Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Nelonen Pro, siellä se lätkä on...

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Johannes, 21.12.2009 klo 18.48.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Runkosarjan päätöskierros, vielä täysi semmoinen ja ei ole studioo? Onko tosiaan näin köyhäksi homma mennyt. Joo tiedän, ei ole päälähetyspäivä mutta kait nyt vähän pitäisi hereillä olla tämmöisenkin asian tiimoilta.
   
 2. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Samaa ihmettelin. No, ehkä siellä ladataan paukkuja poffeihin.
   
 3. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ihan uskomatonta. Täydellistä pelisilmän puutetta.
   
 4. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kuuntelin TPS - IFK ensimmäisen puolivälierän töiden takia Suplasta pelkällä selostuksella, jolloin tuli paremmin ilmi Ari Vallinin erinomainen kommentointi Alkion aisaparina. Sen lisäksi että Vallin osaa hassutella, osaa myös puhua täyttä asiaa jääkiekosta. Vallin ei lähde kommentaattorina puhumaan selostajan päälle vaan odottaa että Alkio antaa mahdollisuuden kommentointiin, tämän jälkeen Vallin ei vain pyri osoittelemaan ongelmia esim. toisen joukkueen pelissä, vaan kertoo nopeasti niiden syyt ja niihin ratkaisun. Nelosellakin on ollut monia hyviä kommentaattoreita jotka kyllä tietävät lätkästä todella paljon, mutta se ulosanti on hidasta ja huonoa, sen sijaan Vallin on todella miellyttävää kuunneltavaa. Onhan se Zwängi ollut monesti aiemminkin kommentoimassa, mutta televisiosta pelejä katsoessa selostajaan ja kommentaattoriin ei niin kiinnitä huomiota, ovat ikäänkuin taustaääniä jotka kuuluvat asiaan, mutta sen pelin sisältö tulee imettyä omilla silmillä.

  Pelkkää iltavuoroa duunissa joten aika monta tämän vuoden peliä on tullut kuunneltua Suplan (Nelosen mobiilisovellus) kautta, ja kun peliä pelkästään kuulee, on sillä selostajalla ja kommentaattorilla todella paljon merkitystä. Televisiosta & Ruudusta katsoessa ja kuunnellessa ei oikeasti pitäisi jaksaa narista noista Nelosenkaan huonomman kastin selostajista, saati sitten että paremman kastin (mielipiteitä tiedän). Kuitenkin ihmetyttää miten Jatkoajan otteluseurannoissakin jaksetaan sadatta vuotta putkeen marmattaa Ritareista ja kumppaneista. Niiltä aktiivi-marmattajilta pitäisi ottaa kuva pois parin pelin ajaksi (jonka Nelosen Ruutu kyykkäykset taisivat eilen tehdäkkin), jos ainoa valituksen aihe on selostaja tai kommentaattori niin hyvin se lätkän seuraaminen menee.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2017 klo 00.31
 5. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tähän on helppo yhtyä. Mulle on sinällään aika sama, mitä se kommentaattori hölöttää, kunhan ulosanti on selkeää eikä takeltelua kuten esim. Niinimaalla. Vallinilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa, ja hän osaa myös pelata yhteen Alkion kanssa, joten homma toimii kaikilta osin.

  Tuosta studiosta on todettava, että Nyholm on aivan hemmetin hyvä isäntä. Jotenkin hänestä oli aiemmin hieman negatiivinen kuva, kun veti Rantasen kanssa sitä videotuomarit-sarjaa. On kuitenkin hoitanut koko kauden ajan sulavasti tuota juontajan ruutuaan.

  Rantasen sen sijaan vaikuttaa äärimmäisen ikävältä ihmiseltä. Hänellä ei tunnu olevan juuri mitään positiivista sanottavaa, vaan kaikkeen suhtaudutaan lähtökohtaisesti negan kautta. Esim. maalit syntyvät aina jostain virheestä eivätkä hyvästä suorituksesta jne. Onneksi Nyholm on hieman suitsinut Rantasta.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Onko kuukauden peli Nelosen ilmaiskanavalla kokonaan kuopattu? En muista koska olisi moinen tullut.
   
 7. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa pohdin eilen ja kyllä, kuopattu konsepti kyseessä. Jos olisin Suomi-kiekon ylijumala, Liigalla olisi maksutv-sopimus esim. Nelosen kanssa ja sitten Ylen kanssa sopimus, jonka myötä Yle 2:lla esitettäisiin runkosarjan aikana vaikkapa kaksi kertaa kuukaudessa lauantaisin tms. suora ottelu. Myös pudotuspeleissä esitettäisiin tietty määrä otteluita Yle 2..
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 18.14
 8. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Perjantai-ilta ja kaksi peliä, mutta Nelonen ei laita studiota pystyyn. Ei voi käsittää.
   
 9. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Tasapuolisuuden nimissä, kun ei eilenkään ollut...

  Oli viimeinen kerta, kun laitan tähän paskalaitokseen ropojani.
   
 10. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Pakko antaa kehuja. Lahden peli on erittäin hyvin mikitetty ja kuulee juuri sopivasti kuinka vedot osuvat patjoihin tai päätylautoihin. Näin kun olisi kaikki pelit mikitetty eikä sitä mitä 95% eli et kuule yhtään vittu mitään, ainoastaan selostajan.

  Kyllä näillä on tosi iso vaikutus ainakaan omaan katsojakokemukseen kotisohvalla.
   
 11. jalapeeno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Itsestäni tuntuu käsittämättömältä, että jätät jääkiekkopelin seuraamisen / katsomisen väliin sen takia, että studiomiehet eivät ole kommentoimassa peliä. Joutuisit maksamaan paljon enemmän kuin nyt, jos joka illaksi olisi palkattu studio kolmen asiantuntijan voimin. Nyt kun Liigan TV-sopimus Nelosen kanssa loppuu tämän kauden jälkeen, niin luulen että kuukausihinnat nousevat tuleville vuosille. Sanoma on tehnyt raskasta tappiota nykyisestä sopimuksesta.

  Tällaisena vanhana ukkona en olisi vielä 10 vuotta sitten ikinä uskonut, että pikkurahalla saa kotisohvalta seurata kaikki lätkäpelit. Olen valmis maksamaan peleistä (studiomiehillä tai ilman) jopa selvästi nykyistä kovemman hinnan, vaikka osan peleistä käynkin katsomassa hallilla livenä.
   
 12. Anthero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Symp. Jukurit
  @jalapeeno eikai Nelosen sopimus vielä lopu? Kyllä kai ainakin yksi kausi mennään vielä tällä?

  Ei sillä, itse olen ollut tyytyväinen kokonaisuudessaan Nelosen toimintaan että minun puolesta saisi jatkaakin. Hinnat on maltilliset ja itsellä ainakin ruutu toimii loistavasti (koputellaan nyt puuta kun tässä on playoffit käynnissä ja kaikki).
   
 13. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivottavasti Sanoma/Nelonen jatkaa myös tämän sopimuksen jälkeen, vaikka nykyinen diili ei ole ollutkaan heidän kannaltaan paras mahdollinen. Vaikka moitittavaa löytyy aina, niin kokonaisuus on selvästi plus-merkkinen. Nelonen hoitanut homman erittäin hyvin. En halua edes ajatella skenaariota, jossa esim. Maikkari rupeaisi jonkun Saukkosen johdolla vetämään lähetyksiä.

  Studiotiimistä sen verran, että itselleni maistuu nykyinen kokoonpano erinomaisen hyvin. Nyholm on vertaansa vailla oleva studioisäntä ja asiantuntijat pääosin oikein hyviä, vaikka K.Kiven tasoista tähteä ei tällä kaudella olekaan. Itse tykkään myös Rantasesta. On hyvä, että joku uskaltaa kritisoida kunnolla. Tässä maassa kun on ihan tarpeeksi toimittajia ja asiantuntijoita, joilla ei ole pokkaa sanoa asioita niin kuin ne usein ovat.
   
 14. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Ja puhumattakaan sitten UrhoTV:n taipaleesta aiemmin...
   
 15. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Miksi HIFK:n peleistä tuttu Emmi Korpiola on roudattu studioon? Lisäarvo tasan nolla. En ole missään vaiheessa tykännyt naisen yliartikuloivasta ja -asiallisesta sekä kirjakieltä liiallisesti korostavasta puhetyylistä. HIFK:n "vedetään bulilla" -tyyliin sopii ihan yhtä huonosti tällainen kilttiä kirjastontätiä/lastentarhan leikkitätiä muistuttava daami. Mutta joka tapauksessa, täysin turha tunkea ylimääräistä juontajaa tohon screenin eteen "muka-haastattelemaan" presentoivaa kommentaattoria minuutin ajaksi.
   
 16. jalapeeno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ihan totta, olet oikeassa. Sopimus kattaa vielä ensi kauden
   
 17. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Vastalause. Emmi on ihana nainen, mun sydän on ainakin täysin sulanut. Juontajana ja matsiemäntänä hyvää duunia, ja kyllä tuonne Nelosen lätkäjätkien sekaan yksi Emmi menee ihan kevyesti.
   
 18. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Korpiola on varmasti ihan suloinen, eikä mitään häntä vastaan noin muuten. Mutta mikä on neidin lisäarvo Ruudun lähetyksessä? Nyt tuntuu siltä, että on väkisin keksitty muutama lause, jotka Emmi voi sanoa lähetyksessä. Ihan kuin Nyholm ei voisi esittää noita paria kysymystä tai kertoa, että "nyt käydään katsomassa, mitä Hakametsässä tapahtui toisessa erässä".

  Muutama vuosi sitten lähetyksissä mukana ollut Minna Korkka osasi esiintyä luontevasti, iloisesti ja sopivan rennosti. Korpiolan tyyli on vaan todella kaukana luontevasta ja rennosta. Mutta ei siinä, toinen tykkää äidistä jne. Samoin se toinen, Liigan viikkomakasiinia juontava jostain Sedun baarista bongattu blondi on luontevan esiintymisen vastakohta. Malliesimerkki siitä, miten luetaan jonkun toisen kirjoittama spiikki korostetun hitaasti prompterista samalla miettien, että "miltäköhän mä näytän nyt ruudussa". No, onneksi sekundaarisia juttuja itse sisällön suhteen.
   
 19. Uncle Becker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jossei uutta sopparia ole tehty, niin loppuu kyllä tähän kauteen. Tuli puheeksi yhden duunijutun yhteydessä. Ja eihän nämä mitään salaisuuksia ole.
   
 20. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Mistäänhän en mitään tiedä, mutta viiden vuoden soppari ainakin oli olemassa. Ensimmäinen sopimuskausi oli 2013-2014, joten ainakin minun matematiikkani mukaan sopimus kattaa myös ensi kauden.
   
 21. Anthero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Symp. Jukurit
  Lainaus:
  Näin minäkin sen laskin. En sitten tiedä jos tuo on matkan varrella muuttunut.
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Missään ei ole ainakaan tiedotettu että sopimukseen olisi muutoksia tullut, joten eiköhän tuo viisivuotinen sopimus mennä normaalisti loppuun ja ainakin ensi kausi mennään vielä Nelosen/Ruudun toimesta. Mun puolesta voisi vaikka jatkuakin siellä, toki ilmaispuolelle (Yleisradio anyone?) voisi tulla enemmän pelejä. Itselle toki melko se ja sama koska maksukanavat otan kuitenkin, mutta olisihan se näkyvyyden puolesta hienoa että tyyliin peli-kaksi kuukaudessa ilmaispuolelta ja vähintään sitten finaalit myös ilmaispuolelta.

  Tällä kaudella ei ole itse asiassa tainnut tulla niitä Tampereen ulkoilmapelejä lukuunottamatta yhtään liigapeliä ilmaiskanavilta, mutta netissä on esitetty sitten jonkin verran pelejä ilmaiseksi. Nykyäänhän Nelonen toki mainostaa tuotetta pelkkänä Ruutu+ -tuotteena, tv-kanavatkin on nykyään Ruutu+ nimellä pelkästään.

  Mutjoo, jos nyt yhtä hyvä konsepti halutaan jatkossakin säilyttää niin Nelonen lienee paras vaihtoehto jatkamaan. Maikkari tuskin tulee apajille enää, ja itse asiassa hirvittäisi ajatus siitä että pystyisikö Maikkari millään panostamaan samalla tavalla kuin Nelonen, eli jokainen ottelu televisioitaisiin. Nelosella on ainakin konsepti ja toimiluvat valmiina, toki tuollainen nyt varmaan olisi aika muodollisuus mutta kuitenkin.

  Viasat tietysti olisi jo nykyisen sisältönsä puolesta täydellinen kaappaamaan nuo oikeudet, siellä kun on nyt jo valmiiksi esim. NHL, KHL, Valioliiga, La Liga, UCL ja NFL. Tuohon vielä SM-Liiga olisi aika kultainen lisäys, toki paketin hinta ottaisi nykyisestä (n. 35e/kk) vielä jonkun 5-10 euron nousun. Tulisi se toki silti hieman edullisemmaksi kuin nykyään mikäli haluaa pitää kahta eri pakettia esim. NHL:n ja SM-Liigan suhteen. Eri operaattoreilla olevat yhdistelmäpaketit Viasatin ja Ruutu+:n kanssa taitaa olla jotain 50e luokkaa.
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Toisaalta jos tuote jää neloselle, niin silloinhan ollaan varmaan tilanteessa, jossa sopimuksen arvo saattaa jopa laskea ja kun ruotsalaisetkin ottivat tuossa äsken mittavan loikan eteenpäin tv-rahoissa, niin toivottavasti Suomessakin päästäisiin tässä suhteessa ainakin jonkin verran eteenpäin. Voisiko tosiaan esim. discoveryllä olla mitään intressejä suomalaista kiekkoyleisöä kohden, kun kuitenkin ottivat jo talviolympialaiset? Entä Viasat, siinähän sitten napsahtaisi NHL ja Liiga samaan pakettiin (oliko muuten Viasatin diili KHL:n suuntaan kolme vuotinen? Meinaa sehän saattaisi tarkoittaa, että sekin diili menisi uudelleen neuvotteluun). Ja miksi ei toisaalta tyyliin joku Netflix tai HBO? Voisivat olla sen mittaluokan toimijoita, että vaikka kaikki pelit näytettäisiin, niin asiakkaiden suuntaan hintaa voisi jopa alentaa. Jos diili otettaisiin heidän puoleltaan ikäänkuin markkinointina muille heidän tuotteille. Ja mitenköhän tuon vedonlyöntiskenen suhteen on? Meinaa kun netin osalta kansallisten rajoitusten (veikkauksen monopoli) ylläpito on hankalaa, niin voisiko joku, tyyliin unibet ostaa oikeudet niinikään markkinointimielessä? Voisiko EU lainsäädännöstä löytyä porsaanreikää sen verran, että esim. unibet voisi myydä kiekkotuotettaan asiakkkaille vaikka 30€ kuukausihintaan, josta asiakas saa sitten joka kuukausi viisi euroa "takaisin" unibetin pelitilille?
   
 24. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eikö noihin peleihin löytyisi edes kohtuullisesti kiekkoa ymmärtäviä selostajia? Tänään Hämeenlinnan poju oli ihan kuutamolla, ei tunnu tietävän edes pitkäkiekkosääntöä.
  Voisiko nelonen tehdä saman kuin Hesari, pannaan vain tunnistimet pelaajiin ja kiekkoon, sitten tietokone arpoo kuka on lähimpänä kiekkoa ja sanoo sen nimen. Olisi selvä parannus nykyiseen.
  Tosin optio pelkillä halliäänillä olisi paras.
   
 25. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Näyttääkö Nelonen tms tänä vuonna välieristä lähtien noi ratkaisupelit? Siis jollain "ilmaiskanavalla"...?

  Mikäs siinä muuten on, että jos illalla seuraa Liigan maalit vaikkapa illan urheilu uutisista niin kuvanlaatu on uskomatonta pikselimössöä. Hyvä että kiekon näkee ja nimistä selässäkään ei meinaa saada selvää.