Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana FinDevil, 26.05.2018 klo 19.01.

 1. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tämähän kuulostaisi lähes täydelliseltä diililtä, mutta en voi uskoa, että Hextall tekisi tuollaisen kaupan. Flyers toki tarvitsee ykköskassaria, mutta melko epävarma sellainen Schneider nykykunnossaan olisi. Enkä ole varma onko hänestä kuntouduttuaankaan Elliotin syrjäyttäjäksi. Vahinko, sillä Cory pelasi muutaman kauden aivan maagisesti. Jopa samalla tasolla kuin #30 aikoinaan. Vahinko vain, että nykyotteet eivät ole samalla tasolla. Eikä mies tuosta enää nuorru. Maisemanvaihdos tekisi kyllä terää.

  Simmondsin saaminen olisi kyllä lähellä lottovoittoa ainakin omasta mielestäni. Capissakin on tilaa tehdä kunnon jatkosopimus, joten miksikäs ei. Toki kärkisentteriä tuo joukkue olisi tarvinnut jo pidemmän aikaa, eikä jälleen kerran yhtä laituria.
   
 2. Sohvaurheilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & NJD
  Itselle kyllä kelpaisi tuo treidi, vaikka Schneider yksi lempipelaajistani nykyisessä rosterissa onkin. Ainoa harmitus olisi nähdä hänet Flyersin maalinsuulla, etenkin Devilsiä vastaan. En kylläkään usko tuohon vaihtokauppaan, nimenomaan Flyersin kannalta tuossa ei olisi oikein mitään järkeä. Tosin onhan sellaisia treidejä nähty viime vuosina paljonkin, joissa ei ole mitään järkeä. Devilsin kannaltahan tuo olisi oikeinkin kätevä vaihto, päästäisiin yhdestä isosta ja tällä hetkellä turhasta sopimuksesta eroon ja saataisiin kaivattua kovuutta ja rouhijaa kärkikenttiinkin. Lisäksi Kinkaidissa meillä olisi aidosti "franchise-maalivahti" kasvamassa (tai ehkä on jo kasvanutkin?), kun kaveri on elänyt Brodeuria fanittaen ja noussut hänen takaansa pelaamalla meidän maalinsuulle. Ei siis mikään ostokassari. No, aika näyttää miten käy.

  Tänään olisi lähes primetime-peli Islandersia vastaan. Veikkaan, että kokoonpano on lähes sama, kuin edellisessä pelissä. Tosin saa nähdä, että onko Boyle jo toipunut "pelikuntoon", tällöin voisi kuvitella kaverin olevan mukana edes pienessä roolissa, kyseessä kuitenkin hockey fights cancer -ilta. Kinkaid jatkanee maalilla, koska Hynes tuntuu peluuttavan sitä kaveria jolla kulkee, eikä niin, että Schneider on keinolla millä hyvänsä saatava takaisin pelaavaksi maalivahdiksi. Islandersilla on orastava tappioputki päällä (2 peliä), joten eiköhän jatketa sitä putkea pelaamalla samanlainen peli kuin pari päivää sitten Canadiensia vastaan.
   
 3. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mikkihiiriosasto ja bunch of jerks
  Olisi kyllä ihan unelmadiili mielestäni. Pelityylin lisäksi tummahipiäinen mainoskasvo Jerseyssä ei olisi pahitteeksi markkinointiosastollekaan. Tämän toteutuessa pitäis hankkia astetta kovempi kakkosveskari Kinkaidin loukkaantumisen varale. koodinimi karilehtonen.
   
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Vatanen ja Boyle tänään Islanders-ottelussa mukana, Anderson siirretty IR:lle (lower body injury).

  Edit: Andersonin vamma ilmeisesti melko vakava. Sairasloman pituus selviää lisätutkimusten jälkeen.

  Kinkaid odotetusti maalissa tänään. Yakovlev kokoonpanosta Vatasen tieltä pois. Hynes kutsui päätöstä vaikeaksi, kun huomioi, miten Yakovlev on pelannut.
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2018 klo 20.56
 5. Sohvaurheilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & NJD
  Vatanenkin sitten palaa jo tänään, odotin häntä vasta seuraavaan peliin, mutta parempi näin toki. Yakovlevin kannalta harmi tuo Vatasen paluu. Itse kyllä mielelläni olisin katsellut Yakoa vielä ylhäällä, hyvin on pelannut.

  Boylea uskalsin arvella jo peliin mukaan heti tuon jälkeen kun aiemmin viikolla uutisoitiin, että hän oli käynyt jäällä. Tänään voisi taas kypärätempun iskeä sitten illan kunniaksi.
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Olipas aikamoista aaltoliikettä koko ottelu. Välillä ihan hyvännäköistä peliä, välillä taas ihan karmeaa lepsuilua. Pääasiassa kuitenkin Islandersin peli, ei siitä mihinkään pääse. En vaan tajua, mikä siinä on niin vaikeaa lähteä kunnon asenteella. Daneyko sanoi hyvin Montreal-ottelun kolmannessa erässä, että Devils haluaa lopettaa pelin hyvin, sillä lepsuilu jää helposti päälle. No, se jäi päälle. Vataselle, Hallille, Palmierille jne. ihan kauheita kiekonmenetyksiä.

  Ekassa erässä oli melkein kaksi minuuttia 5 vs 3 -ylivoimaa, eikä joukkue meinannut saada mitään aikaan. Tosi huonosti pelattu tilanne. Sen jälkeen Islanders johtoon. Devilsin nousi pelissä hyvin tasoihin, mutta jostain syystä tasoitusmaalien jälkeen Isles alkoi painaa kovemmin ja Devils nosti jalkaa kaasulta. Täytyy olla kuitenkin tyytyväinen, että joukkue onnistui poimimaan edes pisteen 10 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua tulleella MoJon maalilla. Jatkoilla sitten kukaan ei nykyään enää onnistu, kun Mr. Overtime siirtyi Bruinsiin.

  Zajacin kentältä vaikea ottelu. Ei oikein Barzalin kentän paimennus toiminut. Toisaalta Wood osoitti hyökkäyssuuntaan jo heräämisen merkkejä, vaikka maalia ei vielä tullutkaan.
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Yritin tuossa Vadun loukkaantumisen myötä pelejä silmäillessä keksiä syitä miksi hän on tarpeellinen pala pakistoa. En keksinyt yhtäkään. Viime kaudella Sami auttoi varmasti tilannetta, mutta nyt tuolla on sekä hyökkäyssuuntaan että omissa pelattaessa yksinkertaisesti parempaa tarjontaa. Esimerkiksi Seversonin kohdalla ei näyttäisi olevan kyse mistään pienestä nosteesta ja myös Butcherin tapauksessa tuo 15min/peli ei vaikuta enää fiksulta. Näkisin että tuo pakisto toimii parhaiten kun peluutus on tasaista.

  En tiedä miten muut näkevät, mutta mielestäni tuonne hyökkäykseen olisi hyvä saada tehokkuutta(sentteri kaiketi). Lähinnä tukea HHP-triolle vaikka Zacha heräillyt ja Bratt löytämässä virettään. En nyt usko että Samia treidataan, mutta tuohon ympärille rakentaisin treidin.

  Voi olla että ylitulkitsen, mutta joukkueen yleisilmeestä on huokunut kauden alusta asti "toisen kauden kirouksen" välttäminen. Välillä lataus menee yli ja välillä sitten näkyy lamaantumista. Eiköhän se tasaisen vahva suorittaminen vielä kaivaudu esiin.
   
 8. Fremont Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Devils
  Lainaus:
  Paljon samoja ajatuksia pyörinyt mielessä. Tosin Zachan heräämisen myötä, tuo sentteriongelma saattaa olla paranemaan päin, ja ehkä silloin joku jo vihjaillun Simmondsin kaltainen laituri voisi olla oikea haku. Johanssonin, jos siitä jotain tyydyttävää irtoaa, treidaisin heti kun mahdollisuus tulee. Ei mitään järkeä tehdä uutta sopimusta nykyisellä hiihtelyllä, lihoiksi vaan.
  Vatasesta täysin samaa mieltä, Severson on nyt ykkönen, ja jos on treidejä tehtävä, Sami on niitä harvoja mistä joku voi vastinetta suureen tarpeeseensa antaa.
   
 9. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Eri mieltä Vatasen kauppaamisesta. Sami ei ole ollut tällä kaudella loppukauden tasolla, mutta siitä huolimatta hän on yleensä selvä parannus tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Jos Vatasen kauppaa, niin oikealle on tarjolla vain Severson, Lovejoy ja Santini. Tai sitten joku vasemman puolen pakki pelaa oikealla. Aika heikolta vaikuttaisi, minkä takia en ole Vatasen treidaamisesta erityisen innoissani. Vatanen voisi kuitenkin yrittää saada vähän lisää huolellisuutta pelaamiseensa.

  Itse pidän mahdollisena treidisyöttinä Will Butcheria. Hän on hyvä hyökkäyspäässä ja yv:llä (paitsi laukaus), mutta omassa päässä hänellä on ollut alkukaudesta isoja vaikeuksia. Lisäksi näkisin, että hän on tyypiltään sellainen pakki, jonka Ty Smith voisi korvata ensi kaudella. En minä nyt erityisen innoissani ole hänestä luopumassa, mutta hänellä on todennäköisesti hyvin vaihtoarvoa, minkä lisäksi vasemmalle on tarjolla enemmän vaihtoehtoja kuin oikealle.

  Greene tuskin on lähdössä minnekään ainakaan tällä kaudella, ja Muellerilla ja Lovejoylla ei ole paljoa vaihtoarvoa. Severson varmasti kiinnostaa muita joukkueita, mutta ei häntäkään kannata kaupata ellei vastine ole ylihintaa (vrt. Larsson -> Hall).
   
 10. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Vataselle olisi ehdottomasti saatava hyvä jatkosopimus ei liian pitkä eikä liian kallis. Voi olla vaikeeta, mutta pääasia on, ettei ole ainakaan liian pitkä sopimus.

  Lainaus:
  Itsekkin mietin tuossa yksi päivä, että Ty Smith vaikuttaa aika samanlaiselta pelaajalta kun Butcher, tosin Smithin luistelu on huomattavasti parempaa ja Butcher on yli 5v vanhempi. Voisi sinäänsä olla hyvä ratkaisu treidata mielummin Butcher kun Vatanen. Seversonia ei missään nimessä kannata treidata ellei vastine hänestä ole aivan ylihintaa kuten totesitkin.

  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä! Johansson trade deadlinella lihoiksi vaan. Jos Johansson innostuisi vielä vähän pelaamaan niin hänestä voisi olla saatavilla kovempi vastine mitä Devils hänestä maksoi aikoinaan.

  Toivoisin tällä hetkellä, että Shero panostaisi tulevaisuuten eikä tekisi mitään lyhytkestoisia treidejä vaan hankkisi esimerkiksi juuri Johanssonin avulla lisää rakennusmateriaaleja tulevaisuutta varten. Ehkä jopa Vatasen avulla jos Sherolla olisi tiedossa, että Vatanen haluaa kokeilla UFA- markkinoita kauden jälkeen.
   
 11. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Vielä sen verran kun täällä on ollut puhetta Schneiderista ja hänen tulevaisuudesta Devilsissä. Itse en usko, että kukaan tällä hetkellä ottaisi nykyistä Schneideriä ja hänen sopimusta, mutta mitäpä jos Shero pidättäisi osan Schneiderin palkasta? Devilsillä on tilaa palkkakatossa ja tuskin tulee ongelmia palkkakaton kanssa tuon sopimuksen aikana. Palkan pidättäminen nostaisi varmasti Schneiderin arvoa ja muiden joukkueiden kiinnostusta hänestä. Toki Schneiderin NMC voi olla aika iso ongelma.
   
 12. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo, palkan pidättäminen on tällä hetkellä varmasti ainoa realistinen tapa saada Schneider kaupaksi. Ellei hän sitten ala pelata yhtäkkiä aivan maagisesti, mitä voi toki epäillä. NMC vaikeuttaa asiaa merkittävästi, mutta toisaalta jos Devilsissä ei ole peliaikaa riittävästi tiedossa, hän saattaisi harkita asiaa uudestaan.
   
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Onko ketään ison palkan alisuorittavaa maalivahtia kaupattu kesken sopimuksen viiden viimeisen vuoden aikana?

  Kun ei tule mitään tapausta mieleen. Kukaan ei noita sopimuksia ota, kun vapailtakin saa samanlaisen arpakortin halvemmalla. Se on vaan annettava mahdollisuuksia, siedettävä tilanne ja toivottava, että kaveri saa pelinsä sitkeällä yrittämisellä kuntoon.

  Eri asia sitten viimeisen kauden tulevat UFAt.
   
 14. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Pitää paikkaansa. Tämä on varmasti se kaikista todennäköisin vaihtoehto. Realistinen-sana oli viime viestissäni ehkä vähän liioittelua.
   
 15. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Viime yön matsista sen verran, että tietty tappio harmittaa, mutta saatiin se yks piste kuitenkin. Islanders oli hyvä ja Devilsin peli taas oli liian vuoristoratamaista. Erillisiä arvioita pelaajien otteista en jaksa raapustaa. Illan kohokohtana tietty Boylen maali HFC-iltana. Hieno tarina saa jatkoa.

  Mitä noihin kauppahommiin tulee, niin en usko Vatasen treidaamiseen. Severson on ollut tällä kaudella mielestäni Devilsin paras pakki, mutta nyt puhutaan reilusta 20 pelistä. Aikaisempina vuosina Severson on ollut todella ailahteleva. Pitäis olla pidempiaikasta näyttöä ennen ku voitais nimittää ykköspakiks. Vatanen ei tosiaan vielä oo päässyt viime kauden parhaimpaan tasoonsa, mutta kautta on viel +60 peliä jäljellä, joten ei syytä hätäilyyn, ainakaan vielä. Tällä hetkellä Sami kuitenkin on joukkueen ykköspakki ja pystyy pelaamaan todella kovia minuutteja. Melko kapeaks jäis pakisto ilman sitä. Butcher vois olla yks mahdollinen treidattava. Ty Smith on tehnyt kovaa jälkeä junnusarjassa tälläkin kaudella ja odotukset sitä kohtaan on itellä ainakin suht kovat. Toivottavasti joku kaunis päivä on joukkueen ykköspakki ja siniviivan ehdoton kapellimestari.

  Schneiderin treidaamiseen en myöskään usko. Oon melko varma, että sille annetaan kaikki aika ja mahikset päästä takasin tasolleen. Johansson on sitten toinen tarina. Ukko saatiin ilmaseks ja mun mielestä yks varmimpia treidattavia.

  Simmondsista, kun on ollut puhetta, niin mites, kun ainakin jotkut Flyers fanit epäilevät, ettei ois vieläkään 100% kunnossa viime kauden loukkaantumisen jäljiltä? Tästä aiheesta mulla ei oo kauheesti tietoa, koska en Phillyn otteita juurikaan seuraa. Ite oon aina vihannut kyseistä pelaajaa, mutta mielipide todennäköisesti muuttuis, jos kerran Paholaisiin tulis. Eihän omia äijiä voi vihata, ellei otteet oo täysin uunomaisia a la Marchandin spedeilyt.

  Tää joukkue on sen verran taitava, ettei mulla oo mitään syytä luovuttaa pleijarihaaveiden suhteen tässä vaiheessa, ja sen takia en oo jaksanut oikeestaan yhtään miettiä mitään treidaushommia. Hynesiin on kova luotto edelleen, kuten myös Sheroon.

  Nyt kohti Floridan valloitusta back-2-back peleillä Tampaa ja Floridaa vastaan. Olen puhunut. Hau!
   
 16. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Devils lähti peliin ihan hyvällä tekemisen meiningillä, mutta eipä sillä pitkälle päästy. Schneider imuroi 1-0 osuman, ja sen jälkeen se oli sitten menoa. Tampa teki ensimmäisillä viidellä laukauksellaan kolme maalia, ennen kuin Noesen kavensi pelin 3-1:een. Iloa ei kestänyt kuitenkaan kauaa, kun Tampa teki neljännen maalinsa. Loppulukemat 5-2. Ilman Schneiderin heräämistä kakkoserässä otteluun mukaan peli olisi voinut päättyä 10–2, sen verran monta kovaa koppia hän otti (tai no, teki Dominguekin jonkun hyvän torjunnan, joten peli olisi voinut päättyä 10–3).

  Devilsin pelaaminen oli 1–0 maalista ensimmäisen erän loppuun asti aivan kamalaa. Tampalle tuli jatkuvalla virralla maaleja, 2 vs 1 -hyökkäyksiä ja muita vaarallisia paikkoja. En tiedä, oliko kyse yliyrittämisestä, mutta miesvartiointi oli paikoitellen aika tehokkaasti kadoksissa, puolustajat hävisivät lähes poikkeuksetta 1 vs 1 -tilanteensa, syötöt pomppivat lavoissa tai jäivät luistimiin jne. Ekassa erässä olisi ollut melkein reilumpaa, jos Tampa olisi pelannut yhden miehen alivoimalla – niin ylivoimaisesti joukkue pyöritteli välillä Devilsin pelaajia.

  Devilsin pelin tasoa kuvasi parhaiten kolme tilannetta: 1) Ottelun alussa Schneiderin 1-0 hörppy, jossa hän ei ensin huomannut maalin takana taakseen tullutta vastustajaa ja sitten hän ohjasi Killornin miinuskulmasta tulleen vedon vahingossa omaan maaliin. 2) Seversonin 1 vs 1 -puolustus Brayden Coburnia vastaan. Silloin kun yksi kentän hitaimmista miehistä pääsee ohittamaan kiekon kanssa Seversonin, on pelissä jotain vialla. Tilanteesta ei tullut lopulta maalia, mutta se kuvastaa mielestäni hyvin viime yön ottelua. 3) Vatasen oma maali. Vatanen yritti purkaa kiekon tilanteessa muualle, mutta laukoi sen lopulta suoraan omaan maaliin. Silloin kun asiat menevät pieleen, ne menevät sitten kunnolla pieleen.

  Bratt teki kauden ekan maalinsa ja oli ihan pirteä. Samaa voi sanoa Noesenista. Muuten joukkueelle ei voi antaa kehuja.

  Tästä ei voi kuin parantaa.
   
 17. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Mun otteluraportti yhteen lauseeseen tiivistettynä. Oli niin kauheeta kateltavaa.

  Tänään tärkeä b2b-peli Floridaa vastaan. Peliotteiden on parasta muuttua täysin viime pelistä, muuten käy huonosti. Ois tärkeetä saada vierasvoitto ja voitto ylipäätään.
   
 18. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Harmittava tappio, jälleen kerran... Tiukka matsi kahden epätoivosen jengin kesken ja ylimääräinen piste jäi kotijoukkueelle. Taas möhlittiin johtoasema ja jatkoajalla tukkaan. Muuten ukot pelas hyvin ja Kinkaidilla kävi niin monta kertaa tuuri tolppien kaa, etten pysynyt enää laskuissa. Jatkoajallakin Hoffman kilautti rautaan ennen ku sitten lopulta ratkas pelin.

  Eniten jäi kaivamaan mieltä tilanne, missä Hischier taklattiin tylysti selästä laitaan, eikä jäähyä vihelletty. Nico käväs sen jälkeen pukkarissa, mutta tuli onneks takas jatkamaan matsin loppuun. Nyt ei oo tosiaankaan varaa loukkaantumisiin.

  Seuraavat kolme peliä: Washington vieraissa perjantaina, Winnipeg himassa lauantaina ja Tampa maanantaina himassa. Ei tuu mikään ilmaseks ei.

  Leuka pystyyn ja menoks.
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Viisi viimeistä minuuttia jäi näkemättä kolmannesta erästä. Vielä näköjään onnistuivat häviämään ottelun, vaikka johtivat siinä vaiheessa 3-2.

  Paikoitellen hyvää ja paikoitellen huonoa pelaamista. Välillä Devils sai hyviä pyörityksiä, mutta toisaalta Panthersilla oli liikaa maalipaikkoja. Onneksi tolpat olivat taas Kinkaidin apuna.

  Viime kaudella Devils käänsi etenkin alkukaudesta näitä tiukkoja matseja voitoksi, mutta tällä kaudella niin ei ole tapahtunut vielä kertaakaan, vaikka mahdollisuuksia siihen olisi ollut vaikka kuinka monta kertaa.

  Brattin siirto ykköseen piristi selvästi ketjun peliä. Toisaalta kyllä tässä näki, ettei vastakkain ollut kaksi sarjan kärkijengiä.
   
 20. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Toinen kyseenalainen tilanne oli jatkoajalla ottelun ratkaissut voittomaali, jota edelsi Brattiin kohdistunut estäminen, joka mahdollisti maaliin johtaneen 2 vs 1 -tilanteen. Twitterissä tuli tuo tilanne vastaan.
   
 21. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Dea waiverseissa. Sellainen kokeilu sitten. Alkuun vaikutti pirteältä, mutta muutama maali antoi hänestä ehkä vähän väärän kuvan.
   
 22. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Johansson ollut eilen normaalisti treeneissä, eli voi olla pelikunnossa jo huomenna Washingtonia vastaan.
   
 23. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Michael Mcleod kutsuttu ylös. Ei oo lähteny Mikeyn kausi farmissa parhaalla mahdollisella tavalla likkeelle, mutta ihan mukava nähdä miestä vähän kirkkaissa valoissa.
   
 24. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Tyhmien virheiden takia hävitty ottelu. Devils pelasi etenkin toisessa erässä hyvää kiekkoa, mutta ei siitä ole apua, jos et laita paikoista kiekkoa häkkiin ja lahjoitat vastustajalle täysin tarpeettomia maaleja.

  1-0 maalissa 4. kentältä käsittämätön vaihto, jonka takia Ovechkin pääsi kuljettamaan kiekon nopeasti keskialueelta Devilsin päätyyn ja sai syötettyä sieltä kiekon maalin eteen. Vatanen ei saanut estettyä laukausta, mutta kyllä siinä ehdottomasti moka oli se maalia edeltänyt vaihto. Ei tuollaisissa tilanteissa vain lähdetä vaihtoon.

  Toisen erän alun Devils aloitti ylivoimalla, mutta Kinkaid päätti mennä pysäyttämän päätykiekon, joka sitten pomppasi laidasta irti ja Wilson pääsi iskemään kiekon reppuun. Täysin Kinkaidin piikkiin koko maali. Hän olisi ehtinyt peittää kulman paljon paremmin kuin mitä hän teki.

  Washingtonin kolmannessa maalissa Greenelta ja Seversonilta kunnon löysäilyä, ja Burakovsky (?) pääsi luistelemaan heidän välistään Kinkaidia vastakkain ja laittamaan taas kiekon maaliin. Vastustajan neljäs maali tuli puolestaan kahden miehen ylivoimalla, kun Wood otti ensin persetaklauksesta neljän minuutin ja Vatanen estämisestä (?) kahden minuutin jäähyn. En nähnyt Woodin jäähyyn johtanutta tilannetta, kun sitä ei näytetty jäähyn jälkeen saman tien (ehkä se näytettiin jollain pelitauolla jonka kelasin), mutta eipä tuomion peruste kovin järkevältä kuulosta. Kaksi vikaa sitten tyhjiin.

  Devilsillä maalintekijöitä olivat Zajac, Hischier ja Johansson. Varsinkin toisessa erässä ja kolmannen erän alussa ylivoimalla oli paikkoja tehdä maali, mutta kun ei niin ei. Jokunen hyvä ohjaus siellä oli, mutta joko ne menivät ohi tai Holtby hoiti tilanteet, samoin kuin hän hoiti mm. Johanssonin läpiajon.

  Viimeisen kuukauden ajan Devilsin ylivoima on ollut luokatonta. Esim. kakkoserän lopussa, sen Wilsonin ottaman vitosen aikana Devils ei saanut edes yv:tä pyörimään, kun kiekkoa ei saatu reilun kahden minuutin aikana millään vastustajan alueelle tai jos saatiinkin, niin heti tuli hätäinen syöttö ja kiekko taas keskialueelle. Kolmannen erän alussa ja jollain toisella yv:llä oli sentään pari hyvää ohjuria jne. Hätäistä puhetta, mutta tällä hetkellä näyttää, että Kowalskyn palkkaaminen oli epäonnistunut ratkaisu. Vastustajat lukevat tasan tarkkaan pois Devilsin kiekon alueelle tuonnin, eikä Kowalskylla tunnu olevan muita vaihtoehtoja tilanteen ratkaisemiseksi.

  Seuraavaan otteluun Schneider maaliin, ei se voi enää tästä huonommin mennä. Itse asiassa antaisin Schneiderin pelata nyt useamman pelin putkeen, jotta hän saisi rauhassa ja pienemmin painein nostaa pelinsä paremmalle tasolle. Vaikka Kinkaid on pelannut alkukaudella monia hyviä matseja, ei pelkästään hänen torjunnoillaan tulla pitkälle pötkimään.

  Wilsonilta täysin tarpeeton taklaus Seneyyn. Lisäksi kolmannen erän loppupuolella joku Washingtonin pelaaja iski Brattilta mailan iloisesti kädestä, eikä jäähyä. Toisaalta parempi niin, sillä yv:llä Devils ei olisi tosiaan saanut kuitenkaan mitään aikaan. Muutenkaan ei Devils tuollaiseen yksittäiseen viheltämättä jääneeseen tilanteeseen kaatunut, vaan täysin tyhmiin omiin virheisiin.

  McLeod ei saanut ottelussa mitään aikaan, mutta aika vaikea sitä olisi kenenkään muunkaan saada 5.36 peliajalla. En näe mitään järkeä nostaa häntä kokoonpanoon, jos peliaikaa ei aiota antaa vähintään kymmentä minuuttia.
   
 25. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Pointteja pelistä:

  - Devils esitti tosiaan hyviä otteita paikka paikoin, mutta Holtby teki aikeet turhiks. Tais olla Devilsillä 3-4 läpiajoa pelissä? YV:n pitäis alkaa vähitellen heräämään, jos meinataan pelejä voittaa.

  - Wilsonilta taas järjetön aivopieru. Onneks Seney pysty vielä palaamaan peliin. En tiiä, mitä pitää tapahtua ennen ku noi hölmöilyt saadaan pois? Vastustajan kunnioitus täysin hukassa.

  - McLeodista samaa mieltä. Hynes sano, että se nostettiin kokoonpanoon tuomaan nopeutta ja kokoa jne., mutta sitten ei annetaan oikeestaan mitään näytönpaikkaa herralle. Ihme touhua. No joo, mä oon onneks pelkkä fanboy, enkä valmentaja. Tässä oli vaan mun näkemys asiasta.

  Tänään sitte himassa Patty Laine & boys. Puoliltaöin pitäis selvitä kokoonpanohommat (mm. kumpi veskoista pelaa jne.)