peliä putkeen? Toivotaan näin!

Fantasy on sitten meikäläisen osalta paketissa. Turpiin tuli niin kovaa, että tukka lähti.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
NFL:ssä yksi kausi kyllä voi muuttaa ihan kaiken. Miami Dolphins voittaisi loput pelinsä hoitamalla AFC Eastin. Viime kauden 1-15 muuttuisi 11-5 rekordiksi. Ilmeisesti kymmenen voiton parannus kahden peräkkäisen kauden välillä on aikaisemmin tapahtunut vain kerran: Indianapolis Colts Peyton Manningin rookie-kaudella 3-13 ja seuraavalla kaudella 13-3. Miamin loppuohjelmakin on vieläpä suosiollinen. San Francisco, Kansas City ja New York Jets.

Muutenkin kun NFL:n runkosarjan lopun ohjelmaa katsoo, niin se on todella herkullinen. Viikolla 17 voi parhaassa tapauksessa olla kaksi peliä, jotka ovat käytännössä jo playoffien ensimmäistä kierrosta. NY Jets - Miami voi ratkaista AFC Eastin voittajan. Kun wild cardit ovat menossa Baltimorelle (tai Steelersille, jos Baltimore voittaa AFC Northin) ja Indianapolisille, niin Jets-Dolphinsin häviäjä jäisi siis rannalle. (Toivon että New England karahtaa jo ennen viikkoa 17.)

Toinen samankaltainen viikon 17 peli voi olla Philadelphia - Dallas, palkintona voittajalle NFC:n toinen wild card.

Toinen NFC:n wild card menee melkein väkisin NFC Southille, jossa vielä elättelen toiveita Saintsin ihmeparantumisesta. Saintsista puheenollen viikolla 15 on jo muutama peli, jossa on isot playoff-panokset molemmille joukkueille. Chicago - New Orleans (to), Baltimore - Pittsburgh ja Atlanta - Tampa Bay.

Hienoa aikaa kaudesta, kuten joku sanoikin. Nyt voikin keskittyä urheilulliseen puoleen täysin rinnoin kun fantasy-puuhat loppuivat. Ei nimittäin ollut fantasyn puolella Fighting Tigersilla jakoja neljän joukkoon. Tämän kauden neljä parasta joukkuetta fantasy-puolella tuli muutenkin harvinaisen selväksi. Onnittelut kaatajalleni Red Flagille ja muillekin jatkajille. Osanotot Cubelle, jonka tiimi keräsi käsittämättömän määrän pisteitä rekordiinsa nähden.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Fantasy on sitten meikäläisen osalta paketissa. Turpiin tuli niin kovaa, että tukka lähti.
Kyllähän se lopulta aika tiukoille meni, kiitos Bryantin monsteripelin. Maanantaina vielä laskeskelin, että hyvältä näyttää kun eroa oli jotain 30 pistettä. Ajattelin, että Bryant ehkä hyvänä päivänä tuo deletelle jotain 15 pistettä joten homma olisi mulla hyvin hallussa. No tänään sitten aamulla kun NFL.comiin pääsin niin leuka loksahti auki kun näin mitä Bryant oli hommaillut. Onneksi mulla oli vielä siellä Tampan kickeri joka nakutti 5 pistettä ja voitto tuli. Ensi kierroksella olisi sitten ihan kiva jos QB:kin toisi mulle enemmän kuin 8 pistettä. En muista milloin viimeksi mun quubba olisi tehnyt yli 10 pistettä. Ei se Favre ole kovin maaginen tänä vuonna ollut, eikä Campbellista tai Collinsista ole ollut auttajiksi.
 

janóz

Jäsen
Ensi kierroksella olisi sitten ihan kiva jos QB:kin toisi mulle enemmän kuin 8 pistettä. En muista milloin viimeksi mun quubba olisi tehnyt yli 10 pistettä. Ei se Favre ole kovin maaginen tänä vuonna ollut, eikä Campbellista tai Collinsista ole ollut auttajiksi.

8 pistettä ensi kierroksella on ihan hyvä ;) Kyllä Breesin pitäisi takoa torstaina mulle jonkun verran kaulaa Favreen, että säilyy mahdollisuudet voittoon. Näyttää vähän heikommalta tuo RB/WR osasto Miami Sharksiin verratuna. Kävin lisäämässä Indyn Rhodesin omaan joukkueeseen ja toivon ettei Addai ole pelikunnossa Detroitia vastaan. Tämä antaisi varmaan mukavasti pisteitä.

Nyt kun katsoo jäljellä olevia joukkueita niin voittajaa yhtä vaikea veikata kuin Super Bowlin voittajaa tällä hetkellä. Aikamoista kolikon heittoa tulee olemaan pari viimeistä viikkoa. Täytyy toivoa ettei tule desimaalitappioita ja oikeat miehet saadaan kentälle.

Kiitos siniselle suopeasta vastuksesta puolivälierissä!
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Nyt kun katsoo jäljellä olevia joukkueita niin voittajaa yhtä vaikea veikata kuin Super Bowlin voittajaa tällä hetkellä. Aikamoista kolikon heittoa tulee olemaan pari viimeistä viikkoa. Täytyy toivoa ettei tule desimaalitappioita ja oikeat miehet saadaan kentälle.
Sehän se tässä onkin se suuri pelko, että kusee itse omat menestysmahdollisuutensa peluuttamalla vääriä miehiä. Voisi vähän syödä miestä jos tässä vaiheessa kautta penkittää pelaajan joka takoo 25 pistettä ja laittaa kehiin RB:n joka taistelee hikiset 30 jaardia. Itselläni näin on käynyt useammankin kerran, kun olen penkittänyt Whiten Portisin tieltä. No enää en sitä virhettä tee ja Roddy on kyllä kehissä. Lähinnä päätös pitää tehdä TO:n, C.Johnsonin ja Portisin väliltä, joku jää väistämättä penkille.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Onneksi minulla ei ole noita ongelmia että on liikaa hyviä pelaajia. Samat junnut on kehissä joka pelissä joten ei tarvi paljon säädellä. Noh, tai no olisihan se ollut kiva jos J.Steward olisi ollut kehissä. Olisin naputtanut jotain 150+ pojoa. Se olisikin ollut tämän kauden ennätyspisteet minulle.

