Naisasiat

  • 7 519 729
  • 26 580

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
sitä innostuu vaihteeksi naisistakin.

Alkaa kaapin ovi naristen avautua.

Varattiin avovaimon kanssa viikon reissu Roomaan heinäkuulle.
Ilman lapsia tämä reissu ja siihenkin on omat syynsä :)
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilman lapsia tämä reissu ja siihenkin on omat syynsä :)

Haaveissa lisää lapsia? Vai oletteko muuten vain kovia panemaan ;)?

Omat naisasiat on vähän jumissa. Naiseni on hieman hankalaa seuraa tällä hetkellä, mutta en usko sen olevan mitenkään tarkoituksellista vittuilua ketään kohtaan. Pitää antaa hänelle tilaa ja aikaa. Pleijarit vaikuttaa varmasti, ainakin alitajuisesti :).
 

CaptainSlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, LeKi, Tappara
Onnittelut täältä teille, joilla nämä hommat kulkee! Mulla taas kaverin ex on alkanut pommittamaan viesteillä. Sama muija yritti myös reilu vuosi sitten, mutta en kiinnostunut, joten se iski sitten mun kaverin. Nyt ovat eronneet n. kuukausi sitten ja taas tulee mulle tekstaria ja meseviestejä ja tätä on nyt jatkunut jo sen aikaa, mitä ovat erossa olleet. Eihän siinä mitään, mukavahan tässä on jutella, kun en ole jutellut pitkään aikaan, mutta toivottavasti se ei nyt ehdottele mitään. Miten voi olla, ettei vielä ymmärrä, että mua ei kiinnosta siinä mielessä, vaikka ihan kiva ja kaunis tyttö onkin kyseessä? Kaiken lisäksi tässä on aivan hirveä morkkis, kun tuli viikonloppuna baarissa imuteltua jotain aivan karmeaa eukkoa, jolla lävistyksiä naama täynnä. Onneksi kuitenkin lähdin menemään siitä, niin ei tapahtunut mitään pahempaa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Viime viikon naisasioista voisi yleisluonteisesti mainita.

Joku vähän vanhempi mutta sinänsä ihan hyvin säilynyt venäläiskimalainen yritti kovasti. Olikin jo puhetta, en suostunut.

Yksi Lapin nainen kyseli luoksensa. Oli alustava aie ensi la nähdä mutta hän tipahti rankingissani toiseksi, joten en mene. On asunut Keski- ja Etelä-Euroopassa vuosikausia, voisi ollla perspektiiviä hänellä. Kovasti on nätti, ihan justiin minun makuuni, vaan joskus annetaan mennä...

Yhdessä paikassa selvinpäin näin erään 25-vuotiaan naisen viime viikon ma. Senkin kanssa oli puhetta nähdä jossain vaan tarkemmin tuumittuani se on aivan liian nössö minulle. Ja kauhea, lähes 180 cm:n luikku, en minä semmoisia ihan noin kuikuloita jaksa.

Yksi 47-vuotias nainen oli suunnilleen raiskaamassa minua viime la. Kauhea tapaus, olen yrittänyt aktiivisesti unohtaa. Minä en siihen puumahommaan lähde ollenkaan mukaan. Noh, taisi olla Helsingin Casinolla syksyllä 2006, kun Helena Lindgren oli laulamassa ja lopetti keikkansa marilynmonroemaisesti suukon puhaltamalla ja minua kohti tuli se, olin ainoa sillä suunnalla, niin ehkä tuossa tapauksessa olisin voinut... jos olisin ollut sinkku.

