Naisasiat

  • 7 520 299
  • 26 580

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Mikse ja Trenchtown ovat oivaltaneet mistä on kyse. Kun on hyvä ihmissuhde ja luotto toiseen ihmiseen, niin mustasukkaisuus on turhaa. Ikä varmaan tuo viisautta tähänkin asiaan.

Ok, nyt olen varma, että tarkoitat mustasukkaisuudella eri asiaa kuin moni muu.
 

Samppakanki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sanoisin noin yleisesti ja omasta kokemuksestani, että sinun ei kannata miettiä ollenkaan hänen motiivejaan, tekemisiään, ajatusmailmaansa. Poista kaikki häneen viittaavat asiat elämästäsi. Sinun identiteettisi on ollut teidän yhteinen identiteettinne, olet todennäköisesti ajatellut teitä kahta yhtenä yhteisenä yksikkönä. Nyt sinun tulee rakentaa oma minäsi uudelleen, löytää se kuka ja mitä olet ja hyväksyä itsesi, entisesi tekemiset vain sotkevat sitä.

Se on kyllä jännä homma, että vielä reipas puoli vuotta kaikesta mielessä pyörii välillä juurikin nuo mainitsemasi asiat. Miksi uusi heti? Miten se on mahdollista toteuttaa. Välitän hänestä tottakai aivan helvetisti, siksikin tilanne on äärimmäisen ristiriitainen. Toisaalta miksi? Välillä kiroaa hänet syvimpään onkaloon ja on kaikenlaista älytöntä viestiä tullu tässä kuukausien mittaan laitettua, mutta selvinpäin ja asiallisesti kun joskus vaikka näkee koiran hoitojen yhteydessä tjsp ni tuntu hetkellisesti että voisi jopa olla yhteyksissä, nähdä, jutella. Mutta jokin vaan tuntuu siltä ettei se pitemmän päälle kannata... On hankalaa.

Se, mitä tää eron jälkeinen aika on opettanu, on myöskin tärkeää. Jos tässä nyt kaljapäissään jakaa ajatuksia, ni miks ihmeessä tahtosin koskaan käydä tätä uudestaan läpi? Kestääkö tätä samaa enää ikinä? Jos hän voi tän tehdä minulle, voi sen tehdä kuka tahansa. "Huoria ne on kaikki", vaikka pettämisestä ei onneksi ole kokemusta.

En vain tiedä uskallanko enää, haluanko? Vaikka nuoria tässä ollaankin. Kuten popeda asian ilmaisi, elän itselleni. Kun sais tän kämpän myytyä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
En vain tiedä uskallanko enää, haluanko? Vaikka nuoria tässä ollaankin. Kuten popeda asian ilmaisi, elän itselleni. Kun sais tän kämpän myytyä.

Annanpa osaltani yhden neuvon: älä tee tässä vaiheessa minkäänlaisia päätöksiä siitä, aiotko vielä joskus solmia vakavan suhteen vai et. Hoida tuo ero kunnolla ensin loppuun, siis ajatustesi ja fiilistesi kannalta. Muuten teet epäreiluja päätöksiä etenkin itseäsi kohtaan - ja todennäköisesti vielä sellaisia, joita myöhemmin perut.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Jos tässä nyt kaljapäissään jakaa ajatuksia, ni miks ihmeessä tahtosin koskaan käydä tätä uudestaan läpi? Kestääkö tätä samaa enää ikinä? Jos hän voi tän tehdä minulle, voi sen tehdä kuka tahansa. "Huoria ne on kaikki", vaikka pettämisestä ei onneksi ole kokemusta.

En vain tiedä uskallanko enää, haluanko? Vaikka nuoria tässä ollaankin. Kuten popeda asian ilmaisi, elän itselleni. Kun sais tän kämpän myytyä.

Ikävä kuulla, että olet selvästi päässyt asian ytimeen. Mitä nuorempana näin käy, niin mielestäni sen parempi. Tippuupahan sermit silmiltä ja näkee sen, että kuinka raadollista touhua ihmissuhteet pohjimmiltaan ovat ja parisuhteet ihan erityisesti. Eikä ne kaikki ole "huoria", mutta silti pelkkiä naisia omine ajattelumalleineen.

