Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana FinDevil, 26.05.2018 klo 19.01.

 1. Vercetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Kaiken oleellisen olittekin jo yllä kirjoittaneet, mutta olipahan matsi! Vaikka yksittäisistä runkosarjaotteluista onkin kyse, niin näitä otteluja muistellaan vielä kauden päätteeksikin suurella lämmöllä. Shokkialun jälkeen Devils vyörytti peliä jatkuvasti Vegasin päätyyn, ja huomattavasta takamatkasta huolimatta peliesityksestä kummunnut toivonkipinä piti tämänkin fanin hereillä loppuun saakka.

  Jonkinlainen ennen ja jälkeen -kuvapari Schneiderista haparoimassa räpylällä kiekkoa omiin ja Nicosta makaamassa jatkoaikamaalin jälkeen jäässä selällään muistuttaisi jatkossakin siitä, että "anything can happen in Jersey", kunhan kirvestä ei heitetä kaivoon. Yleisökin heräsi hienosti otteluun mukaan 2-4-tilanteessa kannustamaan omiaan. Ottelun ratketessa hallissa näytti ruudun välityksellä olevan sitten jo täysin sama tunnelma kuin viime vuoden joulukuussa Rangers-rankkarivoiton jälkeen.

  Mainitaan nyt vielä, että Woodin polkaisu läpiajoon ulkokautta oli ihan täyttä McDavid-kamaa viimeistelyä lukuun ottamatta.
   
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Vakuuttava peli Nashvillea vastaan, mutta tuliaisina kotiin (taas) vain yksi piste. Siitä voi olla tyytyväinen, että Devils ei luovuttanut vaan taisteli pelin jatkoajalle. Muutenkin joukkue piti hyvin vastustajan vaaranpaikat vähissä. Toisaalta ei Devilsilläkään ihan hirveästi ollut huipputontteja ennen kuin vasta ottelun lopussa, jossa esim. Johansson ja Hischier pääsivät kahdestaan vähän kuin varkain Sarosta vastakkain (Johansson syötti vielä Hischierille eikä tilanteesta tullut edes laukausta), ja jatkoilla, jossa Bratt laukoi kiekon 2 vs 1 -tilanteessa Saroksen maskiin.

  Taas kerran tuttu tarina: tällaisiin peleihin ja lopputuloksiin voisi olla tyytyväinen, jos joukkue olisi kerännyt alkukaudesta enemmän pisteitä.
   
 3. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Vatasen treidaamisesta en nyt sakeasti paasaa enempää. Pitäydyn ajatuksessani että Devils voisi vahvistua treidillä. Anteeksi jo etukäteen kun puhun muusta pakistosta.

  Will Butcherissa on hyvin paljon samaa kuin aikanaan Samissa. Kaikki stoorit eivät etene samoin, mutta mielestäni Butcherilla on edellytykset ottaa samat askeleet puolustuspelinkin suhteen. Vataselle naureskeltiin kun yhden kesän jälkeen häntä alettiin käyttämään alivoimilla ja jopa oman pään aloituksissa pelin loppuhetkillä. Homma toimi ja siitä seurasi hyvä läpimurto myös omissa puolustamiseen. Devilsissä on samoja piirteitä kuin tuolloin ankoissa.

  Damon Severson ilmeisesti viimein lunastaa ja omiin silmiini hän voisi olla se kärkipakki. Ymmärrän epäilykset historiasta, mutta potentiaalia näyttäisi vielä olevan ja suoritustaso vakiintuu vain pelaamalla haastaviakin hetkiä. Itseluottamusta näyttäisi olevan ja sitä kannattaa ruokkia. Eikä iskeä nälkälakkoa.

  Mueller vaikuttaisi hyvän yleispakin alulta. Kiekollisen pelin kehitys on pieni kysymysmerkki, mutta omiin tuosta saa kovan luudan. Greene riittää vielä alati pienenevässä roolissa. Tilanteen mukaan. Lovejoy sitten alivoimilla ja Greenen tapaan tilanteen mukaan. Ty Smith ei soita kelloja suuremmin, mutta ensi kaudeksi top neloseen? Tai oppimaan Butcherin reittiä.

  Yakovlev ja Santini ovat ymmärtääkseni palapelissä. Santinista olen antanut itseni ymmärtää että kaikkea ei ole nähty?

  Keskeisintä olisi tasainen peluutus tiettyjen muuttujien mukaan. Tuossa on jo nyt 18-21min/peli tasokkuutta.

  @Toby Dammit toivottavasti sait otteen etten hae mitään pakkotreidiä Vataselle(ja kyllä, muistan perustelusi rightin laatupakista). Näen vain Devilsin takalinjoilla paljon oikeanlaista potentiaalia iskukykyineen. Olen ankoissa aikoinaan vastaavaa aihiota nähnyt, mutta Devilsin hyökkäys kaipaisi täsmäaseen imo.
   
 4. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Piru vie. Oli kyllä hyvä 60+ minuuttinen Devilsiltä ja omasta mielestä piste on hyvä, vaikka pelaajat sanoivat pukkarissa pelin jälkeen, että yhtä pistettä ei ryöstetty, vaan jätettiin pöytään. Ite silti tyytyväinen tohon pisteeseen. Tällasta tekemistä enemmän ja tasaisesti ennen kaikkea, niin hyvä tulee. Ei se pleijariviiva mahdottoman kaukana oo ja kautta on vielä jäljellä. Niin ku palstaveljet on ehkä huomannut, niin vaikka oon ikuinen optimisti, nii pyrin kuitenkin olemaan myös samalla puolueeton realisti. Luotto tekemiseen on kuitenkin vahvempi tällä hetkellä kuin vielä viikko taaksepäin.

  Niin ja mitä tulee @ZayWest sun mielipiteisiin Vataseen koskien, niin me eletään siitä onnellisessa yhteiskunnassa, että kaikilla on oikeus mielipiteisiin, eikä mua häiritse tässä asiassa sun omat, mutta mua ei itteäni kiinnosta osallistua keskusteluun aiheesta. Toivotaan silti yksilöistä huolimatta, että Devils kääntää parin paremman näköisen pelin jälkeen kurssin nousuun. LGD!
   
 5. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  @NJEspoo No en nyt tähän ketjuun koittanut tuoda kuin näkemystäni Devilsin muusta pakkikalustosta rooleineen, potentiaaleineen ja nykytasoineen.

  Toistan itseäni vielä siltä osin että joukkue löytää sen flown. Toisen kauden nk. kirous ei mahdu kotelooni. Eli eiköhän karkkipäivät ole vielä tuloillaan. Wood kyllä jaksaa varastaa sydämeni.
   
 6. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Sama homma. Mutta sen jos jonkun on nostettava tasoaan. Mielestäni isoin pudotus tasossa pelaajien kesken, jos verrataan viime kauteen. Schneideria ei lasketa, koska... Niin. Koska.
   
 7. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tämä. Peli on näyttänyt parissa viime matsissa vihdoin samalta kuin viime kaudella parhaimmillaan. Tällaisia otteita tasaisesti jatkossakin, niin kyllä niitä pisteitäkin kertyy. Voi olla, että vuori on liian iso kivuttavaksi pudotuspeleihin, mutta tokihan sitä haluaisi uskoa/toivoa, että jengistä olisi siihen. No, katsellaan muutama matsi eteenpäin, että pysyykö pelin taso korkeana vai oliko tämä vain hetkellinen tulospiikki. Toivon totta kai ensimmäistä.

  Lainaus:
  Kyllä. Woodin alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin odotettu, ja vasta viime matseissa hän on alkanut näyttää omalta itseltään. Ensimmäisissä parissakymmenessä matsissa häntä ei juuri näkynyt kentällä (ainakaan positiivisessa mielessä), mutta nyt häneltä on alkanut löytyä sitä vanhaa vauhtia ja yritystä.

  Woodin ja Schneiderin lisäksi taso on pudonnut selvästi Noesenilta, joka on ollut tällä kaudella täysin turha pelaaja, sekä hieman Vataselta, josta olikin jo puhetta, ja Butcherilta, joskin viimeiset noin kymmenen matsia hän on ollut mielestäni yhtä hyvä kuin viime kaudella. Tai no, puolustussuuntaan hän on parempi ja hyökkäyssuuntaan vähän vaisumpi, mutta kokonaisuus on enemmän plussan kuin miinuksen puolella. Greenen tasonlasku liittyy lähinnä ikääntymiseen, joten minkäs sille voi.

  Ehkä se isoin vaikutus tulee heikon maalivahtipelin lisäksi siitä, että Hall ei ole ollut viime kauden MVP-tasollaan. Pisteitä hän on kerännyt yllättävänkin hyvin, mutta muuten kokonaisvaltainen peli ja kiekkovarmuus eivät ole olleet samalla tasolla. Ei häntä silti missään nimessä voi syyttää Devilsin tappioista, sillä hän on yhä joukkueen tärkein ja paras pelaaja.

  Woodin ja Schneiderin lisäksi suurin pettymys on ollut se, että Zacha ei ole ottanut kehityksessä askeleita eteenpäin. 4+0 tehot kuvastavat hyvin sitä, että hänestä ei ole kantamaan kakkoskentän sentterin tonttia. Zacha väläyttelee välillä osaamistaan hyökkäyspäässä ja puolustusvelvoitteet hän hoitaa yleensä oikein mallikkaasti (viime yönä tuli yksi pieni nukahtaminen, mikä maksoi maalin), mutta häneltä puuttuu röyhkeys ja aggressiivisuus, jotka tekisivät hänestä vaarallisen hyökkäyspään pelaajan. Ken Hitchcock kuvasi hyvin, mikä tekee McDavidista niin huikean hyökkääjän, ja Hitchcockin vastaus piti sisällään sanat "fearless" ja "reckless", joiden ansiosta McDavid on aina valmis menemään vaarallisille alueille maalin tehdäkseen. Zachalta nuo kaksi ominaisuutta puuttuvat täysin, minkä seurauksena hänen pelaamisensa on hyökkäyspäässä liian usein passiivista ja jopa varovaista. Silloin kun Zacha ymmärtää olla rohkea, mistä on nähty parissa viime pelissä väläyksiä, hän on hyvä hyökkäyspään pelaaja. Mutta nämä väläykset ovat kokonaisuuden kannalta aivan liian harvinaisia. Toisaalta hänellä on ikää vasta hieman yli 20, joten on tässä vielä aikaa kehitykselle (muutenkin on vähän epäreilua verrata häntä tämän hetken parhaaseen pelaajaan). Toistaiseksi Devils tarvitsisi kuitenkin kipeästi kakkosketjun sentterin, jotta tuloksentekovastuu jakautuisi joukkueessa vähän tasaisemmin eri ketjujen välille.

  Jotta viesti ei mene pelkästään negatiivisten asioiden esille nostamiseksi, niin mainitaan myös positiivista jutuistakin. Severson on ollut selvästi parempi, varmempi ja tasaisempi kuin parilla viime kaudella. Ei hän ole vieläkään maailman paras puolustava puolustaja, mutta kokonaisuutena paketti on toiminut varsin hyvin. Lisäksi viimeisen 10 matsin aikana Butcher on tosiaan näyttänyt vähän viitteitä siitä, että hän pystyy ottamaan tulevaisuudessa kakkospakkiparin tonttia itselleen. Müller on ollut mielestäni varma oman pään pelaaja, vaikka kiekollisessa pelissä onkin silti vielä parantamisen varaa. Mieluummin minä silti häntä peluutan kuin vaikkapa Yakovlevia. Tästä johtuen en ole oikein ymmärtänyt hänen penkittämistään.

  Hyökkääjistä Coleman on ollut varmaan tämän kauden tasaisin suorittaja, minkä lisäksi Zajac on jatkanut siitä, mihin hän jäi keväällä. Taso on ollut merkittävästi parempaa kuin vuosi sitten loukkaantumisesta paluun jälkeen. Tilastojen perusteella on helppo nostaa onnistujien joukkoon myös Palmieri, samoin Bratt, joka on osoittanut, että tulokaskauden alku ei ollut pelkkä tähdenlento. Hischieriltä olisin toivonut ehkä suurempaa kehitysaskelta viime vuodesta, mutta onhan tässä vielä paljon aikaa, kun sen verran nuori mies kyseessä, ja nykyiselläänkin hän on kelpo sentteri Devilsin ykköseen. Johansson oli alkukaudesta melko vaisu ja silloinkin kun hän sai jotain aikaan, kiekko ei mennyt millään maaliin. Nyt viimeisen kuukauden tms. ajan hän on ollut kuitenkin selvä vahvistus Devilsin hyökkäykseen. Viimeiseksi: Seney ja Boyle ovat hoitaneet tonttinsa nelosessa ihan hyvin.

  Maalivahdeista Schneider on ollut ikävä kyllä surkea. Kinkaid on ollut välillä erinomainen ja välillä keskiverto/keskinkertainen. Veikkaan että maalivahtipeli tulee ratkaisemaan suurelta osin sen, nouseeko Devils vielä mukaan pudotuspelitaisteluun.
   
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Oikein asiallista ja hyvää analyysiä Devilsin pakistosta. Butcher, Severson ja Vatanen (kyllä vain) ovat tällä hetkellä joukkueen tärkeimmät pakit. Greene menee vielä kakkosparissa, mutta olisi selvästi parempi kolmosessa samanlaisessa roolissa kuin Lovejoy tällä hetkellä. Müllerissa on potentiaalia, jos kiekollinen peli ottaa vielä askeleen eteenpäin. Yakovlevista ja Santinista en odottele suuria.

  Devilsin pakisto kaipaisi kipeästi yhtä tai mieluummin kahta ykkösparin puolustajaa, mutta mistäpä sellaisia tähän hätään saat, kun joukkueella ei ole hirveästi edes pelimerkkejä, joita kaupata sellaista vastaan. Toivotaan että Smith nousee parin–kolmen vuoden kuluessa ykköspakiston tasolle. Ja voi kai sitä toivoa, että Seversonkin ottaisi kehityksessä (etenkin puolustussuuntaan) vielä askeleita eteenpäin. Ei kai se nyt mahdotonta ole.
   
 9. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hauska lukea @Toby Dammit sun tekstejä, koska näkemykset on lähes identtisiä omien kanssa. Mä en vaan saa aikaseks raapustettua noin pitkiä ja asiapainotteisia tekstejä.

  Jäänyt sen verran hyvä maku parista viime pelistä, ettei malttais oottaa huomista kamppailua Torontoa vastaan.

  Egor Yakovlev on Instagram: “Christmas Devil’s party”

  Tossa vielä linkki Yakovlevin instagramiin. Pojat on näköjään viettäneet pikkujouluja. Toivottavasti kuva on kaikille näkyvissä.
   
  Toby Dammit tykkää tästä.
 10. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mackenzie Blackwood nostettu ylös farmista. Mielenkiintoista.

  Edit: Johtunee siitä, että Schneider laitettu IR osastolle.
   
 11. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Lainaus:
  Joo tuli juuri havaittua sama...

  The Devils have placed Cory Schneider (abdominal strain) on IR.
  Schneider has had a terrible season and it just got worse. Schneider has been moved to IR with an abdominal strain and MacKenzie Blackwood was recalled from Binghamton (AHL).

  Source: Amanda Stein 12/17/18, 11:03 am EST

  The Devils have recalled MacKenzie Blackwood from Binghamton (AHL).
  Blackwood has gone 6-7-0 wth a 2.69 GAA and .911 SV% in 15 games with Binghamton this season. The 22-year-old, former second-round pick (No.42 overall in 2015) will serve as the Devils’ No.2 netminder while Cory Schneider (abdominal strain) is on IR.

  Source: Amanda Stein 12/17/18, 11:04 am EST
   
 12. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Hall palaa omalle paikalleen Nicon ja Jersey Boyn vasemmalle puolelle yön kotipeliin Leafsia vastaan.
   
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Paluu arkeen koitti nopeasti. 7-2 turpaan. Muutaman kerran tuli kiroiltua peliä katsoessa. Käsittämättömiä virheitä joukkueelta taas kerran.

  Devils pysyi pelissä hyvin mukana ensimmäiset minuutit (heh), mutta kun Hischierin piti väkisin syöttää alivoimalla siinä 2 vs 1 tai jopa 3 vs 1 -tilanteessa, niin yhtäkkiä Torontolla olikin 3 vs 1 -hyökkäys, josta Tavares iski 1-0 maalin. Manasin Nicon ratkaisua saman tien – syöttöyritykset ovat maksaneet tällä kaudella jo ainakin kaksi maalia vastahyökkäyksistä omaan verkkoon –, mutta isomman mokan teki Müller, jonka olisi pitänyt ehdottomasti jäädä varmistamaan, ettei Toronto pääse tilanteesta vastahyökkäykseen. Maalin jälkeen Devilsin paketti hajosi ihan täydellisesti.

  2-0 maalissa Dano kommentoi, että tilanteesta olisi kuulunut estämisjäähy Matthewsille, joka työnsi Seversonin Kinkaidin päälle, mutta en sitten tiedä. Devils yritti haastaa maalin, mutta ei onnistunut siinä. 3-0 maalissa neloskenttä ei saanut purettua kiekkoa keskialueelle, eikä Vatanen saanut pidettyä Marleauta maalin edustalla.

  Vatanen sai kavennettua erän lopussa tarkalla yläkulmalaukauksella tilanteeksi 3-1, minkä jälkeen Devilsillä oli pientä yritystä ekan erän lopussa ja tokan erän alussa. Toisen erän alussa 4-1 maali katkaisi lopullisesti kuitenkin joukkueen selkärangan. Tilanteessa Hall menetti (taas kerran) hyökkäysalueella kiekon, kun hän yritti lähteä kuljettamaan sitä siniviivaa kohti. Näistä on tullut tällä kaudella lukuisia ylivoimahyökkäyksiä vastustajalle. Palmierilla oli läpiajosta tilaisuus kaventaa 4-2:een, mutta Andersson hoiti tilanteen. Lopulta Kadrin 5-1 maali kakkoserän viimeisillä sekunneilla kruunasi illan, ja kolmanteen erään Kinkaid sai tehdä maalilla tilaa NHL-debyyttinsä tehneelle Blackwoodille.

  Kolmannessa erässä Nico teki Hallin syötöstä kavennuksen, ennen kuin Toronto iski erässä vielä kaksi maalia Blackwoodin selän taakse. Blackwood torjui erässä hyvin, mutta eipä hän noille maaleille voinut mitään, kun Devilsin puolustus oli taas kerran yhtä sekasotkua.

  En vain käsitä, miten puolustuspeliä ei saada millään kuntoon. Joukkue tekee lähes joka pelissä tukun käsittämättömiä ratkaisuja, jotka maksavat vastustajalle maalin. Ehkä pelitavassa olisi vähän korjaamisen varaa. Edelliset pari peliä näyttivät jo vanhalta Devilsiltä, mutta ei sitä iloa pitkään kestänyt.

  Harkitsisin Nicon ja Hallin laittamista eri ketjuihin, esim. näin:

  Hall-Zacha-Bratt
  MoJo-Nico-Palmieri
   
 14. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  @Toby Dammit Ansiokkaasti puhuttu ja samoilla linjoilla.

  Devilsin puolustuskalustoa olen kehunut tai ainakin pitänyt riittävänä pudotuspeleihin pääsyyn. Nyt on tolkuttoman monen itseään toistaneen matsin perusteella kritisoitava niitä ketkä tuota puolustuspeliä ovat paperille piirtäneet( en ulkoista myöskään yksilöiden vastuuta kentällä). En nimittäin pidä sattumana että tietyt pelaajat toistavat samoja ratkaisuja yhtenään.

  Kriittisin asia on oman maalin edusta. Tuntuu nimittäin siltä että ohjeistus on pelata pientä turvahokia sota-alueella. Tuo on silkkaa itsemurhaa kun vastustajat aivan toistuvasti saavat pelitilaa laidoilta ja hyvin monesti hyökkääjät saavat kierrettyä mm. maalin ja siten saavat syöttövaihtoehtoja viivaan tai maalin eteen. Ei tässä liigassa voi olettaa että lähes seisovilla jaloilla olevat pakit reagoisivat yhtäkkiä kovassa liikkeessä maalille ajaviin hyökkääjiin.

  Pakeilla tulisi Devilsin systeemissä olla mielestäni ohjeistus reagoida aiemmin ja paineistaa rohkeammin kiekollista pelaajaa. Tuo taasen vaatii sitten hyökkääjien tuen omissa. Nyt kentällä tapahtuu liian usein näennäisyyttä ja sen seurauksena on tainnut liki jokainen pakki heittää yhden omiin. Tämä nyt pienenä kevennyksenä, mutta alleviivaa pointin. On vaikea olla tilanteen tasalla jos olet jo lähtökohtaisesti myöhässä.

  Palatakseen voittavaan kiekkoon, on joukkueen saatava tuo kriittisin asia kuntoon. Nyt on havaittavissa jo itseluottamuksen hajoilua kun pelko omissa kolinaan on niin suuri.

  Uskoa kuitenkin löytyy kun tuo poppoo on jo kerran itselleen tasonsa isossa kuvassa todistanut.
   
 15. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Juhani Tammista lainaten: "Mä häpeän."
   
 16. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hynesilla taisi mennä hermo, ja kokoonpano meni lähes kokonaan uusiksi. Samalla Blackwood aloittaa maalilla. Mielenkiintoinen ottelu tulossa, vaikka epäilen, että uusien ketjujen myötä peli saattaa olla vähän sekaisin Blue Jacketsia vastaan.

  Marcus Johansson - Nico Hischier - Kyle Palmieri
  Taylor Hall - Travis Zajac - Blake Coleman
  Miles Wood - Pavel Zacha - John Quenneville
  Brian Boyle - Brett Seney - Jesper Bratt

  Damon Severson - Sami Vatanen
  Will Butcher - Ben Lovejoy
  Andy Greene - Steven Santini

  Blackwood
  Kinkaid

  Ne, kenellä on The Athleticin tunnukset, kannattaa käydä lukemassa Ray Sheron yli tunnin mittainen haastis. Supermielenkiintoinen juttu näin Devils-kannattajana. Asialistalla mm. maalivahtitilanne, nuorten kehitys, Hynes, rebuildin eteneminen sekä Chuck Fletcher.
  https://theathletic.com/724229/2018...h-on-the-devils-plan-roster-coaches-and-more/

  Jos tunnuksia ei ole, niin Chris Ryan on tiivistänyt osan matskusta omaan juttuunsa.
  https://www.nj.com/expo/sports/erry-2018/12/0afd1b1fd27233/why-ray-shero-isnt-deviating-f.html
   
 17. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  2-1 tappio.

  Plussat: Blackwood oli loistava ja piti ottelun siedettävissä lukemissa. Devilsiltä paikoitellen ihan hyvää taistelua kolmannessa erässä, esim. toisessa vaihdossa kiekko ylärimaan ja myöhemmin se pyöri parikin kertaa maaliviivan läheisyydessä.

  Miinukset: Blue Jackets pyöritti peliä ekat kaksi erää aika selvästi, ja joukkueella olisi ollut paikat useampaankin osumaan (toki Devilsilläkin oli Woodin läpiajo). Pakisto ei saanut hyökkäyspäässä tukea aikaan, ja muutenkin siellä tuli taas aika monta virhettä, joista vastustaja olisi voinut rankaista. Seversonin peluuttaminen vasemmalla laidalla ei ollut kovin onnistunut kokeilu, mistä esimerkkinä mm. Columbuksen 1-0 maali, jossa hän meni Vatasen tavoin ottamaan pakistosta katsottuna oikealla laidalla pelannutta hyökkääjää ja unohti maalintekijän yksin.
   
 18. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Jotkut puhuu jo Kaapo Kakon varaamisesta, ollaanko me tosiaan vajottu jo niin syvälle suohon, että tällaisiin loppusijoituksiin ollaan jo melkein varmuudella varauduttu..? Tällä hetkellä kyllä menee heikosti, liigan toiseksiviimeisenä ja konffin pohjilla ja masentavaahan tämä epäilemättä on, varsinkin kun juuri nyt tuntuu, että viime kauden selvän eteenpäin menon ja tämänkin kauden lennokkaan startin jälkeen oltaisiin taas otettu takapakkia.. Mutta kuitenkin kautta 33 ottelua pelattu, minun nähdäkseni se tarkoittaa vielä 49 jäljellä olevaa ottelua, joissa voi tapahtua mitä tahansa..
   
 19. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Blackwood pelas tosi hyvin. Liikaa joutu silti selvittämään pahoja maalipaikkoja puolustuksen sekoillessa omiaan. Uudet kentät oli vähän niin ja näin ja niitäkin jouduttiin sekottamaan Johanssonin loukkaantuessa. Herran kunnosta ei taida vielä olla tietoa? Peukut pystyssä, että pelais tänään.

  Kinkaid starttaa yöllä himassa Ottawaa vastaan. Ei laiva oo vielä uponnut, vaikka köli raahaakin pohjaa. LGD!
   
 20. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Jaahah, välillä voitto tuloksena, kun Ottawa taipui 5-2. Ykköskenttä oli kuumana, kun tuloksena taisi olla yhteensä yhdeksän pistettä, joista 2+2 meni Hallille. Pidin muutenkin paljon Hallin "shoot first" -asenteesta, jota ei ole nähty samalla lailla aikaisemmissa matseissa.

  Kiva katsoa tällaisia matseja, joissa joukkue saa maaleja ja maalitilanteita (mm. kaksi ylärimaa) aikaan. Harmi vain, että se vaatii Ottawan tasoisen joukkueen vastustajaksi. Aika paljon heikompaa tekemistä kuin Devilsin aikaisemmilla vastustajilla.

  Ottelun ratkaisuhetki oli Hallin 4-1 maali, jota ennen Vatanen pelasti kiekon omalta maaliviivalta ja Hischier työnsi sen jälkeen kiekon maalivahdin alueella kädellä kauemmaksi (tästä olisi kai kuulunut tulla jäähy oikeasti?). Vastahyökkäyksestä Palmieri sitten syötti Hallille tyhjän maalin.

  Tykkäsin kovasti myös Hallin yv-maalista, jossa hän feikkasi syöttävänsä kiekon olevinaan rystyllä Butcherille viivaan, mutta ampuikin sitten kiekon nopeasti häkkiin. Totta kai myös Zachan onnistuminen alivoimalla läpiajosta lämmitti mieltä.

  Miinuksia sitten jäähyistä, joita joukkue otti liikaa.
   
 21. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hyvää tekemistä jengiltä ja kaks pistettä lämmittää aina. Tottakai Ottawan esitys oli mitä oli, mutta ei tässä vaiheessa voi valittaakaan. Hall esitti samanlaista dominoivaa peliä, mitä viime kaudella jälkimmäisellä puoliskolla, eikä vastustajilla löytynyt sille vastalääkettä. Toi "shoot first" -mentaliteetti pitäis olla paljon useemmin nähtävissä, eikä vaan satunnaisissa peleissä. Ja sama koskee koko joukkuetta. Nää taitaa olla aika pitkälti itseluottamukseen liittyviä asioita.

  Ja mitä Vatasen seiviin tulee, niin jumaliste! Ei voinu maalin jälkeisen tuulettelun jälkeen ku nauraa ku tilanne näytettiin uusintana.

  Sunnuntaina prime-time himapeli Columbusta vastaan, jonka jälkeen muutaman päivän ansaittu joulutauko. Myös meille faneille.
   
 22. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Paljon laukauksia, mutta silti jäi vaisu fiilis koko pelistä. Kaks ekaa maalia puolustus nukkui lähes identtisesti ja kolmas oli Kinkaidilta paha hörppy, ja sen jälkeen Blackwood vaihdettiin tolppien väliin. Hynes oli sanonut matsin jälkeen, että Blackwoodille on luvassa isoa näytönpaikkaa joulutauon jälkeen, mikä on kiva kuulla, koska ukko on aloittanut NHL-uransa erittäin mukavasti. Bobrovsky on mun kirjoissa liigan paras veska ja oli taas tänään iskussa. Tuntuu, että pelaa aina Devilsiä vastaan hyvin. Nyt muutama päivä akkujen latausta ja sitten mennään taas. Jouluja palstatovereille!
   
 23. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
 24. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Blackwood vahvistettu starting goalie Bostonissa.
   
 25. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Melkosissa olotiloissa tuli katottua peli, joten raapustan nopeasti, mitä mieleen tulee.

  Hyvää tekemistä koko jengiltä heti alkuvihellyksestä lähtien. Odotukset ei ainakaan itellä olleet kovin korkealla, vaikka Blackwoodista onkin koko ajan ollut hyvät fiilikset. Pelattiin ilman Hallia ja Johanssonia ja siihen lisäks vielä se, että Boston on liigan kärkijengejä ja aina Devilsille paha vastus, joten ei voi kuin nautiskella.

  Kenttäpelaajista Colemanin ja Woodin hyvät otteet pistivät eniten omaan silmään. Molemmat tosi hyvällä jalalla ja antoi jatkuvasti painetta vastapuolelle. Coleman on kauden mittaan ollut varmaan tasaisin suorittaja joukkueesta, mutta Woodilta ehdottomasti tällasta lisää ja paljon ja useasti. Pitää myös nostaa esille Blackwood, joka nappas NHL-uran ensimmäisen voittonsa. Vaikutti todella kylmäpäiseltä tolppien välissä, eikä juurikaan hätiköinyt. Näytti pari tosi hyvää patjatorjuntaa tilanteissa, missä vastustaja pääsi vapaasti laukomaan b-pisteiden välistä. Reaktiot oli herralla kohdallaan. Iso hattu.

  Sunnuntaina klo 20 kotipeli Vs. Carolina. Siihen asti.