Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana NakkiFakiiri, 14.05.2019 klo 12.18.

 1. SaatananJäätävä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & NYR
 2. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Huojentava uutinen. Vaikka seura ei ollut todennäköisesti missään vaiheessa Buchia kaupittelemassa, niin kieltämättä nämä viime viikkoina velloneet huhut kundin kauppaamisesta saivat hikikarpalot kelmeilemään ohimoilla. Epätasaisuus on ollut Buchnevichin isoin ongelma toistaiseksi, mutta mielestäni kaveri pelasi viime kaudella Quinnin alaisuudessa uransa parasta kiekkoa ja uskon että tällä kaudella saadaan vielä parempaa tulosta. Taitoa ja luovuutta löytyy vaikka muille jakaa, röyhkeyttä ja fyysisyyttä pitäisi vielä saada lisää. Quinnin myötä itseluottamusta on tullut selvästi lisää, joten eiköhän nuokin osa-alueet sitä myöten parane. Maltillinen siltasoppari sopii hyvin tähän väliin.

  Lemieuxin ja DeAngelon sopparit antavat vielä odottaa itseään, mutta vielä on hyvin aikaa sumplia että mitä kautta sitä tilaa ryhdytään tekemään. Kreider, Namestnikov, Staal, Shattenkirk, Smith, Strome... kuka lähtee, kuka jää? Ollappa kärpäsenä katossa Gortonin ja kumppaneiden lämpöisessä officessa juuri nyt.
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Larry Brooks spekuloi NY Postissa, että Shattenkirk ostettaisiin ulos ja ainakin hänen mukaansa ei ole yhtään realistista odottaa Kreiderin kauppaamista.

  Joidenkin mukaan Brooksilla ei ole mitään uskottavuutta, varsinkaan spekuloinnin yhteydessä. Pakko tuo mainita. Varmasti toki saa tuoreet tapahtumat ensimmäisten joukossa tietoonsa.
   
 4. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Shattenkirkin ulos ostaminen on jo pelkän palkkakaton takia paljon huonompi idea kuin Smithin tai Staalin. Brooks on tietysti jo puoli vuotta ajanut Shattya pois kaupungista joten miksi vaihtaa tässä vaiheessa tyyliä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2019 klo 19.10
 5. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Bisnestähän tää on, mutta kyllähän vähän säälittää kaveria, jos ulososto tapahtuu. Jätti kuitenkin useita kymmeniä miljoonia pöydälle, jotta saisi pelata New Yorkissa.
   
  Arturo tykkää tästä.
 6. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Jos olisi tehnyt johonkin muualle kalliimman sopimuksen, niin olisi jo ostettu ulos, joten parempi hänen kannaltaan tämä.
   
 7. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Itse en kyllä pysty kauheasti säälimään miljoonia ansaitsevia pelaajia, ennemminkin köyhiä ja vähäosaisia. Saa ihan hyvän korvauksen ulosostosta ja voi tehdä rahoilla ihan mitä lystää tai solmia uuden hyvän (joskaan ei yhtä hyvä) sopimuksen toiseen seuraan. Vaikkapa vuosi ja ryhdistäytyminen sekä uusi kova soppari.
   
 8. pahakurki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL, COL, WPG, DET, FLA, STL
  Lainaus:
  Noh nämä nyt on jo aikamoista jossittelua. Olisi voinut pelata myös paremmin ja palkkansa arvoisesti siellä muualla kuin mitä nyt on Rangersissa tehnyt.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Joo kyllä, nimenomaan jossittelua ja täysin turhaa sellaista.
   
 10. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Niin, siis vielä kerran:

  Jos Shattenkirkin ostaa nyt ulos, sen tämän kauden cap hit on 1,48 ja ensi kauden 6,083. Eli ensi vuonna säästö olisi reippaan 500k eli todellisuudessa jäisi jo tappiolle ensi kaudesta vaikka Shattyn korvaisi minimipalkkalaisella.
   
 11. pahakurki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL, COL, WPG, DET, FLA, STL
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Taisi Brooks olla tällä kertaa oikeassa
   
 13. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Jep, eli jos oli jotain ajatuksia siitä, että Gorton olisi jotenkin hyvä GM, koska se sai kourallisen pelaajia, jotka erikseen halusivat Rangersiin niin eiköhän se tässä taas tasaannu. Kuusi miljoonaa ylimääräistä caphittiä ensi vuonna eli uudet ongelmat siellä tiedossa. Rangers osti ulos kolmesta huonosta puolustajasta parhaan ja kaikista huonoimmilla ehdoilla.
   
 14. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Kun en viime kaudella juurikaan Rangersin pelejä seurannut, niin kiinnostaisi tietää mitä parissa vuodessa on Shattenkirkille tapahtunut? Loukkaantuminen vienyt terän vai muuten vaan ei enää putki kulje? Ja sitten tosiaan siis miksi mies piti ulostaa, kenelle tehtiin tilaa?
   
 15. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Kärjistämiseen en sorru juuri koskaan, mutta Rangersiin tulee tasaisin väliajoin uusia hyökkääviä puolustajia kovalla hypellä (Yandle, Boyle, Shattenkirk), jotka sitten heitetään ensimmäisen mahdollisuuden tullen bussin alle kun kyseessä ei sittenkään ole uusi Brian Leetch. Shattenkirk teloi polvensa ennen ensimmäistäkään peliä Rangersissa, yritti pelata sillä väkisin, eikä palannut koskaan sille tasolle luistelijana mitä oli aikaisemmin. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö Shatty olisi ollut vaikka viime kaudella Rangersin puolustajien parhaimmistoa (DeAngelo oli parempi, siinä se?). Tietty sen puolustuksen parhaimmistoa oleminen ei ole mikään saavutus vaan kyseessä oli joka tapauksessa ainoastaan haamu vanhasta shattysta.

  Osittain puolusteluna varmaan käytetään sitä että Trouban ja Foxin myötä oikea puoli on tukossa, mutta mä ainakin olisin pitänyt mieluummin noista jonkun seiskana tai väärällä puolella kuin tämän että on ensi vuoden capissa on seitsemällä miljoonalla ulosostoja samalla kun staal ja Smith vie edelleen kymmenen miljoonaa tilaa.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Shattenkirk oli vaimoineen saanut pari viikkoa sitten ensimmäisen lapsensa. Voi olla, ettei ole nyt intoa muuttaa mihinkään. Vaikka bisnestähän tämä on.
   
 17. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Sulava siirtyminen koti-isäksi kohtuullisella elatuksella kuitenkin.

  Itse en näe tässä ulosostossa suurta ongelmaa kun palkkakattoon saadaan kuitenkin tilaa. Epäonnistunut hankinta (ei tarkoita, että Shatty ei voisi breikka vielä).

  Jokatapauksessa Shattyn sopimuksesta päästään kokonaan 2 vuodessa eroon. Kuten myös Smithin ja Staalin. Uskon myös, että menestys katseet on suunnattu n. 2+ vuoden päähän aikaisintaan ja nyt tehdään vain siirtoja sitä silmällä pitäen. Kaikki pelaajat joita ei ole tarkoitus tuolloin olla joukkueessa, saa mennä. Sitten on pelaajia, joille annetaan mahdollisuus tai saa mennä. Ja sitten pelaajat jotka ehdottomasti pidetään.
   
 18. Tevoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings #91 #19 #5
  En tiiä mitä muut ajattelee tästä mutta minusta aivan käsittämätön buyout Rangersilta. Kaverilla ois varmasti ollut treidi arvoa kauden aikana kun kuiteskin joukkueille tulee niitä loukkeja ja viimeistään takarajalla olis ottajia. Aivan käsittämätön tempaus, ei voi muuta sanoa.
   
 19. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Eihän tämä se optimaalisin ratkaisu ollut vaikka asiaa kuinka kääntelisi ja vääntelisi, mutta palkkakattoon oli saatava tilaa ja tämä oli se temppu millä se onnistui. Uskon kyllä että johto kävi läpi kaikki mahdolliset skenaariot, mutta jos markkinoilta ei ollut tulossa mitään järkevää vastinetta tarjotuista palasista (Kreider, Namestnikov, Shattenkirk?) niin joskus on vain pakko tehdä tylyjä vetoja. Shattenkirk saapui tosiaan pari vuotta takaperin intoa puhkuen ja kaikki tuntui olevan paperilla enemmän kuin kohdillaan, mutta touhu lähti välittömästi väärään suuntaan tuon leirillä syntyneen polvivamman myötä. Kuntoutus jäi puolitiehen eikä homma asettunut oikein missään vaiheessa uomiinsa kahden kauden aikana. Eniten harmittaa äijän itsensä puolesta, pääset vihdoin pelaamaan lapsuutesi suosikkiseurassa ja annat vieläpä alennusta ja kaksi vuotta myöhemmin se on kiitos hei. No, tää on tätä bisnestä, ja eiköhän uusi työnantaja löydy aika nopeasti vaikka liksasta saa antaa tällä kertaa vielä enemmän alennusta.

  Sitten taas joukkueen kannalta tämä oli oikea ratkaisu, sillä nyt ei jouduttu kauppaamaan Kreideriä pois pakon edessä tarjoushintaan ja samalla tilaa aukesi DeAngelon ja Lemieuxin jatkoille. Vaikka tilanne palkkakaton suhteen onkin nyt nihkeä, pitkässä juoksussa sen ei pitäisi olla ongelma kun katsoo jo pelkästään umpeutuvia sopimuksia seuraavan kahden vuoden ajalta.
   
 20. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Tarvitsee nyt muistaa, että Rangers on tankkaustilassa niin parempi pitää Staal ja Smith kuin Shatty. Trouba ja Panarin nyt ei tankkausta helpota, mutta pitää jotenkin saada tasapainotettua, että saatais korkeita varausvuoroja lisää.
   
 21. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Itsekin ajattelen sen näin.

  Nyt on tarkoitus ajaa sisään huippulupaukset, kuitenkin kokeneessa seurassa ja myös pari tähtipelaaja, jotka auttavat voittamaan jonkun ottelun ja antavat esimerkkiä tekemisellään. Samalla tarkoitus on tankata, mutta ei kuitenkaan Ottawa tyyliin. Ehkä Smith ja Staal on parempia pukukoppipelaajia.

  Rangers on monen ihmisen suosikkiseura ja joku ehkä antaisi jopa vasemman kiveksensä, että kerran pääsisi pelaamaan ottelun joukkueessa. Shatty pelasi kuitenkin isolla palkalla ja ei tuo palkka ihan kauhea alennus ole kun otteita on nähnyt. Noissa palkoissa ja odotuksissa se on yleensä tulos tai ulos, eli siihen huutoon on vastattava.
   
 22. StoneHenke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Ilves
  Lainaus:
  Kauden aikana oli juttua, että Rangers yritti kaupata Shattenkirkiä ja tarjoutuivat vielä pidättämään 50% palkasta, mutta kiinnostuneita ei ilmeisesti ollut (tiedä sitten mitä pyysivät vastineeksi). Eihän tämä ulososto mikään hieno ratkaisu ollut, mutta jotain oli tehtävä. Nyt ainakin vältyttiin Kreiderin kauppaamiselta alihintaan ja tosiaan parin kauden päästä tilanne helpottaa huomattavasti.
   
 23. Pica Jäsen

  Joko tällä siirrolla päästiin capin alle vai vieläkö pitää ostaa sopimuksia ulos? Aika hurja on kyllä tuo 20-21 kaudella ”haamuille” maksettava hinta.
   
 24. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Heh. Shattenkirk antoi alennusta ainakin sopimuksensa pituudessa että pääsi unelmaseuraansa ja nyt saakin maksaa tuosta.
  Tässä taas opetus että bisnestä tämä on molemminpuolin.
  Ja mikä lienee polven kunto kun ei kelvannut kenellekään.
   
 25. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sehän nähdään lähiviikkoina mihin kelpaa ja mihin ei. 6,5 miljoonalla ei ymmärrettävästi kelvannut, mutta miljoonalla varmasti kelpaa monellekin.