Naisasiat

  • 7 487 753
  • 26 542

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Aasialaista vaimoa ei välttämättä kannata tuoda Suomeen. Tällaista kokeilleet suomalaismiehet ovat välillä huomanneet, että vaimoa hämmentääkin suomalaisnaisten vapaus tehdä, mitä lystää ja äkkiä se oman peräkammarin kundin alushousujen pyykkääminen ja kokkaaminen ei enää vaikutakaan niin kiinnostavalta.
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Ois sitten meikäläisellä ensimmäinen sinkkukesä 29 vuoteen...saa antaa vinkkejä mitä ja mihin sinkkumiehen kannattaa mennä.
Ulkonäkö ja kroppa on ihan OK, eli luulisi jotain löytyvän, vai kannattaako vain nauttia vapaudesta?

Suosittelen nauttimaan hetken vapaudesta samalla voi tutustua mukaviin naisiin. Tekee mielekkäitä juttuja ja katselee maailman menoa. Turha kiirehtiminen uuteen suhteeseen ei ainakaan minulla toiminut vaan huomasin meneväni samaan karikkoon kun exänkin kanssa. 2,5 vuotta elelin sinkkuna ja nautin siitä. Viime kesänä menin sitten treffeille jotka on jatkuneet kohta vuoden..
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Niin, se on vähän outo ilmiö tuo nöyrien ulkomaalaisten vaimojen rahtaaminen ja ihannointi. Sinänsä parisuhteessa voi hyvinkin toimia jonkinlainen valtadynamiikka, jossa toinen osapuoli on dominoiva ja toinen alistuva (sinänsä riippumatta sukupuolesta) - uskon esimerkiksi täysin, että on olemassa paljon hyviä BDSM-suhteita. Mutta ehkä sitten paradoksaalisesti niissä kumpikin osapuoli tarvitsee hyvän ja terveen itseluottamuksen ja itsetuntemuksen: että pystyy vapaasti valitsemaan sen elämäntyylin, mitä itse eroottisesti haluaa. Mutta jos sitten toinen osapuoli onkin nöyrä olennaisesti kulttuurin ja kasvatuksen takia niin se mahdollistaa sen hallitsevan osapuolen kypsymättömyyden ja kyvyttömyyden omaan rooliinsa: tästähän on meidän aiemmasta historiasta valtava määrä todisteita, kun automaattisesti hallitsevassa asemassa olevat perheenpäät osoittautuivat pikkusieluisiksi ja epäkypsiksi kotityranneiksi.

Eli toivoisi niille, jotka näitä postimyyntivaimojaan maahan rahtaavat, kykyä ja luonnetta omaksua roolinsa toista osapuolta kunnioittavalla ja tämän arvoisella tavalla. Välillä kun näistä puheista paistaa tietty naishalveksunta ja jonkinlainen kypsymätön peräkammarius yhdistyneenä pohjimmiltaan huonoon itseluottamukseen. Jos haluaa jostain syystä olla jonkinlainen vanhanaikainen perheenpää (eikä siinä sinänsä ole mitään erityistä pahaa) niin silloin pitää itsestä löytyä sitä aitoa miehuutta ja itsevarmuutta eikä mitään pohjimmiltaan alemmuudentuntoista ressukkaa, joka sangen säälittävästi pätee automaattisesti alistuvan kehitysmaasta tulevan vaimon kustannuksella.
 
Viimeksi muokattu:

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas tässä oli @rasmus :lle heitetyt ohjeet.

VMP.

Kuka ihminen on koskaan saavuttanut minkäänlaisia tavoitteita elämässään juomalla kaljaa ja katsomalla pornoa? Vastaus kysymykseen löytyy internetistä tunnistetiedoilla Pettymys ja Valkoroska. Jos haluaa tähän joukkoon kuulua niin mikäs siinä sitten. Tämä Hyman joka meille antaa näitä vinkkejä on itse pahasti masentunut ja päihderiippuvainen hörhö, joka haluaa uskotella olevansa vain se väärin ymmärretty tosimies. Enpä ottaisi tosissani tällaisen "miehen" vinkkejä kenellekään tosissani.
En ole kaikkia aikaisempia viestejä lukenut, mutta eikös tossa ole Hyman Rothilta ihan hyvä mielipide? Joku on tosi pitkän seurustelun jälkeen sinkkuna ja sille ehdotetaan nauttia hetki siitä vapaudesta.

Ja ei kait kysyjä kertonut mitään mistään tavoitteista. Monilla miehillä nyt tietenkin tekee mieli naista ja parisuhdettakin, mutta pitkän seurustelun jälkeen voisi kuvitella että tekee myös mieli hetki tehdä muutakin kun kerta on mahdollisuus. Eikö elämästä nauttiminen kuitenkin ole se tärkein tavoite elämässä, jos nyt jotain tavoitteita edes haluaa miettiä.

Miksi vain nynnyjen mielipide olisi ainoa oikea? Tällä palstalla se näkyy lähes joka ketjussa. Joku on jotain mieltä ja toinen taas toista ja kolmannella on kolmas mielipide. Mitä sitten. Ei tossa mitään friikkiä ehdotettu vaan aika luonnollista juttua. Jotkut nyt tietenkin ovat niin riippuvaisia parisuhteesta että kaipaavat välittömästi takaisin sellaiseen.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Miksi vain nynnyjen mielipide olisi ainoa oikea?
Kannattaisiko sun nyt ihan oikeasti lakata kategorisoimasta ihmisiä nynnyiksi ja äijiksi? Sä oot niin vieraantunut todellisesta maailmasta, että sun neuvoja kuuntelemalla löytää itsensä katuojasta. Jos sä vedät jotain roolia, niin pelle on ainoa sana, mikä mulla tulee susta mieleen. Jos sä olisit oikeasti äijä, sua ei kiinnostaisi paskaakaan näytellä sellaista täällä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Miksi vain nynnyjen mielipide olisi ainoa oikea?

Minä ajattelen että nynnyys tekee mielipiteen itse asiassa tyhjäksi, merkityksettömäksi - jos joku oikeasti haluaisi olla laskelmoiva ja kyynisesti manipuloiva naistenkaataja, mutta ei vain uskalla, ja sitten tekee tästä pelokkuudestaan hyveen, että esim. "haluaa kunnioittaa naisia" niin siinähän hän käytännössä valehtelee, eikä ole oikeasti tätä mieltä. Pitää tuntea itsensä ja tietää mitä haluaa, epäsentimentaalisesti ja epätekopyhästi.

Mutta tämän lisäksi ajattelen, että ihmisen tulee olla tietyllä tapaa kypsä, myös itseään kriittisesti arvioiva ja myös toisia ihmisiä arvostava. On jonkinlaista nynnyyttä, jos ei pysty kohtaamaan omia heikkoja puoliaan ja vaillinaisuuksiaan vaan tekee niistä jonkinlaisen hyveen. On laiska ja/tai pelokas silloin. Pitää tuntea itsensä ja halunsa, mutta ei välttämättä, automaattisesti ihannoida itseään ja halujaan. Pitää olla itsekuria ja ymmärrystä ja tiettyä myötätuntoa myös toisia kohtaan.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Voisitko hieman avata tätä? Siis miten ns. valita? Miten fasisti-Suomessa naistaan ei saa valita? Tai ymmärrän etten minä voi vain kadulla sanoa ohikulkevalle naiselle, että olet minun. Muuten en kyllä ymmärrä, kyllä minä olen ainakin tähän asti valinnut sen mieleisemmän vaihtoehdon kumppaneiksi.

Luepas ketjua taaksepäin, ja voit huomata melkoisen määrän negatiivista suhtautumista.

Näköjään eteenpäinkin lukemalla pärjää.

Taitaa tämä Hyman olla kohta tai parin vuoden päästä valitsemassa "sitä todellista naista" aasian kaduilta kuten arvon @Klose16 on tehnyt. Suomalainen parinvalinta kun on niin fasistinen, ja mitä kaikkea muuta, hahhahha.

Juuri tuollaista ehkä kirjoittajalle itselleen piilorasistista roskaa tarkoitan.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Korrostan, että musta suomalaiset naiset on ihan hehkeitä, oma-aloitteisia yms.
On mulla muutama siskokin, jotka on kanssa just tuollaisia. En silti seurustelisi.

Pidän tyttömäisistä naisista, ja aasialaisella se on hymy herkässä aamusta iltaan.
Ei automaationa, vaan reaktiivisena tosin usein myös proaktiivisena.

Uskokaa tai älkää, on mulla aasialaisista myös erilaistakin kokemusta. Riippuu hyvin paljon persoonasta, jotkut ovat suloisia get-gosta, toiset taas etäisempiä. Käytöstavat kuitenkin heillä ykköslaatua, toinen ihminen otetaan huomioon. Esim. kerran kun puistossa kävelemässä vähän kuvailin turistivideota, ja siinä sattui olemaan taustalla tyttöjä tanssimassa, yksi näistä astui esiin taideperformanssilla "you want sex? Please?!"
Herrasmiehenä kohdistin kameran, hymyilin kohteliaasti ja jatkoin matkaa eteenpäin.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kannattaisiko sun nyt ihan oikeasti lakata kategorisoimasta ihmisiä nynnyiksi ja äijiksi? Sä oot niin vieraantunut todellisesta maailmasta, että sun neuvoja kuuntelemalla löytää itsensä katuojasta. Jos sä vedät jotain roolia, niin pelle on ainoa sana, mikä mulla tulee susta mieleen. Jos sä olisit oikeasti äijä, sua ei kiinnostaisi paskaakaan näytellä sellaista täällä.
En mä missään nimessä mikään äijä ole. Ihan tavallinen varmaankin, suhtkoht normaali. Ruokaa tungen suuhun ja persuksista se seuraavana päivänä tulee ulos. No jotkut mielipiteet nyt saattaa hieman poiketa muista. Ja kännissäkin välillä tulee jotain ajatuksia ja fiiliksia heiteltyä. Joo nörtti mäkin varmaan olen joiltakin osin ja juntti myös. Mitä sitten. Ja pellenkin rooli on ihan kiva. Ei kait se haittaa.

Joo nynny tai nörtti on ehkä huono sana, mutta mikä olisi parempi? Mä usein ajattelen peruskoulua, missä kaikki oli vielä samassa porukassa eikä omissa kuplissaan niin ehkä 20 % oli niitä sellaisia, 20 % taas päinvastoin "koviksia" ja me muut jotain siltä väliltä. Täällä Jatkoajassa tuntuu että suurin osa jengistä on tuota ensiksi mainittua. Armeijassakin jengi edusti hyvin koko kansaa eikä siellä tällaista hissuttelua tai hikarointia ollut kuin ehkä yhdellä tai kahdella tyypillä per tupa. Jos just niitä tyyppejä olisi kerätty monta samaan tupaan niin siellä varmaan syntyisi vastaavanlainen meininki kuin mihin täällä on menty. Eihän tämä palsta ole pitkään aikaan edustanut koko kansaa vaan enemmänkin tietyn jengin hiekkalaatikkoa, ja sille porukalle tyypilliset taipumukset näkyy keskustelusta. Ja sitten kimpassa haukutaan esimerkiksi mainstream-musiikkia, mistä vasta jossain ketjussa jotkut kinasteli. Mä monesti tuon myös sen valtaväestön mielipiteen esille, mitä nyt välillä varmaan vähän muutakin, heh. Joo ne ala-asteen nynnyt ovat nykyään varmaan lakimiehiä tai jotain, mutta edelleen kuitenkin elävät samoilla periaatteilla. Joku junttius esimerkiksi on aika pitkälti mielipidekysymys, mutta ei toi niinkään. Ton takia monet ei viitsi kirjoittaa tälle palstalle. Ja ton takia jotkut palstalaiset ei uskalla tulla sinne tammikuun miittiinkään. Livenä tosta kuulee usein, mutta täällä siitä ei oikein puhuta.

Ja tää lähti siitä kun joku kyseli mitä kannattaa tehdä pitkän suhteen mentyä poikki, mihin joku kommentoi että kannattaa nauttia vapaudesta, minkä ajatuksen joku sitten tyrmäsi.

Ei mulla ole koskaan ollut mitään punainen tupa ja perunamaa, kaksi ja puoli lasta, farmarivolvo ja kultainen noutaja -ajatusta mielessä tai muutakaan sellaista tavoitetta. Vai mitähän sillä tavoitteella edes tarkoitettiin. En ole koskaan asettanut mitään sellaisia. En mä muutenkaan tee niin kuin muut vaan kuten mä itse haluan. Mulle se on pienestä pitäen ollut oletus. Jos ei muihin vertaa niin mihin esimerkiksi rahaakaan niin hirveästi tarvitsisi tai mitään naapuria hienompaa autoa.

Joo sunnuntaina olis treffit, mutta nyt vähän mietin viitsinkö tässä olla ryypiskelemättä. Pari krapulakaljaa löytyi kaapista ja nyt alkoi tehdä mieli lisää. Kaksi edellistä treffiä meni täristen ja enää en niin jaksaisi.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
En tiedä pettterin treffeistä, mutta varmaan hyvä sängyssä, koska jatkuvasta kankkusesta johtuvasta tärinästä johtuen pettter pystyy antamaan naisille myös vibran samanaikaisesti työntöjen lomaan. Ja siihen ei nörtit pysty!
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Millaset mahtaa olla pettterin treffit???
Ensin kakkukahvit, kaks palaa sokeria, tilkka maitoa ja silmätippoja ja sitten jälkkäriksi anaalipenetraatio ja vähän ass to mouthia. No ei. Keskustassa jos näkis ja jotain keksis tehdä. Tää tyttö ei varmaan kaljalle lähde. Rennointa juttelu on kyllä kun kävelee vaan jossain. Viimeksi kävin treffeillä yhdellä keikalla ja sitä ennen yhden tv-ohjelman yleisössä, mutta ei yleensä tarvitse olla mitään tiettyä. Oikeastaan parempikin niin. Kymmeneen vuoteen en pahemmin treffeillä käynyt kun seurustelin, mutta nyt vois taas ravata kun kelitkin paranee. Silloin joskus se oli vartti jutustelua ja sitten kämpille nussimaan, mutta ei ne naiset enää lähde. Tai en mä tänne poikamiesboksiin edes kehtaisi pyytää ketään yli 25-vuotiasta.

Niin tai en mä niitä sen tytön kanssa edes treffeiksi kutsu. Näkee ihan kaverina vaan ja katsoo mitä tulee. Aika nopeasti mä kyllä sitten menen itse asiaan.

En tiedä pettterin treffeistä, mutta varmaan hyvä sängyssä, koska jatkuvasta kankkusesta johtuvasta tärinästä johtuen pettter pystyy antamaan naisille myös vibran samanaikaisesti työntöjen lomaan. Ja siihen ei nörtit pysty!
Heh. Joo mä oon monesti miettinytkin että tärisis nyt kädet vielä vähän enemmän niin ei tarvitsis kun ottaa vaan mulkusta kiinni.
 
Viimeksi muokattu:

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvin raskasta aikaa.

Tammikuussa tuli ero lapseni äidin kanssa, omasta aloitteesta. Aika huonosti asian otti, vähän meni välillä rumaksi. Alkuhankaluuksien jälkeen saatiin viimein jokunen viikko sitten sovittua niin, että lapsi on tasaisesti kummankin luona, kalenteriin asia merkittiin. Nyt sitten meni rumaksi. Hän epäili minun tapailevan toista naista, ja myönsin tämän suoraan hänen asiaa kysyessään. Nyt tilanne on se, että lapsi on hänellä eikä pois tule. Tilanne on nyt kuulemma minulla niin epävakaa. Hänen puolellaan on todellisuudessa sellaista epävakautta, ettei paremmasta väliä. Ei mennä siihen.

Tämän päivän käänne oli jo se, että hän on konsultoinut juristeja ja aikoo viedä puolet talosta. Eli multa koti alta, toisin sanoen. Naimisissa ei oltu, mutta taitaa joku keissi hänellä tuossa olla, jos tarpeeksi vittumaiseksi kehtaa ryhtyä.

Ja kehtaahan se. Katkeruus on sellaista. Lapsi jää vaan jalkoihin.

Perkele.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämän päivän käänne oli jo se, että hän on konsultoinut juristeja ja aikoo viedä puolet talosta. Eli multa koti alta, toisin sanoen. Naimisissa ei oltu, mutta taitaa joku keissi hänellä tuossa olla, jos tarpeeksi vittumaiseksi kehtaa ryhtyä.

:( koko hommalle.

Asunto on siis sun nimissä ja sun maksama? Jos näin, niin ei se sulta kotia alta kyllä kovin helposti vie.
Ja tuota valitettavasta muksu-keissistä, kannattanee ihan sosiaaliviranomaisten kanssa alkaa asiaa puimaan. Ei se äitikään voi ihan noinvain "pitää lastansa itsellään".
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Asunto on siis sun nimissä ja sun maksama? Jos näin, niin ei se sulta kotia alta kyllä kovin helposti vie.
Ja tuota valitettavasta muksu-keissistä, kannattanee ihan sosiaaliviranomaisten kanssa alkaa asiaa puimaan. Ei se äitikään voi ihan noinvain "pitää lastansa itsellään".

Hänelle on ilmaistu että kyllä hänellä joku oikeus on. Penniäkään ei ole maksanut, eikä ainuttakaan talon ylläpitoon liittyvää laskua. Opiskelijana/työttömänä ollut koko ajan.

Asiasta on tulossa tapaaminen viranomaisten kanssa mutta vasta kuun lopulla. Siihen asti pitää vain odotella. Ei ole lapsen edun mukaista, että menisin sinne oven taa huutelemaan ja lasta kyselemään. Harmittaa vain, että nyt lapsikin saattaa ajatella, että olen hänet hylännyt. Ja olen vain tässä viikon odotellut, että viikonloppuna taas nähdään ja ollaan seuraava viikko yhdessä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei mulla ole koskaan ollut mitään punainen tupa ja perunamaa, kaksi ja puoli lasta, farmarivolvo ja kultainen noutaja -ajatusta mielessä tai muutakaan sellaista tavoitetta. Vai mitähän sillä tavoitteella edes tarkoitettiin. En ole koskaan asettanut mitään sellaisia. En mä muutenkaan tee niin kuin muut vaan kuten mä itse haluan.
Ihan kuin sä et uskaltais ottaa vastuuta mistään. Et töistä etkä oikein mistään muustakaan, varsinkaan ihmissuhteista. Mun mielestä toi on sitä nynnyilyä.
 
Jaahas tässä oli @rasmus :lle heitetyt ohjeet.

VMP.

Kuka ihminen on koskaan saavuttanut minkäänlaisia tavoitteita elämässään juomalla kaljaa ja katsomalla pornoa? Vastaus kysymykseen löytyy internetistä tunnistetiedoilla Pettymys ja Valkoroska. Jos haluaa tähän joukkoon kuulua niin mikäs siinä sitten. Tämä Hyman joka meille antaa näitä vinkkejä on itse pahasti masentunut ja päihderiippuvainen hörhö, joka haluaa uskotella olevansa vain se väärin ymmärretty tosimies. Enpä ottaisi tosissani tällaisen "miehen" vinkkejä kenellekään tosissani.

Taitaa tämä Hyman olla kohta tai parin vuoden päästä valitsemassa "sitä todellista naista" aasian kaduilta kuten arvon @Klose16 on tehnyt. Suomalainen parinvalinta kun on niin fasistinen, ja mitä kaikkea muuta, hahhahha.

Mitä sitten pitäisi "saavuttaa", jos arvon papalta saa kysyä? Heitä joku konkreettinen esimerkki. Masentunut saatan olla ja päihderiippuvainen jossain määrin, mutta mitä sekään on keneltäkään pois tai synti? Ja mitä Aasian mammoihin tulee, niin ei. Pannunaamalook ja hoilaava "lunkataankoo?" -aksentti on aika turn off :D Ja mitä nyt yritin tuossa neuvoksi antaa, niin koettaa nauttia siitä vapaudesta, minkä sinkkuus tuo tullessaan. Saa vain olla ja nauttia asioista ilman velvollisuuksia kenenkään suhteen. Maailma on taas oma leikkikenttä, ainakin kotosalla. Sehän on vallan siisti juttu.

PS. Onko poken katsomisessa muka jotain väärää?

Hyman Roth, hae apua. Pelkään että tapat ittes vuoden sisällä jos et hae. Oot ilmeisesti joku 28-vuotias vasta? Ja silti tunnut olevan varma siitä että elämä on paskaa, ainoa missä on järkeä on viina ja sitä et nyt juo koska alkoholismi. Oot ihan vitun väärässä, pää pois perseestä nyt ja ammattiavun juttusille, ja sit kanssa uskot niitä juttuja etkä vaan lähtökohtaisesti dumaa kaikkea koska nynnynnynyy viina ja önnönnönöö mitä järkeä, Mäkkäri vai ruisleipä, viina on viinaa ja kaikki muu on paskaa, on vaan viinaa ja paskaa, vitun akat jotka menee bemariin.

Ihan ensinnäkin, olen reippaasti yli 30, valitettavasti. Mihin ja miksi mun apua pitäisi hakea? Siihenkö, että näen asioiden läpi juuri sellaisina kuin ne ovat, enkä kuvittele niitä miksikään muuksi? Joo olisihan se hienoa mennä kuuntelemaan jonkun selkää taputtelevan terapeutin änkytystä siitä, että "kyllä kaikki muuttuu paremmaksi" ja miten asiat oikeesti on hienoja eikä maailma olekaan raadollinen, väkivaltainen ja seksin & rahan ympärillä pyörivä paikka. Sorry nyt vaan, mutta mieluummin jatkan nykyisellä, sentään rehellisellä linjallani olemalla pessimisti. Se on aika vapauttavaa.
 
Viimeksi muokattu:
Ei mulla ole koskaan ollut mitään punainen tupa ja perunamaa, kaksi ja puoli lasta, farmarivolvo ja kultainen noutaja -ajatusta mielessä tai muutakaan sellaista tavoitetta. Vai mitähän sillä tavoitteella edes tarkoitettiin. En ole koskaan asettanut mitään sellaisia. En mä muutenkaan tee niin kuin muut vaan kuten mä itse haluan. Mulle se on pienestä pitäen ollut oletus. Jos ei muihin vertaa niin mihin esimerkiksi rahaakaan niin hirveästi tarvitsisi tai mitään naapuria hienompaa autoa.

Joo sunnuntaina olis treffit, mutta nyt vähän mietin viitsinkö tässä olla ryypiskelemättä. Pari krapulakaljaa löytyi kaapista ja nyt alkoi tehdä mieli lisää. Kaksi edellistä treffiä meni täristen ja enää en niin jaksaisi.

Tämä. Miksi vitussa kaikkien pitäisi haluta sitä samaa kuviota, olla "onnellinen" tai yleensä elää jonkun tietyn oletusmallin mukaan? Ihan kuin tänne syntyessään olisi jokin pyhä velvollisuus hakea "menestystä", asemaa, tehdä lapsia ja kaikki se muu paska. Tässähän pelataan ennen kaikkea mielikuvilla, pitäisi saavuttaa joku keskiluokalle haiseva idylli. Ei se kaikkia onnellisiksi tee, joillekin sopii paremmin omien polkujen kulkeminen just kuten itsestä hyvältä tuntuu. Varmaan oon minäkin hirveä pettymys joillekin, kun ei oman perheen perustaminen nappaa ja olen duunissa skipannut ylennyksen, koska ei kiinnostanut olla mikään vastuuhenkilö samalla palkalla. Mutta se on mun ratkaisu, muut imeköön munaa, jos ei kelpaa.

Mullakin olis muuten ollut treffit hiihtolomaviikolla, mutta piti perua, kun nuuskat loppui ja iski ankara vitutus edellisenä iltana. Turhapa sinne on mennä valmiiksi tatti otsassa juomaan kallista kahvia.
 
Viimeksi muokattu:

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Ihan kuin tänne syntyessään olisi jokin pyhä velvollisuus hakea "menestystä", asemaa,

Tässä olet kyllä mielestäni oikeassa. Ja melkein voisin väittää että iso syy miksi Suomalaiset on niin masentuneita ja onnettomia on siinä että pitää tavoitella sitä kaikkea paskaa mikä täällä luokitellaan menestykseksi. Ja kun hävitään vertailussa naapureille/kavereille jne laitetaan status kuntoon velallisen ja kierre on valmis.
 
Ihan kuin sä et uskaltais ottaa vastuuta mistään. Et töistä etkä oikein mistään muustakaan, varsinkaan ihmissuhteista. Mun mielestä toi on sitä nynnyilyä.

Eli voidaanko tämä ymmärtää myös jotenkin niin, että irtosuhteiden harrastaminen on sun mielestä "nynnyilyä"? Jos näin, niin miksi?
 
Tässä olet kyllä mielestäni oikeassa. Ja melkein voisin väittää että iso syy miksi Suomalaiset on niin masentuneita ja onnettomia on siinä että pitää tavoitella sitä kaikkea paskaa mikä täällä luokitellaan menestykseksi. Ja kun hävitään vertailussa naapureille/kavereille jne laitetaan status kuntoon velallisen ja kierre on valmis.

Näitä perhettä, omakotitaloa, statusta ym. metsästäviä pyrkyrejä tuntuu myös suunnattomasti hämmentävän ja välillä lähes kauhistuttavan se, kun joskus joku sanookin, ettei kiinnosta vittuakaan vaimo sekä asuntolaina ja mun on hyvä näin. Ilmeisesti nämä lähiöiskät ja -äiskät tila-autoissaan ovat mielessään niin liikuttavan varmoja tekevänsä kaiken juuri kuten pitää, ettei ymmärrys oman todellisuuden ulkopuolelle juuri ulotu. Mä olen itse perus "onnellisen/tavallisen" keskiluokkalapsuuden tylsällä omakotitaloalueella viettänyt ja en tasan halua toistaa sitä kaavaa yhtään. En nimittäin näe siinä mitään sen arvoista, että sitä täytyisi erikseen tavoitella. Tuntuu melkein välillä, että on rikos tyytyä pieneen, halpaan ja ennen kaikkea omaan elämäänsä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Eli voidaanko tämä ymmärtää myös jotenkin niin, että irtosuhteiden harrastaminen on sun mielestä "nynnyilyä"? Jos näin, niin miksi?
Sulla on joku ihme logiikka. Mun mielestä irtosuhteiden harrastaminen on irtosuhteiden harrastamista. Sillä ei ole mitään tekemistä luonteenpiirteiden kanssa.
 
Sulla on joku ihme logiikka. Mun mielestä irtosuhteiden harrastaminen on irtosuhteiden harrastamista. Sillä ei ole mitään tekemistä luonteenpiirteiden kanssa.

Okei. Kääntyi vain päässäni jotenkin noin, kun esitit ettei pettter ota "vastuuta ihmissuhteista".
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Arvon palstahahmo @Hyman Roth Varmaan tuotakin tapahtuu, että valintoja ihmetellään, jos ei tavoittele parisuhdetta ym. Mutta, sinun kohdallasi sanomasi (kirjoittamasi) sanat eivät kohtaa sen kanssa mihin kerrot olevasi tyytyväinen. Jos olisit tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseesi, sinun tuskin tarvitsisi valitella tässäkin ketjussa siitä, kuinka kurjaa elo on ja kuinka katalaa on sitä parisuhdetta hakea. Lopeta valitus ja hae apua. Tai lopeta valitus ja ole tyytyväinen elämääsi.
 
Arvon palstahahmo @Hyman Roth Varmaan tuotakin tapahtuu, että valintoja ihmetellään, jos ei tavoittele parisuhdetta ym. Mutta, sinun kohdallasi sanomasi (kirjoittamasi) sanat eivät kohtaa sen kanssa mihin kerrot olevasi tyytyväinen. Jos olisit tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseesi, sinun tuskin tarvitsisi valitella tässäkin ketjussa siitä, kuinka kurjaa elo on ja kuinka katalaa on sitä parisuhdetta hakea. Lopeta valitus ja hae apua. Tai lopeta valitus ja ole tyytyväinen elämääsi.

Ehkä mä enemmänkin olen "valittanut" universaaleista asioista, käyttäytymismalleista jne joille ei sinällään mitään voi. Tyhmää kyllä, mutta sinällään hauska välillä avautua. Omaan elämääni olen ihan tyytyväinen, minimaalisella panoksella olen kuitenkin saanut kaiken sen, mitä lopulta tarvitsen. Pärjäilen ja aikaa jää luovalle laiskottelulle ja tänne horisemiselle. :) Pillua voisi saada enemmänkin, jos nyt tämän topicin aiheessa halutaan pysyä, mutta tällä iällä sen eteen joutuu tekemään jo mun makuun liikaa hommaa. Ellei sitten tyydy oman ikäisiin, yh-mammoihin tai vastaaviin, eli en.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös