Naisasiat

  • 7 488 340
  • 26 542

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ainoa peruste taitaa olla se, että olen alkanut tapailemaan toista naista.

Tarviiko tässä nyt sen enempiä perusteluja? Case is closed. Ei tää yhteiskunta silleen pyöri että äijät alkavat tapailla uusia naisia sen sijaan että vetelis kalsarikännejä himassa.
Ens kerralla et sit myönnä mitään, onko selvä?

But seriously, voimia sulle. Ota ihan iisisti äläkä hötkyile, aika on sun puolellas. Viikko, kuukaus sinne tai tänne, oo mies, kyllä sä ne sun muksus näät, ennemmin tai myöhemmin.

Toi talohomma ny on tiätty vähän veemäinen, noh, lohduttautuisin sillä, että sit kun muksut on vähän isompia niin kyllä ne sitten osaavat "arvostaa" tollasia pelinaisen liikkeitä, jolla viedään isältä koti alta. Vinkiks vaan eksällesikin.
(Ed. typot. Koska punkku.)
 
Viimeksi muokattu:

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tää on tätä nykyaikaa...
Josko ottaisit vaan luurin käteen ja SOITTAISIT ?
Soittaminen on niin last season että. Mutta tosiaan kiinnostaisi tietää miten Nykäskylän miehen lauantai päättyi. Radiohiljaisuuden perusteella pahoin pelkään, ettei mennyt ihan niinkuin Strömssössä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei se ex-avovaimo mitään asuntoa saa. Suomessa ei juurikaan makseta edes pitkien avioliittojen jälkeen elatusapuja, vaikka oikeasti joskus aihetta voisi ollakin, eikä avoliitossa olevilla ole erotapauksissa oikeuksia toistensa omaisuuksiin. Lasta ei tietenkään saa hankeen ajaa, mutta ainahan on se vaihtoehto, että lapsi jää isänsä kanssa isän omistamaan asuntoon.

Yleisesti erotilanteisiin liittyen, varsinkin, jos tilanne koskettaa myös lapsia (JA TÄMÄ NEUVO KOSKEE KUMPAAKIN SUKUPUOLTA!): pitäkää housut jalassa ja malttakaa mielenne uusien parisuhteiden kanssa kunnes asioista on ex-kumppanin kanssa päästy sopuun. Sen verran laskelmoiva saa ja pitääkin olla, sillä viime kädessä lasten asioista sopiminen ja sopuun pääsy on ennen kaikkea aina lasten etu. Ihmiset käyttäytyvät kriisitilanteissa usein idioottimaisesti ja vaikka se ei ole hyväksyttävää, se on varsin luonnollista. Ja yleistä. Tällöin kannattaa minimoida sellaiset asiat, joista vastapuoli pillastuu. Isossa kuvassa kysymys on yleensä kuitenkin varsin lyhyestä ajasta, jolloin omat tarpeet laitetaan taka-alalle.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Hyvän ja mielenkiintoisen (eikä tämä sisällä sarkasmia) keskustelun lomaan vähän omaa realiaikaista ihmettelyä. En jaksa aina ymmärtää naisten whatsapp- yms pikaviestimien käyttöä. Yhden naisen kanssa tulee vietettyä säännöllisesti vapaa-aikaa yhdessä, ja aika usein kun kohtaamme kasvotusten niin tämä nainen on yleensä se joka ehdottaa että lähdetäänkö johonkin yms. Tästä olen päätellyt etten ole ilmeisesti ainakaan kovin paskaa seuraa. Sitten taas kun pitäisi viestitellä, niin nainen antaa kyllä täysin päinvastaisen kuvan. Viesteihin ei vastata vaikka ne nähdään, välillä selitellään että oho unohin, mutta yleensä ei edes sitäkään. Vastaukset, kun niitä saadaan, ovat sitten tasoa parin sanan viestejä joissa ei yhtään ylimääräistä tekstiä tai hymiöitä.

Tällä hetkellä on taas menossa tälläinen vaihe. Reilu viikko sitten nainen itse ehdotti että tänään voitaisiin nähdä porukalla. Minä, hän ja mahdollisesti jotain muita yhteisiä tuttuja. Eipä siinä, olen tässä tämän viikon aikana parina iltana laitellut neidolle viestiä ja kysellyt vieläkö suunnitelmat on voimassa ja kysellyt kyytejä ja kuka laittelee viestejä kavereille. Vastauksia ei tahdo tulla ollenkaan. Viestit nähdään, mutta niihin ei vastailla vaikka jatkuvasti muuten whatsappissa ollaan paikalla. Vastaukset tuleevat (jos tulevat) yleensä tunnin parin päästä, lyhyt viesti jossa ei välttämättä ole edes vastausta kysymyksiini. Sen verran se on viesteissään saanut viikon aikana änkytettyä että kyllä alkuperäiset suunnitelmat ovat vielä voimissaan. Sen takia olen pyhittänyt lauantain vapaaksi muulta ohjelmalta. Nyt sitten laittelin jälleen tiedustelua että mites se illan ohjelma, niin vastausta ei kuulu. Tässä sitä kyhjötellään kotona odottaen että kiinnostaako neitiä sitten lopulta lähteä mihinkään. Tuskin, sillä puhetta oli että lähdetään alkuillasta ettei menisi myöhään.

En tiiä mitä pitäisi tehdä väärin tai missä olen mahdollisesti mokaillut.

Huomasinpa tämän. Et ole tehnyt mitään väärin tai mokaillut, ihan varoituksena vain on pakko sanoa, että lakkaa heti kiusaamasta itseäsi tuon neitokaisen kanssa, et selvästikään ole ainoa kierroksessa oleva. Merkit siitä ovat vuorenvarmat, sinua käytetään vain hyväksi ja "seuraneitinä", koska joko:

A) hän ei kerta kaikkiaan vain tiedä mitä tekisi
B) hän tietää liiankin hyvin ettei halua ainakaan sinun kanssasi mitään vakavaa, mutta on huomannut että sinä olet ainakin jossain määrin ihastunut, joten olet siis pompoteltavissa

Ikävä kyllä vastaus on paljon todennäköisemmin tuo B, joten ole itsellesi armollinen ja suuntaile katsetta muualle. On ihan turha kiusata itseään vapaaehtoisesti, tunnistin tuon naistyypin välittömästi, olen itsekin joskus ennen whatsapp aikaa ollut parikin kertaa tasan samassa asemassa kuin sinä nyt
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En jaksa aina ymmärtää naisten whatsapp- yms pikaviestimien käyttöä.

Alkuun pitää sanoa, että en ole koskaan käyttänyt whatsappin kaltaisia pikaviestimiä, enkä niiden toiminnasta ymmärrä mitään. Kyllähän tuo koko kuvio silti ainakin näin pintapuolisesti vaikuttaa siltä, että mimmi käyttää ihastumistasi (ja sua) sumeilematta hyväkseen, jos ei muutoin niin oman egonsa boostaamiseen. Parhaimmassakin tapauksessa päädyt varasijan ja kaverikortin välimaastoon jumiin. Tämä toki tällaisena inhorealistisena ja ehkä osittain kyynisenäkin näkemyksenä, totuushan voi oikeasti olla jotain ihan muuta. Siksipä ehdotankin, että otat asian puheeksi typyn kanssa kasvotusten jossain sellaisessa tilanteessa, josta hän ei pääse hiihtelemään karkuun. Sano suoraan, että vituttaa ja turhauttaa tuollainen käyttäytyminen ja kysy syytä siihen. Ja kuten tuossa @PataJaska ehdottaakin, niin tarvittaessa ole itsellesi armollinen, niele "tappiosi" ja suuntaa kaulukset pystyssä vastatuuleen kohti uusia pettymyksiä.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
... Siksipä ehdotankin, että otat asian puheeksi typyn kanssa kasvotusten jossain sellaisessa tilanteessa...

En ala Jypin miehen tapaukseen ottamaan tarkemmin kantaa, kun en kirjoitettua enempää asiasta tiedä, mutta yleisesti ottaen monilla ihmisillä (sukupuoleen katsomatta, mutta olen huomannut, että jostain syystä varsinkin nuoremmilla) on ihmeellinen tapa jättää asiat roikkumaan johonkin epäselvään tilaan, asioista kunnolla sopimatta. Jos minulle joku ehdottaisi, että voitaisiin mahdollisesti tehdä jotain tulevana lauantaina, niin se menisi suoraan mappi-ööhön mun kalenterissa ja varmasti hautaantuisi muiden, tarkemmin sovittujen juttujen alle.

Mutta eipä tuota minulle yleensä kyllä edes tapahdu, koska en jätä asioita tuollaiseen epämääräiseen tilaan. Joko sovitaan tarkka aika ja paikka tapaamiselle jos sille on halua ja/tai tarvetta, tai sitten ei sovita. Jos joku peruu tapaamisen hyvällä syyllä, niin no hätä, niin voi minullekin käydä. Mutta jos sovittujen tapaamisten peruminen on toistuvaa, niin se kertoo jo niin paljon kyseisestä ihmisestä, joko mahdollisena busines-kumppanina, tai ystävänä tai mahdollisessa parisuhteessa, ettei ole mitään syytä tuhlata aikaa moiseen.

Joskus tuntuu, että ihmiset ylipäätään tekevät varsin simppeleistä asioista itselleen turhan monimutkaisia?
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Siksipä ehdotankin, että otat asian puheeksi typyn kanssa kasvotusten jossain sellaisessa tilanteessa, josta hän ei pääse hiihtelemään karkuun. Sano suoraan, että vituttaa ja turhauttaa tuollainen käyttäytyminen ja kysy syytä siihen.

Tämä nyt riippuu ihan täysin tilanteesta. Jos oikein ymmärsin, JYP#44:llä ja neidolla ei oikeastaan vielä edes ole mitään suhdetta, vaan vasta orastavaa epämääräistä tapailua päällä? Mikäli näin, niin suoralla konfrontaatiolla todennäköisesti vain karkoitat neidon lopullisesti. Merkit viittaavat kyllä siihen, ettei hommasta mitään vuosisadan rakkaustarinaa ole kehittymässä muutenkaan, joten jos haluat nopeuttaa asioita niin mikäpä jottei siinä tapauksessa.

Itse valitsisin radiohiljaisuuden linjan. Voit vastata, jos hän laittaa sinulle viestiä, mutta älä hakkaa päätäsi seinään. Kannattanee siirtää katseet jo tulevaan ja tutkailla mitä muuta maailmalla on tarjottavana.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Jos mulla olisi jostain noin negatiiviset fiilikset , kuten sulla naisista, en välttämättä jaksaisi käyttää aikaani siitä jauhamiseen. Sitä vaan ihmettelin.

Meitä on moneen lähtöön. Tuolla kiekkopalstan puolella jos kaikki toimisivat näin, puolet viesteistä jäisi kirjoittamatta. Bluesin palsta voisi olla aivan tyhjä. Aina kaikki ei ole nami namia.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Itse valitsisin radiohiljaisuuden linjan. Voit vastata, jos hän laittaa sinulle viestiä, mutta älä hakkaa päätäsi seinään. Kannattanee siirtää katseet jo tulevaan ja tutkailla mitä muuta maailmalla on tarjottavana.
Juuri näin. Sinä olet yrittänyt olla yhteydessä ja järjestää yhteistä aikaa. Selkeästi et ole hänelle ykkösprioriteetti. En missään nimessä lähtisi konfrontoimaan, voi muodostua aika epätoivoinen kuva.

Tämä siis JYPmiehelle.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
@moby Se että välillä on jostain asiasta negatiiviset fiilikset on eri kuin se että on viesteissä moneen kertaan tuonut selväksi että elämä on parempaa ilman naisia ja naiset nyt vaan on aina katalia pettureita, jotka pelaa omaan pussiin. Jos on tyytyväinen yksin niin miksi edes vaivautua katkeraan tilitykseen naisista?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
En ala Jypin miehen tapaukseen ottamaan tarkemmin kantaa, kun en kirjoitettua enempää asiasta tiedä, mutta yleisesti ottaen monilla ihmisillä (sukupuoleen katsomatta, mutta olen huomannut, että jostain syystä varsinkin nuoremmilla) on ihmeellinen tapa jättää asiat roikkumaan johonkin epäselvään tilaan, asioista kunnolla sopimatta. Jos minulle joku ehdottaisi, että voitaisiin mahdollisesti tehdä jotain tulevana lauantaina, niin se menisi suoraan mappi-ööhön mun kalenterissa ja varmasti hautaantuisi muiden, tarkemmin sovittujen juttujen alle.

Tämä nyt riippuu ihan täysin tilanteesta. Jos oikein ymmärsin, JYP#44:llä ja neidolla ei oikeastaan vielä edes ole mitään suhdetta, vaan vasta orastavaa epämääräistä tapailua päällä? Mikäli näin, niin suoralla konfrontaatiolla todennäköisesti vain karkoitat neidon lopullisesti. Merkit viittaavat kyllä siihen, ettei hommasta mitään vuosisadan rakkaustarinaa ole kehittymässä muutenkaan, joten jos haluat nopeuttaa asioita niin mikäpä jottei siinä tapauksessa.

Jatkaakseni itsekin vielä tähän

Tiedän ikäviä esimerkkejä, miten toista osapuolta on roikotettu juuri tällaisessa epäselvässä välitilassa tai löysässä hirressä, koska toinen osapuoli on ollut ihastunut ja toinen ei. Ja etenkin miten sitä tilannetta on sitten käytetty härskisti hyväksi. Ja ikävä kyllä juuri naispuoliset osaavat tämän likaisen pelin miehiä paremmin. Seurustelin joskus 2005-2006 vuosina erään neitokaisen kanssa, ja hän kertoi avoimesti (ja silloin jo häpeillen) miten häneen oli aikanaan joku kaveri ollut ihastunut täysin yksipuolisesti. Tämä heppu oli ollut kaikinpuolin kiltti ja asiallinen ihastustaan kohtaan, eli täydellinen hyväksikäytettävä. Tyttö oli sitten kerran päättänyt, että haluaa lähteä kaverinsa kanssa Porista vaihteeksi Tampereelle shoppailemaan, ja tämä kaveri oli sitten nakitettu kuskiksi kun kerran ilmainen kyyti oli tarjolla. Tampereelle päästyä jätkä oli hylätty kuin nalli kalliolle, ja kaveri oli ihan hyvää hyvyyttään istunut autossa sen 5-6 tuntia odottamassa, että tytöt saivat myös kyydin takaisin Poriin. Tytöt olivat vielä koko päivän naureskelleet, että kyllä on idiootti.. sitten on tietysti kuullut vielä näitä tapauksia, että toisella ostatetaan kaikkea ihastumisen varjolla

Mutta ihan vain kappale elävästä elämästä oli tämä. Älkää ihmiset (miehet) antako pitää itseänne pellenä, kukaan ei ansaitse sellaista kohtelua
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Liekö kellään kokemusta kaukosuhteesta ja sen toimivuudesta?
Viime joulusta hengannut vanhan tuttavuuden kanssa, joka viiden vuoden harharetkien jälkeen tupsahti viime kesälomilla eteeni ja jouluna sitten pistetiin ns. hynttyyt yhteen. Välimatkaa on toiseen maahan ja reilu 1500km. Nyt Suomessa käymässä ja kesällä seuraavan kerran nähdään. Tämän vuoden loppuun mennessä tarkoitus muuttaa takaisin Suomeen. Vaatii vähän järjestelyjä.

Ei tosin ehkä ihan vertailukelpoinen tuohon jätkän hommaan, jos olet kuitenkin vasta ihmiseen tutustumassa. Omalla kohdalla kun tapaus oli hyvinkin tuttu. Siinä sitten vain mentiin viideksi vuodeksi eri teille kunnes nyt sitten asioiden natsatessa todettiin, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Mutta mitä tulee kaukosuhteeseen ja sen toimivuuteen, se on ihan asenteesta kiinni. Loputtomastihan se ei voi jatkua, se on selvää. Tämä nyt on vain omaa mutuani, mutta sanoisin, että vuoden parin sisällä on muutettava yhteen, jos tahtoo, että homma kantaa. Joku voi olla eri mieltä. Mutta siis joka tapauksessa, jos riittävästi on tahtoa, niin en näe asiassa mitään ongelmaa. Kyllähän se välillä vituttaa, jos menee vaikka useampi kuukausi, ettei pääse näkemään.
 

BaronFIN

Jäsen
Itselläni kokemus kaukosuhteesta: kolme vuotta ja 300 km. Nähtiin pari kertaa kuukaudessa ja homma vaati sitoutumista molemmilta ja lopputulos: 15 vuotta naimissa ja kolme muksua.

Tuttavan kokemus kaukosuhteesta: tutustui vaihdossa paikalliseen ja vaihdon jälkeen kaksi vuotta ja 2500 km. Näkivät muutaman kuukauden välein ja kaikki rahat menivät lentolippuihin. Lopputulos: nyt naimissa kolme vuotta ja muksu.

Tässä onnistumiset. Jokaista "onnistunutta" kaukosuhdetta kohti on todennäköisesti useampi epäonnistunut, mutta onhan tuo mahdollista. Vaatii sitoutumista, luottamista ja halua onnistua siinä. Asenteella, että haluaa näyttää kaikille päivittelijöille ja epäilijöille välittävänsä paskat näiden mielipiteestä. Jos se on se "oikea", niin kaikki on mahdollista.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
On kyllä huikeeta. Satuttiin tarjoamaan linkkiä latinodeittisivustolle.
Heti etusivulla on naista, joilla ei jää varustuksista uupumaan ja hiusosastokin kunnossa. Ehkä heti ensi elämässä pakko kokeilla tuota.

Oikeesti, onko Suomessa edes ketään latinattaria? Siis kerran siskoni naapurissa asui vaihtarina yksi kolumbialainen, olikin about ainut kerta kun Helsingissä oli small talkia, naisen kanssa ja tämä piti oveakin auki!

En nyt rankkaa ykköseksi, mutta oikeesti kokeilkaa nyt joku noita.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Nyt oon hämmentynyt kun tämä "Homoketjun" vakkari kirjoittelee myös naisasioita- ketjuun.. Hmmm

Et oo eka joka juoruaa kuuluvasti selän takana. Idiootit.
Tähän ketjuun ei saa vissiin laittaa homodeittiin linkkejä?

Se on kyllä vähälle jäänyt huomio, että avioliitto on myös naisten oikeus. Ilmeisesti.
 
Mitä sitten pitäisi "saavuttaa", jos arvon papalta saa kysyä? Heitä joku konkreettinen esimerkki. Masentunut saatan olla ja päihderiippuvainen jossain määrin, mutta mitä sekään on keneltäkään pois tai synti?

PS. Onko poken katsomisessa muka jotain väärää?
Pohdin pitkään miten vastaan sulle, kun en halunnut töksäyttää mitään hölmöä, tunnistaen tilanteesi kirjoittelujesi perusteella. Samaa sanoi vaimoni joka työkseen keskustelee kaltaistesi kanssa. Olit päässyt siis ihon alle näin etänä, kun näistä jatkoajan jutuista kertoilin elämänkumppanilleni. Hehheh.

Enkä nyt halua muuta todeta sulle pitkällisen pohdinnankaan perusteella, kuin että kannattaa erittäin perusteellisesti pohtia mitä haluat elämältäsi saavuttaa, ennen kuin alat dumaamaan yksittäisiä polkuja oikeiksi tai vääriksi. Sitä niin helposti ajautuu toistelemaan sitä omaa mantraa mikä on oikeaksi koettu, että sille alkaa sokeaksi. En minä halua väittää omaa saavuttamisen näkökulmaani oikeaksi tai absoluuttiseksi totuudeksi, mutta ainakin se toi minut alkoholistivanhempien ainoasta lapsesta ja huostaanottojen jälkeen siihen pisteeseen missä nyt olen: ylempi korkeakoulututkinto ja toinen in the making samalla kun käyn töissä. Toinen vaihtoehto mulla olisi ollut laitostua ja kehittää jonkinlainen angsti näihin neuvojiin jotka tiesivät asiani paremmin.

Pornosta. No ensinnäkin kyseessähän on näyteltyä seksiä, jossa ei todellisuuden kanssa ole välttämättä kovin paljoa tekemistä. Pornon katsominen johtaa nuoria aivan vääränlaisten mielikuvien muodostumiseen ja siksi kannattaa ymmärtää, että seksuaalisuus on jokaiselle hyvin omanlaisensa asia. Jokaisen oma kokemus seksuaalisuudesta on hänen omansa ja sitä pitää kunnioittaa. Toisen arvomaailmaa ei tietenkään pidä hyväksyä, jos se sotii omaa arvomaailmaa vastaan, koska sinä itse päätät siitä mikä sinun mielestäsi on oikein ja mikä väärin.

Jos taas unohdetaan se lässytys siitä mikä on oikein ja väärin nuorten maailmassa, niin aikuisten miesten kuluttama porno on aika monenlaista, riippuen nyt siitä miten itse kukin sen määrittelee. Jos sä katselet pornoa hakusanoilla teen tai young niin kyllä sä näet sitä kautta materiaalia mitkä suggestoi sun aivoja ymmärtämään oletusasetuksiksi jotain sellaista mihin sun kertomasi mukaan sun ulkonäkö, sex appeal, small talk -kykysi tai mikä vaan ei yksinkertaisesti enää vaan riitä saamaan näiltä haaveidesi kohteilta. Ja hyväkin niin.

Eikä varmaan kannata alkaa maksamaankaan siitä että saat kisakireetä tammaa, en usko että sopisi sun maailmankatsomukseen koska tiedostat liiankin hyvin tuon kylmän hbo-maailmankuvan vaikutuksen ihmiseen. Eri näkökulmista pohdittuna.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
On kyllä huikeeta. Satuttiin tarjoamaan linkkiä latinodeittisivustolle.
Heti etusivulla on naista, joilla ei jää varustuksista uupumaan ja hiusosastokin kunnossa. Ehkä heti ensi elämässä pakko kokeilla tuota...

Eikös noita mainoslinkkejä sun muuta tarjota vähän oman hakuhistorian mukaan :) ?
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Pornosta. No ensinnäkin kyseessähän on näyteltyä seksiä, jossa ei todellisuuden kanssa ole välttämättä kovin paljoa tekemistä. Pornon katsominen johtaa nuoria aivan vääränlaisten mielikuvien muodostumiseen ja siksi kannattaa ymmärtää, että seksuaalisuus on jokaiselle hyvin omanlaisensa asia. Jokaisen oma kokemus seksuaalisuudesta on hänen omansa ja sitä pitää kunnioittaa. Toisen arvomaailmaa ei tietenkään pidä hyväksyä, jos se sotii omaa arvomaailmaa vastaan, koska sinä itse päätät siitä mikä sinun mielestäsi on oikein ja mikä väärin.

No tämähän on jokaisen oma valinta ja mielipide/makukysymys. Jos tykkäät anaalipornosta, niin mikä estää toteuttamasta sitä sekstailukavereiden kanssa? Tai jos olet Äkslin kanssa samoilla linjoilla ja haluat kuvailla omia panoja, mikä estää jos asiasta päästään yhteisymmärrykseen? Monesti nuo arvomaailmat ovat hyvinkin joustavia, mutta jos pysyt siellä omalla "mukavuusalueella", etkä yhtään jousta suuntaan tai toiseen, on seksi helvetin tylsää jyystämistä.

Ok jos jollekin riittää tuo perusseksi, se heille suotakoon, mutta kyselemällä ja kokeilemalla löytyy ihan uusia ulottuvuuksia sekä miehille, että naisille seksin saralta. Ei se nyt voi olla niin vaikeaa yrittää toteuttaa omia fantasioitaan. Vastapuolelta löytyy yleensä myös fantasioita ja jos hommat sopivat molemmille, miksi EI? Ai niin jos sä et edes uskalla kysyä, niin pysy sitten siellä lähetyssaarnaja-asennossa...
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Eikös noita mainoslinkkejä sun muuta tarjota vähän oman hakuhistorian mukaan :) ?

Niin sattui eräällä sivustolla mainoksena vastaan, noita deittisivuja kyllä on näkynyt monia muitakin niin pitkään kuin minä muistan ihan hakemattakin. Toki noita on joskus tullut varta vastenkin selailtua. ;-)
 
Pohdin pitkään miten vastaan sulle, kun en halunnut töksäyttää mitään hölmöä, tunnistaen tilanteesi kirjoittelujesi perusteella. Samaa sanoi vaimoni joka työkseen keskustelee kaltaistesi kanssa. Olit päässyt siis ihon alle näin etänä, kun näistä jatkoajan jutuista kertoilin elämänkumppanilleni. Hehheh.

Enkä nyt halua muuta todeta sulle pitkällisen pohdinnankaan perusteella, kuin että kannattaa erittäin perusteellisesti pohtia mitä haluat elämältäsi saavuttaa, ennen kuin alat dumaamaan yksittäisiä polkuja oikeiksi tai vääriksi. Sitä niin helposti ajautuu toistelemaan sitä omaa mantraa mikä on oikeaksi koettu, että sille alkaa sokeaksi. En minä halua väittää omaa saavuttamisen näkökulmaani oikeaksi tai absoluuttiseksi totuudeksi, mutta ainakin se toi minut alkoholistivanhempien ainoasta lapsesta ja huostaanottojen jälkeen siihen pisteeseen missä nyt olen: ylempi korkeakoulututkinto ja toinen in the making samalla kun käyn töissä. Toinen vaihtoehto mulla olisi ollut laitostua ja kehittää jonkinlainen angsti näihin neuvojiin jotka tiesivät asiani paremmin.

Pornosta. No ensinnäkin kyseessähän on näyteltyä seksiä, jossa ei todellisuuden kanssa ole välttämättä kovin paljoa tekemistä. Pornon katsominen johtaa nuoria aivan vääränlaisten mielikuvien muodostumiseen ja siksi kannattaa ymmärtää, että seksuaalisuus on jokaiselle hyvin omanlaisensa asia. Jokaisen oma kokemus seksuaalisuudesta on hänen omansa ja sitä pitää kunnioittaa. Toisen arvomaailmaa ei tietenkään pidä hyväksyä, jos se sotii omaa arvomaailmaa vastaan, koska sinä itse päätät siitä mikä sinun mielestäsi on oikein ja mikä väärin.

Jos taas unohdetaan se lässytys siitä mikä on oikein ja väärin nuorten maailmassa, niin aikuisten miesten kuluttama porno on aika monenlaista, riippuen nyt siitä miten itse kukin sen määrittelee. Jos sä katselet pornoa hakusanoilla teen tai young niin kyllä sä näet sitä kautta materiaalia mitkä suggestoi sun aivoja ymmärtämään oletusasetuksiksi jotain sellaista mihin sun kertomasi mukaan sun ulkonäkö, sex appeal, small talk -kykysi tai mikä vaan ei yksinkertaisesti enää vaan riitä saamaan näiltä haaveidesi kohteilta. Ja hyväkin niin.

Eikä varmaan kannata alkaa maksamaankaan siitä että saat kisakireetä tammaa, en usko että sopisi sun maailmankatsomukseen koska tiedostat liiankin hyvin tuon kylmän hbo-maailmankuvan vaikutuksen ihmiseen. Eri näkökulmista pohdittuna.

Olisiko se sulta jotain pois tai jotenkin universaalisti väärin, jos mä saisin edelleen nuoria naisia yhtä hyvin kuin ennen? :D Pitäisikö jonkun reilun pelin hengessä siirtyä 30-40 vuotiaisiin yh & ylipaino -raatoihin? Kyllä se porno edelleen ne vaihtoehdot voittaa, olen nimittäin avomielisesti kokeillut.

Mutta noin yleisesti ottaen en paljoa jaksa naisten eteen mitään enää tehdä. Nyt kun elämä menee ilman viinaa ja baarissa viihtymistä, niin eihän niihin enää edes törmää missään. Tai no jossai kaupan kassalla ja töissä, mutta noin muuten se on pakko hoitaa tarpeet aikuisviihteen parissa. Muutenkin ne naiset oli enemmän aina osa sitä "viihteellä" olemista ja nyt kun ei ole viihdettä, niin ei naisillekaan oikein mitään luontevaa roolia elämään osaa keksiä. Minkäs teet?
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Onhan se vähän niin, että tällaset listat on aika väkisin väännettyjä. Herää kysymys, miksei ole 20+ misun kanssa jolla asenne kunnossa?
Kyllähän tietysti tylsyyden saa pyytämättäkin, jos niikseen tulee.

Mutta naisetkin käy viihteestä. Itse ainakin juuri mainitsin vaimolle suunnitelmista kesän kisoja varten, ja kovasti innostui. Nainen hoitaa varmasti tarjoilut, itse hoidan tv:n päälle ja yhdessä hoituu katselut.

Suomessa kai nuo penkkiurheilut riippuu niin yksilöstä, siellä mistä vaimo tulee tuo on myös perheen yhteinen juttu. Hieno piirre. Tilannetajuinen mies toki varaa naisen käsiin myös sen Ipadin, äänet valmiiksi hiljaselle. Varmaan Saksan (ehkä jo Suomen) pelien aikana kyllä tunnelma niin katossa ettei muusta väliä. Omalla tytöllä kun on ollut jännä taipumus kannattaa aina niitä mitä itsekin kannatan.
 
Onhan se vähän niin, että tällaset listat on aika väkisin väännettyjä. Herää kysymys, miksei ole 20+ misun kanssa jolla asenne kunnossa?
Kyllähän tietysti tylsyyden saa pyytämättäkin, jos niikseen tulee.

Mutta naisetkin käy viihteestä. Itse ainakin juuri mainitsin vaimolle suunnitelmista kesän kisoja varten, ja kovasti innostui. Nainen hoitaa varmasti tarjoilut, itse hoidan tv:n päälle ja yhdessä hoituu katselut.

Suomessa kai nuo penkkiurheilut riippuu niin yksilöstä, siellä mistä vaimo tulee tuo on myös perheen yhteinen juttu. Hieno piirre. Tilannetajuinen mies toki varaa naisen käsiin myös sen Ipadin, äänet valmiiksi hiljaselle. Varmaan Saksan (ehkä jo Suomen) pelien aikana kyllä tunnelma niin katossa ettei muusta väliä. Omalla tytöllä kun on ollut jännä taipumus kannattaa aina niitä mitä itsekin kannatan.

Siinä on se ongelma, että parikymppisen misun hyvä asenne yleensä muuttuu viimeistään 25 ikävuoden tietämillä. Silloin iskee tajuntaan " yhteiset tavoitteet", "perhe saatava!", "kunnianhimo!" ja sairaalloinen tarve alkaa kontrolloida miehen elämää. Myös yhteen pitäisi jo muuttaa, koska muuten ei olla "oikeesti yhdessä" tms. Prosessi on turhauttava. Sitä löytää seksikkään ja kaikki tarpeet täyttävän tyttösen, joka on vapaamielinen ja sydämellinen, mutta muutamassa vuodessa siitä on vain rauniot jäljellä ja koko homma on aloitettava alusta. Ja kun itselle sitä ikää tulee, niin näitä parikymppisiä ei sitten enää oikein löydy, ellei nöyrry johonkin kolmannen maailman kirppikselle tai bambumajaan.Ja ei, en kannata ihmiskauppaa.

Mä katson loppuunsa aika vähän suorana mitään urheilua ja silloinkin yleensä NHL:ää, NFL:ää tai NBA:n pudotupelejä öisin. Tämä tapa ei luonnollisesti kelvannut esim edelliselle avokille, joka säännöllisen vuorokausirytmin ihmisenä koki jäävänsä jostain "yhteisestä paitsi", vaikka inhosi kaikkea urheilua. Jos taas yritti kattoa vaikka Champions League futista parhaaseen tv-aikaan, niin silloin piti katsoa joko jotain vitun draamaa, uutisia vuoronperään jokaiselta eri kanavalta tai sulkea koko töllö. Nämä tilanteet yleensä johtivat sanoihin "haista paska" ja siirtymiseen johonkin muualle kattomaan urheilua. Mä en jaksa mitään valtapelejä, etenkään periaatteellisia ja pikkumaisia sellaisia. Henkisellä tasolla yhtä vastenmielistä, kuin selluliitti, raskausarvet ym ylimääränen, mitä ikä naisihmiseen tuo.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös