Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 04.05.2017 klo 00.36.

 1. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Devils avaa kauden 2018–2019 Tukholmassa Oilersia vastaan. Täytyypä laitaa reissu Ruotsin suuntaan tiukkaan harkintaan.
   
 2. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Olipa ilo katsella aamusella Devils-kiekkoa. Voi sanoa, että Devils esitti Penguinsia vastaan tähän asti kauden parasta peliään. Erityisesti toinen erä oli aivan loistava esitys koko joukkueelta. Huippusuorituksen resepti oli loppujen lopuksi varsin yksinkertainen. Devils teki hyvää duunia iskemällä kiinni syvällä hyökkäysalueella ja riisui vierailta aseet pelin kontrollointiin.

  Penguins-koutsi Mike Sullivan ja Sidney Crosby pistivät tappion työmoraalin ja huonon valmistautumisen piikkiin. Arvio on osittain oikea - Devils oli toki paremmin motivoitunut ja latautunut joukkue, mutta ei tuo nyt mikään ohipeli Penguinsilta ollut, vaan kyllä vieraatkin yrittivät tehdä peliä. Penguins ei vain löytänyt oikeastaan missään vaiheessa ottelua lääkkeitä Devilsin kovan prässin purkamiseen. Malkinin viimeistelemä 2-1-kavennus oli yksi harvoista kerroista, kun Penguins pääsi leipätyöhönsä liikkuttamaan kiekkoa mieheltä toiselle ja purkamaan vastustajan ryhmityksen atomeiksi.

  Travis Zajac pelasi kuin vanhoina hyvinä aikoina Parisen ja Langenbrunnerin kanssa ja oli selvästi ottelun paras pelaaja. Muutenkin hattua päästä vitjalle Coleman-Zajac-Noesen, joka piti Crosbyn aisoissa, värkkäsi kaksi maalia ja ajoittain suorastaan dominoi peliä. Trojka Zajacin jäsenet nimettiinkin ansaitusti ottelun tähdistöön. Tässä ketjussa on samoja aineksia kuin maineikkaassa ZZ Popsissa - Ei toki yhtä paljon taitoa, mutta vankat vääntäjät Coleman ja Noesen ovat sellaisia ketjukavereita, joiden kanssa Zajac on perinteisesti saanut yhteispelin toimimaan.

  Stefan Noesenilla oli tunteikkaan voiton jälkeen sanottavaa viime peleissä profiiliaan nostaneesta Zajacista. Ehkä vähän ylitsevuotavaa, mutta kehut olivat viime yön esityksen jälkeen paikallaan.

  Lainaus:
  Toivottavasti tämä versio Zajacista jäisi hengailemaan vähän pidemmäksi aikaa. Zajac on niitä pelaajia, joilta tarvitaan tasonnostoa panosten kasvaessa runkosarjan kääntyessä kohti ratkaisevia kierroksia.

  Viime yön pelistä pitää antaa erityiskiitos lähes 26 minuuttia urakoineelle Taylor Hallille. Tällä kertaa kiekot eivät uponneet verkkoon, mutta pisteputki kasvoi jo kymmenen ottelun mittaiseksi, kun Hall keräsi plakkariinsa kakkossyötön ottelun kannalta ratkaisevaan 3-1-maaliin.

  Ja tulihan pelissä vielä valmentajan haastokin kutkuttelemaan hermoja. Sinänsä ihmetyttää, miten ihmeessä tilanteesta ei annettu Rustille jäähyä, vaan raitapaidat päätyivät arpomaan, olisiko Crosbyn sinänsä hieno oivallus hyväksyttävissä maaliksi. Tuomarinelikko kuitenkin näki tilanteessa kontaktin Kinkaidiin ja perusteet maalin hylkäämsieen, mutta miten ihmeessä Rustin päivänselvä korkea maila missattiin? Tosin tähänkin lopputulokseen pitää olla hiljaa tyytyväinen, kun miettii, miten haastot ovat viime aikoina Devilsin osalta menneet. Tässä valossa ei olisi ollut ihme, vaikka maali olisi hyväksytty ja Kinkaidille lätkäisty päälle kaksiminuuttinen filmaamisesta...

  Muutama aika sitten lupasin tulla paikalle antamaan kehuja Damon Seversonille. Nyt on niiden aika. Severi on pystynyt nostamaan tasoaan viime viikkoina ja on ansainnut myös Hynesin luottamuksen ja päässyt takaisin ylivoimallekin. Kiekkokin on ilahduttavasti alkanut löytää tiensä verkon perukoille. Erityisesti tuo Flyers-pelin tärkeä 3-3-tasoitus oli huippusuoritus Seversonilta (kuten maalin alustaneelta Zachaltakin). Näin ulkopuolisen silmin Severson vaikuttaa olevan keskittyneempi ja sen ansiosta myös tarpeettomat riskit ja virheet ovat vähentyneet huomattavasti. Hynes on viime peleissä käyttänyt seitsemän pakin rotaatiota ja vastuun jakautuminen tasaisemmin on osaltaan helpottanut myös Seversonin elämää.

  Muuta pientä

  Mirco Müller on ilo nähdä jälleen pelaavassa kokoonpanossa, mutta samaan hengenvetoon on todettava, että minua harmittaa Hynesin päätös lähettää Steven Santini Binghamtoniin. AHL:ssä Santinilla ei ole oikeastaan muuta ammennettavaa kuin pelituntuman ylläpito. Toki päätös on ihan ymmärrettävä, koska valinta piti tehdä kahden nuoren puolustajan väliltä. Ben Lovejoy on parempi vaihtoehto kiertämään rotaatiossa kuin Müller tai Santini.

  John Quenneville sai (viimein) kutsun ylös ja toivottavasti hän myös saa näyttöpaikan. Nyt, kun Gibbons ja Johansson ovat vielä toistaiseksi sivussa, Quenneville toisi lisää käsiä hyökkäykseen vaikkapa juuri kokeneiden Boylen ja Staffordin rinnalle, jossa Hynes on viime pelien ajan kierrättänyt laitahyökkääjiä.
   
 3. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Toisessa ketjussa puitiinkin, mutta tässä uusinnassa näkyy että se oli Lovejoyn maila joka osui Kinkaidia keulaan, ja Rustin maila rintaan.
  Sinänsä yhdentekevää, varsin selkeä maalivahdin estäminen minusta, mutta jäähyäkään ei tuosta kuulu puhaltaa.
   
 4. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Lainaus:
  Jeps. Väärässä olin. Tosiaan Rustin maila osuu vain kevyesti Kinkaidiin ja tosiasiassa Lovejoyn maila antoi kipeän osuman kaulaan. Tein väärän johtopäätökseni yläpuolelta kuvatun klipin perusteella ja siinä homma näytti toisenlaiselta ja päivänselvältä jäähyltä. Ehkä tässä oli omakin liipasinsormi turhan herkässä, kun nämä haastot ovat kohdelleet aika kovalla kädellä punamustia.
   
 5. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Tällä hetkellä on sattuneista syistä hyvä olo, mutta Devils varmasti katuu Vadun hankintaa.. Ehkä kesällä puhuttelu natsaa, ehkä ei. Vatanen on juuri nyt järkyttävän paska pelaaja ja saattaa jopa tuhota Devilsien poffihaaveet. Jokainen muu pakki tarjoaa nykyisellään parempaa. Paljon täytyy muuttua, mutta tuskin muuttuu.
   
 6. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:

  No ei ole kyllä näinkään asiat, paremminkin on tietenkin pelannut urallaan, mutta nyt meni taas kritiikki pikkuisen yli. Pisteitä pitää tietenkin saada tehtyä, viime peleissä on ollut mahdollisuuksia, mutta ei ole vaan uponnut. Vaistoilla pelaaminen ja luistelu kuntoon ensi kaudeksi, niin kyllä se Samikin vielä nousee.
   
 7. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ei varmasti tule jäämään Vatasesta kiinni, jos Devils ei pääse playoffeihin. Vaikkei Vatanen varmastikkaan parhaillaan ole tällä hetkellä niin ei hän kuitenkan niin paska ole, mitä sinun kirjoituksista voisi päätellä!
   
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo, ihan höpökirjoituksia, joita ei jaksa ottaa edes tosissaan. Yksittäisiä huonoja pelejä, mutta ihmeellistä silti, että joukkueen paskin pakki pelaa ottelusta toiseen eniten tai toiseksi eniten. Mikä niitä valmentajia vaivaa?

  Kyllä, Vatanen voisi olla parempi, mutta joukkueen ongelmat ovat silti muualla. Hassua jos yksi pelaaja voi kaataa joukkueen playoff-mahdollisuudet. Luulin jääkiekkoa joukkuelajiksi.
   
 9. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Olen mielestäni antanut kiitosta jos aihetta on ollut. En kuitenkaan isossa kuvassa kamalasti ihmettele valmennuksen 7 pakin systeemiä. Voit ottaa otannaksi minkä tahansa viiden pelin putken ja löydät seuraavat asiat:

  1) Luistelu. Sami on aivan rapakunnossa ja häviää luistelupohjaiset väännöt lähes poikkeuksetta.

  2) Ylipuolustaminen. Säntäilee mm. tuen antamisessa ja vastustaja saa vähintään siedettäviä maalipaikkoja. Merkkauspeli välillä mitä sattuu ja kiirettä pitää.

  3) Alipuolustaminen. Blokkailee vetoja toisinaan hyvin, mutta puolustaa mailalla todella laiskasti. Ei ole sattumaa että kiekot löytävät Vatasen läpi ja myös maaliin saakka.

  4) Kiekolliset ratkaisut. Hyökkäyssinisellä sähläämistä, menettää kiekkoja ja tarjoilee harhasyöttöjä.

  5) Asenne. Ei pyrkimystäkään skarpata vaikka ajoittain näyttäisikin siltä.

  Voin sen verran korjata tekstiäni että Vatanen ei poffihaaveita tuhoa. Hän omalla panoksellaan vain heikentää niitä. Ei edistä. Vatanen näyttäytyy tällä hetkellä leveyspakkina ja en usko sen olleen ajatuksena. Asiat voivat kuitenkin olla toisin ensi kaudella.

  Edit. Lisään vielä sen etten tiedä miten alhaiset odotukset Vatasen suhteen olivat. Jos Devils oli tehnyt läksynsä, oli selkeä ajatus saada tälle kaudelle perusvarma ja yleispätevä pakki. 22min/peli. Sitten suunnitelma miten saada kesällä kaivettua se laatupakki esiin. En jaksa uskoa että seura on erityisen tyytyväinen nyt näkemäänsä. Vatanen kun tuntuisi sulautuvan tällä hetkellä tuohon 15-19min/peli massaan paremmin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2018 klo 13.17
 10. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Juurikin rooliin nähden esitykset ovat olleet aikamoista kuraa. Minä kieltämättä oudoksun jos joku pelit nähnyt väittää että joukossa on vain yksittäisiä huonoja pelejä ja että paremminkin voisi mennä. Ehkä vaatimustasossa on sitten eroja, mutta minä ainakin edellytän suhteellisen kokeneelta sekä kärkirooliin hankitulta pakilta nähtyä enemmän. Huolellisuus perusasiossa sekä jänteen vaatiminen eivät liikaa ole mielestäni.

  Haluaisin höpökirjoitukseni vastapainoksi udella että mitä erityisen hyvää Vatanen on pelille tuottanut muihin pakkeihin verrattuna? Pisteitä? Laadukasta puolustamista? Tasaisuutta? Isojen minuuttien kunnolla hoitamista? Olen nähnyt ajoittaisia hyviä suorituksia, mutta isommassa kuvassa tilastot ja silmäni kertovat muuta.

  Lainaus:
  Joukkue rakentuu yksilöistä ja yksilöiden roolittamisesta. Korjasin jo sen verran että Vatanen ei yksin tuhoa mitään, mutta jokainen voi miettiä laskutoimitusta iso rooli + melkoinen virhealttius.
   
 11. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  No jostain syystä se Vatanen kuitenkin tahkoaa niitä isoja minuutteja, vaikka sinun silmääsi näytöt heikkoja ovatkin. Ehkä siellä nuo ammattilaiset osaavat katsoa tilastojen taakse, ja näkevät yksittäisen pelaajan suorittamisen paremmin kuin penkkiurheilijat ruudun tällä puolella...
   
 12. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Onhan valmennus reagoinutkin ja Vatanen pelannut esimerkiksi viimeisessä viidessä pelissä kahdesti hätäisesti yli 20min. Hyvin tasaisessa massassa pakit olleet. Ja olen mielestäni sanonut että valmennuksella on varmasti malttia ja ensi kausikin edessä. Vatasen suorituksia ei nyt valitettavasti tarvitse millään suurennuslasilla kytätä että tietyt toistuvat asiat havaitsee.

  Viime yönä tarpeeton tappio ja en nyt Vatasesta sen enempää sano. Hallilla on kova meno, mutta niin vaikuttaisi olevan iso reppukin selässä. Zacha on myös vetänyt todella hyvin. Nyt vain toivoisi että koko joukkue alkaisi saamaan parasta irti eikä homma olisi tiettyjen jätkien vuorottelunykimistä.
   
 13. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  En ole pelejä nähnyt, mutta viimeisen kk ajalta Vatanen ainoa NJ puolustaja joka plussalla tehotilastojen perusteella.
   
 14. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Oli kyllä säälittävä ottelu. Aika isoja muutoksia tässä täytyy pelissä tapahtua, että Devils pelaa keväällä pudotuspeleissä. Vuosi 2018 on mennyt etenkin tuloksellisesti surkeasti. Peliotteet ovat olleet välillä ihan hyviä, mutta pisteitä ei ole tullut alkukauden tahtiin. Ja sitten siellä välissä on tällaisia Columbus-matsin kaltaisia pohjanoteerauksia.

  Onneksi Devils-pelaajien äidit olivat matsissa. Ehkä he voivat ripittää poikiaan enemmän kuin Hynes, jolla tuntuu olevan yllättävän suuria vaikeuksia motivoida joukkuetta taistelemaan pudotuspelipaikasta.
   
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Loistava tuloksenteko jatkuu. Kuinka monta omaa maalia tai muuten vain sähellystä joukkue voi antaa, ilman että pelistä tulee turpiin. Nyt Hischierille ja Staffordille omat maalit ja siihen päälle yv:llä vielä Lackin ja Hallin kommunikaatiokatkokset tms., joiden seurauksena Bruins teki yhden lahjamaalin. Kaksi av-maalia Bruinsille. Vaikeaa on.

  Schneideria on ikävä, vaikka hänkään ei ollut ennen loukkaantumista aivan parhaalla tasolla. Nämä Kinkaidit ja Lackit nyt vain eivät ole voittavia maalivahteja.
   
 16. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Kieltämättä ihmeellistä säheltämistä ollut, mutta myös paskaa tuuriakin. Eipä tuossa nyt valmennuskaan voi korostaa muuta kuin pelirohkeutta ja huolellisuutta. Hallilla on iso vaihde edelleen silmässä ja josko Vatanen nyt kevään taittuessa syttyisi tapojensa mukaan. Schneider tosiaan helpottaisi puolustuksen touhuja ratkaisevasti. No, hyvä joukkue taittaa tällaiset vaikeudet voimavaraksi ja hyvä joukkue Devils on.
   
 17. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Martin Brodeur
  Loukkaantuiko Appleby myös vai miksi ihmeessä Lack nostettiin stuntiksi? Kennyhän pelasi ihan mukiinmenevästi niissä peleissä missä maalilla kävi.

  Mutta joo, kyllä tuo jengi kokemusta tarvii. Ja Kinkaid on osoittautunut juuri niin huonoksi kun ounastelin. Ei toki ole saanut paljoa apuja, mutta kuitenkin. Mielenkiinnolla kyllä odotan Sheron liikkeitä deadlinella.
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ei loukkaantunut, laitettiin vaaan takaisin farmiin Kinkaidin ja Lackin tervehdyttyä. Kai siinä taustalla oli osittain se, ettei Appleby pelannut aloittamassaan pelissä Nashvilleä vastaan kovin ihmeellisesti. Tai näin ainakin joku kirjoitti HFBoardsilla; itse en muista ollenkaan, minkälaisia maaleja Appleby päästi siinä ottelussa. Siihen päälle sitten vielä se, että Applebyn numerot farmissa eivät ole olleet kovin hyviä. Veikkaan, että valmennusjohto arvosti kokemuksen Applebyn peliotteiden edelle, mutta viime matsit ovat osoittaneet, että se veikkaus ei ole mennyt ihan kohdalleen. Toisaalta en ole varma, olisiko Appleby pelannut tolppien välissä yhtään Kinkaidia ja Lackia paremmin.
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lähes yhtä nautittava voitto Flyersista kuin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, jossa Devils teki voittomaalin alle kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Tällä kertaa Devils punnersi ensin kolmannen erän lopussa ilman maalivahtia väkisin tasoihin ja sitten nappasi vielä rankkareilla voiton, kun kaksi viime aikojen antisankaria Drew Stafford ja Keith Kinkaid hoitivat pisteet joukkueelle.

  Siitä huolimatta pelin hahmo oli taas kerran Taylor Hall, joka teki kaksi maalia (mm. pelin lopussa tasoittanut maali), kilautteli pelin alussa tolppaa ja oli muutenkin aktiivinen kentällä. Onneksi Gudas ei onnistunut loukkaamaan Hallia siinä ekassa maalissa, jossa hän taklasi Hallin vähän tarpeettomasti laitaa vasten (okei, ei siinä Hallin huomiokaan ollut ihan sataprosenttisesti Gudasin tekemisissä).

  Vaikka Kinkaid hoiti homman tyylikkäästi jatkoajalla ja rankkareissa, niin onhan hän ollut muuten aikamoista reikäjuustoa. Pelejä olisi huomattavasti helpompi voittaa, jos maalivahti ei antaisi aina paria maalia tasoitusta.

  Tuomareilta taas kerran kyseenalaista toimintaa mm. toisen erän loppuun, kun Zajac sai korkean mailan kasvoihinsa. Tuomareiden tulkinnan mukaan Zajac sai Devils-pelaajan mailasta, mutta ainakin omaan silmään näytti selvästi Flyers-pelaajan mailalta, josta olisi pitänyt tulla 2+2-vihellys. En ole tarkistanut tilannetta jälkeenpäin, joten perun sanani, mikäli tuomareiden vihellys meni oikein.
   
 20. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Päätin vetää ässän hihasta ja hommasin liput Eliaksen jäädytystilaisuuteen! Onhan tässä edellisestä NYC:in reissusta kohta jo 4vk :D
   
 21. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Koko joukkueelle hattua ryhdistäytymisestä ja todella kovasta voitosta viime yönä.

  Nyt sitten yksilöistä Vataselle kehuja muutaman viime pelin ajalta. Nyt tuottaa taas pelille jotain ja erityisesti lämmittänyt miten nelivitonen hoitanut kriittiset tilanteet omissa. On myös pääkopan osalta raikkaampi ja kiekolliset ratkaisut parantuneet. Vähemmän yllättäen minuutit kasvaneet heräilyn myötä. Nyt vain se tuttu kevätvire päälle.
   
 22. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Nuori herra Hischier pelaa kyllä hyvää kiekkoa tällä hetkellä ja viimeisen neljän ottelun tehot 3+4 ja +10. Ei millään enää ehdi Calder taisteluun mukaan mutta hyvä ensimmäinen kausi takana ja plus 50 pistettä on ihan saavutettavissa.
   
 23. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  On ollu todella mahtava viimepeleissä. Onnistunut tekemään todella tärkeitä maaleja ja syttynyt loistavaan aikaan kun joukkueella mennyt vähän huonommin. 24 ottelua aikaa tehdä 12 pistettä, jos vain säilyttää nyt nykyisen itseluottamuksen niin 50 pinnaa paukkuu varmasti rikki.

  Taylor Hall päässyt kanssa ihan mukavaan vireeseen kun viilettää tällä hetkellä 17 ottelun pisteputkessa.

  Tampa ottelusta lyhyesti sen verran, että erittäin tärkeä voitto. Ottelussa oli tuuriakin matkassa, kun kiekot pomppi pelissä aika hyvin Devilsille. Eddie Lack pelasi huikean ottelun!! Ensi yönä Carolina nurin.

  PS. @NJEspoo kateeksi käy sinun NYC:in reissua. Olisi itekkin todella mahtava päästä katsomaan Eliasin jäädytystilsuutta. Tulossa varmasti todella hieno ja ikimuistoinen ilta!
   
 24. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Katkera tappio Minnesotalle. Vituttaa ihan suunattomasti. Eddie Lack... ehkä en sano nyt muuta että onpa Schneideria jo ikävä, onneksi palannut harjoituksiin. Taylor Hall nyt 20 ottelun pisteputkessa mutta ei tällä hetkellä hirveästi lohduta.
   
 25. AnaKonda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NFL, Kärpät, NJ Devils, Arsenal
  Grabner Rangersista Devilsiin, toiseen suuntaan menee toisen kierroksen varaus tältä vuodelta ja Yegor Rykov. Ensimmäinen Devilsin ja Rangersin välinen treidi ikinä. Kun tuota paikallisvastustajaa ei juurikaan tule seurailtua niin millaista roolia näkisitte Grabnerille Devilsin paidassa?