Mainos
  • Joulurauhan julistus
    Huomenna, jos Moderaattorit suovat, on meidän Jatkoajan armorikas joulupäivä; ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha, kehottamalla kaikkia tätä palstaa asiaankuuluvalla kirjoittelulla täyttämään sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulurauhaa jollakin laittomalla taikka sopimattomalla kirjoituksella häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, jonka Moderaattorit ja säännöt kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen säätävät.

    Toivotamme kaikille Jatkoajan kirjoittajille sekä lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2025.

NBA 2010-2011

  • 55 329
  • 311

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
Miamin tähdet pelaavat myös nyt niin korkealla tasolla, että Bostonin veteraanit ovat ilmeisesti tekemättömän edessä.

Tähtien taso tippui Gardenissa, ja papatkin ottivat sarjassa avausvoiton. Jos viidenteen peliin lähdetään tasatilanteessa, niin tästä voi Celtics hyvinkin vielä sarjan itselleen kääntää. Hienot playoffit menossa joka tapauksessa.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Mitä on tapahtunut palstan koris"fanaatikolle", Mats Bedölle? Kirjoittelukin loppui jo hyvissä ajoin ennen Blazerzien putoamista, että ei kai hän sitä niin kovasti ottanut...

Mutta peleihin. Huima toinen kierros meneillään: Memphis pudottaa 1. kierroksella Spursit (!!!!!) ja nyt johtaa Oklahoma Cityä, kuka olisi uskonut muiden jengien ylijäämäpelaajista? Dallas johtaa Lakerseja 3 muna!!! Dziisus, olisiko tämä vihdoin Dirkin vuosi? Dallas ollut lähes ikuinen alisuorittaja plaoffseissa joko nyt Nowitzki, joko nyt? Chicago johtaa Atlantaa MVP Rosen johdolla 2-1, ei siinä mitään, mutta suurin mielenkiinto ainakin itselläni kohdistuu Miamin tähtikolmikon kohtaamiseen Bostonin dinosauruksia vastaan. Vielä kerran poj... siis kokeneet harmaaparrat! Uskon vakaasti Bostonin vievän sarjan kotiin paremmalla pelaajamateriaalilla ja eteenkin syvemmällä sellaisella. Ja suuren suosikkini Ray Allenin kolmosilla ;) Seuraava matsi on "aika iso", 1-3 olisi jo kusinen paikka, kattellaan...
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Ihanaa Dallas, ihanaa! En tunnustaudu faniksi, mutta onhan se ihanaa nähdä Koben, Artestin ym:n Lakersin ällötysten tulevan raiskatuksi suoraan otteluin 4-0.
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Eikö Mats maininnut, että puuttuu kuvioista ainakin avauskierroksen?

Mavs-Lakers puoliajalla 63-39. Raakaa.

Lakersin isot miehet olivat kyllä täyttä jätettä tässä sarjassa. Dallasin vastaavat painoivat paintilla kovaa työtä ja kaaren takaa paukkui hurjalla tahdilla. Eilen 20 isoa, 60p pelkkinä kolmosina. Huikeaa menoa, helpolla ei kuitenkaan päästä kun vastaan tulee aika erilaisia joukkueita, jos mestaruuteen mielivät. Toivon yhä nuoren Thunder joukkueen pääsevän ainakin konf. finaaleihin ja idästä Miami saisi harjata tiensä finaaleihin. Olisi pitkälle kesäkuuhun jännitettävää.

Eilen, vai oliko toissapäivänä, OKC chokasi täysin vikalla neljänneksellä. Parhaimmillaan ollut 16p johto munittiin jatkoajalle, jossa jatkui tahmainen FG peli. Kevin Durant (ja Westbrook) otti(vat) käsittämättömän vaikeita vetoja ja pallon kierrättäminen loppui. Tulos näkyi taululla ja Memhis johtaa sarjaa.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Haters gonna hate, mutta Miami ja sen paras pelaaja LeBron James jatkavat porskuttamista.

Ensi yönä alkaa härkien teurastustalkoot.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ollu tassa VAHAN kiireita golfin kanssa, mutta...

Kertoisitko, JWill, miten teurastus lahti kayntiin? Minusta tanne tuli kylma ;-)
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Amatöörin laseilla:
Tuli seurattua kyseistä sarjaa ihan Jatkoajan ja tämän ketjun fanittajan "innoittamana" ja Dallas oli tosiaan syvempi mutta jotenkin itseni yllättäen myös nälkäisempi. Dirk oli sarjan kuningas ja PF keskustelussa Aldridge kyllä jäi todella varjoon. Siinä missä Dirk teki oikeita ratkaisuja jakaa palloja (ja oli tukea kaukoheitoissa) ja haki hyvin virheet pois (montako kertaa kaveri pääsi viivalle onnistuneen korin perään). Aldrige puolustettiin pimentoon ja Portlandin pelistä puuttui aika lailla kaukoheittojen uhka. Muutenkin Portlandin peli oli (Wallacen touhua lukuunottamatta) sellaista runkosarjapelailua tai sitten vain Dallasin porukka laittoi Portlandin näyttämään siltä. Jotenkin McMillan tuntui avuttomalta kentän laidalla kun olisi pitänyt saada kaivettua kavereista se paras ulos.

Loistava analyysi. Tuotahan se oli. Taas kerran, valitettavasti. Eika tuo taida muuttua juurikaan ensi kaudellakaan (ellei meille saada edes YKSI kaukoheittaja!), jos sita edes pelataan. Tuli vahan sellanen olo tuosta sarjasta, etta Blazers yritti ja Dallas teki.

Kesan odotus ja se, etta sainaako ne Gregin ja etta mista ne loytaa meille kaukoheittajan on nyt edessa. Chicagossa juhlitaan poikaa... ;-)
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Chicago - Indiana 4-0
Miami - Philadelphia 4-1
Boston - New York 4-3
Orlando - Atlanta 4-2

San Antonio - Memphis 4-2
LA Lakers - New Orleans 4-1
Dallas - Portland 2-4
Oklahoma City - Denver 3-4

Hienoa, etta mua ei enaa kutsuta asiantuntijaksi vaan fanaatikoksi. Yllaoleva alleviivaa juuri tuota!
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Vihaamisesta en tiedä, mutta sonnien.....

.....Ensi yönä alkaa härkien teurastustalkoot.
......(sillä häriltä on nipsautettu munat vex) joukkuesuoritus ylitti Miamin selvästi parempien yksilöiden kokonaissuorituksen. Tilanne oli 48-48 vielä kahden jakson jälkeen, mutta erityisesti nelikko Derrick Rose-Luol Deng-Carlos Boozer ja Joakim Noah oli rautaa, Myös Bullsien penkki oli selvästi kovempaa luokkaa kuin Heatin vaihtomiehistö. Wade-James -parivaljakon heittopeli oli aivan kateissa (12 pelitilannekoria 32 yrityksestä).

Ensimmäinen peli siis Chicagolle 103-82. Miamissa tulee taatusti kovempaa kyytiä, mutta on hauska nähdä pitkästä aikaa taisteleva sonnilauma.
 

otonlätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mavs otti hienon voiton mahtavasti pelanneen Nowitzkin johdolla

Eiköhän tää homma ole aika selvä. Finaali kostuu parivaljakosta
Bulls - Mavericks, ja Chicago hoitaa homman lopulta kotiin 13 vuoden
tauon jälkeen
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Paha kurki....

.....että Sonnilaumaa vietiin viime yönä. Puoliajalla tilanne oli vielä suhteellisen tasainen United Centerissä (46-48), mutta toinen puoliaika (29-37) ja erityisesti viimeisen neljänneksen 10 pointsia oli aivan liian surkea suoritus.

Miamin oma poika Udonis Haslem (13 pts) oli erityisen rautainen puolustuspäässä ja James (29 pts) - Wade (24 pts) parivaljakko ylitti edellisen matsin yhteispistemääränsä jo kahden neljänneksen jälkeen. Derrick Rosella oli poikkeuksellisen huono ilta (yritykset kentältä 7-23, 21 pts.) eikä muu aloitusnelikkokaan (Deng-Boozer-Noah-Bogans) saanut yhteensä aikaan kuin 34 pistettä.

Tasaista oli vääntö ensimmäisellä jaksolla, mutta Miamin koventunut puolustuspelaaminen esti helppoihin heittoihin pääsemisen. Lopputuloksena kotitappio 75-85.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Mavericks kepitti aamuyöllä Thunderin....

....niukasti mutta selvästi. Enpä muista nähneeni yhtä huonosti onnistuneita kolmosen yrityksiä kuin okie-jengiltä aamulla. Taisi lopussa vihdoin mennä yksi kolmonen sisään, mutta ainakin kymmenen ellei viisitoista yritystä meni harakoille. Okiesilmin tilanne vaikutti aivan lohduttomalta kun parhaimmillaan/pahimmillaan Mavericks johti jo 23 pisteellä. Muistaakseni Thunderin ensimmäisestä 40 heitosta upposi ainoastaan kymmenen. Loppulukemat olivat Oklahoman kannalta siedettävät 87-93 kun Dallasinkin heittopeli alkoi tökkiä. Mavericksin # 41 on todella kovassa vedossa tässä sarjassa, vaikka ensimmäisen matsin pisteluvuista jäätiin tälläkin kertaa (18 pts) selvästi, toi Novitzkin pelaaminen varmuutta pelaamiseen lopussa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Portlandin oma poika, Erik Spoelstra, on yllattanyt kaikki. Eika varmasti vahiten omia joukkojaan. Siina missa suuri yleiso (minakin) ajatteli, etta ei "Two and Half Men" -hyokkays voi kantaa pitkalle pleijarien tapaisessa pelisirkuksessa, Erik on muuttanut koko pelisysteemia viimeisissa 5-6 pelissa. Nyt jengi puolustaa KOVAA ja se riittaa siihen, etta hyokkayspaa on vain muutaman miehen hallinnassa. Kun vastustaja tekee melkeen pelissa kun pelissa 80-85 pinnaa, niin voittojakin tulee. Miami ei meinaan montaa pelia voita, jos vastustaja tekisi 105-110ppg...

Chicagossa ei varmasti ole heitetty pyyhetta viela kehaan, mutta kylla siella jotain on keksittava, etta he oman hyokkayksensa saisi toimimaan. Boozer on liian ailahtelevainen eika Rose parjaa kun vastassa on seka James etta Wade. Noah on ihan asiallinen sentteri, mutta nykykoriksessa ei sentteri nayta omavan sen suurempaa roolia, joten pelaa kuumaverinen Noah miten tahansa, se ei vaikuta ottelun lopputulokseen.

Samasta syysta olisin ihan tyytyvainen, jos Blazers ei sainaisi Odenia nyt kesalla. Jalkavaivaisen sentterin sijaan me tarvittais joku Terryn tyylinen killeri. Se kun tasta meidan joukkueesta Royn polvien takia puuttuu. Ellei G sitten paase paremmin sinuiksi roolinsa kanssa...
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihme on, jos ei Mavs ole käytännössä toinen finaalijengi. Aivan sairas voitto viime yönä. 15 pisteen tappioasemasta, kun viisi minsaa jäljellä. Lisäksi reboundit olivat Dallasin puolelta olleet koko illan heikkoa osaamista ja Oklahoma upotti heittojaan hyvällä prosentilla. Silti, kaikesta tuosta huolimatta tilanne on nyt 3-1 ja aika selvältä näyttää.
 

Cube

Jäsen
Portlandin oma poika, Erik Spoelstra, on yllattanyt kaikki. Eika varmasti vahiten omia joukkojaan. Siina missa suuri yleiso (minakin) ajatteli, etta ei "Two and Half Men" -hyokkays voi kantaa pitkalle pleijarien tapaisessa pelisirkuksessa, Erik on muuttanut koko pelisysteemia viimeisissa 5-6 pelissa. Nyt jengi puolustaa KOVAA ja se riittaa siihen, etta hyokkayspaa on vain muutaman miehen hallinnassa. Kun vastustaja tekee melkeen pelissa kun pelissa 80-85 pinnaa, niin voittojakin tulee. Miami ei meinaan montaa pelia voita, jos vastustaja tekisi 105-110ppg...
Eikö Miami kuitenkin päästänyt jo runkosarjassa kuudenneksi vähiten pisteitä? Ja samalla teki kahdeksanneksi eniten. Toisin sanoen, joukkueen piste-ero oli koko liigan paras. Tuollainen asia korreloi voitettujen mestaruuksien kanssa ja tätä ei ainakaan voida pitää yllätyksenä.

