Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Myllyt jauhaa – Liigan tappeluketju kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 18.08.2017 klo 11.40.

 1. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Yonkman ja Seppälä. Tekisi mieli sanoa että Yogi hävisi tuon(kin) väännön lauantaina.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Eilen Blood vs Tikka. Aika yksipuolinen spontaani maalinedustatilanteen jälkeinen mylly, jonka Blood vei selvästi. Tässä taistossa oli mukana enemmän tunnetta kuin taitoa
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Oli kyllä yksipuolinen pieksentä se ja ihan oikein. Itse en Tikan herraa arvosta en tippaakaan. Eikä toisaalta paljon sympatiaa mene kyllä toisellekkaan puolelle. Ruudun klipissä näkyy kun Tikka heittää koppikäytävällä kypäränsä. Toivottavasti ei osu kehenkään ulkopuoliseen? Eikös nuista mailanheittelyistä ole lisäpenaltia tullut niin miksi ei kypärän heittämisestä?

  Ben Blood murjoi Tommi Tikkaa tappelussa – kovia iskuja saanut Sport-hyökkääjä raivoissaan ulos kaukalosta | Ruutu <- linkki tappelusta ja kypärän viskomisesta Ruudun sivuilla
   
 4. Schlange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Yksipuolinenhan tuo oli ja Blood vei selkeästi, mutta alussa tulee lievä sucker punch, vai mikä lie, Bloodilta ja varmaan sen takia Tikka käy jälkeen päin varsin kuumana. En tälläistä mitenkään ihannoi, mutta kyllähän Tikka hullunrohkeana vähän kovempaa ukkoa haastaa, joten siitä propsit (muusta kun ei enää Sportille voi antaa). Oliko se viime kaudella, kun tuli pataan oikein kunnolla Generoukselta.
   
 5. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mikä sucker punch? Tikka tulee kolmantena miehenä Bloodin ja Ainalin kiistaan mukaan, molemmat pudottaa hanskat ja sitten mennään. Missä tässä oli sucker punch? Jos olet pudottanut hanskat Bloodia vastaan, kannattaa odottaa iskuja.
   
 6. Schlange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Ei välttämättä mikään (siksi käytän tekstissäni kursivointia), joten älä kiihdy. Klipissä näyttää siltä, että Blood lyö hanskan pudotettuaan ensimmäisenä Tikan tyytyessä tönimään. Saatan olla täysin väärässäkin.
   
 7. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos Tikka halusi vain töniä, miksi hän pudotti hanskat?
   
 8. Schlange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Väitinkö jotain sellaista, että Tikka halusi vain töniä :D? Vastaan kuitenkin. Kenties siksi jos Blood löi ensin.
   
 9. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Blood on kyllä muutamalle patafanille todellinen punainen vaate. Ei tarvitse kuin mainita nimi, niin saman tien ollaan karvat pystyssä sähisemässä ”nomitävittua” takaisin.
  Nyt penkku löi ensin, tikanpoika kilahti täysin ja lopputuloksesta kaikki ovat hellyyttävän yksimielisiä. Kovin kuumana tuo Tikka kävi poistuessaan päätyovista.

  Tikkaa ei kyllä voi millään pitää erityisen älykkäänä pelaajana. Jotenkin löytää aina vastaansa oikeasti kovan myllyttäjän ja lopulta käräjät ovat erittäin yksipuoliset. Hyvänä esimerkkinä juuri tämä parin kauden takainen ottelu Generousta vastaan.
   
 10. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  Näyttää se olevan melko punainen vaate ympäri satavuotiasta Suomenmaata? Melkoista hakua jos Bloodin saa tuostakin jotenkin syylliseksi yhtään mihinkään, kyllähän siellä Anaali lyö ensimmäisenä Bloodia naamaan ja siitä alkaa tuuppiminen mihin Tikka tulee sivusta vielä ylimääräisenä väliin. Blood-Tikka tapauksessa varmaan Blood antaa ekat kunnon lyönnit, olisi varmaan pitänyt siinä kahta vastaan alkaa taas kyselemään mitä tässä nyt on pojilla mielessä?
  Oli miten oli, tapauksesta on turha kohista yhtään mitään mihinkään suuntaan, pitkän illan spontaani päätös ja yleisö haltuun.
   
 11. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Älä nyt ymmärrä väärin. Omasta mielestäni Blood antoi nimenomaan tappelun ensimmäisen lyönnin. Ei se minun silmääni ollut mikään sucker punch tai cheap shot.
   
 12. Schlange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Ei tämä niin vakavaa ole, joten kenenkään ei kannata uhriutua. Tikka joutui tai pääsi vääntämään itselleen liian kovan jätkän kanssa ja lätty lätisi. Ainoa syyllinen siihen on hän itse.
   
 13. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Tikka ei ikinä peräänny, oli sitten kuka vastassa. Kokemattomana myllyttäjänä tulee näissä kovissa myllyissä kuokkaan, mutta eiköhän muutaman vuoden päästä ole jo ihan kova tekijä näissäkin. Propsit siitä, että ei ole sellainen pelkuri mitä jotkut hänen kaltaiset pelaajat.
   
 14. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Just näin, tältäkin kaudelta on ainakin yksi esimerkki kuinka "kova jäbä" vetäytyy dumarien taakse räksyttämään.. Ei vainenkaan, tämä sankarihan ajatteli vaan oman joukkueen etua.
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Tikalla on hyvät mahdollisuudet tehdä pitkä ura Liigassa kokovartalok*rpänä. Näitä tarvitaan aina muutamia tuomaan sitä väriä harmaisiin tiistai-iltoihin. Eli siinä mielessä itsellä ei ainakaan ole mitään Tikkaa vastaan, ärsyttävä vastustajan paidassa mutta omat varmasti tykkäävät kun pistää itsensä likoon.
   
 16. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Täyttää kyllä määritelmän 'uhkaava käytös pelialueen ulkopuolella' josta tuomitaan ottelurangaistus. Eli yksi peli Tikalle pelikieltoa. Muuten ei tarvitse koko juttua edes kurinpitoon viedä.
  Muuten tilanteessa Blood ilmeisesti vaan haki jotain yleistä hämminkiä ja torikokousta siinä yrityksenään saada aloitus keskialueelle kun peliaikaa oli kolme sekuntia jäljellä. Tikka sitten halusi tapella kunnolla ja sitten mentiin.
   
 17. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lyhyt ja aika selvä mylly. Tikalle propsit että lähti. Koko matsin ajan räksytti ja lopulta joku vastasi huutoon.

  Yhtä asiaa tilanteessa en ymmärrä. Miten helvetissä tuosta kaivettiin Blood tilanteen aloittajaksi?!?!

  Jos Blood vääntää Ainalin kanssa ja tilanteeseen tulee kolmantena Tikka, siitä lähti sitten mylly. Eli loogisesti Blood aloitti? :D
   
 18. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Joo outo tilanne miksi Bloodille 2min. Ehkä siksi koska heitti hanskat ensin ja löi ensin? Tikka kuitenkin aloitti tönimisen ensin, joten aika turha kakkonen antaa. Tosin toisessa erässä Gröndahl sai yksin kakkosen väkivaltaisuidesta, vaikka Ässien Varttinen oli jopa aktiivisempi siinä tönimisessä. Joten aika tasan meni nuo jäähyt.
   
 19. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juu, kritisoinkin tuomiota otteluseurannassa. Nämä menee ihan miten sattuu...
   
 20. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei Tikalla kyllä itsesuojeluvaistoa liikaa ole ja kumma jätkä, että viitsii harrastaa painihommia näinkin heiveröisellä osaamisella. Tässä vielä se niin ikään yksipuolinen mylly Generousin kanssa: HIFK Vs. Vaasan Sport - YouTube (ajasta 02:12 eteenpäin)
   
 21. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Joka kerta yhtä kaunista katsottavaa. Ehkä Tikka jossain vaiheessa ymmärtää oman turhuutensa kiekkokaukalossa ja poistuu jonkin Ranskan 3-divarin kautta eläkkeelle.
   
 22. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Melkein 20 pistettä viime kaudella ja siihen päällä iso määrä taklauksia, blokkauksia, alivoimaa ja hämmennystä. Tälläkin kaudella ihan ok pisteet rooliin nähden tulossa. Paljon turhempia Hifkin Tamminen, Åsten, Petrell ym. Turhakkeet on.
   
 23. Bullet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Todella isot 'propsit' Sportille reilusta pelaamisesta. Liigan ainoita joukkueita, jossa kaverit ei heitä Jurkkaa jokaisesta hipaisusta. Useimmat joukkueet käyttävät kokemattomia tuomareita hyväkseen ja heittäytyvät pienestä hipaisusta niin kuin olisi haulikolla ammuttu selkään. Ässissä tämä filmaus on koodein aina ollut kiellettyä ja niin näyttää olevan myös Sportissa. Tästä kiitos Valtoselle joka on aina itsekin ollut kovan, mutta reilun pelin kannattaja.
   
 24. Harppuuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Islanders ja Tavares
  Lainaus:
  Ai että, onhan teillä reservissä vielä se ”joukkueen etua” ajatteleva Finley, joka luikii dumareitten selän taakse veri Penan nähtyään tai sitten horjahtaa heti kun Jypin Dongi Gonki tulee vastaan.
  Turhake kyllä mielestäni enempi kuin Tikka.
   
 25. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Viime vuosikymmenien rohkein lienee kuitenkin Tikan sijaan Patrik Lostedt, myllyt otti mm. Heleniuksen kanssa ja taisi ottaa muutaman muunkin kovan kaverin kanssa.