Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Negatiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 17.01.2008 klo 20.40.

 1. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Kolehmainen otti illan ottelussa 10 aloitusta, joista voitti yhden, eli siis suoritti kunniakkaalla prosentilla 10%. Suomelalla ei mennyt paljon paremmin, kun otti 16 aloitusta joista voitti 4 prosentilla 25%.

  En nyt jaksa tarkastella dataa pitkältä aikaväliltä, mutta sellainen kutina on että JYP on varmasti liigan huonommalla puoliskolla aloituksissa.
   
 2. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ainakin hyökkäys/puolustuspään aloituksissa koko kauden mittarilla JYP on viidenneksi paras 51,% aloitusvoitolla, ettei se suoraan mikään huonokaan ole ollut, toki jos Kolehmainen jatkaa niin tilastot menee aika paljon uusiksi. Hytönen toki korjailee tilastoja aika paljon ylöspäin
   
 3. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Se on kyllä yllättävää, mutta sen siitä saa kun mutuilee eikä tarkastele tilastoja.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Sitäpä se kun heittoja tulee matseista, paremman kuvan toki saa jos poistaisi vaikka häntäpään joukkueita jolla myös varmasti huonompia aloittajia. Loppupeleissä joukkueessa on ihan ok tilanne aloituksien suhteen, Hytönen ja Suomela nappaa yli 50% ja muut pääsee lähelle. Ainoastaan tuo Kolehmainen on iso kompastuskivi ja saari. Varsinkin Kanninen ja Hotatakainen on pystynyt edelliskausista parantamaan huimasti. Ehkä tuo jopa hieman korostuu varsinkin erikoistilanteissa että pystytään yli 50% ottamaan aloituksissa, auttaa vaikka peli niissä ei aina olisikaan niin toimivan näköistä.
   
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Vaikka kuinka olisi ulospuhallus 5v5 pelissä, erikoistilanteissa ei niin pitäisi olla. Onneksi alivoima sentään toimii edelleen. Ylivoima sen sijaan on täyttä kuraa. Kun tehottomuudella saa ylivoiman henkiseen lukkoon, sitä on vittumoista yrittää availla pudotuspeleissä.
   
 6. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Useassa viime pelissä yv ollut tosiaan lähinnä luokatonta seisoskelua, jossa ei ole minkäänlaista mielikuvitusta. No, jospa sekin taas pleijareissa napsuu kohdilleen.
   
 7. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Olihan siellä tänään Tuppuraisella tonttia tehä pari yv maalia mut ei maistunut. Jättää sit niihin oikeisiin peleihin. !
   
 8. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  JYP voitti viimeiset 30 peliä ja kaikki loput keskinäiset, mutta jäi silti pisteen tepsistä ja kalakukoista?

  Salmio ei saanut maalin maalia.

  Voi kurjuus.
   
 9. Kobe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä oli kyllä itsellekin suuri yllätys, maalittomuuden lisäksi Salmari oli omassa päässä ajoittain pahasti purjeessa ja tehotilasto jäikin 7 pinnaa pakkaselle. Toinen yllätysfloppaaja oli Hotakainen joka Salmion kanssa pyöritti koko kauden ongelmissa ollutta nelosketjua. Kaiken oleellisen kertoo että Kole Kolehmainen on vienyt tuon sentteripaikan. Molemmat pelasivat hyvän viime kauden ja odotukset olivat korkealla, pidän kumpaakin vielä tervepäisinä ja nöyrällä asenteella liikkeellä olevina urheilijoina. Mikä sitten klikkasi, ainakin merkkauspelaaminen omissa ja muutamat ns. ylipelatut hyökkäykset joista seurasi vastahyökkäyksiä omaan päähän jäivät mieleen. Kavereille jo sen verran ikää että vaihto johonkin pienempään seuraan isomman vastuun perässä voisi olla uran kannalta hyvä vaihtoehto.
   
 10. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Edelleen nuo Kolehmaisen aloitustilastot. HIFK:ta vastaan hän otti 4 aloitusta ja hävisi kaikki. HPK:ta vastaan prosentti oli sentään 38,5%. Jukureita vastaan pärjäsi hyvin 70% mutta sitä ennen oli taas tuo sivun ekassa postauksessa mainittu 10%.

  Kyllähän tuo on sellainen homma johon HPK-valmennus on varmasti kiinnittänyt huomiota eikä tarvitse olla suuri guru tajutakseen että Kolehmaista vastaan hyvän aloittajan laittamalla saa hyvällä todennäköisyydellä aina maalipaikan hyökkäyspäässä. Etenkin jos nelonen on vaikeuksissa ja joutuu heittämään pitkiä kiekkoja. Pakko ihmetellä kyllä missä on Valtteri Hotakainen, jos ei ole loukkaantuneena niin ilmeisesti Veltsu pelaa mielummin tätä uhkapeliään aloitusten suhteen (ei sillä nyt että Hotakainenkaan joukkueen paras aloittaja olisi, mutta varmasti parempi kuin Kolehmainen).
   
 11. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Kannisen poissaolo puraisee ison palan pois jypin pelaamisesta. Ei voi olla totta että porilaisuus vie meiltä yhden osa-alueen kokonaan. Kyllä käy todella kalliiksi se Kiilholman sekoilu!
   
 12. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Piti kompata jo alkuperäistä viestiä, mutta kompataan sitten komppausta. Nenonen poissa viereltä kyllä, mutta Hotakainen tosiaan jatkoi joukkueessa, ei kai sitä koko ketjun peli yhden lenkin puuttumiseen voi noin hajota. Varsinkin kun poislähtijä oli silti enemmän maalin- kuin pelintekijä.

  Noh, kaikesta huolimatta kaikkea hyvää Salmiolle ensi kaudelle Porissa (?). Pidän silti pelaajasta, ehkäpä maisemanvaihdos tekee ihan hyvää.
   
 13. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kannisen loukkaantumisesta alkaa olemaan tasan kuukausi ja ennuste oli 4-6 viikkoa. Onkohan vielä saumoja saada Henkkaa mukaan pudotuspeleissä?
   
 14. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  No periaatteessa kyllä. Ainakin jos kevät etenee viikkoja vielä niin miksikäs ei?
   
 15. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Näin itsekin arvioin. Mitään tietoa ei ole kuitenkaan näkynyt siitä, onko toipuminen arvioidussa aikataulussa ja onko Kanninen jo harjoituksissa. Varmaan ennnen paluuta peleihin pitää treeneissä kyetä olemaan myös mukana viikon verran.
   
 16. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Eiköhän pudotuspelien alla kaikki tälläiset pidetä visusti salassa. Tavoitteena on varmasti että mahdollinen paluu selviää vastustajalle vasta pelipäivänä.
   
 17. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Neloskenttä tosiaan kokonaisuutena melkoinen kysymysmerkki.

  Pakko ottaa vähän kiinni runkosarjan loppuun ja erikoistilannepelaamiseen. Tulokset säilyi edelleen hyvinä mutta pientä suvaintovaihetta JYPin pelaamisessa oli havaittavissa useassa pelissä, oli sitten ulospuhallusta tai mitä vaan. Nopeasti vilkaistuna JYP teki esim. viimeiseen kuuteen peliin vain kolme (3) ylivoimamaalia. Seisoskelua ja mielikuvituksetonta yv:tä. Alivoimasta taas jäi sellainen kuva (vähän kuten tuolla Yonkman-ketjussa @Marcus Juslin viittasi) että sen tehokkuus putosi viime peleissä rankasti. Noh, eipä siinä muuta kuin sormia ristiin että nämäkin osa-alueet on sitten viikon päästä kuosissa.
   
 18. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Voisko olla, että vähän löysättiin kaasua heti kun kotietu varmistui? Muutoin on kyllä iso hätä jos loistavat otteet katoavat juuri tähän aikaan kaudesta. Uskon ja toivon, että nuo otteet heikkenivät tietoisesti. Toki voin olla väärässäkin ja pleijareissa homma tökkii, joka on sitten noutajan paikka.
   
 19. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Heikohko esitys tänään. Nää on saakeli pleijarit eikä perus runkosarjaläpsy.

  Maalivahtipelissä ja viimeistelyssä oltu nyt kaksi peliä pahasti perässä. Ekassa pelissä oltiin parempia, mutta tänään 5v5 pelissä Kerho oli parempi.
   
 20. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Jep, yhdyn tuohon, että aika löysää paskaa oli housuissa tänään. Ei vaan ollu sitä 100% asennetta näkyvillä. Ei näin!
   
 21. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Maalivahti päästää joka peliin yhden helpon maalin, ja omat kaverit eivät tee mistään maalia.
  Kuukka toimii pujottelukeppinä omissa ja tarjosi omalla panoksellaan 3 laadukasta maalipaikkaa Kerholle, kun koko pelissäkään niitä ei kovin montaa ollut.
  Tuppurainen taas tuhoaa omalla panoksellaan ketjunsa pelin niin ylivoimassa kuin tasavoimin. Aivan kauheata pelaamista taas kerran Tuppuraiselta ja tuota pitää vielä naatiskella 2 vuotta.
   
 22. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Molemmissa HPK.peleissä JYP:n kiekollinen pelaaminen ollut todella heikkoa. Ajatusta on ja välillä jotain hyviä suorituksiakin, mutta sitten ihan uskomattoman paljon löysiä ripulisyöttöjä, kiekon hautomista sillon kun sitä pitäis liikuttaa, yksinkertaisesti paljon vääriä ratkaisuja väärään aikaan. Hyvä juttu tässä on että JYP voi parantaa vielä todella paljon. Eikä viimeistelykään o mitään ihan primaa ollut.
   
 23. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  En tajua miksi Virtanen haluaa peluuttaa Nättistä ja Tuppuraista samassa kentässä, tuo kaksikko ei vain löydä toisiaan riittävän hyvin. Nättinen-Suomela, kun taas on kannatellut parhaimmillaan Jyppiä kahdestaan...
   
 24. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tässä kuitenkin täytyy muistaa se että Miklík ja Suomela eivät saaneet yhteistä säveltä ennen kuin Louhivaara otettiin ketjun toiseksi laituriksi. Miklíkistäkin olisi hyvä saada hyöty irti. Tietysti voidaan tässä yhteydessä ajatella myös Miklíkin ensimmäisten otteluiden ketjua Miklík - Hytönen - Tavi joka toimi myös "ihan ok." Silloin voidaan tehdä seuraavat hyökkäysketjut.

  Miklík - Hytönen - Tavi
  Turkulainen - Suomela - Nättinen
  Tuppurainen - Löfman - Louhivaara
  Rooba - Pihlman - Kolehmainen (jos nyt Hotakaista ei syystä tai toisesta voida peluuttaa)
   
 25. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Tuo Miklik-Hytönen-Tavi ketju tosiaan toimi "ihan ok", paljon paremmin kuin tämä nykyinen Miklikin ketju. Toki Turkulainen joutuu sijaiskärsijänä tällöin pois Hytösen rinnalta, mutta ei tuo ketju ole tällä hetkellä hirveästi maalipaikkoja pystynyt luomaan, joten ehkä syytä olisi vähän hakea muutosta.
  Nättinen ja Suomela taas tekevät toisistaan parempia ollessaan samaan aikaan kentällä ja Tuppuraisella ei tunnu olevan kemiaa kenenkään muun kanssa kuin Löfmanin.

  Nelosta kyllä kokeilisin muotoon Rooba-Kole/Hotakainen-Kolehmainen/Salmio. Pihlman ei yksinkertaisesti ehdi jalalla tilanteisiin ja, kun tämä ei myöskään mahdu ylivoimaan eikä tuo nykyinen nelosketju pysty luomaan oikein maalipaikkoja niin Pihlmanin panos jää kovin ohueksi. Rooba pystyisi ainakin omilla haastoillaan ja jalalla luomaan niitä paikkoja.