Paitsi tietenkin jos itse olen se paljon vanhempi, joten tapaillaan nyt tuota 10 vuotta nuorempaa, ranking-ykköstäni.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Itse olen uutta emäntää tapaillut joulun tienoilta ja molempien entisten suhteiden takia päätettiin aloittaa kaikessa rauhassa. Tänään sitten "virallisesti" tuli 2 kuukautta täyteen ja ainakin tähän mennessä unelmista on tullut totta. Nainen on ihan oikeasti jokaisessa mielessä lähes täydellinen, eikä naputa juurikaan mistään. Ei saa tehtyä pienestä asiasta isoa ja kaikki ns. naisellinen käytös on tästä tapauksesta kaukana. Ymmärtää hyvin esim. jääkiekon tärkeyden minun elämässäni, joten elämä sillä saralla ei ole muuttunut mitenkään. Uskallan kehua näin paljon, vaikka tosiaan yhteistä historiaa ei paljoa takana ole, mutta silti yli 4 kuukautta ollaan enemmän ja vähemmän hengailtu kimpassa, joten vähän uskaltaa jo luottaa, että pelkästään ensivaikutelma ei ole loistava. Edellisen parisuhteen tämä tuntuu ihan oikeasti taivaalta.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei saamari sentään. Huvittaa. Tässä on ollut vähän juttua yhden virolaisen tytön kanssa. Ihan mukavan näköinen jne. Tänäänkin ollaan netissä aika paljon juteltu, tai siis kirjoiteltu. On ollut puhetta että se tulis käymään täällä Helsingissä, ja että mä "sponsoroisin" sen reissun. Tänään mä sitten kysyin siltä, että haluisko se että mä auttaisin sitä esim. laittamaan nettiin ilmoituksia, täällä Suomen puolella kun saa pillusta viisinkertaisen hinnan, niin se voisi tehdä hyvän tilin. Nyt se on sit suuttunut eikä vissiin tulekaan. Mitä mä tein väärin?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tänään mä sitten kysyin siltä, että haluisko se että mä auttaisin sitä esim. laittamaan nettiin ilmoituksia, täällä Suomen puolella kun saa pillusta viisinkertaisen hinnan, niin se voisi tehdä hyvän tilin. Nyt se on sit suuttunut eikä vissiin tulekaan. Mitä mä tein väärin?

Jos se tietää, että täällä saakin kuusinkertasisen taksan toosasta...?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Mita sa reissua sponsoroimaan, jos se kerran huoraamaan on tulossa? Tuntipalkat kuitenkin silla tasolla, etta ei kay nyt Suomeen tuleminen enaa rahasta voi olla kiinni?

Haha, hyva juttu kuitenkin!
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään sitten "virallisesti" tuli 2 kuukautta täyteen ja ainakin tähän mennessä unelmista on tullut totta. Nainen on ihan oikeasti jokaisessa mielessä lähes täydellinen, eikä naputa juurikaan mistään. Ei saa tehtyä pienestä asiasta isoa ja kaikki ns. naisellinen käytös on tästä tapauksesta kaukana. Ymmärtää hyvin esim. jääkiekon tärkeyden minun elämässäni, joten elämä sillä saralla ei ole muuttunut mitenkään.

Kirjoittelepa parin kuukauden päästä uudestaan. Jos on edelleen samat fiilikset, niin voipi olla kehityskelpoinenkin. Muussa tapauksessa laittaisin uutuuden viehätyksen piikkiin. Kaikkihan ne ymmärtää, ovat täydellisiä, unelmista on tullut totta jne. mutta vasta aika näyttää.

Omaa tapausta on nyt takana tapaamisesta 9, kihlauksesta 6 ja naimisiin menosta 3 vuotta. Kehittyy kehittyy mutta täydellinen? Noh, on se. Ei kai sitä muuten...
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo ei noista naisista ota selvää. Ensin antaa ymmärtää jne. Tonkin tytön bongasin sellaiselta aika öö.. härskiltä sivustolta, jossa jotkut tytöt tarjoavat palveluksiaan maksusta, toisille se taas sitten on vaan pelkkä kuvagalleria.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Naisten painoasioista oli tässäkin ketjussa jokunen aika sitten puhetta. Tuossa yksi päivä neito sanoi, että "mun perse on leviämässä, voi perse!". Totesin siihen: "Mitä ihmettä, sun persehän on lihaksista kova ku naakan nokka". "No eikä oo, kohta oon läskiperse niinku monet muutkin!". Siihen vielä sanoin: "No etkä ole, kunhan sulla ei ala perseestäs naava kasvamaan, niin hyvä se on, ihan huippu suorastaan".

Sitten se hiljeni eli sai sen mitä halusi eli että ei ole. Varmasti hymyili salaa.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis onko mussa jotain vikaa, kun mä en ole koskaan tykännyt niistä mistään pikkulasten pussailujutuista. En edes silloin teininä. Tai no onhan se joskus kiva ihan piruuttaan tunkea kieli jonkun uskomattoman seksikkään lutkan suuhun ja katsoa että miten se reagoi, mutta siis kuitenkin.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Tässä on nyt eletty sinkkuna jonkun aikaa ja aika kovaa on mennyt.

Nyt uusimpana "valloituksena" on virolaiset naiset, jumalauta että on saanut kyytiä viime aikoina. Sattumalta eksyin eräisiin bileisiin missä oli paljon virolaisia ja ei ainakaan seksistä en joutunut maksamaan? Joten kai ne ihan perusmuijia oli.

Jotenkin vain nuo virolaiset tuntuu paljon rennommilta ja eivät ole yhtään semmoisia tuittupäisiä mulkkuja mitä monet suomalaiset naiset ovat. Ei voi sanoa helpoiksia tietenkään vaan haastetta kyllä löytyy. Olivat vielä aika suomalaistuneita ja eivätkä kuitenkaan olleet ainakaan vielä omaksuneet suomalaisilta naisilta liikaa.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puhutaan jälleen liipalaapaa. Lampinen nainen ei nalkuta ja muutenkin on täydellinen tuohon asti ainakin. Melkeinpä täysin samoilla sanoilla kerroin entisestäni kavereilleni tuohon aikaan. Kaverit oli kaikki kokeneempaa kastia eli vuoden tai enemmän seurustelleet ja repesivät nauramaan. Mähän kovin väitin, että tää nainen on poikkeus eikä nalkuta. Kului 3-4 kuukautta ja pikkuhiljaa nalkutusta alkoi kuulumaan. Ei naiset uskalla heti suhteen alkuvaiheilla nalkuttaa kaikesta. Pelkäävät, että pelästytään ja lähdetään karkuun. Samalla tavalla et sinäkään röyhtäile/piereskele tai muutenkaan sikaile alkuvaiheissa. Olet unelmien herrasmies.

Omista naisista sen verran, että tällä hetkellä sinkkuna ollaan ja oikeastaan nautin siitä täysin siemauksin. Pariin otteeseen eksynyt naikkosen luonkin. Hieman täytynyt lupailla tapaamisesta uudelleen sun muuta. Itse vain sen verran kusipäänä olen tällä hetkellä, että kämpästä lähtiessä kaivanut kännykän ja samantien poistanut kyseiset puhelinnumerot. Eipä sillä, että nekään kovin olisi kaivannut.

Joku nainen voisi vastata siihen kuina moni teistä odottaa yhä, että mies on se joka tekee aloitteen. Pyytää kahville, pyytää numeroa ja näin?
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Odottelin vähän tämänlaisia vastauksia, mutta tosiaan ollaan enemmän ja vähemmän jo joulusta lähtien oltu tiiviisti yhdessä. Toki haluan pitää tässä vaiheessa oikeuden ottaa sanoja takaisin, mutta tällä hetkellä luistaa todella hyvin ja nautitaan tästä täysin siemauksin. Edellinen oli sitten täysi helvetti (lähemmäksi 2v seurustelu).
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt uusimpana "valloituksena" on virolaiset naiset..
Ex-duunikaveri oli virolainen ja se mimmi oli ainakin tajuttoman hyvännäköinen, pukeutui hyvin, oli rento ja sille oli helppo heittää läppää. Musta vielä virolaisnaisten tapa puhua suomea on söpö, joten ei voinut moittia. Onnittelut siis uudesta aluevaltauksestasi. :D
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Ex-duunikaveri oli virolainen ja se mimmi oli ainakin tajuttoman hyvännäköinen, pukeutui hyvin, oli rento ja sille oli helppo heittää läppää. Musta vielä virolaisnaisten tapa puhua suomea on söpö, joten ei voinut moittia. Onnittelut siis uudesta aluevaltauksestasi. :D

Jos virolainen nainen hiplaa persettäsi, hän arvioi lompakkosi paksuutta. Heillä on maaginen tatsi arvioida lompakkoja. 10 tason virolaisilta voit odottaa kampela-tasoista seksiä. Ei mulla muuta. Kokemusta on.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Pillun makuun kun pääsi nuorena niin siitä lähti alamäki, pillu pilaa miehen mielen.

Sinkkuna on taas huomannut tämän, kokoajan haalii uusia muijia ja parhaimmillaan asunkin 4 eri muijan luona plus ei edes nimiä muista. Toisaalta ei tässä vielä niin vanhoja olla joten antaa palaa vaan. Sitoudutaan sitten joskus 5 vuoden päästä tosissaan ja aletaan miettimään niitä talojen ostoja..
 

Winston Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
edit. tilanne muuttunut :)
 
Viimeksi muokattu:

CaptainSlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, LeKi, Tappara
Nyt on nämä hommat kyllä aivan päin persettä. Koululla mua pidetään jonain kusipäiden kuninkaana ja edelleen tuo kaverin exä vaan jaksaa näppäillä mulle viestejä. Ei saatana, sanoin jo sille, että ei mua nyt kiinnosta, etenkään sen takia koska se on kaverin exä, niin se vastaa, että "no mutta mitä se haittaa?!". Taas vaan tuijotellaan saatana omaa napaa. Ehkä se ei sitä haittaa, kun se ei enää ole missään väleissä kaverini kanssa, mutta se tyyppi vaan sattuu olemaan mun tosi hyvä kaveri.
 
Viimeksi muokattu:

Winston Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Nyt on nämä hommat kyllä aivan päin persettä. Koululla mua pidetään jonain kusipäiden kuninkaana ja edelleen tuo kaverin exä vaan jaksaa näppäillä mulle viestejä. Ei saatana, sanoin jo sille, että ei mua nyt kiinnosta, etenkään sen takia koska se on kaverin exä, niin se vastaa, että "no mutta mitä se haittaa?!". Taas vaan tuijotellaan saatana omaa napaa. Ehkä se ei sitä haittaa, kun se ei enää ole missään väleissä kaverini kanssa, mutta se tyyppi vaan sattuu olemaan mun tosi hyvä kaveri.
käy nyt edes kerran tönäsee sitä
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
käy nyt edes kerran tönäsee sitä

Eijjei. Saa olla aika kova känni ja puute että tämän suuntainen toimintatapa kannattaisi. Kaverit ovat ikuisia, tönäistäviä muijia kun kuitenkin saa mistä vain. Jos kyseessä tosiaan on hyvä kaveri jonka kanssa haluat jatkossakin olla hyvää pataa, niin ehdoton nou.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Naisasioita en tule näillä näkymin ikinä ymmärtämään kunnolla. Ensinnäkin kukaan ei saa minua enää kiinni, olen sen verran liukas yksilö. Mieluummin vain paneskelen silloin tällöin. Ja toisekseen, nuoret kundit, mitä hittoja te sillä naisella teette. Ok, paineita ehkä on, mutta mitäpä jos vain otatte ja pistätte menemään homman ihan oman elämänne ehdoilla. Naisia tulee jos ovat tullakseen. Jos ei satu tulemaan, niin sitten voitte kirjoittaa Jatkoaikaan kuten meikäläinen juuri nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös