Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nelonen Pro, siellä se lätkä on...

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Johannes, 21.12.2009 klo 18.48.

 1. Radiopää Jäsen

  Kehujen paikka. Porissa on tänään halli täynnä, ja tämän aistii myös tv:n välityksellä. En tiedä onko Porissa mikitys hoidettu paremmin kuin muilla paikkakunnilla (pl. ehkä Jyväskylä), mutta eipä ole tällä kaudella tullut aiemmin katsottua peliä, jossa halliäänet päästetään noin hyvin lähetykseen. Plussaa vielä se, että selostaja ei ole ärsyttävä niin kuin suurin osa Nelosen selostajista. Vielä kun joku lopettaisi astumasta kaapeleihin, niin ei kuva katkeasi.

  Että pitikin mennä kehumaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2016 klo 19.59
 2. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Samaa tuli huomattua mitä nyt satuin muutaman minuutin peliä katsomaan.

  Yleensä nuo Extra-kanavilta tulevat lähetykset on täyttä kuraa äänimaailmaltaan ja ainoastaan Pro2:n pääottelut ovat suht hyvällä tasolla etenkin silloin, jos on studiopeli.
  Extralla selostus tulee välillä kuin bunkkerista ja minkäänlaisia hallin tai yleisön ääniä on turha kuulla monella paikkakunnalla. Toki eihän nyt aina missään lokakuun tiistai-illan läpsyttelyissä välttämättä aina tunnelmaa ole liiaksi, mutta kyllä niissäkin on iso ero äänenlaadun kanssa jos vertailee studiopelejä ja extrakanavien välittämää äänimaailmaa ja tunnelmaa.
  Tuskin olisi liian iso investointi laittaa molempiin päihin mikit maalin taakse, niin kuulisi jopa ne tolppalaukauksetkin. Ottaisi sen vaikka niiden kulmakameroiden budjeteista, jotka ovat täysin turhia ja itseasiassa pilaavat vain katselukokemusta, kun niihin on pakko leikata joka helvetin kerta kun kiekko on kulmassa ja niissä viivytään aina liian kauan, kun kiekko on jo jatkanut matkaansa muualle.
   
 3. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Katsooko kukaan Liigamatseja Sonera viihteen sovelluksen kautta? Onko tuossa jonkinlaista jälkilähetys -mahdollisuutta?
   
 4. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Ei ole ikävä kyllä, eikä pysty edes aloittamaan jo alkanutta lähetystä alusta.

  Kiva juttu kun saivat vihdoin pari kuukautta sitten nuo Pro-kanavatkin tuonne Viihteen sovelluksiin, mutta harmi kyllä ettei mitään kirjastoja ole kuten muilla maksukanavilla. Liekö sitten joku Nelosen vaatimus tms.
   
 5. Arvailisin että taitaa olla jotain sopimuspykälä juttuja noihin liigan pelien tallentamiseen, ettei saa tallentaa. Ei pysty DNA tv:lläkään tallentamaan liigapelejä, muita ohjelmia kylläkin.
   
 6. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lehterä alkaa olemaan jo ihan varteenotettava analyytikon-tapainen, Vallin osaa myös jotenkin sirklailla asialinjalla ja parantanut.

  Posia vai negaa? -osiosta voi toki olla montaa mieltä, mutta noin urheilu/tv-viihteenä ihan paikallaan. Siksi särähti eilen korvaan, kun tuo em. ex-pelaajakaksikko ei saanut sanaa suustaan kysyttäessä Rautakorvesta. Ihme pälyilyä ja takeltelua. En tiedä onko suomalainen ilmiö, mutta jossei kykene ilmasemaan mielipidettä jostain ajankohtasesta asiasta koska se koskee 10 vuotta sitten samassa työyhteisössä toiminutta niin...enpä tiedä, ihmettelen vain suuresti. Vai onko Rautakorven mahdollinen kosto sitten niin raivoisa?
   
 7. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Hommaa digiboksi Dnalta niin saat tallennettua maksukanavia.

  Syyt miksi ei voi verkkotallentaa, on sellainen mihin ei operaattori pysty vaikuttamaan. Ellen väärin muista niin oliko laki tässä jopa tiellä.
   
 8. Kiitos vastauksesta, tarviikin pistää hankinta harkintaan.
   
 9. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Objektiivisuutta studioon kaipailen. Saa olla väriä ja eri seuroille tyypillisiä/tärkeitä/ongelmallisia asioita voidaan nostaa pöydälle.

  Itselläni menee silti maku, jos tietää mitkä joukkueet ovat selostajien/juontajien suosikkeja, ja jutut painottuvat tyyliin.
  'HIFk suvereeni ykkönen! tai hävitessä 'HIFK:ta vaivaa armoton loukkaantumissuma ja pelasivat alle kaikkien odotusten (eli vastustaja ei ollut hyvä voittaessaan).'

  Ei pitäisi fanipohjalta hommaa vetää. Esim. YLE puheen kiekkokierros on miellyttävää kuunneltavaa tässä suhteessa. Poislukien Sari Sirkkeli-Tappara ;-)
   
 10. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Frölundan kanssa samaa mieltä. Studiolta jatkuvaa Tapparahehkuttamista ja kun Ilves veikin pisteet, oli vaikea antaa positiivista palautetta.
   
 11. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Täältä samat Frölundan kanssa. Monesti on pistänyt silmään kuinka jatkuvasti puheenaiheet ovat HIFKissä tai Tapparassa eikä muista joukkueista puhuta juuri lainkaan.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Jännä ettei tuota Rantasen roolia maan suosituimman lajin suosituimman sarjan tv-studiossa olla isommin kyseenalaistettu. Kaverilla ei minkäänlaista taustaa jääkiekossa, ei ymmärrä lajista mitään ja vetää tuolla "asiantuntijana".

  Ehkä kannattajia ei kiinnosta ja ammattilaiset eivät viitsi puuttua eikä Liigan parissa työskentelevät varsinkaan, kun ko. tv-tuote on sarjalle elintärkeä. Sen voin kertoa "sisäpiiristä", että laji-ihmisten keskuudessa tuo Sanoman jääkiekkojournalismi on yleinen vitsi ja naureskelun aihe.
   
 13. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eteenpäin on menty; Aleksi Valavuori ja Petteri Ahomaa on saatu pois studiosta. Ja muutenkin, kyllä esimerkiksi Tero Lehterä pesee aika monta aiemmin studiossa heilunutta "asiantuntijaa" mennen tullen.
   
 14. Apheu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Itse antaisin isot positiiviset pisteet tuolle nykyiselle studiolle. Siellä puhutaan oikeasti mielenkiintoista ajankohtaista asiaa, vieläpä niin, että puhujat ovat aidosti innostuneita kertomaan asioista ja vieläpä suhteellisen suorasanaisesti ilman tylsistyttävää hokijargonia. Vieraina on ollut Liusjärveä ja kumppaneita, sekä vakiostudiotiimistä löytyy sopivasti väriä. Välillä heitellään läppää, välillä sitten taas soljutaan aiheesta toiseen. Mielestäni tuo on viihdyttävää, ja neljännessä erässä kommentoidaan vieläpä jokainen matsi lyhyesti läpi.
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Lehterä on kyllä minusta aivan huikea nuissa studioissa. V*ttuilee ihan surutta kun paikka on ja tuo yksittäisistä pelaajista kuin myös joukkueiden pelitavoista hienoja pointteja esille. Useita mitä itsekkään ei välttämättä ole ennen hoksannut edes ajatella. Kepeästi paras mitä on minusta vuosiin ollut. Myöskin Sami Kapanen oli tuossa toissa? kaudella aivan huikea studiokommentoija. Juurikin vastaavasta syystä. Ei toki ehkä ihan yhtä leppoisa kuin mitä Lehterä on mutta hyviä pointteja nosti esille. Kuin päivä ja yö kun vertaa Köli Kortelaiseen tai muihin Niinimaan Janneihin
   
 16. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Oon tästä aikalailla täysin samaa mieltä. V. Rantanen on usein aika ärsyttävä, mutta Rantanen sentään sanoo oman mielipiteen. En ole välttämättä samaa mieltä kommentaattoreiden kanssa, mutta on jotenkin virkistävää, että esimerkiksi jäähytilanteissa, jotkut kommentaattorit esim. em. Rantanen uskaltaa sanoa, että hänen mielestä tuomari teki virheen. Nyholmilla ja Rantasella lähtee juttu välilä hieman laukalle mutta ei se ainakaan itseäni haittaa. Jonkunlaista viihdettähän tuon koko lähetyksen onkin tarkoitus olla. Studio on tällä hetkellä ihan hyvä, etenkin jos vertaa täällä jo aiemmin mainittuihin Valavuoren ja Ahomaan studioaikoihin.
   
 17. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Ei minun mielestäni Ahomaassakaan nyt niin kamalasti vikaa ollut, ei mikään huippu mutta ihan ok. Kyseessä on kuitenkin kokenut tv-esiintyjä ja on ollut jääkiekkostudioissa paljon aiemminkin, joten siinä mielessä osasi hoitaa ihan hyvällä rutiinilla nuo hommat. Valavuori sen sijaan oli ihan järkyttävää paskaa ja kaverista huomasi kilometrin päähän että lätkä ei voisi vähempää kiinnostaa ja mitään siitä mies ei ymmärtänyt, kunhan nyt vaan käytiin hakemassa vähän betsirahoja pois kuljeksimasta. Onneksi tajusi jäädä/tajuttiin jättää pois, hyi helvetti.

  Nykyinen studio on kyllä hyvä, Rantasesta huolimatta. Tuskin opin koskaan miehestä pahemmin pitämään.
   
 18. Lihanleikkaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  No nyt tulee studiota ilman Rantasta, kyllä sieltä jonkinlainen poikamainen innokkuus puuttuu. Joku sanoi ettei tiedä lätkästä mitään. Ihan pirun pitkä kokemus kiekosta ja siihen liittyvästä mediasta. Onhan se ollut mm. NHLn kirjeenvaihtaja Veikkajassa (nyk. Urheilusanomat). Ymmärrän kyllä jos jengi ei tykkää hänen suullisesta ulosannista.

  Itsekin tykkään Lehterästä. Rentoa ja hyvää läppää. Eilisessä 4.erässä esim. ihan liekeissä. Tämä 4.erä muutenkin hyvä lisä tänä vuonna.
   
 19. Fireblade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & Baby Beast
  Onkos muilla ollut häiriöitä tämän päivän lähetyksessä? Minulla on DNA:n kaapeli, ja välillä pikselimössöä on ruudulla 1-2 minuuttia. Ennen ei ole ollut näitä häiriöitä.
   
 20. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  Samoja ongelmia myös täällä DNA:n kaapelissa. Pätkii myös muut kanavat kuin tuo Kärppien peli.
   
 21. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Oulussa laajempi häiriö kaapelin osalta, joten tämä selittää ongelman
   
 22. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Sonerahan puhelimitse kauppasi loppukesästä vanhoille asiakkaille viihteeseen ja kaapeliin nelonen+ruutu pro paketteja combona muihin paketteihin ihan jäätävän edullisesti. Nyt kun nuo 6kk:n sopparit alkaa kulumaan umpeen niin ihan mielenkiinnosta kysyn onko kenellekään soitettu ja tarjottu jatkotarjousta?

  Itselleni ei anakaan oltu soitettu ja ensikuun alkupuolella umpeutuu määräaikaisuus. Katsotaan soittelevatko piakkoin myynnistä perään kuten heillä on tapana ollut vai ei. Toisaalta ihan sama kun posti toi joulukuussa sen sanoman mainosvoucherin jolla saa ruutu pro:n 30€/3kk kertamaksulla.
   
 23. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Toimiiko Elisa Viihteen asiakkailla otteluiden katsominen ruutu- sovelluksesta? Mulla ollu nyt vajaan viikon tilanne, että kun ottelutallenteen sieltä käynnistää, niin digiboksi menee tilttiin ja käynnistyy uudelleen. Mulla isäukko on lähetyksiä katsellut mun ruututunnuksilla, mutta toisaalta tunnukset toimii mullakin muuten normaalisti, eli oikein voi siitä olla kiinni.
   
 24. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Neljännessä erässä todella mielenkiintoinen keskustelu juniorikiekon kustannuksista.

  Korjataan sen verran että Viides Erä oli ohjelman nimi.
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2017 klo 20.59
 25. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Laitetaan nyt tänne kun itse lähetysasiasta on kyse, vaikka Ruutu+:sta katselenkin. Nimittäin miksi helvetissä (ainakin IFK:n) viime matseissa ottelun alkuun ei olla varauduttu ollenkaan, vaan niitä puhuvia päitä studiosta näytetään aivan liian pitkään ja sitten perään "perusjargoniahaastattelut" kummankin ottelun osapuolten edustajilta ja näiden vuoksi ottelun alku meinaa mennä ohi. Pelaavat kentälliset sitten näkyy yläkulmassa pyörimässä, kun ei ehditty näyttämään ennen alkua yhtään mitään ja mitään hallin tunnelmia ei välity ennen peliä, kun näitä todella tärkeitä juttuja on aivan pakko työntää liian myöhään ruutuun. Antaisi sen selostajankin vähän fiilistellä ennen matsia paikan päältä. Kaiken huippu oli viimeisin IFK-HPK, jota alettiin näyttämään 17 sekuntia pelin jo ollessa käynnissä! Tämä siis, että haastattelut ehdittiin alkuun. Ei nyt saatana matsista vaan VOI jättää aloitusta näyttämättä. Onko siellä sekuntikello rikki kun ajoitukset ovat alkaneet kusemaan yhä enemmissä määrin? Huomenna varmaan aletaan näyttämään matsia ekan erän puolessa välin, Kimmo Kuhdan ja Janne Ojasen haastattelujen jälkeen.