Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nelonen Pro, siellä se lätkä on...

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Johannes, 21.12.2009 klo 18.48.

 1. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  En oikein usko, että paljon mitään näytetään. Viime vuonna taisivat yhden finaalimatsin näyttää lauantaina Nelosella ilmaiseksi, mutta muuten ovat kyllä maksupuolen takana piilossa.
   
 2. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Eikös nimenomaan finaalit kuulu tuohon pakollisiin ilmaiseksi näytettäviin ohjelmiin? Vai tuliko tuohon joku muutos jossain vaiheessa?
   
 3. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä kuuluu, mutta SM-liigalta unohtui vaatia näiden pelien näyttäminen suorana, eikä niitä siksi nähdä suorana kuin maksullisella puolella.
   
 4. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  @YamahaGPR Täytyykin vetää takaisinpäin omia huuteluitani.

  Selailin tuossa Telkku.comia ja Nelonenhan meinaa näyttää aika paljonkin noita pelejä ilmaispuolella sillä ainakin Telkku.comissa on Nelosella varattuna Live-ottelulle paikat 6.4., 8.4., 10.4., 13.4.
  Eli peräti neljä peliä olisi näkymässä ilmaispuolella välieristä. Finaaleista ei ole tietoa, koska Telkku.com ei näytä niin pitkälle vielä kalenterissa.
   
 5. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Kannattaakin välttää roskamedian telkku.comia ja käyttää sen sijaan telsu.fi:tä, joka kertoo Nelosen näyttävän pääkanavaltaan suorana ensimmäisen ja mahdollisen viidennen finaalin.
   
 6. SjV Jäsen

  Lainaus:
  Ei kuulu kansallisesti merkittäviin tapahtumiin. Listaus löytyy valtioneuvoston asetuksesta 199/2007 (linkki Finlexiin)
   
 7. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Eihän kaikkia finaalipelejä olla näytetty kevään 2009 jälkeen enää millään ilmaiskanavalla. 2013 näytettiin yksi finaali, 2014 näytettiin myös yksi finaali ja 2015 näytettiin kaksi finaalia ilmaiskanavilta. Viime vuodelta en muista, oliko yksi tai korkeintaan kaksi peliä nähtävillä ilmaispuolella?

  Ihan ajatuksen tasolla, tekisiköhän Nelonen oikeasti minkäänlaista persnettoa vaikka näyttäisi kaikki finaalit maksuttomana? Satunnaiskatsojat varmasti seuraisivat mielellään ilmaispuolelta finaalit, mutta hankala uskoa että satunnaiskatsojat kamalasti tilaisivat pelkkien finaalien takia kanavapaketteja, vaikka toki nykyään ei ole pakko sitoutua määräaikaan jos haluaa urheilua näkyvään telkkariin (tai netin kautta).
   
 8. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Eivät ehkä tilaisi, mutta aika monelta jäisi tilaamatta, jos finaalit kuitenkin näkyy ilmaiseksi. Mikäli Nelonen näyttäisi kaikki finaalit suorana, niin eiköhän se näkyisi samalla maksukanavan kysynnässä ja näin myös hinnassa. Jos jotain voisi näyttää ilmaiseksi, niin vaikka ensimmäisestä katkolla olevasta finaalista eteenpäin. Tällöin jokainen näkisi mestaruuden ratkaisevan ottelun, eli tv-yhtiön kannalta parhaassa tapauksessa vain yhden, ja maksukanavan tilaajat näkisivät paljon muuta.

  Sitä minä ihmettelen, miksi Nelonen ei näytä vapaasti runkosarjan viimeisiä kierroksia. Mikä muu olisi paras tapa markkinoida maksukanavia pudotuspelien ajaksi kuin pudotuspelipaikat ratkaisevat ottelut. En oikein näe mitään muuta syytä näyttää välieriä ilmaiseksi kuin se, että ihmiset tilaisivat maksukanavat finaaleiksi, mikä taas ei ole järkevää, koska hinta kahdesta viikosta on sama kuin koko kuukauden. Runkosarjan jälkeen kanavien kysyntä on varmasti suurempi kuin yhden otteluparin peleistä, joissa valtaosan suosikkijoukkue ei edes pelaa.
   
 9. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tero Lehterä on on ärsyttävä ja naurettava samaan aikaan! Jätkä yrittää esiintyä kuten Tamminen ja Westerlund yhtä aikaa, eikä kummastakaan "imitaatiosta" tule yhtään mitään. Hän on niin olevinaan huippuvalmentaja, vaikka meriittejä ei todellakaan ole olemassa yhtään. Omasta pelaajaurastaan tuo kulmikkaasti luisteleva kukkakeppi voi tulla jollekkin mieleen, mutta itselleni ei edes hänen pelaamisesnsa tuottanut mitään ilonkiljahduksia.
  Toivottavasti ei enää ensi kautta ole kommentoimassa ja pilaamassa hyvää kiekkolähetystä.
   
 10. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Tero Lehterä ei kyllä uppoa allekirjoittaneelle ollenkaan. Ehkä ne "hei, olen lehterän terppa ja on tosi jännää että pelaan venäjällä lätkää ja silleen" -stoorit kulutti naaman tai jotain.
   
 11. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Minusta taas Lehterä on parasta mitä studiossa normaalisti on. Toki Nyholm on myös hyvä, mutta Lehterä on "asiantuntijoista" yksi parhaimpia Kölli Kortelaisen kanssa (Raimo Summanenkin oli hyvä mutta on se vaan seko valmentajana...). Viiime kauden Gary Stonea ei tosin päihitä kukaan.
   
 12. Nynoamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaanit ja Sami Vatanen
  Lainaus:
  Mikäs Köllissä viehättää? Hänen ympäripyöreät perusliibalaabalätkäjargonkliseet, joiden turvin voi puhua useita lauseita putkeen sanomatta oikeasti yhtään mitään (onneksi Köllillä näitä vain n. 99,9% kaikista jutuistaan, virhemarginaali 0,1%) vaiko hänen sulava, takeltelematon ja nopeusennätyksiä rikkova ulosantinsa? Ihan mielenkiinnosta siis kyselen. Makuja on onneks monia.
   
 13. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Mielestäni perustelee asiansa hyvin ja kun kuitenkin on kokemusta pelaamisesta pidemmän aikaa, niin luulisi tietoakin olevan. Ja vaikka omaa taustan yhdestä seurasta, osaa olla neutraali ja objektiivinen vaikka toinen joukkue olisikin HIFK (vrt. Niinimaa).

  Lopulta minulle on se ja sama kuka siellä solkottaa, sillä niin isoja eroja ei mielestäni noissa kommentaattoreissa ole. Onpahan parempaa kuunneltavaa kuin normaalisti tuleva väliaikashow, eli runkosarjan pistetaulukko ja joku vanha ottelun highlight-reel.
   
 14. Yeap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Nelonen näyttää muutamia välieriä, tosin 7.peliä ei ole ohjelmassa. Ohjelmatiedot kertoo että ensimmäinen finaali näkyy myös. Tässä nyt vahvasti näkyy vain se, että halutaan näyttää pelejä, mutta satunnaiskatsojalle voi olla että tämä määrä pelejä riittää ihan hyvin ilmaispuolelle. Minkäänlaista strategiaa ei tässä kyllä ole havaittavissa, kun aiempia pelejä ei näytetä ja yhtäkkiä näkyykin useampi peli ja lähes kaikki finaalipelit jätetään taas näyttämättä ilmaispuolella.
   
 15. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Eikös tuo Nelosen ohjelmapolitiikka ole ollut vähän aina hieman vuodesta toiseen vaihteleva joskin aina tai ainakin melkein aina kauden loppupuolella on ainakin yritetty aloittaa ilmaislähetykset välieristä? Viimeistään ainakin finaaleista tai osasta finaaleja ellei sitten lasketa jotain ihan satunnaisia muita otteluja kaudelta?
   
 16. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Myös minun mielestäni Lehterä on aivan loistava tuossa hommassaan ja toivottavasti jatkaa studioissa olemistaan myös tulevilla kausilla.
   
 17. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Käy vähän tuo Rantanen jopa sääliksi, koska heppu on ihan pihalla, mutta silti pitää koitaa tiukasti esittää pro-ukkelia.
  Ilme on tiukka.

  Lehterää ei jaksa kun tietää, ettei hän oikeesti puhu jääkiekosta tuolla lailla. Nyt on joku show päällä.
  Kivelle ois tilaus kun Ilveksen kausi on jo ohi. Tai Aho. Tai Lehkonen. Tai Jalonen.
   
 18. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Tämän viestin voin allekirjoittaa kuin omanani.

  Rantasen taso ei sinällään säälitä, mutta lähinnä säälin aiheuttaa se, kun satun tietämään, miten tietyissä jääkiekon piireissä hänelle nauretaan täysin avoimesti. Hänestä on tullut sellainen sirkuspelle/narri näissä mainitsemissani piireissä. Normaalille jääkiekon katsojalle asia ei näyttäydy mitenkään erikoisena, mutta esim. valmentajien keskuudessa myötähäpeä nousee pintaan... Tämä on viihdebisnestä ja studiotuote on tarkoitettu kannattajille, mutta on oireellista, jos/kun käy niin, että journalistien ja "asiantuntijoiden" puhe käsittää aivan eri todellisuuden kuin todellinen jääkiekkopuhe.

  Sitten tämä Lehterä. Ukko etsii identiteettiään studioasiantuntijana: vaihtoehdot ovat analyyttinen ja ammattimainen ote, johon hänellä on ehdottomasti edellytykset, ja sitten tämä sirkuspellen ote, joka painottuu niin kauan kuin mies joutuu olemaan Rantasen vaikutuspiirissä.

  Studio kaipaa Kiveä, Jalosta ja kumppaneita, mutta samalla tällainen tilanne, jossa arvovaltainen ammattilainen istahtaa Vesa Rantasen kanssa samaan pöytään, on tietyllä tavalla kovin kiusallinen. Siinä leikissä Rantanen ei pääse pelaamaan vahvuuksillaan.
   
 19. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Rantanenhan käyttäytyy studiossa aina ihan eri tavalla, jos siellä on erikoisvieraana joku vähän arvovaltaisempi henkilö. Syksyllä mukana oli Lauri Marjamäki, niin se nuoleskelu jota Marjamäen suuntaan tuli käytännössä jokaisen Marjamäen kommentin jälkeen oli käsittämättömän oksettavaa ja läpinäkyvää. Vastaavasti tällä ns. "vakioporukalla" äänessä on taas se ylimielinen SISÄLTÖPÄÄLLIKKÖ RANTANEN, joka hyvin usein lähestulkoon suoraan dissaa muiden asiantuntijoiden mielipiteitä. Tämä on sikäli koomista, että jollain Tero Lehterälläkin on hieman enemmän kompetenssia analysoida peliä nimeltä jääkiekko kuin mitä on Vesa Rantasella.

  Tuomas Nyholm satunnaisesti muuten aina vittuilee Rantaselle tästä. Jos Rantanen on täysin eri mieltä esim. Lehterän kanssa ja tylyttää tämän maanrakoon, niin Nyholm kommentoi takaisin tyyliin "Niin mitäpä se Tero Lehterä yhden maailmanmestaruuden ja 449 liigan runkosarjan ottelun kokemuksella näistä tietäisi...". Tietyllä tavallahan tuo kuitataan aina huumorina, mutta toivon kyllä että Rantasta tuo vituttaisi suunnattomasti.
   
 20. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kyllä on se Rantanen vaan vastenmielinen. Ensin haukkuu Virran pelitapaa tylsäksi antijääkiekoksi vuosikausia, ja sitten kun tuleekin menestystä mennään niin ruskealla kielellä kuin vaan voi. Niljakas tapaus.
   
 21. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Selostaakohan Jantta Alkio tänä vuonna kaikki finaalit (kuten on vuotta 2015 lukuunottamatta aina tehnyt), vai mennäänkö nyt samalla tyylillä kuin vuonna 2015 ja selostajat vaihtelivat? Silloin ekan finaalin selosti Alkio, toisen Ritari, kolmannen Waheeb, neljännen taas Alkio, viidennen Ritari, kuudennen Waheeb ja seiskapelin jälleen Jantta. Tämäkin oli ihan hyvä tyyli, etenkin Waheebia kuuntelisi mielellään sarjan aikana enemmänkin.
   
 22. Luxray Jäsen

  Mun puolesta sais Waheeb ottelusarjan kestosta riippuen selostaa vaikka kaks peliä, kunhan ei Ritari pääse missään nimessä ääneen.
   
 23. adolf Jäsen

  Vittu tuo Rantanen on rasittava besserwisseri.
   
 24. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Niin on. Ei jaksa kuunnella, aina äänet pois kun se hölisee ja itseasiassa koko kolmikko kun jauhaa itsestäänselvyyksiä... argh.

  Äänet pois tai kanava vaihtoon.
   
 25. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Onko tosiaan niin, että yksittäisiä pelejä ei voi mistään ostaa katsottavaksi? Ainakin jossain vaiheessa tämä oli mahdollista...