Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana NakkiFakiiri, 14.05.2019 klo 12.18.

 1. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Lainaus:
  Idän jengejä kun katsoo, niin kyllä siellä aikamoni joukkue taistelee playoffeista ja sitä kautta mestaruudesta. Jos st.louis siihen pystyi, niin pystyy melkein mikä vaan. Metropolitan divarista jäi viime vuonna ulos: Philly, NJ ja Rangers.. ja suht paljon vahvemmilta vaikuttavat nämä. Ainoastaan Columbus heikentynyt selvästi.

  Tosin on myös toinen puoli, esim Winnipeg tulee droppaamaan isosti: Laineen ja Connorin uusien soppareiden takia puolustuksesta lähtenyt Myers ja Trouba. Ja vieläkään ei ole varmuutta ketkä jatkaa. valitettavasti alkaa näyttää että Rangersilla sama kohtalo kolmenvuoden päästä.

  NHL on kyllä nykyään todella mielenkiintoinen sarja. Kiitos palkkakaton.
   
 2. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Tänä kesänä sopimuksen tehnyttä Igor Shestyorkinia on pidetty jo vuosia Lundqvistin mantelinperijänä. Erittäin lupaava kaveri, mielenkiinnolla odotellaan miten ensimmäinen kausi (joka menee pääosin varmasti AHL:n puolella totutellessa) sujuukaan.

  https://www.eliteprospects.com/player/195577/igor-shestyorkin
   
 3. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  Lainaus:
  Se että joukkue taistelee playoffpaikasta ei tarkoita että on ns contender, mutta oikeassa kyllä olet että NHL on todella mielenkiintoinen sarja. Käytännössä mikä tahansa joukkue voi voittaa minkä tahansa joukkueen.

  Lainaus:
  Juu, ihan vakuuttavat tilastot, ihan niitten takia voisi kuvitella tulevan jo suoraan NHL:n puolelle. Tuskin tulee kuitenkaan, eiköhän Kuningas ja Georgiev siellä pelaa mutta kuitenkin.
   
 4. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Niin, siis se on juuri siitä kiinni, että miten contender käsitetään. Itse käsitän sen niin, että tankkauksella haetaan ns. Pittsburgh, Chicago tilaa, jossa saadaan varattua niin kovan tason pelaajia, että joka vuosi ollaan yhtenä suosikkina playoffeissa seuraavat ainakin 10 vuotta. Silloin muu joukkue ympärillä vaihtuu, mutta tämä kivijalka säilyy.

  Vaikka St. Louis nyt voitti, Vegas oli finaaleissa ja Suomi voitti "B" jengillä maailmanmestaruuden, niin se vain osoittaa, että joukkueet voivat yllättää, mutta ei Ottawa silti ole contender vaikka vastoin kaikkea voittaisi SC:n keväällä.
   
 5. SaatananJäätävä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & NYR
  Pamahti ilmoille ensimmäisiä spekuloituja hyökkäyskentällisiä:

  Panarin-Ziba-Buch
  Kreider-Strome-Kakko
  Namestnikov-Chytil-Kravtsov
  Lemieux-Howden/Andersson-Fast

  Ei ole ainakaan millään ikälopuilla puliveivareilla täytetty hyökkäys. Nälkää riittää jokaisessa ketjussa ja tulospotentiaalia on myös odotettavissa. Veikkaanpa notta nähdään aika seksikästä hokia Manhattanilla tulevalla kaudella! Äärimmäisen mielenkiintoiselta vaikuttaa kyllä.

  Jännä olisi toki ollut nähdä Kakko myös tossa Buchnevichin paikalla, ja mikä ettei voisikin, jos homma ei luonnistu noin.

  Tässä vielä linkki noihin ketjuspekulaatioihin:
  https://thehockeywriters.com/rangers-2019-20-forward-projection/
   
 6. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Kyllä ne varmaan yrittää vielä saada myydyksi Stromen ja/tai Namestnikovin. Noita hahmotelmia katsoessa toivottavasti Stromen.
   
 7. laamis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nashville Predators
  @SaatananJäätävä
  Aika loogiset ketjut kyllä, paitsi että Lias Andersson ei ehkä ole klassinen nelosketjun jannu.
  Ei siinä, innolla odotan miten noi ketjut toimii, odotan kyllä pientä vaihtelua, voisin kuvitella että tyyliin Zibanejad ja/tai Panarin on "lyöty lukkoon".
  Toinen mielenkiintonen juttu on veskojen peluutus, Kunkku ei omasta mielestä ole ollut erityisen vakuuttava parina viime kautena ja oletettavasti Georgiev kehittyy kokoajan. Oliskohan 50-50 peluutus tällä kaudella?
   
 8. Mängimies Jäsen

  The Athleticin toimittaja Rick Carpiniello oli puolestaan hahmotellut seuraavaa:

  Panarin - Zibanejad - Kakko
  Kreider/Butshnevitsh - Chytil - Kravtsov
  Lemieux - Andersson - Strome/Namestnikov
  Nieves/McKegg - Howden - Fast

  Skjei - Trouba
  Staal - DeAngelo
  Hajek - Fox
  Smith
   
 9. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Ja muistetaan sekin, että kaikilla noista ei ole vielä edes sopimusta, ja ulostuksia pitää tehdä myös palkkakaton alle mahtuakseen.
   
 10. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Rangers palkkasi paljon kykyjenetsijöitä, valmentajia ja muuta henkilökuntaa. Joukossa on seuran presidentin veli ja vävy, liuta Columbuksen vanhoja skoutteja ja jokunen entinen Rangers-pelaaja. Voidaan siis päätellä että kaikki vaihtoehdot on käyty läpi ja taustasta välittämättä kaikki parhaat vaihtoehdot palkattiin.
   
  Jymäkkä ja Naamavelli tykkäävät tästä.