Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Negatiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 17.01.2008 klo 20.40.

 1. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  No aivan. Mietin jo, että prkl kun kehtaa kuittailla ja vielä toisessa ketjussa :D mutta joo. Pöly on laskeutunut ja kaikki ok.
   
 2. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Joo, intoksi asti ei kannata päästää. Joukkue hyvässä iskussa, mikä tärkeintä. Kerhoa vastaa samanlainen "yleinen syyttäjä" -pelitapa tänään niin hyvä tulee!
   
 3. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän kommentissa oli sarkasmia perisuomalaiseen tapaan. Ei kait se Jypin voitto ikinä voi negatiivista olla. Korkeintaan tilanteessa, jossa valmennuksen ja joukkueen yhteistyö on siinä pisteessä, että joukkue alkaa "pelaamaan" valmentajaa ulos. Ehkä sitä silloin toivoo, että tulehtunut tilanne leikataan nopeasti pois vaikka sitten pienen tappioputken kautta. Nyt ei liene kuitenkaan sellainen tilanne kyseessä.

  Negatiivisuusketjuun saa kirjoittamaan jatkuvat melkein voitot, voittojen menettämiset tai muu räpeltäminen. Johtuu se sitten huonosta tuurista (kuuluuko ammattilaislajiin??), keskittymisen puutteesta, keskeneräisestä pelitavan omaksumisesta tai mistä tahansa. Kannattajalla lienee oikeus tuskaantua siihen kun ei pääse nauttimaan siitä voittoputkien tuomasta tunteesta.

  Tosikannattajat eivät horju kannatuksessaan edes huonoina aikoina. On kai se tähänkin ketjuun kirjoittelu jonkinmoista kannattamista.
   
 4. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Menkööt vaikka tänne, kun ei löytynyt toimiston touhuille omaa ketjuaan..eli JYP-toimisto "asiakaspalvelee", osa xxv tai jotain.

  Tuttavani viettää kaverinsa yllätysjuhlia ensi lauantaina ja ovat myös tulossa peliin. Hän oli laittanut postia toimistolle että voisiko sankaria kenties muistaa kuulutuksella tai vaikka kisscamilla tai kenties pienellä fanituotteella. JYP-toimistolla oli todettu tämä sen tasoiseksi kyselyksi että ei oltu vaivauduttu vastaamaan YHTÄÄN MITÄÄN.

  Nyt sankaria muistaa Jukurit, nimmaroidulla t-paidalla.

  Näin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2016 klo 14.58
 5. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tällaisia ei saisi koskaan tapahtua, että viesteihin ei vastata ollenkaan, mutta näissähän voi olla kyse yhden asiakaspalvelijan tekemisistä tai huolimattomuudesta. Olen aivan varma, että jos viesti tavoittaisi oikeat henkilöt, niin myös JYP olisi halukas toteuttamaan tällaisia toiveita.

  Epäilemättä vielä ehtii, ellei sitten kyseinen porukka ole jo perunut koko ideaa peliin saapumisesta.
   
 6. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ei toimistoa tämmöset asiat tunnu kiinnostavan. Mitäpä noista faneista, nehän vaan on harmaata massaa, joka meidänkin palkan maksaa. Mutta joo, ehkä asia olisi toisin, jos se viesti menisi perille asti. Nyt on varmasti jäänyt johonkin välille. Ja tämähän on maailman yleisin selitys "sähköposti ei toimi". On se vaan kumma juttu kun ei hoideta näitä asioita niin, että ei tarvitsisi negatiivisia miettiä.

  Ite tuumaisin ainakin että pitäkää vittu tunkkinne saatana.
   
 7. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Läheltä olen päässyt seuraamaan miten paljon Jukurit teki keväästä asti töitä, että lunastaa Mikkeliläisten suosion kauden alkaessa. Hieman jopa hymyilytti, että kaikkea ne joutuu tekemään, kun peleissä tulee sitten pataan joka jengiltä. Miten on käynyt? Sarjanousija on lunastanut Mikkeliläisten suosion sekä pelaamalla että erittäin aktiivisella fanityöllä. Hattua joutuu nostamaan.

  Eniten ketuttaa se, että Jypin onneton räpeltäminen ei oikein anna mahdollisuutta antaa sympatiakannatusta Jukureille. Kaudenhan piti mennä niin, että Jyp pelaa kärjessä ja Jukureiden silloin tällöin voitoista olisi sitten iloittu siinä sivussa.

  Mikkelissä tehdään nyt jotain todella oikein ja Jyväskylässä ei sitten ihan. Tuo fanien palveleminen ei kyllä huonontaisi tilannetta, jos sitä tajuttaisiin edes tehdä.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ärsyttää yleinen negatiivisuus joka on ilmassa jopa voitetun ottelun jälkeen, se että kirjoittaa positiivisuusketjuun ja yrittää löytää jengistä jotain positiivista niin jengi lähtee vääntään asiasta väittelyjä ja väärin ajatella ettei pistetaistelua ole menetetty. Juuri nyt ollaan siinä hetkellä kun pitäisi antaa oma tuki eikä alkaa etsiä' jopa niistä positiivista asioista jotain negatiivista. Tää on juuri se hetki kun sinne hallille pitää mennä, olkoon liput ilmaisia tai 50e maksavia. Tehdä fanimatkoja eri paikkakunnille ja olla joukkueen tukana. Yrittää valaa uskoa siihen joukkueseen ja antaa kaikki tuki. Aina se ei siltä tunnu mutta jos kääntää joka asian negatiiviseksi ja varsinkin jos se ei ole edes kovin rakentavaa niin en tiedä onko siitä hirveästi hyötyä.

  Se eniten juuri vituttaa että vaikka itse on erittäin turhautunut joukkueseen ja varsinkin Virtaseen niin porukka näkee että olisin jopa sen sukulainen, lähinnä on tarkoitus täälä vain tuoda pointteja esimerkiksi siihen että siinä potkimisessa tai jäämisessä on molemmat puolensa, varsinkin jos ei ole kunnon korvaajaa tiedossa. Virtaselle olisin itsekin jo ajat sitten antanut potkut itsekin. Tällähetkellä näkee todella paljon joukkueen ympärillä negatiivista
   
 9. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ihan samoja ajatuksia itselläkin. Kun yrittää vähänkin positiivisemmin ajatella ja tuoda esille jotain positiivista, niin heti kaikki ovat iskemässä vastapalloon ja oletetaan, että tämä henkilö ei ilmeisesti osaa nähdä tilanteessa mitään negatiivista tai osaa ottaa vastaan kritiikkiä.

  Tällä hetkellä JYPin ympärillä käännetään jokainen asia negatiiviseksi, vaikkei se sitä olisikaan. Joukkueen voitotkin ovat nyt negatiivisia asioita. Eikä tässä ilmeisesti ole mitään väärää, mutta jos samaan aikaan joku yrittää nähdä aidosti positiivisia asioita sellaisena kuin ne ovat, niin heti tulee paskaa niskaan.

  Mikä ihmeen pakko sitä on tyrkyttää tätä maailmanlopun mielialaa kaikille? Varmasti jokaisella JYP-kannattajalla on nyt enemmän tai vähemmän negatiivisia ajatuksia ja ns. vitutusta mielessä, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö asioissa voisi nähdä jotain hyvääkin. Uskokaa tai älkää, niin kaikki JYPiin liittyvä ei vain ole paskaa.

  Älä -pasi- luovuta, antaa koirien haukkua. Jokainen taaplaa tyylillään. Yritetään jatkossakin tuoda valoa tähän risukasaan, vaikka se haasteelista onkin.
   
 10. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Mitä tähän negatiivisuuteen tulee: Kyllä saa ja pitää olla tyytymätön silloin kun aihetta on.
  Mutta toki kohtuus kaikessa. Organisaation mollaamisessa pääsee unohtumaan sellainen tosiasia että työllään ovat JYPin rakentaneet menestysseuraksi, ja vielä vaikeampaa on organisaation ja joukkueen pitäminen menestyksessä. Sinne toimiston suuntaan en ainakaan minä kehtaa vittuilla.
  Mutta joukkueen suorittamista ja nykyistä tilannetta kyllä kritisoin, ja kovaa! Pitää muistaa että jos olet laittanut tuhansia euroja tähän lystiin niin kyllä siitä saa vastineeksi oikeuden maristakkin. Vertaus: jos laitat tuhansia euroja veneeseen, niin kaippa omaat oikeuden negailuun jos vene vuotaa?

  Vituttaa sanoa, mutta jotenkin näin nämä uhkakuvat mitä rosteriin tulee. Mutta en nähnyt sitä että JYP olisi näin sieluton paska!
  Hämeenlinnasta kuulin tuttavalta joka oli peliä katsomassa HPK:n kannattajana, että ymmärtää minun tuskani, sillä JYP ei todellakaan vakuuttanut häntä vaikka voiton ottivatkin.

  Tällähetkellä ei suunnanmuutosta ole nähtävillä. Jos ei valkku vaihdu niin sitten on yksinkertaisetattava peliä ja rajusti sekä hankittava vahvistuksia niin pakkipäähän kuin 1 ketjuun maalintekijä..

  JYPin pelaamisessa kaikki on paskaa paitsi kusi tällähetkellä..
   
 11. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Pelihän ei täältä kummene, henkilötasolle en minäkään enää viitsisi lähteä sormella osoittamaan. Jotain ihmeellistä taktiikkaa kyllä nyt käytetään, jotain mihin ymmärrys ei yllä. Luultavimmin tällä permanentilla mennään loppuun asti, joukkueesta on kiinni mitä se pystyy esittämään. Herran haltuun.
   
 12. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Nyt ne idiootit menee kuitenkin tekemään jatkosopparin Virtaselle kun voitetaan vieraissakin
   
 13. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Toivottavasti tämä on tämän kauden viimeinen viesti tähän ketjuun. Sport pelin jälkeen valittamisen aihetta saa hakea. Kuusi voittoa viimeiseen seitsemään peliin ja tappiokin tuli Tapparalle. Eli aika myönteistä vaihetta mennään. Pelissä näkyy kuitenkin vielä se pieni varman päälle pelaaminen. Ehkä henkilökohtaisia virheitä pelätään edelleen liikaa.

  Tätä rataa kun mennään, niin eiköhän sieltä ala röyhkeyttä, myönteistä ylimielisyyttä ja sitä kautta tehokkuuttakin löytyä.
   
 14. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Saleva, tämä on saletti!
   
 15. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onko ihan pakko tehdä Aaltosesta niin hyvä..? Kun se ei ole.. voi ketun se.!!.
   
 16. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Kyllä se vaan on.. liigan ylivoimaisesti paras pelaaja, toki taiteilija sielu kun on, niin aina ei nappaa.
   
 17. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Lainaus:
  NYT koitan kertoa tarinani lyhyesti. Jos hänelle maistuu myös käynti Kouvolassa, liian hyvä tähän sarjaan...

  EDIT

  Aniii, Juha-Matti vaa pellaa.
   
 18. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  JYP - Ilves kolmatta erää mennään ja tilanne 1-4. Tässä ottelussa on taas ollut todella paljon ongelmia ihan perusasioissa, avaukset, syötöt, syötön vastaanottamiset, viisikkopuolustus jne jne.

  No voi olla, että tämmöinen ohi peli väliin tekee JYPille ihan hyvää, no aikanaan tässä on vielä vaikka voittoon, mutta nyt on taas ongelmiakin pelissä.

  Hyvää toki on tässäkin pelissä ollut, paikkoja luodaan hyvää tahtia ja paremmalla onnella tilanne voisi olla toinen. (mm pari tolppaa ja hylätty maali)
   
 19. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Putket tuppaa katkeamaan aina ja yleensä selvällä tavalla.

  JYP saattaa hävitä huomennakin Ilvekselle, mutta minua kiinnostaa millaisella esityksellä. Tänään JYP ei ollut siinä rytmissä kuin voittoputken aikana nähtiin. Huonoja syöttöjä, pakkien ja hyökkääjien yhteys oli hukassa jne. Ajoittain rytmi löytyi, mutta sitten se taas katosi. Aika harvoin se rytmin muutos onnistuu, kun se matsii lähtee menemään kuin tänään lähti.

  Huomenna pitää olla taas koko matsin ajan täysillä mukana ja rytmit kunnossa. Huomenna pisteet himaan.
   
 20. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Surkea esitys tänään JYPiltä, mutta kuten tuossa yllä jo todettiinkiin niin toisinaan nämä voi tehdä ihan hyvääkin. Niin tai näin niin huomenna odotan aivan eri asenteista JYPiä kaukaloon Hakametsässä ja ehdottomasti kolmea sarjapistettä. Muutoin on jo ihan oikeastikin asiaa tähän ketjuun.
   
 21. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Toisaalta ihmetyttää Ilveksen peräpään sijainti jos luistin kulkee noinkin hyvin. Yleensä tammi-helmikuussa menee pelit sillä lailla, että peräpääkin noukkii voittoja kärkikuusikosta, ihan niinkuin tällä kierroksella. Pitkät pisteputket pitää kuitenkin kärjen siellä minne se kuuluu. Huomenna vieraissa on jo eri fiilis, uskoisin.
   
 22. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joskus vaan näkee melkein ensimmäisestä vaihdosta, että nyt tulee ohipeli. Huomenna nähdään, miten tämä osataan käsitellä.
   
 23. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tänään oli selvä ohipeli ja tekee varmasti hyvää ottaa kuokkaan välillä. Viime pelissä/peleissä on jo ehkä hitusen näkynyt että kohta se puhallus tulee kun on liian kivaa. Nyt se tuli ja huomenna toivottavasti sisuuntuneena ja Virtasen piiskaamana haetaan ne 3pojoa. Kunhan vaan ei nyt upota sinne samalle tasolle kuin ennen vuoden vaihdetta.
   
 24. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Osoitus kuolevaisuudesta. Tämä oli edessä ja tuli vastaan nyt, nyt nähdään tappion nollaustaitoja. Miksi me kaadumme? Siksi, että opimme nousemaan ylös. Hyvät asiat tästä mukaan ja mitä näistä, ksi tappio sinne tänne ei venettä kaada.

  Negatiivista tässä on se, että olishan se toki ollut kiva jatkaa uskomatonta voittokulkua vielä, mutta kaikki loppuu joskus.
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2017 klo 22.26
 25. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Ylimielistä melkein-lätkää Liigassa, joo ei toiminu taaskaan.
  Kaiken sen alun taaperruksen jälkeen huikeeta peliä ja nyt paluu arkeen, ei kai? Pikkujouluista lähti, ei kai nyt jo iske rapula?

  Ja nyt on sanottava että olipas paskaa peliä koko 60 min. Täytyy olla kuitenkin posin kannalla huomisesta et 3 pistettä irtois...