NBA 2010-2011

Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Lienee aika aloitella uusi kausiketju, kun draftikin on suoritettu.

Draftista sen verran, että John Wall varattiin -Caps-pomo Ted Leonsiksen omistukseen- siirtyneeseen Washington Wizardsiin ensimmäisenä pelaajana. 76ers varasi toisena Evan Turnerin ja Nets kolmantena Derrick Favorsin. Tässä teille lisää tietoa draftista ja tässäpä taasen taustoitusta drafti päivän siirroista.

Siirrynkin itse pää epistolaan:

Free Agent Summer 2010 : Best Free Agent Class of All Time

Eli turha sitä on kierrellä, sillä tänä kesänä lienee yksi Pohjois-Amerikkalaisen palloiluhistorian merkittävimmistä vapaiden agenttien hankinta jaksoista. NBA.com on listannut 25 merkittävintä vapaata agenttia. Turha sitäkään faktaa on kierrellä, että koko vapaiden markkinoiden sirkuksen päällikkönä heiluu -amerikkalaiseen tyyliin sanottuna- Biggest Free Agent of All time in any Sport : LeBron James.

LeBronin perässä vakavimmin lienevät tietysti miehen nykyinen seura Clevland Cavaliers, jolla James tunnustikin olevan edun hänen tavoittelussaan. Muina Jamesin tavoittelijoina Pohjois-Amerikkalainen media on maininnut ainakin: Knicksin, Heatin, Bullsin, Clipperssin, Netsin ja Mavericksin.

Näin pokeri termejä lainatakseni vapaille markkinoille on lähtemässä muutama joukkue, niin sanotulla all-in periaatteella. Näihin lukeutuvat ainakin New York Knicks, Miami Heat ja Chicago Bulls. Sekä Bulls, että Heat treidasivat ykköskierroksen varausvuoronsa ja kalliin pelaajansa (Heat Cook, Bulls Hinrich) lähes ilmaiseksi tehdäkseen tilaa palkkakattoon. Chicago ja NYK yrittävät kahta maksi vapaata agenttia, kun taasen Miamin tavoitteena on ensiksi kiinnittää Wade ja sen jälkeen vielä kaksi huippu nimeä. Tarkastelen vielä seuraavaksi tarkemmin näitä kolmea markkinoiden suurta peluria:

Miami Heat:
Heat on lähes tyhjentänyt rosterinsa saadakseen mahdollisimman paljon tilaa palkkakaton alle ei ainoastaan pitääkseen Dwaynen maisemissa vaan hommatakseen hänelle erinomaista taustatukea. Wadella ei ole vielä sopimusta Miamiin, mutta miehen pysymistä etelässä pidetään kokolailla varmana. Heat pyrkii eroon myös Michael Beasleystä ennen heinäkuuta jolloin heillä olisi todella runsaasti paunaa täkynä tuleville vapaille agenteille.
Plussat : -D-Wade, ehkäpä liigan paras point guard tällä hetkellä. Tämähän tarkoittaisi vapaalle agentille sitä, että palvelu pelaisi kuin Ludvig 14:sta aikanaan.
- Kiva kaupunki ainakin sään ja verotuksen puolesta.
Miinukset: -Tällä hetkellä paketti on aika sekaisin, se tosin voi muuttua nopeasti.
Arvio: Wadella on todella suuri rooli tässä tapauksessa. Saako Dwayne puhuttua kavereitaan mukaan remmiin? Jos kävisi niin kummasti, että Wade ottaisi ja lähtisikin (näin siis ei tulle käymään) oli Miami täysin kusessa. Siitä kuitenkin lähdetään, että Heat on houkkutelevimmista seuroista vapaille agenteille?

New York Knicks
Knicks on jo vuosi tolkulla pedannut itselleen hyvää taloudellista tilannetta tätä kesää varten. Valmentaja Mike D'Antoni kommentoikin tänään tuota palkkatto tilan luomista onnistuneeksi ratkaisuksi, sillä kaikkihan niin tekevät. Sen jälkeen koutsi sanoi nokkelasti, että kunhan Empire State Building pysyy paikoillaan olemme me vahvoilla. Monissa raporteissa NYK:in vahvuudeksi onkin nostettu juuri tuo seikka, että se on New York. Aikanaan uudisraivaajat suuntasivat länteen nyt olisi vapaalle agentille tarjolla ison omenan palautus koripallo maailman kartalle.
Plussat: Nykissä olisi tarjolla rahaa, mainetta ja rahaa lähes rajattomasti.
Miinukset: Kuutena peräkkäisenä vuotena playoffsien ulkopuolelle jäänessä joukkueessa ei tällä hetkellä ketään suuria tähtiä ole, joten uusien kaverien tarvitsisi olla suoraan olla joukkueen selkäranka.

Chicago Bulls
90-Luvun mahtijoukkue yrittää nyt väkevästi paluuta koripallo maailman huipulle. Windy Cityn joukkue pestasi valmentajakseen juuri lehtien mukaan pitkälti Celticsin menestyksekkään puolustusreseptin luojan ja heidän apuvalmentajansa Tom Thibodeaun. Viime kaudella playoffseihin päässyt ryhmä on tärkeimmiltä palasiltaan ennallaan. Bullsin ehkäpä suurimpana vahvuutena vapaiden markkinoiden kalastuksessa on nuori kykenevä runko (Rose-Deng-Gibson-Noah). Kun tilaa on vielä kahteen maksi palkkaiseen vapaaseen agenttiin on kasassa periaatteessa eväät uuteen dynastiaan. Seuraavat viikot palajastat kuinka paljon Chicago vahvistuu ensi kaudeksi, sillä kuten paikallinen lehdistö on sanonut Bulls vahvistuu (ainakin paperilla) joka tapauksessa kysymys on, että kuinka paljon.
Plussat: -Nuori ja vankka runko joukkueelle, mahdollisuus tulevaan dynastiaan.
- Loistavana urheilukaupunki tunnettu Chicago.
Miinukset: Päävalmentaja debytoiva Thibodeau on jollain tapaa kirjoittamaton kortti. Vaikka yleisesti Thibodeauta pidetään erittäin hyvänä valintana koutsiksi, on päävalmentajuus kuitenkin eri juttu kuin apakoutsin homma.

Nämä kaikki seurat lähtevät vapaille markkinoille käsittämättömän kovin odotuksin. On koko lailla vääjäämätöntä, että ainakin joku näistä seuroista joutuu pettymään. Jos joku veikkaus täytyy laittaa niin sen sanon, että veikkaan, että Chris Bosh menee New Yorkiin. Tämä perustuu miehen haastatteluun, jossa hän painotti, että hän haluaa olla pelaaja jonka ympärille joukkue rakennetaan. Nykissä olisi ainakin tällainen rooli tarjolla. Näin Bulls-fanina eletään todella mielenkiintoisia aikoja!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ensi viikonlopusta todellakin saattaa tulla aika huikea!

Meidan drafti meni osin yllattavastikin. Otettiin pari guardia 22 ja 34 vuoroilla (ihan kun meilla ei olis tarpeeksi jo naita guardeja ympari maailmaa...), mutta treidattiin myos Martell Webster Minnesotaan ja saatiin niilta Ryan Gomes ja draftin 16 vuorolla Luke Babbitt, joka on 6'9" SF ja erittain hyva heittaja (50/40/90!). Nain ollen Batum tulee pelaamaan baut 35 minuuttia ja tietaa olevansa vahva ykkos-SF Blazerseissa ja Babbitt tulee penkilta heittamaan "sen minka kerkiaa". Olin varsin tyytyvainen tahan diiliin. Gomes, vaikka onkin ihan ok penkkimies, ei tulle pysymaan Blazersina kovinkaan kauaa. Ei ole tilaa eika tarvetta. Han saattaa hyvinkin olla osa diilia ensi kuun alkupuolella, nimittain kovasti huhuttu Rudyn kauppa Knickseihin ei toteutunut torstaina. Ja sehan tod nak meinaa sita, etta poydalla on jotain suurempaa ja mielenkiintoisempaa. Huhut CP3:sta ja nyt myos Tony Parkerista sen kun vaan vahvistuvat, joten uskon vahvasti, etta nyt kun Babbitt on hankittu paikkaamaan heittotarvetta, niin haaviin tarttuu kesan aikana varsin iso PG-vonkale.

