Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Nelonen Pro, siellä se lätkä on...

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Johannes, 21.12.2009 klo 18.48.

 1. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  http://www.welho.fi/yksityisille/tietoawelhosta/tiedotteet/tiedote_20091221
  Welhon kaapelissa aloittaa nelosen lätkä-maksukanava 1.2.2010. Enempää en osaa oikein asiasta vielä kertoa, mutta eiköhän tämä kanava jotenkin täydennä Urho-TV:n lähetystoimintaa, kun Nelosella on ihan oikea oikeus näyttää TV-lähetyksiä, niin paljon kuin päivässä on tunteja.
   
 2. Datsun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Toronto, Saksa
  Ihan kiva. Mutta onhan se nyt aika kyrpää ettei meillä ole YHTÄ kanavaa josta saisi rahallakaan koko SM-liigakautta suorina lähetyksinä. Tässäkin pitäisi maksaa jostain golf-lähetyksistä ja mopo-gp:stä ja Ranskan liigan futiksesta ja ties mistä. Pitäkööt.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  No ei tää nyt sit välttämättä viasat hockey tilaajalle niin huonosti kääntynytkään. Kauden alussa kanavan hankkiessa, oli KHL ja NHL, mut nyt saa extrana sm-liiga finaalit ja allsvenskanin ottelut voivat saada suomenkielistä selostusta. Pitkästä aikaa edes jotain hyviä uutisia welholta. En siis kuulu siihen ilmeisesti suureen joukkoon, jotka ovat tyytyväisiä defaultina, vaikka welho tekisi mitä muutoksia.

  Kokonaisuuden kannalta tämä ei sitten olekaan niin hyvä. Kun viimeisetkin kotimaiset kiekot viedään maksukanaville, niin mistä niitä tavallinen kansa enää seuraa? Meinaa sieltä sitä rahaa välittömästi ja välillisesti saadaan. Ei näytä ruusuiselta suomikiekon tulevaisuus.
   
 4. Poro24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kanava ilmeisesti korvaa tuon turhankon Urheilu+Kanavan, joka itselläni näkyy tällä hetkellä Soneran Surf paketin mukana. Toivottavasti tämä uusi kanava tulee sitten Surf-pakettiinkin Urheilu+Kanavan tilalle ilman erillisiä lisämaksuja. Todennäköisesti toiveajattelua ja tästäkin riistetään kuluttajalta hieman lisää euroja. Itselläni on harmikseni vuoden sopimus tästä Surf+Urho yhdistelmästä jonka merkitys laskee entisestään mikäli SM-Liigan finaaleja ei näy.
   
 5. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Jos Nelonen Sport Pro hankkisi Valioliigan oikeudet, niin sitten pääsisi irti Canal Plus-paketista. Täytyy toivoa, että näin käy, kun Valioliigan pohjoismaiset oikeudet eivät kai kaudella 2010-11 ole enää varmasti Canalilla.
   
 6. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Martin Brodeur
  Lainaus:
  Onk tää tiato vai mutu?
   
 7. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Mikähän on tilanne antennitalouksien kanssa tämän kanavan suhteen? Ilmeisesti tulee antennissakin urheilu+kanavan tilalle, mutta hinnoista olisi kiva tietää jostain...
   
 8. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  http://www.thelocal.se/23896/20091217/
  On se varmaa tietoa. Nyt tämä uusi oikeuksien omistaja ruotsalainen Medge Consulting tietysti käy kauppaa kuka saa esim. Suomessa pelit kanavilleen alkaen kaudesta 2010-11. Voihan se olla, että Valioliiga säilyy Canalilla, mutta tilanne on täysin auki muillekin tarjoajille.
   
 9. TM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kuka sitten enää jatkaisi Canalin tilaamista Suomessa, jos valioliigakin poistuisi? Ehkä muutama talous, jossa myös niitä tusinaleffoja on kiinnostusta katsoa samaan hintaan samalla paketilla.
   
 10. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Elisa Viihteen halvimpaan S-pakettiin saa kuulumaan nykyisen UK+ kanavan, tiedä sitten kuuluuko jatkossa NSP tuohon pakettiin.
   
 11. SjV Jäsen

  Lainaus:
  Tämän hetkisten julkaistujen uutisten mukaan NSP tulee bundlattuna ViaSatin Kulta-pakettiin kaapeliverkoissa ja TuplaPlatina-pakettiin sateliittijakelussa -> http://www.viasat.fi/uutiset
  Tästä asiastahan on tällä foorumilla SM-liigan osalta jo 13 sivun ketju -> SM-liigan ratkaisupelit Neloselle
  EDIT: Kuten alta selviää niin ainakin Welholta saa muidenkin pakettien kautta NSP kanavan.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2009 klo 09.56
 12. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  http://www.welho.fi/yksityisille/tietoawelhosta/tiedotteet/tiedote_20091221
  Welhon kaapeliisa NSP tulee aika moneen pakettiin mukaan, myös L-pakettiin, jota jo tilaan ja se ihan hyvä uutinen. Hommaisivat vielä Valioliigan oikeudet pois Canalilta, niin vuosisäästö olisi melkoinen, kun voisi luopua Canalin tilaamisesta. Pääkaupunkiseudulla tämä mahdollisuus liittää NSP useaan pakettiin on uusi uutinen, käsittääkseni.
   
 13. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Kääntyi sitten lopulta omalta kannalta ajatellen ihan hyväksi tämä homma. Welhon M-paketti Urholla vahvistettuna on nyt kyllä aika hyvä kokonaisuus lätkän ystävän kannalta, kun Maxin kautta näkee vielä Mestistäkin.

  Urheilu+kanava on osoittautunut meikäläiselle täysin turhaksi kanavaksi, niin yllättäen tilanne muuttuukin selvästi parempaan suuntaan, tosin en yllättyisi jos ensi syksynä pakettien hinnat nousee tämän varjolla.

  Silti, edelleen SM-liigan yleisen näkyvyyden kannalta paska homma.
   
 14. slapshot76 Jäsen

  Kerrankin jotain positiivista näiden kanavasäätöjen kanssa. Mulla kun on myös tuo WelhoM-paketti + Urho.
  Nythän sitä näkee sitten kiekkoa NHL:stä, KHL:stä ja vielä svedujen mestistäkin, kotimaisten liigojen lisäksi. Kelpaa mulle.
  Eikä tuossa puhuta mitään lisämaksuistakaan. Vielä...
   
 15. paze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
  DNA:n kaapeliasiakkaille ei nyt ainakaan toistaiseksi ole mitään uutta tietoa. Urheilu+Kanavahan kuuluu tuohon kaapelikorttiin, joka maksaa sen 2,50e kuussa, joten jos siinä pysyy niin ei voi olla kuin tyytyväinen.

  (Tähän en kylläkään usko)
   
 16. Spaca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Liverpool
  Lainaus:
  DNA:lta kannattaa odotella uutisia vasta paria päivää ennen NSP:n ensimmäistä ottelua. Näinhän se on aina täällä mennyt esim mm. Eurosportin ja UrhoTV:n kanssa. Mitään tietoa sieltä ei myyjiltä/asiakaspalvelusta tipu kuin korkeintaan, että neuvotellaan neuvotellaan...
   
 17. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Elisan asiakaspalvelusta saamani tiedon mukaan NSP ei tule sisältymään Elisan omiin kanavapaketteihin (S,M,L), vaan alustavien neuvottelujen perusteella se tullaan lisäämään Viasat Kulta -pakettiin.

  29,95 euroa/kk muutamasta kiekkopelistä, jostain muusta urheilusta ja isosta määrästä paskaa? Ei kiitos. Pitäkää liiganne.
   
 18. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Lainaus:
  Niinpä tietysti. No ei tarvitse miettiä tämänkään tilausta siinä tapauksessa.

  Ensi kaudeksi on pakko tapahtua jotain tämän SM-liigan suhteen, on yksi asia että SM-liiga on maksukanavilla mutta kahden kanavapaketin hankkiminen on jo sellaista haista vittu -touhua että aika moni äänestää lompakollaan.
   
 19. #76 Jäsen

  Aktiivisesti Nelonen uutta kanavaa mainostaa mainiten ensimmäisenä SM-liigan, vaikka meinaavat näyttää pelin kerran kuussa ja muutaman playoff-ottelun. Kun eivät mitään mainoksessa väitä, niin ei voi väittää kyseessä olevan edes valheellisen mainonnan, mutta annetaan kyllä ymmärtää enemmän kuin ymmärretään antaa.

  29,95 kuukaudessa liikaa NFL:stä ja muu tarjonta ei kiinnosta.
   
 20. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miksi tapahtuisi?. Eikös sopparit ole voimassa tämän kuluvan kauden jälkeen vielä ainakin kaksi kautta, ellei kolmekin. Sitten vasta tapahtuu kun nykyiset sopparit loppuu ei aiemmin. TV yhtiöillä ei ole mitään syytä tehdä muutoksia systeemeihinsä kun sopparit ei siihen pakota. Eikä Liiga voi asialle mitään kun soppari ei anna mahdollisuutta siihen....
   
 21. blackhawk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago
  Lainaus:
  SM-liigan nykyiset tv-sopimukset ovat voimassa kauden 2012-13 loppuun.

  Lainaus:
  Nelosen soppari ilmeisesti pakottaa näyttämään matsit ilmaiskanavalla, mutta ei vaadi näyttämään niitä suorana. Kun soppari sallii lisäksi samojen matsien näyttämisen maksukanavallakin, voidaan olettaa, että Nelosen sopparin piirissä olevat matsit tulevat maksulliselta Nelonen Sport Prolta suorana ja ilmaiseksi jälkilähetyksenä Urheilukanavan puolelta joko joskus puolenyön aikaan tai seuraavana päivänä.
   
 22. 12961 Jäsen

  Jahas, tänään se vahvistus sitten kolahti postilaatikkoon.

  Turun Kaapelitelevision Viasat Kulta-paketin tilaajilla Nelonen Sport Pro näkyy Urheilu+ kanavan tilalla veloituksetta.
   
 23. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Lainaus:
  Saisi olla sama meikäläisen Welho M-pakettiin, mitä epäilen ERITTÄIN vahvasti. Sinänsä perseestä, että ostaessa pakettia luulee maksavansa tietystä määrästä kanavia, mutta todellisuudessa et niitä kaikkia saa...
   
 24. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Martin Brodeur
  Lainaus:
  Niin siis tavallaan... Viasat Kulta paketin hinta tulee nousemaan samalle tasolle C+ Totalin kanssa. Jossain näin tästä jo uutisen, mutten nyt löytänyt tähän hätään. Siis 29,95€:hen...

  Nyt vaan tilaajat äkkiä tekemään määräaikaista lappua mahd pitkälle...
   
 25. Staga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Summa summarum?

  Eli mites homma nyt sitten menee...?

  Urholla viiden vuoden sopimus SM-liigan esittämisestä poislukien finaalit ja
  puolet semifinaaleista. Mitä tuo puolet nyt sitten meinaa?

  Nelonen Sport Pro:lla kuinka monen vuoden sopimus SM-liigan finaaleista ja semien puolikkaasta?

  Vaikka SM-liigan toimitusjohtaja mitä selittää, niin kyllä SM-liiga pitäisi näkyä alusta loppuun yhden toimijan kautta.