Ehkäpä minun pitäisi pistää Stewart kentälle ensi peliin. Kun näyttäis tuo Broncosin juoksupuolustuskin olevan paperia. Sen tiedän että Claytonin penkitän kun Ravens kohtaa Steelersin.. Vai ehkä ei sittenkään.. Perrhana. Vaikeata on...

Aika hyvältä näyttää matchupit ensi kierroksella mutta sitähän ei koskaan tiedä...
 

Cube

Jäsen
Meikäläisen Power Ranking -päivitys. Yritin olla katsomatta toimittajien sun muiden asiantuntijoiden listoja etukäteen, että edes vähän saattaisi yleisestä linjasta poiketa.

1. New York Giants (viime viikon sijoitus 1.)
2. Tennessee Titans (2.)
3. Pittsburgh Steelers (3.)
4. Indianapolis Colts (4.)
5. Carolina Panthers (7.)
6. Dallas Cowboys (5.)
7. Baltimore Ravens (9.)
10. Atlanta Falcons (10.)
11. Minnesota Vikings (11.)
12. Philadelphia Eagles (17.)
13. Denver Broncos (12.)
14. New England Patriots (15.)
15. Arizona Cardinals (16.)
16. New York Jets (8.)
17. New Orleans Saints (18.)
18. Chicago Bears (19.)
19. Washington Redskins (14.)
20. Houston Texans (21.)
21. San Fransisco 49ers (21.)
22. San Diego Chargers (23.)
23. Buffalo Bills (20.)
24. Green Bay Packers (22.)
25. Cleveland Browns (24.)
26. Jacksonville Jaguars (24.)
27. Seattle Seahawks (28.)
28. Oakland Raiders (27.)
29. Kansas City Chiefs (29.)
30. St. Louis Rams (30.)
31. Cincinnati Bengals (31.)
32. Detroit Lions (32.)

MVP Watch:

1. Peyton Manning, Colts:
- Edes Manning ei mielestäni ole mikään aivan huippuehdokas tässä kategoriassa, mutta on ollut Coltsille todella tärkeä juoksupelin tökkiessä tällä kaudella pahasti. Colts on nipistänyt nyt epätyypillisen paljon tiukkoja voittoja ja luonnollisesti Manning on ollut useammassa arkkitehtinä.

2. Drew Brees, Saints:
- 4100 jaardia tässä vaiheessa kautta on aika tajuton luku ja heittojen onnistumisprosentti on vieläpä yli 65. Saintsilla on ollut todella paljon loukkaantumisia molemmilla puolin palloa, joten joukkueen menestys on ollut jopa tavallista enemmän Breesin varassa. New Orleansin hyökkäys on kerännyt eniten jaardeja liigassa, vaikka Colston, Bush ja Shockey ovat missanneet yhteensä 12 peliä.

3. Adrian Peterson, Vikings:
- Peterson on liigan ykkönen jaardeissa per peli jo toista kautta putkeen, vaikka joukkueen heikkopeli on korkeintaan keskinkertaista. Menestystä on myös vaikea laittaa hyvän linjan piikkiin, kun Chester Taylor juoksee samojen pelaajien takana yli jaardin/kanto vähemmän (toki roolit ovat erilaisia). Vastustaja on onnistunut ottamaan Petersonin pelistä ulos vain kerran tällä kaudella (yllätykselliset 32 jaardia @NO). Kaikissa muissa peleissä on YPC ollut kevyesti yli neljä ja jaardeja tullut vähintään 80 pintaan. Rähmäyksiä Petersonille tapahtuu kuitenkin edelleen liikaa.

4. Jay Cutler, Broncos:
- En kieltämättä ole kovin paljoa seurannut MVP-keskustelua, mutta mielestäni Cutlerin nimi ei ole juurikaan noussut siinä esille. Tämä on vähän yllättävää, koska hän on oikeastaan ollut Denverin ainoa toivo tällä kaudella. Toki Marshall, Royal ym. ovat erittäin päteviä rissuja, mutta Broncosin rosterissa kauden alussa olleesta viidestä RB:stä kaikki ovat nyt loukkaantuneina. Neljä (Pittman, Hall, Torain, Hillis) on jo IR-listalla ja Selvin Young'kin on ollut mukana vain kuudessa pelissä alkukaudesta. Liika on liikaa, vaikka Denver RB-tehtaana tunnetaankin. Myös puolustus on kärsinyt pahoista loukkaantumisista, Champ Bailey ja D.J. Williams ovat olleet pitkään sivussa. Cutler ei ehkä vielä onnistunutkaan nousemaan toivomallani tavalla liigan pelinrakentajien ehdottomaan eliittiin, mutta hänen merkityksensä Broncosin playoff-kaudelle on kiistaton.

5. Michael Turner, Falcons:
- Jos ei Jay Cutlerista ole MVP-yhteydessä puhuttu, niin Matt Ryanista itse asiassa on. Tätäkään en oikein ymmärrä. Ehkä johtuu siitä, etten ole nähnyt kuin muutaman Atlantan pelin, mutta mielestäni Turnerin 1200 jaardia ja 14 touchdownia ovat olleet tärkeämpiä Ryanille (ja joukkueelle) kuin Ryan on ollut Turnerille. Lisäksi täytyy muistaa, että Ryanin tavoin myös Turner on uusi pelaaja Falconsissa, joten joukkueen yllätyksellisen hieno kausi saattaa johtua aivan yhtä paljon hänestä - tai jopa enemmän. Loppuun pitää kuitenkin todeta, että myös Ryan on ollut huiman hyvä ja on mielestäni Joe Flaccoa edellä enemmän kuin tilastot osoittavat. Ryaninkaan tilastot eivät kuitenkaan ole vielä MVP-tasolla.

6. Kurt Warner, Cardinals:
- Warner on vähän niin kuin Brees, mutta paljon paremmilla rissuilla, huonommalla divisioonalla ja ehkä myös keskimäärin paremmalla joukkueella. Toisaalta Warner kärsii myös huonommasta linjasta ja olemattomasta juoksupelistä. Paha sanoa, mutta en ole itse vielä miehestä ihan täysin vakuuttunut.

Luonnollisesti MVP-kisaan löytyisi myös päteviä puolustuspelaajia, mutta jätän heidät tällä kertaa listaamatta, koska vertailu on vaikeaa ja hyökkääjä palkinnon tulee kuitenkin ottamaan. Ehkä puolustuskeskeisempää näkökulmaa voisi miettiä tarkemmin vielä myöhemmin. Huomioitavaa on, että MVP-tason esityksiin pystyneitä pelinrakentajia on säkitetty vähiten, joten hyökkäyslinjan merkitys täytyy taas pitää mielessä.

OPOY Watch:

1. Drew Brees
2. Kurt Warner
3. Adrian Peterson
4. Michael Turner
5. DeAngelo Williams (sleeper-valinta)

DPOY Watch (tasainen ja kovatasoinen vuosi, listalle mahtuisi vielä monta muuta):

1. James Harrison
2. Troy Polamalu
3. Albert Haynesworth
4. Nnamdi Asomugha
5. DeMarcus Ware

OROY Watch:

1. Matt Ryan, Falcons
2. Matt Forte, Bears
3. Joe Flacco, Ravens
4. Chris Johnson, Titans
5. Steve Slaton, Texans

(Ryan Clady ja Jake Long taitavat kuulua myös listalle, mutta erittäin vaikea arvioida heidän tasoaan kokonaisvaltaisesti. Ehkä myöhemmin mukana.)

DROY Watch:

1. Jerod Mayo, Patriots
2. Chris Horton, Redskins
3. Brandon Flowers, Chiefs
4. Dwight Lowery, Jets
5. Chris Long, Rams

Kaikenlaiseen sitä näköjään aikaa riittää, vaikka onkin vuoden kiireisin kuukausi.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
OROY Watch:

1. Matt Ryan, Falcons
2. Matt Forte, Bears
3. Joe Flacco, Ravens
4. Chris Johnson, Titans
5. Steve Slaton, Texans

(Ryan Clady ja Jake Long taitavat kuulua myös listalle, mutta erittäin vaikea arvioida heidän tasoaan kokonaisvaltaisesti. Ehkä myöhemmin mukana.)

Myös DeSean Jackson on aika lähellä top-5:sta. Taitaa olla kärjessä receiving yardseissa tulokkaiden osalta. Hän on lisäksi ollut tärkeä osa joukkuetta, varsinkin alkukaudesta jolloin loukkaantumiset vaivasivat rissuosastoa.

Lisäksi Jonathan Stewart on pelannut vahvasti ja plakkarissa on jo 8 TD:tä, sekä 699 rushing jaardia. Tuo Cuben listan kärki on ainakin neljän ensimmäisen osalta toki omassa luokassaan, mutta Slatonin paikalle voisi melkein laittaa kenet haluaa.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Lisäksi Jonathan Stewart on pelannut vahvasti ja plakkarissa on jo 8 TD:tä, sekä 699 rushing jaardia. Tuo Cuben listan kärki on ainakin neljän ensimmäisen osalta toki omassa luokassaan, mutta Slatonin paikalle voisi melkein laittaa kenet haluaa.

No kyllä Slaton ehdottomasti sinne listalle kuuluu niinkuin Johnson ja Fortekin. Stewart on tuota kolmikkoa selvästi takana.

Jacksonia ennen puolestaan listalle nostaisin Eddie Royalin. Edit: Tai siis en nostaisi, koska lista oli mielestäni kohdallaan. Eli jos sinne joku pitäisi ottaa mukaan niin se olisi Eddie Royal.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
1. 1.Titans
2. 2.Steelers
3. 3.Giants
4. 4.Panthers
5. 5.Buccaneers
6. 6.Colts
7. 7.Ravens
8. 8.Eagles
9. 9.Vikings
10. 10.Cardinals
11. 11.Patriots
12. 12.Cowboys
13. 13.Dolphins
14. 14.Jets
15. 15.Broncos
16. 16.Falcons
17. 17.Saints
18. 18.Redskins
19. 19.Texans
20. 20.Bears
21. 21.Bills
22. 22.Chargers
23. 23.Packers
24. 24.49ers
25. 25.Jaguars
26. 26.Browns
27. 27.Seahawks
28. 28.Raiders
29. 29.Chiefs
30. 30.Rams
31. 31.Bengals
32. 32.Lions

Siinäpä meikäläisen Power Rankings tälle viikolle. Sanoisin että sijat 1-10 oli suht helppo sijoittaa mutta sijat 11-20 olikin sitten täysin arpapeliä.

Cube kirjoitti:
6. Kurt Warner, Cardinals:
- Warner on vähän niin kuin Brees, mutta paljon paremmilla rissuilla, huonommalla divisioonalla ja ehkä myös keskimäärin paremmalla joukkueella. Toisaalta Warner kärsii myös huonommasta linjasta ja olemattomasta juoksupelistä. Paha sanoa, mutta en ole itse vielä miehestä ihan täysin vakuuttunut.

Itsehän kyllä asettaisin Warnerin kevyesti TOP3 MVP ehdokkaaksi. Mm. Cutler ei missään nimessä ole lähelläkään Warneria tällä kaudella. Kun katsotaan lukuja (tiedän onhan se vähän klisee) niin Warner on myös yli 4000 jaardia tällä kaudella. En toki sano etteikö Cutler olisi hänkin pelaamassa loistokautta. Mutta 39 vuotiaana Warner heittelee tuollaisella tarkkuudella ja tehokkuudella on jotain ainutlaatuista. Toki onhan noita vanhoja kuuppia useampiakin. Favre 39, Collins 38, Garcia 38 jne...
1. Comp%, 1. TD:INT 25:12 (Brees 26:14), 2. QB Rating (1.Rivers), 2.Yrds/G (Brees 1.)

Michael Turnerilla on ollut kyllä uransa paras kausi mutta ongelma tässä on se että kovia tiimejä vastaan Turner on ollut vaisu ja tästä häntä on myös hieman kritisoitu.


OROY listalle kyllä tälle kaudelle on tunkua RB tontilta. Slaton, Forte, Johnson ovat kyllä näyttäneet kuuluvansa liigaan. Itsehän yritin vangita Forten omaan fantasytiimiin ennen kauden alkua kun haistelin tässä jokerikorttia. Tästä RB:stä on kohistu ylivoimaisesti vähiten ja huomio hänen tekemisilleen on jäänyt kovastikin mm. Johnsonin varjoon. Ja tietty Flacco ja Ryan ovat osoittaneet että voi sitä voittaa tulokaskuupan ja tulokaskoutsin avulla.


DROY puolella en kyllä oikein näe muuta kuin yhden nimen, Jarod Mayo. Käytännössä kaikki Patsien pelit tällä kaudellä nähneenä ei oikein usko että kaveri on rookie. Yhden jonka haluaisin nostaa listalle on Arizonan CB Dominique Rodgers-Cromartie. Toki hän pääsi pelaamaan vasta puolessa välissä kautta mutta siitä lähtien ollut startteri.
 

janóz

Jäsen
Itsehän kyllä asettaisin Warnerin kevyesti TOP3 MVP ehdokkaaksi. Mm. Cutler ei missään nimessä ole lähelläkään Warneria tällä kaudella. Kun katsotaan lukuja (tiedän onhan se vähän klisee) niin Warner on myös yli 4000 jaardia tällä kaudella. En toki sano etteikö Cutler olisi hänkin pelaamassa loistokautta. Mutta 39 vuotiaana Warner heittelee tuollaisella tarkkuudella ja tehokkuudella on jotain ainutlaatuista. Toki onhan noita vanhoja kuuppia useampiakin. Favre 39, Collins 38, Garcia 38 jne...
1. Comp%, 1. TD:INT 25:12 (Brees 26:14), 2. QB Rating (1.Rivers), 2.Yrds/G (Brees 1.)

Tässä olen täysin samaa mieltä. Warnerin ja Arizonan ainoaksi "miinukseksi" voi laskea heikon divisoonan, mutta se ei poista sitä faktaa että joukkue on menossa playoffeihin Warnerin ansiosta. Kuvitelkaa miten homma olisi toiminut Leinartin kanssa. Lisäksi Cardinals on huono etenemään jouksemalla eli vastustajat tietävät että heittoja tulee ja silti jälki on tuhoisaa. Toki Boldin ja Fitzgerald ovat liigan eliittirissuja, mutta jonkunhan se pallo on ensin heitettävä. Kun puolustuskaan ei mikään huippu ole niin voidaan huoletta sanoa Arizonan menestyksen johtuvan Warnerista.

Brees on toinen suosikkini MVP:ksi, mutta en mielelläni anna palkintoa pelaajalle joka ei vie joukkuettaan playoffeihin. Jos Saints sinne tunkee niin MVP on ehdottomasti Brees. Jos ei niin OPOY:n kunnian voi sitten huoletta antaa Breesille noilla jaardi määrillä. Suurin osa Breesin inttereistä on muuten tullut ns. mahdottomissa tilanteissa, jossa aivan viime sekunneille on haettu jotain hail marya tai vastaavaa.

Manningin valinta olisi mielenkiintoinen koska hän pelaa aika vaatimatonta kautta omiin tilastoihinsa nähden. Toivon Coltsista loppukauden mustaa hevosta ja matkaa Super Bowliin kun kerran Bengalsista ei siihen ollut (eikä jäänyt tällä kertaa ihan pienestä kiinni se).

Muuten olen hyvinkin samoilla linjoilla jo esitettyjen ehdotusten kanssa.
 

Cube

Jäsen
Myös DeSean Jackson on aika lähellä top-5:sta. Taitaa olla kärjessä receiving yardseissa tulokkaiden osalta. Hän on lisäksi ollut tärkeä osa joukkuetta, varsinkin alkukaudesta jolloin loukkaantumiset vaivasivat rissuosastoa.
Jacksonin nimi oli mielessä listaa tehdessä, mutta loppujen lopuksi eivät hänen näytöt vaan riitä viiden kärkeen. Eddie Royalilla on enemmän jaardeja ja 16 enemmän kiinniottoa. Jacksonilla on vain kaksi touchdownia (plus 1 rushing ja yksi punt return), mikä tarkoittaa, että jopa Matt Fortella on ilmassa enemmän touchdowneja (4) ja yhtä paljon koppejakin. Muutenkin vahva loppukausi taitaa vaikuttaa enemmän meikäläisen kirjoissa kuin vahva alkukausi.

Steve Slatonin sivuttaminen olisi myöskin aika vaikeaa. Voisin jopa väittää, että Slaton on lähempänä listan kakkossijaa kuin tippumista viiden kärjestä, ainakin jos tackleja ei huomioida. 1000 jaardia (79/peli), 5,0 YPC, 8 touchdownia maassa sekä ilmeisesti vahva loppukausi. Slaton saattaa ottaa Pro Bowl -paikan (minulla) tällä kaudella.

Itsehän kyllä asettaisin Warnerin kevyesti TOP3 MVP ehdokkaaksi. Mm. Cutler ei missään nimessä ole lähelläkään Warneria tällä kaudella. Kun katsotaan lukuja (tiedän onhan se vähän klisee) niin Warner on myös yli 4000 jaardia tällä kaudella. En toki sano etteikö Cutler olisi hänkin pelaamassa loistokautta. Mutta 39 vuotiaana Warner heittelee tuollaisella tarkkuudella ja tehokkuudella on jotain ainutlaatuista. Toki onhan noita vanhoja kuuppia useampiakin. Favre 39, Collins 38, Garcia 38 jne...
1. Comp%, 1. TD:INT 25:12 (Brees 26:14), 2. QB Rating (1.Rivers), 2.Yrds/G (Brees 1.)
Riippuu miten asiaa katsotaan. Cutlerin tilastot eivät ole Warnerin tasolla, mutta kyseessä on MVP eikä OPOY, joten ne eivät ratkaise kaikkea. Kun olen katsonut Arizonan pelejä (en hirveästi), niin aina tulee sellainen olo, että Warnerin luvuista huolimatta Boldin ja Fitzgerald ovat helposti joukkueen playmakerit. Siinä on Warnerilla kaksi rissua, jotka saattavat jopa molemmat olla pelipaikallaan liigan viiden parhaan joukossa. Kymmenen joukossa ovat ainakin. Denverin pelejä katsoessa näkee mielestäni puolestaan sen helposti, että homma pyörii täysin Cutlerin varassa. Brandon Marshall on loistava WR hänkin, mutta kovan alkukauden jälkeen ei ole pysynyt aivan toivotulla tasolla. Toinen "Marshall" Cutlerilta puuttuukin sitten kokonaan. Lisäksi Broncosin loukkaantumissuma on ollut aika järjetön. Ilman Cutleria joukkue ei olisi millään menossa playoffeihin, vaan olisi todennäköisesti hävinnyt 5-6 peliä enemmän.

Kokonaan toinen juttu on se, että Warnerilla on tällä kaudella jo yhdeksän rähmäystä, joista joukkue on menettänyt kuusi. Yhteensä hänellä on siis pallonmenetyksiä 18, joka saattaa olla jopa eniten koko liigassa. Tämä on tärkeä huomioida vertailua tehdessä, koska fumblet eivät vaikuta QB ratingiin. Warnerin iällä ei puolestaan ole mitään vaikutusta asiaan.

Michael Turnerilla on ollut kyllä uransa paras kausi mutta ongelma tässä on se että kovia tiimejä vastaan Turner on ollut vaisu ja tästä häntä on myös hieman kritisoitu.
No en nyt tiedä. Onhan tuolla muutamia heikompia pelejä joukossa, mutta vain kerran Turner on jäänyt alle 15 kannon ja 50 jaardin. Carolinaa vastaan pelasi myös hyvän pelin ja teki neljä touchdownia, vaikka Panthersin juoksupuolustus ei ole mitenkään surkea. Turner on loppukaudesta löytänyt enemmän tasaisuutta otteisiinsa.

Yhden jonka haluaisin nostaa listalle on Arizonan CB Dominique Rodgers-Cromartie. Toki hän pääsi pelaamaan vasta puolessa välissä kautta mutta siitä lähtien ollut startteri.
Voi olla. Hänestä ei ollut pahemmin mielikuvia, joten jätin listaamatta. Nuo DPOY-valinnat olivat muutenkin vähän arpomista, mutta sikäli aivan sama, että Mayo kuitenkin palkinnon tulee voittamaan Hortonin ollessa toisena.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Kun olen katsonut Arizonan pelejä (en hirveästi), niin aina tulee sellainen olo, että Warnerin luvuista huolimatta Boldin ja Fitzgerald ovat helposti joukkueen playmakerit. Siinä on Warnerilla kaksi rissua, jotka saattavat jopa molemmat olla pelipaikallaan liigan viiden parhaan joukossa. Kymmenen joukossa ovat ainakin. Denverin pelejä katsoessa näkee mielestäni puolestaan sen helposti, että homma pyörii täysin Cutlerin varassa.
Ihan samanlainen fiilis on mullekin tullut. Warner on ollut vakuuttava ja ei Arizona luultavasti olisi näin hyvin pärjännyt jos Leinart olisi ollut puikoissa. Mutta kun Cardinalsien pelejä katsoo niin ei siitä mullekaan ole sellaista tunnetta tullut, että ilman Warneria koko joukkue olisi ihan kusessa. Jotenkin vaan Manning, Brees ja Cutler ovat mielestäni kaikki olleet joukkueelleen tärkempiä kuin Warner. Heistä tulee vaan sellainen tunne, että he ovat yhtä kuin heidän joukkueensa. Warner on varmaan hänkin oman joukkueensa MVP (kuten pelinrakentaja melkein aina on), mutta Fitz ja Boldin ovat kyllä jakamassa tätä sädekehää Kurtin kanssa. Manning, Brees ja Cutler ovat enemmän tai vähemmän hoitaneet homman tänä vuonna yksinään ja sen takia kiilaavat Warnerin edelle omassa rankingissani.

Kuten janóz kirjoitti, jos New Orleans menee playoffeihin, on Brees tämän kauden kiistaton MVP. Mutta jos Saintsin kausi päättyy runkosarjaan, niin en minäkään oikein mielelläni Drewlle palkintoa antaisi. Tässä tapauksessa kääntäisin katseeni Peytonin suuntaan. Hänellä tämä on ollut tilastollisesti vähän hiljaisempi kausi, mutta kuitenkin kentällä hänen tärkeytensä on ollut tänä vuonna suurempi kuin aikaisempina, tilastollisesti kovempina, kausina. Juoksupeli on ollut ailahtelevaa ja laitahyökkääjät eivät ole olleet yhtä loistavia kuin ollaan totuttu. Lisäksi Coltsilla oli harvinaisen paljon vaikeuksia kauden alussa, mutta Manning on omalla panoksellaan hilannut joukkueen väkisin playoffien partaalle.

OPOY on sitten tosiaankin aika selkeästi Breesin heiniä, meni Saintsilla loppukausi miten tahansa. DPOY on tällä hetkellä Harrisonin hallussa, mutta siinä kisassa ehtii vielä muutoksia tapahtua. OROY-lista olisi mullakin aika samannäköinen kuin Cubella ja munkin mielestä Eddie Royal on ollut parempi kuin DeSean Jackson. DROY on 100% varmuudella Jerod Mayo.

Harvinaisen samaa mieltä näytetään siis kaikki olevan siitä kelle kauden palkinnot kuuluisi jakaa. Warner on ollut siis tosi hyvä, mutta parempiakin ehdokkaita MVP-taistossa löytyy. OROY on myös vähän auki, Ryanin johdolla mennään, mutta Flacco voi hänet vielä syrjäyttää jos taikoo jotain tässä loppukaudesta. RB:t (Forte, Johnson, Slaton) ovat olleet kovia, WR:lle en palkintoa ainakaan tänä vuonna ole valmis antamaan.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Tässä tapauksessa kääntäisin katseeni Peytonin suuntaan. Hänellä tämä on ollut tilastollisesti vähän hiljaisempi kausi, mutta kuitenkin kentällä hänen tärkeytensä on ollut tänä vuonna suurempi kuin aikaisempina, tilastollisesti kovempina, kausina. Juoksupeli on ollut ailahtelevaa ja laitahyökkääjät eivät ole olleet yhtä loistavia kuin ollaan totuttu. Lisäksi Coltsilla oli harvinaisen paljon vaikeuksia kauden alussa, mutta Manning on omalla panoksellaan hilannut joukkueen väkisin playoffien partaalle.

Ihmettelen vaan että miten te voitte unohtaa että Coltsien WR osaston on kyllä ihan yhtä kova kuin mitä Arizonan. M.Harrison, Reggie Wayne, Gonzalez sekä TE Dallas Clark on kyllä sellainen nippu ettei joukkue ainakaan siihen kaadu. Ja kuitenkin pitää muistaa että puolustus nimenomaan on voittanut pelejä Coltsille tälle vuodelle kuten mm. Houstonia vastaan ja Clevelandia vastaan.. Puhutaan kuitenkin kuupasta joka on Bradyn lailla dominoinut hyökkäystä vuositolkulla. Joten kyllä Manning voidaan jättää pois laskuista.

Harmi että San Diego rämpii syvällä savessa koska mielestäni Rivers olisi myös laskettava MVP:ksi. Mutta kun tiedetään.. Häviävällä recordilla ei palkintoja pokkailla. Viimeiset 5-7 peliä on Rivers ollut ehkä paras kuuppa koko NFL:ssä.
 

Cube

Jäsen
Ihmettelen vaan että miten te voitte unohtaa että Coltsien WR osaston on kyllä ihan yhtä kova kuin mitä Arizonan. M.Harrison, Reggie Wayne, Gonzalez sekä TE Dallas Clark on kyllä sellainen nippu ettei joukkue ainakaan siihen kaadu.
Ei todellakaan ole yhtä kova, ei edes lähellä. Määrä ei näissä asioissa korvaa laatua ja Cardsin kaksi Pro Bowl -tason rissua ovat selvästi Coltsin porukkaa edellä. Reggie Wayne on yleisesti ottaen erinomainen, mutta hänkin pelaa aika vaisua kautta (esim. pari viikkoa sitten Clevelandia vastaan tiputus end zonessa, ei tyypillistä hänelle). Anthony Gonzalez on ihan ok, mutta vielä tooooodella kaukana esim. Pro Bowl -paikasta ja -tasosta. Tilastot ovat kutakuinkin samalla tasolla kuin Reggie Waynella oli tuossa vaiheessa uraansa, ja Wayne oli silloin vielä aika raakile. Gonzalezilla on myös 7 tiputusta tällä kaudella, 4. eniten AFC:n puolella. Marvin Harrison on puolestaan jo niin washed up, ettei hänestä isommin hyötyä enää ole.

Vertailu pelaaja pelaajalta on vähän turhan yksinkertainen lähestymistapa, mutta näin se aika pitkälti menisi:

Fitzgerald > Wayne
Boldin > Gonzalez
Breaston > Harrison

Arizona ei juurikaan käytä tight endiä hyökkäyksessään, joten Clark on Manningille kyllä etu.

Vaikka Wayne nähtäisiin yhtä tasokkaana vaihtoehtona kuin Fitz ja Boldin, on tilanne silti Warnerille parempi. Vai oletko oikeasti sitä mieltä, että joku joukkue ottaisi mielummin Gonzalezin, Harrisonin ja Clarkin kuin Boldinin/Fitzgeraldin ja Breastonin? Olisitko viime kauden päätteeksi vaihtanut Randy Mossin noihin pelaajiin?

Manninginkin kohdalla kyse on tilastoja enemmän siitä, että pelejä katsoessa näkee miten täysin menestys on hänen varassaan. Manning on esim. johdattanut Indyn takaa (tai tasoista) voittoon viimeisellä neljänneksellä jo viisi kertaa, joista neljä vieraissa. Aika kovia jengejä vastaan vieläpä (@MIN, @HOU, NE, @PIT, @SD). Manning on joutunut tällä kaudella muuten pelaamaan kolmea selvästi kovinta heittopuolustusta vastaan (BAL, @TEN, @PIT). Noissa peleissä Manning on heittänyt 66/109 (60,6%), 734 jaardia, 8 touchdownia (+ yksi maata pitkin) ja 2 syötönkatkoa, joten ei hän noita tilastojaan vain huonoja jengejä vastaan ole kerännyt. Muista kovista Manning on kohdannut myös Green Bayn ja Chicagon, mutta ne pelit eivät menneet häneltä aivan yhtä vahvasti.

Boldinin ja Fitzgeraldin playmaker-kyvyistä vielä sen verran, että Boldin on yards after catch -tilastossa NFL:n kakkonen ja Fitz sijalla 13 (RB:t poislukien 7.).
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Niin, pari vuotta sitten Coltsin receiver-osasto oli vielä liigan huippua. Mutta tällä kaudella Harrison on ollut pelkkä haamu entisestään eikä Waynekaan ole ollut niin hyvä kuin hänen maineensa antaisi ymmärtää. Gonzalez on ottanut enemmän roolia, muttei kuitenkaan ole mikään takavuosien Brandon Stokley. Dallas Clarkista mulla ei ole oikein kunnon käsitystä, miten hän on pelannut. Tilastojen valossa näyttää pelanneen ihan totutun hyvin, tosin touchdown-luku on selkeässä laskussa viime kaudesta.

Eli siis Indyn nimimiehet eivät ole olleet niin hyviä kuin voisi kuvitella pelkkiä nimiä katsomalla. Toki joku Harrison on varmaan jossain Maddenissa vielä kova tekijä, mutta oikeassa NFL:ssä hän ei ole enää sellainen superstara mitä hän vielä pari-kolme kautta sitten oli. Fitzgerald on liigan top-3 rissujen joukossa ja Boldinkin on mun mielestä tavallaan enemmän playmaker kuin Wayne. Reggie on enemmän sellainen pitkän pallon kaveri, Boldin sen sijaan on taikuri myös pallo käsissään.

Ja vaikka Indyn puolustus ehkä pelasi heille voiton Houstonista (Texansin suosiollisella avustuksella), niin kyllä Manning on silti ollut se ukko jota Colts saa kiittää, että he ovat pleijareihin menossa. Kuten tuossa jo aikaisemmin sanoin, Peyton on mun mielestä ollut tällä kaudella tärkeämpi ja parempi pelaaja Indylle kuin jonain aikaisempina kausina, jolloin hän on heittänyt enemmän jaardeja ja TD:tä. Edelleen Brees on se mun frontrunner tässä MVP-keskustelussa mutta kuitenkin sen jälkeen Manning > Warner.
 

janóz

Jäsen
MVP-titteli lienee siis yhtä tasainen taisto kuin koko kausi on muutenkin ollut. No, kolme kierrosta on vielä aikaa palkinto-kanditaateillakin näyttää taitonsa. Ehkä olemme sitten viisaampia.

Tänä yönä pelataan jo playoffeja! Ei tietenkään virallisesti, mutta Chicago ja New Orleans pelaavat kuoleman pelin, jossa häviäjä joutuu sanomaan hyvästi playoffeille. Chicagolla voi tosin säilyä saumat jatkoon tappiosta huolimatta, mutta ne olisivat jo niin ohuet, että käytännössä tappioon ei siis ole varaa. NO:n tilanne on taas sellainen, että kauden päättäminen kolmeen voittoon ei edes takaa pääsyä jatkoon, mutta helpottaisi huomattavasti.

Pakko herätä aamuyöstä ja pohtia kumpaa peliä tulee katsottua: tätä vai San Jose vs. Anaheim. Nyt sanoisin, että tätä ja peukkuja pidän Saintsille ja Breesille!
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Cube kirjoitti:
Ei todellakaan ole yhtä kova, ei edes lähellä. Määrä ei näissä asioissa korvaa laatua ja Cardsin kaksi Pro Bowl -tason rissua ovat selvästi Coltsin porukkaa edellä. vaiheessa uraansa, ja Wayne oli silloin vielä aika raakile. Gonzalezilla on myös 7 tiputusta tällä kaudella, 4. eniten AFC:n puolella. Marvin Harrison on puolestaan jo niin washed up, ettei hänestä isommin hyötyä enää ole.

Jos puhutaan Pro Bowl paikoista niin Harrison on ollut siellä joka vuosi sitten 1999. ;) Ja Waynekin kaksi vuotta putkeen... No mutta joo, ei pro bowl sinänsä mikään oikea mittari ole. Kyllähän Harrison on jo uransa ehtoopuolella mutta silti 5 TD:täkin tällä kaudella. Wayne kuitenkin on ollut liigan ehdottomia huippuja 2-3 viime kautta.


Fawkes kirjoitti:
Manninginkin kohdalla kyse on tilastoja enemmän siitä, että pelejä katsoessa näkee miten täysin menestys on hänen varassaan. Manning on esim. johdattanut Indyn takaa (tai tasoista) voittoon viimeisellä neljänneksellä jo viisi kertaa, joista neljä vieraissa.

Hmm no eikös se Manning kuitenkin heitä näille "heikoille" rissuille ja sitä kautta heidän avulla voita pelejä? ;)

Ja vaikka Indyn puolustus ehkä pelasi heille voiton Houstonista (Texansin suosiollisella avustuksella), niin kyllä Manning on silti ollut se ukko jota Colts saa kiittää, että he ovat pleijareihin menossa. Kuten tuossa jo aikaisemmin sanoin,

Niin ja wk13 peli Brownseja vastaan oli myös puolustuksen voitto. Mathis palautti pelin ainoan TD:n napattuaan INT:n.


Mutta kiistämätön totuus on että Fitzgerald&Boldin kaksikko pelaa kyllä elämänsä kautta joten ei se ole pelkästään Warnerin hyvyyttä. Mutta sekin totuus on ettei Leinart "löytänyt" tätä kaksikkoa vaikka saikin mahdollisuuden, se nähtiin jo viime vuonna, tästä syystähän Warner saikin luvan aloittaa. Eikä mitään kontaktia ollut preseasonillakaan Leinartin toimesta.

Mutta toisaalta. Hyvä kuuppa tuo esille hyvät rissut. Esimerkkeinä voi kaivaa esim Brady -> Moss. Ennen NE:iin tuloa Moss oli jo menneen talven lumia mutta Bradyn ruokkiessa hän oli liigan paras rissu tekemällä kaiken maailman ennätyksiä. Nyt Brady on poissa ja niin on kyllä myös Moss... Welker pistettiin tiimistä kuin tiimistä pihalle ennenkuin hän löysi Bradyn kanssa yhteisen sävelen. Nyt hän on ylivoimainen slotreceiver ja muistaakseni johtaa yards after catch. Niin ja johtaa liigaa vastaanotoissa ja jälleen yli 1000 jaardin kausi.
 

Cube

Jäsen
Jos puhutaan Pro Bowl paikoista niin Harrison on ollut siellä joka vuosi sitten 1999. ;)
Ei ole. Viime vuonna ei ollut, eikä todellakaan tule olemaan tälläkään kaudella enää. Kahden vuoden takaiset näytöt eivät mielestäni enää pahemmin paina, varsinkin kun 36-vuotiaalla Harrisonilla on ollut sen jälkeen paha polvivamma.

Ja Waynekin kaksi vuotta putkeen... No mutta joo, ei pro bowl sinänsä mikään oikea mittari ole. Kyllähän Harrison on jo uransa ehtoopuolella mutta silti 5 TD:täkin tällä kaudella. Wayne kuitenkin on ollut liigan ehdottomia huippuja 2-3 viime kautta.
Wayne ei tänä vuonna kuitenkaan mielestäni ansaitse Pro Bowl -paikkaa. En tiedä mikä miestä vaivaa, mutta aivan edellisvuosien tasolla ei ole hänkään ollut. Ja edelleen, vaikka Waynen näkisi olevan Fitzin/Boldinin veroinen (mielestäni Cards-kaksikosta molemmat ovat edellä), puuttuu Manningiltakin se toinen huippurissu, aivan niin kuin Cutleriltakin. Helppohan se on ajatella, että yksi pelaaja sinne tänne, mutta kyllä se vaan aika helvetisti vaikuttaa, kun palloa ei kuitenkaan pääsääntöisesti heitetä kuin muutamalle pelaajalle joukkueessa. Siinä missä vastustajat voivat keskittyä Waynen tuplaamiseen, on Arizonan molempien WR tähtien sulkeminen pelin ulkopuolelle jo hankalampaa.
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Ei ole. Viime vuonna ei ollut, eikä todellakaan tule olemaan tälläkään kaudella enää. Kahden vuoden takaiset näytöt eivät mielestäni enää pahemmin paina, varsinkin kun 36-vuotiaalla Harrisonilla on ollut sen jälkeen paha polvivamma.
Totta, unohdin sen ettei viime kausi oikein mennyt putkeen Harrisonilta. Hän oli käytännössä klesana koko kauden.

Cube kirjoitti:
Wayne ei tänä vuonna kuitenkaan mielestäni ansaitse Pro Bowl -paikkaa. En tiedä mikä miestä vaivaa, mutta aivan edellisvuosien tasolla ei ole hänkään ollut.

Tästä olen kyllä samaa mieltä. Eipä ole Wayne häikäissyt niin paljoa mitä esim kahtena viime vuotena. Jotenkin ei vaan toimi nyt Manning -> Wayne akseli tällä hetkellä. Kyllähän tämä tietty johtuut pitkälti siitä että juoksu Coltseilta on kadoksissa. Juoksu pysäytetään liian helposti joten Coltsien on pakko yrittää ilmateitse ja kun sekään ei onnistu aikaisempien vuosien malliin niin...
 

Cube

Jäsen
Yritin vielä ehtiä editoimaan viestiäni, mutta ehdit jo vastaamaan. Laitan vaikka tämän lisäämäni pätkän kokonaan uuteen viestiin, ettei huku tuonne johonkin. Eli:

Eihän Warner huono MVP-ehdokas ole, siksi hänet listalle laitoinkin. Kuitenkin vähän "köyhän miehen Brees" hän siinä mielessä on, että Brees tekee saman (tai jopa enemmän) vähemmillä aseilla. Playoff-paikan tärkeydestä voidaan aina puhua, mutta todellisuudessa NFC West on NFL:n huonoin divisioona, kun taas NFC South yksi parhaista. Eipä se Breesin vika mielestäni ole, jos esim. yhdeksän voittoa ei riitäkään playoff-paikkaan, vaikka Warnerin joukkueelle riittääkin. Pelkkä voitollinen kausi on kuitenkin jo itsessään erittäin arvokas asia ja mahdollisesti MVP:n arvoinen suoritus. NFL:ssä 12/32 (37,5%) joukkueesta pääsee vuosittain playoffeihin, kun NHL:ssä ja NBA:ssa vastaava luku on 16/30 (53%). Ero on siis selvä, eikä mielestäni ole houkuttelevaa rajata lähes 2/3 joukkueen pelaajista tuon palkinnon ulkopuolelle.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Jos puhutaan Pro Bowl paikoista niin Harrison on ollut siellä joka vuosi sitten 1999. ;) Ja Waynekin kaksi vuotta putkeen... No mutta joo, ei pro bowl sinänsä mikään oikea mittari ole. Kyllähän Harrison on jo uransa ehtoopuolella mutta silti 5 TD:täkin tällä kaudella. Wayne kuitenkin on ollut liigan ehdottomia huippuja 2-3 viime kautta.
Harrison on edelleen hyvä WR, mutta ei sellainen ihan huippu enää. Mun mielestä NFL:ssä tämä tason tipahtaminen voi sattua nopeammin kuin muissa lajeissa. Ei sillä ole enää mitään merkitystä kuinka monessa Pro Bowlissa Harrison aikaisemmin urallaan ollut, ainoa millä on merkitystä on nykyhetki. Ja juuri tällä kaudella Fitzgerald ja Boldin ovat uransa huipulla (tai no Fitz ehkä vasta nousemassa sinne). Wayne on myös ehkä juuri nyt parhaimmillaan, mutta Harrison ei ole enää se sama Harrison joka noihin Pro Bowleihin pääsi.

Mun mielestä Manningissa on hienoa juuri nuo come-from-behind voitot. Niissä hän on aika maaginen. En kyllä tiedä mikä siinä on, että Peytonin pää kyllä kestää noissa tilanteissa, mutta sitten playoffeissa hän ei ole ikinä parhaimmillaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös