Minustakin se on vähän turhan pitkälle viety rinnastus. Väittäisin, että lapsina ihmiset on keskimäärin samankaltaisempia ja esim. pojilla usein on samanlaiset temmellykset mielessä. Sitä kautta yhteistä löytyy enemmän.
Osin noin, mutta osin myös niin, että kulutetaan vapaa-aikaa niinkuin muutkin kuluttavat. Pelataan tossulätkää tai futista, kun muutkin pelaavat. Eikä siinä mitään pahaa, mutta monet siinä porukassa ovat vain sen takia, kun sattuvat siinä olemaan, eikä sen takia, että olisivat hyviä ystäviä tai haluaa olla niiden kanssa kovin läheisessä tekemisissä. Okei voi kutsua 10v synttäreille ja saada nallipyssyn, karkkiaskin sekä 5 markkaa rahaa, mutta silti sellainen tyyppi on usein vain koulukaveri, ei ystävä. Sama homma töissä. Pitää muistaa Börjen merkkipäivä ja käydä töiden jälkeen porukalla yhdellä, vaikka tyyppi olisi kuin mikäkin tikunniellyt insinööri. Näinhän se usein menee.
Toki pienenä osa voi tuntua tosi hyviltäkin kavereilta, mutta myöhemmin vasta paljastuu, etteivät välttämättä olekaan. Siksi en itse ajatellut välttämättä ala-astetta tässä, vaan yläaste ja lukio vs. yliopisto tai korkeakoulu niin siinä on iso ero, minkälaiseen porukkaan tutustuu, koska luokka tekee ongelmalliseksi ja sisäänpäin lämpeäväksi yläasteen ja lukion. Sen sijaan korkeakouluissa on heti tuhatmäärin tyyppejä, josta voi valita seuransa ilman että pitää istua koko ajan samojen tyyppien kanssa luokassa. Toki onhan niitä toki korkeakoulussakin sellaisia tyyppejä, jotka haluavat olla kavereita, vaikka heti näkee, että jäykkä jätkä. Joskus näen kaupungilla vaikka jossain Teatterin kellobaarissa jotain tyyppejä, jotka ovat olleet joskus samoilla kursseilla ja tunkevat käyntikorttia ja sanovat: lähdetään joskus kaljalle. Arvaa soitanko ikinä.
No, tämä ei liity Naisasioihin oikein mitenkään, joten tämä tästä. Tai jatkaa keskustelua jossain sopivammassa ketjussa.
Kyllä tämä mielestäni liittyy naisasioihinkin. Se on tietyllä tavalla epäilyttävää, jos jollain ei ole kavereita. Naisillahan se on usein niin. Silloin alkaavat vahtimaan miestä. Ei saa mennä ulos tai pitää hauskaa, kun eivät tiedä, millaista se on, kun eivät itse koskaan harrasta relaamista. Yksi parhaista ystävistäni on naimisissa juuri sellaisen vätysnaisen kanssa. Eli mitä järkeä on ajatella, että hankkii frendejä sitten, kun on duunissa tai eläkkeellä. Miksei hanki nyt. Jos kirjoittaa vaikkapa jatkoaikaan niin miksei sopi tapaamista hallille ja tutustu siellä kymmeneen tyyppiin ja katso oliko joku niistä frendiainesta tai mene mukaan johonkin toiseen harrastukseen, missä tapaa samoja ihmisiä säännöllisesti. Mitä tulee sitten konkreettisemmin naisasioihin niin olennaista on se, että pitääkö jostakin naisesta, eikä sen pohtiminen, että onko joku detalji nyt mahdollisesti huonosti. Eli: jos diggaa jostain naisesta niin pitää pohtia sitä asiaa, eikä sitä, ettei ole kavereita ja jos ei diggaa kenestäkään naisesta niin ajan voi käyttää vaikkapa niiden kavereiden hankkimiseen. On aivan turha odottaa jotain työpaikkaa tai eläkeikää.