Miamilla oli runkosarjassa muuten liigan toisiksi paras voittoprosentti peleissä, joissa vastustaja teki yli 100 pistettä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Cube, loppujen lopuksi runkosarja-NBA:lla ja pleijari-NBA:lla on aika vahan yhtalaisyyksia. Se on nahty jo naissakin pleijareissa varsin monesti. Vaan, ei siina mitaan sinallaan. Totta puhut runkosarjasta.

Taalla GM sai kenkaa ja muutenkin pakka on aika sekaisin. Aika koomista toi Allenin toiminta valilla. Tunteella kun vedetaan... (siellakin).
 

Cube

Jäsen
Tottakai pudotuspelit ovat luonteeltaan aina hyvin erilaisia sarjassa kuin sarjassa. Mutta jos Miami antoi runkosarjassa vastustajan ylittää 100 pistettä vain 22 kertaa (neljänneksi vähiten), niin miten voi olla yllätys, että playoffeissa näin on käynyt vasta kerran? Tämä ei siis ole mitään vittuilua, vaan kysyn ihan tosissani, koska en NBA:ta ehdi valitettavasti nykyään kovin paljoa seuraamaan ja tuntuu, että inhosi Heatia kohtaan sokaisee nyt sinua hieman liikaa. En vain näe tilastoista tai muualtakaan mitään perusteita uskoa siihen, että Miamin kyky voittaa 100 pisteen pelejä olisi heikompi kuin muilla jengeillä - puhumattakaan siitä, että joukkue olisi taipuvainen joutumaan tällaisiin tilanteisiin muita enemmän. Tosin Philadelphia, Boston ja Chicago ovat kaikki aika low scoring -joukkueita, eli sikäli Heatin puolustuspeliä ei vielä ole testattu ihan täysillä. Voi hyvin olla, että Dallas pystyy finaalipeleissä tuon 105-110 pistettä aina tekemään. Silloin Miami olisi luonnollisesti ongelmissa, kuten varmasti aivan mikä tahansa joukkue.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Vielä on paljon maileja, mutta 2006 finaalien uusinta näyttää mahdolliselta. Hienoa nähdä, että meikäläisen suosikkipelaajan (Waden ohella) Udonis Haslemin paluu ja vakuuttavat otteet ikäänkuin käänsivät sarjan kulun Heatin eduksi, samoin Millerin panos eilen. Ja myös Bulls-pelaajan hermojen menetys 3:ssa matsissa fanille pantiin ilolla merkille. :) Vielä ei pysty huokaisemaan todellakaan, mutta kyllä maistuisi finaalit. Ihan vaan Barkleynkin kiusaksi.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Huudellaan täältäkin nyt jotain tähän ketjuun. NFL on täysin koomassa, niin on ollut aikaa seurata NBA:n playoffseja. Viimeksi katselin yhtä intensiivisesti viisi vuotta sitten, kun 2006 finaalissa kohtasivat Heat ja Mavericks. Silloin Wade pelasi itsensä meikäläisen sydämeen ja kyseinen kaveri on edelleen suosikkipelaajani, vaikka vähän heikosti viime yönä pelasikin. Heatia tässä kannatetaan, nimenomaan Waden ansiosta. Sinänsä en tällaisista superstara-jengeistä yleensä pidä, ja vieläkin vähän harmittaa, että Waden piti mennä tällaiseen sopuiluun sortumaan.

Miami-Chicago sarja ollut kyllä hienoa katsottavaa. Rose ja James kumpikin aivan uskomattomia pelaajia. D-Wade ollut vähän jäässä, mutta kyllä se sieltä vielä nousee ratkaisurooliin kunhan päästään finaaleihin. Bosh on ihmejätkä, näyttää ihan ripakintulta ja välillä on ihan kuutamolla, mutta sitten paiskoo jotain ihmekolmosia ratkaisuhetkillä.

Dallas-Oklahoma City sarjaa en ole niin paljon seurannut, tämän Dallasin jatkoaikavoiton kyllä katsoin. Dirk oli kyllä käsittämättömän hyvä taas kerran, kuten oli myös viisi vuotta sitten. Ihan epätodellisella prosentilla laittaa niitä palloja pussiin. Thunderilla oli voitto ja puoliksi takataskussa, mutta sitten alkoivat räpeltää oikein huolella, heittelivät ihan turhan aikaisin ja tietenkin rautoihin. Eiköhän Nowitzki ja Mavs tuon sarjan ratkaise jo tänä yönä. Vielä kun Heat hoitaa oman sarjansa, nähtäisiin finaalissa 06-vuoden uusinta ja se takaisi sen, että kaikki matsit olisi katsottava suorana. Tuossa finaaliparissa olisi kyllä kunnolla panosta. Dallasin jengit yleensäkin ovat niitä omia inhokkejani, eikä Mavs ole poikkeus. Eikä tuo Nowitzki kyllä sytytä sekään, onhan se niin rumakin.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
...että inhosi Heatia kohtaan sokaisee nyt sinua hieman liikaa.

Korjataan nyt hieman tata sillalailla, etta ei mulla Miamia vastaan ole mitaan ollut oikeastaan koskaan. Kylla se kaikki kulminoituu tuohon Lebron James nimiseen henkiloon. Ja kulminoitui jo piiiitkaan ennen Miamia. Tiedan meinaan hanesta paljon(!) sellaista mista suuri yleiso ei tieda mitaan. Ihmisena taysi nolla. Se miten han hoisi tuon siirtymisensa ym Miamiin oli vain tyypillista LeBronia eika se sinallaan ole muuttanut suhtautumistani haneen. Vahvistanut vain.

Mita tulee sitten tuohon Miamin pelaamiseen, niin joo totta kai joukkueilla on leimansa. Ja Miami oli ihan hyvin puolustava jengi jo runkosarjassa, mutta silti, kylla nailla peleilla on suuria eroja. Ja jos katsot vahan miten Miami on pleijareissa pelannut, niin ne on paastaneet vain 89 pinnaa ka. naissa pleijareissa. Se on 5 pinnaa vahemman kun runkosarjassa. Aikamoinen ero. Kolmesti Miami on kaatunut naissa pleijareissa ja vastustajan pisteet on niissa olleet 103, 97 ja 86. Noista kun ottaa veke tuon Phillyn 86, niin trendi on aika selva: vastustaja ei saa tehda sataa, muuten voi tulla kylmaa kyytia. Toisaalta noissa tappio-otteluissaan Miami on tehnyt vain 82, 81 ja 82...

Enpa tieda... Boston oli hurja pettymys naissa pleijareissa niin kun oli Lakerskin. Sikali tuollainen Mavs - Heat finaali voisi olla nautittavakin katsottava. Hauskaa tassa on ollut nahda se, etta ei ne Blazersit huonolle joukkueelle havinneet ja kun vertaa meidan peleja Lakers ja Thunder -sarjoihin, niin eipa noissa nyt mitaan suurempaa eroa ole ollut. Thunderille jopa on kaymassa juuri nuo "blazersit" tassa sarjassa...
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Taitaa valitettavasti olla....

......... Boston oli hurja pettymys naissa pleijareissa niin kun oli Lakerskin. Sikali tuollainen Mavs - Heat finaali voisi olla nautittavakin katsottava....... Thunderille jopa on kaymassa juuri nuo "blazersit" tassa sarjassa...
....niin että Heat v Mavericks -kauhukuvauusinta toteutuu. Sonnilauma tulee kaatumaan 1-4 tai 2-4. Neljäs ottelu Miamissa olisi ollut ratkaistavissa jo neljännellä jaksolla, mutta Derrick Rosen heittopeli on kadonnut kuin töräys Saharaan. Eivät onnistu vapaaheitot, eivät 1-1 tilanteessa heitot tyhjennetyltä kenttäpuoliskolta. Ei mikään. Joakim Noah kerää virheitä heti alkuun kun tuomaristo menee mukaan Cris Boshin Vesa-Matti Loiri luokan hyppelyyn. Carlos Boozer on ollut aivan unessa.

Kolmessa viimeisessä matsissa ei apuja ole löytynyt myöskään penkiltä ja keskiviikkona Bulls kertoi että kakkossentteri Omer Asik on hajalla loppukauden. Heat vie matsit eikä Waden tarvitse herätä ennen jatkoaikaa. LeBron James ja Cris Bosh hoitavat ensimmäisen neljän jakson pisteenteon. Ohessa linkki New York Timesin analyysiin.

Heat Exposes Bulls’ Deficiencies on Offense - NYTimes.com
 

Cube

Jäsen
Ja jos katsot vahan miten Miami on pleijareissa pelannut, niin ne on paastaneet vain 89 pinnaa ka. naissa pleijareissa. Se on 5 pinnaa vahemman kun runkosarjassa. Aikamoinen ero.
Selittyy sillä, että vastassa ovat olleet alle keskitason hyökkäykset. Philadelphia, Boston ja Chicago tekivät kaikki keskimäärin alle 100 pistettä / peli runkosarjassa. Olisihan se aika kummallista, jos ne playoffeissa nakuttelisivat yhtäkkiä 105-110 pinnaa pelissä runkosarjassa 6. parhaiten puolustanutta Heatia vastaan. Muutenkin playoffeissa tehdään luonnollisesti runkosarjaa vähemmän pisteitä, kun mukana on (ainakin periaatteessa) vain hyviä joukkueita. Siinä missä runkosarjassa 11 jengiä pystyi tekemään 100 pistettä per peli, on siihen pudotuspeleissä kyennyt ainoastaan Thunder. Taitaisi aika monelle joukkueelle tulla siis kylmää kyytiä, jos vastustaja kykenisi rutiininomaisesti 100 pistettä tekemään (puhumattakaan 105-110ppg, mistä alunperin oli kyse).

Vastaavasti taas Heatin alhaiset pistemäärät johtuvat siitä, että pudotuspeleissä ovat vastassa olleet runkosarjassa vähiten, toisiksi vähiten ja 12. vähiten pisteitä päästäneet joukkueet.

En näkisi tässä koko kuviossa mitään tämän mystisempää tai yllättävämpää, mutta enpä olekaan asiantuntija.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Chicago tuskin pystyy huikeaa nousuun, joten Mavs ja Heat ottavat uusinnan.

Hienot finaalit varmasti luvassa. Mavsien sekoitus on ollut erinomainen. Huikea Dirk ja huikea syvyys. Jos tuolta pitää jotain miinusta hakea, niin Peja ei ole ollut sellainen impact-pelaaja kuin ehkä olisi toivonut. JJ tuo enemmän pöytään. Tyson Chandlerin pitää olla finaaleissa koko ajan energisyyden huipentuma, välillä hieman harhailee. Haywood on tehnyt tosin ihan hyvää paikkausta. Mikä Mats muuten on scouting-raporttisi Chandlerista? Itsellä on aina ollut fiilis, että on jopa ollut tuollainen alisuorittajan leiman kanssa menevä kaveri ja jopa pidetty aiemmin urallaan epäonnistuneena, vaikka esim. Hornetseissa oli aika hyvä.

Hienoja konkareita ilman voittoa tuo Mavs täynnä. Dirk, J-Kidd, Marion, Jet, Peja. Olisihan tuo upea kruunaus monelle.

Heatia vastaan ei mitään ja onhan tuo pelottava voima, kun tuon tason kaverit saavat homman toimimaan. Parjaamani Bosh saa siitä paljon krediittiä. Toisaalta herrojen pitää olla melkein koko ajan täydessä tikissä ja se itsessään on hieno suoritus.

Yahoon Ludden kirjoitti kuitenkin aika hyvän kolumnin siitä miten James ja Bosh valitsivat helpomman tien mestaruuden suhteen ja jättivät kapteeneina laivansa, toisin kuin esim. Dirk, joka on jäänyt uskollisesti yrittämään pystiä Mavsien kanssa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Yahoon Ludden kirjoitti kuitenkin aika hyvän kolumnin siitä miten James ja Bosh valitsivat helpomman tien mestaruuden suhteen ja jättivät kapteeneina laivansa, toisin kuin esim. Dirk, joka on jäänyt uskollisesti yrittämään pystiä Mavsien kanssa.
No voihan asiasta repiä kaikenlaista dramatiikkaa, mutta molemmilla seitsemän (7) kautta kuitenkin vanhoissa seuroissaan, eikä kummankaan suunta ollut finaaleita kohti. Jossain vaiheessa pelaaja kuitenkin halunnee voittaa mestaruuden. Vaikka toki seurauskollisuutta arvostankin, niin joskus pitää tehdä järjellä omat ratkaisut. Wadekin olisi lähtenyt Heatista, jos ei vähintään jompaa kumpaa kaksikosta Bosh-LeBron olisi saatu signattua Miamiin. Mutta kaikki kunnia Dirkin uurastuksesta toki hänelle, varmasti Mavs-yhteisö arvostaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös