Naisasiat

  • 7 487 885
  • 26 542

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Toki sen jälkeen vielä hänen pettäminen, läheisen kuolema ja masennuslääkitys suorastaan viimeistelivät frigidismin ja nyt säännöllinen seksielämä on vain kaukainen muisto vain.

Kertoisitko enemmän tästä pettämis tapauksesta? Oliko tämä kännipano vai pitkäaikainen Sielun kumppani vai mitä vaimosi haki sillä että petti sinua? Ja miten pääsit siitä yli? Miten pystyt luottamaan enää ettei niin käy tulevaisuudessa?
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Mutta matkan varrella on tullut muita arvoja ja perheen merkitystä on turha vähätellä. Toivon toki, että puolison kanssa saadaan parsittua keskinäinen suhde vielä kuntoon, mutta paluuta entiseen tuskin koskaan tulee.

Niin sun pitää punnita uhraatko oman elämäsi tuohon väljähtyneeseen suhteeseen. Itse en uhrannut. Lapset olivat pieniä(5 ja 4v) kun erosimme 10v sitten, mutta voisin sanoa, että kaikki osapuolet ovat olleet onnellisempia, kuin paskassa parisuhteessa. Joskus pitää miettiä omaa hyvinvointiaan enemmän kuin perhe"idyllin" säilyttämistä. Kyllähän lapset vaistoavat, jos parisuhde ei ole kunnossa. Mikään raha ja materia ei korvaa menetettyjä vuosia elämästä.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia

Täytyy kyllä sanoa, että uskomattoman analysoiva ja hieno viesti kaikessa raakuudessaan. Ehdottomasti kovinta settiä hetkeen.

Vilpittömät tsempit sinne ja toivottavasti saisitte joskus vielä asiat siihen kuosiin, että voisitte todeta jollain asteella olevanne onnellisia yhdessä.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
On kyllä huikeeta. Satuttiin tarjoamaan linkkiä latinodeittisivustolle.
Heti etusivulla on naista, joilla ei jää varustuksista uupumaan ja hiusosastokin kunnossa. Ehkä heti ensi elämässä pakko kokeilla tuota.

Oikeesti, onko Suomessa edes ketään latinattaria? Siis kerran siskoni naapurissa asui vaihtarina yksi kolumbialainen, olikin about ainut kerta kun Helsingissä oli small talkia, naisen kanssa ja tämä piti oveakin auki!

En nyt rankkaa ykköseksi, mutta oikeesti kokeilkaa nyt joku noita.
Latinonaiset on usein kuvissa hyvän näköisiä mutta luonnossa samanlaisia 150-senttisiä kuin aasialaisetkin. Jos oikeasti haluaa löytää naisen jolla on varustus ja hiusosasto kunnossa ja lisäksi vielä pitkät sääret ja akateeminen tutkinto niin suosittelen turkkilaista naista. Ovat ainakin minun suosikkeja.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy kyllä sanoa, että uskomattoman analysoiva ja hieno viesti kaikessa raakuudessaan.
Jos kaikilla ihmisillä olisi samanlainen kyky ymmärtää ihmisiä ja elämää kuin @BaronFIN :llä tuntuu olevan, niin tämä
maailma olisi paljon parempi paikka.
 
Pitäisikö jonkun reilun pelin hengessä siirtyä 30-40 vuotiaisiin yh & ylipaino -raatoihin? Kyllä se porno edelleen ne vaihtoehdot voittaa, olen nimittäin avomielisesti kokeillut.
Sun pitäisi ymmärtää, että elämässä on muutakin kuin pinnallisuus.

Ylipäänsä sun tänne palstalle suoltama yksinäisen miehen propaganda on vain säälittävää. Täällä sä väännät samaa "naiset ovat pilanneet tämän maailman" asiaasi ja välillä siihen joku jaksaa tarttua. Minä en enää jaksa sun masentunutta naisvihalässytystä enää kuunnella. Ihan hyväkin että sunlaiset eivät lisäänny. Ei sillä, että olisit jotenkin parantumattoman huono ihminen vaan että todennäköisesti kasvattaisit lapsestasi kaltaisesi oman navan tuijottelijan ja ihmisvihaajan.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Voin sanoa, että ero- ja osituspaperit olivat jo pöydällä täytettynä ja kämppä hommattuna polkujen erkanemista varten, mutta itse en kuitenkaan ollut valmis lähtemään lasteni arjesta nyhjäämään omiin oloihini. Lisäksi puolisoni katumus tuli todella syvältä eikä minun tunteeni häntä kohtaan ole mihinkään hävinneet.

Hänen pettämisensä oli täysin suunnitelmallista ja laskelmoitua, kylmää ja tavoitteellista, puhdasta kapinaa odotuksia kohtaan. Hän on koko elämänsä elänyt odotusten mukaan ja repäisi kerrankin jotain täysin omaa joka oli vain hänelle itselleen. Häpeä on niin suuri hänen kasvoillaan ja ahdistus niin suuri, että masennuslääkityksellehän se meni lopulta. Toki kokonaisuudessa muutamien kuukausien sisään tuli läheisien yllättäviä kuolemia, joten voisi sanoa, että elämä koettelee tällä hetkellä.

En pysty luottamaan etteikö pettämistä tapahtuisi tulevaisuudessa. Niin täydellinen oli petos vuosien ajan. Surullista on etten oikein välitäkään.. Olisi hullua odottaa, että se pysyisi aina samanlaisena ja alan vasta itse tottua ajatukseen että elämäntilanteet muuttuvat ja ihminen tuossa vieressäni myös. Pitäisi vain aina olla uudestaan kiinnostunut hänestä eikä pitää itsestään selvyytenä.

MIelenkiintoista pohdintaa. Kyselen sillä itsekin koska tilanteemme on jollain tavalla lähellä samaa, pari lasta ja yhdessä oltu noin 15 vuotta. ilman pettämis ym tapahtumia. Saatanan raskasta on lapsiperheen arjen pyörittäminen. Miten vanhasta tapahtumasta on kyse?
Olit siis hommanut jostakin vuokra-asunnon ja kamat oli jaettu? Eli ikäänkuin veit tilanteen siihen pisteeseen että laitoit vaimosi tietämään miten tosissasi olet.

En kyllä ymmärrä ihan täysin vieläkään syytä pettämiselle, perimmäinen syy yleensä on jossakin,esim, tyytymättömyys suhteessa. Jos haluaa jotain vain itselleen niin miksi tehdä toiselle näin? Tämä pettäminen ymmärtääkseni oli se kaikkein äärimmäisin asia. Ja tätä kävi jopa vuosien ajan. Että sitä kapinoinaa olisi voinut ilmentää muillakin vähemmän myrkyllisillä tavoilla kuin tehdä se äärimmäinen epäluottamuslause sinua kohtaan. Mielestäni kaiken teidän puhumisen ja selvittelyjen jälkeen kun nyt olette päättäneet olla yhdessä, säännöt ovat muuttuneet ja nyt sinun vaimosi pitäisi ymmärtää myös sinun kapinoiva itsellesi elo. Eli nykäiset firman pikkujouluissa sihteeriä, ei sen pitäisi olla asia joka johtaa eroon. Jos siis sinua kiehtoo naapurin mustikkamätäs :)

Itse olen pitkässä parisuhteessa huomannut että parisuhdetta pitää hoitaa ja pitää yllä jotta mielenkiinto pysyy. Ja niin vaikeaa kuin onkin lapset vaan pitää roudata jonnekin tietyin väliajoin jotta aikaa on olla ihan kahdestaan ja mennä vaikka leffaan ja sieltä hotelliin yöksi. Jos ei järjestä aikaa parisuhteelle alkaa se voida pahoin. Itsestään selvyys juu mutta kovin harva tätä noudattaa.
 

julle-jr

Jäsen
Ylipäänsä sun tänne palstalle suoltama yksinäisen miehen propaganda on vain säälittävää. Täällä sä väännät samaa "naiset ovat pilanneet tämän maailman" asiaasi ja välillä siihen joku jaksaa tarttua. Minä en enää jaksa sun masentunutta naisvihalässytystä enää kuunnella.
Ei @Hyman Roth ole mielestäni ollut erityisen naisvihamielinen, mitä nyt siis olen kirjoituksia sivusta seurannut. Ennemminkin hän on mielestäni vain todennut vääjäämättömän tosiasian, että oma markkina-arvo laskee, eikä se enää kohta riitä sellaisiin naisiin jotka häntä kiinnostavat. Hän haluaa kuitenkin olla rehellinen itselleen, eikä suostu tyytymään johonkin mitä ei oikeasti halua. Eikä hän vaikuta haluavan muuttaa itseäänkään, ainakaan markkina-arvon nostamiseksi. Se olisi ilmeisesti liian teennäistä tms, eikä kuitenkaan johtaisi pysyvään hyvään. Eihän mikään näistä tietenkään naisten syytä ole eikä hän mielestäni niin ole väittänyt.

Toki @Hyman Roth :n tyyli on kyyninen, mutta arvostan toisaalta tosiasioiden tunnustamista ja raadollista rehellisyyttä, jos kohta harmittaakin hänen puolestaan se, että maailmankuva on päässyt muotoutumaan noin negatiivissävytteiseksi.

Oma mielipiteeni on, että tiettyihin epäkohtiin on vain pakko tyytyä. Mullakin oli joskus opiskeluaikoina se ajatus, että en todellakaan osta autoa ennen kuin mulla on varaa laittaa siihen lähemmäs 100 k€, en halua millään vanhoilla paskoilla ajella. Käytännön syistä oli kuitenkin hankittava farmari-Volvo ja kuinka ollakaan, se päätös muutti elämääni parempaan suuntaan, vaikka siis jouduinkin tyytymään huonoon.

Kuinka paljon kukakin suostuu tyytymään, se kai pitää itse ratkaista ja @Hyman Roth on päättänyt, että naisten suhteen hän ei hyväksy kovinkaan suurta poikkeamaa esim. ulkonäöllisistä ihanteista. Eikä nähdäkseni halua muuttaa omaa elämäänsä kovinkaan paljoa naisia miellyttävään suuntaan. Tietenkin tästä seuraa jonkinlainen ristiriita sen suhteen kuinka paljon on valmis panostamaan ja mitä sillä panostuksella saa. Miksei tästä aihepiiristä saisi palstalle kirjoittaa? Mielestäni ainakin on mielenkiintoista seurata tilannetta ja mahdollisesti nähdä tuleeko ajatusmaailmaan jotain muutosta.

Muokkaus. Jäsentelyä ja lisäyksiä.
 
Viimeksi muokattu:
Sun pitäisi ymmärtää, että elämässä on muutakin kuin pinnallisuus.

Ylipäänsä sun tänne palstalle suoltama yksinäisen miehen propaganda on vain säälittävää. Täällä sä väännät samaa "naiset ovat pilanneet tämän maailman" asiaasi ja välillä siihen joku jaksaa tarttua. Minä en enää jaksa sun masentunutta naisvihalässytystä enää kuunnella. Ihan hyväkin että sunlaiset eivät lisäänny. Ei sillä, että olisit jotenkin parantumattoman huono ihminen vaan että todennäköisesti kasvattaisit lapsestasi kaltaisesi oman navan tuijottelijan ja ihmisvihaajan.

En mä sano, että naiset olisivat maailmaa pilanneet. Enkä myöskään vihaa naisia, suorastaan rakastan naisvartaloita tietyssä ikähaarukassa. Naiset vain ovat naisia (ovat aina kai olleet) ja vaativat omaan makuuni liikaa asioita mieheltä, siis noin yleisesti ottaen. Sitoutumista, rahaa, suunnitelmia jne... Poikkeuksiakin ehkä on, mutta yleensä ottaen tuntuisi noin menevän. Saan ehkä oman asiani joskus kuulostamaan propagandalta, mutta loppupeleissä se on kyllä ihan oma mielipide. Ilmeisesti joidenkin mielestä vääränlainen sellainen, mitä ei ääneen pitäisi sanoa. Enemmän mitä olen "masentuneena" harmitellut on se, että niitä oman maun mukaisia naisia ei vain ole saatavilla. Elämässä on varmasti muutakin, kuin pelkkä pinnallisuus, mutta jos naista katsoessa ei yhtään ala miettiä asioita panemisen kannalta, niin ei se pelkkä kultainen luonnekaan sitä erektio myöhemmin saa aikaan.

PS. En mä sitä vahinkoa kasvattaisi minuutin vertaa, en koskaan haluaisi edes nähdä. Ehdottaisin nimittäin ihan reilusti ekana aborttia ja jos se ei passaa, niin sitten se on naisen oma päätös sekä ongelma. Isäksi ei ketään voi pakottaa.
 
Viimeksi muokattu:

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Sun pitäisi ymmärtää, että elämässä on muutakin kuin pinnallisuus.

Ylipäänsä sun tänne palstalle suoltama yksinäisen miehen propaganda on vain säälittävää. Täällä sä väännät samaa "naiset ovat pilanneet tämän maailman" asiaasi ja välillä siihen joku jaksaa tarttua. Minä en enää jaksa sun masentunutta naisvihalässytystä enää kuunnella. Ihan hyväkin että sunlaiset eivät lisäänny. Ei sillä, että olisit jotenkin parantumattoman huono ihminen vaan että todennäköisesti kasvattaisit lapsestasi kaltaisesi oman navan tuijottelijan ja ihmisvihaajan.

Ja sinun pitäisi ymmärtää että elämässä on muutakin kuin syvällisyys ja suuret tunteet. Varsin pienellä otannalla on helppo havaita että käsityksesi esimerkiksi pornosta ja pinnallisuudesta ovat juuri perinteisen herkistelijäpojun tasoa. Ei tuossa mitään väärää ole, mutta noin kapeakatseisella ajattelulla ei kannata opettaa muita naimaan.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Nyt tässä tilanteessa on niin paljon muita häiriötekijöitä (läheisen kuolemat) että olisin lievästi sanottuna aika ikävä ja itsekäs ihminen jos nyt vain lähtisin.
Joo, pari riviä täältä...

Lasteni äidin (myöhemmin exä) kanssa alettiin kimppaan 1989 (aika kakaroita siis oltiin, täysi-ikäisiä kyllä), naimisiin 1994, likka syntyi -96, poika -98, ihan hyvin saatiin perhe-elämä käyntiin. Seksiä oli about riittävästi ja siitä molemmin puolin naatiskeltiin, ainakin näin mä sen koin eikä exä muuta puhunut. No sitten menin ja otin vastaan todella vaativan työn 2002 ja eipä siinä kauaa mennyt kun alkoi työuupumuksen oireet näkymään. Exä muutamaan otteeseen puhui kuinka koki jääneensä lasten kanssa vähän niinku yksin, meikäläinen kun teki pitkää päivää ja kävi himassa lähinnä "toipumassa". Siinäpä sitten kävi niin, että exäni ei tehnyt sitä mitä olisin ehkä odottanut ja käynyt kanssani perustavaa laatua olevaa palautekeskustelua ("sää tapat ittes tolla menolla") vaan keväällä 2003, työporukan risteilyllä, tapasi jonkun Itä-Suomalaisen kakslahkeisen joka vähän osoitti kiinnostusta => eiku jalat taivasta kohti (vähän niinku kostoksi). OK, olisin ehkä tuon sietänyt, mutta tämäpä suhe jatkui kännykkä-romanssina siitä vielä useita viikkoja (jossain vaiheessa hoksasin ettei exän kännykkää näkynyt enää missään kun ennen oli lojunut missä lie pöydillä yms.). Homma loppui & kävi ilmi kun pimu oli väkisin järjestämässä viikonlopuksi "itselleen omaa aikaa" ja ajamassa mua ja mukuloita mökkireissulle (aloin häntä siitä grillaamaan, tää kundi oli tulossa PK-seudulle käymään => panemaan).

Voin kertoa, että kohtalaisen kovassa stressissä duunin takia olleena tuo vei ukon aika matalalle => olisin tarvinnut tukea duunihommissa ja aikuista keskustelua, mutta sain kostopanon / -suhteen ("mitäs et musta välitä, siitäs sait"). Mulla meni about puoli vuotta saada aikaan päätös lähteäkö lätkimään vai jäädäkö tuohon ja päädyin siihen, että jään, ei vaan ollut halua tehdä sitä lopullista päätöstä kun lapset oli niin pieniä (7v. & 5v.). Päätöksen jälkeen tähän episodiin ei palattu käytännössä koskaan ja meillä oli joitain oikeinkin hyviä ajanjaksoja, mutta näin jälkikäteen voin sanoa, että kyllä siinä meni jotain lopullisesti rikki, ei se ollut enää sama suhde kuin aiemmin. Noh, päädyttiin reilut pari vuotta sitten eroamaan anyways, joten kai tässä nyt sit meni +10v. ihan hukkaan (no ei mennyt). Toki täytyy sanoa, että on tää elämä ollut aika miälenkiintoista eron jälkeen, sitä näkee itsensä ja maailman jokseenkin eri valossa.

Kannattaa siis oikeasti pohtia ne motiivit "miksi jää" tai "miksi lähtee" ja mitä tapahtuu kun noista toisen päätöksen tekee? Järjellä ajatellen asiat on yksinkertaisia, mutta sydämellä ne päätökset kuitenkin tehdään.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Tuo pettäminen on kuin syöpä, voi sattua jokaisen kohdalle. Ylimielistä tekstiä täällä osalla kirjoittajista.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Kyllähän tuolla meidän taustalla oli myös muutakin tyytymättömyyttä kuin teini-iän kapinoimatta jäänyttä kapinaa.

Nykyajan oravanpyörä kun on mitä on: molemmat painaa duunissa ja lainaerät lähtevät tililtä jokaikinen kuukausi. Elintasoa on haluttu (yhteisesti joopa joo) lasten musiikkiharrastusten etc. vastaavien kautta , niin vaikka bruttona perheemme vetää yli 8000€/kk tuloja, niin käytännössä kaikki menee mikä tulee.

Tähän väliin en ihan hirveästi antanut siimaa työtahdin helpottamiselle. Minun pieneen päähän ei mahdu ajatus downshiftaamisesta kun kuitenkin samaan aikaan puolisoni haluaa sen elintason olevan omakotitalo ja kaksi autoa -luokkaa. Ei siinä oikeasti leikata työtunneista pois, vaikka kuinka oma työ vituttaisi. Sehän on sama molemmille. Itse vielä käytännössä olen pyörähtänyt kotona kaikki kotityöt, niin sitten vielä pitäisi siivoaja hankkia jotta joku tulisi ja pesisi lattiat. Eli puolisoni on jollain tavalla vaativa, mutta laiska akka, näin kärjistetysti. Ei siinä mitään, mutta itse taloutemme senttien laskijana olen pitänyt ehtona sitä, että töitä pitää sitten tehdä. Ja tämä on ollut se suurin kiista meidän välillä. Toinen haluaisi, enemmän, mutta työt ovat pakollinen paha siinä sivussa.

Yli vuosi sitten annoin puolisolle luvan lyhentää työviikkoa 30 tuntiseksi viikoksi ja siitähän se vyyhti alkoi hiljalleen purkautua. Sain myöhemmin palautteena, että sen myöntäminen oli merkki siitä, että oikeasti kuuntelin häntä (lyhennys tuli vain kolmeksi kuukaudeksi) ja sivusuhde alkoi menettää otettaan, mutta lopettaa hän ei kyennyt. Jatkui tottumuksesta ja morkkis kasvoi siinä sivussa.

Jos voisin valita toisin, niin en olisi niin tiukkana ollut töiden tekemisestä vaan olisin antanut siimaa aikaisemmin, mutta kasvavan perheen tarpeet ajoivat kaiken edelle ja kun kaikki on pitänyt omalla rahoilla rahoittaa ilman perintö- tai pappa batalar rahoja, niin oravanpyörähän se siellä.

Teidän parisuhteenne kuulostaa kuin jostain sketsistä vedetyltä. Kärjistetty ersimerkki oravanpyöräelämästä. Toki olet varmaan kertonut täällä vain niistä huonoista puolista ja hyviäkin varmaan löytyy, mutta näiden tekstien perusteella mun on hyvin vaikea ymmärtää mitä teistä kumpikaan saa tuosta suhteesta irti.

Jos välillä parisuhdetta kaipaankin, niin tämän viimisen sivun viestit kyllä muistuttavat hyvin siitä, että sinkkuna on loppujen lopuksi aika kivaa. Ainakaan ei tarvitse kysyä lupia työmäärän vähentämiseen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Jos välillä parisuhdetta kaipaankin, niin tämän viimisen sivun viestit kyllä muistuttavat hyvin siitä, että sinkkuna on loppujen lopuksi aika kivaa. Ainakaan ei tarvitse kysyä lupia työmäärän vähentämiseen.

Joo mutta sun ihanteet on ihan riekaleina ja moraaliton perverssikin olet. Pornoa varmasti katsot joskus ja riettauksia harrastat viehättävien naisten kanssa. Paheksun.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Niin, kyllä meikäläinenkin arvostaisi puolen miljoonan osakesalkkua ja osingoilla elämistä: voisi päivät pitkät bylsiä ja pelata pleikkaria ja illalla leikkiä sitten kotia. Valitettava juttu vaan tässä maailmassa on se, että töitä pitää tehdä jos yrittää yhtään sossun luukkua pidemmälle. Kun käytännössä tullaan siihen tilanteeseen, että yläasteikäisellä pitää olla omat tietokoneet, älyluurit ja harrasteet siihen päälle, niin se on kuin sketsistä.

Mulle ainakin on onnellisuus vaan ihan helvetin tärkeätä. Ja mulle siihen onnellisuuteen kuuluu hyvin pitkälti vapaa-aika ja erilaiset kokemukset. Henkilökohtaisesti en haluaisi ikinä elää elämää, jossa ei muuta ehdi tehdä, kun juosta töissä, jotta olisi rahaa ostaa lisää materiaa. Totta kai töissä pitää käydä, mutta itse olen esimerkiksi ottanut kaksi kuukautta palkatonta vapaata ja lähtenyt matkoille. Loppujen lopuksihan tässä on vain kyse siitä, että ihmiset arvostavat erilaisia asioita elämässään ja jokaisen pitää elää siten kuten tuntee itselle sopivaksi.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulle ainakin on onnellisuus vaan ihan helvetin tärkeätä. Ja mulle siihen onnellisuuteen kuuluu hyvin pitkälti vapaa-aika ja erilaiset kokemukset. Henkilökohtaisesti en haluaisi ikinä elää elämää, jossa ei muuta ehdi tehdä, kun juosta töissä, jotta olisi rahaa ostaa lisää materiaa. Totta kai töissä pitää käydä, mutta itse olen esimerkiksi ottanut kaksi kuukautta palkatonta vapaata ja lähtenyt matkoille. Loppujen lopuksihan tässä on vain kyse siitä, että ihmiset arvostavat erilaisia asioita elämässään ja jokaisen pitää elää siten kuten tuntee itselle sopivaksi.
Joo sama juttu. Jotenkin sairaalta kuulostaa tuollaisen pinnallisen ja ahneen materialistin elämä. Ennemmin vaikka huumenarkomaani kuin työnarkomaani.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
En mä nyt sanoisi että tuo on mitään pinnallista materialistin elämää. Kenties se on turvallisuuden hakemista.
Mutta eiköhän materialistin elämässä ole tärkeintä status ja kalliit lelut mitkä tuo omistajalleen elämässä onnistuneen ihmisen tunteen. Ja se vasta köyhää onkin kun pitää saada hyväksyntää muilta.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Ei kai täällä kukaan ole sanonut, että lasten harrastuksiin panostaminen olisi huono asia. Vähän vaan kuulosti siltä, että kyseessä oli aika paljon muukin kuin lasten harrastaminen, mutta eihän me sinun elämästäsi tiedetä paskan vertaa. Jos sinä olet elämässäsi onnellinen, mahtava juttu ja toivottavasti parisuhdeasiatkin paranevat vielä lisää.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Vai olisiko Räikkösen isän pitänyt sanoa ettei karting ole hyvä harrastus kun se on niin kallistakin?
Olisi varmaan pitänyt, jos isä ei olisi ollut todennäköisesti harrastuksesta yhtä kiinnostunut kuin poikansa. Olen ilolla maksanut poikieni jääkiekko-, jalkapallo- ja säbäharrastuksia, mutta en kyllä olisi maksanut, jos joku heistä olisi sanonut, että mä alan nyt ajamaan kartinkia.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Tuo pettäminen on kuin syöpä, voi sattua jokaisen kohdalle. Ylimielistä tekstiä täällä osalla kirjoittajista.

Vaikutus on varmasti elämää muuttava, mutta sattumisen suhteen, vaikka se nyt on tietysti sen pettäjän oma päätös lopulta eikä täysin puolison vika, niin sitäkin suuremmalla syyllä asioita voi ennakoida ja niihin vaikuttaa. Esim. oma kumppanini ei petä 99,99% varmuudella enkä itsekään.

Joo, toiset arvostaa naisen itsenäisyyttä ja yms., toiset arvostaa vakautta ja yms.
Leimaaminen koskemaan kaikkia kyllä särähtää, siksi huomautus.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Itselleni tuosta ei koidu mitään hyötyä, mutta joku, ihan oikea ihminen (uskokaa tai älkää, niitähän ne lapset ovat) saa tuosta soittotaidon joka kestää koko elämän ja taisipa tuo esikoinenkin rummuttaa itsensä musiikkipainotetulle yläasteelle eikä jäädä kärvistelemään koulukiusatuksi kunnalliseen ghettokouluun.

Tämä on tärkeä asia. Lasten tulevaisuuteen tuleekin panostaa. Omat lapseni ovat toisella tapaa lahjakkaita. Molemmat ovat nyt ylä-asteella, toinen kuvataidepainotteisella ja toinen matemaattispainotteisella. Heille on maailma auki ihan eri tavalla kuin sille ghettokoulun monikulttuuriseen maailmaan joutuneella.

Nuo muut jutut kuten autot ja talot ovat vain materiaa, joista ei ole mitään iloa jos ei ole muuten onnellinen. Mitä järkeä on tehdä duunia hullun lailla jonkin sellaisen eteen, jossa ei kuitenkaan nappaa olla. Juu ainahan Suomessa on painettu niska limassa ja pysytty yhdessä hautaan asti, vaikka yhdessäolo on ollut helvettiä. News flash for you: Enää ei tarvitse jos ei halua.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Molemmat ovat nyt ylä-asteella, toinen kuvataidepainotteisella ja toinen matemaattispainotteisella. Heille on maailma auki ihan eri tavalla kuin sille ghettokoulun monikulttuuriseen maailmaan joutuneella.
Jaa. Minkälaisia suuria odotuksia sinulla on näitten lahjakkuuksien suhteen, jotka saavat kouluttautua tasokkaassa seurassa? Vanhin poikani (nyt 22) kävi aikoinaan Helsingin suurinta ja monikulttuurisinta yläastetta. Hyvin hän on silti elämässään pärjännyt ja tulee loistavasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mistä työelämässä (on töissä opiskelun ohessa) on hänelle paljon hyötyä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Jaa. Minkälaisia suuria odotuksia sinulla on näitten lahjakkuuksien suhteen, jotka saavat kouluttautua tasokkaassa seurassa? Vanhin poikani (nyt 22) kävi aikoinaan Helsingin suurinta ja monikulttuurisinta yläastetta. Hyvin hän on silti elämässään pärjännyt ja tulee loistavasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mistä työelämässä (on töissä opiskelun ohessa) on hänelle paljon hyötyä.

Varmasti joka paikassa voi pärjätä ja Suomessa hienoa on juuri se, että oma tekeminen ratkaisee helvetin paljon. Äly, ahkeruus, ulosanti. Näitä asioita olen minäkin puolustanut monesti tällä palstalla, mm. erään tamperelaisen "köyhän" kommenteilta, joka on järjestelmää soimannut.

Sanoisin silti niin, että hyötyä kyllä saa runsaasti siitä, mikäli on huippukoulussa tai lukiossa. Älyn ja ahkeruuden vaatimukset pätevät sielläkin, mutta kun jengin vanhemmat ovat korkeasti koulutettuja menestyjiä, niin keskimäärin näin tuppaa käymään usein jälkikasvullekin. Verkostoituminen on päivän sana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös