Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Naisten MM-kisat 2019 – jälkipyykki

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Individual, 15.04.2019 klo 01.07.

 1. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Mahtaakohan kansakuntamme milloinkaan toipua tästä?
   
 2. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihaan kaikkia.
  Lainaus:
  Ei koskaan jos olisi ollut miesten ottelu, nyt pari viikkoa jaksetaan vikistä. Ukkojen kohdalla viidenkymmenen vuoden päästä kyseltäisiin missä oli sinä päivänä kun Suomen maali hylättiin ja Paavo Väyrynen ei päässyt eduskuntaan.
   
  Esteri tykkää tästä.
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Individual tykkää tästä.
 4. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Miettikääs mikä tässä on totuus: Suomi ei hävinnyt pelillä ainoatakaan tosipeliä! Tuomarivirheillä ja kabinettipäätöksillä sitten ryövättiin kulta. Vieläkin hämmennys, kuinka taktisesti kypsää ja kurinalaista peliä naarasleijonat kykeni pelistä toiseen lyömään pöytään. Vaikka tulee tietenkin kokeneessa kaartissa lopettajia, on siellä tulossa mitat täyttävää nuoriso - osastoa myös tilalle. Kun vaan naisten liiga sais tästä lisää kierroksia ja kykenisi huippuja pitämään sarjassaan, se tekisi tulevaisuudelle hyvää.

  Eka kertaa mulla on naisten mj pelaajissa myös suosikkipelaaja, toki monta tietenkin, mutta yksi on kolahtanut asenteella, tekemisellä ja fiiliksillä kunnolla: 88 Ronja Savolainen, hänessä jotenkin kiteytyi taistelu ja heittäytyminen koko sydämellä. Urheilija isolla U:lla, ei enempää ei vähempää.

  Jotenkin on pakko vielä lisätä, kukaan ei pelillä lyönyt Suomea tosipaikassa, mutta suomi löi kaikki ja kun IIHF:n päällikkökin on sitä mieltä, että maali oli laillinen, niin moraalinen mestari ja peliajan mestari on Suomi.
   
  Kimmo Stasi ja Risa tykkäävät tästä.
 5. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vanha sanonta osoittautui todeksi: ”Vastustajan lisäksi on voitettava myös tuomarit”.

  Nyt jäi vajaaksi tuo jälkimmäinen.
   
  Risa tykkää tästä.
 6. jahoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Joku suomalainen liikemies olisi valmis järjestämään naisten maajoukkueelle torijuhlat ja kultainen replikamitalit. Ajatus on hieno mutta ei poista sitä tosiasiaa, että jenkkit ovat virallisesti mestareita. Parhaiten naisia nyt tsemppais se rahallinen palkinto.
   
  JypFabu tykkää tästä.
 7. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Huoh, mitä epäurheilua. Toivottavasti kieltäytyvät ottamasta vastaan näitä feikkimitaleja - peliä ja tulosta pitäisi kunnioittaa, vaikka kysymys on vain naisista.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Joukkue käsittääkseni lähti eri suuntiin jo maanantaiaamuna, joten torijuhla ei taida tulla kysymykseen.
   
 9. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Tulosta pitäisi kunnioittaa? Väärää tulosta?
   
 10. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eli jos löin Suomea finaalissa, niin Veikkaus maksaa minulle voittoni?

  Koittakaa nyt jumalauta mennä eteenpäin, oli maali hyväksyttävissä tai ei, Suomi oli ihan helvetisti USA:ta perässä kaikilla osa-alueilla (paitsi mv-peli). Nämä kisat on joka helvetin vuosi, niin eiköhän tuolta yksi kulta teille öyhöttäjille joskus saada.
   
  Arsu79, Kruuvamies & VT tykkäävät tästä.
 11. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Kyse on nimenomaan siitä, että kaikki tietää että tämä oli ainutkertainen tilaisuus. Juuri siksi, että USA oli helvetisti edellä. Se kulta joka oli jo käsissä oli oikea "Miracle on ice".
   
 12. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  Kansakunta varmasti toipuu, mutta väärä tuomio ei muutu mielessä koskaan oikeaksi.

  En tule koskaan muistamaan näitä kisoja upeasta USA:n maailmanmestaruudesta. En nähnyt minkäänlaisia riehakkaita juhlia. Vähän kuin olis päästetty Hamilton Bottaksen ohi videotuomarin tallimääräyksellä. Jos virhe ja hylkäämisen syy olisi ollut selvä päätös olisi tullut nopeammin. Nyt kun ei ollut aluksi mitään hyvää syytä hylätä maalia niin piti yrittää miettiä mahdollisimman pitkään jotain selitystä, mutta perusteluthan ovat lopulta naurettavat.

  USA: n siirretyn rangaistuksen johdosta kiekko oli koko ajan Suomella siihen asti kunnes se oli USA:n maalissa.

  USA:n maalivahti epäonnistui 2 kertaa. Ensin hän ei saanut kiinni Hiirikosken nostoa hänelle ja pompotti sen ja syöksyi Hiirikosken luistelulinjalle jota tämä ei kokonaan ehtinyt muuttaa ja välttää pientä tahatonta kontaktia. Syöksy vielä epäonnistui kahdella tavalla. Hän ei päässyt kiekkoon kunnolla käsiksi eikä saanut sitä haltuun, mutta tuomari näki siinä jäähyn arvoisen rikkeen.

  Suomeksi sanottuna USA::n maalivahti PELAISI ITSENSÄ TILANTEESTA ULOS .

  Eli ihan sama tilanne jos maalivahti lähtisi kiekon perään maalin taakse, mutta ei saisi kiekkoa haltuunsa ja sitä yrittäessään vielä kaataisi vastustajan joka ei ehdi kovassa vauhdissa kokonaan väistää luistelulinjalle ryntäävä maalivahtia. Nyt tuo syöksy tapahtui maalista sivulle, mutta olihan hän PELANNUT ITSENSÄ TILANTEESTA ULOS.

  Jos Hiirikoski olisi kaikesta huolimatta onnistunut väistämään eikä olisi osunut häneen sen jäkeen kun kiekko pomppasi Niemiselle, miten HELVETISSÄ hän olisi ehtinyt lähteä päinvastaiseen suuntaan ja torjua Niemisen vedon maaliin?

  Vielä en ole nähnyt sellaista maalivahtia joka aavistettuaan ensi väärään suuntaan ehtii vielä muutta suunnan. Ei edes Riikka Niemisen kädet ole niin hitaat kun hän pääsee lyömään suoraan kohti tulevasta vastakiekosta kiekon maaliin.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019 klo 22.13
  iSing, Kimmo Stasi, Risa ja yksi muu tykkäävät tästä.
 13. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Lainaus:
  Tätä pyykkiä on pesty jo nyt enemmän kuin Minskin vuoden 2014 naurettavaa farssia. Missä oli Salen twiitti silloin?
  Nyt hylättiin maali joka olisi hylätty esim. NHL:ssä aivan taatusti. Minskin finaalissa Suomi sai jäähyjä, joissa ei ollut edes minkäänlaista kontaktia.
   
 14. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Petra ei Riikka.
   
 15. Toxic Enema Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ny Rangers
  Alkukauden puhuttaneimmat maalit erotuomarijohtaja Jyri Rönnin tarkastelussa Rönnin puheet nyt totaalisen ristiriidassa tämän kanssa, mitä tämän pätkän alussa puhuu Ilveksen hylätystä maalista Kärppiä vastaan. Kontakti Vehviläiseen huomattavan hentoisempi.

  Kyseisessä tilanteessahan alkuperäinen kontakti tapahtuu juuri maalialueen ulkopuolella (Vehviläinen on osittain maalialueen ulkopuolella). Sillähän ei ole sääntökirjan mukaan merkitystä missä maalivahti on, jos hänen torjuntatehtävää estetään. Nykymaalivahdeista ehkä vain Henrik Lundqvist useimmiten operoi maalialueen sisäpuolelta.

  Ja tuossa Rönn vielä korostaa tahallaan tai tahattomasti tapahtuvan kontaktin jälkeen maali on hylättävä, jos se vaikeuttaa maalivahdin tehtävää suorittaa seuraava torjunta.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019 klo 23.03
  Arsu79 ja Hexa tykkäävät tästä.
 16. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin. Maalin hylkäys, vaikka kyseenalainen olikin, on saanut aivan absurdit mittasuhteet. Kaikki tuntuvat olevan vakuuttuneita, että USA haluttiin mestariksi. Miksi? Eikö lajille olisi nimenomaan tehnyt hyvää saada uusi maailmanmestari.

  Puhumattakaan siitä, kuinka tasavallan presidenttiä myöten jaksetaan puida sitä jenkkiveskan saamaa jäähyä. Miten helvetissä se ei mene jakeluun, että videotarkistuksella voidaan hylätä maali, mutta ei kumota jäähyä? Vielä äskenkin Ylen haastattelussa joku naisleijona selitti tätä ”ristiriitaa”. Ihmisten tyhmyys jaksaa aina yllättää.

  Paljon kertoo myös joukkueen henkisestä kantista, että rankkariskabasta puhuttiin heti hävityn finaalin jälkeen lottona ja arpapelinä. No se oikeastaan selittääkin ne luokattomat suoritukset ja kikkailut.
   
  Arsu79, M@rko77 & Ruutu8 tykkäävät tästä.
 17. Ruutu8 Jäsen

  Juuri näin kuten VT yllä kirjoitti. Mentäiskö jo eteenpäin?

  Urheilullisesti paras joukkue voitti, siitä tuskin kellään on nokan koputtamista. Suomi pelasi fantastisen turnauksen ja teki historiaa. Mieletön suoritus!

  Nyt sitten vaan jatkettava työntekoa, että vastaavat tulokset ovat tulevaisuudessa myös mahdollisia. Muutama pelaaja siirtynee sivuun jääkiekon parista sekä toivottavasti myös muutamalla maaottelut olivat tässä, vaikka pelaamista jatkaisikin.
   
  Arsu79, M@rko77 & VT tykkäävät tästä.
 18. PetriVaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Haha, ei saatana. Naislätkä haluaa, että heidän pelejään ja pelaajiaan arvostetaan urheilujoina enemmän, mutta kuitenkin heitä näemmä pidetään jonain 5-vuotiaina säälimitaleineen ja torijuhlineen..."Ettei vaan tule paha mieli..."

  Herätkää jo!
   
  Wire, BlackWolf, Kruuvamies ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vituttaa ihan suunnattomasti tämä tähän ketjuun viimeaikoina pesiytynyt jengi, joiden ainoa agenda on tulla kertomaan muille, että asiaa ei saisi enää käydä läpi, siitä ei saa olla enää harmistunut ja siitä ei saa enää vaihtaa näkemyksiä. Eli tämä "unohtakaa jo tämä" tai "menkää jo eteenpäin" -jengi.

  Jos teitä ei aihe kiinnosta, niin kukaan ei pakota seuraamaan näitä keskusteluita. Joidenkin mielestä tässä on oikeasti kyse isosta asiasta, joka harmittaa todella paljon. Jokaisella on oikeus keskustella aiheesta tasan tarkkaan niin paljon ja niin pitkään, kuin haluavat.
   
  iSing, Risa & Gotterdam tykkäävät tästä.
 20. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, FC Lahti, Pelicans ja Venäjä/Ruotsi
  Lainaus:
  Keskustella saa ja puida tilanetta vaikka seuraaviin kisoihin asti jos on siihen ylimääräistä aikaa. Tulos ei kuitenkaan muuksi muutu. CAS ei todennäköisesti ottane edes asiaa käsittelyyn. Kaikenlaisia leikkimitalijuhlia saa järjestää vaikka joka päivä. Suomen naiset eivät de jure kuitenkaan ole maailmanmestareita, vaan jäivät hopealle.
   
  Arsu79, Ruutu8, Clubittaja ja yksi muu tykkäävät tästä.
 21. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Miettikääpä ehdottaisiko kukaan miesten joukkueelle samassa tilanteessa vastaavaa "kultamitalien" jakoa torijuhlassa ja mikä olisi vastaus?
   
  Ruutu8 tykkää tästä.
 22. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Kyllähän Torinon hopeajoukkueelle järjestettiin torijuhlat heti olympiafinaalin jälkeisenä yönä. Leikkikultamitalien jakaminen olisi typerää, mutta on asiallista juhlistaa naisleijonien suurinta tähänastista saavutusta, ja rahallinen palkinto voisi edistää joukkuetta jatkon kannalta.
   
  Nelfor tykkää tästä.
 23. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ja tämä viesti liittyy tähän ketjuun hirveän oleellisesti? En ole havainnut, että täällä olisi juurikaan puhuttu mistään tuloksen muuttamisesta tai leikkijuhlista. Täällä on vain keskustelu itse tilanteesta ja siitä, että toimittiinko tuossa oikein. Ihan turha tulla tänne sössöttämään jotain "tulos ei kuitenkaan muuksi muutu" -paskaa, kun kaikki sen tietävät. Tätä asiaa halutaan vain käydä läpi, koska se herättää keskustelua ihan yleiselläkin tasolla. Toivotaan sitä, että jatkossa tällaista ei pääse tapahtumaan.
   
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mistä rahallisesta palkinnosta nyt puhut? Kyllähän jokaiselle pelaajalle on tulossa palkinto, joka määrättiin jo ennen kisoja mitalin värin mukaan. Muistaakseni hopeasta tuo pelaajakohtainen palkinto oli 5000€. Pronssi olisi ollut pari tonnia vähemmän ja kulta pari tonnia enemmän.

  Eli tarkoitatko nyt, että joltain taholta voisi olla saatavissa lisää rahaa ja olisiko se suunnattu naisten A-maajoukkueelle kokonaisuutena, pelaajakohtaisesti jaettuna tai kenties jollain isommalla skaalalla koko naiskiekkoilulle Suomessa?
   
 25. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peksin Puhdas Pöytä
  Lainaus:
  Maanantai-aamun sääntöväittelyn jälkeen olen seurannut tätä enää otsikkotasolla ja kieltämättä tästä riitelystä, syyttelystä ja uhriutumisesta tulee mieleen julkissektorin ämmät.

  Kaipa se vaan luonnonlaki kun akkoja laitetaan yli viisi samaan tilaan siten että heillä on olevinaan sama missio niin tätä tämä sitten on.

  "Yhy-yhy-yy ei oo minun syy".

  Naiset ovat mummoja syntymästä hautaan. Nimenomaan naiset - monikossa.