Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Nelonen Pro, siellä se lätkä on...

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Johannes, 21.12.2009 klo 18.48.

 1. Adam89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjois-Savolaiset joukkueet, Patrik Laine
  Anssi Ritarin puolesta käy sääliksi, selostanut kaikki KalPan pelit kutakuinkin tällä kaudella ainakin Kuopiosta, mutta finaaleissa joku random vie paikan, ilmeisesti koska on ns. ykkös-selostaja ruudussa. Ei tuokaan nykyinen selostaja ole huono, mutta KalPan edettyä finaaliin ritarin olisi pitänyt selostaa..

  Itekkin ennen mietin, että Ritari ei olisi niin hyvä, mutta kun on paljon pelejä Ritarin selostamana kuunnellut, niin on erittäin hyvä selostaja, ja asiantuntevakin.
   
 2. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Anssi on kyllä loistava selostaja. Analyyttisyydessä ei taida kukaan nelosen selostaja päihittää Ritaria. Tunnelmanluonnissa Alkio ja Waheeb on vain tällä hetkellä omaa luokkaansa, ja siihen kun lisää sen millainen ilmiö tuosta Alkiosta on tullut, niin en itsekään paljon kierrätystä harrastaisi.
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Harmi kun Nelonen ei harrasta enää tätä "kahden selostajan taktiikkaa", eli hieman apinoisi NHL:n tyyliä tässä. Nelosella oli nimittäin Stanley Cup -finaaleissa 2012 ja 2013 selostajaparina Alkio ja Antti Mäkinen, ja nämä on olleet yksiä parhaita selostuksia joita olen kuullut. Lisäksi ensimmäisessä liigafinaalissa keväällä 2013 oli myös Alkio ja Mäkinen äänessä. Näistä Alkio loi enemmän sitä tunnelmaa ja Mäkinen sitten oli se "analyyttinen", vaikka osasi toki tunnelmaakin luoda.

  Nyt voisi esimerkiksi pistää Alkion ja Ritarin samaan aikaan selostamaan, ei tuo nyt varmasti huono olisi. Toki pitää mainita samaan hengenvetoon että Svängi Vallin on kyllä erinomainen kommentaattori ja on ehkä osittainen "kakkosselostajakin" tuolla.
   
 4. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Nelonen taas näyttää osaamistaan. Näytetään jotain finaalien maalikoosteita, jotka varmaan jokainen halukas on nähnyt jo kymmeneen kertaan sen sijaan, että kamerat kuvaisivat Mikko Mäenpään sopimuksen julkistamista Synergialla.
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Miksi Nelosen pitäisi toimia JYPin tiedotuskanavana? Ei niitä pelaajasopimusten julkaisuja olla ennenkään näytetty minkään joukkueen kohdalla.
   
 6. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Harvemmin niitä myöskään on ohitettu ihan vain sivulauseen muodossa, jos tuo julkistus on tapahtunut juuri ennen pelin alkua.
   
 7. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Vallin Alkio kaksikko on ollut hyvä. Ritarille pitäisi aina saada joku kaveriksi, ettei Ritari pääsis jokaisella katkolla jauhamaan niitä iänikuisia tilastoja ja pelaajien historioita, maalittomuusputkia, pisteputkia ja muita epäolennaisia tilastoja.
   
 8. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Itse en muista että olisi kyllä koskaan juuri sen enempää puututtu niihin kuin selostajan toimesta ottelun alussa, mutta ehkä muistan väärin.
   
 9. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ei tuo sopparin julkistamisen skippaaminen niinkään haitannut mutta olisihan sitä pronssipeliin voinut edes sen verran panostaa että mukaan olisi napattu yksi laitatoimittaja joka olisi haastatellut pelaajia ja valmentajia erätauoilla ja pelin jälkeen... Vähän sellainen "tehdään halvalla kun on pakko"-maku jäi koko hommasta. Ei tuollainen toiminta ainakaan millään tavalla nosta pronssipeliin arvostusta...
   
 10. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Minusta tuo sai juuri ansaitsemansa huomion. Ei yhtään enempää eikä vähempää. Tai no. Pitäisi koko peli jättää pelaamatta ja runkosarjan paremmin sijoittunut nuo pronssit ottaisi.
   
 11. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin... Joko jättää pelaamatta tai edes yrittää... Kun normi tiistain runkosarja-pelissäkin oli joskus enemmän yritystä kun tuossa eilisessä...
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Jahas, SISÄLTÖPÄÄLLIKÖ Rantanen on jätetty pois kokoonpanosta, ja Waheeb on selostajana. Tämähän vaikuttaa hyvältä, siellä on vieläpä Svängi kuitenkin kommentaattorina edelleen joten hyvä vaihto tähän väliin. Ei sillä että Alkiossakaan vikaa olisi, mutta Sebu on loistava.
   
 13. stoneofage Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Voisko tuon Lehterän vapauttaa Saimaan rannoille. Saman budjetin joukkue pärjää, niin oikein hakee miten KalPa on huono. Btw, edellisessä pelissä ne KalPan maalin taaksemenot esti Tapparan järjestemmällisen rakentelun siihen missä odotetaan 12 sekuntia ennen kuin lähdetään hyökkäykseen. Mutta tämä valmentajavelho ei sitä joko tiedä tai sitten haluaa, että miljoonajoukkue on parempi. Good luck, Tertsi on coaching SaiPa. Tulet olemaan studiossa myös ensi keväänä, koska noilla sinun eväillä ollaan jo mökillä kun muut pelaa pleijarikiekkoo.
   
 14. vanhapak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Jos pitkästä aikaa pukinsorkkani laittaisin tähän selostajakeskusteluun minäkin.

  Onhan nämä nykyiset sentään ihan eri luokkaa kuin esim. Mertaranta, joka aina kiekon ollessa Suomen puolustusalueella huokuu paniikkia kuin henki lähtisi. Ikään kuin ei ymmärtäisi, että lätkässä liikutaan hallitussakin matsissa välillä omassa päässä - ;)

  Alkio on omaa luokkaansa, piste. Nauratti, kun mies huomasi, että viive sana taipuu viipeellä niin kuin taive taipeella. Plussat siitä. (Onko muuten Jani A. pelannut joskus sb -maalivahtina?)

  Hitto, miten sitten on saanut kärsiä näistä "Fakeruud" ääntämyksistä. Olisiko kauhean vaikeaa opiskella sen verran pelimiesten nimien lausumista, että oppisi, että "udd", jossa kaksi d:tä ei ole "uud", vaan "udd". Toinen nimityyppi on vaikkapa "Ramstedt", joka on poikkeuksetta kuulunut "Ramsteeet" p.o. "Ramstett". Pikkujuttuja sinänsä, mutta kun jatkuvasti toistuvat, alkaa jo pikkasen hikoiluttaa.

  Waheebista sen verran, että puheterapeutista saattaisi olla hyötyä "ällän" opettelussa.

  Kaiken kaikkiaan ihan laatutavaraa nykyiset Ruutu plus -urheilun selostajat kaikkiaan.

  Rantasen besservissiys tosiaan joskus ärsyttävää, mutta parhaimmillaan miestä on mielenkiintoista kuunnella.
  Lehterää en pidä hyvänä, mutta Kölliä kuitenkin kuuntelen mielelläni. Siinä on jotain sellaista peruspositiivisuutta niin kommenteissa kuin olemuksessa, että symppaan.

  Tässä nyt päällimmäisiä.
   
 15. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Neloselle isot tappiot Liigan tv-sopimuksesta, kertoo Kauppalehti. Liigassa diilistä nautittiin kunnes muste kuivui, ja sitten alkoi ihmettely hallien tyhjenemisestä. Nelosella tilanne on vieläkin pahempi, Liiga sai sentään kelpo korvauksen menetetyistä katsojista, siinä missä Nelonen on maksajan tontilla.

  Se lienee varmaa, että vastaavaan suuruista diiliä Liiga ei enää saa yhdeltä toimijalta. Tästä tulee Kallioniemen toistaiseksi tärkein keissi, millaisen sopimuksen Liiga saa, ja mihin suuntaan suoratoistopalvelut kehittyvät.
   
 16. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Ei saa ei. Mielenkiintosta olis tietää, miten tilanteeseen valmistauduttu, mitä visioitu? Pari vuotta on ainakin ollut selvää mitä tuleman pitää.
   
 17. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Vaikea kuvitella, että kukaan pystyisi tarjoamaan vastaavaa pakettia tolla kulurakenteella. Seuroille maksettava potti tuleekin luultavasti pienenemään seuraavan sopimuksen puitteissa.
   
 18. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Tulevaisuudessa lienee selvää, että seurat eivät saa läheskään niin suuria korvauksia kuin nykyisen sopimuksen aikana ja kaikkia otteluita ei toteuteta läheskään samanlaisella kalustolla. Todella pessimistisessä skenaariossa voi jäädä pois jopa kaikkien otteluiden näyttäminen. Tosin tällaisella "maksupaketilla" ei kyllä kuluttajia saa maksajiksi sitäkään vähää kuin nyt.
   
 19. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ainoa järkeenkäypä ostajaehdokas Viasat saanee näiden tietojen valossa hyvän alennuksen Liigan tv-oikeuksista ja samalla liigaseurojen talous ottaa osumaa. Kestääkö viime vuosina nousseet tai taloudellisesti heikossa jamassa olevat seurat tällaisia osumia?

  Utopia:
  Tulevaisuudessa 10-12 seuraa avoimessa liigassa, ammattituomarit, videohaastotekniikka warroomeineen ja ammattimainen kurinpitosysteemi.
   
 20. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Tosin Maikkarin Timo Innanen twiittailee salamyhkäisesti, kuinka "tv-raha tulee kasvamaan Suomessakin, mutta onko siinä mitään järkeä..." ja että mielenkiintosta uutista luulis tippuvan jossain vaiheessa.
   
 21. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
 22. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Jep.

  Saas nähda kuka ostaa ja millä hinnalla. Ehkä on odotettavissa Saukkosen ja Jutilan paluu!
  Ei vaiskaan- Maikkari on polttanut näppinsä todella pahasti maksukanaviensa kanssa nimenomaan urheilun osalta että tuskin lähtee mukaan tarjouskilpailuun.
   
 23. Ahar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
  Lainaus:
  Veikkaan seuraavaksi toimijaksi Viasatia. Kellään muulla tuskin varaa maksaa järjettömiä summia sopimuksesta, kun nelonenkin ottanut jo vuosikausia kuokkaan.
   
 24. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  No jopas.

  Viime päivinä ja ehkä ilmeisesti viime kuukausina on kulissien aikana tapahtunut paljon ja lopullisen äärimmillään näyttäisi Sanomalla olleen koko sopimus lopulta yllättävänkin pitkään ellei peräti melkein aina tappiollinen.

  Toisaalta osin Nelonen taisi joutua isommin mukaan jo Urho TV:n jälkisotkujen siivoukseen mukaan tahtomattaankin ja myöhemmin sitten tuotantokustannukset muine taustaseikkoineen lienee olleet liikaa sille.

  Maikkaria itsekin odottaisin, mutta heilläkin on talousvaikeutensa.

  Ehkä Viasat vai olisiko ehkä peräti Yleisradion vuoro ainakin jollakin tavalla?
   
 25. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Viasat näitä oikeuksia on kerännyt urakalla, joten se olisi se looginen ehdokas. Tuotannot ovat olleet Wernen (vai mikä Streamteam se nykyään onkaan) vastuulla, joten ne luultavasti jatkuvat entisellään vaikka kaupallinen toimija vaihtuukin. Viasat olisi siinä mielessä hyvä, että käytännössä kaikki TV-urheilu formuloita lukuunottamatta olisi samalla kanavalla. Toisaalta nykyisillä Viasatin hinnoilla ei liiga taatusti näkyisi.