Mainos

NFL season 2004–2005

  • 26 720
  • 285

thor

Jäsen
Kuten Tom Coughlin totesi, "Eli Manning on Giantsin tulevaisuus ja se tulevaisuus alkaa nyt". Eli Eli tosiaan debytoi aloittavana pelinrakentajana sunnuntaina.

Tässä vaiheessa kautta voisi tehdä jo jonkinlaisia veikkauksia loppukauden suhteen. AFC tuntuu olevan kahden kauppa, New England ja Pittsburgh ovat niin vahvassa vireessä. Lähimmät haastajat lienevät Indianapolis, jonka puolustus ei taaskaan taida riittää, ja NY Jets jolla heittohyökkäys ja -puolustus ovat turhan keskinkertaisia kärkikaksikkoa haastamaan. Jos Baltimorea ei mikään muu pudota niin Kyle Boller pudottaa. Denverin menestys on liikaa kiinni siitä, kummalla jalalla Jake Plummer nousee sängystä ylös. Jacksonville ja San Diego, ei kai nyt sentään.

NFC:n puolella Philadelphia on suuri suosikki. Ainoat jotka mielestäni voivat realistisesti ovat Minnesota (jos saavat Mossin kuntoon) ja Green Bay (jos puolustus pelaa yläkanttiin). Seattle ja St. Louis ovat aivan liian ailahtelevia ja jos Atlanta Super Bowliin menee niin muulle NFL:lle on tulossa pitkät seuraavat 8-10 vuotta. Nimittäin jos Michael Vick tuon porukan raahaa loppuun asti niin entäs sitten jos hänelle saadaan jostain vaikka vain yksi kunnon WR kenelle heittää....
 

Rocco

Jäsen
NFC Eastin puolelta ei varmasti ole ihmeteltävää. Eagles jatkaa menoaan ja on selkeä playoffs-joukkue. Puolustus on päästänyt varsin vähän pisteitä ja oma hyökkäyspeli toimii. Wild Card-paikka mennee Giantseille, ellei mitään ihmeitä tapahdu.

NFC West on vielä kolmen kauppa. 49ers on pudonnut odotetusti kelkasta. Ehkä vakuuttavin joukkue on silti Seahawks. Ramsiin verrattuna Seattlen puolustus on parempi. Arizona on vielä kannoilla, mutta aika paljon saa tapahtua jos Cardinals saa edes Wild card-paikan.

NFC North lienee kaikista tasaisin. Kaikki joukkueet ovat yhden voiton sisällä toisistaan. Kärkijoukkueet Green Bay ja Minnesota sekä tekevät että päästävät paljon pisteitä, Chicago ja Detroit taas sekä tekevät että päästävät vähän. Chicagon hyökkäys on varsin kehno ja epäilen Bears jää rannalle. Moss kun tervehtyy niin Vikings noussee ykköseksi ja Green Bay on sitten Wild card-joukkue.

NFC South lienee Atlantan hommia. Varsinkin kun Carolina on rämpinyt pahasti, ei liene epäselvää kuka jatkaa playoffseihin. Wild card on oletettavasti New Orleansin hommia. Puolustusta vaan pitäisi tiivistää sen takaamiseksi.

AFC East... New England on selkeä jatkaja. Brady on loisto pelnrakentaja ja Dillon RB:nä on taannut entistä monipuolisemman hyökkäyksen. Juoksupeli oli ennen hieman kyseenalainen osa-alue. Ei ole enää. Jets jatkaa kakkosena ellei joukkue romahda Penningtonin poissaolon takia.

AFC North on ollut kovan puolustuksen ansiosta Pittsburghin heiniä. Kun rookie pelinrakentaja Big-Ben on loistanut ja Duce Staley on parantanut entisestään vahvaa ja kookasta juoksupeliä, tämä joukkue voi mennä pitkälle. Baltimore on yhtä selkeä kakkonen vielä kovemman puolustuksen ansiosta. Hyökkäys ei loista niin paljon, mutta tekee silti riittävästi pisteitä. Tästä voi tulla tosin vielä ongelma jatkossa.

AFC South on aika mielenkiintoinen lohko. Jacksonville voi kovalla puolustuksella ja kokeneella hyökkäyksellä, poislukien QB Leftwich, viedä suoran playoffs-paikan ohi hyökkäyskone Indianapoliksen. Indyn puolustus ei nimittäin todellakaan vakuuta niin paljoa että sillä vietäisiin isoja voittoja. Nämä kaksi kuitenkin jatkavat pelejä viikon 17 jälkeen.

AFC West on mielenkiintoinen. Denverin pitäisi olla kovempi kuin tälä hetkellä on, mutta San Diego sensijaan on ylisuorittanut ja paljon! Tomlinson on ehkä sarjan paras RB tällä hetkellä. McCardellin nappaaminen Tampasta oli loistoveto. Nämä kaksi jatkaa, järjestys voi mennä kuinkapäin vaan. (Toivon itse että San Diego jatkaa koska itsellä on Tomlinson Fantasy-joukkueessa)
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Rocco
NFC Eastin puolelta ei varmasti ole ihmeteltävää. Eagles jatkaa menoaan ja on selkeä playoffs-joukkue. Puolustus on päästänyt varsin vähän pisteitä ja oma hyökkäyspeli toimii. Wild Card-paikka mennee Giantseille, ellei mitään ihmeitä tapahdu.

En kyllä hirveästi odottaisi Giantsilta tällä hetkellä suuria tekoja. Big Bluella on kuitenkin vastassa tulevina viikkoina liigan kovimmat puolustukset: Falcons, Eagles, Steelers, Ravens ja Redskins. Lisäksi on mahdotonta sanoa miten Eli Manningin peluuttaminen vaikuttaa joukkueeseen.

NFC:ssa wild cardiin riittää todennäköisesti 9-7 record, joten Giantsin olisi voitettava vielä vähintään neljä ottelua ja lyötävä siinä samalla ainakin kaksi edellä mainituista joukkueista. Ainoastaan Redskinsista voisi ennustaa Giantsille etukäteen helpoimpaa vastusta, mutta muiden lyöminen voi olla ylivoimainen tehtävä, etenkin kun puolustuksesta puuttuvat molemmat endit Keith Washington ja tietenkin Strahan, jonka poissaolo helpottaa vastustajien hyökkäyksen suunnittelua huomattavasti. Jintsin pelistä liian suuri osa on Barberin harteilla.

Tänä vuonna en oikein usko Patriotsin jatkavan dynastiaansa, jos Romeo Crennel ei saa joukkueen puolustusta kuntoon. Pats on saanut tällä kaudella lahjaksi ainakin kaksi voittoa Jetsilta ja Billsilta ja joukkueen juoksupuolustus on avautunut liian usein. Mutta toisaalta voittoja ei koskaan pidä pyytää anteeksi tässä liigassa...

Steelersilla sen sijaan toimii tällä hetkellä kaikki eikä edes Staleyn loukkaantuminen hidastanut menoa vaan vanha herra Jerome Bettis juoksi kaikkien yli. Big Benilla on ympärillään loistava joukkue.

Coltsin peli pyörii aivan täysin Peytonin ympärillä, mutta joukkueen puolustus on niin paska, että se ei tosiaan taida riittää loppuun asti. Ravensilla asiat puolestaan ovat päinvastoin; puolustus pitää, mutta Kyle Boller kilpailee lähinnä Drew Bledsoen kanssa liigan huonoimman QB:n tittelistä.

NFC on selvästi AFC:ta heikompi tänä vuonna, joten siellä on vielä kaikki mahdollisuudet auki 49ersia lukuunottamatta.

McNabb & Owens on tulessa ja Eaglesin puolustus on kova, joten sen ykköspaikkaa ei uhkaa mikään, mutta mitä tapahtuu, jos joukkue selviytyy taas NFC:n mestaruusotteluun, jonka se on hävinnyt kolmena viime vuotena peräkkäin? Kestävätkö Andy Reidin hermot tällä kertaa?

Bearsin nuori puolustus on voittanut joukkueelle kolme ottelua peräkkäin, mutta ei kai joukkue, jonka pelinrakentajana on Craig fucking Krenzel voi selvitä playoffseihin?? Vikings tarvitsee Mossin heti takaisin tai muuten Packers karkaa.

Vaikka Vick esiintyykin joka sunnuntaina highlight-osioissa niin täytyy silti muistaa, että Falconsin puolustus on ollut ehkä suurempi syy joukkueen menestykseen kuin Supernatural. Falconsia vastaan on todella vaikeaa juosta ja juoksun pysäyttäminen nousee pudotuspeleissä aina entistä tärkeämmäksi tekijäksi.

Rams pelaa kaksi seuraavaa peliään ulkona kylmässä (Buffalo ja Green Bay) ja se ei koskaan tiedä dome-joukkueelle hyvää. Seahawksilla puolestaan on edessään "parempi" otteluohjelma loppukaudelle ja jos mitään ihmeellistä ei tapahdu niin NFC Westin pitäisi olla 'Hawksien.

Mielenkiintoinen loppukausi on kuitenkin luvassa etenkin nyt kun ilma kylmenee, mikä antaa juuri sellaisille joukkueille kuin Packersille etulyöntiaseman.

*

Tällä viikolla tietysti seurataan miten Eli Manning selviää Falconsin pass rushia vastaan Giantsin hyökkäyksen linjan takana. Muutenkin on odotettavissa vertailua ensinnäkin Big Beniin ja tietysti epäreilusti Peytoniin. Toivottavasti Eli pysyy ehjänä.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
14 and counting...

Peyton Manning show jatkuu.

Tänään 17/28, 211 yardia, 4 touchdownia ja 1 syötönkatko Coltsin 41-10 voitossa Bearsia vastaan.

Koko kaudella Peyton on siis heittänyt nyt 35 touchdownia kymmenessä ottelussa -- viime viikolla oli siis vasta yhdeksäs eikä kymmenes peli kuten virheellisesti väitin -- ja tarvitsee enää 14 touchdownia lyödäkseen Dan Marinon yhden kauden ennätyksen (48). This man is amazing.

5 minuutin päästä pääsee sitten irti Peytonin pikkuveli Eli Giants Stadiumilla. 4 touchdownia toiseltakin veljeltä olisi ihan kohtuullinen aloitus :)...mutta eiköhän kuitenkin tyydytä siihen, että Eli tekee tarpeeksi, että Giants vain voittaa tänään.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Re: 14 and counting...

Viestin lähetti JLand
5 minuutin päästä pääsee sitten irti Peytonin pikkuveli Eli Giants Stadiumilla. 4 touchdownia toiseltakin veljeltä olisi ihan kohtuullinen aloitus :)...mutta eiköhän kuitenkin tyydytä siihen, että Eli tekee tarpeeksi, että Giants vain voittaa tänään.

Ei ihan riittänyt, mutta lähellä se oli. Damn.

Ensimmäinen jakso mentiin täysin Vickin tahdissa kun Supernatural juoksi 91 yardia ja heitti 2 touchdownia Crumplerille. Samalla Manning vähän hätäili eikä asiaa auttanut yhtään se, että Shockey (5 - 45 yds, 1 TD) ja Toomer (2 - 26 yds) pudottivat about 15 minuutin sisällä neljä syöttöä, joista ainakin kolme oli täysin otettavissa kiinni.

Toisella jaksolla Eli sitten löysi itsensä ja Giants pysäytti Vickin (25 yardia) täydellisesti. 14-10 lähemmäs ei Big Blue kuitenkaan enää päässyt, mutta jos joskus on tappio tuntunut lähes voitolta niin nyt se siltä tuntui. Giantsin tulevaisuus nimittäin alkoi nyt.

Numeroiden perusteella (17/37, 162 yds, 1 TD, 2 INT ; 45.1 rating) Manningin esitystä voisi pitää pahana epäonnistumisena, mutta tosiasiassa se oli kaikkea muuta. Ensimmäiset 30 minuuttia Eli pelasi kuin rookie, mutta toiset 30 minuuttia jo paljon paremmin, vaikka mukaan mahtui luonnollisesti vielä selviä rookie-virheitä kuten toinen syötönkatko, missä Eli ei huomannut zone blitzia. Ero Warneriin etenkin liikkumisessa oli kuitenkin huikea -- Falconsin puolustus pystyi säkittämään Elin vain kerran.

Eli myös kärsi selvästi siitä, että Tomer ja etenkin Hilliard eivät pääse millään enää nykyään vapaaksi ja siksi pitkät syötöt puttuivat kokonaan ja jouduttiin heittämään vain slants tai curls. Niinpä onkin aika hankkia hyökkäykseen kunnon playmaker joko draftaamalla tai sitten yrittää huokutella Marvin Harrison/Plaxico Burress Meadowlandsiin ensi kaudeksi. Oh yeah, UNLEASH SHOCKEY!!

Vaikka tappio tulikin ja playoffs-mahdollisuudet kokivat taas yhden iskun niin en ole siitä kauhean pettynyt, koska sain nähdä sen mitä olen jo pari viikkoa odottanut ja toivonut. Eli tuskin pystyy nostamaan Giantsia pudotuspeleihin, mutta joukkueen tulevaisuus on hyvissä käsissä seuraavaksi 13 vuodeksi.

Vick (12/20, 115 yds, 2 TD passing ; 15 - 104 yds rushing) jäi kerrankin vähän toisen pelinrakentajan varjoon, vaikka ei olisi sitä kyllä ansainnut. Kaksi ensimmäistä neljännestä mies juoksu keskeltä, ulkopuolelta ja mistä tahansa Giantsin puolustuksen läpi -- sitä juoksua oli mahtavaa katsoa. Kaksi viimeistä neljännestä Vick pysyi sitten jo kurissa kun Giants loi enemmän painetta eikä päästänyt häntä valitsemään reittejään rauhassa. Michael Vick = Michael Jordan of football.

Anyway, 5-5 record alkaa olla jo sen verran vaikea tapaus Giantsille pudotuspelien kannalta, koska vastaan tulee vielä ensi sunnuntaina Eagles sekä vielä Steeler ja Ravens. Kunhan pystyttäisiin edes 8-8 tai 7-9 recordiin ettei se Manningista annettu ykköskierroksen varaus nouse turhan korkeaksi keväällä.

*

Big Ben voitti jälleen - jo yhdeksännen kerran peräkkäin, mutta nyt myös hän pelasi kuin rookie ja oli pahoissa ongelmissa Bengalsin puolustuksen (6 säkitystä) kanssa. Steelersin puolustus teki yhteensä 9 pistettä kun James Farrior juoksi syötönkatkon touchdowniksi ja lisäksi aiheutti viimeisellä neljänneksellä safetyn. The Bus jatkoi menoaan ja juoksi tällä kertaa 129 yardia kun Steelers löi Bengalsin 19-14. Carson Palmerin pelissä näkyy koko ajan enemmän se, että hän istui koko viime kauden penkillä.

Panthersin Jake Delhomme heitti murtuneella peukalolla 2 touchdownia ja Panthers otti toisen perättäisen voittonsa, mutta vasta kolmannen koko kaudella. Cardinals kaatui 35-10. Cardsin QB Shaun King osoitti heitti 343 yardia ja yhden toudhdownin, mutta myös kolme syötönkatkoa.

Buffalossa Drew Bledsoe oli kuin uudestisyntynyt heittämällä 3 touchdownia Billsin 37-17 voitossa Ramsia vastaan. Willis McGahee juoksi taas 100 yardia.

Who's wearing Kyle Boller's body? Boller heitti 23/34, 232 yds, 2 TD Ravensin lyödessä Tunan 30-10, vaikka Jamal Lewis loukkaantui jo heti alussa. Drew Hensonin aika taitaa alkaa Dallasissa, vaikka Tuna todennäköisesti vielä peluuttaakin Testaverdea. Henson tosin menetti pallon heti ensimmäisessä pelissään ja Ravens juoksi sen touchdowniksi, mutta tämä entinen Yankees prospect heitti viimeisellä neljänneksellä sitten touchdownin ja osui kaikilla kuudella heitollaan.

49ers sai turpaansa Bucsilta 35-3. Brian Griese heitti pari touchdownia, mutta myös pari syötönkatkoa, joita Ninersin surkeaakin surkeampi hyökkäys ei kuitenkaan pystynyt hyödyntämään.

Ruben Droughns oli varmasti odottanut sunnuntaita jo kauan, koska vastassa oli Saintsin naurettava "juoksupuolustus". Droughns juoksikin 166 yardia ja yhden touhdownin kun Broncos haki 34-13 voiton New Orleansista. Aaron Brooks (377 yds) heitti yhteensä 60 kertaa, joista Broncos katkaisi kolme.

Minnesotassa kotijoukkue Vikings oli vielä 15 minuuttia ennen loppua häviöllä 19-7, mutta teki sitten 15 pistettä ja voitti 22-19. Lionsin Eddie Drummond juoksi ottelun avauspotkun 92 yardia toiseen päähän touchdowniksi. Randy Mossin pitäisi palata kehiin tällä viikolla, joten myös Culpepperin tehtävä helpottuu huomattavasti.

Steve McNair pelasi jälleen parin viikon huilaamisen jälkeen ja auttoi Titansin 18-15 voittoon Jaguarsista. Yhden touchdown-heiton lisäksi McNair juoksi 2-point conversionin, mutta heitti myös 2 syötönkatkoa. David Garrard (13/27, 129 yds passing, 1 INT ; 5 - 34 yds, 1 TD rushing) on korvannut Byron Leftwichia suht hyvin eikä nytkään pelannut kauhean huonosti.

Jets varasti 10-7 voiton Clevelandissa aika tylsässä ottelussa. Curtis Martin ei nuorene koskaan ja Jonathan Vilmasta kuullaan vielä. Quincy Carter oli OK, mutta Penningtonin puuttuminen näkyy liikaa Jetsin pelissä, koska joukkue hyökkää Carterin kanssa liian varovaisesti.

Matt Hasselbeckin ollessa loukkaantuneena Trent Dilfer pääsi johtamaan Seahawksin hyökkäystä jo heti ensimmäinen drive päättyi touchdown-syöttöön Jerry Ricelle, mutta sen jälkeen Dilfer ei pystynyt tekemään juuri mitään. 17-17-tilanteessa Michael Boulware katkaisi Dolphinsin AJ Feeleyn syötön ja juoksi sen 63 yardia touchdowniksi vain 56 sekuntia ennen loppua. Kukakohan uskaltaa ottaa tämän Dolphins-vitsin valmennattavakseen ensi kaudella? Toivottavasti Jim Fassel.

Ladainian Tomlinson (164 yds, 1 TD) juoksi Oaklandissa Raidersin puolustuksen yli kun Chargers voitti taas, tällä kertaa 23-7 ja menee tällä vauhdilla playoffseihin. Kerry Collins (18/30, 227 yds, 2 TD) sai tällä kertaa pidettyä pallon omalla joukkueellaan, mutta se ei auttanut.

Patrick Ramsey (21/34, 162 yds, 1 INT) ei saanut herätettyä Redskinsin hyökkäystä eloon vaan Eagles löi 'Skinsin 28-6. Donovan McNabb heitti 4 touchdownia, nyt tosin vain yhden TO:lle, joka otti sen lisäksi vain yhden syötön kiinni.

Houstonissa kotijoukkue Texans sai todistaa, että Brett Favren taika jatkuu. Packers voitti 16-13, vaikka Favre heitti 2 syötönkatkoa ja Ahman Green loukkaantui. Ryan Longwell potkaisi Packille kolme field goalia ja Packers on takaisin playoffs-kuvioissa, vaikka vielä muutama viikko sitten joukkueen kauden piti olla ohi.

Eilen illalla ei sitten nähty enää Nicolette Sheridania TO:n sylissä kun Patriots voitti MNF-ottelussa Chiefsin 27-19. Trent Green (27/42, 381 yds, 2 TD, 1 INT) ja Tom Brady (17/26, 315 yds, 1 TD) pääsivät heittämään palloa oikein kunnolla. Chiefsin kausi loppui nyt kyllä tähän tappioon ja ilman Priest Holmesia Green joutui yrittämään asioita liikaa itse. Green ja Tony Gonzalez on tosin uskomaton pari. Corey Dillon juoksi Patsille 2 touchdownia ja muutenkin Chiefsin puolustus oli tuttuun tapaan ajoittain täysin hukassa.

Pelit jatkuvat jo torstaina perinteisesti Thanksgiving-otteluilla kun ensin Peyton pääsee kouluttamaan Lionsin puolustusta ja myöhemmin Tuna yrittää voittaa edes yhden ottelun vielä tällä kaudella kun vastassa on Bears.

Eli Manning era puolestaan jatkuu ottelulla Eaglesia vastaan.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Re: Re: 14 and counting...

Viestin lähetti JLand

Ruben Droughns oli varmasti odottanut sunnuntaita jo kauan, koska vastassa oli Saintsin naurettava "juoksupuolustus". Droughns juoksikin 166 yardia ja yhden touhdownin kun Broncos haki 34-13 voiton New Orleansista. Aaron Brooks (377 yds) heitti yhteensä 60 kertaa, joista Broncos katkaisi kolme.

Jep, aika selkeää pässinlihaa matsi on ollut, kun pelin ensimmäinen yritys (down) tuotti samantien 51 jaardin TD:n. Muutenkin ensimmäisen neljänneksen jälkeinen tilanne (20-0) kertoi ottelun hallitsijasta. Harvemmin on mikään joukkue noussut tuollaisesta tilanteesta voittoon ja eihän niin käynyt nytkään.

Pakko sanoa... eipä Portisia ole juurikaan ikävä tullut, sillä Reuben hoitaa hommat. Jopa paremmin, etten sanoisi.

Broncos on nyt tilanteessa 7-3, mikä vaikuttaa aikas hyvältä. Ainoa uhka divisioonassa on San Diego, joka on salakavalasti hiipinyt samaan tulokseen. Parin viikon päästä onkin näiden joukkueiden välinen matsi ja veikkaanpa sillä ottelulla olevan erittäin suuri merkitys. Oma villi veikkaukseni on, että ottelun voittaja voittaa divisioonansa ja pääsee suoraan pleijareihin. Hävinnytkin pääsee myös pleijareihin, mutta wildcard-joukkueena.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Niinhän siinä kävi kuin jo vähän aikaa odotettiinkin eli Ricky Williams ilmoitti haluavansa palata kuvioihin ja liigakin suostuu siihen, mutta Williams joutuu kärsimään ensin neljän ottelun pelikiellon.

http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=1930434

On kuitenkin lähes 100% varmaa, että Dolphinsissa Williams ei pelaa enää koskaan yhtään ottelua, joten saa nähdä mihin mies lopulta päätyy -- kukaan tuskin on halukas antamaan treidissä kauhean paljon takaisin. Ainakin Raidersilla olisi käyttöä running backille. Tai sitten Eagles treidaa joko Westbrookin tai Buckhalterin Miamiin ja Williams päätyy TO:n seuraksi Phillyyn. Ugh..
 

Rocco

Jäsen
No voi per*ele... juuri kun aloitin uuden dynastian Madden 2005:ssa... Täytyy sitten kikkailla Ricky off-seasonilla siihen oikeaan joukkueeseen.

No asiasta toiseen. Hienoa että Ricky palasi kehiin. Hänen kaltaisia running backeja ei liigassa liikaa koskaan tule olemaan. Miamiin ei varmasti kaveri mene.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Oh Mann

Magic number: 8

Peyton Manning esitti juuri perinteisessä Thanksgiving-ottelussa jälleen yhden historiallisen yhden miehen show'n.

Colts johtaa kolmen neljänneksen jälkeen Detroit Lionsia vastaan 41-9 ja Peyton on heittänyt 23/28, 236 yardia ja 6(!!) touchdownia -- siis tuota täydellisempi ei pelinrakentaja voi enää olla. Backup QB Jim Sorgi on nyt pelissä, joten Peytonia ei enää tänään nähdä, mutta tuo 45 minuuttia kestänyt dominointi oli jotain aivan uskomatonta. Sitä ei voi sanoin kuvailla.

Colts-laitahyökkääjät Marvin Harrison ja Brandon Stokley ottivat molemmat 3 touchdownia mieheen kiinni, mutta mikäs siinä on ottaessa kun Peyton saa kaiken näyttämään niin naurettavan helpolta.

Unreal.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Mann-handled

Education of Eli continues...ja tulokste eivät vielä ole olleet mitään ihmeellisiä. Sunnuntaina Eagles kävi hakemassa 27-6-voiton Meadowlandsista ja varmisti samalla neljännen peräkkäisen NFC Eastin voiton.

Manning (6/21, 148 yds, 2 INT) heitti alussa pari kaunista 50 ja 52 yardin pommia Jamaar Taylorille ja toisen pommin jälkeen Giantsilla oli loistava mahdollisuus siirtyä 6-7-tilanteessa johtoon kun pallo oli @ Eagles 3, mutta Eagles luki oikein Giantsin suosikkikuvion eli fade-syötön Shockeylle ja Quintin Mikellilla ei ollut suuria vaikeuksia katkaista Elin liian matalaa syöttöä. Toisella jaksolla Giantsilla ei sitten ollut enää mahdollisuuksia kun McNabb, Levens ja Westbrook juoksivat väsyneen Giants-puolustuksen yli ja Big Bluen hyökkäys pysähtyi totaalisesti. Oh well, ainakin TO pysyi kurissa.

Tätä tapahtuu kun 23-vuotiaalla pelinrakentajalla on ympärillään huobo hyökkäyksen linja, liian hitaat laitahyökkääjät ja loukkaantumisten hajoittama puolustus. Barber (110 juoksuyardia) joutui taas tekemään kaiken lähes yksin. Eivät ne Big Beninkään numerot loppujen lopuksi niin ihmeellisiä ole viime aikoina olleet, mutta Steelers on saanut koottua hänen ympärilleen joukkueen, joka pystyy auttamaan häntä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi Eli joutui henkisestikin vaikeaan paikkaan: suoraan penkiltä New York Giantsin pelinrakentajaksi playoff-taistelun keskelle. Lisäksi vastus ensimmäisissä peleissä on lähes kovin mahdollinen. Falcons ei tehnyt paljon mitään ihmeellistä puolustuksessa, mutta Johnson lähetti jälleen tapansa mukaan kaikki mahdolliset blitzit, joita Eli ei joko nähnyt tai sitten linja päästi Kearsen & co:n täysin vapaasti läpi -- Johnson saa kaikki pelinrakentajat Favresta lähtien sekaisin, joten mitä voisi odottaa tapahtuvan rookie-QB:lle.

Seuraavaksi vastassa onkin Redskinsin puolustus ja tulossa ovat vielä Ray Lewis & co. sekä tottakai Steelers...ouch.

Neljästä peräkkäisestä tappiosta huolimatta Giants (5-6) on kuitenkin vielä mukana taistelussa playoffs-paikoista, koska NFC on tänä vuonna taas niin uskomattoman heikko. Jopa Carolina Panthersilla (4-7) on täydet mahdollisuudet selviytyä NFC:sta pudotuspeleihin, koska nyt näyttää siltä, että Wild Card-joukkueelta ei vaadita välttämättä kuin 8-8 record tai naurettavimmassa tapauksessa jopa 7-9 voi riittää.

Giantsin täytyy tosin parantaa huomattavasti, että edes 7-9 record olisi mahdollinen. Toomer ja Hilliard ovat kadonneet täysin ja Shockeyn rooli on nykyään enää pelkkää blokkaamista. Olen erittäin kyllästynyt Hufnagelin play calling-systeemiin -- kaikki kuviot ovat aivan liian helposti arvattavissa ja siitä puuttuu kaikki luovuus. Jopa Fassel osasi ohjata hyökkäystä paremmin, joten paljon huonommaksi se ei voi enää mennä.

*****

Peyton siis heitti vaatimattomasti 6 touchdownia torstaina. Päivän toisessa ottelussa Cowboys löi kotonaan Bearsin 21-7. Parcells antoi Drew Hensonin (4/12, 31 yds, 1 INT) aloittaa ottelun, mutta vaihtoi kuitenkin puoliajalla Testaverden takaisin peliin. Cowboysin omistaja ja GM Jerry Jones ei pitänyt siitä ratkaisusta ollenkaan ja pari viime päivää Tuna ja Jones ovat vaihtaneet mielipiteitä mediassa. 'Boysin running back Julius Jones juoksi 150 yardia ja 2 touchdownia. Bearsin ainoat pisteet teki taas kerran joukkueen puolustus kun RW McQuarters juoksi Hensonin syötönkatkon touchdowniksi.

Sunnuntaina Drew Brees ja Chargers (8-3) jatkoivat uskomatonta menoaan lyömällä Chiefsin 34-31. Brees heitti 378 yardia ja 2 touchdownia, molemmat Antonia Gatesille. Chiefsin puolustus ei pysty yksinkertaisesti pysäyttämään ketään ja kun Trent Greenillakaan (21/34, 208 yds, 1 INT) ei ollut paras päivänsä niin Chiefs koki kauden kahdeksannen tappionsa.

Randy Moss palasi muutaman viikon sairaslomaltaan ja otti heti kiinni touchdownin ja auttoi Vikesin 27-16-voittoon Jaguarsista. Myös Jagsin QB Byron Leftwich (19/34, 235 yds, 1 TD) pelasi taas ja Freddie Taylor juoksi Jagsille 147 yardia, mutta se ei riittänyt. Daunte Culpepper heitti ja juoksi yhden touchdownin.

Cincinnatissa nähtiin sitten oikein kunnon airshow kun kotijoukkue Bengals löi Brownsin 58-48. Tässä ottelussa ei pahemmin puolustettu -- ottelussa tehdyt 106 pistettä olivat toiseksi eniten liigan historiassa. Brownsin Kelly Holcomb heitti 413 yardia ja 5 touchdownia (+ 2 INT, joista toinen juostiin lopussa touchdowniksi), mutta hävisi ottelun, koska etenkin Carson Palmer (22/29, 251 yds, 4 TD, 3 INT) ja Rudi Johnson (202 juoksuyardia, 2 TD) vastasivat samalla mitalla. Wild shit.

Steve McNair palasi jälleen kentille Texansia vastaan ja heittikin 3 touchdownia, mutta Texans tuli toisella jaksolla ohi tekemällä 21 pistettä Titansin nollaa vastaan ja voitti 31-21. David Carr heitti 2 touchdownia ja Domanic Davis juoksi 129 yardia sekä yhden TD:n. Lisäksi Davis otti syöttöjä kiinni 52 yardia.

Panthers siis on noussut uskomattomasti takaisin playoffs-kuvioihon voittamalla kolme ottelu peräkkäin. Sunnuntaina kaatui Bucs 21-14. Murtuneella peukalolla pelaava Jake Delhomme heitti 213 yardia ja 2 touchdownia, lisäksi Panthersin puolustuksen end Julius Peppers juoksi 46 yardin syötönkatkon touchdowniksi ja muutenkin Panthersin puolustus aiheutti Bucsille suuria vaikeuksia juoksupelissä. Brien Griese heitti tosin 347 yardia ja touchdownia, molemmat Micky Pittmanille, joka juoksi vain 29 yardia -- kokonaisuudessaan Bucs juoksi vain vähän yli 60 yardia. parilla voitolla Panthers on jo playoff-joukkue eikä Busckaan ole samalla 4-7 recordilla vielä kuvioista ulkona.

Pittsburghissa kotijoukkueen Jeff Reed potkaisi kolme field goalia ja se olisi riittänyt Steelersille, joka löi Redskinsin kotonaan 16-7. Jerome Bettis juoksi taas 100 yardia ja yhden touchdownin. Big Ben heitti vaatimattomat 9/20 ja 131 yardia, mutta ainakin piti pallon omalla joukkueellaan toisin kuin Eli. 'Skinsin hyökkäys on täysin olematonta -- Patrick Ramsey heitti 138 yardia, yhden touchdownin ja myös yhden syötönkatkon ja Redskins pystyi juoksemaan vain 51 yardia; loukkaantunut Clinton Portis vain 17.

Vick oli häviämässä Saintsille kotonaan vielä 2 minuuttia ennen ottelun loppua, mutta vetäisi sitten hihastaan taas yhden highlight reel-esityksen ja löysi taas kerran Alge Crumplerin (4 - 103 yds) 20 yardin touchdown-heitollaan puolitoista minuuttia ennen loppua ja Falcons voitti 24-21. Lisäksi Supernatural juoksi vielä 69 yardia ja yhden touchdownin. Saintsin puolustus piti tällä kertaa suht hyvin ja Aaron Brooks (19/34, 189 yds, 1 TD, 2 INT, 1 juoksu-TD), Deuce McAllister (100 juoksuyardia) sekä Joe Horn (9 - 101 yds, 1 TD) pitivät Saintsin mukana pelissä.

Seattlessa kotijoukkue Seahawksin vuoristorata-kausi jatkuu, tällä kertaa joukkue hävisi Buffalolle 38-9. Willis McGahee juoksi 116 yardia ja 4 touchdownia Billsille, Drew Bledsoe heitti 275 yardia ja yhden touchdownin, mutta myös 3 syötönkatkoa, joita Seahawks ei tosin pystynyt hyödyntämään. Myös JP Losman kävi heittämässä yhden syötön. Shaun Alexander juoksi vain 39 yardia ja QB Matt Hasselbeck (19/38) jäi 185 yardiin. Bills saa kiittää kyllä kaikesta McGaheeta, joka on tuonut joukkueeseen aivan uuden ilmeen, vaikka Bledsoe yrittää näköjään tehdä kaikkensa, että Bills ei vain voittaisi.

Liigan huonoimpien joukkueiden kohtaamisessa Dolphins löi 49ersin 24-17. AJ Feeley heitti pari touchdownia Dolphinsille, mutta Tim Rattay (23/38, 181 yds) ei pystynyt tekemään juuri mitään.

Desertilla Jets kävi hakemassa taas yhden "ruman" voiton ilman Penningtonia kun Cards kaatui 13-3. Quincy Carter löysi Santana Mossin kolmannella neljänneksellä sen jälkeen kun hän oli ensin joutunut lähtemään pelistä aivotärähdyksen vuoksi ensimmäisellä neljänneksellä. Niinpä Jets turvautui lähes 30 minuuttia samaan kuvioon eli Curtis Martin juoksi niin kauan kunnes jouduttiin potkaisemaan pallo pois. Jotain muuta joukkuetta vastaan se voisi kostautua, mutta Cards ei saanut hyökkäyksessä mitään kulkemaan. Tosin mitä muuta voisi odottaakaan kun pelinrakentajina ovat Shaun King ja Josh McCown, jotka heittivät yhteensä 3 syötönkatkoa. Jonathan Vilma oli taas joka puolella kenttää. Lisäksi Jetsin tehtävä helpottuu taas kun Penningtonin pitäisi pelata sunnuntaina.

Foxborossa Ravens sai todeta, että Kyle Bollerin kaksoisolento oli hävinnyt jonnekin ja oikea Boller oli taas joukkueessa kun Pats löi Ravensin 24-3. Boller heitti 93 yardia sekä yhden syötönkatkon ja kun Jamal Lewis oli vielä loukkaantuneena sivussa niin Ravensin tehtävä oli liian vaikea. Tosin Pats johti kolmen neljänneksen jälkene vain 9-3, mutta Corey Dillon ratkaisi sitten ottelun juoksemalla ensin touchdownin ja sen jälkeen myös 2-point conversionin. Ravens sai pidettyä Tom Bradyn (15/30, 172 yds) kurissa, mutta on vaikea voittaa, jos pystyy itse hyökkämään koko ottelussa vain 170 yardia. Ray Lewis teki 12 taklausta ja taisi olla Kevin Faulk, jonka yli Lewis käveli oikein kunnolla.

Broncos kärsi kotonaan pahan tappion Raidersille 25-24 todella jännittävässä ottelussa. Broncos johti 11 pisteellä vielä 7 minuuttia ennen loppua, mutta sitten Kerry Collins heitti 2 touchdownia 5 minuutin sisällä (toinen 4th down-tilanteessa) ja Raiders tuli väkisin ohi. Draama ei kuitenkaan jäänyt vielä siihen vaan puoli minuuttia ennen loppua Raiders blokkasi Jason Elamin field goal-yrityksen. Harvoin tulee jännitettyä noin paljon muiden pelejä katsellessa, mutta tämä oli hienoa viihdettä. Collins heitti 339 yardia, 4 touchdownia ja 2 syötönkatkoa. Jerry Porter otti niistä touchdowneista kiinni 3. Toisella puolella Jake Plummer heitti 245 yardia, 1 TD ja 1 INT. Reuben Droughns juoksi taas yli 100 yardia ja 1 TD.

Eilen MNF-ottelussa Brett Favre pelasi 200 peräkkäisen ottelunsa ja johdatti 3 touchdown-heitollaan Packersin 45-17-voittoon Ramsista Lambeau Fieldilla. Najeh Davenport juoksi Packille 178 yardia Ahman Greenin ollessa sivussa. Rams puolestaan ei saanut juoksupeliään missään vaiheessa kulkemaan, joten Bulger joutui heittämään ja heittikin 448 yardia, 2 TD, 1 INT. Lisäksi Packers juoksi 2 Isaac Brucen fumblea touchdowniksi. Bruce tosin otti yhteensä 170 yardia Bulgerin syöttöjä kiinni, mutta munasi sitten pahasti pari kertaa.

Sunnuntaina jatketaan taas. Peyton jatkaa Marinon ennätyksen metsästystä kun Coltsin vieraaksi saapuu Titans. Vastakkain ovat viime kauden MVP't. San Diegossa nähdään kierroksen mielenkiintoisin ottelu kun AFC West showdownissa ovat vastakkain Chargers ja Broncos. Tämä ottelu voi ratkaista paljon, etenkin jos Chargers voittaa. Phillyssa Eagles saa vastaansa Favren ja Giants matkustaa Washingtoniin Gibbsin vieraaksi. Tuna haluaisi maanantaina todennäköisesti peluuttaa Troy Aikmania, mutta joutuu tyytymään joko Hensoniin tai Old Vinnyyn Seahawksia vastaan.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Viestin lähetti JLand

Broncos kärsi kotonaan pahan tappion Raidersille 25-24 todella jännittävässä ottelussa. Broncos johti 11 pisteellä vielä 7 minuuttia ennen loppua, mutta sitten Kerry Collins heitti 2 touchdownia 5 minuutin sisällä (toinen 4th down-tilanteessa) ja Raiders tuli väkisin ohi. Draama ei kuitenkaan jäänyt vielä siihen vaan puoli minuuttia ennen loppua Raiders blokkasi Jason Elamin field goal-yrityksen. Harvoin tulee jännitettyä noin paljon muiden pelejä katsellessa, mutta tämä oli hienoa viihdettä. Collins heitti 339 yardia, 4 touchdownia ja 2 syötönkatkoa. Jerry Porter otti niistä touchdowneista kiinni 3. Toisella puolella Jake Plummer heitti 245 yardia, 1 TD ja 1 INT. Reuben Droughns juoksi taas yli 100 yardia ja 1 TD.

Kyllä se niin on, että jännittävä ja tasainen peli viimeisille hetkille asti on sitä parasta viihdettä, mitä tämä laji voi tarjota.

Broncos-TV:tä katsoessa näki tuon viimeisen potkumaaliyrityksen kilpistyneen siihen, että snap meni liian korkeaksi, jolloin pallon pitäjä ei saanut soikiota hyvään asemaan ja Jason Elamilla tuli melkoinen kiire saada potkaistuksi. Aikaa oli kulunut jo liiaksikin ja näin ollen Raiders-pelaaja sai pallon blokatuksi. Haastatteluissa näki, että kundeja harmitti hivenen. Eikä mikään ihme. Toivottavasti Raiders-matsin lopputulos psyykkasi Broncos-pelaajia sen verran hyvin, että ensi viikonlopun peli San Diegossa tuottaa voitokkaan tuloksen. Sää ainakin olisi oletettavasti parempi siellä pelata kuin mitä se oli Denverissä nyt sunnuntaina.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Peyton watch

Tänään Peytonin saldoon lisättiin taas kolme kun Colts löi Titansin 51-24 villissä ottelussa, jossa nähtiin jo ensimmäisellä neljänneksellä 41 pistettä. Titans johti 15 minuutin pelin jälkeen 24-17 Billy Volekin heitettyä kolme touchdownia, mutta sitten Mr. Field General otti ohjat käsiinsä ja Colts lähti tavoittamattomiin.

Peyton heitti 25/33, 425 yardia, ne 3 touchdownia ja 2 syötönkatkoa.

Marinon ennätykseen on siis matkaa enää 4 touchdownia (Marino 48 - Peyton 44).

Ja nyt toivotaan, että pikkuveli Eli heittäisi Washingtonissa Giantsille edes puolet noista yardeista...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Ja nyt toivotaan, että pikkuveli Eli heittäisi Washingtonissa Giantsille edes puolet noista yardeista...

Fat chance.

On vaikeaa tehdä yhtään mitään, jos muu joukkue ympärilläsi luovuttaa viiden minuutin pelin jälkeen ja se juuri se oli mitä Giants teki.

Liigan huoimman hyökkäyksen omistava Redskins ei ollut kertaakaan tällä kaudella tehnyt enemmän kuin 18 pistettä yhdessä ottelussa, mutta eilen sillä oli jo puoliajalla koossa 21 pistettä Giantsin 0 vastaan. Loppunumerot 31-7 ovat ottelun tapahtumiin nähden liian pienet eikä Giants olisi tuolla esityksellä ansainnut edes noita 7 pistettä, jotka Derrick Ward juoksi kolmannella neljänneksellä 92 yardin kick returnista.

'Skins nimittäin piti palloa yhteensä yli 40 minuuttia ja juoksi koko ottelun ajan Portisin (148 yds, 1 TD rushing --- 14 yds, 1 TD catching) johdolla Big Bluen puolustuksen yli. Jokainen first down-juoksu tuotti vähintään 6 tau 7 yardia ja jos Skins ei juossut niin sitten Patrick Ramseyn (19/22, 174 yds, 3 TD) play actionit saivat joukkueen puolustuksen täysin sekaisin.

Giantsin peli muistutti pelottavan paljon samalta kuin mitä nähtiin viime vuonna Fasselin alaisuudessa: tyhmiä special teams-virheitä, surkea juoksupuolustus ja hyökkäys, joka ei pystynyt tekemään mitään.

Eli heitti 12/25 ja 113 yds ja tuossakin on ehkä 20 yardia liikaa ottelun tapahtumiin nähden. Lisäksi Big Bluen MVP Tiki Barber juoksi vain naurettavat 38 yardia kun hyökkäyksen linja oli täysin sekaisin aina kun Redskins toi 7 tai 8 miestä boxiin. Ja kun Toomer (59 yds) tai Hilliard (13 yds) ovat liian hitaita päästäkseen vapaiksi niin Eli joutui turvautumaan pääasiassa lyhyisin swing-syöttöihin Finnille (11 yds). Lisäksi Shockey (23 yds) oli taas täysin non-factor liikkumalla motionia tai jäädessään blokkaamaan linjaan.

Puolustuksessa Carlos Emmons (11 taklausta) ja Kevin Lewis (9) sentään yrittivät, mutta muuten puolustuksen työskentely oli täysi katastrofi. Esimerkiksi Terry Cousin taklasi ainakin 5 kertaa ohi ja aina kun Portis lähti juoksemaan niin kukaan ei näyttänyt tietävän mitä pitäisi tehdä.

Toki Giantsilla on vielä mahdollisuudet playoff-paikkaan, mutta tällä hetkellä ne mahdollisuudet näyttävät erittäin pieniltä. Loppukaudella on enää periaatteessa kysymys siitä, että pystyykö Coughlin pitämään joukkueen kasassa ja miten Eli kehittyy.

Parin viime viikon esitysten jälkeen Coughlin ei nimittäin näytä loppujen lopuksi sittenkään niin paljon älykkäämmältä kuin Fassel. Etenkin tuota hyökkäystä katsellessa alkaa tuntua siltä, että ehkä Charlie Weis olisi saanut jotain parempaa aikaan...

Viiden ottelun tappioputki on palauttanut ainakin allekirjoittaneen takaisin maahan -- se 5-2 record tuntui muutenkin liian hyvältä. Ensi viikolla vastassa onkin sitten Ray Lewis & co., jotka varmasti haluavat kostaa Manningille eilisen shokkitappion Bengalsia vastaan.

****

Big Benin (14/17, 221 yds, 2 TD) voittoputki venyi jo kymmeneen kun Steelers löi vieraissa Jagsin 17-16. Tosin voitto ratkesi tällä kertaa vasta 18 sekuntia ennen loppua kun Roethlisberger organisoi 56 yardin driven, joka päättyi Jeff Reedin field goaliin. Duce Staley (51 yds) palasi taas kehiin, mutta ei yltänyt lähellekään Bettisin (13 juoksuyardia) viime viikkojen lukuja.

Philadelphiassa pelattiin odotettu ottelu Eaglesin ja Packersin välillä -- monen mielestä tämän peli oli tarkoitus olla esinäytös playoffseja ja mahdollista NFC:n mestaruusottelua varten. Kohtaamisesta tuli kuitenkin töysin yksipuolinen show, kun liigan tämän hetken paras joukkue Eagles pysäytti tylysti Brett Favren (14/29, 131 yds, 2 INT) kuuden ottelun voittoputken ja samalla katkaisi miehen 37 ottelua kestäneen touchdown-putken 47-17-voitolla. Donovan McNabb (32/43, 464 yds, 5 TD) heitti jo ensimmäisellä jaksolla reilusti yli 300 yardia ja kaikki 5 touchdowniaan 30 ensimmäisen minuutin sisällä. TO (161 yds, 1 TD) ja Brian Westbrook (156 yds catching, 3 TD) pitivät Packersin secondarya pilkkanaan naurettavan helposti. Packersin backup-QB Craig Nall kävi heittämässä lopussa pari touchdownia.

Lions onnistui pitämään heikkoja playoff-toiveitaan elossa ottamalla 26-12-voiton Cardinalsista kotonaan. Kevin Jones juoksi 196 yardia sekä yhden touchdownin ja otti syöttöjäkin kiinni 22 yardia. Cardinalsin pelinrakentajana pelannut rookie John Navarre heitti yhend touchdownin Freddie Jonesille, mutta siihen vielä lisäksi 4 syötönkatkoa. Lionsin Jason Hansen vastasi toisen jakson kaikista pisteistä potkaisemalla neljä field goalia.

Clevelandissa Pats lähti karkuun jo heti alussa kun Bethel Johnson juoksi ottelun avauspotkun 93 yardia touchdowniksi. Tom Bradylla (11/20, 157 yds, 1 TD, 1 INT) ei ollut paras päivänsä, mutta Corey Dillon (100 yds, 1 TD) ja Keith Faulk (87 yds, 1 TD) juoksivat Patsille 42-15-voiton. Browns pystyi juoksemaan vain yhteensä 46 yardia ja silloin voittaminen on aika vaikeaa. Pelinrakentaja Luke McCown heitti 277 yardia, 2 touchdownia ja pari syötönkatkoa. Patsin (juoksu)puolustus on odotetusti tiivistynyt viime otteluissa ja se tietää vaikeuksia muille joukkueille playoffseissa.

Vikings puolestaan oli vähällä vahingoittaa omia asemiaan, mutta heidän onnekseen Packers sai selkäänsä Eaglesilta -- Vikes nimittäin kävi häviämässä Chicagossa Bearsille 24-14. Daunte Culpepper (23/33, 279 yds, 2 TD, 3 INT) oli periaatteessa taas ilman Randy Mossia (4 - 31 yds), joka ei saanut mitään aikaan ja lisäksi Bearsin puolustus säkitti miehen viidesti. Kotijoukkueen Qb Chad Hutchinson heitti 18/30, 213 yds, ja 3 touchdownia, jotka takasivat voiton. Anthony Thomas & Thomas Jones on loistava duo -- kaksikko juoksi taas yhteensä 104 yardia 30 yrityksellä.

Ja jos Vikingsin tappiota voi kutsua munaukseksi niin Ravens laittoi kotikentällään vielä paremmaksi. Ravens johti 15 minuuttia ennen loppua vielä 20-3 Bengalsia vastaan Chester Taylorin juostua kolmannella neljänneksellä 2 touchdownia (yhteensä 139 yds), mutta sitten joukkueen kivikova puolustus hajosi täydellisesti uskomattomalla tavalla. Sitten Bengalsin Carson Palmer aloitti hurjan takaa-ajon heittämällä kymmenessä minuutissa 3 touchdownia. Kotijoukkueen Matt Stoverin 45 yardin potkumaali 1:42 ennen loppua vei Ravensin vielä 26-24-johtoon, mutta sitten Palmer organisoi viimeisellä minuutilla hienon driven muutamalla pitkällä heitolla ja Shayne Graham potkaisi 24 yardin potkumaalin ottelun viimeisellä sekunnilla ja Bengalsin voittoon. Tällaista hajoamista ei yleensä Brian Billickin joukkueille tapahdu.

Bucs nosti itsensä taas mukaan NFC:n wild card-taisteluun kun se jätti Michael Vickin ja Falconsin nollille 27-0-voitollaan. Vick loukkasi itseään kun Derrick Brooks (11 taklausta, 2 säkitystä) & co. säkittivät Supernaturalin viisi kertaa ja heitti 115 yardia sekä 2 syötönkatkoa, molemmat end zonelle. Brian Griese heitti Bucsille 131 yardia, yhden touchdownin ja yhden syötönkatkon. Mickey Pittman ja Mike Allstott juoksivat molemmat kotijoukkueelle yhden touchdownin.

Rams koki 49ersia vastaan pahan menetyksen kun joukkueen QB Marc Bulger loukkasi olkapäänsä heti alussa. Tosin Ramsin onneksi vastassa oli vain 49ers, joten backup-QB Chris Chandlerin 216 yardia ja 1 TD (plus 1 syötönkatko) olivat tarpeeksi johdattamaan joukkueen 16-6-voittoon. Steven Jackson juoksi Ramsille 119 yardia ja otti syöttäjä kiinni 30 yds kun 49ers puolestaan ei saanut tälläkään kerralla hyökkäyksessä mitään aikaan -- Tim Rattay heitti 10/21, 1212 yds, 1 INT ja Kevan Barlow juoksi 48 yardia. Jacksonin lisäksi Ramsin hyökkäys pyöri pääasiassa vain Torry Holtin (10 - 160 yds, 1 TD) ympärillä. Tosin Mike Martz yritti jälleen tehdä kaikkensa hävitäkseen pelin ihmeellisillä päätöksillään.

Meadowlansissa Jets sai odotettua apua kun Chad Pennington palasi taas kuvioihin loukkaantumisensa jälkeen ja tulos oli sen näköistä. Texans johti tosin puoliajalla 7-6, mutta sitten Curtis Martin (134 yds, 1 TD rushing -- 40 yds, 1 TD catching) nousi taas kerran esiin juoksemalla ensin touchdownin ja sen jälkeen ottamalla Penningtonin (20/27, 155 yds, 2 TD, 1 INT) touchdown-syötön kiinni. Chadin paras esitys oli kuitenkin kriittinen 11 yardin juoksu 3rd down & 8-tilanteessa viimeisellä neljänneksellä, joka räjäytti Giants Stadiumin huutoon. Texansin duo David Carr (12/25, 157 yds, 2 INT) & Andre Johnson (125 yds catching) jäivät vierasjoukkueen hyökkäyksessä liian yksin sen jälkeen kun Jets pysäytti Domanic Davisin (52 yds, 1 TD) täydellisesti toisella jaksolla. John Abraham loukkasi polvena ja miehen menetys olisi Jetsille todella paha isku.

Puolustava NFC-mestari Panthers oli vielä viisi viikkoa sitten suunnittelemassa ensi vuoden kuvioita, mutta on noussut viiden ottelun voittoputkellaan mukaan NFC:n playoffs-kuvioihin, eilen kaatui Saints 32-21 vieraissa. Nick Goings juoksi liigan huonointa puolustusta vastaan 122 yardia ja yhden touchdownin ja Jake Delhomme heitti 22/29, 294 yds, 1 TD sekä Muhsin Muhammad otti Delhommen syöttöjä kiinni yhteensä 179 yardia sekä sen yhden touchdownin. John Kasay potkaisi 6 field goalia. Saintsin Aaron Brooks heitti 40 kertaa, joista vain 20 onnistuneesti sekä 3 touchdownia, mutta myös 2 syötönkatkoa (yhteensä 251 yardia). Saintsin juoksupeli sen sijaan oli lähes näkymätön 30 yardillaan -- tosin Panthersilla oli niin iso johto, että siinä vaiheessa juokseminen ei olisi ollut enää järkevää. Joe Horn otti 160 yardia ja 2 TD syöttöjä kiinni. Valmentaja Jim Hasslettin lähtö New Orleansista on enää vain ajan kysymys.

Toinen viime aikoina otteitaan parantanut joukkue eli Bills nousi myös mukaan pudotuspelitaisteluun lyömällä Dolphinsin 42-32 Miamissa. Willis McGahee jäi tällä kertaa "vain" 91 juoksuyardiin ja ilman touchdownia, mutta se ei haitannut, koska Drew Bledsoe heitti 277 yardia ja 4 touchdownia. Toisella puolella Dolphinsin QB AJ Feeley vastasi heittämällä 303 yardia ja 3 touchdownia, mutta 5(!) syötönkatkoa, joista viimeisen Billsin Pat Williams juoksi 20 yardia touchdowniksi ottelun lopulla. Billsin Terrence McGee juoksi ottelun avauspotkun 104 yardia toiseen päähän touchdowniksi.

Drew Breesilla (14/27, 106 yds, 1 INT) oli tällä kertaa normaalia hiljaisempi päivä, mutta LaDainian Tomlinson pelasti Chargersin juoksemalla 30 kertaa yhteensä 113 yardia ja 2 touchdownia kun Chargers löi Broncosin AFC West-showdownissa 20-17. Jake Plummer pilasi Broncosin mahdollisuudet heittämällä 4 syötönkatkoa. Broncosin pelätty juoksupeli tuotti 2 touchdownia, mutta yardeja vain about 70. Jason Elam potkaisi taas hänelle epätyypilliseen tapaan yhden potkumaalin ohi.

Oaklandissa Chiefs onnistui kerrankin pysäyttämään vastustajan juoksupelin antamalla Raidersille vain 31 juoksuyardia ja otti 34-27-voiton merkityksettömässä ottelussa. Trent Green heitti 340 yds, 3 TD, 1 INT ja Raidersin Kerry Collins 27/41, 343 yds, 3 TD. Priest Holmes oli taas sivussa, mutta Larry Johnson juoksi hänen tilallaan 118 yardia ja yhden touchdownin sekä otti syöttöjä kiinni yhteensä 56 yardia + 1 TD.

Ja kuten edellisessä viestissä totesin niin Peyton jatkoi Marinon ennätyksen metsästystä kolmella TD-syötöllä Titansia vastaan. Tämä mies osaa tehdä kaiken. Peytonilla on kentällä täysin vapaat kädet tehdä ihan mitä hän vain haluaa hyökkäyksessä -- se älykkyys mikä Peytonin pelissä näkyy on todella vakuuttavaa.

Vaikka runkosarjaa onkin vielä jäljellä 4 kierrosta niin tällä hetkellä vois sanoa, että AFC:n pudotuspeleistä on tulossa erittäin mielenkiintoiset. Steelers ja Pats ovat tällä hetkellä ennakkosuosikit, Colts olisi myös, jos joukkue osaisi puolustaa. Peytonilla on edessään kova haaste, sillä Coltsin täytyy voittaa kaikki ottelut hyökkäyksessä. NFC:ssa Eagles on omassa sarjassaan ja Falcons tulee seuraavana, mutta sen jälkeen kaikki onkin vielä auki. Esimerkiksi Bucs tai Panthers voi vielä hyvinkin nousta "yllättäjän" ja haastajan rooliin loppukaudella.

Liigan MVP:ksi puolestaan on vain yksi vakava vaihtoehto.
 

Rocco

Jäsen
College-pelien helmet tulossa.

Yliopistosarjan kauden kohokohdat, eli Bowl-pelit ovat tulossa joulun- ja uuden vuoden pyhinä. Nämä pelit ovat täynnä dramatiikkaa ja odottamattomia käänteitä. Tänä vuonna mukana on pari selkeää yllätysjoukkuetta, kuten Fiesta Bowlin Utah.

Kauden kohokohta on tietysti Orange Bowl, jossa kohtaa kaksi viime kauden parasta joukkuetta. USC Trojans sekä Oklahoma Sooners. USC voitti kauden 12 peliään ja olikin ylivoimaisen kova joukkue. Vasuri pelinrakentaja Matt Leinart heitti peleissä 2990 jaardia ja 28 TD:tä ja 6 syötönkatkoa. Joukkueen yllättäjä oli freshman laitahyökkääjä Dwayne Jarrett, joka napsi 50 syöttöä ja 12 TD:tä. Todellinen ase on kuitenkin keskushyökkääjä Reggie Bush. Juosten yli 800 jaardia ja syötön vastaanotoilla vajaa 500 jaardia. Todellinen monikäyttöase takakentällä. Joukkueen ykköskeskushyökkääjä, juoksupeleissä nimenomaan, on kuitenkin kookas LenDale White, joka eteni maata pitkin karvaa vaille 1000 jaardia. Steve Smith laitahyökkääjäosastolla on tervehtynyt ja on toinen todellinen target Leinarin syötöille. Smith missasi viisi peliä ja teki silti saldot 547 jaardia ja 3 TD:tä. Se mikä pelottaa on se, että kaikki em. pelaajat jatkavat vielä ensi kaudella joukkueessa, osa vielä pidempään... Senior laitahyökkääjä Mike Williams oli sivussa koko kauden rikottuaan joitakin liigan sääntöjä koskien halukkuutta tulla varatuksi etuajassa NFL:ään. Miestä on tituleerattu sarjan parhaaksi laitahyökkääjäksi. Iso, atleettinen ja ulottuva. Ja hemmetin nopea...

Oklahoma veti niiniikään kautensa puhtaasti 12-0. Jason White on niinikään todella kovanluokan pelinrakentaja (ja varattavissa ensi kesänä NFL:ään), heitti niinikään muutamaa jaardia vajaat 3000 jaardia ja 33 TD:tä ja niinikään 6 syötönkatkoa. Joukkueen uusi tähti on freshman keskushyökkääjä Adrian Peterson. Ensimmäisellä kaudella 1800+ jaardia ja 15 TD:tä on hurja saldo. Adrian on vain varsin yksiulotteinen juoksija, syöttöjä miehelle tuli koko kaudella vain kolme. Laitahyökkääjät Mark Clayton ja Travis Wilson ovat Whiten pääkohteet. Oklahoman peli on varsin perinteistä "juoksut keskushyökkääjällä, heitot laitahyökkääjille"-tyylistä. Mutta mikäs siinä kun se toimii.

Pikaisesti otteluparia silmäilemällä USC:lle tulee voitto about lukemin 35-21.

Nokian sponsoroima Sugar Bowl on toinen mielenkiintoinen taistelu. Niukasti Orange Bowlin ulkopuolelle jäänyt tappioton Auburn kohtaa kahden tappion Virginia techin. Auburn lienee selkeä voittajakandidaatti, sillä joukkueen keskushyökkääjät Carnell "Cadillac" Williams (varattavissa kesällä, pankaa nimi muistiin) ja Ronnie Brown ovat repineet puolustuksen kuin puolustuksen hajalle. Ykköslaitahyökkääjä Courtney Taylor otti kiinni "vaivaiset" 38 syöttöä, joten tietää varmasti miten Auburn etenee: Juoksemalla. Virginia Tech on kuitenkin varsin kova joukkue. USC voitti joukkueen avausottelussa ja toinen tappio tuli pisteen erolla North Carolina Statea vastaan. Pelinrakentaja Bryan Randall on juokseva pelinrakentaja. Mies heitti lähes 2000 jaardia ja juoksi itse lähes 500 mokomaa lisää. Mike Imoh ja Cedrik Humes juoksivat vain hieman enemmän kuin Randall, vaikka ovatkin keskushyökkääjiä. Laitahyökkääjät Eddie Royal ja Josh Hyman saavat palloa harvoin, mutta ovat vetäneet varsin kiitettävän pitkiä jaardimääriä aina pallon saatuaan.

Ennakkoon veikkaisin Auburnille voittoa 42-28.

11-0 saldon yllättäjä Utah kohtaa Fiesta Bowlissa Pittsburghin. Jatkuuko Utahin tuhkimotarina? Veikkaan että jatkuu. Jälleen tiukka peli jonka joukkue jotenkin kääntää voitoksi.

Muista bowleista myöhemmin, jos jaksan/muistan/ehdin...

Sen verran lisätään, että kotimaisten voimien avulla pelannut Nebraska ei selvinnyt mihinkään bowl-peliin umpisurkean kautensa päätteeksi. Joukkueessahan pelaa suomalainen Seppo Evwaraye. Onneksi sentään miehen oma kausi oli lähes loistava. Seppohan siirtyi puolustuksen linjasta pallon toiselle puolelle, hyökkäyksen linjaan. Kaikkien yllätykseksi Seppo raivasi tiensä aloittavaksi oikeaksi tackleksi ja ohitti kaksi koko ikänsä samaa paikkaa pelannutta kaveria.

Tim Rattay heitti 10/21, 1212 yds

Aika kamalan pitkiä heittoja... omalta takarajalta jokainen heitto takalaittomaksi ;). 10 onnistunutta heittoa ja 121 jaardia per heitto...
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Nämä pelit ovat täynnä dramatiikkaa ja odottamattomia käänteitä.


Tänäkin vuonna suurin dramatiikka koettiin siinä vaiheessa kun arvotaan näitä ottelupareja. No ovathan nämä kuitenkin hyviä pelejä ja itsekin ne katsoisin jos mahdollisuus olisi.

Tämä iänikuinen pelleily BCS systeemien kanssa ei voi kuitenkaan muuta kuin ihmetyttää. Sitä en erityisesti ymmärrä kun joka vuosi BCS formulaa vekslataan johonkin suuntaan, itse pidin enemmän niistä ensimmäisistä BCS kaavoista joissa oli enemmän komponentteja kuin nykyisessä jossa huomioidaan vaan kolme eri rankingia eli coache's poll, AP poll ja Computer ranking. Tuo Coache's poll on varsinkin täysi vitsi, ihan kuin näillä valmentajilla on aikaa perehtyä useisiin peleihin ja katsoa suurta määrää muita kun omia ja vastustajien pelejä puhumattakaan siitä että valmentajilla on kuitenkin jotain omia pyrkimyksiä ja henkilökohtaisia syitä äänestäessään.

Utah olisi mielestäni ansainnut pelata jotain kovaa joukkuetta vastaan kuten esim. Auburn ja olisivat näin pystyneet näyttämään kuinka kovia ovat. Nyt he joutuvat pelaamaan Pittsburgia vastaan joka ei ole mikään erikoinen porukka ja on hommassa mukana vain koska voittivat heikentyneen Big Eastin. Isojen konfferennsien mukaanhan tämä homma kuitenkin menee, jotkut varmasti kiristelevät hampaitaan kun joku Utah pääsi tänä vuonna osingoille.

Mielenkiintoisia pelejä kuitenkin kaikenkaikkiaan, nämä järjettömät systeemit vaan syövät uskottavuutta koko hommalta.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Rocco
Se mikä pelottaa on se, että kaikki em. pelaajat jatkavat vielä ensi kaudella joukkueessa, osa vielä pidempään...


Leinart on tosiaan sanonut jäävänsä vielä vuodeksi kouluun, mutta kun Bowl on pelattu ja agentit pääsevät kertomaan nuorelle kaverille kuinka paljon rahaa olisi tiedossa ykköskierroksen ja ehkä koko draftin ykkösvaraukselle niin eiköhän myös Leinart nähdä keväällä draftissa. Lisäksi nyt kun näyttää siltä, että 49ers saa ykkösvarauksen niin Leinartilla olisi täydellinen mahdollisuus tehdä itsestään tähti siirtymällä USC:sta 49ersiin.

Orange Bowlista odotan tiukkaa peliä. Pisteitä varmasti tehdään, mutta 2 touchdownin ero on jo vähän liikaa. Veikkaan että Trojans voittaa about 31-28.

Auburnin pitäisi viedä Sugar Bowl, jos Cadillac vain pääsee juoksemaan vapaasti ja kun Virginialla oli vielä nimenomaan ongelmia juoksun pysäyttämisessä niin Auburn on ennakkosuosikki.

Utahin koneen uskon sen sijana pysähtyvän Pittsburghia vastaan, vaikka ennakkosuosikki onkin. Edellisenä päivänä eli joulukuun viimeisenä pelattava Liberty Bowl tulee olemaan todennäköisesti melkoinen hyökkäyksien show kun vastakkain asettuvat Boise State (11-0) ja Louisville (10-1). Molemmat joukkueet tekivät nimittäin jatkuvasti yli 50 pistettä ja Boise State ei ole jäänyt alle 55 pisteen about kahteen kuukauteen.

Rose Bowlissa vastakkain ovat lahjakkaat running backit -- Texas Longhornsin Cedric Benson (1764 yds, 19 TD) ja Michigan Wolverinesin Michael Hart (1372 yds, 9 TD). Otteluun tuo lisää mielenkiintoa vielä se, että tämä kaksikko ei ole koskaan aiemmin kohdannut toisiaan.

Mutta tässä on siis vielä about kolme viikkoa aikaa Bowl-peleihin, joten niistä varmasti riittää lisää juttua, koska näköjään joku muukin niitä seuraa :)

NCAA:ssa koettiin muutenkin viime aikoina mielenkiintoisia käänteitä kun legendaarinen Fighting Irish eli Notre Dame antoi potkut valmentajalleen Tyrone Willinghamille ja jotkut saivat siitäkin tietysti aikaan rotusyrjintätapauksen...

*

edit: Takaisin NFL:aan...Cwboys nosti itsensä mukaan NFC:n wild card-taisteluun lyömällä eilen illalla dramaattisessa ottelussa Seahawksin 43-39. Julius Jones juoksi 198 yardia ja 3 touchdownia, joista viimeisen vain puoli minuuttia ennen loppua ja ratkaisi näin ottelun Cowboysille. Seahawksin Matt Hasselbeck oli taas vaihteeksi vedossa heittämällä 414 yardia ja 3 touchdownia, mutta se ei riittänyt kuten ei myöskään Jerry Ricen (8 - 145 yds, 1 TD catching) "flash from the past". Drew Henson saa näin siis todennäköisesti odottaa vuoroaan ensi kauteen, jos Cowboys pysyy pudotuspelikuvioissa mukana.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti JLand


NCAA:ssa koettiin muutenkin viime aikoina mielenkiintoisia käänteitä kun legendaarinen Fighting Irish eli Notre Dame antoi potkut valmentajalleen Tyrone Willinghamille ja jotkut saivat siitäkin tietysti aikaan rotusyrjintätapauksen... [/B]

Niin, ei ihme, koska taitaa olla koko NCAA:ssa A-1 tasolla vain kaksi tummaihoista valmentajaa...

Boise State on myös varsin mukava ja piristävä yllättäjäjoukkue. Pisteitä he takovat urakalla, mutta silmään pistää se, että joukkue ei ole kovinkaan kovia joukkueita kauden aikana kohdannut. Idaho (3-9), Oregon State (6-5), konferenssin kakkonen UTEP (8-3), BYU (5-6), SMU (3-8), Tulsa (4-8), San Jose State (2-9), Fresno State (8-3), Hawaii (7-5), Louisiana Tech (6-6) ja Nevada (5-7). Silti joukkueelle on tehty monissa otteluissa reippaasti pisteitä... Hyökkäys on paras puolustus!

Näistä peleistä riittää kyllä puhuttavaa...
 

Trojan

Jäsen
Viestin lähetti Rocco
Niin, ei ihme, koska taitaa olla koko NCAA:ssa A-1 tasolla vain kaksi tummaihoista valmentajaa...

Mielenkiintoinen homma muutenkin tuo Willinghamin erottaminen. Radiossa haastateltiin muutamaa high-school prospektia, joita mm. Notre Dame yrittaa varvata. Toinen kaveri sanoi laskevansa ND:n pois kuvioista Willinghamin saatua potkut, kun taas toinen kaveri taas kiinnostui ND:sta Willinghamin saatua potkut :)
Muutenkin ND:lla nayttaa olevan enemmen ja enemman vaikeuksia kilpailla prospekteista toisten kovien koulujen kanssa. Taman hetkisille prospekteille ei varmaan sano mitaan 4 horsemen ym. Tahan mennessa ND on pystynyt saamaan hyvia rekryja lahinna maineensa ja perinteidensa ansiosta, mutta on nyt vajoamassa "tavallisen" koulun asemaan. Mielenkiintoista seurata asiaa...
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Muutenkin ND:lla nayttaa olevan enemmen ja enemman vaikeuksia kilpailla prospekteista toisten kovien koulujen kanssa. Taman hetkisille prospekteille ei varmaan sano mitaan 4 horsemen ym. Tahan mennessa ND on pystynyt saamaan hyvia rekryja lahinna maineensa ja perinteidensa ansiosta, mutta on nyt vajoamassa "tavallisen" koulun asemaan. Mielenkiintoista seurata asiaa...

Lähinnä Notre Damen ongelmat rekrytoinnissa johtuvat kovista akateemisista vaatimuksista, eli he eivät päästä sisään ketä vaan pelkkien pelitaitojen puolesta vaan vaativat tietyn akateemisen tason. Takavuosien dominointia nyt ei tapahtuisi vaikka sisääntulo vaatimuksia löysättäisiin mutta kyllä se rekrytointia varmasti helpottaisi.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Trojan
Muutenkin ND:lla nayttaa olevan enemmen ja enemman vaikeuksia kilpailla prospekteista toisten kovien koulujen kanssa. Taman hetkisille prospekteille ei varmaan sano mitaan 4 horsemen ym. Tahan mennessa ND on pystynyt saamaan hyvia rekryja lahinna maineensa ja perinteidensa ansiosta, mutta on nyt vajoamassa "tavallisen" koulun asemaan. Mielenkiintoista seurata asiaa...

ND:lle voisi toisaalta olla hyväksi sittenkin liittyä esimerkiksi ACC:n kuten viime vuonna suunniteltiin, mutta toisaalta Notre Damessa ollaan erittäin ylpeitä Fighting Irishin perinteistä ja siirtyminen pois itsenäisestä joukkueesta nähdään Notre Damessa lähinnä mahdottomana skenaariona. Uskon että ND tuosta vielä nousee taas varteenotettavaksi ryhmäksi ja aura kirkastuu kunhan koululle annetaan aikaa saada kuvionsa selväksi.

Rekrytoinnin vaatimustason pudottaminen helpottaisi varmasti asiaa, mutta ND ei tosiaan halua joustaa yhtään perinteissään.

Saa nähdä mitä tapahtuu -- Steve Mariuccia oltiin jo kyselty valmentajaksi, mutta tämä sanoi ei, Jim Fasselkaan ei ilmeisesti ollut kiinnostunut ja Urban Meyer on menossa Floridaan. Vieläköhän Lou'ta kiinnostaisi yksi projekti? :)

edit: Kuinka paljon Suomessa muuten näytetään NFL ja college futista nykyään? Super Bowl ainakin, mutta ilmeisesti college-pelejä myös?
 
Viimeksi muokattu:

Trojan

Jäsen
Viestin lähetti JLand


Saa nähdä mitä tapahtuu -- Steve Mariuccia oltiin jo kyselty valmentajaksi, mutta tämä sanoi ei, Jim Fasselkaan ei ilmeisesti ollut kiinnostunut ja Urban Meyer on menossa Floridaan. Vieläköhän Lou'ta kiinnostaisi yksi projekti? :)

edit: Kuinka paljon Suomessa muuten näytetään NFL ja college futista nykyään? Super Bowl ainakin, mutta ilmeisesti college-pelejä myös?

Mun tietaakseni Suomessa ei nae college peleja lainkaan?

Yksi mielenkiintoinen nimi mita on valaytelty ND:n suhteen on Jon Gruden. Oli miten oli, toivon etta saavat ohjelmansa kuntoon, silla mulla on liput kotipeliin 10/15/05 USC:ta vastaan :)
 

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti Trojan
Mun tietaakseni Suomessa ei nae college peleja lainkaan?

Viime vuoden tarjonta:

- Vaahteraliigan finaali + kaksi playoffs-ottelua

- Suomi-Ruotsi maaottelu

- Super Bowl

- Digikanavalta molemmat konferenssien semifinaalit

Ei ole paljoa, mutta tietäen katsojakunnan "laajuuden" ja pelien hinnat... enempää ei varmaan saada juuri koskaan. Ellei Seppo tai Michael jonakin päivänä pelaa isoissa peleissä tai NFL:ssä...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Trojan
Yksi mielenkiintoinen nimi mita on valaytelty ND:n suhteen on Jon Gruden. Oli miten oli, toivon etta saavat ohjelmansa kuntoon, silla mulla on liput kotipeliin 10/15/05 USC:ta vastaan :)

Gruden olisi loistava vaihtoehto. Mariuccilla on Detroitissa niin lupaava tilanne käsissään, että hänen kieltäytymisensä ei ollut mikään yllätys, mutta ihmettelen vähän esimerkiksi Fasselin jyrkkää kieltäytymistä. Rahaahan NFL:ssa on tietenkin tarjolla enemmän kuin missään collegessa, mutta Fasselin kaltaiselle valmentajalle olisi tässä loistava mahdollisuus tehdä nimensä isommaksi nostamalla legendaarinen Notre Dame takaisin menestykseen. Jossain Clevelandissa tai New Orleansissa maineen parantaminen voi olla vaikeaa, vaikka NFL-seuroja ovatkin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ei ole paljoa, mutta tietäen katsojakunnan "laajuuden" ja pelien hinnat... enempää ei varmaan saada juuri koskaan.

Eipä noita pelejä paljon juuri tule tietenkin pelin pienen suosion takia, en kuitenkaan usko että pelit mitään järkyttävän kalliita ovat suomeen hankkia. MTV nyt sentään näytti kolme ratkaisu peliä kauden lopusta joilla tuskin kovin suuria katsojamääriä oli, tuskin näyttäisivät jos ne kovin kalliita olisivat. NHL finaalien näyttäminen suomessa on varmasti kalliimpaa kun super bowlin, onhan se nfl:lläkin kannalta järkevää hinnoitella tuote niin eri markkinoille että sitä on järkeä näyttää sellaisillakin alueilla joilla peli ei ole kovin suosittu. Tulevaisuudessa on mielestäni mahdollista että joltain maksulliselta digi kanavalta pystyy lajia paremmin seuraamaan, viasat sporthan näyttää jo nyt maanantain pelejä. Itselläni ei kanavaa tosin ole kun ei kyseinen kanava kuulu htv:n ohjelmistoon.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti steepler
MTV nyt sentään näytti kolme ratkaisu peliä kauden lopusta joilla tuskin kovin suuria katsojamääriä oli, tuskin näyttäisivät jos ne kovin kalliita olisivat.

Rauman Sea City Stormissa pelaava kaverini oli kysynyt Maikkarilta tämän vuoden peleistä ja sieltä oltiin vastattu, että tänä vuonna näytetään saman verran pelejä kuin viime vuonnakin ja että mahdollisesti tarjontaa lisättäisiin näyttämällä kaikki playoffsit!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös