Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Negatiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 17.01.2008 klo 20.40.

 1. Nypsi Jäsen

  En tiedä tarvitseeko vielä tehdä muutoksia, mutta onhan tuo nelosketjun peli sen verran surkeaa, että luultavasti sille täytyy jossain vaiheessa jotain tehdä. Itse laittaisin melkein Löfmanin nelosen keskelle ja Saaren Löfmanin tilalle, oikeastaan nelosketjun voisi laittaa muotoon Likola-Löfman-Rooba, niin luultavasti olisi tälläkin ketjulla edes jotain saumoja pärjätä molemmissa päissä kenttää. Ainoa ongelma on siinä, että samalla joutuisi muuttamaan alivoimaketjuja kun Salmio ja Kolehmainen tippuisivat kokoonpanosta. Toki tämänhetkisistä pelaajista saa kasattua myös sentterinelikon Hytönen-Suomela-Nättinen-Löfman, millä saisi sentteriosaston kuntoon jokaisen ketjun osalta.
   
 2. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kolen pudottaminen kokoonpanosta olisi jäätävän tyhmää, ellei ole tarkoituksena viettää kauden päättäjäisiä ensi viikolla.
   
 3. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä. Kole on niitä harvoja jotka yrittävät antaa kovia taklauksia siinä muutaman kerran onnistuen. Kaltevakin on kokeillut mutta enemmän on ajanut ohi kuin osunut kunnolla. Eilen tosin Kaltevakin osui kerran maukkaasti. Kole saisi mun mielestä enemmän vielä aiheuttaa pientä kärhämää vastustajan maalilla. Yhtä kaikki, tärkeä pelaaja. Laiturina. Luitko Virtanen? Lue uudestaan, ajatuksella.
   
 4. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuo sentterinelikko Hytönen-Suomela-Nättinen-Löfman voisi olla ihan järkevä ja sillä voisi oikeasti tavoitella neljää kunnon ketjua. Nyt nelosen peli sakkaa erityisesti keskikaistalta ja toisaalta ainakaan vielä Nättinen ei ole loistanut laidassa parissa ekassa pelissä niin paljoa, että olisi korvaamaton siellä.

  Roobaa toivoisin myös kokoonpanoon ja esim. Rooba-Löfman-Kolehmainen olisi oikeinkin mitat täyttävä nelonen. Löfmanin paikalle Nättinen ja sitten Nättisen paikalle laitaan parhaalta tuntuva vaihtoehto (Saari, Salmio, Likola, Pihlman).

  Myös Kannisen tilanne on mielenkiintoinen. Jos lähestyy pelikuntoa, niin siitä saadaan yksi hyvä palanen lisää. Panostaisin kuitenkin keskikaistan laatuun joka ketjussa, kun meillä nyt sattuu eht-tason sentteri vetelevän laidassa tällä hetkellä ja sitten yhden ketjun sentterinä häärii umpilaituri, ei hyvä.

  Neljällä sylinterillä tässä on pystyttävä mahdollisimman tasaisesti sytkyttämään, jotta paukkuja riittää ilta toisensa jälkeen.
   
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Erittäin hyvä huomio tuo että Nättistä voi peluuttaa myös sentterinä. Miksiköhän Veltsu ei Nädeä laittanut sentteriksi kun Kanninen loukkaantui vaan peluuttaa umpilaituria nelosen sentterinä? Tämä on kyllä negatiivisuusketjun kamaa!
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Todellakin ja jos pitää pitää nelonen muodossa Salmio - Kole - Pile, niin vaikka Kole pelaisi muuten keskellä voisi Pile käydä aloittamassa. Ei Pilekään ole mikään paras ratkaisu, mutta napsun pari parempi aloittaja kuin Kole.

  Tänään ketjua on muutettu, ja Pile poissa kokoonpanosta, mutta Veltsu hirttäytyy tuohon Kolen sentterinä, ei näin..

  Hyökkäysketjut siis nyt näin;
  Tuppurainen - Löfman - Nättinen
  Turkulainen - Hytönen - Tavi
  Miklik - Suomela - Louhivaara
  Likola - Kolehmainen - Rooba

  Samoilla pelaajilla erilaisin roolin, saataisiin neljä uskottavaakin hyökkäysketjua jotka sisältäisivät sentterin, eli:
  Tuppurainen - Löfman - Tavi
  Likola - Hytönen - Louhivaara
  Miklik - Suomela - Kolehmainen
  Turkulainen - Nättinen - Rooba

  No Veltsu on sitä mieltä, että umpilaituri keskellä on parempi ratkaisu ja nyt mennään sillä..
   
 7. Tilastoniilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RMCF
  marko virtanen, tuo liigan bruce boudreau
   
 8. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Pakko se vaan on myöntää että kusessa ollaan kerhoa vastaan. Näennäisesti ihan ok peliä jyppi vetää mutta totuus on jotain muuta. Ei vakuuta missään vaiheessa. Miten tää nyt näin meni?
   
 9. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Larmi vie 100-0 JYPin veskoja.
   
 10. Tilastoniilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RMCF
  mitä varten hpk-pelaajat halaa nikkilää voitetun matsin jälkeen? juoskaa ja nostakaa larmi kuningastuoliin, kantakaa hänet pukukoppiin ja kumartakaa. nyt kaveri joutui itse raahautumaan muiden luokse, vaikka tarjoili voiton valmiina lautasella.
   
 11. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Vituttaa Marko Virtasen idioottimaisuus ketjuja kasatessa. Nättinen-Suomela yhteen ja heti. Nyt minkään ketjun peli ei rullaa luonnostaan vaan se on yhtä vitun punnertamista. Suomela-Nättinen kuitenkin pystyi kemiallaan tekemään oikeasti tilanteita tyhjästä.
  Katsotaan vaan niin seuraavassakin pelissä mennään näillä ja vasta 1-3 tilanteessa Marko ehkä harkitsee jääräpäisyyttään ja arpoo ketjut järkevämpään muottiin yhden erän ajaksi.
   
 12. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onko tuo JYPin pelaaminen tällä hetkellä sellaista, että sillä mennään ns. päätyyn asti? Itse pidin Kerhoa JYPille pahana vastuksena ja pieni pelko oli persuuksissa ja sellaiselta se tulos tällä hetkellä näyttääkin. Vielä on pelejä, mutta JYPin on "pakko" voittaa Hämeenlinnassa.

  Larmi on hyvä, todella hyvä, mutta on tuolla aika monta pettymystä. Kyllä Louhivaaraankin odottelin olevan tuloksentekijä näissä peleissä, mutta hiljaista on ollut, kuten monella muullakin.
   
 13. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joko saa negata? 5vs5 peli on välillä hyvää, mutta tänään - eilisen tapaan - liian monta erää vähän sinne päin -peliä norsukiekkoineen. Ylivoimasta puuttuu se viimeinen terä, ja eritoten maalivahtipelissä Larmi on valitettavasti vienyt satanolla.

  Koko kolmas erä pelkkää peruuttelua, eikä jatkoeräkään kummoista peliä ollut. Virtanen, koitahan keksiä jotain.
   
 14. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Toivottavasti Kolen pelit sentterinä oli siinä. Ukko on niin umpilaituri kun voi olla ja sit väkipakolla pistetään keskelle, vaikka siellä ois muitakin siihen paikalle laittaa. En ymmärrä tätä.. Pistää niin vihaks!
  Ja sit tää kenttien sotkeminen; miksei voi pelata runkosarjassa toimivia tutkapareilla mm. Suomela-Nättinen
   
 15. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Jos vähän voi lohduttaa itseään niin Larmi tekisi näin ihan kaikille veskareille tässä sarjassa.
   
 16. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Larmi ei ole tähän mennessä ollut sarjan ratkaiseva tekijä. Eikä Olkinuora, eikä Tuokkola.

  Ratkaisevinta on ollut JYPin hyökkääjien kyvyttömyys viimeistellä sellaisissa maalintekotilanteissa, joissa tarvitsisi vain kohdistaa laukaus oikeaan kohtaan. Paikkoja on ollut jokaisessa ottelussa selvästi enemmän kuin vastustajalla - silti 2/3 on hävitty.

  Toinen negaketjun asia on henkinen hätä, joka pääsi tänään(kin) johtoasemassa heikentämään oman kiekollisen pelin tasoa. Kiekosta löperösti luopuminen johtoasemassa siksi, että pelaajat eivät uskalla ottaa hallituja riskejä, on touhua, jota ei mestaruudesta haaveilevan joukkueen tulisi harrastaa.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 22.55
 17. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Larmi on ollut ehkä yksittäinen suurin tekijä siihen miksi HPK tätä sarjaa nyt johtaa. Onhan tuossa JYPilläkin ollut tontteja mutta kun veskari on noin kuuma, ei haittaa vaikka yksi tai kaksi joskus menisikin sisään, sama vire vaan jatkuu. Ja se itseluottamus tarttuu muihinkin. Olkinuora ja Tuokkola eivät ole olleet huonoja, mutta.... ja se "mutta" voi olla ratkaiseva tekijä.

  Pakko jälkiviisaana tulla myös kommentoimaan tuota, että pitkään minä - ja muutkin - ovat marisseet kunnon neloskentän puutetta. Nyt se sitten näkyy kun ei ole kunnon kokonaisuutta ja oikeastaan ihan sama ketä kentällä on, paine on aina omissa. Kuormitus muille kasvaa samalla.

  3. matsin 3. erän peruuttelua en ymmärtänyt kyllä yhtään. HPK:lla on viivapyssyjä jotka saavat kiekon maalille asti, suoraan syötöstä, vaarallisia kuteja. (Montako tällaista JYPillä on, ei yhtään.) Silloin ei kannata antaa tilaa, peruutella syvään ja päästää laukomaan viivasta.
   
 18. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Lainaus:
  Nythän on niin, että JYPin on pakko voittaa Hämeenlinnassa. Siis aivan pakko.

  Tehottomuus on se suurin synti. Larmi on kuin Salak vuonna nolla, mutta on sitä lyöty tyhjistäkin ohi.

  HPK hyödyntää pakkien kuteja ja viivaa paljon paremmin. JYP hyökkää vain kolmella.
   
 19. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Näinhän se on, mutta seuraavaan pelin voi hävitä ja sarja jatkuu edellleen. Kaikki ei välttämättä pidä seuraavaa matsia sellaisena, että on ihan pakko voittaa, kun mahdollisuudet jää henkiin (mahdollisesta) tappiosta huolimatta. Minusta kuitenkin seuraava matsi on pakko voittaa, muuten menee liian vaikeaksi.
   
 20. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  En tiedä, että huutelenko väärään ketjuun, mutta pakko huutaa johonkin! Kiitos JYPin juniorimyllylle erittäin hyvästä maalivahdista -> Lehtosen Antista! Toivottavasti kohdataan teidät finaalissa :) On tää hienoo! T: Ipan mies
   
 21. Nypsi Jäsen

  Lainaus:
  Pitäisi varmaan JYP:n haalia myös Palokan Kiekon kasvatti/kasvatteja kokoonpanoon, että olisi toivoa päästä edes välieriin.
   
 22. Phil.A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Oon pitänyt JYPiä puolen kauden verran varmana finalistina! Mitä vittua on tapahtunu?
   
 23. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Ei tässä mitään muuta ole tapahtunut, kuin Veltsu meni sotkemaan hyvin toimineita hyökkäysketjuja, Suomela on nyt ihan pihalla, kun Nättinen siirrettiin rinnalta pois, Nättinen ja Tuppurainen taas ei sovi samaan ketjuun millään.Ihmettelen kyllä näitä ketjujen sekoituksia, parannusta hyökkäämiseen sillä ei ole saavutettu, päin vastoin, nyt on rytmi sekaisin kun mietitään liikaa.

  Ei tässä mitään ole vielä hävitty, mutta Maanantaina pitää ottaa voitto Hämeenlinnasta, muuten voi tulla liian tuskaista.
   
 24. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Lainaus:
  Seuraavan pelin voi hävitä, mutta kun kotietu meni niin on pakko voittaa Hämeenlinnassa jossain vaiheessa. Pilkkua halaten kommentoin.
   
 25. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Tämä. Suurin syy löytyy JYPin omasta tekemisestä. Huono keskialueen pelaaminen johtaa siihen, että hyökkäysalueen tekeminen on näennäistä sähläämistä ja ajoitukset tekemisessä kusee, niin yv:ssä, kuin 5 - 5 pelissä. pakit eivät voi tukea hyökkäysalueella, kun joutuvat vetelemään helppoja maskittomalle mv:lle, kukaan ei ehdi/osaa mennä maskiin, yv:ssä ei yritetäkään pelata keskustaan, vaan kuskataan pienimpään mahdolliseen kulmaan ratkaisuyritykset ja tietenkin liian lähelle, jotta vastustajan puolustus/maalivahti voi helposti poimia toheltajilta kiekon pois. Kun puhutaan, että JYPillä on ollut riittävästi paikkoja kontra vastustaja, niin tässä sarjassa tuo on ollut totta vain avauspelissä, jonka senkin JYP melkein kusi hosumisellaan. Muissa peleissä vaarallisimmat paikat on luonut vastustaja, koska heillä keskialueen peli kuuluu pelikirjaan ja yli tullaan organisoidusti viisikkona, jolloin ajoitukset hyökkäysalueella on luonnostaan kohdillaan. Mitä pidemmälle sarja on edennyt, sitä enemmän JYP näyttää syksystä tutulta huonolta joukkueelta. Sinänsä tämä tilanne on hassu, kun HPK:kaan ei ole yhden kentän ihmettä kummempi joukkue. Heillä käytännössä tuloksen ja tilanteet tekee yksi kenttä, muut vetää nollaa nollaa. Larmia ei siis todellisuudessa ole haastettu millään tasolla koko sarjassa, joten paha sanoa mihin se rankingissa riittää, Itse pidän parhaina tällä hetkellä Ilveksen ja Tapparan ykkösiä, ne on sentään jotain joutuneet esittämäänkin tuloksen eteen.