"Haluanko enää?" on se avainkysymys ja siihen voit vastata vain sinä itse. Mutta vastaa realiteettien pohjalta äläkä sorru enää ainakaan romanttisiin höttökuvitelmien siitä, että tuolla jossain on joku juuri minulle tarkoitettu. Se on pelkkää paskaa, joka tulee lentämään tuulettimeesi korkojen kera yhä uudelleen, uudelleen ja uudelleen. Vaikka hyviäkin hetkiä naisseurassa varmasti saavuttaisit, niin lopussa seisoo aina kyrvän sijaan pelkkä vitutus ja se pitää hyväksyä, jos leikkiin lähtee.

Itse tosiaan luovutin ja päätin kerralla, että ei enää. Se on kivulias päätös tehdä, mutta se sattuu vain yhden kerran.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka hyviäkin hetkiä naisseurassa varmasti saavuttaisit, niin lopussa seisoo aina kyrvän sijaan pelkkä vitutus ja se pitää hyväksyä, jos leikkiin lähtee.

Itse tosiaan luovutin ja päätin kerralla, että ei enää. Se on kivulias päätös tehdä, mutta se sattuu vain yhden kerran.

Yritätkö nyt tosissasi sanoa, että naisen kanssa eläminen johtaa poikkeuksetta lopulta vitutukseen? Entäs sitten me kaikki, jotka elämme naisen kanssa tasapuolisessa ja onnellisessa, toisiaan kunnioittavassa parisuhteessa? Meinaatko, että kyllä se meilläkin kaikilla vielä vituiksi menee?

Sä jaksat tuota samaa levyä tässä ketjussa pyörittää, taitaa olla vaikea hyväksyä, kun porukka täällä nauraa sun elämänkatsomukselle? Ei kun niin joo, sua ei kiinnosta vähääkään toisten mielipiteet, korkeintaan naurat niille, kun ne on väärässä. Tuolla asenteella se on kaikille naisille ja eritoten miehille palvelus, että olet poistanut itsesi pysyvästi markkinoilta.

Miksi on niin vaikea hyväksyä, että sun elämänkatsomuksesi ja -kokemuksesi peilaa ainoastaan ja vain sun omaa elämää? Miksi yrität väkisin yleistää? Mikä vittu tässä on niin vaikeaa käsittää?

Toisaalta pääsit jälleen kerran mieliaiheeseesi ja minunkin olisi pitänyt ymmärtää olla lähettämättä tätä viestiä, mutta lähetin kuitenkin. Jos yhteen kysymykseen saisin vastauksen, olisi se, että miksi yleistät? Sun elämässä naisasiat ovat ilmeisen kategorisesti menneet pisin vittua, hmm, mistähän se voisi johtua, että just sulle tuntuu aina käyvän samalla lailla... no ei se ainakaan sinusta itsestä ole kiinni.

Perusoire katkeruus, muttei kännis
Vika ei koskaa itessää, vaa aina ämmis
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan mieletöntä että täällä lähtee tämä täysin sama pyörä pyörimään jokaikinen kerta kun jollain on oikeita naishuolia. Miehet jotka vihaavat naisia-klaanin kunniajäsenet pääsevät raottamaan sanaisia arkkujaan aina kun joku onneton purkaa tuntojaan. Joku voisi sanoa että väsynyttä. Aivan helvetin mustavalkoista ajattelua omaan silmääni muutenkin, mutta viihdyttäväähän tämä pitkässä juoksussa on.

Jatkakaa toki.

E: Tuota itsesäälin määrää. Oikeasti. :_D
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Meinaatko, että kyllä se meilläkin kaikilla vielä vituiksi menee?

No todennäköisesti aika monella teistä vielä menee: Tilastokeskus - (linkin takana tilastokeskuksen jakamaa faktaa)

Tuolla asenteella se on kaikille naisille ja eritoten miehille palvelus, että olet poistanut itsesi pysyvästi markkinoilta.

No sehän on hyvä, että kaikki hyötyvät jollain tapaa.

Jos yhteen kysymykseen saisin vastauksen, olisi se, että miksi yleistät?

Koska en jaksa lisätä joka kerta "mielestäni" tai "omien kokemuksieni mukaan" jne jne joka lauseeseen. Se on vähintään yhtä vammainen maneeri, kuin yleistäminenkin.

Joopati joo. Jos todellakin "sattuisi vain kerran" niin et tasan varmasti parkuisi täällä päivästä toiseen hassunhauskoja, katkeruudella kuorotettuja I'm worth it -juttuja.

Niin, siis kysehän on prosessista. Päätös ryhtyä siihen on kuitenkin se isoin yksittäinen kynnys, joka on jo onnistuneesti ylitetty.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Antaapa olla. Kysyn nyt vaan, vaikka ei ketjun aiheeseen liitykään, että mielestäsikö vammaisen maneerin korvaaminen vammaisella maneerilla on jotenkin hyvää keskustelua? Eihän täällä kukaan tiedä sinun tyylikeinojasi tai tarkoitustasi, jos jätät sen arvailujen varaan. Vai sekö on tarkoituksesi?
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Mua nyt lähinnä ihmetyttää mitä Midnight Rambler ylipäätänsä tekee tässä ketjussa? Jos on jo todennut että naisiin ei kannata sekaantua ja parisuhteetkin ennen pitkää menee vituksi, niin ehkä kannattaisi palvella itseään ( ja muita), antaa ketjun olla rauhassa ja antaa niiden ihmisten keskustella jotka eivät ole vielä valahtaneet moiseen surkeaan katkeruuteen.

Vai onks sulla vielä jotain sellaista annettavaa tähän ketjuun mikä ei ole tähän mennessä avautunut?
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Mua nyt lähinnä ihmetyttää mitä Midnight Rambler ylipäätänsä tekee tässä ketjussa?
Aina pitää kitistä kun on mahdollisuus! Hyvä se on tänne purkaa pahaa oloaan ja se on ihan ok. Mä enemmänkin ihmettelen miksi jengi jaksaa noihin MR:n viesteihin edes reagoida.
 

Carlos

Jäsen
Aina pitää kitistä kun on mahdollisuus! Hyvä se on tänne purkaa pahaa oloaan ja se on ihan ok. Mä enemmänkin ihmettelen miksi jengi jaksaa noihin MR:n viesteihin edes reagoida.

Eikös tämä ole tosiaan ihan oikea paikka purkaa pahaa oloaan, vaikka siinä olisikin sitten paljon toistoa. Ja hyvä että tulee äärimielipiteitä, jos kaikki vaan hymistelisivät kultaisen keskitien korrektia viherkommaripropagandaa, niin eihän siitä syntyisi edes keskustelua.

Ylipäätänsä mikä sitä tietää vaikka tämä palsta olisi jos estänyt sen ettei MR tee itselleen tai jollekin muulle jotain. Tai joku muu palstalainen, tämän tai jonkun muun aiheen parissa. Itse voin ainakin sanoa että eräs keskustelupalsta ja siellä avaamani ketju osaltaan auttoi aikoinaan pelastamaan avioliittoni varmalta tuholta, sain purettua pahaa oloani, haukuttua naiset alimpaan helvettiin, nähtyä tilannetta vähän eri perspektiivistä, ja paljon oikeasti hyviä neuvoja. Varsinkin ko. palstan muutama naispuolinen jäsen osasi kertoa semmoisia (paikkansa pitäviä) naisellisia näkökulmia mitä en osannut edes ajatella. Ja kehno vieköön, kävi ilmi että juuri mm. niistä kenkä oli puristanut!

Että omasta puolestani ainakin, kyllä tänne MR juttuinensa mahtuu sekaan paremmin kuin hyvin, ja enemmänkin hengenheimolaisia.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Mun mielestä tuota MR:n tapaa demonisoida naissukupuoli kaikkien ihmisten välisten ongelmien aiheuttajaksi ei tule millään muotoa tukea tai rohkaista.

Kysymys kun ei ole missään määrin näkökulma- tai mielipideasiasta, vaan tyyppi on yksinkertaistuksineen ja induktioineen vain yksiselitteisen väärässä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Eikös tämä ole tosiaan ihan oikea paikka purkaa pahaa oloaan, vaikka siinä olisikin sitten paljon toistoa. Ja hyvä että tulee äärimielipiteitä, jos kaikki vaan hymistelisivät kultaisen keskitien korrektia viherkommaripropagandaa, niin eihän siitä syntyisi edes keskustelua.

Näin juuri. Vaikka alkaakin jo olla yli ja tervehtynyt täysin pieleen menneestä parisuhteesta, niin eihän sitä tuskaa sillä lailla unohda. Unohtaako sen muka joskus, jos on tippunut keinusta ja murtanut luitaan? Tuskin, vaikka se kiva lääkäri leikkasi ja kipsinkin sai sitten pois.

Se on täällä helppo huudella kuinka kaikki on niin ruusuista ja ihanaa, kun saa olla naisen kanssa. Sehän ei kenellekään kuulu, mutta olisi kiva nähdä liveseurantaa miten asiat oikeasti ovat. Kuinka paljon on pelkkää paskaa ja tuskaa ihan meidän palstaveljienkin keskuudessa, mutta jotkut eivät halua tänne kirjoittaa omasta asiastaan?

Voi vain arvailla kuinka montaa helpottaa silti ketjun lukeminen.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuinka paljon on pelkkää paskaa ja tuskaa ihan meidän palstaveljienkin keskuudessa, mutta jotkut eivät halua tänne kirjoittaa omasta asiastaan?

Vastaan tähän omalta osaltani. Olen ketjuun kirjoittanut varmaan pitkälti toistasataa viestiä, enkä ole koskaan vääristellyt, liioitellut tai vähätellyt omaa tilannettani. Kaikki on juuri sitä subjektiivista näkemystä, joka sillä hetkellä on on ollut ajankohtaista. Miksi ihmeessä nimimerkin status olisi sen nimimerkin takana olevalle (moi scholl) niin tärkeä, että pitäisi sitä statusta pönkittääkseen jauhaa paskaa? Jos tänne ei halua kirjoittaa omasta asiastaan, niin miksi kirjoittaa ollenkaan? Ai koska pitää päästä kuitenkin sanomaan? Voihan se osaltaan olla näinkin.

Tai sitten täältä löytyy vaan niin hyvässä suhteessa eläviä ihmisiä, että sen suhteen hyvyyttä on vaikea tai mahdoton ottaa lukijana tosissaan. Varsinkin, jos ei sellaista suhdetta ole koskaan päässyt kokemaan.

*edit*
Voi vain arvailla kuinka montaa helpottaa silti ketjun lukeminen.
Tästä täysin samaa mieltä. Tänne kuitenkin on kertynyt laidasta laitaan monenkirjavia kertomuksia porukan naisvaiheista ja luultavasti joku kuitenkin joskus samanlaisia fiiliksiä käy läpi. Jos täältä siihen saa edes vähän apua, niin oikein hieno homma. Muistan itsekin saaneeni täältä kannustusta ja lohdutusta, kun olen maailman pahuutta itkenyt ja kaikki naiset kusipäiksi haukkunut.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Muistan itsekin saaneeni täältä kannustusta ja lohdutusta, kun olen maailman pahuutta itkenyt ja kaikki naiset kusipäiksi haukkunut.

Mitenköhän Tinkellä mahtaa mennä. Toivottavasti hän saisi kannustusta ja lohdutusta, vaikka ei pystyisi tai haluaisi tänne kirjoittaa.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Mun mielestä tuota MR:n tapaa demonisoida naissukupuoli kaikkien ihmisten välisten ongelmien aiheuttajaksi ei tule millään muotoa tukea tai rohkaista.

Vahva sama tälle.

Totta kai jokainen meistä on välillä manannut vastakkaisen sukupuolen alimpaan helvettiin ( Ja samankin varmaan ). Miten monta kertaa itsekin olen ystävieni kanssa sanonut että miehet on perseestä, haukkunut heidät lyttyyn jne. Mut eivät miehet ole syypäitä jokaiseen vastoinkäymiseen elämässäni , eikä miessukupuoli ole mitenkään pilaantunut, vaikka muutama mätä yksilö joukossa saattaakin olla. Välillä vaan luonnollisestikin elämässä tulee karikkoja eteen, ne käsitellään - katsotaan peiliin eikä katkeroiduta. Siitä ei aiheuta mitään muuta kuin hallaa itselleen.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Eikä missään nimessä katkeroituneen ihmisen näkemyksiä tule tukea. Se on vähän sama kuin hakisi alkoholistille viinaa.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Pro Sports
Mitenköhän Tinkellä mahtaa mennä. Toivottavasti hän saisi kannustusta ja lohdutusta, vaikka ei pystyisi tai haluaisi tänne kirjoittaa.
Puhtaasta mielenkiinnosta, onko sinulla laittaa linkkia Tinken viimeisimpiin tilannepäivityksiin? Muistan itsekkin seuranneeni hänen tilannettaan.

Minua ei niinkään häiritse Midnight Ramblerin tyyli kirjoittaa tänne varsin katkeroituneella näkökulmallaan. Tämä ketju on varmasti lähimpänä oikeaa paikkaa myös näiden negatiivisten näkemysten esiintuomiseksi. Jokaisellahan meillä on oikeus omaan mielipiteeseen.

Kuitenkin, tämä jatkuva "paska osuu tuulettimeen ennemmin tai myöhemmin" manifesti vie huomion pois ketjun muilta kirjoittajilta, joilla on tilanne ns. juuri päällä. Ainakin itselleni tämän ketjun suola on juurikin muiden kanssakirjoittajien naistilanteiden seuraaminen, heidän tapaustensa vertaaminen omaan tilanteeseen ja mahdollinen vertaistuen antaminen. Nyt joutuu käyttämään aika julmetun kokoista suodatinta, että saa poimittua nämä itseäni kiinnostavat viestit kaiken tämän kädenväännön keskeltä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puhtaasta mielenkiinnosta, onko sinulla laittaa linkkia Tinken viimeisimpiin tilannepäivityksiin?

Tinken viimeisin viesti tähän ketjuun oli sen suuntainen, että erimielisyydet on saatu selvitettyä ja on palannut yhteen naisensa kanssa. Viestihistoriaa en viitsi linkitellä, eiköhän sen jokainen halutessaan itsekin löydä. Että sikäli en ymmärrä, mihin pernaveikko kuvittelee/tietää Tinken tarvitsevan lohdutusta?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Että sikäli en ymmärrä, mihin pernaveikko kuvittelee/tietää Tinken tarvitsevan lohdutusta?

Ai jos näin on, niin sehän on loistavaa. Minulta on siis mennyt joku sivu ohi.

Muistan tapauksen hyvin vain siksi, koska siinä oli niin paljon samaa omaan vuoden takaiseen ja taidetaan saman joukkueen peleissäkin joskus käydä.

Eli sittenhän vaadimme Tinkeltä raporttia vai onko ketjun säännöissä jotenkin, että ei saa hyvin menemisestä kertoa? Tai sitten vain unohdamme koko asian ja keskitymme uusiin murheisiin.
 

Rööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vakka kantensa hakee

Älkää nyt hyvät veljet vetäkö lokaan koko nais-sukupuolta, jos olette lähteneet tavoittelemaan kuuta taivaalta. Keskiyön mosset ja perunan kuoriat ovat vaan haukanneet liian ison palan ja sitä päkistellessä on Naiselle iskenyt väsy. Teidän täytyy nyt vaan asettua peilin eteen ja tiedostaa se arvontakori mistä niitä kumppaneita ammentaa - huuhkajan on turha hakea paria Senjoritasta, kun eskimoitakin on vapaina. Divari-miehille ei liikene peliaikaa NHL:ssä, vaikka Jukureita vastaan peli kulkikin. Yli-yrittäminen vetää hapoille loppukaudesta...
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Älkää nyt hyvät veljet vetäkö lokaan koko nais-sukupuolta, jos olette lähteneet tavoittelemaan kuuta taivaalta.

Ja taas mennään sama iso pyörä alusta. Ei olla tavoiteltu, mutta kun ei vain kelpaa. Ei kai näitä samoja juttuja pidä kirjoittaa uudelleen?

Halvantuneelle voi sanoa kyllä sinä vielä joku päivä kävelet. Kaipa se on mahdollista, kun lääketiede kehittyy hurjaa tahtia. Jonain päivänä, jos tuuri käy.

En minä ainakaan vedä ketään lokaan, mutta alkaahan tämä jo vähän naurattaakin, kun ei vain kelpaa, vaikka peilistä ei mitään mahdottoman kriminalisoivaa löydykään. Joillekin ei vain osu.

Menikö Kibellä yli 20 peliä vai milloin se avausmaali tuli? Eli tavallisen ihmisen elämässä vastaa toistakymmentä vuotta. Voihan se osua, sitä ei kukaan väitä.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Älkää nyt hyvät veljet vetäkö lokaan koko nais-sukupuolta, jos olette lähteneet tavoittelemaan kuuta taivaalta.

Kuten pernaveikko jo sanoi, niin tuskinpa kovin moni (ja usein jo valmiiksi epävarma) mies lähestyy mitään kedon kauneimpia kukkia tai kuuta taivaalla. Useilla naisilla on vain suhteessa miehiin niin paljon kovemmat kriteerit seuran kelpuuttamisessa, että moni ns. "peruskomea" mieskin joutuu joko nussimaan alle tasonsa tai olemaan suosiolla ilman. Ei kai se mikään ihme lopulta ole, että aika moni etenkin nuorempi jätkä turhautuu, kun b-tason peruspirkoillekaan ei kelpaa kuin se paras a-luokka. Tilannetta ei myöskään paranna se, että jostain kumman syystä miehen odotetaan aina olevan se aloitteen tekijä, eli toisin sanoen se joka potentiaalisesti munaa itsensä, kun taas nainen vain valitsee tai käskee painua helvettiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös