New York Rangers 2022–2023 – nousu huipulle?

  • 135 595
  • 518

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tarasenkolle pitäisi saada jatko tehtyä. Huikea ukko.
Täysin samaa mieltä, ollut erittäin hyvä lisäys kärkikutoseen ja yhteispeli etenkin Zibanejadin kanssa tuntuu klikkaavan todella hyvin. Harmi vaan että Tarasenko ei taida olla vielä ihan tarpeeksi vanha että lähtisi tekemään mitään superseuraystävällisiä "1 vuosi 1 miljoona"-tyyppisiä diilejä, vaan näiden esitysten jälkeen kesällä saatetaan lyödä eteen tarjouksia joihin Rangers ei pysty millään vastaamaan kun palkkakattotilanne on mitä on. Varmasti siellä kyllä mahdollisuuksia lasketaan ja ränklätään, etenkin jos Tarasenko esiintyy yhtä hyvin myös pudotuspeleissä, joita varten hänet ensisijaisesti hankittiin.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tampa-pelin jälkeen ounastelin back-to-backin jälkimmäisestä osiosta vähän ohipeliä, ja sellainen sielä tuli. Kiihkeän ja fyysisen matsin sekä matkustamisen jälkeen tankit oli selvästi vähän tyhjinä sekä fyysisesti että henkisesti, eikä Rangers saanut oikein missään vaiheessa konetta käyntiin. Kid Line taisi pörrätä taas kaikista energisimmin, mutta Blues piti laatupaikat melko vähissä, ja taisipa näillä olla vähän ylimääräistä näyttämisenhaluakin Tarasenkon paluun kunniaksi. Sai kyllä hienon vastaanoton kotiyleisöltä.

No jos jotakin posia kaivetaan niin ylivoima toimi taas mainiosti, ja mainittu Tarasenkokin nappasi sieltä taas pari pinnaa, eli on kyllä korvannut enemmän kuin hyvin Kanen tuossa nipussa. Toki tuo jälkimmäinen maali tuli kuudella pelaajalla, mutta silti. Trouba oli myös normaaliin tapaan mukana, eli se Tampa-pelin tärsky ei ollut vakava. Hyvä niin.

Vähän sellaista läpsyttelyä ja näennäistä tekemistähän tämä taas oli, ja pari Bluesin maalia syntyi aika ihmeellisistä kiekonmenetyksistä. Ensimmäisessä Panarin lähti koittamaan jotain käsittämätöntä jalkakikkaa alimpana pelaajana helpon syötön, ja jatkoajalla Miller yksinkertaisesti hukkasi kiekon Bluesin päädyssä mentyään liian kovaa, ja vastahyökkäyksestä Blues sitten ratkaisin voiton.

No, tämä oli vähän tämmöinen matsi. La-su-yönä jatkuu Blue Jacketsia vastaan.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Ei yllätyksiä Ohiossa, Rangersille melko kliininen 4-0-voitto ja Igorille todennäköisesti kauden helpoin nollapeli. Blue Jackets taisteli sen minkä kykeni ja loi muutamia tilanteita, mutta isossa kuvassa vierasjoukkue oli tukevasti kuskin paikalla ja jos nuo Kakon ja Tarasenkon tolppalaukaukset olisivat menneet sisään, lukemat olisivat olleet vähän tylymmät.

Kane oli taas askissa ja pullautti samalla Tarasenkon alaspäin sekä ykkösketjusta että ykkösylivoimasta, joka ei tuntunut juuri parantavan kummankaan yksikön pelaamista. Siinä missä Tarasenkolla on pelissään huomattavasti enemmän nopeutta ja suoraviivaisuutta, Kane on vähän sellainen kaartelija ja kiekonsiirtelijä, joka heittää välillä toki aivan briljantteja siirtoja aivan tyhjästä, mutta hidastaa samalla peliä vähän liikaakin. Zibanejadin ja Tarasenkon pelityylit tuntuivat täydentävän toisiaan, Mikan ja Kanen välillä samaa yhteyttä ei ole vielä löytynyt. Myös ylivoima meni taas turhan tutuksi siirtelyksi Kanen, Foxin ja Panarinin välillä, samalla kun edellisissä peleissä ylivoimapinnoja Kanen tontilta kerännyt Tarasenko puri tuppia penkillä. Ymmärrän että Kanea halutaan edelleen tunkea tuohon ruutuun väkisilläkin koska näyttöjä niin sanotusti löytyy, mutta samalla se on vähän paradoksaalista koska tilalle löytyy myös Tarasenko, joka ei ole myöskään ihan jämäjätkä.

No lopetetaan posin kautta, eli myös Mikkola ilmoittautui mukaan Rocket Richard-kisaan iskemällä kauden ensimmäisen maalinsa Zibanejadin upeasta syötöstä. Vapise Mikko Rantanen!

Viimeiseen runkosarjaviikkoon mahtuu kaksi peliä, eli Sabresia ja Maple Leafsia vastaan mennään vielä alkavalla viikolla ja sitten alkavatkin tosipelit. Noihinkin kahteen mahtuu vielä jonkin verran panosta, sillä teoreettisesti Metron kärkikolmikon osalta sijoitukset, ja sitämyöten ottelutparit sekä kotiedut saattavat edelleen vaihtua.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Yllä mainittu Kane <-> Tarasenko alkaa olla viimeisiä hienosäätöjä, joita tässä haluaisi runkosarjan osalta enää joukkueessa nähdä. Muuten voi lähteä kyllä hyvällä fiiliksellä vielä näihin kahteen viimeiseen peliin välttelemään loukkaantumisia. Miehet ovat terveenä, valmennusjohto on terveenä ja mahdollinen Metron kolmossija ei ole ollut enää lokakuun jälkeen yllätys. Teoriassa voivat joo vielä nousta ylöspäin, mutta en hirveästi laskisi kortteja tuon 6 % todennäköisyyden varaan (Devilsillä tasatilanteessa todennäköinen RW & ROW -etu).

Oikeastaan Kanea lukuun ottamatta koko joukkue tuntuu olevan melko hyvässä kevätvireessä, ja kuntohuippu on ajoitettu oikein. Erityisesti Kid Line ja Igor lähtevät hyvässä iskussa oikeisiin peleihin, ja syvyydestä sekä hyvästä maalivahtipelistä ei ole ikinä tietääkseni haittaa ollut.

Mitään ihmeellistä kierrätystä tuskin nähdään viimeisissä peleissä, kun palkkakattotilaa ei ole ja farmikin pääsi pudotuspeleihin. On siellä pelaajille vielä tarjolla mahdollisuus muuttaa muutama tilastorivi tasaluvuiksi, esimerkkinä Mikalla mahdollisuus ensimmäistä kertaa urallaan rikkoa 90 pistettä, ja Kakko & Lafreniere nyt 39 pisteessä.

Palaillaan playoff-ketjussa.

E: Tarasenkon pitäisin mielelläni, mutta ikä/loukkaantumishistoria -kombo puoltaa viimeisen eläkesopparin hakemista. Kane voisikin lähteä nykykunnossaan vähän halvemmallakin jatkamaan kirkkaissa valoissa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Sabresin voittamalla olisi ollut saumat nosta tasapisteisiin Devilsin kanssa, mutta kiitos jälleen Millerin töhöilyn, tyytyminen oli tasuriin varsinaisella, ja se toinen pinna sujahti sitten näpeistä rankkaritappion jälkeen. En tiedä jyskyttääkö se tuleva soppari edelleen Millerin takaraivossa, mutta tässä kevään mittaan hänelle on sattunut selvästi enemmän näitä aika kalliita lapsuksia, ja tuntuu että pelissä on edelleen jonkinsortin yliyrittämistä ja pakottamista, ikäänkuin pitäisi todistella kykyjä ja potentiaalia. Ne ovat kyllä kaikkien tiedossa, joten toivottavasti keskittyy pudotuspeleissä pelaamaan varmemmin ja vahvuuksillaan ja ilman turhia riskejä.

Nojoo, eipä tuota nyt silti yhden kaveri piikkiin voi laittaa, ei joukkueeltakaan ihan sitä parasta tekemistä. Kanen paluun myötä ykkösketju on edelleen melkoisessa horkassa vaikka Zibanejad koittaakin saada Kanea selvästi käyntiin, ja ylivoima pyörii edelleen mielestäni liian vahvasti numeron #88 ympärillä. Tämä menee nyt vanhan toistoksi, mutta en edelleenkään ymmärrä miksi lähdetään väkisillä korjaamaan jotain sellaista joka ei ole rikki, ja koitetaan tehdä Kanesta pakottamalla jonkinlaista tirehtööriä tuohon ykköskoostumukseen, josta löytyi jo valmiiksi Foxia ja Panarinia. Tarasenko toimi samalla tontilla paljon paremmin, ja Kanen siirtyessä toiseen viisikkoon ja saataisiin tasapainotettua kahta koostumusta paljon enemmän. Joo Panarin teki ylivoimamaalin johon Kane sai syöttöpinnan, mutta tuokin syntyi omasta päästä lähteneestä vastahyökkäyksestä eikä tuosta loputtomasta hieromisesta.

Levi oli Sabresin maalilla jälleen hyvä, siinä onkin Luukkoselle sitten melkoinen kilpailija tuleviksi vuosiksi.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Sabresille menetetty piste ei sitten sen enempää merkinnyt, kun Canes ja Devils hoitivat omat velvollisuutensa. Rangers aloittaa vieraissa ja sijoitus on Metron kolmas. Torstain ja perjantain välisenä yönä pelattavaa peliä Maple Leafsia vastaan en suosittele kenellekään ainakaan yöunien kustannuksella. Suurin mielenkiinto on enää siinä, että keikahtaako sieltä sittenkin vielä 'Canes vastaan?

NJ pelaa viimeisen pelinsä panoksetonta Capitalsia vastaan. Hurricanesilla vastassa Florida, ja jälkimmäiseksi mainittu on äitynyt aika kovaan kevätvireeseen, ja haluaa varmasti välttää Bostonin 1. kierroksella. Mielenkiintoinen peli.

Nykyvireinen 'Canes ei edes välttämättä olisi kovin huono arpa, vaikka tässä on asennoiduttu jo kuumaan paikallissarjaan pidemmän aikaa. Ei sieltä helppoa vastustajaa ole toki kummassakaan skenaariossa tulossa. Islanders tai Pens olisi kyllä paljon mielekkäämpi villi kortti -joukkue Metron puolelle kaaviota. Jos se oli siis vielä mahdollista, emt.
 
Viimeksi muokattu:

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Devils sitten vastassa pleijareissa. Eipä ainakaan matkustamiseen mene aikaa. Jotenkin on pelonsekaiset tunnelmat perssiissä. Neljä ottelua runkosarjassa: 3-5, 4-3 ja., 3-4 ja, 1-2. Taisi Devils olla yksi pahimmista vastustajista runkosarjassa. Kertaakaan ei voitettu siis varsinaisella peliajalla. NYR kuitenkin taitaa päästä pleijareihin parhaalla rosterilla, ja nyt konkarienkin pitäisi syttyä viimeistään.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Niinhän se alkoi kuten pitikin. Jotenkin koko pelissä näkyi pleijarikokemusten erot, Devils luisteli ja sähisi joka suuntaan, kun taas Rangers rytmitti ja hidasti, teki pääsäääntöisesti fiksuja valintoja kiekolla ja blokkipeli oli kohtalaisen timanttisessa kunnossa. Ja pakko syttyä Tarasenkon pelistä, pleijarimaailmaan sopiva pelaaja, joka voi kantaa Panarinia rinnallaan.

Työjako tuntui olevan se, että top6 ratkoo erikoistilanteista ja bottom6 painaa 5v5-pelissä painopistettä Devils-päätyyn. Ensimmäisen erän tunnustelun jälkeen Kid line tuntui pääsevän rytmiin erinomaisesti mukaan ja oli omaan silmään pelillisesti varmin kenttä. Tämän hetken "jako" voisi tietää hyvää, kun siellä on kärkikentistä vielä aika paljon potentiaalia revittävissä 5v5-peliinkin.
Toki varsinkin tasakentällisin Kane antoi paljon tasoitusta Devilsin suuntaan. Aivan järkyttävän näköistä pelaamista, enkä yhtään ihmettelisi, jos siellä on piakkoin Veseyt tai kumppanit paikkaamassa Mikan ja Kreiderin rinnalla. Mahdoinkohan nähdä yhtäkään hyvää pelillistä suoritusta mieheltä, harmillinen homma.

Joka tapauksessa todella hyvä startti ja toivottavasti jänne kestää tasaiseen suorittamiseen pelistä toiseen. Viime vuonna ensimmäinen raastava ja pitkä sarja Pensiä vastaan näin jälkikäteen ajateltuna vei turhan paljon mehuja tulevista koitoksista. Josko tällä kaudella kokemusta rikkaampana reitti olisi tasaisempi, ylihuomenna ollaan jo huomattavasti viisaampia.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Tuli katsottua vaan tuo pelin kooste. Kreider näyttää heränneen oikeaan aikaan, noissa ohjureissa hän on yksi sarjan parhaita.

Hughes oli useammassa Devilsin tilanteessa isossa osassa mukana. Huikea pelaaja, mutta varjopuolena sitten omassa päässä ainakin Lindgrenin maalissa oli pahasti pelin ulkopuolella.

Seuraavaan peliin tulee varmasti sisuuntunut Devils, eikä Rangersin takki saa aueta yhtään.
 

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Pieni "palstapalaute" ilmeisesti auttoi Kanea, ainakin pisteiden valossa näyttää onnistuneen jo paremmin toisessa Devils matsissa?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Chris Kreider. Liian vähän puhutaan tuosta erityisominaisuudesta. Siis aivan tajuton ukko maalinedessä noiden ohjureidensa kanssa. 4 ohjurimaalia kahteen peliin.
Joo, Pavelskista aina hehkutetaan maalineduspelaamisen suhteen, mutta Kreider tehnyt noilta tonteilta vielä enemmän maaleja. Tästä oli joku tilastokin, mutta en nyt muista kuinka kauan taaksepäin oli laskettu. Vaikka onhan Pavelski ihan kunkku ohjaamaan vaikeista asennoistakin, Kreider taas enemmän järkkymätön jässikkä, ja tehnyt paljon noita ihan suunniteltuja ohjausmaaleja ja latonut tyhjiin Ziban syöttöjä tai ripareita.

Edit: Kyllähän tuo NJ:n kokemattomuus nyt on näkynyt. Ihan nöösipoikia olleet, eivätkä ole tarjonneet ollenkaan sitä vastetta mitä odotettiin ja ehkä vähän pelättiinkin. Saa nyt nähdä tuleeko tästä kova sarja vielä, kyllä Devilsin täytynee molemmat Gardenin pelit napata, että nousee vielä kyytiin.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Pieni "palstapalaute" ilmeisesti auttoi Kanea, ainakin pisteiden valossa näyttää onnistuneen jo paremmin toisessa Devils matsissa?
En malta odottaa seitsemännen finaalin jälkeistä haastattelua jossa Kane kiittelee kyynelsilmin ja mestaruuslippis päässä Overtime Forum Boysia tuesta ja sytyttämisestä silloin kun oli vaikeaa. It was definitely something special.

Nojoo, kyllähän se vähän silti näyttää että Kanea ei aidosti tuo runkosarjan loppusuora hirveästi napostellut, mutta nyt kun on tosi kyseessä niin se seuraava vaihde on lyöty silmään. Ei se liike ole vieläkään mitään maagista tai säkenöivää, mutta ero tulee noissa pienissä jutuissa ja tuntuu että joka kerta kun Kane on saanut näissä peleissä kiekon, sitä seuraa lähes aina peliä merkittävästi edistävä ratkaisu ja etenkin ylivoimalla turha hierominen on lopetettu ja niitä iskunpaikkoja haetaan jatkuvasti. Mitään Selke-ehdokkuuksia ei kannata vieläkään odotella, mutta hyökkäyssuuntaan Kane on alati vaarallinen, ja kyllä se karjahteluksi meni tuon tämän tekemän maalin jälkeen. Kiekonriisto keskialueelle, siitä vauhdilla maalilla ja rystyltä kattoon, showtime baby. Ja leikitään nyt hetki että kaikkea tuota ei mahdollistanut ennenkaikkea Brattin käsittämättömän löysä pelaaminen tilanteessa.

Kyllähän ne pari peliä ovat mennee selkeästi yli odotusten, ja erityisesti on ilahduttanut tuo koko porukan tiivistynyt puolustuspelaaminen, joka on ollut suoranaista myrkkyä Devilsille. Vastustajan runkosarjasta tuttu raikas ja energinen hyökkäyspelaaminen on saatu hyydytettyä lähes kokonaan, ja on aika kuvaavaa että Devils on saanut kahteen peliin aikaiseksi kaksi maalia, joista toinen tuli rankkarilla ja toinen ylivoimalla. Sopii toivoa että ketsuppipullo pysyy yhtä tiukassa jatkossa, ja jos se on Igorista kiinni, niin taitaa pysyäkin.

Alussahan tässä joka tapauksessa vasta ollaan, joten toivottavasti peli pysyy yhtä ryhdikkäänä ja kurinalaisena myös kotiyleisön edessä. Veikkaan että MSG:llä tulee olemaan myös "ihan ok" meininki ainakin yleisön puolella kun kiekko tippuu jäähän. Baba O'Rileya odotellessa!
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Chris Kreider. Liian vähän puhutaan tuosta erityisominaisuudesta. Siis aivan tajuton ukko maalinedessä noiden ohjureidensa kanssa. 4 ohjurimaalia kahteen peliin.
Luulisi Devilsin tietävän, ettei Kreideriä pitäisi päästää maalin eteen ohjailemaan. Mielenkiintoista on muuten, että Ziballa taitaa olla 0+1 plakkarissa, vaikka Rangers latonut 10 kaappia. Tehoreserviä on.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Luulisi Devilsin tietävän, ettei Kreideriä pitäisi päästää maalin eteen ohjailemaan. Mielenkiintoista on muuten, että Ziballa taitaa olla 0+1 plakkarissa, vaikka Rangers latonut 10 kaappia. Tehoreserviä on.
Ideaalisesti toimiessaan Rangersin ylivoima pakottaa vastustajan keskittymään joko Kreiderin ohjauksiin tai Zibanejadin onetimeriin. Veikataan rohkeasti, että Ziba tekee seuraavan kun Devils keskittyy enemmän Kreideriin, eikä Fox pakota syöttöä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Nojoo, kyllähän se vähän silti näyttää että Kanea ei aidosti tuo runkosarjan loppusuora hirveästi napostellut, mutta nyt kun on tosi kyseessä niin se seuraava vaihde on lyöty silmään. Ei se liike ole vieläkään mitään maagista tai säkenöivää, mutta ero tulee noissa pienissä jutuissa ja tuntuu että joka kerta kun Kane on saanut näissä peleissä kiekon, sitä seuraa lähes aina peliä merkittävästi edistävä ratkaisu ja etenkin ylivoimalla turha hierominen on lopetettu ja niitä iskunpaikkoja haetaan jatkuvasti. Mitään Selke-ehdokkuuksia ei kannata vieläkään odotella, mutta hyökkäyssuuntaan Kane on alati vaarallinen, ja kyllä se karjahteluksi meni tuon tämän tekemän maalin jälkeen. Kiekonriisto keskialueelle, siitä vauhdilla maalilla ja rystyltä kattoon, showtime baby. Ja leikitään nyt hetki että kaikkea tuota ei mahdollistanut ennenkaikkea Brattin käsittämättömän löysä pelaaminen tilanteessa.
Noo, ei nyt ihan keulita sentään vielä, yksi ok-peli Kanelle ensimmäisen alta arvoasteikon -pelin jälkeen. Myöskin tuo Ziban tehosaldo on varmasti isolta osalta Kanen aikaansaamaa.
Kane on todella hyvä kiekon kanssa, syöttämään. Vähän sellainen Raipe-tyylinen, syötöt lähtee vaikka päällä seisten. Mutta kaksinkamppailut ja luistelu (kiekottomana ja kiekollisena) on ihan olematonta ja sekoittaa kahden muun peliä ketjussa. Harvoin kun sitä peliä voi paikaltaan tehdä. Kuvitelkaa nyt, että herran kanssa pelaa Kreider, joka sinkoaa kuin Selänne lähtöön ja Ziba ei tästä hirveästi jälkeen jää. Vanha sanontahan on, että ketju on yhtä voimakas kuin sen heikoin lenkki.
Ensimmäisen pelin ylivoimalla vaikutti jopa, että Fox välttelee syöttämästä Kanelle. Joko, että tempo menee, tai että mies on krittisesti juuri siinä Foxin ja Kreiderin välissä.
Suunta on kuitenkin oikea ja toivon totisesti, että vauhti tästä vaan kiihtyy. Jatkosopimusta en kuitenkaan tekisi, vaikka ilmaiseksi saisi. Mies on joko rikki, tai kilometrit vaan tulleet täyteen.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Noo, ei nyt ihan keulita sentään vielä, yksi ok-peli Kanelle ensimmäisen alta arvoasteikon -pelin jälkeen.
Keulitaanpas perkele, aloin tässä virittelemään jo adressia sen tiimoilta että Vapaudenpatsas korvataan samankokoisella veistoksella Kanesta Rangers-nutussa!

Mutta joo, kuten sanoin niin eihän se liike vieläkään silmää hivele ja puolutussuuntaan mennään aikalailla minimisuorituksilla, mutta väittäisin että ero runkosarjan läpsyttelyihin on silti selkeä. Noissa matseissa Kane näytti turhan usein suorastaan haluttomalta ja siltä että touhu ei napostele alkuunkaan, ja välillä kaveri tuntui suurinpiirtein nukahtavan kiekko lavassa. Hermoja koeteltiin ainakin täällä päässä, ja Kanen peluuttaminen tuntui suurinpiirtein joukkueen sabotoinnilta. Nyt tekemisessä on enemmän tolkkua ja ratkaisuhalukkuutta löytyy ihan eri tavalla kuin vielä muutama viikko takaperin, joten sopii toivoa että tämä oli nyt sellainen uusi vakio. Niin kauan kun kaveri tekee paria pinnaa per peli ja pysyy tasakentällisin plusmerkkisenä pelaajana, mulle on ihan sama vaikka Kane jakaisi kentällä ollessaan nimmareita ja poseeraisi fanien kanssa kimppakuvissa, heh.

Mistään jatkosopimuksista ei tosiaan kannata edes keskustella ja jos viivalla olisivat Kane ja Tarasenko siinä vaiheessa kun pitäisi päättää kumpi signataan kesällä jatkoon, valinta on yksitoista kertaa kymmenestä Tarasenko, vaikka palkkakattotilanteen tilanteen takia tällaiset skenaariot ovat ylipäätänsä aikalailla mahdottomia. Kane on täsmälääkettä näihin peleihin ja on ainakin toistaiseksi osoittanut olevansa hankinnan arvoinen, mutta 82 pelin runkosarjassa vaikutus voisi kääntyä negatiiviseksi. Toki jos saa lonkkansa kuntoon ja haluaa tulla loppukaudesta takaisin Rangersiin minimisopparilla, niin tervetuloa vaan.

Tietysti näiden ylistysten jälkeen nappaa ensi yönä 0+0 ja -5...
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Näin se on kääntynyt ja huomenna ollaankin sitten jo selkä seinää vasten ja pienet kakat pöksyssä kun Devils on kiepsauttanut sarjan täysin päälaelleen. Kahden vahvan matsin jälkeen Rangersin tekemisen taso on suorastaan romahtanut, joten Gallant on päättänyt vihdoin reagoida, ja kutospeliin lähdetään näillä koostumuksilla:




Top ysiä on siis ränklätty jonkin verran, näkyvimpänä tietysti Panarinin valahtaminen kolmosketjuun, eli kaveria koitetaan saada viimeisenä hätäkeinona hereille edes tämän myötä. Ylivoimakoostumuksista ei ole vielä tullut tietoa, mutta pitäisi kyllä melkoisena ihmeenä jos myös ne eivät olisi menneet edes osittain uusiksi, niin umpisurkeaa tekeminen on sielläkin osastolla ollut.

Valitettavasti ongelmat taitavat olla tällä hetkellä hieman syvemmällä kuin pelkissä ketjukoostumuksissa, mutta nakellaan nyt sitten viimeiset nopat ja katsellaan tulokset, meni syteen tai saveen. Jos kelkka ei tuosta enää käänny, kesältä voinee odotella taas jonkin sortin muutoksia. Kenties isojakin.
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Panarin on pelaaja, jonka läsnäolo ketjussa kuin ketjussa muuttaa pelaamisen dynamiikan ihan täysin ja siksi pahaa pelkään että Chytilin ketju on aivan pihalla huomisessa matsissa. Myöskään tuo Trocheckin vitja ei säväytä paperilla. Tuo joukkue vaan ei ole rakennettu playoffeja varten ja siksi pelkään, että noutaja tulee. Ellei sitten yv ala toimimaan murhaavasti ja Ziban ketju toimi kuin unelma.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Panarin on pelaaja, jonka läsnäolo ketjussa kuin ketjussa muuttaa pelaamisen dynamiikan ihan täysin ja siksi pahaa pelkään että Chytilin ketju on aivan pihalla huomisessa matsissa. Myöskään tuo Trocheckin vitja ei säväytä paperilla. Tuo joukkue vaan ei ole rakennettu playoffeja varten ja siksi pelkään, että noutaja tulee. Ellei sitten yv ala toimimaan murhaavasti ja Ziban ketju toimi kuin unelma.

Samaa mieltä. Mun mielestä Kaapo tuli ihan hyvin tuohon ykköseen ja olisin sen pitänyt kasassa. Sillä on kuitenkin ihan hyviä kokemuksia yhdessä. Panarin kakkoseen ja Kane/Tarasenko toiselle laidalle.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Panarin on pelaaja, jonka läsnäolo ketjussa kuin ketjussa muuttaa pelaamisen dynamiikan ihan täysin ja siksi pahaa pelkään että Chytilin ketju on aivan pihalla huomisessa matsissa. Myöskään tuo Trocheckin vitja ei säväytä paperilla. Tuo joukkue vaan ei ole rakennettu playoffeja varten ja siksi pelkään, että noutaja tulee. Ellei sitten yv ala toimimaan murhaavasti ja Ziban ketju toimi kuin unelma.
Juuri näin, ja Kanen myötä rosteriin tuli toinenkin pelaaja, joka on kiekottomana aika hyödytön. Ylipäänsä nämä siirtorajan hankinnat eivät oikein istu joukkueeseen ja pelitapaan, vaikka Tarasenkolle annan sinänsä puhtaat paperit.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hieman synkkiä pilviä tämä sarja nosti Rangersin ylle.

Valmennus?

-Kahden kauden aikana Rangers ei mielestäni ole ottanut merkittäviä kehitysaskeleita viisikkopelissään. Pudotuspeleihin on nähty tiivistymistä mutta siinä se. Varsinkin paineenaltalähdöt tuottaa isoja haasteita.

Johtavat pelaajat?

-Panarin, Zibanejad etunenässä. Onko näistä viemään joukkuetta päätyyn asti? Vaikea uskoa. Entä onko nuorista hyökkääjistä johtamaan tätä joukkuetta? Vähän epäileväinen olen senkin suhteen. Siltikin täytyy sanoa että Kid Linen hajottaminen oli virhe.

Jokatapauksessa paljon on mietittävä Drurylla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pettymys jäi päällimmäiseksi tästäkin kaudesta. Pleijareissa ei riittänyt eivätkä viime hetken vahvistukset tuoneet sitä ylimääräistä lisävauhtia ratkaisupeleihin. Kuten @mikkelson totesi, on organisaatiolla paljon pohdittavaa. Riittääkö johtavien pelaajien taso ja toisaalta rosterin leveys menestykseen.
 

tylerdurden

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR, LFC, Suomifutis
No sepä jäi tänä vuonna pahasti piippuun. Panarin kuin haamu koko ottelusarjan ajan ja moni muukin alle oman perustason. Yv ei toiminut silloin kun olisi kaivattu. Odotin paljon enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös