Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Negatiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 17.01.2008 klo 20.40.

 1. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kylläpä oli JYP pahasti nesteessä HPK:n hyökkäyksissä. Tuo mies vs. mies puolustus kusee kun yks pelaaja nukahtaa tai jää jälkeen. Ongelmat alkaa jo kun JYP yrittää karvata ylhäältä ja HPK tulee paineen alta helposti pois. Tämän jälkeen omassa päässä ollaan myöhässä ja tivoli on valmis.
   
 2. Lavalin Leijona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olipas järkyttävää puolustamista Nikulta HPK:n maalissa, muutenhan se on hyvin pelaillut.
   
 3. Corvus corax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LA Kuninkaat
  Nikulle kyllä siitä HPKn maalista iso miinus, liekö sitten jo ihan luilla mutta pitäs näissä peleissä jaksaa vaihto loppuun asti puolustaa.
  Ja
  Olihan se Jussin koomailu oman maalin takana kyllä oscarin ja miikan arvoinen suoritus.
   
 4. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  2+2 ylivoimaa ja taas odotellaan, että kiekko menisi itsestään maaliin. Onko niin, ettei lahjajäähyä oikein kehdata pelata?
   
 5. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Aloituksista hävitään kyllä 70 pinnaa.
   
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Huvittaa aina, kuinka tämä negaketju nousee ylös aika pitkälti poikkeuksetta voitettujen otteluiden jälkeen.

  Ei sillä, etteikö negatiivistakin sanottavaa olisi käytännössä mistä tahansa ottelusta. Tuntuu vain hieman oudolta, että niitä halutaan nostaa esille välittömästi voittojen jälkeen.

  Mutta päällimmäinen nega liittyy kyllä Louhivaaraan, jonka kausi taitaa olla paketissa. Järjettömän iso menetys.
   
 7. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Louhivaaran putoaminen on iso menetys jatkoa ajatelle ja, jos Kaltevakin otti vielä osumaa niin puolustukseenkin pitää nostaa Juuso Pullia, joka on aina riski omassa päässä.
   
 8. Coutinho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei pysty.
  Lainaus:
  Menestys loppuu tyytyväisyyteen.

  Louhivaasta tismalleen samaa mieltä. Myös Tuppurainen sai jatkoerässä jonkun kolhun. En huomannut pelasiko sen jälkeen...
   
 9. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  O
  Lainaus:
  On siellä vielä Uotila ja Jokinen myös, ei Pullia siis pakko nostaa vaikka Kalteva ja Kuukka sivussa ensi matsista olisikin.
   
 10. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  No heitetääs nyt tuoreeltaan:

  - Miklik, kaikesta hypestä huolimatta välierissä 0 maalia
  - Tavi, koko pudotuspeleissä 0 maalia
  - Tuppurainen, 1 maali

  Näiltä tulosketjun miehiltä olisi voinut enemmän odottaa.

  Jälkikäteen on myös helppo sanoa että kunnon nelosketjun puute nousi lopulta ratkaisevaksi. Myöskään MV-pelissä ei oltu ihan samalla tasoilla kuin KalPa, kaikesta huolimatta.
   
 11. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En ole missään vaiheessa ymmärtänyt tätä ratkaisua peluuttaa Olkinuoraa lähtökohtaisesti joka pelissä. Ei ole pelannut huonosti, mutta jotenkin itse luotan enemmän Tuokkolaan. Nyt sitten seiskapeli ratkesi lopullisesti, kun Olkinuoran lukuisat seikkailut lopulta johtivat vastustajan maaliin.

  Nikulta kauden paskin erä hirveään paikkaan. Ensimmäinen erä kokonaisuudessaan aivan kaameaa tekemistä ja Nikua voidaan syyttää KalPan kahdesta ensimmäisestä maalista.
   
 12. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Virtanen oli valinnut kiekollisen taktiikan vieraspeliin isoon kaukaloon. Jopa Yonkman nappasi palautuksia omassa päässä vaikka peruspakin selkärangasta pitäisi tulla lasin kautta purku.. Oli varmaan kielletty roiskimasta. Valmistautuminen ja taktiikka kusi seiskapelin, taas.
   
 13. greatLeo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Spurs
  Kolme kautta putkeen välierissä, mutta kolme kautta lopulta aika kaukana finaaleista
   
 14. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En jaksa lähteä nimeämään yksittäisiä pelaajia, jokainen varmaan näki mitä tapahtui ja miksi ei finaaleihin päästy.

  Terävin kärki ei pystynyt kantamaan JYPiä jatkoon, ohueksi jäi tuloksen teko. Harmittaa ihan helvetisti, kun näin isoja virheitä nähtiin näin isossa pelissä. PETTYMYS on iso, mutta ei auta, eteenpäin on mentävä.
   
 15. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Neljä vuotta, kolmet välierät, nolla finaalipaikkaa. Siinäpä statseja CV:hen kirjailtavaksi. Ai niin mitä sillä cvllä enää tekee kun työpaikka löytyy jo? Se asia tuli hoidettua kuntoon jo hyvissä ajoin kato.
   
 16. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  JYP ja viimeistely. Sen lisäksi, että oltiin jäljessä vastustajaa ja että oltaisiin jotenkin tämä sarja saatu klaarattua olisi pitänyt lyödä kiekkoa reppuun aivan helvetin tehokkaasti. No, se nyt oli JYPille koko playoffejen ajan aivan helvetin vaikeaa. Lukuisia tontteja, vähän tehtyjä maaleja.

  Miklik. Luulin Miklikin siivittävän meidät finaaleihin. Ei siivittänyt. Mitä maalintekoon tulee, oli täysin yössä Kalpa-sarjassa.
  Tavi. Kiitos peleistäsi JYP-paidassa ja toivotan onnea jatkoon. 0 maalia playoffeissa. Toivottavasti jatkossa suun soittosi haastatteluissa myös näkyy totena kentällä, maalien muodossa.
  Tuppurainen. Sitä odotettiin ja odotettiin, että milloin sytyt näihin playoffeihin. Valitettavasti niin ei ikinä tapahtunut. Tuolla palkalla olisin odottanut hieman enemmän konkreettista tulosta.
  Pile. Onnistuit tekemään playoffejen ensimmäisen maalin viimeisessä KalPa-ottelussa, joka olikin JYPin ainoa maali. Valitettavasti se, eikä liikkeesi riittänyt. Tehotilasto -6 puhuu puolestaan.
  Salmio. Toivoin koko sydämestäni, että olisit räjäyttänyt Hippoksen tai fanilauman jossain päin Suomea tekemällä maalin liiga ottelussa. Tämä jäi valitettavasti tältä kaudelta näkemättä. En kuitenkaan syytä sinua playoffejen tehottomuudesta, sillä et päässyt juurikaan pelaamaan.

  EDIT. Niinjuu onhan tuo pronssimatsi vielä edessäpäin. Sinne vaan pelaavaan kokoonpanoon ukkoja, jotka ovat JYPille palveluksensa tehneet vuosien varrella eivätkä välttämättä jatka. (Salmio, Tuokkola, Pihlman)
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 21.47
 17. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nostetaanpa tätä ketjua. Tiistainen CHL-peli oli ehkä kauden huonoin JYPiltä. Kolmannessä erässä lopetettiin vähäinenkin pelaaminen ja päästettiin kaveri kahden maalin takaa tasoihin ja pelillisesti ohi. Tänään ollaan sitten tosi testissä, kun vastassa on nousukuntoinen Jukuri-heimo, joka varmasti himoaa nimekkäiden pappojen kylvettämistä. Tiistain asenteella voi tulla rumastikin takkiin.
  Leveäksi mainostettu materiaali joutuu nyt testiin, jos Kaltevan lisäksi Puustinen ja Nättinen jatkavat toipilaana oloa.
   
 18. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Vähän pahoin pelkään että tänään tulee vaikea peli Kalevankankaalla. Toisaalta tuo Grodno peli saattoi hieman herättää joukkuetta.
   
 19. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Pitäähän sitä nyt negaa antaa kun eivät saatana tehneet 4 maalia. Ja Puustinen edelleen vain jakaa maalipörssin kärkipaikan. Ja Immonen on vasta toisena pistepörssissä.
   
 20. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vituttaa kun Pudelle ei tullut maalia, saatana. No jakaa 1. sijan ja kaverilla yks peli enemmän pelattuna. Pitää vähän siimaa antaa.
   
 21. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Olis pitänyt siinä ekan erän YV:llä tehdä maali. Ja liikaa otettiin jäähyjä. Hyvä, ettei tätä ketjua päästetty hiipumaan.
   
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kyllähän maali tuli, mutta se hylättiin ja hyvä niin kun oli selkeä potku.
   
 23. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siinä varmaan katsottiin videolta myös sitä, osuiko Puustinen mailalla kiekkoon vielä potkun jälkeen. Ei se kaukana ollut, mutta ei osunut.
   
 24. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Juu toki, jos olisi osunut niin good goal.
   
 25. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ja Suomela - ei mitään käyttöä, 11 peliä 4+7, ei pysy ollenkaan Immosen tahdissa, jäänyt jo kolme pistettä. Ja Tuppurainen on ihan paska 2+7, tuolla tahdilla taitaa jäädä taas alle 50pisteen.