Lahtijoina kaiken jarjen mukaan on Przybillaa, Milleria, Howardia ja Rudya nyt ainakin... Mulla ei olisi mitaan vastaan kumpaakaan PG:ta: CP3 nostaisi meidat heti Lannen karkeen (jos, heh heh, jengi pysyy terveena ensi kaudella....) ja Parkkerikin aivan sinne karjen tuntumaan...

Aloitus:
PG: CP3/Tony
SG: Roy
SF: Batum
PF: LA
C: Oden

Penkki-ryhma:
PG: Bayless/??
SG: ??/Bayless
SF: Babbitt
PF: Dante C/Jeff P
C: Camby

Lisays:
Drafti-paivan kovin uutinen oli kuitenkin se, etta Kevin Pritchard sai kenkaa tuntia ennen draftin alkua. Outo ajoitus, outo juttu muutenkin. Siella on pakko olla jotain "uskomatonta" taustalla, josta visusti vaietaan. Siis naiden asioiden lisaksi, mitka listasin pari paivaa sitten tuolla toisaalla. Muutenhan tama olisi varmasti hoidettu hieman tahdikkaammin! Noh, business on businessta ja tyomaailmassa kukaan ei ole korvaamaton, vaikka toiset itsestaan niin luuleekin...
 
Viimeksi muokattu:

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Vaikka en NBA:sta niin palon valitakaan niin LeBronin tilanteeseen pitaa tietysti kaikkien ottaa kantaa -- siis minakin :-)

Ainoa oikea ja jarkeva vaihtoehto LeBronille ja Knicksille on menna keskenaan naimisiin, kuten taalla sanotaan. LeBron haluaa oman legacyn ja Knicks on jo vuosia havinnyt lahes tahallaan peleja ollakseen tassa asemassa tana kesana kun LeBronista tulee vapaa agentti.

Dolan on jo monta vuotta halunnut myos Knicksiin kunnollisen supertahden, koska lahes kaikissa muissa isoissa liigoissa kaikkien aikojen parhaat ovat lahes jokaisella vuosikymmenella pelanneet New Yorkissa -- mutta ei NBA:ssa.

NHL:ssa Rangersilla oli Messier, Gretzky, Leetch, Lindros etc. MLB:ssa Yankeesilla on ollut Jeter, A-Rod, Clemens, Johnson, Sabathia...Mets hankki silloin Pedro Martinezin etc. NFL:ssa Jetsilla Tomlinson, Giantsilla on aina ollut isoja nimia -- Strahan, Manning, LT etc. Ainoastaan Knicksilta puuttuu viime vuosilta oikeastaan se pelaaja, jonka vuoksi se olisi puheenaihe. Toki joukkueella oli naita Marbury ja muita kokeiluja, mutta eihan niista mitaan tullut.

Se on yksi syy miksi Dolan haluaa ilman muuta LeBronin Knicksiin. Esimerkiksi Yankeesista muun muassa Sabathia ja Jeter ovat sanoneet julkisesti, etta LeBronin taytyy kokeilla pelata New Yorkissa. Rahaa ja mainetta han saa kaikkialta, mutta vain New Yorkissa hanesta voi tulla unohtumaton. Lisaksi LeBron voi tuoda vaikutuksellaan Pujolsin Yankeesiin.

LeBronin vaikutus kaupunkiin tulisi olemaan aivan valtava. Ihmiset sanovat, etta jos LeBron tulee Knicksiin niin he alkavat jalleen kayda peleissa. Vaikka en LeBronista itse yhtaan pidakaan niin myos mina aion siina tapauksessa kayda Knicksin peleissa, koska se tunnelma taytyy kokea.

Periaatteessa Knicks ja Dolan tulevat olemaan joko kaupungin puheenaihe tai naurunaihe. Jos LeBron tulee Knicksiin niin kaikki muuttuu, jos ei niin Knicksin plan B on todennakoisesti signata Joe Johnson ja havita taas seuraavat 10 vuotta 50 pelia kaudessa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Hassua miten naa FA-kuviot muuttuu paivasta toiseen. Nyt olis Wade menossa "lahes" varmasti Chicagoon ja LeBron jaamassa Cleveen. Stoude on jo tehnyt diilin Knickseihin ja Johnson allekirjoitti huikean max:n Atlantan kanssa. Rahaa on siis torsatty jo aikalailla... Huuhaa-pelaajatkin, kuten Rudy Gay, ovat saaneet vahan torsaysrahaa joukkueiltaan. Unbelievable!

Koko tassa, valilla surkuhupaisassakin, FA-sirkuksessa ihmetyttaa eniten se, etta miksi Chris Bosh yhdistetaan samaan lauseeseen Waden ja LeBronin kanssa. Kundi ei ole koskaan pystynyt parantamaan joukkuettaan sen kummemmin. Han on 20/9 -pelaaja. Ei siis mitaan ihmeellista. Hmmm... another Zach Randolph, but without a gun!?? Eipa tuo meidan LaMarcus Aldridge paljoa Boshille jaa, mutta jotenkin vaan Bosh on taman kesan Lebron ja Wade. Ei ymmarra. Hyva pelaaja toki, mutta ei mikaan max-pelaaja todellakaan!

Me ollaan puolestaan edelleen ilman GMaa eika toi pelaajienkaan houkutteleminen ole lahtenyt hyvin kayntiin. CP3:sta ja Parkeista ollaan nyt siirrytty Masoniin ja Farmariin... voihan helevetti sentaan. Jotain on todella pahasti sekaisin Blazers -toimistossa talla hetkella.

Ex-Blazers Steve Blake puolestaan teki diilin Lakersien kanssa. Onnittelut hanelle! Hieno homma! Myos Channing Frye teki hyvan jatkosopparin Sunsien kanssa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
"Pikkuisen" jännittää, mitä Rileyn ja Heatin käteen jää, JOS Wade menee Chicagoon ja LeBron & CB4 ties minne. Markkinoilla on näiden isojen kolmen plus jo menneen Stoudemiren jälkeen enää vain täytepelaajia, joilla ei mestaruuksia voiteta.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Jos Chicago todellakin Waden saa, niin Bullsista tulee het'sillaan mestarisuosikki. Menisko Bosh sinne samalla? Taman viikon paatteeksi, toivottavasti, kun LeBron ja Wade on tiiminsa valinneet, niin olisikin kiva kaantaa naa puheet "kesan haviajiin" eli joukkueisiin, jotka putoavat pleijareista mutasarjaan. Miami & Phoenix? Cavs todellakin, jos LeBron lahtee...

Knickeissa on pakko olla muhimassa jotain muutakin kun Stoude jo sinne meni. Jos ei LeBron, niin kuka? Ellis?
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Jos Chicago todellakin Waden saa, niin Bullsista tulee het'sillaan mestarisuosikki. Menisko Bosh sinne samalla? Taman viikon paatteeksi, toivottavasti, kun LeBron ja Wade on tiiminsa valinneet, niin olisikin kiva kaantaa naa puheet "kesan haviajiin" eli joukkueisiin, jotka putoavat pleijareista mutasarjaan. Miami & Phoenix? Cavs todellakin, jos LeBron lahtee...
Toisaalta Phoenixin ei luulisi olevan niin haavoittuvainen Amaren puuttumiseen, eihän tämä ole ensimmäinen kerta.

Mutta se, että hänen annettiin mennä kertoo lähinnä siitä että rebuild taitaa alkaa, Stoudemirestä ei ollut Franchise-pelaajaksi joten pitää sitten katsella seuraavien pikkien perään. Nashin johdolla varmaan joukkue pelannee pleijareihin itsensä tulevina kausina, mutta Nashin jälkeen edessä lienee tankkausta ja seuraavan superpickin odottelua.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kyllahan Amaresta on franchise -pelaajaksi, mutta se oli vaikeaa Phoenixissa, kun siella oli jo franchise -pelaaja Kanadasta... Noh, hukkaan menee Amare New Yorkissakin, ellei LeBron sitten mene sinne huomisen ilmoituksensa jalkeen (ESPN 9pm ET).

Miami sitten sai Wadensa ja Boshin. Tanne asti kuului huokaisu!

36 tuntia ja sitten tama sirkus on loppu. Chicago, New York, Miami vai Cleveland?

Taalla huhu pyorii treidin "Dre+Rudy <-> Chalmers+Beasley". Itse en tykkaa tasta treidista.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Lähinnä tarkoitin sitä ettei Amaresta ollut sellaiseksi Duncanin tapaiseksi monumentiksi joka toisi menestystä lähes itsestään, vaikka mies viime kausina petrasi peliään niin kyllähän mies oli silti aivan eri tasolla ennen loukkaantumista. Toisaalta toki loukkaantumisen jälkeen hankittu heittopeli on kiva plussa, mutta kun räjähtävyys väheni niin samalla myös korinalusuhka pieneni. Nyt nähtäväksi jää miten paljon Amare saa itsestään irti kun Nash ei ole tarjoilemassa vapaita donkkipaikkoja pick'n'rollista.
 

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
LeBron meni myös Miamiin. Taitaa olla melkoinen dynastia tekeillä?
Ilman loukkaantumisia näyttäisi aika kovalta jengiltä, vaihtopenkille ei tosin taida juuri rahaa löytyä. Cavsien omistaja näytti tämän kirjeen perusteella ottaneen 'kuninkaan' päätöksen aika raskaasti.

Ray Allen jatkaa kaksi vuotta Bostonissa (jälkimmäinen vuosi pelaajan optio), roima palkanalennus mutta silti 10 miljoonaa / vuosi. Jermaine O'Neal vielä huhujen mukaan tulossa Celticseihin, sitten taitaa olla paketti koossa? Pierce teki sopimuksen jo aiemmin ja Rondo muistaakseni jatkoi omaansa kesken kauden. Kakkos-PG otettiin draftista.

Onko kukaan hankkinut tuota Summer League Broadbandia ? Ei näyttäisi montaa euroa maksavan, joskin taitaa kesäliigan matsitkin päättyä jo ensi viikon lopulla.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
O
M
G

Kiitos, Pat Riley. Uskomatonta. Nyt pitäisi vielä miettiä, että saako lippuja matseihin, jos onnistuisi syksymmällä pääsemään taas Miamiin.

Huh huh. Tämä on kovin juttu ikinä. Ja ainoa asia, mikä on suunnilleen koko urheilussa koskettanut tällä tavalla sitten '98 IFK:n mestaruuden.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Cavsien omistaja näytti tämän kirjeen perusteella ottaneen 'kuninkaan' päätöksen aika raskaasti.
Nyt on kyllä Gilbertillä pasmat pahasti sekaisin, aika kohtuutonta juttua, ei omistaja voi tuolla tavalla työtekijöihin suhtautua, vaikka toki ymmärrän pettymyksen.

Varmasti Stern tulee tähän puuttumaan ja luulisi että pelaajayhdistys tekee valitusta tälläisestä käytöksestä, kuvitelkaa jos jokainen omistaja julkistaisi tälläistä tekstiä jos joku UFA, jonka joukkue olisi halunnut pitää, lähtee joukkueesta.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Harmittavan vähän on suomeksi mitään uutisoitu/lukemista tästä LeBronin päätöksestä. Pari kysymystä herätti ilmoille itselleni: Kuinka pitkän sopimuksen James teki? Ilmeisesti NBA:ssa on pelaajakohtainen palkkakatto myös, joukkuekohtaisen lisäksi. Mistä summista puhutaan? Mikä on Knicksin suunnitelma nyt, rämpiä jälleen odottamassa seuraavaa Jamesia (liittyy myös kysymykseen nro yksi)? Entä Cavaliersin, oliko joukkue pelkästään James? Ja miksi James otti numeron 6, onko joku yliopistonumero ala Bryant? Ja lopuksi; Onko olemassa suomeksi jotain NBA-aiheista keskustelualuetta, tai uutispaikkaa netissä? NBA:n näkyvyydestä Suomessa nyt ei varmaan kukaan tiedä mitään... Näistä JA:n NBA-ketjuista yleensä on pääasiassa tullut luettua uutiset suomeksi, joten mielellään lisää tavaraa vaan palstalle kaikilta.
 

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
Harmittavan vähän on suomeksi mitään uutisoitu/lukemista tästä LeBronin päätöksestä. Pari kysymystä herätti ilmoille itselleni:
Muistelisin lukeneeni että kolmikon sopimusten pituus on 6 vuotta, 16-18 miljoonaa per vuosi / jannu. Wade taisi ottaa hieman vähemmän kuin LeBron ja Bosh. Knicksillä ei taida olla vielä signattuna kuin Stoudemire, tosin onhan siellä vielä aika monta melko kovaa nimeä vapaana. Tästä voi seurata vapaiden agenttien tilannetta.

Jamesin numero 6 muistaakseni tuli maajoukkueesta. Aiemmin kaudella ilmoitti jo että hänen mielestään 23 tulisi jäädyttää läpi NBA:n ( ymmärtääkseni tyyliin NHL ja 99 ).

Jonkintasoista NBA-aiheista keskustelua löytyy ainakin koripallo.comin foorumilta, ja NBA:n näkyvyys Suomen TV:ssä on ymmärtääkseni 0, mutta tuon International Broadband mitälie - streamin saa Suomeenkin tilattua hintaan parikymppiä / kk tai ~satanen/kausi.

Ja kuten steepler epäili, tuli Gilbertille avautumisesta 100 000 taalan sakot.
 
Viimeksi muokattu:

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Cavsien omistaja näytti tämän kirjeen perusteella ottaneen 'kuninkaan' päätöksen aika raskaasti.
Aikamoiset itkupotkuraivarit, teksti oli kuin jonkun pikkulapsen suusta. Voi olla ton avautumisen jälkeen aika vaikea jatkossakin UFA pelaajia houkutella Clevelandiin. Uskomatonta.

NBA:ta tuli seurattua noin vuodesta 1986 aina 90-luvun puoliväliin aktiivisesti (sen mitä tv:stä pystyi ja lehdistä), mutta viimeiset 15 vuotta jäänyt aika vähälle. Into lajiinkin varmaan palaisi, jos pelejä jostain näkisi. Lakers ollut aina se ykkös-seura ja nyt vähän Knicks, kun sen pelin tuli nähtyä MSG:llä muutama vuosi sitten. Lapsena katsoin muuten beta-nauhalta Knicksin ja 76ersin pelin varmaan noin kymmenen kertaa =) Oli Charles Barkleyn rookie-kausi ja Dr. J laittoi vielä palloa pussiin ja olihan siellä myös Patrick Ewing.
 
Viimeksi muokattu:

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Cavsien omistaja näytti tämän kirjeen perusteella ottaneen 'kuninkaan' päätöksen aika raskaasti.
"Gilbert could not resist one "hidden" swipe at James. He owns the
company that makes Fatheads, and he put a Fathead of James dunking in a
Cavs uniform on sale, from $99.99 to $17.41. The significance: 1741 was
the year Revolutionary War traitor Benedict Arnold was born."

Enpä muista koskaan urheilumaailmasta näin lapsellista käyttäytymistä keltään, vaikka tämä uusin onkin ihan hauska.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Suomeksi voi olla hankalaa löytää kunnon korissaittia Koripallo.comin lisäksi.

Muista HoopsHype.com on ainakin hyvä saitti, jos NBA-koris kiinnostaa. Löytyy ihan kelpoartikkeleita sekä palkat ja sopimukset. Huhutkin on kerätty yleensä kasaan varsin kattavasti. Foorumkin löytyy, jota tosin en itse lue. Muuten paikallislehdet ovat yleensä parhaiten säällä omasti joukkueistaan eli niiden saiteille vaan. Toki SI.com ja Espn seuraavat mediaseksikkäimpiä joukkueita yötä päivää ja kirjoittavat Lakersistä, LeBronista ja Kobesta, vaikkei aihetta välttämättä edes olisi, mutta eivät välttämättä ole ihan kovin hyvin säällä, mitä tapahtuu esim. Portlandissa. Mats Bedö voi avautua varmaan tästä lisää.

Eikös LeBron osittain ottanut uudeksi numeroksen 6:n, koska se oli juuri Dr. J:n numero ja Dr. oli Bronin toiseksi suurin idoli heti MJ:n jälkeen. Todellinen syy lienee kuitenkin oman markkina-arvon kasvatus ja paitojen myynti. Kobehan jo onnistui luomaan nahkansa, kun vaihtoin 8:n pois ja samalla tuntui jäävän historiaan myös seksiskandaali ja sun muut ei toivotut asiat. Uusi numero, uusi joukkue, uusi aikakausi?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ellen ihan väärin jostain lukenut niin Miamin kaikki kotipelit on myyty jo loppuun.
Voi olla, toisaalta NBA ei ole vielä julkaissut pelipäiviään, eikä kaikki katsomot ole kausikorttikatsomoita. Itse löysin uutisen siitä, että kaikki kausikortit on loppuunmyyty.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ollaan kanssa lähdössä Miamiin marraskuun alussa pariksi viikoksi.

Mieleen tuli heti Heatin viimeisten mahtikauppojen jälkeen, että tuo tähtisikermä olisi nähtävä jos vaan kotimatsi reissun ajanjaksolle sopii. Mutta vaikuttaisi siltä ja helppo se olisi toki jo ennalta arvatakin, että lippuja ei ihan tosta noin alkusyksyn matseihin etenkään ole tarjolla. Saattaan siinä kylässä ja jopa naapuripitäjän puolella olla pari muutakin innokasta ja halukasta parketin äärelle.

Onkohan sikäläisissä urheilukaupoissa yhtään LeBron Jamesin fanipaitoja tarjolla..?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Onkohan sikäläisissä urheilukaupoissa yhtään LeBron Jamesin fanipaitoja tarjolla..?
Takuulla on, mutta suosittelen menemään suoraan American Airlines Arenan Miami Hoops Gear-kauppaan, sieltä löytyy Heat-kamaa joka lähtöön. Pääsisäänkäynnistä sisään vaan. Avoinna MA-PE 10-16. Myös Dolphin Mallilla on MHG.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Takuulla on, mutta suosittelen menemään suoraan American Airlines Arenan Miami Hoops Gear-kauppaan, sieltä löytyy Heat-kamaa joka lähtöön. Pääsisäänkäynnistä sisään vaan. Avoinna MA-PE 10-16. Myös Dolphin Mallilla on MHG.

Jees, eiköhän noita löydy ja kysymys oli lähinnä läppä, voin nimittäin kuvitella että urheilun saralla siellä tuote nro 1 on syksyn aikana LeBronin tuore Heat-paita ja niitä on alan joka liike pullollaan.

Asiasta lievästi sivuun kirjoitukseesi viitaten, luin tänään duunissa Miamista juttuja ja osui silmiin joku vanha MTV3:n nettisivujen kirjoitus. Siellä todettiin mainitsemasi Dolphin Mall-kauppakeskuksen olevan kooltaan 1,4 miljoonaa neliömetriä. Just... snadi ostari. Ettei vaan olisi mittayksiköt menneet jutun kirjoittaneelta naiselta hieman sekaisin jenkkien mittojen kanssa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Asiasta lievästi sivuun kirjoitukseesi viitaten, luin tänään duunissa Miamista juttuja ja osui silmiin joku vanha MTV3:n nettisivujen kirjoitus. Siellä todettiin mainitsemasi Dolphin Mall-kauppakeskuksen olevan kooltaan 1,4 miljoonaa neliömetriä. Just... snadi ostari. Ettei vaan olisi mittayksiköt menneet jutun kirjoittaneelta naiselta hieman sekaisin jenkkien mittojen kanssa.
Varmaan sekoittunut neliöjalkoihin. Mutta tuohan on siis pikkupaikka, Sawgrass Mills on sitten vielä askeleen suurempi, n. 2,4 miljoonaa neliöjalkaa.
Aika ahdistava paikka kyseessä, koko kompleksia saa ajaa "tunnin" ympäri ennenkuin löytää sen liikkeen mitä etsii ja loppupeleissä ei se itse ostarialue sitten lopulta nyt niin kauhean iso olekaan, mutta koko kompleksi vain on megalomaaninen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös