NFL season 2004–2005

  • 26 357
  • 285

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Ja taas jatketaan huomenna täydellä kierroksella.

Meadowlandsissa Giantsin vieraaksi saapuu Butch Davisin valmentama Cleveland Browns. Browns voitti ensimmäisellä kierroksella yllättäen Baltimore Ravensin 20-3, mutta hävisi viime viikolla Dallasissa Tunalle 19-12, joten molemmat joukkueet ovat tähän mennessä voittaneet ja hävinneet yhden ottelun.

Browns kärsi Cowboysia vastaan ja peliä edeltäneellä viikolla uskomattomasti loukkaantumisia:

* Kellen Winslow Junior mursi jalkansa ja on pois vähintään 6 viikkoa.

* Puolustuslinjan kaksi tärkeintä miestä eli Gerard Warren ja Cortney Brown ovat molemmat loukkaantuneina eivätkä pelaa vähään aikaan. Brown on sivussa koko loppukauden.

* Cornerback Daylon McCutcheon on ollut loukkaantuneena ja hänen pelaamisensa on epävarmaa.

* Hyökkäyksen linjasta puuttuvat Ryan Tucker sekä Paul Zukauskas.

Siinä on jo kuusi aloituksen kaveria, jotka ovat todennäköisesti kaikki sivussa huomenna. Etenkin Winslow'n loukkaantuminen oli paha isku, koska hän oli pääsemässä vasta vauhtiin ja kehittämässä yhteistyötä pelinrakentaja Jeff Garcian kanssa. Joten odotettu kaksintaistelu Winslow vs. Shockey jää nyt näkemättä.

Puolustuksen loukkaantumiset ovat aina pahoja, koska ilman puolustusta näitä pelejä on vaikea voittaa (see: Dick Vermeil & Chiefs). Tuckerin tehtävänä olisi ollut pitää Strahan kiinni, mutta nyt Browns joutuu laittamaan siihen tehtävään vielä puolikuntoisen nuoren Joaquin Gonzalezin, joten Strahanille voi olla tiedossa iso päivä, tosin Browns varmasti tulee asettamaan jatkuvasti kaksi tai kolme kaveria pitämään Strayta kurissa.

Vaikka Garcian QB rating olikin viime viikolla Cowboysia vastaan 0.0 niin samanlaista esitystä tuskin nähdään huomenna, koska Garcialla on ollut aina tapana nostaa tasoaan Giantsia vastaan. Vuonna 2002 tästä nähtiin paras osoitus kun ensin kauden ensimmäisessä pelissä Garcia ja Owens repivät Giantsin puolustuksen auki ja sitten siinä kuuluisassa wild card-ottelussa Garcia organisoi 24-pisteen comebackin toisella puoliajalla.

Giants pääsee peliin suht terveenä; sekä Barrett Green että Carlos Emmons ovat kunnossa ja molempien pitäisi pelata. Strong safety Shaun Williams loukkasi eilen polvensa ja hänen tilanteensa on vielä epäselvä. Kun Omar Stoutmire on sivussa koko loppukauden niin Williamsin menetys olisi tässä vaiheessa aika paha isku, vaikka en ole koskaan hänen pelistään erityisemmin pitänytkään. Jos Williams ei pysty pelaamaan niin toinen rookieista Gibril Wilson/Jack Brewer aloittaa hänen paikallaan strongina. Viime viikolla loistanut Brent Alexander aloittaa free safetyna ja osoittaa secondaryn kuviot sieltä.

Brownsin vahvuus on ollut tähän menessä ehdottomasti juoksupuolustus -- se piti itsensä Jamal Lewisin vain 57 yardissa ja viime viikolla Cowboysillakin oli vaikeuksia saada juoksupeliään kulkemaan, vaikka juoksivatkin enemmän kuin Ravens. Giants puolestaan juoksi hyvin Phillyssa, mutta viime viikolla Gibbsia vastaan Barber ja etenkin Dayne eivät saaneet mitään aikaan. Warrenin ja Brownin puuttuminen pitäisi kuitenkin avata Big Bluelle vähän enemmän paikkoja juoksupelille.

Tärkein asia mun mielestäni on saada nyt hyökkäys toimimaan siten kuten sen pitäisi. Coughlin ja offensive coordinator John Hufnagel ovat käyttäneet esimerkiksi Shockeya ihan eri tavalla kuin Fassel. Nykyään Shockey juoksee montionia ja liikkuu linjan puolelta toiselle tai joskus jää fullbackiksi blokkaamaan Barberille...I mean, wtf? Shockey on parhaimmillaan silloin kun hän pääsee vapaasti juoksemaan puolustuksen keskellä; tukimiehet ovat liian hitaita ottaakseen hänet kiinni ja cornerit sekä safetyt eivät pysty taklaamaan häntä. Unleash Jeremy!!!

Warner on kehittänyt jo jonkinlaista yhteistyötä Toomerin kanssa, mutta haluaisin nähdä Hilliardia käytettävän enemmän ja toinen asia mitä en ole oikein Coughlinin & co. hyökkäyskuvioissa ymmärtänyt on se, että Barberia ei päästetä juoksemaan esimerkiksi misdirection-kuvioita, joissa Tiki on ollut aina parhaimmillaan. Mulle on jäänyt preseasonin ja kahden ensimmäisen viikon jälkeen Coughlinin hyökkäyksestä vähän liian konservatiivinen kuva.

Tietysti vanhoille pelaajille kuten Toomer, Hilliard, Barber ja Shockey kaikki on uutta tänä vuonna, koska heillä on uusi pelinrakentaja ja uusi valmentaja. Anyway, Giantsin hyökkäyksessä on sen verran potentiaalia, että sitä pitäisi pystyä käyttämään paremmin hyväksi.

Giants on pitkästä aikaa otteluun lähdettäessä lievä ennakkosuosikki ja se on tälle joukkueelle täysin uusi tilanne. Sen tiedän, että General Coughlin ei anna pelaajiensa väheksyä vastustajaa, mutta mediassa ja fanien keskuudessa Giantsin odotetaan ensimmäistä kertaa voittavan. Tämä tilanne on erittäin vaarallinen, koska Giants on kaikesta huolimatta vielä erittäin haavoittuva ja pahoista loukkaantumisista huolimatta Browns pystyy tekemään päivästä pitkän Big Bluelle.

Toivottavasti Big Bluen puolustus pystyy pelaamaan yhtä aggressiivsesti kuin viime sunnuntaina ja sitä kautta dominoimaan peliä ja antamaan Warnerille enemmän mahdollisuuksia avata peliä.

Lähden kuitenkin varovaisella mentaliteetilla peliin: Giants voittaa, mutta vain 3 pisteellä.

23-20.

*

Tällä viikolla on kaksi peliä, joita itse odotan innolla. Toinen on sunntaina Indyssa pelattava Colts vs. Packers eli Peyton vs. Brett Favre ja James vs. Green. Odotettavissa on todennäköisesti todellinen shootout tyyliin 37-34.

Toinen peli on sitten Monday Night Football-ottelu, jossa kohtaavat kaksi valmentajalegendaa Washingtonissa NFC East showdownissa: Joe Gibbsin Redskinsin ja Bill Parcellsin Cowboys. Sama kaksikko pelasi aina loistavia otteluita kun Parcells oli Meadowlandsissa ja Gibbs nykyisellä paikallaan Washingtonissa 1980-luvun lopulla ja 90-luvun alussa.

Muissa otteluissa Michael Vick pääsee repimään Cardinalsin puolustuksen hajalle ja Kansas Cityssa kotijoukkue Chiefs (0-2) on pakkovoiton edessä kun vastaan asettuu Houston Texans. Chiefsin puolustus on ollut kyllä uskomattoman huono ja vastustajat ovat pystyneet pitämään hyvin joukkueen hyökkäyksenkin kurissa.

Detroitissa kotijoukkue Lions (2-0) saa vastaan McNabbin & TO'n (2-0). Lionsien voitti saisi varmasti jo tässä vaiheessa Detroitin sekaisin ja kaikkien huomion.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
NY Giants 27 - Cleveland Browns 10

Woohoo, 2-game winning streak!

Viime kaudella Giants olisi vielä hävinnyt tämän matsin -- kuten tapahtui esimerkiksi Atlantaa vastaan -- mutta Coughlinin aikana ennakkosuosikkina pelaamista ei tarvitse näköjään pelätä.

Jo toisen viikon peräkkäin voiton ratkaisi se ase, josta Giants tunnetaan: puolustus. Johtohahmona pyöri Michael Strahan (6 [5+1] taklausta, 2 säkitystä ja 2 fumble recoverya), joka teki mitä tahtoi ja pyöritti Gonzalezia mielensä mukaan. Se oli "vintage Strahan" esitys.

Kun 24 aiemmin olin ehtinyt kirota joukkueen hyökkäyksen tehottomuuden niin tottakai sitten seuraavassa pelissä tapahtuu.

Kurt Warner (19/27, 286 yds) esitti parastaan ja muodosti Amani Toomerin (5 - 126 yds) kanssa pitelemättömän kaksikon. Lisäksi Shockey (5 - 41 yds) ja Barber (23 juoksuyritystä, 106 yds, 1 TD, 3 - 48 yds) olivat taas omimmillaan kun Hufnagel & Coughlin päästivät heidät irti.

Giants siirtyi viiden minuutin pelin jälkeen 7-0-johtoon Barberin 8 yardin juoksu-touchdownilla, jota edelsi kaksi upeaa suoritusta kaksikolta Warner & Toomer. Ensin Warner löysi Amanin 16 yardin heitollaan ja seuraavaksi Kurt nosti kauniin Warner-esque 45 yardin syötön suoraan Toomerin syliin Brownsin 10 yardin kohdalle ja Griffith ehti vaivoin työntää Amanin ulos 8 yardin kohdalla, mutta sitten iski Tiki.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin vielä muutama muukin Warnerin hieno syöttö, muun muassa 20 yardia Tim Carterille fade-patternilla ja puoliajan lopussa 12 yardin syöttö Shockeylle, joka ei ihan riittänyt 1st downiin.

Steve Christie potkaisi toisen neljänneksen alussa 43 yardin field goalin ja Giantsin johto oli 10-0 puoliajalla.

Kolmannen neljänneksen alussa siihen asti surkeasti pelannut Jeff Garcia sai pelistä kiinni ja Browns marssi aina Giantsin 5 yardin kohdalle, kunnes Garcia pudotti snapin; Strahan heitti oikealla kädellään Gonzalezin syrjään ja syöksyi pallon itselleen.

Sitten seurasi ottelun kohokohta - Warnerin organisoima 99 yardin TD drive. Warner käytti palloa kaikilla laitahyökkääjillään ja huippuna nähtiin Kurtin 38 yardin pommi Toomerille, mikä vei pallon Brownsin 6 yardin kohdalle. Barber juoksi 5 yardia ja sitten Warner teki jotain sellaista mitä en haluaisi nähdä hänen tekevän: Kurt lähti itse juoksuun, juoksi 1 yardin touchdownin ja sai samalla kaksi linjamiestä kimppuunsa. 17-0 Giants.

Strahanin fumble recovery olikin ehdottomasti ottelun käännekohta, koska tilanne olisi voinut olla 10-7 ilman sitä ja peli olisi alkanut periaatteessa alusta, mutta nyt Big Blue johtikin 17 pisteellä.

Kolmannen neljänneksen lopussa Brownsin Will Green pääsi vapaaksi ja juoksi 49 yardin touchdownin, joka kuitenkin hylättiin kiinnipitämisen vuoksi, joten Browns joutui tyytymään vain 49 yardin field goaliin kun Strahan säkitti Garcian.

Seuraavassa Giantsin drivessa Tiki juoksi sitten yhteensä 22 yardia ja Christie potkaisi päivän toisen field goalinsa, tällä kertaa 25 yardia, joka oli tosin mennä ohi.

Peliä oli jäljellä vähän yli 4 minuuttia kun Shaun Williamsin tilalla aloittanut Giantsin strong safety Gibril Wilson taklasi kovaa Brownsin laitahyökkääjä Quincy Morgania, mutta taklaus katsottiin jostain ihmeen syystä laittomaksi, joten sitä seurasi 9 yardin personal foul penalty ja pallo tuotiin Giantsin 8 yardin kohdalle. Niinpä Garcia löysi Morganin uudestaan 3 yardin touchdown-heitolla ja peli oli 20-10.

Niinpä Brownsin oli pakko yrittää onside-potkua, mutta Giants otti sen kiinni ja kun seuraavassa tilanteessa Barberin juostessa tuomittiin vielä 15 yardin facemask-virhe Brownsille niin pallo oli taas Clevelandin 16 yardin kohdalla. Niinpä Giants yritti juosta kelloa pois ja lopulta Daynen tilalla pelannut Mike Cloud juoksi keskeltä läpi 5 yardin touchdownin: 27-10.

Ottelua oli jäljellä about 1:30 kun Brownsin shotgun snap lensikin Garcian yli aina Brownsin 5 yardin kohdalle ja kukas muukaan sinne ehti taas ensimmäisenä kuin Strahan. Niinpä Giants pääsi pitkästä aikaa lopettamaan ottelun winning formationissa omien fanien edessä.

Anyway, olipa hienoa nähdä, että Warner alkaa löytää saman aaltopituuden Toomerin, Shockeyn ja Barberin kanssa. En ole osannut olla Warnerin kohdalla oikein kärsivällinen, koska olisin halunnut nähdä Elin kentällä alusta lähtien, mutta jos Kurt pelaa näin joka viikko niin otan kaikki sanat takaisin. Ei tämä nyt tietenkään mitään Greatest Show On Turf-esitystä ollut, mutta erittäin rohkaiseva silti.

Ja paljon haukuttu hyökkäyksen linja paransi taas otteitaan huomattavasti. Nyt Warner säkitettiin vain kahdesti ja tällä kertaa Kurtilla oli myös kunnolla aikaa tehdä ratkaisuja -- ja se näkyi. Kun Kurt Warner pääsee rauhassa tarkkailemaan kenttää niin vastustajan puolustus on pulassa. Juoksupelissä linja oli suorastaan loistava ja Barber pääsi useasti vapaaksi 1 vs. 1 tilanteisiin tukimiesten tai cornerien kanssa.

En kuitenkaan pysty olemaan kehumatta Big Bluen puolustusta edelleen, koska se on dominoinut viimeiset kaksi ottelua kauniilla tavalla. Nyt defensive coordinator Tim Lewis otti vähän rauhallisemmin, koska Williams ja Stoutmire olivat sivussa. Ja kun Pass rush toimi Strahanin ja Handin johdolla hyvin niin Giantsin ei tarvinnut blitzata niin hirveästi ja muutenkin Lewis pelasi eilen aika perussetillä. Williamsin puuttuminen näkyi etenkin heittotilanteissa, joissa rookie cornerback Curtis Deloatch tuli kentälle dime formationiin. Yleensä Williams pelaa dimessa vähän kuin linebackerin ja cornerin/safetyn sekoitusta, mutta nyt Deloatch pelasi kyllä täysin pelkkää defensive backia ja hyvin pelasikin kuudella taklauksellaan.

Wilson katkaisi ensimmäisen puoliajan lopulla Garcian haily mary-heiton end zonella (tosin se ratkaisu oli aika vaarallinen -- ennemmin olisi kannattanut vain lyödä pallo alas) ja teki 8 [7+1] taklausta, useat niistä erittäin kovia. Carlos Emmons oli taas pelikunnossa ja hankki itselleen yhden säkityksen sekä pelasi muutenkin hyvän pelin. Lisäksi middle linebacker Kevin Lewis (2+0) alkaa hiljalleen ottaa paikan kokonaan itselleen Nick Greisenilta.

Brownsista erottuivat etenkin puolustuksessa urakoinut safety Rob Griffith (12 taklausta [9+3]), running back Will Green (15 juoksua, 91 yardia) sekä alun vaikeuksista huolimatta pelinrakentaja Jeff Garcia (21/31, 180 yds, 1 TD, 1 INT). Periaatteessa Brownsin yritti liikkua pelkästään lyhyillä screen-syötöillä tai nopeilla rolloutseilla, mutta Giantsin fyysinen puolustus oli hyvin mukana.

Brownsin pelistä kuitenkin näkyi selvästi avainpelaajien loukkaantumiset, sillä Green oli hyökkäyksessä aika yksin ilman Winslowia ja nuori Joaquin Gonzalez sai Strahanilta arvokasta opetusta. Lisäksi Brownen ja Warrenin puuttuminen teki puolustuksesta aika heikon ja etenkin Brownsin pass rush jäi täysin Ebenezer Ekubanin (3+1 taklausta, 1 säkitys) tehtäväksi ja hänet Jintsin hyökkäyksen linja Petitgout-Whittle/Lucier-O'Hara-Snee-Diehl piti hyvin kurissa. Etenkin nuori oikean puolen kaksikko Snee-Diehl parantaa jatkuvasti -- näistä kahdesta on vielä tulevaisuudessa paljon iloa.

En kuitenkaan vielä kauheasti uskalla iloita tämän hetkistä tilannetta, koska myös viime kaudella Giants voitti 2 ensimmäisestä 3 ottelustaan ja sen jälkeen seuraavista 13 vain 2. Tämä joukkue näyttää kuitenkin ehdottomasti paremmalta kuin se joka lopetti viime kauden, mutta kaksi seuraavaa viikkoa ovat erittäin vaikeita ja nämä peräkkäiset voitot ovat tulleet kieltämättä loukkaantumista kärsiviä juokkueita vastaan. Phillyssa ei ollut paljon mahdollisuuksia, joten mistään cinderella-kaudesta ei kannata vielä puhua.

Yksi jenkkifutiksen ja varmasti muidenkin urheilulajien tunnetuimpia sekä vanhimpia sanontoja on: "Win at home." ja sen Giants on tehnyt. On tärkeää voittaa omien fanien edessä ja etenkin New Yorkissa missä yleisö vaatii helvetisti.

Ensi viikolla Big Bluella on kuitenkin edessä matka Lambeau Fieldille, missä vastaan asettuu Brett Favre ja sitä seuraavalla viikolla Dallasiin Tunan vieraaksi. Jatko-ohjelma on siis kaikkea muuta kuin helppo.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Michael Quarshie

Kaverini oli huomannut kyseisen jutun perjantain New York Daily Newsissa, missä kerrotaan suomalaisesta Michael Quarshiesta, joka aiheuttaa pelkoa hyökkäyksille Columbia Universityssa.

Quarshiesta on puhuttu useasti täällä, mutta en ole koskaan tiennyt, että kaveri on suomalainen.

Tässä linkki juttuun: http://www.nydailynews.com/sports/story/235682p-202405c.html

He bulldozed the line of scrimmage. He chased down screens. He threw ballcarriers around as if they were ragdolls.

Can you say...Michael Strahan? :)
 

Rocco

Jäsen
Jees, ja samaisesta Quarshiesta oli juttua päivän Ilta-Sanomissa. IS on tosin suomentanut väärin tuon "tackles for loss", eli taklaukset jotka tuovat vastustajalle takapakkia. Se oli suomennettu pallonmenetyksiin johtavia taklauksia. Mutta hällä väliä, suomalainen perus toppahousu ei tajua uutisesta mitään muutenkaan...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Kyseessä ei ilmeisesti ole tosiaan mikään ihan turha kaveri.

PRF Archives kertoo esimerkiksi seuraavaa:

St. Peter's College:
* NCAA Division I-AA Mid-Major All-American 2nd team
* The Sports Network Division I-AA Mid-Major All-American
* Dan Hansen's Football Gazette I-AA Mid-Major All-American 2nd team
* All-MAAC first team as sophomore
* Academic all-conference
* Team- and conference-best 9.5 sacks in 2001

Columbia:
* Second-team All-Ivy 2003
* Academic All-Ivy 2003

Mulla ei ole pitkä matka Columbiaan. Pitääkin yrittää joskus käydä paikan päällä katsomassa pelejä, koska siellä muutenkin on tuttuja koulussa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Anyway, katsotaanpa mitä viikonloppuna taas tapahtui.

Eilen MNF-ottelussa Tuna jatkoi dominointiaan Gibbsia vastaan kun Cowboys haki 21-18-voiton Washingtonista. Skins QB Mark Brunell heitti 325 yardia ja 2 touchdownia, mutta Cowboysin puolustus piti juuri tarpeeksi pitääkseen kotijoukkueen loitolla -- Brunell säkitettiin yhteensä 5 kertaa.

Cowboysin viimeinen TD oli aika hieno "trick play", jossa fullback Richie Anderson heittikin pallon 26 yardia Terry Glennille.

Houston Texans löi Kansas City Chiefsin 24-21 ja Chiefs on nyt hävinnyt kaikki kolme otteluaan ja joukkueen tilanne on tukala. Ratkaisu syntyi vain 2 sekuntia ennen loppua kun Texansin Kris Brown potkaisi 49 yardin field goalin.

Priest Holmes juoksi Chiefsille 34 kertaa ja yhteensä 134 yardia, mutta joukkueen puolustus vuotaa niin pahasti, että sillä ei otteluita voiteta. Trent Green sentään heitti 3 touchdownia ja Tony Gonzalez (106 yardia) oli tulessa.

Detroitissa kotijoukkue Lionsin voittoputki päättyi kahteen kun Eaglesin Donovan McNabb (356 yds, 2 TD) ja TO (6 - 107 yds, 1 TD) repivät joukkueen puolustuksen hajalle. Lionsin kaksikko Joey Harrington (199 yds, 2 TD) ja Roy Williams (9 -135 yds, 2 TD) yrittivät vastata parhaansa mukaan, mutta eivät pystyneet auttamaan tarpeeksi vaan Eagles otti kolmannen peräkkäisen voiton numeroin 30-13.

Cincinnatissa kotijoukkue Benglas jäi Ravensia vastaan yhdeksään pisteeseen, vaikka Carson Palmer heitti yhteensä uskomattomat 52 kertaa ja 316 yardia....mutta myös kolme syötönkatkoa, joista Ed Reed otti kiinni 2. Jamal Lewis sai vihdoin koneensa käyntiin ja juoksi 186 yardia sekä yhden touchdownin.

Atlantassa ei nähtykään Michael Vickin show'ta, vaan kotijoukkue Falcons löi Arizona Cardinalsin vain 6-3 -- kaikki pisteet tehtiin potkumaaleilla. Tosin Vick juoksi kyllä 68 yardia, mutta muuten ei päässyt koskaan oikein kunnolla vauhtiin. Falconsin Pat Kerney teki kolme säkitystä.

Tennesseessa kotijoukkue Titans ja Steve McNair hävisivät kautensa loistavasti aloittaneelle Jacksonville Jaguarsille 15-12. Steve McNair loukkaantui taas....Eddie Georgen lähteminen ei näy pahemmin Titansin hyökkäyksessä, koska Chris Brown juoksi taas 101 yardia. Jagsin Fred Taylor juoksi 81 yardia.

St. Louisissa ei nähty pahemmin puolustusta kun New Orleans Saints voitti kotijoukkue Ramsin 28-25 jatkoajalla field goalilla. Marc Bulger heitti 358 yardia ja yhden touchdownin, Aaron Brooks 316 yardia ja myös yhden TD:n. Isaac Bruce otti kiinni Bulgerin syöttöjä 134 yardia.

Minnesota Vikings pystyi vaivoin pysäyttämään Chicago Bearsin comebackin 27-22-voitossa. Daune Culpepper heitti 360 yardia ja 2 touchdownia, molemmat tietenkin Randy Mossille (119 yds). Bearsin Adewale Ogunleye säkitti Culpepperin kahdesti.

Denver Broncos löi odotetusti kotonaan SD Chargersin 23-13. Jake Plummer heitti 294 yardia ja 2 touchdownia ja Broncosin puolustus piti Ladainian Tomlinsonin kiinni -- LT juoksi vain 60 yardia ja otti kiinni vain 3 syöttöä, yhteensä 10 yardia. Tosin Tomlinson heitti sitten yhden 38 yardin syötön onnistuneesti.

Seattlessa kotijoukkue Seahawks osoitti kuinka iso ero liigan huonoimmalla ja yhdellä parhaimmista joukkueista tällä hetkellä on löymällä SF 49ersin puhtaasti 34-0. Seahawksin QB Matt Hasselbeck heitti 254 yardia ja 2 touchdownia sekä running back Shaun Alexander juoksi 2 touchdownia ja otti yhden touchdownin myös kiinni. 49ers oli kyllä surkea -- Tim Rattay heitti vain 153 yardia ja 2 syötönkatkoa ja juoksemalla (48 yds) 49ers ei edennyt minnekään vaan Seahawks piti palloa mielensä mukaan.

Oaklandissa kotijoukkue Raidersin QB Rich Gannon loukkasi niskansa aika vakavasti, joten Kerry Collins pääsi pelaamaan ja johdatti Raidersin 30-20-voittoon Buccaneersista. Collins heitti 228 yardia, 1 TD ja 1 INT. Tyrone Wheatley juoksi 102 yardia ja yhden TD:n.

Bill Schroeber (4 - 126 yds, 1 TD) ja Bucsin QB Brad Johnson (309 yds, 2 TD, 1 INT) pitivät Bucsin jotenkin pelissä mukana. Bucs kärsi myös pahan menetyksen kun running back Charlie Garner loukkasi polvensa ja on sivussa koko loppukauden. Tampan Derrick Brooks teki 11 [10+1] taklausta.

Big Ben johdatti Miamissa Steelersin 13-3-vierasvoittoon kotijoukkue Dolphinsia vastaan. Roethlisberger heitti 163 yds, 1 TD, 1 INT ja Duce Staley juoksi 101 yardia. Dolphinsin peli on sekaisin ja QB AJ Feeley on siitä hyvä esimerkki: 137 yds, 2 INT.

Indyssa nähtiin sitten ennustettu shootout Peytonin ja Favren välillä ja sen Colts voitti 45-31. Ensimmäisellä neljänneksellä nähtiin jo heti 5 touchdownia. Peyton heitti 393 yardia ja uskomattomat 5 touchdownia eikä yhtään syötönkatkoa. Lisäksi Edgerrin James juoksi loukkaantuneenakin 62 yardia yhden touchdownin. Reggie Wayne otti Peytonin syöttöjä kiinni yhteensä 184 yardia (1 TD).

Favre puolestaan heitti 360 yardia ja 4 touchdownia eikä hänkään yhtään syötönkatkoa. Javon Walker otti kiinni yhteensä 200 yardia Favren syöttöjä ja 3 TD. Ahman Green juoksi tällä kertaa "vain" 67 yardia kun molemmat pommittivat palloa ilmassa. Oli kyllä uskomaton ottelu, jossa ei puolustuksesta ollut koskaan kuultukaan.
 

thor

Jäsen
Oli Ken Dorsey eikä Tim Rattay se pelinrakentaja joka johdatti Neljäysit historialliseen nollapeliin. Edellisen kerran SF oli jäänyt ilman pisteitä 27 vuotta sitten, luonnollisesti putki on NFL:n ennätys. Niin se vaan katoaa San Fransiscon suuruus, ensin katkesi Ricen kiinniottoputki ja nyt sitten tämä.

Heti sekin nähtiin kuka on sarjan paras pelinrakentaja, kun heittojen toiseen päähän saatiin joku Todd Pinkstonia ja James Thrashia (ja näilläkin miehillä melkein Super Bowliin!) laadukkaampi mies. Donovan McNabbin marssia kauden MVP:ksi ei estä mikään, ei edes Peyton Manning tai Tom Brady.

Oaklandissa Gannonin loukkaantumisen veikkaan koituvan Raidersille onneksi onnettomuudessa, Kerry Collins saattaa jopa johdattaa joukkueen playoffeihin. Tuskin kuitenkaan mutta ei sitä tekisi myöskään Gannon.

Jaguars menee tällä kaudella vielä pitkälle, jos pystyvät välttämään loukkaantumiset. Vaikka Fred Taylor ei ole vielä päässyt oikein vauhtiin ja Byron Leftwich ei pelinrakentajana ole oikein onnistunut muuten kuin otteluiden lopuissa, saldona kolmesta ottelusta kolme voittoa. Mutta puolustus on rautaa ja jahka Taylor saa tuulta purjeisiin, Jacksonville haastaa jopa Indyn divisioonan voittokamppailussa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti thor
Heti sekin nähtiin kuka on sarjan paras pelinrakentaja, kun heittojen toiseen päähän saatiin joku Todd Pinkstonia ja James Thrashia (ja näilläkin miehillä melkein Super Bowliin!) laadukkaampi mies. Donovan McNabbin marssia kauden MVP:ksi ei estä mikään, ei edes Peyton Manning tai Tom Brady.

Vaikka Eagles voittikin joukkueiden keskinäisen kohtaamisen edellisviikolla niin mielestäni Vikingsin Daunte Culpepper on ollut lähes yhtä hyvä kuin McNabb tähän asti. Tosin Dauntella on vierellään vielä Owensiakin kovempi ase...

Eikä se Peytonkaan niin huono ollut Packersia vastaan. Lisäksi Quarterback Extraordinaire pystyy terveenä pysyessään tekemään ihan mitä vain...

Oaklandissa Gannonin loukkaantumisen veikkaan koituvan Raidersille onneksi onnettomuudessa, Kerry Collins saattaa jopa johdattaa joukkueen playoffeihin. Tuskin kuitenkaan mutta ei sitä tekisi myöskään Gannon.

Olen täysin samaa mieltä. Odotin, että Gannon olisi saanut lähteä kun Collins hankittiin, mutta toisin kävi. Eiköhän tämä loukkaantuminen kuitenkin lopeta Gannon eran Oaklandissa lopullisesti.

Jaguars menee tällä kaudella vielä pitkälle, jos pystyvät välttämään loukkaantumiset. Vaikka Fred Taylor ei ole vielä päässyt oikein vauhtiin ja Byron Leftwich ei pelinrakentajana ole oikein onnistunut muuten kuin otteluiden lopuissa, saldona kolmesta ottelusta kolme voittoa. Mutta puolustus on rautaa ja jahka Taylor saa tuulta purjeisiin, Jacksonville haastaa jopa Indyn divisioonan voittokamppailussa.

Jagsin saldo on tosiaan aika vakuuttava: 3 ottelua, vain 35 tehtyä pistettä ja 3 voittoa. Mutta kun puolustus pitää tärkeissä paikoissa noin hyvin niin hyökkäykseltäkään ei vaadita ihmetekoja. Epäilen, että Colts ei tule tuolla puolustuksella voittamaan divisioonaa...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Week 4

Ensin tärkein: eikö sitä Cubea päästetä koskaan pois sieltä armeijasta???

Yeah....taas mennään tulevana viikonloppuna kun läskit rikolliset tönivät toisiaan mudan keskellä.

Chicagossa kohtaavat kotijoukkue Bears (1-2) ja Philadelphia Eagles (3-0) -- kauden upeasti aloittaneet Donovan McNabb & TO yrittävät jatkaa murhaavaa tahtiaan. Bears joutuu otteluun sanan todellisessa merkityksessä altavastaajan roolissa, sillä joukkue on kokenut uskomattoman määrän loukkaantumisia etenkin puolustuksessa (Urlacherin tosin pitäisi pelata) ja lisäksi pelinrakentaja Rex Grossman loukkaannuttua Jonathan Quinn aloittaa ensimmäisen kerran yli kolmeen vuoteen. 40-something Eaglesille.

Patriots matkustaa Buffaloon Billsin vieraaksi. Drew Bledsoella on edessään tuskainen päivä, jos otteet eivät parane.

Jets (2-0) puolestaan yrittää jatkaa voittokulkuaan Miami Dolphinsin (0-3) kustannuksella vieraissa. Tällä viikolla Fiedler, ensi viikolla taas Feeley? Dolphinsin tilanne on surkea...

Kierroksella on ainakin mulle Giantsin pelin lisäksi kaksi mielenkiintoista ottelua. Ensimmäisessä kohtaavat kotijoukkue Carolina Panthers (1-1) ja Michael Vickin Atlanta Falcons (3-0). Vick on ollut Panthersia vastaan aina uskomaton, hän on heittänyt kolmessa heitä vastaan pelaamassaan ottelussa yhteensä 656 yardia ja juossut 275. Huh...Tosin tämä Panthers-joukkue ei ole enää samanlainen kuin vielä pari vuotta sitten, joten tiedossa on varmasti tiukka kamppailu, etenkin kun Falconsin puolustus on toiminut DE Pat Kerneyn johdolla tähän mennessä hyvin.

Panthers joutuu pelaamaan ilman loukkaantunutta running back Stephen Davisia, mutta ainakaan edellisviikolla se ei joukkuetta haitannut kun DeShaun Foster juoksi 174 yardia Davisin tilalla. Mutta pystyykö Foster ja etenkin Delhomme ilman Smithia lyömään Vickin? Niukka voitto Falconsille.

Viikonlopun toisessa mielenkiintoisessa ottelussa kohtaavat sitten AFC South showdownissa kotijoukkue Jacksonville Jaguars (juttua Jagsista ylempänä) ja Peyton Manningin Indianapolis Colts. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä pystyykö tähän mennessä loistavasti esiintynyt Jags-puolustus pysäyttämään Peytonin (119.9 rating) johtaman armeijan nyt kun Edgerrin Jamesinkin pitäisi taas olla täydessä pelikunnossa.

Jags ei ole tähän mennessä yltänyt Coltsin tapaiseen pisteiden tekemiseen, mutta nyt siihen voisi olla mahdollisuus haavoittuvaa Colts-puolustusta (etenkin secondarya) vastaan, jos Jagsin hyökkäyksen moottorit Leftwich ja Taylor pääsevät kunnolla vauhtiin. Tässä ottelussa voidaan jo ratkaista pitkälle divisioonan asetelmia loppukautta ajatellen. Tärkeä peli molemmille --ennustan, että Jags voittaa niukasti

Monday Night Football-ottelussa kohtaavat Baltimore Ravens ja kolme ensimmäistä otteluaan hävinnyt Kansas City Chiefs, jonka piti olla yksi mestarisuosikeista. Tämä vain osoittaa kuinka mahdotonta on ennustaa NFL:aa.

*

Kaksi kotivoittoa peräkkäin ottanut Giants puolestaan matkustaa jenkkifutiksen legendaarisimmalle stadiumille, Lambeau Fieldille Packersin ja itsensä Brett Favren sekä Vince Lombardin hengen vieraaksi.

Viimeksi kun nämä joukkueet kohtasivat tammikuussa 2001 kauden viimeisessä ottelussa niin Giantsin Michael Strahan rikkoi NFL:n sack recordin "säkittämällä" Favren tavalla, joka vaikutti enemmänkin Favren lahjalta Starahanille kuin oikealta säkitykseltä.

Anyway, Packers hävisi viime viikolla Coltsille ja kun vielä edellisviikolla Bears haki voiton Lambeaulta niin Packers on lähes pakkovoiton edessä sunnuntaina.

Giants puolestaan on ottanut kaksi voittoa, joiden takana on ollut pääasiassa puolustuksen huomattavasti parantuneet otteet Eagles-pelin jälkeen.

Brett Favrea kutsutaan usein "the toughest man in professional sports" ja täysin oikeutetusti. Sunnuntain peli tulee olemaan Favrelle 212 peräkkäinen ilman eli hän on pelannut 14 vuotta jättämättä yhtään peliä väliin, vaikka on kärsinyt pahoistakin loukkaantumisista. Tälläkin hetkellä Favren vasen olkapää on täysin paskana ja nivusessa on kuulemma softballin kokoinen mustelma.

Big Bluen puolustus joutuukin nyt kovan testin eteen kahden vähän "helpomman" viikon jälkeen. Favren edessä oleva hyökkäyksen linja on ollut yhdessä jo neljä vuotta (NFL:ssa tämä on nykyään lähes mahdotonta) ja running backina on yksi lajin parhaista eli Ahman Green.

Toivon, että Lewis tulee käyttämään erittäin aggressiivista lähestymistapaa ja monenlaisia kuvioita, että Favren keskittymistä voidaan edes jotenkin häiritä. Peyton pystyi voittamaan Favren shootoutissa, mutta Warnerista en siihen usko, joten Giantsin on yritettävä voittaa ottelu taas puolustuksen kautta. Jos Favrea vastaan lähtee pelaamaan varovasti niin silloin on tiedossa rumat luvut kun hän pääsee heittämään pommeja Javon Walkerille tai screeneja Greenille.

Blitz, blitz, blitz, 3-4, 4-3...Favreen täytyy iskeä kiinni lähettämällä Emmonsia tai Barrett Greenia useasti eri puolilta blitzaamaan, koska Favrella on joskus pahana tapana heittää painostettuna "epätoivoisia" syöttöjä coverageen, joita cornerit ja safetyt voivat sitten katkaista. Epätoivoinen on ehkä väärä sana kuvaamaan mitään mitä tämä elävä legenda tekee, koska yksi Favren trademark on juuri tuollainen takajalalta heitetty pommi, johon harvat pelinrakentajat pystyvät. Blitzaamisella en tarkoita sitä, että Giants pystyisi fyysisesti pelottamaan Favrea, koska sitä ei luonnollisesti voi tehdä kukaan. On ihan sama kuinka monta kertaa tai kuinka kovaa Brett Favrea taklaa, hän on nopeasti ylhäällä ja valmiina pelaamaan.

Packersin huolenaihe on ollut sen heikko puolustus. Peyton repi sen täysin hajalle viime viikolla ja kolmessa ottelussa sitä vastaan on tehty yhteensä 82 pistettä. Big Bluen hyökkäys osoitti viime viikolla merkkejä siitä, että se alkaa herätä, joten jos Giantsin puolustus pystyy tekemään tehtävänsä niin Warnerilla, Toomerilla, Shockeylla, Barberilla ja Hilliardilla on silloin mahdollisuuksia kääntää ottelu voitoksi. Oli ilo nähdä, että Coughlin & Hufnagel käyttivät pitkiä syöttöjä Brownsia vastaan ja samalla tavalla uskoisin, että myös Packersin puolustus voisi aueta, ainakin Peyton & co. onnistuivat siinä täydellisesti.

Uskon ja toivon, että Favre & Green saadaan pysäytettyä ja pidettyä peli tasaisena. Giants voittaa jatkoajalla 27-24.
 

Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis, Philadelphia. HIFK.
Re: otteluiden seuraaminen

Viestin lähetti red#3
Niin itseäni kiinnostaisi tietää miten Suomessa voisi seurata NFL:ää. Löytyykö esim. internetissä otteluita noin päivän viiveellä?

Mahdollista on tosiaan seurata NFL:ää Suomesta käsin, mikäli löytyy lautasantenni. Itse olen parisen vuotta sen kerran viikossa katsonut pelejä.

Pelejä lähetetään feedeinä Eurooppaan ja niitä pystyy seuraamaan taivaalta suunnasta 15west, maksutta. Mikäli jollain on lautasantenni ja haluaa tietää lisää - kerron mielelläni. Ainakin Sunday Night Football näkyy joka sunnuntai, joskus myös maanantain espn-lähetykset.

Tällä hetkellä pyörii ottelu New Engalnd - Buffalo, sisältäen kaikki pre-game ja väliaika showt.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Green Bay Packers 7 - New York Giants 14

YES!

God damn, Giantshan saa mut näyttämään ihan idiootilta. Eilisen esityksen jälkeen lopetan kyllä välittömästi Kurt Warnerin ja hyökkäyksen linjan haukkumisen.

Giants ei ollut voittanut Lambeau Fieldilla 33 vuoteen ja nyt tämä ennen kautta NFC:n yhdeksi huonoimmista joukkueista arvosteltu ryhmä menee ja lyö Brett Favren & co:n 70 000 hullun Packers-fanin edessä

Koko ensimmäinen puoliaika pelattiin ilman pisteitä kun molemmat hukkasivat tilaisuuksiaan, Giants vähän enemmän. Warner heitti vuoden ensimmäisen syötönkatkonsa ensimmäisen neljänneksen lopulla kun Giantsilla oli end zonelle matkaa vain 2 yardia. Sitä ennen Ron Dayne oli yrittänyt taas pari kertaa juosta linjan läpi, mutta ei siinä onnistunut, joten Warner yritti heitto Toomerille, joka otettiin kuitenkin kiinni double coveragella ja Dannon Sharper katkaisi syötön.

Toisen neljänneksen lopulla Giantsin CB Will Peterson sitten katkaisi Favren syötön ja puoliajalle mentiin tilanteessa 0-0, kun molempien puolutukset tekivät juuri tarpeeksi pitääkseen hyökkäykset kurissa. Giantsin Steve Christie potkaisi toisen neljänneksen alussa lisäksi 49 yardin field goalin ohi hirveässä tuulessa.

Kolmannen neljänneksen ensimmäinen drive alkoi sittem Favren show'lla kun siihen tuli vielä Petersonille 20 yardin pass interference penalty niin Packers pääsi hyviin asemiin. Saman driven aikana kotijoukkue koki kuitenkin pahan menetyksen kun William Joseph pääsi vapaasti jyräämään Favren yli ja aiheutti tälle aivotärähdyksen. Backup QB Doug Peterson kävi heittämässä yhden syötön kunnes Favre tuli takaisin ja löysi Javon Walkerin 28 yardin 4th down touchdown-syötöllään Giantsin cornereiden Terry Cousinin ja Frank Walkerin välistä: 7-0 Packers ja Lambeau Field räjähti. Favre had done it again.

Tätä iloa kesti kuitenkin vain about 50 sekuntia kun Tiki Barber pääsi vapaaksi ja juoksi 52 yardin touchdownin: 7-7. Tilanne oli 2nd down & 1 ja Packers oli "Bear"-puolustuksessa. Safety yritti blitzata, mutta hänet blokattiin pois ja Barberille jäi täysin vapaa tila juostavaksi.

Seuraavan driven aikana Walker katkaisi Petersonin syötön ja juoksi sen touchdowniksi, mutta se hylättiin taas defensive pass interferencen takia.

Kolmannen neljänneksen lopulal Giants sai sitten pallon ja Warner löysi Shockeyn 26 yardin syötöllään, mutta sitten Shockey teki jotain sellaista mikä saa hänet aina vaikeuksiin eli "taunted" Packersin pelaajia ja ansaitsi sillä 15 yardin personal foulin.

Giants kuitenkin selvisi tästä Jeremyn tunnelatauksesta ja Tiki jatkoi upeita otteitaan juoksemalla 38 yardia aina Packersin 11 yardin kohdalle. Sitten Warner juoksi kohti end zone ja näytti juosseen touchdownin, mutta tuomarit olivat eri mieltä ja pallo jäi yhden yardin päähän end zonesta.

Jason Whittlen false startin ansiosta pallo vietiin 5 yardia taaksepäin. Barber juoksi seuraavaksi 2 yardia ja Toomer ei saanut kiinni Warnerin heittoa, joten oltiin 3rd down & 4-tilanteessa ja Giants näytti menettävän taas yhden mahdollisuuden siirtyä johtoon.

Mutta sitten nousi esiin The Shockwave ja pelasti päivänsä ottamalla kiinni Warner heiton Packers cornerback Mike Hawthornen edessä: Giants johti 14-7. Kuvio oli suunniteltu juuri Shockeylle, joka jäi oikealle widelle yksin ja pääsi näin one-on-one tilanteeseen kokemattoman Hawthornen kanssa, ja tällaisissa tilanteissa Jeremy on juuri parhaimmillaan; "Linebackers are too slow to cover him and defensive backs can't tackle him."

Packers tuli lopussa rajusti päälle, mutta Giants onnistui pitämään palloa itsellään lähinnä Barberin upeiden otteiden ansiosta ja Terry Cousinin syötönkatkon seurauksena ja Big Bluella oli kaksi mahdollisuutta lisätä johtoaan, mutta Christie potkaisi uskomattomasti kaksi (33 yds ja 30 yds) field goalia ohi, joista toinen vain 26 sekuntia ennen loppua. Packersilla ei ollut enää aikalisiä jäljellä, joten he joutuivat heittämään epätoivoisesti pitkiä heittoja, mutta eivät saaneet palloa ulos sivarajasta, joten aika kului loppuun. Lopussa nähtiin muun muassa Giantsin laitahyökkääjä Amani Toomer safetyna Packersin mahdollisen Hail Mary-yrityksen vuoksi.

Anyway, what a victory!

Koko kesän olen puhunut siitä kuinka tämä Jints-ryhmä ei tule voittamaan mitään ja nyt joukkue voittanut kolme pttelua putkeen ja on NFC Eastissa toisena ja virallisesti yksi alkukauden yllättäjistä.

Warner (20/26, 187 yds, 1 TD, INT) pelaa koko ajan paremmin ja nyt on aika selvää, että Eli ei tule pelaamaan vielä vähään aikaan tällä kaudella. On hienoa katseltavaa kuinka Kurt uskaltaa tehdä viikko toisensa jälkeen erilaisia yrityksiä ja alkaa johtaa hyökkäystä varmuudella. Eilenkin hän jakoi palloa taas ympäri kenttää ja otti esimerkiksi Hilliardia enemmän peliin mukaan kuin edellisinä viikkoina.

Shockey (5 - 74 yds, 1 TD) oli elementissään ja pelasi kauden parhaan pelinsä. Jeremy on tämän hyökkäyksen tärkein pelaaja ja kun hän pelaa noin niin puolustuksilla on edessä vaikea tehtävä yrittää pysäyttää täydessä vauhdissa olevaa Jeremya.

Kaikkien muiden yläpuolelle nousi kuitenkin ottelun paras pelaaja: Tiki Barber. 23 juoksua, yhteensä 182 yardia ja 1 TD. Tiki is back! Ron Daynella ei ole enää mitään käyttöä, jos Barber pelaa näin hyvin. Tiki ei ole menettänyt palloa vielä kertaakaan tällä kaudella ja vaikuttaa entistä nopeammalta. Eilinen esitys oli ehdottomasti yksin Tikin uran parhaista -- ehkä joulukuun 2002 peli Eaglesia vastaan menee edelle. Tiki oli kaikkialla.

Puolustuksessa Strahanilla oli aika hiljainen päivä, mutta Gibril Wilson oli taas joukkueen parhaimmistoa 12 taklauksellaan. Shaun Williams who? Wilson oli myös katkaista jälleen yhden syötön, mutta pudotti sen harmillisesti.

Kevin Lewis (6 taklausta) puolestaan on ehdottomasti ansainnut paikkansa middle linebackerina.

Giantsilla ei ollut yhtään säkitystä, mutta se loi jatkuvasti painetta Favreen (12/18, 110 yds, 1 TD, 1 INT) ja secondary piti Walkerin (3 - 37 yds, 1 TD) & co:n pimennossa yhtä virhettä lukuunottamatta. Ahman Green juoksi vain 58 yardia ja otti kiinni 48 yardia syöttöjä. Barrett Green näytti olevan aina siellä missä Ahmankin oli ja jyräsi tämän pariin kertaan oikein näyttävästi.

Packersista erottui periaatteessa ainoastaan linebacker Na'il Diggs 15 taklauksellaan ja Favre oli yllättävän kesy, vaikka kävikin heittämässä touhdownin eikä kuulemma muistanut siitä yhtään mitään.

Giantsin hyökkäyksen linja aukaisi täydellisesti juoksulinjoja Barberille ja vaikka Warner säkitettiin neljä kertaa niin ainakin kolme niistä tulivat siksi, että hyökkääjät eivät päässeet vapaiksi.

Tästä on erittäin hyvä jatkaa ensi viikolla Dallasiin, jossa vastaan asettuu Tunan Cowboys, minkä jälkeen Big Bluella on edessään väliviikko. Eilisen voiton jälkeen voi nostaa jo vähän toiveitakin ja odottaa myös Dallasista voittoa. Viime kaudella Giants voitti 4 peliä, nyt sama määrä voidaan saavuttaa jo ensi sunnuntaina....

Wtg Big Blue!
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
JLandilta kyselisin, että mitenkä siellä rapakon takana ollaan käsitelty näitä ensimmäisten muutaman kierroksen jälkeisiä tilanteita? Tarkoitan siis, että jokuset joukkueet ovat voitto-tappio -sarakkeissa ennakkokaavailuista poiketen aivan toisenlaisessa tilanteessa kuin oli arveltu. Ei sinun, eikä minun suosikkijoukkueet ihan tämänhetkiseen tilanteeseen (3-1) olisi pitänyt yltää.:-) Noh, toisaalta on ihan piristävää, että kaikki ei menekään ihan niinkuin oli suunnilteltu. Yllätyksille on siis sijaa myös NFL:ssäkin.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
No periaatteessa konsensus on se, että "yllätykset" eivät ole enää NFL:ssa yllätyksiä vaan kuten on nähty niin liigassa voi tapahtua mitä vain ja ennustaminen on lähes mahdotonta. Giantsin hyvä alku on tosin saanut paljon tilaa mediassa ja ennen kauden alkua joukkuetta haukkuneet kommentaattorit (I'm looking at you Theismann and Sharpe!) ovat olleet aivan hiljaa.

Enneminkin on puhuttu paljon siitä kuinka loukkaantumisia on ollut tällä kaudella ihan hirveä määrä aiempiin vuosiin verrattuna. Joka maanantai saa lukea kuinka joku starter on sivussa loppukauden tai 8 viikkoa etc. Aiemmin sanoin tässä ketjussa, että mielestäni loukkaantumisia ei ole ollut normaalia enemmän, mutta nyt täytyy kyllä muuttaa mielipidettä.

Rogers, Boldin, Kalu, Jansen, Turley, Stoutmire, Williams, Mickens, Grossman, Garner, Boston, Gannon, Smith, Heap, Winslow, Campbell, Kleinsasser etc etc.
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Kuten Jland totesi, NFL:ssä olisi yllätys jos yllätyksiä ei tulisi. Viimeisen 5 vuoden aikana, taitaa olla joka kausi kun edellisellä kaudella vain muutaman pelin voittanut joukkue on edennyt Super Bowliin saakka, ja osa jopa voittanut sen. (Ravens, Panthers, Falcons, Rams...).

Sitä se palkkakatto ja tasainen tulonjako fanituotteista ym. teettää.
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Viestin lähetti JLand

Enneminkin on puhuttu paljon siitä kuinka loukkaantumisia on ollut tällä kaudella ihan hirveä määrä aiempiin vuosiin verrattuna. Joka maanantai saa lukea kuinka joku starter on sivussa loppukauden tai 8 viikkoa etc. Aiemmin sanoin tässä ketjussa, että mielestäni loukkaantumisia ei ole ollut normaalia enemmän, mutta nyt täytyy kyllä muuttaa mielipidettä.

Sports Illustratedhan oli väsännyt oikein all-star teamin näistä loukkaantuneista, ja aika nimekkäitä pelaaja sieltä löytyy. http://sportsillustrated.cnn.com/2004/writers/don_banks/10/05/banks.injuries/index.html


Urheilukanava muuten näyttää tänään jenkkifutiksen Suomi-Ruotsi maaottelun, joten pitkästä aikaa on lajia tarjolla Suomenkin kanavilla.
 

thor

Jäsen
Heti aluksi pisteet Tenneseen puolustukselle. Täytyy olla todella paska suoritus jos San Diego lataa taululle 38 pistettä. Onhan Titansilla kieltämättä loukkaantumisia ihan kohtalaisesti mutta siitä huolimatta on lähinnä häpeällistä että Drew Breesin kaltainen keskinkertaisuus heittää saldolla 16/20. Tulevana maanantaina pakkovoitto Green Baystä, McNairilla tai ilman.

Miamin puolustusta käy vähän sääliksi. Vaikka pitävät koko NFL:n kolmanneksi vaarallisimman hyökkäyksen (Indyn ja Phillyn jälkeen) 10 pisteessä, turpaan tulee. Zach Thomas, Sam Madison, Jason Taylor ja kumppanit ansaitsevat parempaa. Toivottavasti "parempi" ei kuitenkaan missään vaiheessa tarkoita pikaista paluuta haikailevaa Ricky Williamsia. Kusipää mikä kusipää.

Tampa Bayssa melkein kaikki menee pieleen. Brad Johnsonilla ei kulje, joten valmentaja Jon Gruden on päättänyt nostaa urallaan n. 30 syöttöä heittäneen Chris Simmsin avaukseen. Sanovat mitä sanovat, Bucsit ovat jo tämän kauden osalta luovuttaneet. Muuten Johnsonin olisi korvannut Brian Griese. Eihän Bucsilla mitään saumaa pudotuspeleihin enää ole, hyökkäys on umpipaska lähes joka suhteessa eikä puolustuskaan ole enää samaa tasoa kuin takavuosina.

Atlantan veto ei tule kestämään. Vaikka Michael Vick on ehkä vaarallisin yksittäinen pelaaja NFL:ssa tällä hetkellä, ei hänkään voi mitään sille että hyökkäyksen linja on aika heikko ja laitahyökkääjät eivät vakuuta pätkän vertaa. Kun puolustuskaan ei kovin montaa peliä Falconsille voita, tuloksena on ehkä playoff-paikka, ei juuri muuta.

Melkoista kohtalon ivaa Jacksonvillessa. Byron Leftwich pelaa kauden (ja uransa) parhaan pelin mutta niin vaan Jaguars häviää. Käytännössä tämä tietänee sitä että Indianapolis vie divisioonan ja Jagsit hakevat wild card-paikkaa pudotuspeleihin. Minkä epäilemättä saavuttavat kivikovan puolustuksensa avulla.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Atlantasta: Supernatural on johdannut Falconsin jo neljään voittoon ja joukkueen jatko-ohjelma ei ole niitä vaikeimpia. Sunnuntaina vastassa on Lions ja sitä seuraavalla viikolla Chargers, lisäksi vastaan tulee vielä kahdesti surkeasti pelannut Bucs sekä vielä kerran viime viikolla kaatunut Panthers, joka ei ole koskaan pystynyt pysäyttämään Vickia. Kyllä playoffs-paikka alkaa mun mielestä näyttää kohta aika todennäköiseltä...


*

Giants matkustaa ennen väliviikkoa Dallasiin Tunan vieraaksi ja siellä olisi mahdollisuus aiheuttaa vähän lisää kaaosta NFC Eastissa. Päähuomio keskittyy pois pelikentältä eli valmentajiin, ovathan vastakkain Parcells ja yksi hänen monista "oppipojistaan", Tom Coughlin, joka toimi 80-luvun lopulla Parcellsin alaisuudessa Giantsin receivers coachina ennen lähtöään Boston Collegeen. Belichickhan oli myös yksi näistä Tunan apuvalmentajista aikoinaan Giantsissa.

Cowboys hävisi ensimmäisellä kierroksella Vikingsille, muta voitti sitten kahdesti peräkkäin lyömällä Brownsin ja 'Skinsin. Viime viikolla Cowboys ei pelannut.

Cowboysin hyökkäys pyörii lähinnä 40-vuotiaan pelinrakentaja Vinny Testaverden ympärillä, koska joukkue ei ole saannut juoksupeliään kulkemaan millään -- 82.9 yardia/ottelu on liigan toiseksi huonoin, Eddie George ei näköjään jaksa enää juosta ja Julius Jones on loukkaantuneena. Niinpä Testaverde on saanut heittää oikein kunnolla ja tulostakin on tullut: kolmesta pelistä saldona on yhteensä 891 yardia, 3 TD, 3 INT, 80.7 rating.

Cowboysin puolustus oli viime kaudella yksi liigan parhaista, mutta tällä kaudella se on avautunut yllättävän useasti. Culpepper heitti 5 touchdownia ja viimeksi MNF-ottelussa Gibbsia vastaan Brunellkin heitti yli 300 yardia ja Portis juoksi lähes 100. Browns tosin pysyi kurissa toisella viikolla kun Garcia heitti vain 70 yardia.

Big Bluella tuntuu toimivan tällä hetkellä kaikki tarvittava Steve Christien potkuja lukuunottamatta, joten odotan peliä aika luottavaisesti. Warner alkaa löytää Toomeria, Shockeya ja Carteria, Barber on tulessa, puolustus aiheuttaa kaaosta joka puolella...tulossa on varmasti hyvä ottelu kuten aina kun Giants ja Cowboys kohtaavat.

Keep Dayne off the field and hand the ball to Tiki!
 

Doctor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida, Newcastle
Mitä Cuben kanssa olen jutellun, niin on armeijassa meneillään tirplagines eli kolme viikonloppua. Saapuu luultavasti jälleen ensi viikonloppuna ihmisten ilmoille... tiedoksi vaan JLandille!
 

Rocco

Jäsen
Viestin lähetti JLand
Enneminkin on puhuttu paljon siitä kuinka loukkaantumisia on ollut tällä kaudella ihan hirveä määrä aiempiin vuosiin verrattuna. Joka maanantai saa lukea kuinka joku starter on sivussa loppukauden tai 8 viikkoa etc. Aiemmin sanoin tässä ketjussa, että mielestäni loukkaantumisia ei ole ollut normaalia enemmän, mutta nyt täytyy kyllä muuttaa mielipidettä.

Rogers, Boldin, Kalu, Jansen, Turley, Stoutmire, Williams, Mickens, Grossman, Garner, Boston, Gannon, Smith, Heap, Winslow, Campbell, Kleinsasser etc etc.

Lisätään listaan vielä viime viikonlopun jälkeen Simms, Foster, Peterson... Onkohan pelistä tulossa liian kovaa ja pelejä liikaa kun kavereita putoaa kuin kärpäsiä? Ja nimenomaan näitä vammoja on lukematon määrä nimenomaan avainpelaajilla?
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Dallas Cowboys 10 - New York Giants 26

Woohoo!!

Nyt voidaan jo kai virallisesti puhua alkukauden "Cinderella storysta" kun Giants haki vakuuttavan 26-10 voiton Dallasista, missä Big Blue ei yleensä ole juhlinut. Viime viikolla kaatui Packers & Favre ja nyt Cowboys & Tuna...huh huh. Viime kaudella voitettiin koko kaudella vain 4 peliä ja nyt viiden ottelun jälkeen on jo sama voittomäärä kasassa.

On kyllä ihailtavaa katsoa kuinka Giants on muuttunut Coughlinin tulon myötä täydellisesti surkeasta vitsistä varteenotettavaksi haastajaksi. Ja se tyyli millä nämä kaikki voitot ovat tulleet poikkeavat täysin siitä millaista peliä nähtiin viime vuonna Fasselin kanssa.

Coughlin vannoi tammikuussa, että hänen ensimmäisenä päämääränään on palauttaa ylpeys ja taistelu takaisin New York Giantsiin ja sen hän on tehnyt yli odotusten.

Viime vuonna Giants olisi hävinnyt samanlaisen ottelun 30-9 kun ensimmäisellä puoliajalla hyökkäys ei toiminut toivotulla tavalla ja Cowboys juoksi aika vaarallisen näköisesti.

Giants meni 3-0-johtoon Steve Christien field goalilla ensimmäisellä neljänneksellä, mutta Testaverde ja Keyshawn Johnson veivät kotijoukkueen 7-3-johtoon 7 yardin touchdownilla toisella neljänneksellä lähes 6 minuutin hyökkäyksen jälkeen.

Cowboysilla oli tosin mahdollisuus johtaa enemmänkin, mutta 4th&goal-tilanteessa ensimmäisen neljänneksen lopulla Kevin Lewis pysäytti Eddie Georgen.

Billy Cundiffin 41 yardin FG vei Cowboysin 10-3-johtoon, muta Christie kavensi vielä tilanteeksi 10-6 puoliajan viimeisellä sekunnilla 51 yardin field goalilla.

Ilmeisesti Coughlin piti jätkille puhuttelun ja se toimi. Tosin siinä vaiheessa myös Cowboys alkoi tehdä virheitä, joita Parcellsin joukkueet eivät yleensä tee.

Davis koski juuri ja juuri -- mutta koski kumminkin -- Feaglesia kun tämä yritti puntia, joten Giants sai pitää pallon ja seuraavaksi Tiki Barber juoksi 58 yardia ja parin Cowboysin penaltyn jälkeen Warner heitti kauniin 1 yardin faden Shockeylle, jota Roy Williams ei pystynyt pitämään kiinni (tosin Shockey kieltämättä työnsi Williamsia) ja Giants johti 13-10 eikä enää lupunut johdosta.

Carlos Emmonsin ja Osi Umenyioran johdolla Big Blue pysäytti Cowboysin hyökkäyksen ja Cundiffin 52 yardin FG yritys jäi liian lyhyeksi.

Christien 47 yardin FG viimeisen neljänneksen alussa teki tilanteeksi 16-10 ja kun Cowboys yritti taas 4th & 1-tilanteessa niin tällä kertaa Will Allen pysäytti Darian Barnesin ja Warner, Toomer sekä Barber toivat pallon tarpeeksi lähelle että Christie sai potkaista päivän neljännen field goalinsa: 19-10 Giants.

Ottelun ylivoimaisesti paras pelaaja ja yksin koko liigan parhaista tällä hetkellä, Tiki Barber sai Warnerilta screen-syötön ja juoksi sen 55 yardia ja lopulta vielä 3 yardin touchdownin, joka ratkaisi ottelun lopullisesti 2 minuuttia ennen loppua.

Testaverde yritti vielä epätoivoisesti heittää, mutta Will Peterson katkaisi Cowboysin viimeisen yrityksen ja peli oli siinä.

Big Bluen puolustusta on edelleen mahtava katsoa. Defensive coordinator Tim Lewis on saanut koko ryhmän sellaiseen vireeseen, että se pystyy tällä hetkellä pysäyttämään kenet tahansa, vaikka vielä kuukausi sitten McNabb ja Owens repivät sen täysin auki.

On ollut todella rohkaisevaa katsoa kuinka secondary on nykyään helvetin kova, vaikka sieltä puuttuvat sekä Williams että Stoutmire. Etenkin Will Allen (5 taklausta) on parantanut surkean Eagles-ottelun jälkeen helvetisti (tosin Allen myös pudotti taas ainakin 2 varmaa syötönkatkoa, mutta korvasi ne pysäyttämällä Barnesin tärkeässä paikassa), tukimiehet Green (3 taklausta)-Lewis (6)-Emmons (4) ovat joka puolella ja puolustuksen linja toimii loistavasti.

Warner (18/33, 217 yds, 1 TD) on ollut todella luotettava, vaikka moni ennusti aivan muuta. Tosin hyökkäyksen arvosanaa laskee tällä hetkellä se, että se ei pystynyt käyttämään tilanteita tarpeeksi hyvin hyödykseen ja siksi esimerkiksi Christie joutuikin potkaisemaan eilen neljä field goalia. Red zone-työskenetelyssä on siis vielä parannettavaa.

Tiki Barber (23 - 122 yds, 1 TD rushing; 5 - 76 yds catching) on aivan uskomattomassa vedossa nykyään ja on ollut ehdottomasti yksi alkukauden parhaista pelaajista koko liigassa. Ron Dayne ei eilen juossut kertaakaan ja eipä hänellä ole enää mitään tarvettakaan kun Tiki on tulessa!

Shockey (5 - 44 yds, 1 TD) oli eilen OK -- Williamsia vastaan pelaaminen ei ole niitä helpoimpia tehtäviä.

Odotin, että Parcells yrittäisi juosta kaikesta huolimatta ja ensimmäisellä jaksolla se onnistuikin suht hyvin, kunnes Giants pysäytti joukkueen toisella jaksolla. Eddie George oli yllättävän pirteä juoksemalla 75 yardia ja Richie Andersonkin juoksi 56 yardia.

Testaverde (15/24, 126 yds, 1 TD, 1 INT) oli vaarallinen alussa, mutta oli Strahanin & co. armoilla toisella jaksolla, kuten myös hänen tuttu parinsa Keyshawn (4 - 43 yds, 1 TD).

Greg Ellis (7 taklausta, 2 säkitystä), Dat Nguyen (8 taklausta) ja La'Roi Glover (4 taklausta, 1 säkitys) loivat hyvin painetta Warneriin ja pitivat Barberin kurissa ensimmäiset 30 minuuttia. Roy Williams (5 taklausta) taklasi Amani Toomeria pari kertaa todella kovaa, mutta Dexter Coakley oli täysin näkymätön koko ottelun.

Giants saa nyt levätä tämän viikon kunnes sitä seuraavana sunnuntaina Giants Stadiumille saapuu eilen Michael Vickin pysäyttänyt Detroit Lions. Tällaisen alkukauden jälkeen Giants Stadiumilla pitäisi olla taas pitkästä aikaa tunnelmaa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Rocco
Lisätään listaan vielä viime viikonlopun jälkeen Simms, Foster, Peterson... Onkohan pelistä tulossa liian kovaa ja pelejä liikaa kun kavereita putoaa kuin kärpäsiä? Ja nimenomaan näitä vammoja on lukematon määrä nimenomaan avainpelaajilla?

Pelin fyysisyys sinänsä ei ole mielestäni juurikaan lisääntynyt viime vuosina ja nythän "liian kovasta" pelistä on tällä kaudella rangaistu tarkemmin.

Mielestäni kyse on siitä, että pelaajat treenataan loppuun jo liian aikaisin. Mini campit alkavat ehkä liian aikaisin keväällä ja training campilla ei juurikaan ole lepoa yhtään. Mielestäni preseason-otteluita voisi vähentää kolmeen ja mini campit alkamaan pari viikkoa myöhemmin, että pelaajat eivät polttaisi itseään loppuun. Lajissa mennään tällä hetkellä fyysisyyden äärirajoilla etenkin treenaamisen kohdalla ja se ei ole hyvä asia pitkällä aikavälillä. Peliurat lyhenevät entisestään ja loukkaantumiset puolestaan lisääntyvät.

Tämä näkyy jo high schoolista alkaen, missä pelaajilta vaaditaan fyysisesti ehkä liikaa. Tästä on puhuttu paljon valmentajien ja koulujen kesken, mutta toisaalta kukaan ei halua antaa muille tasoitusta tai etumatkaa vähentämällä treenaamista.

Tai sitten kyseessä on vain todella paljon huonoa tuuria tänä vuonna....who knows.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Re: Dallas Cowboys 10 - New York Giants 26

Viestin lähetti JLand
Woohoo!!

Nyt voidaan jo kai virallisesti puhua alkukauden "Cinderella storysta" kun Giants haki vakuuttavan 26-10 voiton Dallasista, missä Big Blue ei yleensä ole juhlinut. Viime viikolla kaatui Packers & Favre ja nyt Cowboys & Tuna...huh huh. Viime kaudella voitettiin koko kaudella vain 4 peliä ja nyt viiden ottelun jälkeen on jo sama voittomäärä kasassa.

Nettiradion ja TV-katsojien kommenttien perusteella Giants sai pelissä enemmän kuin vähän apua parhaansa mukaan itseään jalkaan ampuneilta Cowboyseilta ja lisäksi tuomareilta. Pari kuviota sai suurta apua päivänselvistä rikkeistä ja yksi jopa kommentin "the most illegitimate drive in NFL history" :) No, eipä se: näin niitä pelejä voitetaan.Siitä olen samaa mieltä, että Tiki on leimahtanut suorastaan liekkeihin. Kuka olisi ennen kauden alkua uskonut? Ei se, pakkohan tässä on hiljalleen alkaa Giantseihin uskomaan, mutta takaraivossa kolkuttaa silti "eiväthän ne enää ensi viikolla..." -ajatus.

Itse seurasin enemmän Pats - Fins -matsia, joka ei otteluna ollut kovinkaan mielenkiintoinen, mutta hinta tappionkin hetkellä oli Miamille kova: kaksi QB:ta paskaksi viimeisellä drivellä. Elämä on joskus kovaa. Dolphins-fanin kommentti noin 5 minuuttia ennen Fielderin loukkaantumista: "This team needs to straighten up now. And Fielder needs to die in a hurricane".

Toinen seurannan alla ollut peli oli Carolina - Denver, jota seurasin ihan Broncos-fanin työnimikkeen alla. Ei ollut (jälleen nettiradion) perusteella kovin kummoinen peli tämäkään. Löysää viimeistelyä Denveriltä (täydellistä hallintaa 1. neljänneksellä, tuloksena 2 potkumaalia ja Carolina ohi 2. neljänneksellä). Muutenkin peli oli melkoista tervanjuontia ja esim. Mr. The Snake teki parhaansa, jotta pisteet matkaisivat muualle kuin kotijoukkueelle. Voitto tuli kuitenkin. Luojalle kiitos Droughnsista, toivoa vain sopii ettei mies tee Denver-hyökkääjille tyypillistä temppua ja joko loukkaannu tai katoa olemattomiin mahtavan alun jälkeen. Bring on Oakland!
 
Viimeksi muokattu:

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Re: Re: Dallas Cowboys 10 - New York Giants 26

Viestin lähetti mission16W
Nettiradion ja TV-katsojien kommenttien perusteella Giants sai pelissä enemmän kuin vähän apua parhaansa mukaan itseään jalkaan ampuneilta Cowboyseilta ja lisäksi tuomareilta. Pari kuviota sai suurta apua päivänselvistä rikkeistä ja yksi jopa kommentin "the most illegitimate drive in NFL history" :)

Tarkoitat ilmeisesti juuri tuota "running into the kicker" penaltya, jossa Davis(vai Coakley?) juuri ja juuri koski Christieen, tai periaatteessa Christie itse potkaisi Davisia selkään. Ja Shockeyhan työnsi selvästi Williamsia, mutta samanlaisia tilanteita menee läpi koko ajan. Cheap calls/non-calls, mutta kyllä ne mulle kelpaa sen jälkeen mitä tapahtui San Franciscossa ja kuinka Giants ampui itseään jalkaan viime kaudella.

Parcellsin päätös yrittää 1st downia 4th down-tilanteessa kun ottelua oli jäljellä vielä 10 minuuttia oli varmasti monen mielestä ihmeellinen ratkaisu, mutta Tuna ei olisi Tuna, jos hän ei tekisi noita juttuja -- kuten Keyshawnin option-syöttö etc.

*

Supernatural on ollut pari viime viikkoa yllättävän vaisu ja nyt hänet pysäytti Lions. Vick teki aika ihmeellisiä virheitä, jollaisia häneltä ei ole totuttu näkemään. Ilmeisesti Falconsin West Coast-hyökkäys tuottaa vielä Vickille vähän vaikeuksia, koska nyt pitäisi jo vähän heittääkin...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Week 6

Ja loukkaantumiset jatkuvat. Nyt loukkaantui Carolina Panthersin puolustuksen tackle Kris Jenkin, jonka kausi on ohi olkapäävamman vuoksi.

Erittäin paha menetys Panthersille (1-3), joka kohtaa sunnuntaina kovan Eaglesin (4-0) Phillyssa. McNabb ja TO saivat huilata viime viikon, joten eiköhän Eaglesin voittoputki saa jatkoa.

Buffalossa kohtaavat kaksi liigan surkeimmin aloittanutta joukkuetta kun kotijoukkue Bills (0-4) saa vieraakseen Dolphinsin (0-5).

Culpepper & Moss matkustavat New Orleansiin, missä on todennäköisesti luvassa taas yksi air show.

Jacksonvillessa vierasjoukkue Chiefsilla (1-3) on mahdollisuus noista takaisin taisteluun playoff-paikasta lyömällä Jags (3-2), sillä kotijoukkueen hyvä alku ei ole saanut viime viikkoina jatkoa, vaan Jags on hävinnyt 2 ottelua putkeen.

Big Ben yrittää jatkaa Steelersin (4-1) kovaa menoa Dallasissa Tunan (2-2) kustannuksella.

Kierroksen ehkä mielenkiintoisimmassa ottelussa kotijoukkue New England Patriots (4-0 ja 17 peräkkäistä regular season-voittoa) saa vastaansa Seahawksin (3-1). Shaun Alexander oli viime viikolla tulessa juoksemalla 150 yardia, joten Patsin puolustus saa tehdä kaikkensa pysäyttääkseen hänet. Patsia vastaan on muutenkin liikutettu tällä kaudella palloa yllättävän tehokkaasti, vaikka joukkue on kaikki pelinsä voittanutkin.

Atlantassa vierasjoukkue Chargers (3-2) yrittää pysäyttää hämmentyneen Vickin (4-1), joka on menettänyt otettaan viime aikoina. Voitolla Chargers olisi voittanut jo nyt yhtä paljon pelejä kuin viime kaudella.

Detroitissa puolestaan kotijoukkue Lions (3-1) yrittää jatkaa Packersin (1-3) tuskaa. Huhujen mukaan Raiders olisi treidaamassa Jerry Ricen Detroitiin, mutta vielä ainakaan ei ole tapahtunut mitään.

Sain kaverilta aika halvalla liput Jets/49ers-otteluun ja tottakai sitä pitää mennä katsomaan peliä kun harvoin tällainen tilaisuus tulee. Jets on voittanut kaikki neljä pelaamansa ottelua ja 49ers (1-4) lopetti tappioputkensa viime viikolla. 49ers puolustuksen tärkein pelaaja Julian Peterson on muuten myös koko loppukauden sivussa akillesjänne vamman vuoksi, joten ikinuori Curtis Martinin ja Penningtonin tehtävä helpottui taas vähän.

Jets oli vaikeuksissa Billsin kanssa viime viikolla, mutta voitti lopulta viimeisen minuutin potkumaalilla -- nyt uskoisin, että Pennington & co. saavat jo enemmän aikaan ja Jets jatkaa tappiotonta sarjaansa. Ensi viikolla onkin sitten edessä kovempi testi kun Gang Green matkustaa Patsin vieraaksi...On muuten ollut hienoa nähdä John Abrahamin uusi tuleminen, koska hänen peliään on aina ilo katsella.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös