Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana NakkiFakiiri, 14.05.2019 klo 12.18.

 1. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Suosikkijengiä ei NHL:stä (ainakaan vielä) löydy, enemmän tykännyt altavastaajista ja hyvistä tarinoista mutta tiedä vaikka kaivaisi sen ainoan omistaman nhl-tekstiilin päälle useammin. Eli NY Rangersin t-paidan, joka käytöstä jo kohtuu kulahtanut eikä hajuakaan mistä 5-10v sitten vaatekaappiin joutunut.

  Rostereita kuitenkin seurannut lähinnä Fantasy-skabojen kautta ja koska Strome löytyi viime vuoden pumpusta (ja joka pelin statsit tuli seurattua) niin eikös mies kuitenkin aika pirteästi, ainakin viime kauden lopussa esiintynyt? Vähän fyysisyyttä ja maalejakin painoi. Eikä tuo 3,1milj nyt paha hinta kai ole? Olenko ihan väärässä?

  Sen sijaan Namestnikov ollut lienee aika paperia sen jälkeen kun Tampan ykkösestä vaihtoi Manhattanille? Pakistosta myös varmasti löytyisi "hukattavaa", mutta kelpaako kenellekään?
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Itse laskin Rangersin menevän melkein 6 miljoonaa yli katon, vaikka laskin Trouballe, DeAngelolle ja Butshnevitshille yleistä arviota halvemmat laput. Ja peräti yhdeksän (Kakko, Kravtsov, Chytil, Howden, Nieves, McKegg, Lemieux, Fox, Georgijev) alle miljoonan lapulla pelaavaa.
   
 3. Leimari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Hyvin kerkee fiksaa kuntoon
   
 4. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Itse voisin vaihtaa Buchin ja DeAngelon säkilliseen kiekkoja, jos se edesauttaisi cap-ongelmia ja pelaajia vielä riittäisi. Näen heidät Hayes-tyylisinä ei-voittavina palasina joukkueessa.
   
 5. StoneHenke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Ilves
  Lainaus:
  Mistä tämä viha DeAngeloa kohtaan? Miehen luonteesta on toki puhuttu kaikenlaista, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että hän oli joukkueen parhaita pakkeja viime kaudella, ellei jopa paras, ihan tilastojenkin valossa. Itse en todellakaan luovuttaisi vielä hänen suhteensa.
   
 6. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Eikös DeAngelo katsonut melkoisen määrän matseja poppareita syöden? Kuulostaa erikoiselta jos joukkueen paras pakki on katsomossa ellei kyse ole turhan läpinäkyvästä tahallaan häviämisestä.
   
 7. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  En vain näe miestä tarpeeksi hyvänä siinä, mitä hän ilmeisesti pitäisi/yrittää olla, eli kiekollinen puolustaja ja pelinrakentaja. Ja puhun nyt roolista vakavasti otettavassa joukkueessa. Myös hänen kiekonkäsittelynsä on erittäin hermostunutta aina kun olen seurannut. En nyt varsinaisesti sentään vihaa kuitenkaan, annoin vain ehdotuksen.
   
 8. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  DeAngelo on ristiriitainen tapaus. Kiekollista taitoa tuntuu olevan jopa poikkeuksellisen paljon ja välillä väläyttelee sitte upealla tavalla, mutta varmaan tasan yhtä monesti nuo taiteilut kostautuvat karmivalla tavalla ja junnumaisina virheinä. Kaveri tuntuu olevan myös melkoinen kiukkupussi ja ehkä juuri näistä syistä kaveria palloteltiin nuorempana seurasta toiseen. Joukkuepelissä uhittelijoita ei voi vain katsoa loputtomiin, mutta juuri tuollaisia tapauksia Quinn on joutunut varmasti käsittelemään ennenkin junnusarjoissa. Itse antaisin DeAngelolle maltillisen jatkon ihan sen tähden että jos ennenkaikkea tuota henkistä kasvua ja kypsymistä saadaan kaivettua esiin Quinnin avulla, kyseessä voisi olla juurikin tuo pelinrakentaja ja kiekollinen pakki joka nakuttelee tasaisesti 50 pinnaa per kausi. Tämä vaatii kuitenkin ryhdistäytymistä, pientä nöyrtymistä ja aitoa halua kehittyä. Mistään kakarastakaan ei ole enää kyse.
   
 9. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  DeAngelosta tuskin on ikinä ykkösviisikkoon, mutta jos sen on valmis hyväksymään mieluummin mä sitä katselen toisessa tai kolmannessa parissa kun jotain väsynyttä roiskijaa. Pelaajatyyppinä miellyttävä, ihmisenä vastenmielinen rasisti.

  Buchnevicista siinä mielessä sama, ettei siitäkään tule ikinä ykköskenttäpelaajaa. Välikenttiin Pavel sen sijaan on jo nyt hyödyllinen ja onneksi Rangers teki tässä vaiheessa vielä oikean ratkaisun ja myi mieluummin Veseyn.

  Palkkakattoon tilaa varmaan tehdään Namestnikovilla ja Stromella. Sellaisinaan noita sopimuksia voi olla vaikea liikuttaa, mutta onneksi sitä palkkaa voi pidättää itsellänsä. Samoilla tavoilla voi hyvin etäisesti toivoa Staalin kauppaamista. Smith ei taida mennä edes niin.

  PS. Missä Lindy Ruffin potkut?
   
 10. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Se olisi sitten Trouban signauksen myötä (7y 8mil avg) Rangersilla NHL: toiseksi kallein puolustus. Pakko olla pudotuspeleissä tulevalla kaudella, kun noin paljon dollareita upotettu.

  Kuitenki löytyy Troubaa, Staalia, Shattenkirkkiä, Skjeitä, Foxia, Hajekkia ja tietenkin Smithiä unohtamatta!
   
 11. Gemondo Jäsen

  Rangers haisee kyllä shattenkirkkeineen ja troubineen aivan Minnesotalta. Haetaan vapailta markkinoilta sinänsä ihan laadukkaita pelaajia, mutta ei kuitenkaan ihan niin laadukkaita että kamppailtaisiin oikeasti mestaruudesta. Mutta pudotuspeleihin mennään kuitenkin vuosi toisensa jälkeen, joten varausvuorotkin tulevat olemaan kierroksen huonommalta puolelta.

  Joo. Kakko ja Panarin löytyy, mutta ei niillä Cuppia voiteta.
   
 12. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ja samalla upotetaan koko joukkueen potentiaalisesti paras YV pakki jonnekkin AHL:n puolelle.
   
 13. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Trouban, Kakon ja Panarinin lisäksi löytyy Zibanejad, Skjei, Butsnevits, DeAngelo, Georgijev, Chytil, Kravtsov, Andersson, Howden, Lemieux, Fox, Hajek, Miller ja Lundkvist. Huippuluokan ykkössentteriä Rangersilla ei ehkä ole, mutta aika näyttää onko sellaisen puuttuminen ylitsepääsemätön este kannujahdissa.

  Erinomaisesti Gorton ja kumppanit ovat onnistuneet tässä 18 kuukauden rebuildissa. Kenties Rangers voi jo Kakon tulokassopimuksen viimeisellä kaudella kisata tosissaan Cupista, mikä cap-näkökulmasta kannatettavaa onkin.
   
 14. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  En tiedä missä olet ollut viimeiset puolitoista vuotta, mutta juuri tuosta Minnesota-limbostahan Rangers päätti rimpuilla irti kun kävi selväksi että senaikainen runko ei vaan riittänyt. Monet tuon ajan kärkipelaajista on pistetty menemään ja tilalle on saatu paljon varausvuoroja joiden myötä prospect pool on liigan parhaita tällä hetkellä. Juhannuksena Rangers varasi kakkosena jäätyään ulos pudotuspeleistä, joten en nyt sanoisi että varausvuoro olisi ollut sieltä kierroksen huonommalta puolelta. Resetiä on jo painettu ajat sitten ja joukkuetta on nyt rakennettu mallikkaasti siihen suuntaan että 2-3 vuoden päästä kasassa pitäisi olla melko pätevä nippu.
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2019 klo 07.48
  StoneHenke, Deko & Romppanen tykkäävät tästä.
 15. Pica Jäsen

  Minusta Rangers on vielä kaukana menestyksestä kun tärkeistä palasista puuttuu ykkössentteri ja kohta myös ykköskassari. Ei taida 2-3 vuotta riittää?Trouban pitää pystyä nostamaan vielä tasoaan mutta ykköspakki on todennäköisesti olemassa. Gordonilla riittää edelleen töitä kun vajaamiehinen rebuild-joukkue menee yli capin ja eiköhän puutteiden korjaamiseksi pidä kyntää useampi vuosi kun rahat on kiinni Panarinissa.
   
 16. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Tokkopa tässä kukaan mistään jättimenestyksestä haaveilee vielä muutamaan vuoteen kun projekti on kesken, ainakaan jos on ajatusmaailmassa yhtään realismia mukana. Hankintojen myötä joidenkin fanien ja jopa toimittajienkin jutut ovat lähteneet laukalle mutta turha tässä on antaa vauhtisokeuden vielä iskeä. Aikansa se vielä ottaa.

  Mika Zibanejad keräsi viime vuonna 74 pinnaa, saman verran kuin esimerkiksi Nicklas Bäckström ja kun kyseessä on pätevä kahden suunnan sentteri, mielestäni tuo täyttää ykkössentterin kriteerit ihan kiitettävästi. Enemmän vahvistusta tarvisittaisiin nimenomaan Zibanejadin taakse, Filip Chytil ja Lias Andersson kun ovat vielä nuoria jamppoja. Stromea tuossa voidaan tietenkin hätävarana käyttää.

  Lundqvistin diiliä on jäljellä vielä kaksi kautta, mutta taustalla häärää kaksi nuorta kaveria Georgijevin ja Shestyorkinin muodossa ja tuosta duosta löytyy varmasti ykkösveskari tuleviksi vuosiksi. Kun Lundqvistin sopimus loppuu kahden vuoden päästä, samalla umpeutuvat Staalin, Shatterkirkin sekä Smithin diilit (olettaen että seurasssa vielä tuolloin ovat) ja noita rahoja saakin sitten upottaa näiden nyt kehittyvien junnujen pahveihin jos/kun onnistuvat ottamaan tarvittavia kehitysaskeleita.
   
  JMT ja Gust tykkäävät tästä.
 17. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Alkaa Mika Zibanejad tämän(kin) ketjun viestien perusteella kohta kilpailemaan tosissaan aliarvostetuimman pelaajan tittelistä.. Pudotuspelien ulkopuolelle jääneessä joukkueessa 30 maalia ja 74 tehopistettä ykkössentterinä. 22 pinnaa enemmän kuin seuraavalla joukkueessa. Silti, ei riitä ei.. Hohhoijakkaa.

  Lundqvist eläköitynee muutaman vuoden päästä, mutta en usko huoleen olevan syytä kun organisaatioon kiinnitettiin Euroopan parhaimmistoon viime vuodet kuulunut Shestyorkin.. Vaan ei sekään ole riittävä.

  Katotaan niitä pelejä.
   
  Aleshki, katekismus, limini ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 18. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  En sen enempää tiedä Rangersin palkkarakenteesta. Mutta jostain ketjusta luin, että Rangers olisi jo katossa tai sen ylittänyt. Rosteria kun katsoo niin pakko kyllä ihmetellä tätä.

  Etenkin kun siellä on käsittääkseni useita halpoja nuoria joukkueessa.
   
 19. kharon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps
  Koska sentteriosastolla on kapeutta, niin varmasti joukueessa käydään tiukkaa pohdintaa siitä voiko Kakosta koulia huippusentterin.
  Veikkaan, että Kakko aloittaa laidalla ja loppukaudesta muutama testipeli keskellä. Toinen vuosi sitten joukkueen 2. Kentän keskellä. Kolmantena sitten ykkösen keskelle ja Ziba hoitaa loistavana kahden suunnan sentterinä 2. kentän.
   
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Nooh katsotaan nyt ensin mistä se Adam Foxin pelipaikka lopulta löytyy.
   
 21. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Heh, Tarkoitin kyllä Anthony Deangeloa minkä varmaan kyllä tiesitkin, mutta selvennetään nyt tähän muille.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei DeAngeloa AHL:ään voi enää lähettää. Tai no voi tietenkin waiversin kautta, mutta en pitäisi sitä kovinkaan todennäköisenä.

  Enkä ole ihan samaa mieltä DeAngelon kyvyistä kantaa joukkueen ykkösvastuuta ylivoimassa, mutta se minulle sallittakoon. Tämä sama asia varmaan hiertää myös hänen sopimusneuvotteluissaan. Lukujen valossa agentti yrittää nostaa pelaajan arvoa ja seura on sitä mieltä, ettei riitä kivoista pisteistä huolimatta.
   
 23. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Omaan silmääni Rangers on tehnyt hyviä peliliikkeitä. Trouba on kovan tason puolustaja vaikka ei vielä ihan kärkikaartiin mahdu NHL:ssä ainakaan vielä, mutta hyvin lähellä on sitä tasoa. On kuitenkin kokonaisuutena hyvä puolustaja. Rightin pakki, vasta 25 vuotias, eli sopimuksen päättyessä 32 vuotias, puolustaa hyvin, hyvä laukaus.

  Rangersilla on hyviä nuoria pelaajia ja itse kannatan tämäntyylistä rebuildia, jossa ne paineet ja pisteiden teko sekä johtajuus tulee kokeneilta pelaajilta ja nuoret voi ottaa siinä vieressä oppia näiltä kokeneilta pelaajilta ja tämä varsinkin New Yorkin kirkkaissa valoissa.
   
 24. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Ihan hyvältä maistuu lopulta tuo Trouban paperi. Aluksi tuli fiilis, että vähän liikaa, mutta tuo on nimenomaan tämän hetken tasoon ja palkkakattoon peilattu. Jos homnat menee hyvin, Trouba voi olla 3-4 vuoden päästä "halpa" pelaaja.

  Tuo palkkakaton ylitys vajaalla rosterilla huolestuttaa vähän, Kreider tosin varmaan lähtee vielä. Noin muuten olen tyytyväinen rakennukseen. Oikeastaan vain yksi kausi jäi tässä nyt ihan torsoksi, ensi kaudella todella mielenkiintoinen ryhmä, vaikkei pudotuspelit aukenisikaan. Joku Minnesotaan vertaaminen huono vitsi. Shatty nyt olisi saanut ehkä jäädä hankkimatta, tuli vähän myöhässä, vanhan rungon viimeisinä menestysvuosina olisi ollut tarvetta.
   
 25. StoneHenke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Ilves
  Kovia päätöksiä on johdolla edessä, jotta katon alle mahdutaan ennen kautta. Puheet ykkössentterin puutteesta aivan naurettavia, Zibanejad otti viime kaudella tämän paikan itselleen ja 82p kausi Panarinin rinnalla täysin mahdollinen.

  Kuten yllä jo mainittiinkin, Yksi Euroopan parhaita veskareita kiinnitettiin soppariin kesällä, hänessäkö ei ole potentiaalia ykköseksi? Eihän tässä nyt mistään contenderista vielä puhuta, mutta tilanne voisi olla aika paljon huonompikin.