Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana FinDevil, 26.05.2018 klo 19.01.

 1. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Voi voi, 16 sekuntia ennen jatkoajan loppua Hischier menettää kiekon ja... No juu. Oli draaman kaarta kumminkin hienosti tässä, 1-3 tappioasemasta nousu tasoihin nimenomaan Jetsiä vastaan ja yhdenkin pisteen saaminen sikäli tuntuu paremmalta kuin ei mitään. Silti jotenkin ikävä loppu, oli rankut jo niin lähellä.. Joukkue uhrautui monessa kohdin kovin urheasti, varsinkin kolmannessa erässä kun Winnipeg yhä vahvemmin alkoi painaa niskan päälle ja pääsi kaksi maalia karkuun, niin vain noustiin.. KInkyltä todella upeita gamesavereitä sekä varsinaisella, että jatkoilla, neljä päästettyä ei oikein parhaiten kuvaa hänen työnsä laatua tänään.

  Joo, olihan ottelu. Ehkä tämä piste tuntuu arvokkaammalta joskus kellon pyörittyä ympäri, juuri nyt aamuyöstä päälimäisenä harmitus tuosta jatkoajan lopusta ja tavasta miten ottelu ratkesi...
   
 2. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Itellä täysin samat ajatukset tällä hetkellä. Perhanan jännittävä jatkoaika ylipäätään. Hyvä, että kuitenkin se yks piste taisteltiin taskuun. Paljon oli hyvää tekemistä tässä pelissä. Winnipeg kuitenkin tosi kova jengi ja viimeks niitä vastaan oli ihan erilainen peli.

  Mutta mutta. Ei auta. Maanantaina kylään tulee Tampa Bay. Siihen asti.
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Huhhuh, onneksi ei tarvitse pelata enää Tampaa vastaan tällä kaudella, niin ylivoimainen joukkue oli kaikissa matseissa Devilsiä vastaan. Ylivoima on karmeaa katsottavaa: 2/36, jos muistan edellisten otteluiden saldon oikein. Ihan jäätäviä vaikeuksia saada kiekko alueelle, ja sitten kun kiekko saadaan lopulta sinne, niin tuloksena on hirveän hätäisiä syöttöjä tai laukaisuyrityksiä.

  Ero Devilsin ja Tampan ylivoiman välillä on valtava. Tosin niin se on sitä kaikilla muillakin pelin osa-alueilla. Toisella joukkueella syötöt napsuvat lapoihin, toisilla pomppivat vähän sinne tänne. Toinen joukkue laittaa paikoista kiekon maaliin, toinen laukoo ohi tai suoraan maalivahdin rintaan. Siihen vielä päälle Tampan taitotaso ja halu tehdä töitä voiton eteen, mikä näkyi pelissä mm. aktiivisena karvauksena, joka aiheutti Devilsin pakeille suuria vaikeuksia pelin avaamisessa.

  Harvinaisen surkea peli Hallilta. En yleensä jaksa tuijottaa tilastoja, mutta onhan 16,67 % (tms.) todella heikko corsi-lukema. Siihen vielä päälle se Tampan neljänteen maaliin johtanut tilanne, jossa syötön vastaanotto epäonnistui täydellisesti. Loppuerän Hall istui penkillä, eikä hän saanut kolmannessa erässäkään kovin paljoa jääaikaa. Ei ollut tosin kovin paljoa parempi peli Zachalta ja Hischieriltäkään. Zajacin kenttä taisi hoitaa hommansa kaikkein parhaiten. Pakiston taso ei vain riitä parempaan.

  Kinkaidin taso laskee edelleen, ja mm. eka Tampan maali aikamoinen hörppy. Schneider tuli kolmanteen erään maaliin, ja taisi taas kerran päästää ekan vedon maaliin.

  Positiivista: Yakovlev teki uransa ensimmäisen NHL-maalin. Siinäpä ne sitten olivatkin.
   
 4. FiveHole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Giants
  Lainaus:
  No oli se Vatasen syöttökin siihen ihan nätti, laskisin sen positiiviseksi. Muuten samaa mieltä, oli aika raskasta katseltavaa tuo peli.

  Edit: muistanko ihan omiani, vai syöttikö Vatanen jonkun toisenkin pelaajan uran ensimmäisen NHL-maalin tällä kaudella? Vai olikohan se joku toinen suomalaispelaaja toisessa seurassa...
   
 5. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Joukkue kyllä tarvitsisi ravistelua ja viime yönä loistosyötön heittäneen Vadun poppari-ilta voisi toimia. Sekä pelaajalle että muille. En kannata mitään keskiaikaista kidutusmeininkiä, mutta maailman parhaassa liigassa pelaavilta täytyy vaatia enemmän. Eritoten ison profiilin kavereilta. Devils on varsin yritteliäs, mutta nyt pitäisi vaatia laatua. Vaatia enemmän. Oman maalin edessä ei saa olla vastustajan mailaa vapaana, pakkien avauspelin pitää olla päämäärätietoista ja hyökkääjien pitää tarjota itseään paremmin. Nyt tuntuu siltä että pelaajat vetävät "is this enough" -hengessä ja valmennus siunaa tuon. Sen sijaan että otettaisiin todellista roolia.

  Devils ei tarvitse 90 pisteen Hallia menestyäkseen. Se tarvitsee kuitenkin samaa asennetta kuin viime kauden Hallilla oli.
   
 6. Rautanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, New Jersey Devils
  Aivan hirveetä paskaa. Oliko viime kausi sitten vaan Liskomieheltä ja miehistöltä jonkunlainen ylisuoritus. Eipä ole viime kauden esityksistä jäljellä kuin muutama youtube kooste.
   
 7. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Vaikka tosiasia on, että Tampa on ihan eri tason joukkue kuin Devils, niin silti kotijoukkueelta täysin luokaton esitys. Hallin penkitys kerto aikalailla olennaisen jengin suorittamisesta. Ongelmat henkisellä puolella tuntuu koko porukalla olevan todella kovat ja joukkue näyttää lannistuvan heti ensimmäisestä takaiskusta. En tiedä, jeesaisko tässä farminostot esim. Lappin, Quenneville tms... Jotain tarttis silti tehdä ja mieluiten mahdollisimman nopeesti.

  Änärissä ei oo yhtään jengiä, mikä ois Devilsille helppo vastus, mutta ehkä silti rämpivä Kings vois olla ens matsissa suotuisa vastus. Ainakin suotuisampi kuin nää kärkiniput esim. Tampa, Washington, Winnipeg jne.
   
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  NHL:n peräpään joukkueet vastakkain, ja lopputuloksena Devilsin 6-3 voitto. Kings oli kyllä huono, vaikka joukkue onnistui välillä saamaan pyöritystä Devilsin puolustusalueella aikaan. Ei Devilskään erinomainen ollut, mutta tällä kerralla otteet riittivät voittoon.

  Hall pelasi viime pelin penkityksen jälkeen hyvän matsin ja keräsi kolme pistettä. Palmierille kaksi ja Hischierille yksi maali, joten ykköskenttä hoiti tehtävänsä. Kingsin tasoista joukkuetta vastaan ykkösen peli sujui asiallisesti, toivottavasti sama jatkuisi vähän vahvempia jengejäkin vastaan. Myös Zajacin kentältä hyvä peli. Zachan kenttä on hyvä silloin kun he pääsevät pyörimään kiekon kanssa hyökkäysalueella, mutta omassa päässä on välillä vaikeampaa. Nelonen kävi hoitamassa muutaman pakollisen minuutin ottelussa.

  Pakit tekivät hyviä ja huonoja ratkaisuja. Butcher teki Phaneufin avustuksella maalin, ja esim. Vatasella oli hyvä maalipaikka, kun hän purjehti kiekon kanssa Quickin kanssa vastakkain. Toisaalta pakit yrittivät katkoa kiekkoa hyökkäys- ja keskialueella välillä turhan innokkaasti, mikä johti vastustajan ylivoimahyökkäyksiin. Kinkaidilta joitakin tärkeitä torjuntoja, mutta ei hän silti mitenkään säkenöinyt maalissa.

  Vaikka tuloksena oli voitto, ei Devilsin peli vieläkään vakuuttanut allekirjoittanutta. Ongelmat ovat yhä samoja kuin aikaisemmissa otteluissa, eli omista on välillä isoja vaikeuksia päästä kiekon kanssa ulos, minkä lisäksi vastustajalle annetaan tosiaan siis aivan liikaa ylivoimahyökkäyksiä. Niihin ei vain ole parempia joukkueita vastaan yksinkertaisesti varaa.

  Välillä on silti mukava voittaa.
   
 9. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Niinku @Toby Dammit kirjotit, niin Kings oli huono, mutta voitto kelpaa silti aina ja erityisesti nyt, kun on ollut pitkään jo vaikeampaa. Samaa mieltä myös tosta, että liikaa tehdään samoja virheitä ja paremmat jengit kyllä niistä rokottaa kovalla kädellä. Toivotaan silti, että voitosta saatu hyvä fiilis kantautuu sunnuntaina pelattavaan peliin Anaheimia vastaan.

  Juuri ennen, kun kiekko putos jäähän ennen Butcherin maalia, oli Phaneufilla ja Devilsin penkillä keskenäistä huutelua. Korviini kantautu huuto: "Oh, you're so good = sä oot niin hyvä". Siitä menikin muutama sekunti, niin Phaneuf ohjas kiekon omiin. Tilanteen jälkeen kameraan tallentu penkillä istuva, melko tympeen näköinen Phaneuf. :D
   
 10. FiFi93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Česká republika
  Lainaus:
  Saitko selvää, kumpi osapuoli tuon kyseisen lauseen huudahti?
   
 11. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Kuulosti Phaneufilta sen mitä oon joskus kyseisen tyypin haastatteluja kattonut. Se tilanteesta teki mun mielestä vielä hauskemman.
   
 12. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Jahas, Cory on näköjään vahvistettu starting goalie tänään Anaheimissa. En nyt tiedä millaisia fiboja herättää, ehkä "mixed feelings" on hyvä kuvaamaan.. Ei kai siinä, toivotaan tietysti hänelle nyt pitkästä aikaa onnistunutta ottelua, niitä ei oikeastaan tällä kaudella ole ollut vielä ensimmäistäkään ja niitä hän eittämättä kovasti tarvitsisi. Peukut pystyyn hänen ja tietysti koko joukkueen puolesta!
   
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Kahdeksalla tehdyllä maalilla pitäisi voitta ottelu, mutta kun niistä kolme tulee omaan maaliin, niin silloin se onkin jo huomattavasti vaikeampaa.

  Joukkuekaverit eivät tehneet matsia helpoksi Schneiderille. Vaatimattomasti tosiaan vain kolme omaa maalia ja muutenkin ihan ihmeellistä pomputtelua. Ei Schneider ole pelannut mitenkään huikeasti, mutta onhan hänellä ihan käsittämättömän huono tuurikin verrattuna vaikka nyt Kinkaidiin, jota tolpat ovat avustaneet tällä kaudella melko ahkerasti. Mutta joo, Schneiderille ei tullut voittoa vieläkään.

  Melko tasainen peli, jossa Devilsillä oli paikat ratkaista ottelu mm. Colemanin ja Hallin läpiajoista sekä Hischierin ohjauksesta hetkeä ennen Ducksin 4-4 tasoitusta. Jatkoilla Devils oli taas todella huono, ja rankkareissa ei päästy Hallin tolppaa lähemmäksi. Piste kotiin. Siihen voisi olla taas tyytyväinen, jos alkukausi olisi mennyt toisella tavalla. Nyt ei voi olla.
   
 14. Vercetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Surkuhupaisaa räpellystä ja tuuria kyllä, ja Coryn niskassa apina vaan jatkaa kasvamistaan. Erityisen koominen oli tuo Greenen maali, kun kaveri yrittää vankalla itseluottamuksella huitoa kiekon pesäpallotyyliin maalin yli, mutta lopputuloksena oma verkko pölähtää komeasti. Näitä toki tekevälle sattuu. Corylle pitäisi joka tapauksessa saada pelattua voitto keinolla millä hyvänsä itseluottamuksen palauttamiseksi.

  Jos nyt jotain positiivista, niin kahdessa viime ottelussa on ladottu kiekko 11 kertaa vastustajan häkkiin näiden omien lisäksi. Lännen kiertue jatkuu tulevana aamuyönä suht hyvässä vireessä olevaa San Josea vastaan, joten maalitehtailun jatkumisen lisäksi täytyy oman pään peli saada kuntoon välittömästi. Kinkaidin voisi olettaa olevan pelivuorossa.
   
 15. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Melko tragikoomista toi kolme omaa maalia, ei voi muuta sanoa.

  Mun mielestä nyt nähtiin hyvää Corya ja ens viikonlopun back-to-back luultavasti meinaa sitä, että se saa sillon seuraavan mahiksen. Mulla oli viime peliä katellessa sellanen fiilis, että seuraava matsi on se, missä Schneider vihdoin nousee takas jaloilleen. Tää matsi ois jo pitänyt voittaa, mutta kai se yks piste menee myös, vaikka harmittaa toki tollanen rylliminen.

  Saas nährä, millanen Hailauma tänään tulee vastaan.
   
 16. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Onhan tuo peli tällä hetkellä pääasiassa melko surullista katsottavaa. Pelinhallinta oli varmaan kaksi kolmasosaa ajasta Devilsin puolustuspäässä, ja kolmannessa erässä vielä sitäkin enemmän.

  Devils hallitsi muutaman minuutin ajan ekan erän alusta, sen jälkeen Sharks otti kuskin paikan. Tai oikeastaan se käänne tapahtui niiden 1-1 ja 2-1 maalien kohdalla. 1-1 maalissa Vatanen menetti kiekon hyökkäyspäässä vähän hölmösti, mutta sitten Yakovlev pelasi puolustuspään tilanteen ihan yhtä hölmösti. Pian sen jälkeen Sharks teki vielä riparista johtomaalin. Devils nousi pelissä vielä 3-2 tilanteeseen Greenen maalilla, mutta 4-2 maali katkaisi täysin joukkueen selkärangan. Sen jälkeen pelissä näkyi taas sitä luovutusmentaliteettia, jota on tällä kaudella joutunut todistamaan useammassa ottelussa.

  Puolustuspelaamisessa on kyllä isoja ongelmia. Tässäkin matsissa kaksi Sharksin maalia tuli siitä, kun Devilsin pakit pelasivat 2 vs 2 -tilanteet niin, että niistä tuli lopulta vastustajalle 2 vs 1 -tilanteita, kun puolustavat pelaajat menivät ottamaan kumpikin samaa pelaajaa kiinni. Sama toistui siinä 4-2 maalissa, jossa Lovejoy halusi välttämättä jättää avoimen luisteluväylän maalia kohti Meierille.

  Sharks on sarjataulukkosijoitustaan parempi joukkue ja Devilsillä painoi väsy, mutta siitä huolimatta ei pelaamista pysty paljoa kehumaan. En olisi uskonut ennen kauden alkua, että joukkue sukeltaa tällä tavalla takaisin NHL:n pohjalle.
   
 17. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 18. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Typeriä virheitä tulee puolustuspäässä tosi paljon jatkuvasti, mutta myös älyttömiä kiekonmenetyksiä punaviivan ja vastustajan sinisen kohdalla. Sitten kun tulee noita 2vs2. -tilanteita, niin tuntuu, että kommunikointi ei toimi yhtään, eikä tiedetä mihin ilmansuuntaan siellä kentällä pitäis olla menossa. Välillä ihan järkyttävää katottavaa. Ja se läpi viime kauden nähty teräksestä taottu selkäranka tuntuu olevan muisto vain. Viime kaudella kuultiin usein Hynesin suusta lause: "team bent but did not break = joukkue taipui, mutta ei hajonnut". Tällä kaudella tuntuu, että heti vastustajan taivuttaessa napsahtaa joukkue keskeltä poikki.

  Mitä on ylipäätään tapahtunut sille "Fast, Attacking, Supportive = Nopea, Hyökkäävä, Tukea antava" -pelitavalle? Kadonnut kuin tuhka tuuleen.

  Toivon, että Schneider pääsee pelaamaan perjantaina himassa Vegasia vastaan ja että joukkue saa ladattua näiden muutaman välipäivän aikana taisteluilmettä seuraavaan peliin/peleihin.
   
 19. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Lainaus:
  Näköjään pääsee. Joko nyt vihdoinkin hänelle saataisiin se kauan kaivattu voitto...
   
 20. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Coryn tuska sen kuin jatkuu.. :( Se oli nopeasti tällä kertaa ohi ja Kinky tilalle...
   
 21. Cliffer666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
  Nico ratkaisi meille 5-4 jatkoajalla. Coryn surullisesta alusta huolimatta, on tämä kumminkin loppujen lopuksi positiivisen jälkimaun jättävä ottelu, kun Vegas kuitenkin johti jo 1-4.. Siis nousimme kolmen maalin tappioasemasta rinnalle ja lopulta ohi, kelpaa! Tällaisia kaivattaisiin tälle kaudelle ehdottomasti lisää, tällä kertaa ei selkäranka katkennut, kuin ehkä korkeintaan täällä kotikatsomossa. Muistetaan nyt kuitenkin sekin, että pelasimme ilman Hallia, vaikkei hän toistaiseksi ainakaan ole ollut aivan viime kauden flowssa, kuitenkin joka tapauksessa tärkeimpiä palasia rosterissamme, jonka puuttumista ei voi huomiottakaan jättää.. Maaleista etenkin Seneyn lämmittää mieltä, I really like this kid!

  Joku muu voi kirjoitella syvempää analyysiä pelistä, itse ei nyt jaksa kun pitäisi yrittää vielä vähän nukkuakin.
   
 22. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Ei voi paljoa paremmalla mielellä painella pehkuihin ku viime yön pelin jälkeen!

  Matsi näytti täysin katastrofilta, kun Vegas paineli 3-0 johtoon. Schneiderin ilta jäi taas vaihteeks lyhyeks. Nyt alkaa olla herran otteet jo sen verran pohjamudissa, että vois mun mielestä kokeilla optiota laittaa waiversin kautta farmiin ja siellä sitten pelata kunnolla. Kukaan sitä tuskin poimii tolla sopparilla.

  No juu. Sitten positiivisuuksiin! Ilman Hallia pelanneen joukkueen selkäranka ei katkennut vaikesta alusta huolimatta, vaikka siltä pitkään näyttikin. Woodin 4-2 maalin jälkeen joukkue sai jostain mielettömän buustin ja alkoi painaa täyttä häkää peliä vastustajan päätyyn. Syötöt alko yhtäkkiä napsua lapoihin ja jalat alko liikkua. Erityisesti hyökkäyspäässä Zajac, Wood ja Coleman sai aikaan hyvää hämminkiä. Kinkaid otti myös varmoja koppeja ekan päästetyn maalin jälkeen. Eka jatkoaikavoitto plakkarissa, kiitos siitä kuuluu Mr. Hischierille. Maalin jälkeen fiilis itellä lähenteli Stanley Cupin voittamista.

  Tänään back-to-backin toinen osa vieraissa kivikovaa Nashvilleä vastaan. LGD!
   
 23. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Oli kyllä tosiaan hieno fiilis katsoa matsia. Tai siis sen loppupuolikasta.

  Cory tosiaan sössi pelin alussa ihan täydellisesti 3-0 johdon Vegasille. Maaleista ensimmäinen ja varsinkin kolmas olivat aikamoisia lahjoja. Tähän asti olen ajatellut, että kyse on ollut vain kadoksissa olleesta pelirytmistä, jota on vaikea saada kuntoon satunnaisilla matseilla sekä huonosta tuurista ja itseluottamuksesta. Mutta kyllä tässä alkaa väkisinkin miettimään, onko Corysta enää maalinsuulle. 1-0 maalissa liike näytti todella hitaalta ja 3-0 maali oli sitten käsittämätön hörppy, joita ei vain voi tulla otteluissa.

  Kinkaidin aloitus otteluun ei ollut kanssa mitenkään täydellinen, kun kiekko lirui längistä melkein maaliviivan yli. Oli varmaan puolesta sentistä kiinni, että Vegas olisi päässyt jo 4-0 johtoon. Se olisi ollut todennäköisesti liikaa Devilsille. Onneksi tällä kertaa tuurit olivat Devilsin puolella.

  Sen jälkeen joukkueelta kuitenkin mahtava nousu. Ehdin tosin manailla jo sitä, kuinka Palmieri otti jäähyn heti kavennusmaalin jälkeen ja Devils päästi Vegasin takaisin kolmen maalin johtoon. Vastaavia tilanteita on nähty viime aikoina ihan liikaa, mutta onneksi tällä kertaa peli ei ratkennut siihen.

  Devils pelasi hyvin siitä 3-0 maalista alkaen. Tuntui tosin siltä, että Vegas sai maalinsa vähän liian helpolla, minkä seurauksena pelaajat arvelivat hoitavansa matsin puolivaloilla. Se sopi hyvin Devilsin pelaajille, jotka pyörittivät etenkin tokassa ja kolmannessa erässä hyvin kiekkoa vastustajan päähän. En ole nähnyt ottelun tilastoja, mutta vaaralliset maalipaikat menivät ihan varmasti todella selkeällä erolla Devilsin hyväksi. Ainoastaan Fleuryn hienot torjunnat sekä Devils-pelaajien viimeistelytaitojen puute estivät lisämaalit.

  Lopulta maalipaikkoja tuli kuitenkin niin paljon, että osa niistä johti maaliin. Devilsin taisteluilmeelle sopivasti tasoitusmaali tuli Seneyn röyhkeästä maalille ajosta, jonka jälkitilanteessa Holden laittoi kiekon vahingossa omaan maaliin. Kiva että näitä tulee välillä toiseenkin suuntaan.

  Nicon maalia tuli kyllä tuuletettua ihan kunnolla, niin vaikeaa tuo jatkoaikapelaaminen on ollut joukkueelta tähän asti.

  Zajacin kenttä oli kaksi erää todella hyvä, ja nyt nähtiin sitä Woodia, jota olen viime kaudelta asti odottanut. Vauhtia, vaarallisia tilanteita ja taklauksia sateli vastustajaa kohti. Samaan malliin vaan jatkossakin, niin hyvä siitä tulee! Myös Quenneville-Zacha-Bratt sai hyvin pyöritystä vastustajan päässä aikaan. Ja nyt kun oikeastaan ajattelen asiaa, niin oli siellä ykkös- ja nelosketjullakin selvästi omat hetkensä.

  Miinuksina matsista Coryn peli ja parit tarpeettomat virheet, jotka johtivat taas vastustajan ylivoimahyökkäyksiin.

  Pelistä jäi kuitenkin paljon positiivista takataskuun. Devilsin taisteluilme oli tietenkin illan isoin juttu. Tällä kertaa joukkue ei luovuttanut, joten toivotaan, että sama meininki jatkuu tästä eteenpäinkin.

  Edit: Mainitaan nyt samalla, että Ty Smith valittiin odotetusti Kanadan MM-ryhmään. Mielenkiintoista nähdä hänen pelaamistaan kisoissa.
   
 24. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 25. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Itse en tällä kertaa nähnyt kun Highlightit ottelusta, joten minulla ei ole sen kummempia analyyseja matsista, mutta varmasti tommonen comeback tuo paljon itseluottamusta ja uskoa tekemiseen.

  Mietin vain tossa kun @Toby Dammit pohti tuota Schneiderin tilannetta ja onko hänestä ylipäätänsä enää maalille. Itse voisin nähdä yhtenä vaihtoehtona Schneiderin lähettämisen farmiin. Kukaan ei varmastikkaan häntä waiversista poimisi ja farmissa hän voisi paineettomasti saada itseluottamusta ja omaa peliä kuntoon. Itse en usko siihen, että Schneiderin taidot olisivat vain yhtäkkiä kadonneet.