Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Naisten maajoukkue

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Museoesine, 15.11.2009 klo 19.35.

 1. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Calgary -88 pelattiin vähän erilaisella sapluunalla, mulle tuli mieleen Kettererin voitontanssit -92 välierän rankkuskabassa... Whittu on kova suoritus, oikeesti!!
   
 2. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Vaikka tässä kävis kuten miehille 92, eli paras lataus purkautus tähän (-tut, naiset on henkisesti niin paljon vahvempia), niin se Iso kynnys on nyt ylitetty. Se Galgary 88 kynnys voittaa isoja maita. Aivan huikea saavutus, käy huomenna miten vaan. Prkl, että täällä ihan herkistyy
   
  iSing, Nelfor, tant gredulin ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 3. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Loistavaa naiset, ansaittu voitto!
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kylmät väreet menee kehossa. oli tuo niin huikea suoritus Naisleijonilta. Samaan kastiin menee 1995 MM-kullan ja Calgaryn olympiapronssin kanssa. Tätä on odotettu niin monta vuotta ja nyt se tapahtui. Aivan sama miten huomenna käy, iso henkinen kynnys on ylitetty.
   
  iSing ja tant gredulin tykkäävät tästä.
 5. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onhan toi mahtavaa pelata, kun on tuollainen byyrari! Plus tuollainen lämäripeloite viivasda yv:llä. Ja mikä parasta, kolmannessa erässä tuomaritkin antoi sitten lopulta pelata vähän reippaammin.
   
 6. Korkea maila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Winnipeg
  Näkeekö jostain paljonko oli katsojia Espoossa?
   
 7. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Tossahan pikkaisen herkistyikin lopussa. Näköjään sillä ei ole mitään väliä että ketkä tuo paita päällä voittaa, mutta aina sillä vaan on ihan erityistä merkitystä.

  Valmentaja oli jo ihan ulospuhalluksen partaalla. Se on toki Ihan ymmärrettävää. Toivottavasti pelaajilla kuitenkin säilyi nälkää vielä huomisellekin.
   
  Nelfor tykkää tästä.
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Iltalehden jutussa kerrottiin yleisömääräksi 4311 katsojaa.
   
 9. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Huomenna finaali, Eduskuntavaalit ja virpomispäivä. Miks kaikki vuoden kolme kohokohtaa on tungettu samalle sunnuntaille?
   
  Jan Koller ja jalperi tykkäävät tästä.
 10. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Mutkun Suomen joukkue ei mihinkään ole kehittynyt. Pitäisi ottaa mallia Ruotsista. Eikun. Olihan se peli monta vuotta 1-0 ja 0-6, nyt on opittu tekemään maaleja. Kummasti Kanadaa vastaan pärjäsi pelirohkeudella, joten on se tasoero vaan kaventunut.
   
  tant gredulin tykkää tästä.
 11. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tässä on se ero, että kotikisat ja kovaäänisesti kannustava yleisö. En usko, että jää huomenna latauksesta kiinni.
   
 12. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  - Suomen kotikisat.
  - Mahtava tunnelma hallissa.
  - Kanadasta voitto välierissä ja finaaliin.

  Naisjääkiekkoilun suurin jymypaukku koskaan. Ja millä tavalla, mihin paikkaan!

  Tämä on ihan järjettömän hieno suoritus ja huikean iso asia paitsi tietenkin Suomen naisjääkiekolle, niin myös muualla maailmassa noteerataan suuresti se, että ensimmäistä kertaa koskaan finaalissa on pelaamassa Pohjois-Amerikan ulkopuolinen maa.

  Tämä on juuri sitä, mitä naisjääkiekkoilu kaipasi ja Suomessa saadaan varmasti isoa nostetta vuosikausiksi tästä saavutuksesta.

  Mutta toki ei pidä unohtaa, että vielä on mahdollisuus tehdä tästäkin suurempi paukku. Nyt nautitaan tästä hetki ja sitten kovalla asenteella, mutta myös sopivalla rentoudella nautiskelemaan mestaruus kotiin!
   
  iSing, Myrkky & tant gredulin tykkäävät tästä.
 13. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Kyllä veti hiljaseksi, tai no päinvastoin. En hevin ois uskonu, että kolmannen paineistusta olisivat kestäneet, vaan piru vie. Savolaisen kantti tossa tyhjiin menneessä (olihan se Savolainen?), aikaa vähän, ei ruiskinut vaan lähti kuljettamaan, tiesi, että jokainen sekuntti vie kohti finaalia ja painoi siitä vielä ratkaisun. Räty, tietenkin se perälauta, mutta joukkue isolla J:llä finaaliin!

  Voi olla että huomenna on ilmapallo tyhjä, mutta toivon, että vapautuneesti ja fiiliksellä likat haastaa ja laittaa parasta pöytään, kaikki on mahdollista, tänäänhän se todistettiin.

  Voi vaan kuvitella ja toivoa millainen boosti tää on suomen naiskiekolle tulevaisuuteen. Hienoa plikat!
   
  iSing, Heretic, Myrkky ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 14. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  .. ja Ilveksen kotiavaus Veikkausliigassa... huikee sunnuntai tulollaan
   
  Lert tykkää tästä.
 15. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Täällä jotkut jo aikaisemmin kirjoittavatkin siitä, minkälainen kynnys on nyt ylitetty. Kanadan koutsi sanoi jo aikaisemmassa haastattelussa, että heidän pitää pelata parasta peliään, jos aikovat voittaa Suomen, joten on aivan mahtavaa, että Naisleijonat tekivät sen mitä kauan on odotettu. Oi mä olen niin onnellinen!
   
  iSing, JypFabu & Salama15 tykkäävät tästä.
 16. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  MM-kisoissa toki näin, mutta eikös 2006 Torinossa Ruotsi ollut finaalissa Kanadan kanssa? Noh, kolmen vuoden päästä sitten Suomi.

  Erittäin iso asia naiskiekolle tämä, Suomessa eritoten. Omaan silmään näytti, että tuomarilinjaa löysättiin kolmannessa erässä. Kyllä siellä olisi voinut lisääkin minuutteja Kanadalle viheltää. Jotenkin näytti myös siltä, että Kanadan naiset oli hieman kummissaan kun joku (muu kuin USA) pelaa heitä vastaan myös fyysisesti. Hienoja maaleja Suomelta ja muutamia melko komeita harhasyöttöjä lukuunottamatta hyvä peli.

  Huomenna Torille!
   
 17. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  No huvittaako edelleen Suomen pronssi?

  Kanada pelaa pronssista ja Suomi kullasta. Jos yhtää ymmärrät jääkiekosta niin tiedät että eteenpäin on menty jotta tälläinen on mahdollista.

  Jos myös tunnet historiaa, niin muistat tai tiedät miten Suomi hävisi miehissä 70 luvulla Neuvostoliitolle 1 vs 5-10 maalia ja sitten tuli Suomi Izvestija turnauksessa Tammisen johdolla ja voitti heidät 2-4 Moskovassa.

  Eteenpäin mentiin silloin ja ylitettiin iso kynnys Naiset tekivät sen saman urotyön tänään. En ole pitkään aikaan nähnyt missään lajissa sellaista itsensä ylittämistä joka on urheilun suola.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kanadan Jocelyne Larocque myönsi haastattelussa joukkueen aliarvioineen Suomea. En ihmettelisi, vaikka USA tekisi huomenna samoin.
   
 19. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä on kun pelataan MM-kullasta. Siinä on paljon enemmän kyse huippu-urheilusta kun miesten nyrkkitappeluissa jotka eivät kuulu urheiluun.
   
 20. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä näyttää olevan Suomi pitää siis jättää pois kisoista että Kanadakin pääsee finaaliin. Torinossa 2006 Ruotsi olisi pitänyt jättää pois jotta USA olisi päässyt finaaliin.

  Mikä perkeellinen vääryys ettei niin tehty.

  Nyt Suomi pelaa finaalissa ja Kanada pronssista.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 00.43
  Askaisten Visa tykkää tästä.
 21. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  NHL on paska sarja jos siellä pärjää 18 vuotias Patrik Laine ym. Ja 45 vuotias Selänne. Mitä se kertoo sarjan tasosta kun kaikki eivät ole 20-35 vuotiaita? Doping testit ovat ihan muodollisia jne.
   
  iSing, jalperi, ace ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. Salama44 Jäsen

  Lainaus:
  Miettikää nyt vähän sukupuolieroja. Verratkaa vaikka 100 metrin juoksua. Moniko nainen juoksee kovempaa kuin maailman nopein alle 16 vuotias mies? Ei naisten nyt tarvitse miehiksi muuttua että he ovat omalla huipulla oman sukupuolen kilpailuissa. Mittari on ihan väärä jos verrataan poikiin. Muutenhan Suomi sarjaa ja Mestistä pelattaisiin sekajoukkueilla. Noora Räty ja Hayley Wickenheiser maailman parhaimpina ovat poikkeuksia ja jos pelattaisiin naisten säännöillä niin olisivat vielä parempia.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 00.45
  Gotterdam tykkää tästä.
 23. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Oon samaa mieltä. Calgaryn pelisysteemissä ei ollut kerrasta poikki mitalipelejä vaan homma hoidettiin junnaavan sarjamuotoisesti. Siten 92 on parempi vertailukohta. Nähtäväksi sitten jää, oliko tää vain tilastollinen kuriositeetti Kanukeille vai onko akoista ihan oikeesti jatkossakin haastamaan USA ja Canada tasapäiseen taisteluun.´´++
   
 24. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Jos nyt edes pystyisi haastamaan. Nykyisestä joukkueesta vissiin aika moni lopettaa nyt kisojen jälkeen, ainakin ymmärtääkseni osa siirtänyt "eläköitymistä" kotikisojen takia?

  Mutta toivotaan että tällaiset kotikisat saa pienen buumin aikaiseksi. Ja esim Rädyn puolesta pakko olla helvetin iloinen.
   
 25. Triplaexpresso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tuli oltua paikan päällä Espoossa, oli mahtava fiilis hallissa. Aivan huikea temppu naisleijonilta, hieno ilta!